hondenoppas Schoten

Hondenoppas Schoten: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Schoten: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Schoten (2900) - Kevin
Kevin
Schoten
5/5 (18 reviews)
Ik heb een studie gedaan van dierenverzorger en ben ook in het bezit ben van een getuigschrift “Dierenzorg”. Ik ben zeer flexibel, vriendelijk, stress bestendig , hulpvaardig en een grote voorstander van dierenwelzijn. Ik heb 5 jaar ervaring met dieren via vrijwilligerswerk bij het dierenasiel van Schoten.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Amanda
Amanda
Merksem
5/5 (3 reviews)
I have 2 cats so I know how important is for them to have someone next to them everyday. They need love, attention! So I ready to come to your place to take care of them.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Anis
Anis
Merksem
5/5 (1 reviews)
Sinds de start van de lockdown ben ik gestart met het wandelen van honden en het oppassen op de viervoeters van mijn vrienden. Ook knuffel ik graag met de dieren en ben ik in staat om er op te passen.
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Tatiana
Tatiana
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik hou veel van dieren en wil hen dan ook alles geven wat ze nodig hebben. Ikzelf heb een kleine tuin maar woon vlakbij verschillende bossen waar ik uw hond mee naartoe zou nemen.
Hondenoppas in Schoten (2900) - Susie
Susie
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik ben betrouwbaar en zal ook netjes te werk gaan. Vuile pootjes kuisen voort binnenkomen. Moest uw huisdier binnen een plasje of kakje achterlaten dan zal ik dit opkuisen. Vers drinken geven en eventueel eten als dit nodig is, aandacht , vriendschap, spelen,... Toen ik 10 j was zorgde ik voor de buren hun beestjes en iedereen was super blij. Vandaar eerst goeie afspraken maken👍
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Suchada
Suchada
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ben een enorme dierenvriend! Naast eens oppassen. Kan ik ook een eenvoudig huisbezoek doen. Wat het beste voor je past! Eten drinken geven. Mee gaan wandelen. Een speelmomentje tot eens goe knuffelen aaien. Opkuisen moest er perongeluk iets binnen gedaan zijn, is geen enkel probleem. Heb zelf een klein hondje, Shiba inu van bijna 6jaar oud.
Hondenoppas in Schoten (2900) - Laura
Laura
Schoten
5/5 (1 reviews)
Zoek jij even iemand die op jouw katten let? Dan help ik je graag! Momenteel volg ik een cursus kattenverzorging waar ik steeds meer van bijleer. Zelf heb ik ervaring met ons 15 jarige kater, Tinkerbel. Moest je ook een hamster, muis, rat, gerbil, vogel of visjes in huis hebben die aandacht en verzorging nodig hebben? Dan kan ik je ook helpen met mijn halfjaar ervaring in een dierenwinkel.
Hondenoppas in Schoten (2900) - Bjorn
Bjorn
Schoten
Nieuw
Ik heb altijd katten in huis gehad, al sinds kleins af aan. Het waren steeds zeer aanhankelijke beestjes die veel aandacht hebben nodig gehad. Momenteel heb ik 2 siamese katten die beiden 5 jaar oud zijn. Met honden heb ik minder evaring maar ik heb al wel een aantal keren een uitgelaten/ met gespeeld. Ik woon in Schoten en kan daar en in omringende gemeentes komen. Kan verder als er een bus rijdt in uw buurt.
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Brasschaat
Nieuw
Ik ben altijd al een dierenvriend geweest. Wij hebben thuis altijd huisdieren gehad (bvb: katten, honden en vissen) dus ik weet hoe ik ze moet verzorgen. Als u vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!
Hondenoppas in Schoten (2900) - Luana
Luana
Schoten
Nieuw
Ik ben een veelzijdige oppas, ik kan dieren goed aanvoelen en begrijpen. Van kleins trokken dieren mij aan, ik heb 1 jaar paardentaal geleerd en ik leer elke dag bij
Hondenoppas in Merksem (2170) - Renata
Renata
Merksem
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend, met ervaring in honden. Ik kan basistrainingen, trucjes aanleren,.. Ik wandel graag langs de dijk of in het bos bij me. Ik kan op je hondje bij me thuis passen of bij je thuis! Tot dan!
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Els
Els
Brasschaat
Nieuw
Ik heb zelf een kleine hond Sky (chihuahua) en is een zeer rustig en lief beestje. Ze houdt van: wandelen, spelen met knuffels, aandacht krijgen, op de schoot mee naar tv kijken,... Maar wat zou het leuk zijn om dit met 2 te doen? Dus mocht je interesse hebben, dan ben jij en je viervoeter altijd welkom in ons warme nestje!!
Hondenoppas in Schoten (2900) - Jessica
Jessica
Schoten
Nieuw
Heb zelf altijd honden gehad. Grote en kleine van rottweilers tot pomeriaantjes. Af en toe let ik ook op de Saluki’s van een vriendin. Heb er veel ervaring mee maar elke hond heeft zijn eigen persoonlijkheid :).
Hondenoppas in Schoten (2900) - Naomi
Naomi
Schoten
Nieuw
Ik ben een enorme dierenvriend. Ik ben opgegroeid met zowel een kat als een hond. Vrienden zeggen dat ik een positieve indruk geef naar de honden toe, aangezien ze altijd heel vertrouwund lijken vanaf het begin. Ik zal ook veel liefde terug geven.
Hondenoppas in Schoten (2900) - Dorien
Dorien
Schoten
Nieuw
Wij hebben zelf een katertje. Gaston is echt een deel van ons gezin. Wij doen zelf beroep op anderen wanneer we op vakantie gaan. Ik vind dat katten de nodige aandacht verdienen en vind het fijn om voor katten te zorgen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Schoten: geëvalueerd met 5.0 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Schoten, hondenoppas aan huis Schoten, hondenoppas gezocht Schoten, dogsitter Schoten, dogsitting Schoten, hondenopvang Schoten, hondenhotel Schoten, hondenpension Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Schoten

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Schoten

Hondenoppas met overnachting - Wandelen of Hondenoppas - Opvang - Opzoek naar goede oppas voor tijdens kerst en Nieuwjaar - Hondenoppas voor Franse Buldog - Hondenbabysitter - Oppas cavalier King charles - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Loki zoekt een vaste oppas - Opzoek naar een hondenoppas - Een overnachting van een labrador 6 -7 / augustus - Zoek persoon voor oppas en wandelen. - Oppas viszla - I am looking for 24h care for our BELOVED French - Oppas 15/07 - 30/07 - Oppas hond weekend 4-5juni - zoek opvang voor engelse bulldog - Oppas hond weekend 23 april - Oppas hond weekend - Dagopvang puppy - I am looking for 24h care for our BELOVED French - Hondenoppasser - Huiselijke oppas voor 2 waterhonden 27 tot 29/4 - Oppas gezocht voor de krokusvakantie - Opvang in krokusvakantie - Oppas voor Weimaraner 24-27 juli - Ik zoek oppas voor twee kleine chiwawa ‘s - vakantie - Lieve oppas gevraagd voor mijn labrador Sam - Ik zoek petsitter voor 4dagen - Oppas bij de petsitter - Honden in Schoten (2900) - Op zoek naar een oppas voor mijn Beagle!
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden