zorg Dendermonde

Ontdek talentvolle zorgverleners in Dendermonde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Dendermonde

Zorg in Aalst (9300) - Karin
Karin
Aalst
4.93/5 (14 reviews)
Sinds 30 jaar ben ik werkzaam in de zorgsector. Ik heb met volwassenen met een mentale beperking gewerkt en momenteel met kinderen (van 0 tot 7 jaar), met opvoedingsmoeilijkheden , autisme, fysieke beperking,.... Ik heb groot verantwoordelijkheidsgevoel en omgaan met mensen op positieve manier lukt me aardig.
Aira is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Gijzegem (9308) - Aira
Aira Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gijzegem
4.8/5 (5 reviews)
Iedereen kan eens een helpende hand nodig hebben. Eens niet thuis, veel te druk met werk, enz. Dan is het gemakkelijk als er iemand is om allround in te springen!
Zorg in Zele (9240) - Vanessa
Vanessa
Zele
5/5 (5 reviews)
Werk al 22 jaar in de zorg en sinds kort heb ik carriereswitch gedaan. Toch mis ik mijn vroegere job om voor mensen te zorgen. Misschien kan ik via dit kanaal toch nog iets betekenen voor jullie.
Zorg in Zele (9240) - Maïté
Maïté
Zele
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben momenteel bezig met een opleiding als nagelstyliste. Ik kan de basis van manicure zeker al toepassen op aanvraag van de klant. Verder is dit een leuke bijverdienste en een goede oefening voor mijn opleiding. Wilt u zich graag eens laten verwennen en even ontspannen? Dan bent u aan het juiste adres. Ik kan me verplaatsen tot bij de klant thuis. Tot binnenkort!
Zorg in Buggenhout (9255) - Cochez
Cochez
Buggenhout
4.67/5 (3 reviews)
Ervaring met autisme, koken,... Diploma civas creatieve therapie Diploma fotografie Ervaring met niet aangeboren hersenaandoening Ervaring met chronische aandoeningen
Zorg in Overmere (9290) - David
David
Overmere
5/5 (2 reviews)
Ik heb een zeer goede band opgebouwd met een mindervalide jongen die momenteel zijn studies afrondt aan de universiteit. Ik kan optreden als mentor en persoonlijke steun om hulp te bieden in allerlei domeinen. Ik ben ook beschikbaar in de weekends en kan mij persoonlijk verplaatsen binnen een straal van 50 kilometer.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Hamme (9220) - Benny
Benny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hamme
5/5 (2 reviews)
Mijn dienst in persoonlijke assistentie wil ik vooral richten op: - voedingsadvies - mobiliteitstherapie d.m.v elementen uit de chinese krijgskunsten. Voeding en beweging geeft naast het fysieke effect ook een groot mentaal effect. Enerzijds wordt het immuunstelsel versterkt en anderzijds versterken we de mentale weerbaarheid tegen bvb stress, depressie, burn-out,...
Zorg in Grembergen (9200) - Shuangyan
Shuangyan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Grembergen
5/5 (2 reviews)
Ik geef traditionele Chinese diepte massage, en ook Zweedse relax massage. Ik begon te werken als eenmasseuse sinds oktober 2017,nu is de zesde jaar, ik heb heel veel massage ervarijg,en Ik doe het graag,en geniet er ook van om mensen te helpen tot rust te komen,zelfs gebruik de diepte massage of relax massage.
Zorg in Aalst (9300) - Lieven
Lieven
Aalst
5/5 (2 reviews)
Ik ben zeer sociaal in mijn omgang met alle mensen, groot en klein. Door mijn vroegere onderwijservaring bied ik de kinderen veel educatieve en creatieve ideeën.
Zorg in Opwijk (1745) - Anne-marie
Anne-marie
Opwijk
Nieuw
Hallo, ik ben Mieke en wil een aantal diensten aanbieden bij U thuis. Ik heb veel ervaring met mensen met een beperking en heb ook met senioren gewerkt. Ik ben zorgzaam en betrokken. Ik volgde ook opleidingen rond stervensbegeleiding.
Zorg in Hamme (9220) - Karel
Karel
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik kan ouderen helpen bij administratieve taken, invullen belastingen, hen begeleiden in financiële zaken etc. Minder mobiele mensen wil ik begeleiden en transporteren naar de bank, het ziekenhuis enz
Zorg in Hamme (9220) - Rani
Rani
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik ben Rani, 23 jaar en ergotherapeut. Momenteel werk ik als ondersteuner in het onderwijs. Maar ik heb ook 2 jaar als ADL-assistent (jobstudent) gewerkt voor mensen met een fysieke beperking. Ik sociaal en help graag mensen.
Zorg in Waasmunster (9250) - Johny
Johny
Waasmunster
5/5 (1 reviews)
Ik doe uw klussen,winkelen met de hond wandelen allerlei dingen in huis tuin die u zelf niet kan doe ik voor je Ook naar containerpark gaan supermarkt enz…
Zorg in Zele (9240) - Stephanie
Stephanie
Zele
5/5 (1 reviews)
Ik ben verpleegkundige in een rusthuis dus weet wat het inhoud om voor mensen te zorgen. Ik sta open voor vele diensten ik ben flexibel. Stel gerust vragen. Ik houd ervan om mensen te kunnen helpen in mijn vrije tijd. Hopelijk tot binnenkort. Groetjes stephanie
Zorg in Aalst (9300) - Claudia
Claudia Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik werk voltijds als zelfstandige persoonlijk assistent. Mensen kunnen helpen, geeft mij een goed gevoel. Af en toe heb ik nog een plaatsje vrij.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Dendermonde: geëvalueerd met 4.97 door 48 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Dendermonde, zorg op maat Dendermonde, zorg aan huis Dendermonde, schoonheidsbehandeling aan huis Dendermonde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden