zorg Aarschot

Ontdek talentvolle zorgverleners in Aarschot

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Aarschot

Zorg in Hulshout (2235) - Denise
Denise
Hulshout
5/5 (6 reviews)
Ben al 7 jaar actief als persoonlijke assistente. Ik vervoer mensen, hou administratie bij, doe huishoudelijke taken, winkel en werk ook in tuin. Af en toe iemand vergezellen op uitstap hoort er ook bij.
Zorg in Messelbroek (3272) - Stef
Stef
Messelbroek
5/5 (2 reviews)
Ik engageer me al 5 jaar voor mensen met een beperking als animator en/of begeleider. Niets doet me meer deugt dan gelukkig maken en animeren. Ik wil mensen begeleiden waar nodig en ondersteuning bieden
Zorg in Herselt (2230) - Daniëlle
Daniëlle
Herselt
5/5 (1 reviews)
Ik ben zorgkundige van opleiding en werkzaam in een WZC. Gaat het even wat moeilijker en je hebt even wat hulp nodig sta ik zeker klaar om te helpen!!
Zorg in Rotselaar (3110) - Olga
Olga
Rotselaar
5/5 (1 reviews)
Ik bied u Aromatouch massage - behandeling met etherische oliën aan. Er word tijdens deze massage gewerkt langs meridiaan energibanen en de inwendige contact punten van de rug en voeten. De massage bevat 4 stappen: 1. Stress verminderen 2. Het versterken van het immuunsysteem 3. Verlichting van pijn en ontsteking 4. In balans brengen van lichaam en geest
Zorg in Tremelo (3120) - Joyce
Joyce
Tremelo
Nieuw
Hallo, Mijn naam is Joyce. Ik word 23 jaar. Ik heb 6 jaar hotelschool gedaan te Brugge in Spermalie (diploma behaald). Nu zit ik in mijn laatste jaar A1 bachelor verpleegkunde. Dit jaar studeer ik normaal gezien af. Ik heb geen schrik voor huisdieren. Ben opgegroeid met katten, honden, vogels en vissen. Ik ben iemand die sociaal, open, vriendelijk, leerrijk en flexibel is opgesteld. groetjes x
Zorg in Houwaart (3390) - Koen
Koen
Houwaart
Nieuw
Buiten werkeen vertoeven in de natuur heb al 20 jaar ervaring met reiki. Deze energetische oosterse healmethode op basis van handoplegging heeft zijn waarden al bevestigd. Ik kan u daarmee helpen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Rotselaar (3110) - Roel
Roel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rotselaar
Nieuw
Ik behaalde in 2016 na een intensief jaar aan syntra mijn getuigschrift sportverzorger. Ondertussen volgde ik ook nog bijkomende massage cursussen. Masseren doe ik met hart en ziel. Ik laat mensen ontspannen en ik ontspan er zelf ook helemaal van.
Zorg in Aarschot (3200) - Melissa
Melissa
Aarschot
Nieuw
zit je er soms even door en heb je nood aan een babbeltje of kan je je boodschappen eens niet doen ik help je graag zeker in deze byzondere tijden kan ook jij wel eens een mindere periode hebben
Zorg in Westerlo (2260) - Van opstal
Van opstal
Westerlo
Nieuw
Hallo, ik ben opvoedster en heb ervaring met personen met een verstandelijke beperking, ouderen, jong dementie en kinderen. Momenteel werk ik in een WZC en wil graag een centje bijverdienen met het gene wat ik graag doe en waar ik mijn kennis kan gebruiken.
Zorg in Averbode (3271) - Stephanie
Stephanie
Averbode
Nieuw
Dag allemaal, Ik ben stephanie en woon in Zichem. Ik heb 2 diploma’s kinderverzorgster en zorgkundige. Ik heb een rijbewijs en een eigen wagen ter beschikking. Ik kan huishoudelijke taken doen, Personen/kinderen verzorgen. Ik ben een heel sociale en lieve persoon. Als je meer wil weten, mag je altijd contact met mij opnemen. Tot binnenkort!
Zorg in Baal (3128) - Kim
Kim
Baal
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als schoonheidspecialiste. Ik ben goed in manicure en pedicure (ook beide met gelnagels goed). Nadat ik afgestudeerd ben mis ik wel om dit terug kunnen te doen. Ik ben ook heel rustig en heb een luisterend oor. Perfect voor jij die wilt ontspannen.
Zorg in Hulshout (2235) - Lissa
Lissa
Hulshout
Nieuw
Hallo, ik ben lissa, 27 jaar mama van 2 dochters. ik werk al ruim 6 jaar in de zorgsector bij ouderen, heb ook stage gedaan bij baby’s en ouderen. Graag help ik ouderen waar nodig en zal ik altijd bereid zijn om mensen te helpen als het kan. Als jullie ergens hulp nodig hebben ben ik steeds bereid om te kijken waar ik ken helpen. Tot snel, groetjes Lissa.
Zorg in Houwaart (3390) - Elien
Elien
Houwaart
Nieuw
Ongeveer 9 jaar ervaring in leefgroepwerking bij zowel jongeren als volwassenen. Momenteel mobiele begeleidster bij volwassen personen met een beperking (huisbezoeken bij personen die zelfstandig wonen maar hulp nodig hebben op allerlei levensdomeinen)
Zorg in Messelbroek (3272) - Jiersel
Jiersel
Messelbroek
Nieuw
Ik hou van omgaan met andere. Ik volg de richting jeugd en gehandicapten zorg. Ook deed ik reeds stage bij kinderen en jongvolwassenen met een beperking
Zorg in Aarschot (3200) - Loena
Loena
Aarschot
Nieuw
Ik ben een studente orthopedagogie en heb heel wat ervaring in het werken met personen met een beperking. Ik ben een sociaal en zorgzaam persoon, die voor heel veel open staat. Ook heb ik een auto en rijbewijs ter beschikking, dus ik geraak overal.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Aarschot: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Aarschot, zorg op maat Aarschot, zorg aan huis Aarschot, schoonheidsbehandeling aan huis Aarschot,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden