massage aan huis

Massage aan huis gezocht? Ontdek onze talentvolle masseurs

Meer dan 453 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Massage aan huis: onze selectie masseurs in jou buurt

Massage aan huis in Asse (1730) - Katrien
Katrien
Asse
5/5 (81 reviews)
Ik volgde ontspanningsmassage bij Syntra en sportmassage basis en gevorderden bij de wellness academie . Daarnaast volg ik regelmatig workshops ( lomilomi, Indische hoofdmassage, cupping basis en gevorderden,...) om mijn techniek continu bij te schaven.. Ik help je graag even los te komen van de alledaagse rompslomp om volledig tot rust te komen. Ik geef ook stoelmassages bvb op een feestje.
Massage aan huis in Lier (2500) - Dina
Dina
Lier
4.92/5 (72 reviews)
Beste ik ben Dina 40 ik ben gediplomeerd masseuse voor Lichaams massages ,ontspanning, Relax. Bij Cvo Schoonheid school in Antwerpen en ik heb ervaring die je kan lezen bij 5⭐ en ik heb kleine beetje ervaring met sport en Zweden massage. ik doe alleen massage met respect voor alle klanten ik woon in Berlaar ik ontvangen bij onze werk appartement in Lier. Met massage tafels . Dat is 60Euro
Massage aan huis in Lier (2500) - Klaudia
Klaudia
Lier
5/5 (65 reviews)
Ik ben afgestudeerd als sportmasseur in Nederland en ben ik ook als gespecialiseerde sportmassage bij voetballers en gespecialiseerde sportmassage bij wielrenners , en heb ik ook ontspanning massage gevoeld .
Massage aan huis in Peer (3990) - Kristine
Kristine
Peer
5/5 (30 reviews)
Ontspanningsmassage met warme olie. Ontvangst met thee: we bespreken wat jij wenst en waar je grenzen liggen. Terwijl er relaxatiemuziek speelt mag je een uurtje heerlijk van de wereld verdwijnen. Ik praat niet tijdens de massage zodat jij uit je hoofd kunt gaan Na de massage drinken we opnieuw thee en kan je feedback geven.
Massage aan huis in Adegem (9991) - Stephane
Stephane Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Adegem
5/5 (26 reviews)
Tegenwoordig lopen veel mensen rond met stress en geraken ze niet meer ontspannen. Een moment om terug te keren in jezelf en je lichaam de nodige rust en ontspanning te bieden die het nodig heeft. Graag help ik om even te ontspannen in een rustige en aangename sfeer met massage aan huis of bij mij. Ik volgde de opleiding beroepsmasseur, zwangerschapsmassage en ook de Hawaïaanse Lomi lomi massage
Massage aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Redouane
Redouane
Nieuwkerken-waas
4.88/5 (26 reviews)
Wil je na een vermoeiende dagtaak een zachte massage, ik doe massage ik kan tot bij jou komen even rustig,ik ben een verzorgde jong man van 37j met respect vol. MVG.
Massage aan huis in Hoboken (2660) - Dorota
Dorota Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
5/5 (24 reviews)
Ik ben een masseuse die heel veel kent en al lang geleden begon met massage te leren. Ik ken verschilende soorten massages die ik hier en in Polen heb geleerd. Ik heb gecertificeerd om de klassieke massage uit te voeren.
Massage aan huis in Meerbeke (9402) - Guido
Guido
Meerbeke
5/5 (12 reviews)
Heb diploma Indische massage, erkend door Vlaamse Gemeenschap, heb ook diploma praktische psychologie en lifecoach, Ben sportcoach( volleybal) met alle erkende atteste
Massage aan huis in Sint-andries (8200) - Lidwine
Lidwine
Sint-andries
4.91/5 (11 reviews)
Ik geloof in de helende kracht van een ontspannende massage. In deze toch wel ‘drukke’ maatschappij kom ik veel mensen tegen met klachten over pijnlijke spieren. Ik geef Zweedse massage die inwerkt op spieren en verlichtend effect heeft. Erkend als massagetherapeut. Enkel met de juiste bedoelingen.
Massage aan huis in Zwijndrecht (2070) - Christian
Christian
Zwijndrecht
5/5 (10 reviews)
Hallo, ik ben Christian en ik kan u een heerlijke ontspannende massage geven bij u thuis. Ik werk met massage-oliën in combinatie met hotstone / massagekaars. Tevens kan ik d.m.v. een massage-gun de ASMR techniek toepassen. Ik heb ervaring met fibromyalgie, stress, spanningen en vermoeide spieren. Ik ben ook veel vrij tijdens weekdagen dus we vinden zeker wel een mooi ontspanningsmoment.
Massage aan huis in Merelbeke (9820) - Elske
Elske
Merelbeke
5/5 (10 reviews)
Ik ben opgeleid tot het geven van ontspannende lichaamsmassages, gebaseerd op de meest gekende massagetechniek, nl. de Zweedse massage. Het volledige lichaam kan aan bod komen. Thuis heb ik een kleine praktijkruimte, maar ik kom ook graag aan huis.
Massage aan huis in Deurne (2100) - Zahra
Zahra
Deurne
5/5 (8 reviews)
Ik zorg ervoor dat mensen zich goed voelen en even de dagelijkse stress kunnen vergeten. Ik werk met natuurlijke oliën maar geen erotische massages
Massage aan huis in Oevel (2260) - Alexander
Alexander
Oevel
5/5 (7 reviews)
Met de diploma’s van massagetherapeut en sportmassage op zak kan ik de mensen een uitgebreid gamma aanbieden. Bij een relax massage van 30’ tot 1h30 over een sportmassage durende 45’-1h. Met als hoofddoel dat de persoon in kwestie volledig voldaan van de tafel stapt om er terug tegenaan te kunnen.
Massage aan huis in Asse (1730) - Henri
Henri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (7 reviews)
Dit zijn de soorten massges of therapiëen / Voici les types de massages ou therapie: Zweedse massage / massage Suédois Chinese massage / massage Chinois Voet reflexologie / Réflexologie plantaire Accuppresure / Accupression Cupping massage / massage aux Ventouses Cosmetische pedicure / Pédicure cométique 60min = 60€ -/- 90min = 80€ Info: Henri masseur Asse.
Massage aan huis in Antwerpen (2000) - Steven
Steven
Antwerpen
5/5 (7 reviews)
Hallo . Ik ben geispireerd door het menselijk lichaam en onszelf genezend vermogen. Pijnlijke spieren of vermoeidheid en stress zijn veel voorkomend . Aandacht en zorg voor jezelf is essentieel. Ik geef daarom ontspannende (zweedse) lichaamsmassages en intuitive lichaamsmassages beiden met olie . In een kort gesprekje vooraf geeft je aan je noden zijn . Massages zijn 90 min / 120 min .
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel masseurs

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Massage aan huis: geëvalueerd met 4.79 door 523 klanten

Populaire dienstaanvragen

massage, thai massage, prive massage, massage aan huis, masseuse, hoofdmassage, relax massage, masseur, rugmassage, nekmassage, massage in de buurt, thaise massage aan huis, massage gezocht, thai massage aan huis,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat kost een massage aan huis?

De kosten voor een massage aan huis kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de massage, het type massage, de locatie en de ervaring van de therapeut. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:
  1. Duur van de massage: De kosten worden vaak bepaald op basis van de duur van de massage. Gangbare opties zijn meestal 60 minuten, 90 minuten of 120 minuten.
  2. Type massage: Verschillende soorten massages kunnen verschillende tarieven hebben. Bijvoorbeeld, een ontspanningsmassage kan doorgaans goedkoper zijn dan een diepe weefselmassage of een gespecialiseerde therapeutische massage.
  3. Locatie: Afhankelijk van de regio en stad waarin u woont, kunnen de kosten variëren. Over het algemeen zijn massages aan huis in stedelijke gebieden vaak duurder dan in landelijke gebieden.
  4. Ervaring van de therapeut: Massagetherapeuten met meer ervaring en expertise kunnen hogere tarieven hanteren dan nieuwere therapeuten.

Bij Ring Twice zijn de prijzen voor een massage aan huis vanaf €35 per uur, afhankelijk van de bovengenoemde factoren. Het is raadzaam om prijzen te vergelijken bij verschillende masseurs en reviews te lezen om de kwaliteit en reputatie te beoordelen.

Hoeveel keer per maand massage?

De frequentie van massages kan variëren afhankelijk van individuele behoeften, doelen en beschikbaarheid. Er is geen vaste regel voor hoe vaak je een massage per maand zou moeten nemen, omdat dit afhangt van verschillende factoren. Hier zijn enkele punten om te overwegen:
  1. Doel van de massage: Als je massages neemt ter ontspanning en stressvermindering, kan één keer per maand voldoende zijn om de voordelen te ervaren. Als je echter specifieke gezondheidsproblemen hebt, zoals chronische pijn of blessures, kan het nodig zijn om vaker massages te nemen, mogelijk wekelijks of tweewekelijks.
  2. Budget: Massage kan een investering zijn, dus het is belangrijk om je budget in overweging te nemen bij het bepalen van de frequentie van massages. Als je beperkt bent qua budget, kan het zijn dat je minder vaak een massage kunt nemen.
  3. Beschikbaarheid en planning: De beschikbaarheid van massagetherapeuten en jouw eigen planning kunnen ook een rol spelen bij het bepalen van de frequentie van massages. Als je drukke schema het niet toelaat om regelmatig massages te nemen, kun je misschien eenmaal per maand passend vinden.

Het is aan te raden om met een gekwalificeerde massagetherapeut te overleggen om de ideale frequentie van massages voor jouw specifieke situatie te bepalen. Ze kunnen je helpen om je behoeften en doelen te begrijpen en aanbevelingen te doen op basis van hun expertise. Het is belangrijk om naar je lichaam te luisteren en te experimenteren met verschillende frequenties om te ontdekken wat het beste voor jou werkt.

Andere categorieën gelijkaardig aan massage aan huis

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden