Ring Twice

Massage aan huis bij jou in de buurt

Meer dan 268 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie masseurs

Stephane is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Massage aan huis in Adegem (9991) - Stephane
Stephane Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Adegem
5/5 (22 reviews)
Tegenwoordig lopen veel mensen rond met stress en geraken ze niet meer ontspannen. Een relaxatiemassage kan u hierbij helpen. Een moment om terug te keren in jezelf en je lichaam de nodige rust en ontspanning te bieden die het nodig heeft. U kan hiervoor bij mij terecht. Graag help ik om even te ontspannen in een rustige en aangename sfeer. Neem gerust contact met mij op.
Dorota is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Massage aan huis in Hoboken (2660) - Dorota
Dorota Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
5/5 (13 reviews)
Ik ben een masseuse die heel veel kent en al lang geleden begon met massage te leren. Ik ken verschilende soorten massages die ik hier en in Polen heb geleerd. Ik heb gecertificeerd om de klassieke massage uit te voeren.
Massage aan huis in Lier (2500) - Klaudia
Klaudia
Lier
5/5 (52 reviews)
Ik ben afgestudeerd als sportmasseur in Nederland en ben ik ook als gespecialiseerde sportmassage bij voetballers en gespecialiseerde sportmassage bij wielrenners , en heb ik ook ontspanning massage gevoeld .
Massage aan huis in Mortsel (2640) - Dave
Dave
Mortsel
4.9/5 (49 reviews)
Ik ben vertegenwoordiger/ chauffeur van beroep. Werk als flexjob in welness centra en sauna complexen als masseur en tussendoor nog tijd en zin om mensen te helpen met het wegwerken van rugklachten of zware benen door een relaxerende massage te geven. Ik heb hiervoor ook de nodige diploma's.
Massage aan huis in Melle (9090) - Brandon
Brandon
Melle
5/5 (20 reviews)
Hallo mijn naam is brandon. Ik help graag mensen om te ontstressen na een vermoeiende dag. Ik heb enige ervaring met massages en doe deze regelmatig op professionele basis. Voel je terug herboren en gun jezelf de ontspanning Met vriendelijke groeten brandon
Massage aan huis in Aaigem (9420) - Gábor
Gábor
Aaigem
4.83/5 (18 reviews)
Laat uw verwennen met heilzaam rugmassage naa en stressvolle dag 'speciefiek als je gevoelig bent door weerverandering of eventueel als je rugbelastende werk doet , ik geef jarenlange stressontlastend massage met positive feedback en stege ervaring bij van de diplome van Syntra ,,voor rejuvenation en betere nachtrust .
Massage aan huis in Kasteelbrakel (1440) - Nick
Nick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kasteelbrakel
5/5 (14 reviews)
Déjà entendu de raiki? Ce don de sentiment bien-être que j'ai hérité de mes ancêtres et surtout de ma grand-mère indonésienne je la partage avec tout les membres de ma famille mais aussi à ceux et celles qui le méritent. Avec une accupression j'appuie sur les méridiens pour remettre la balance dans votre corps et esprit en 3x phases.
Massage aan huis in Meerbeke (9402) - Guido
Guido
Meerbeke
5/5 (11 reviews)
Heb diploma Indische massage, erkend door Vlaamse Gemeenschap, heb ook diploma praktische psychologie en lifecoach, Ben sportcoach( volleybal) met alle erkende atteste
Massage aan huis in Sint-andries (8200) - Lidwine
Lidwine
Sint-andries
4.91/5 (11 reviews)
Ik geloof in de helende kracht van een ontspannende massage. In deze toch wel ‘drukke’ maatschappij kom ik veel mensen tegen met klachten over pijnlijke spieren. Ik geef Zweedse massage die inwerkt op spieren en verlichtend effect heeft. Erkend als massagetherapeut. Enkel met de juiste bedoelingen.
Massage aan huis in Zwijndrecht (2070) - Christian
Christian
Zwijndrecht
5/5 (8 reviews)
Hallo, ik ben Christian en ik kan u een heerlijke ontspannende massage geven bij u thuis. Ik werk met massage-oliën in combinatie met hotstone/massagekaars. Tevens kan ik d.m.v. een massage-gun de ASMR techniek toepassen. Ik heb ervaring met fibromyalgie, stress, spanningen en vermoeide spieren. Ik ben ook veel vrij tijdens weekdagen dus we vinden zeker wel een mooi ontspanningsmoment.
Massage aan huis in Zedelgem (8210) - Thijs
Thijs
Zedelgem
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik ben Thijs, 25 jaar en weet zelf door het sporten (met de nodige krampen tot gevolg) de plaats van de spieren te vinden en ze op een goede manier te doen ontspannen door middel van het inwrijven op de spier om een mooie doorbloeding te herstellen in de verkrampte spier, dit van kuit naar bovenbeen (fietsen), van arm via schouders naar rug (zwemmen). Doe ook ontspanningsmassages
Massage aan huis in Niel (2845) - Jonatan
Jonatan
Niel
5/5 (5 reviews)
Door zelf nood aan ontspanning te hebben en verplicht rust te zoeken in mijn leven en loopbaan, besloot ik na burnout om me om te scholen. Op deze manier kan ik het geluk der ontspanning delen en U helpen ontstressen in deze haastige maatschappij. Ik lever professionele relaxerende- en sport massages in aangename sfeer.
Massage aan huis in Merelbeke (9820) - Jeroen
Jeroen
Merelbeke
5/5 (5 reviews)
Dankzij mijn passie voor fitness en het menselijk lichaam kan ik goede ontspannende massages geven. Ik heb hier al redelijk wat ervaring mee doe dit vaak als vrienden dienst.
Massage aan huis in Gijzegem (9308) - Aira
Aira Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gijzegem
4.8/5 (5 reviews)
Massage geven kan bijna iedereen maar niet iedereen voelt waar u juist pijn of last van heeft.. Ik heb gave om te vinden en exact te voelen waar iemand vast zit en/of pijn heeft..
Massage aan huis in Temse (9140) - Greet
Greet
Temse
5/5 (5 reviews)
Ik heb het getuigschrift 'Relaxatiemassage' behaald aan de Schoonheidsschool in Antwerpen. Ik kan bij u langs komen met massagetafel, handdoeken, massageolie, relaxatiemuziek... U dient enkel een kamer te verwarmen en te genieten van een uur-durende Zweedse massage van het hele lichaam.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Massage aan huis: geëvalueerd met 4.95 door 295 klanten

Populaire dienstaanvragen

massage, thai massage, prive massage, masseuse, hoofdmassage, relax massage, rugmassage, nekmassage,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen massage aan huis

De laatste aanvragen in de categorie massage aan huis

Massage door man - Massage - Ontspannende spiermassage. - Massage - Massage - sportmassage - Massage gezocht - Massage - Zorg & welzijn - Ontspanning : Massage - Ontspannende massage - Full body massage - Massage - Ik zou graag een massage willen - Massage aan huis - ontspanningsmassage, nek & schouders - Massage onderrug - Massage gezocht - Massage aan huis - massage - Massage gevraagd - Rug neek en schouder massage gezocht - Zachte ontspanningsmassage - gevraagd : masseur in Beveren-Waas - Chiropractor gezocht - Massage nek en schouder - Sport massage - Massage vanavond - Ontspannende massage gezocht - Ontspanningsmassage gezocht antwerpen - Massage - Zorg & welzijn - Ontspanning : Massage - Massage 03/01 - Ontspanningsmassage gezocht - Ontspannende massage - Thuiszorg (41) - Massage rug & nek & hoofd diepgaand - Volledige lichaamsmassage - Full boddy massage - Massage - massage van hoofd, nek en rug - Massage aan huis - Massage - Contacteer a.u.b - Ontspannende massage - Dame die massage geeft bij haar thuis - Nood aan ontspannend massage - Massage gevraagd - Masseur - Heb vrouwelijke aandacht nodig - Massage - Masseur - Sportmassage - Massage (40) - Massage - Massage
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden