zorg Kortrijk

Ontdek talentvolle zorgverleners in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Kortrijk

Zorg in Harelbeke (8530) - Yolande
Yolande
Harelbeke
5/5 (62 reviews)
Hallo, Ik ben gewoon om te zorgen voor zieke of gehandicapte personen. Als ik tijd over heb, dan wil ik zieke personen of mensen die niet zelfstandig kunnen alleen zijn, gezelschap houden.
Zorg in Harelbeke (8530) - Eddy
Eddy
Harelbeke
5/5 (38 reviews)
Ik ben persoonlijke assistent. Ik ben gepensioneerd leerkracht en vrijwillige brandweerman. Ik kan mij heel goed inleven in de wereld van gepensioneerden en mindervaliden
Zorg in Heule (8501) - Rachel
Rachel
Heule
5/5 (18 reviews)
Hallo, mijn naam is Rachel. Mijn ervaring als persoonlijke assistente heb ik opgedaan door te zorgen voor mijn schoonmoeder. Zij is ALS patiënt en ik begrijp zeer goed wat de noden zijn van personen met een tekortkoming.
Zorg in Kortrijk (8500) - Marie-françoise
Marie-françoise
Kortrijk
5/5 (7 reviews)
Ik ben verpleegkundige van opleiding en heb in de materniteit en interne zorg gewerkt. Ik zou mij het liefst inzetten voor anderen, hulp bieden aan alleenstaanden, zorgbehoevenden, ...
Zorg in Kortrijk (8500) - Sandra
Sandra
Kortrijk
5/5 (5 reviews)
Ik ben ADL -en PAB -assistente bij personen met een beperking. Ik sta echter open om ook assistentie te bieden aan anderen . Persoonlijke assistentie aanbieden houdt een breed scala in met veel variatie. Ik zie dit als een uitdaging.
Zorg in Bissegem (8501) - Marthe
Marthe
Bissegem
5/5 (2 reviews)
Ik ben bijna afgestudeerd als verpleegkundige. Heb ervaring met mensen met een beperking en ouderen. Ik verzorg mensen met heel veel liefde. Ook voor kleine karweitjes sta ik paraat
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Bissegem (8501) - Luca
Luca
Bissegem
5/5 (1 reviews)
Enkele jaren geleden kreeg mijn grootmoeder te horen dat ze leed aan ALS. Sindsdien help ik haar met huishoudelijke klussen, aankopen en vooral vele wandelingen in het park.
Zorg in Kortrijk (8500) - Stephanie
Stephanie
Kortrijk
Nieuw
Dag dag! Heeft u hulp nodig? Geen tijd om de dingen die blijven liggen zelf aan te pakken? Een drukke job en nog zoveel die gebeuren moet? Graag steek ik de handen uit de mouwen bij eender welke taak die u mij toevertrouwd. Ikzelf werk in de hulpverlening, maar verruim graag mijn ervaring. Plus, een extraatje in de maand is steeds mooi meegenomen als ik er iemand mee kan helpen! Tot hoors Ciao!
Zorg in Kortrijk (8500) - Gaëlle
Gaëlle
Kortrijk
Nieuw
Hallo, ik ben Gaëlle en ik bied mijn diensten aan bij u thuis. Boodschappen doen, gezelschap, noem maar op. Ik ben een zeer behulpzaam persoon en ik kan goed luisteren.
Zorg in Kortrijk (8500) - Julie
Julie
Kortrijk
Nieuw
Als ergotherapeut ben ik het gewoon om mensen bij hun ADL te begeleiden. Ik kan ook helpen met koken, huishoudelijke taken .. Ik deed tevens reeds ervaring op als zorgkundige.
Zorg in Zwevegem (8550) - Timothy
Timothy
Zwevegem
Nieuw
Hallo, ik ben Timothy beter bekend als Tito in mijn vriendenkring. Naast mijn passie voor auto's heb ik ook een enorme passie voor sport en gezondheid daarom heb ik de cursus sportverzorger gevolgd en richt mij vooral op sportmassages ter preventie van blessures. Heb je vermoeide of pijnlijke spieren mag je mij zeker contacteren! Voorlopig kom ik met mijn tafel naar jou toe wegens plaatsgebrek.
Zorg in Bissegem (8501) - Stephanie
Stephanie
Bissegem
Nieuw
Hallo, ik ben Stephanie. En ik bied graag mijn diensten aan bij jou thuis. Ik ben sociaal en help graag anderen. Zo heb ik ervaring bij bond moyson als Ziekenoppas, dit deed ik heel graag... dus kan ik helpen met koffie te zetten, gezelschapsspel te spelen, gaan wandelen, boodschappen, eten maken, of gewoon gezelschap,... laat het mij gerust weten... Groetjes
Zorg in Kortrijk (8500) - Christophe
Christophe Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
Nieuw
Mijn voornaamste ervaring op het gebied van massage is het geven van energetische massages. Deze zorgen voor een diepe staat van ontspanning waarbij ook energetische effecten kunnen optreden waarbij bepaalde emoties kunnen losgelaten en verwerkt worden. Daarnaast geef ik geregeld ook sportmassages en begin ik ook met cupping massages.
Zorg in Kuurne (8520) - Wouter
Wouter
Kuurne
Nieuw
Hallo! Wij hebben thuis een gezellige wellness. Daarom weet ik wel iets van massages! Voor een totale ontspanning moet je bij mij zijn, ik geef rustgevende massages bij jou thuis, volgens jouw wensen! Ik luister naar jouw lichaam en speel in op het gevoel. Verwennen, dat doe ik graag...
Zorg in Bissegem (8501) - Jill
Jill
Bissegem
Nieuw
Ik bezit van een diploma schoonheidsspecialiste. Hierdoor kan ik de behandelingen gelaatsverzorgingen, ontharing, make-up, manicure en pedicure uitvoeren. Tevens heb ik mij verder gespecialiseerd in wimperextensions one by one en Microblading.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Kortrijk: geëvalueerd met 5.0 door 132 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Kortrijk, zorg op maat Kortrijk, zorg aan huis Kortrijk, schoonheidsbehandeling aan huis Kortrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden