zorg Dendermonde

Ontdek talentvolle zorgverleners in Dendermonde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Dendermonde

Zorg in Aalst (9300) - Karin
Karin
Aalst
4.93/5 (14 reviews)
Sinds 30 jaar ben ik werkzaam in de zorgsector. Ik heb met volwassenen met een mentale beperking gewerkt en momenteel met kinderen (van 0 tot 7 jaar), met opvoedingsmoeilijkheden , autisme, fysieke beperking,.... Ik heb groot verantwoordelijkheidsgevoel en omgaan met mensen op positieve manier lukt me aardig.
Zorg in Dendermonde (9200) - Giani-luigi
Giani-luigi
Dendermonde
5/5 (6 reviews)
Ik doe dit dagdagelijks voor mijn mindervalide vriendin. Geen interesse in klussen buiten mijn familie - ik maak dit profiel om eventueel over te stappen ikv haar PVB.
Zorg in Gijzegem (9308) - Aira
Aira Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gijzegem
4.8/5 (5 reviews)
Ik bied klassieke relaxmassage met essentiele olien en shiatsu massages. Shiatsu is Japanese energetiche drukpuntmassage. Heel ontspannend en helps bij heel veel kwaaltjes. Vermindert stress, reduceeert diverse pijnen, verbetert slaapkwaliteit voor mensen die moeilijk slapen en nog zo veel meer..
Zorg in Zele (9240) - Maïté
Maïté
Zele
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben momenteel bezig met een opleiding als nagelstyliste. Ik kan de basis van manicure zeker al toepassen op aanvraag van de klant. Verder is dit een leuke bijverdienste en een goede oefening voor mijn opleiding. Wilt u zich graag eens laten verwennen en even ontspannen? Dan bent u aan het juiste adres. Ik kan me verplaatsen tot bij de klant thuis. Tot binnenkort!
Zorg in Berlare (9290) - Caroline
Caroline
Berlare
5/5 (3 reviews)
Ik heb reeds personen met een beperking geholpen (motorisch / ms/ ass / slechthorend/ slechtziende) Ik heb veel geduld en benader de persoon vanuit zijn/haar kracht met veel respect. Een fijne klik is wel belangrijk.
Zorg in Overmere (9290) - David
David
Overmere
5/5 (2 reviews)
Ik heb een zeer goede band opgebouwd met een mindervalide jongen die momenteel zijn studies afrondt aan de universiteit. Ik kan optreden als mentor en persoonlijke steun om hulp te bieden in allerlei domeinen. Ik ben ook beschikbaar in de weekends en kan mij persoonlijk verplaatsen binnen een straal van 50 kilometer.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Hamme (9220) - Benny
Benny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hamme
5/5 (2 reviews)
De invulling van Pers. ass. is bij mij vooral gericht op persoonlijke groei. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Het lichaam via lichaamswerk d.m.v. bvb tai chi, massage, ontspanning, sport-/sparringpartner, De mindset via mindfulness, een goeie babbel, gezelschap, luisterend oor, empathie. Een kanaal om eens zorgenloos en zonder taboe te ventileren of frustraties te uiten.
Zorg in Buggenhout (9255) - Cochez
Cochez
Buggenhout
4.5/5 (2 reviews)
Ervaring met autisme, koken,... Diploma civas creatieve therapie Diploma fotografie Ervaring met niet aangeboren hersenaandoening Ervaring met chronische aandoeningen
Zorg in Opwijk (1745) - Anne-marie
Anne-marie
Opwijk
Nieuw
Hallo, ik ben Mieke en wil een aantal diensten aanbieden bij U thuis. Ik heb veel ervaring met mensen met een beperking en heb ook met senioren gewerkt. Ik ben zorgzaam en betrokken. Ik volgde ook opleidingen rond stervensbegeleiding.
Zorg in Zele (9240) - Ilse
Ilse
Zele
5/5 (1 reviews)
Personal Coaching. Heb jij dit jaar een sportieve doelstelling voor ogen: 10 miles van Antwerpen, de 20km van Brussel, de 1000km voor kom op tegen kanker, dodentocht, ... Of wil je gewoon gezonder gaan leven door meer te sporten in de week, dan wil ik jullie hier graag bij helpen. Persoonlijke begeleiding en samen gaan sporten, ik sta paraat! Aantal lessen, tarief en plaats van de sportlessen is zeker bespreekbaar.
Zorg in Hamme (9220) - Karel
Karel
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik kan ouderen helpen bij administratieve taken, invullen belastingen, hen begeleiden in financiële zaken etc. Minder mobiele mensen wil ik begeleiden en transporteren naar de bank, het ziekenhuis enz
Zorg in Hamme (9220) - Rani
Rani
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik ben Rani, 23 jaar en ergotherapeut. Momenteel werk ik als ondersteuner in het onderwijs. Maar ik heb ook 2 jaar als ADL-assistent (jobstudent) gewerkt voor mensen met een fysieke beperking. Ik sociaal en help graag mensen.
Zorg in Waasmunster (9250) - Johny
Johny
Waasmunster
5/5 (1 reviews)
Je kan bij me terecht voor een ontspannende massage,bij rug en nek klachten,maar ook voor mental coaching en voedingsadvies,dieetschema’s en fitness coaching,ook wedstrijdvoorbereiding
Zorg in Zele (9240) - Stephanie
Stephanie
Zele
5/5 (1 reviews)
Ik ben verpleegkundige in een rusthuis dus weet wat het inhoud om voor mensen te zorgen. Ik sta open voor vele diensten ik ben flexibel. Stel gerust vragen. Ik houd ervan om mensen te kunnen helpen in mijn vrije tijd. Hopelijk tot binnenkort. Groetjes stephanie
Zorg in Aalst (9300) - Claudia
Claudia
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik werk nu zowel als thuisverpleegkundige en als persoonlijk assistent. Mensen kunnen helpen, geeft mij een goed gevoel.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Dendermonde: geëvalueerd met 4.95 door 45 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Dendermonde, zorg op maat Dendermonde, zorg aan huis Dendermonde, schoonheidsbehandeling aan huis Dendermonde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden