massage aan huis

Massage aan huis gezocht? Ontdek onze talentvolle masseurs

Meer dan 321 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Massage aan huis: onze selectie masseurs in jou buurt

Massage aan huis in Lier (2500) - Klaudia
Klaudia
Lier
5/5 (61 reviews)
Ik ben afgestudeerd als sportmasseur in Nederland en ben ik ook als gespecialiseerde sportmassage bij voetballers en gespecialiseerde sportmassage bij wielrenners , en heb ik ook ontspanning massage gevoeld .
Massage aan huis in Mortsel (2640) - Dave
Dave
Mortsel
4.9/5 (50 reviews)
Ik ben vertegenwoordiger/ chauffeur van beroep. Werk als flexjob in welness centra en sauna complexen als masseur en tussendoor nog tijd en zin om mensen te helpen met het wegwerken van rugklachten of zware benen door een relaxerende massage te geven. Ik heb hiervoor ook de nodige diploma's.
Massage aan huis in Asse (1730) - Katrien
Katrien
Asse
5/5 (35 reviews)
Ik volgde een opleiding ontspanningsmassage bij Syntra en een sportmassagecursus bij de wellnessacademy . Daarnaast volg ik regelmatig workshops om mijn techniek continu bij te schaven.. Ik help je graag even los te komen van de alledaagse rompslomp om volledig tot rust te komen.
Massage aan huis in Adegem (9991) - Stephane
Stephane Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Adegem
5/5 (26 reviews)
Tegenwoordig lopen veel mensen rond met stress en geraken ze niet meer ontspannen. Een moment om terug te keren in jezelf en je lichaam de nodige rust en ontspanning te bieden die het nodig heeft. Graag help ik om even te ontspannen in een rustige en aangename sfeer met massage aan huis of bij mij. Ik volgde de opleiding beroepsmasseur, zwangerschapsmassage en ook de Hawaïaanse Lomi lomi massage
Massage aan huis in Hoboken (2660) - Dorota
Dorota Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
5/5 (22 reviews)
Ik ben een masseuse die heel veel kent en al lang geleden begon met massage te leren. Ik ken verschilende soorten massages die ik hier en in Polen heb geleerd. Ik heb gecertificeerd om de klassieke massage uit te voeren.
Massage aan huis in Peer (3990) - Kristine
Kristine
Peer
5/5 (21 reviews)
Ontspanningsmassage met warme olie. Ontvangst met thee: we bespreken wat jij wenst en waar je grenzen liggen. Terwijl er relaxatiemuziek speelt mag je een uurtje heerlijk van de wereld verdwijnen. Ik praat niet tijdens de massage zodat jij uit je hoofd kunt gaan Na de massage drinken we opnieuw thee en kan je feedback geven.
Massage aan huis in Meerbeke (9402) - Guido
Guido
Meerbeke
5/5 (11 reviews)
Heb diploma Indische massage, erkend door Vlaamse Gemeenschap, heb ook diploma praktische psychologie en lifecoach, Ben sportcoach( volleybal) met alle erkende atteste
Massage aan huis in Sint-andries (8200) - Lidwine
Lidwine
Sint-andries
4.91/5 (11 reviews)
Ik geloof in de helende kracht van een ontspannende massage. In deze toch wel ‘drukke’ maatschappij kom ik veel mensen tegen met klachten over pijnlijke spieren. Ik geef Zweedse massage die inwerkt op spieren en verlichtend effect heeft. Erkend als massagetherapeut. Enkel met de juiste bedoelingen.
Massage aan huis in Zwijndrecht (2070) - Christian
Christian
Zwijndrecht
5/5 (9 reviews)
Hallo, ik ben Christian en ik kan u een heerlijke ontspannende massage geven bij u thuis. Ik werk met massage-oliën in combinatie met hotstone / massagekaars. Tevens kan ik d.m.v. een massage-gun de ASMR techniek toepassen. Ik heb ervaring met fibromyalgie, stress, spanningen en vermoeide spieren. Ik ben ook veel vrij tijdens weekdagen dus we vinden zeker wel een mooi ontspanningsmoment.
Massage aan huis in Niel (2845) - Jonatan
Jonatan
Niel
5/5 (5 reviews)
Door zelf nood aan ontspanning te hebben en verplicht rust te zoeken in mijn leven en loopbaan, besloot ik na burnout om me om te scholen. Op deze manier kan ik het geluk der ontspanning delen en U helpen ontstressen in deze haastige maatschappij. Ik lever professionele relaxerende- en sport massages in aangename sfeer.
Massage aan huis in Gijzegem (9308) - Aira
Aira Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gijzegem
4.8/5 (5 reviews)
Een massage geven kan bijna iedereen, maar niet iedereen voelt waar u juist pijn heeft of last van heeft. Ik heb de gave om te vinden en exact te voelen waar iemand vast zit en/of pijn heeft.
Massage aan huis in Temse (9140) - Greet
Greet
Temse
5/5 (5 reviews)
Ik heb het getuigschrift 'Relaxatiemassage' behaald aan de Schoonheidsschool in Antwerpen. Ik kan bij u langs komen met massagetafel, handdoeken, massageolie, relaxatiemuziek... U dient enkel een kamer te verwarmen en te genieten van een uur-durende Zweedse massage van het hele lichaam.
Massage aan huis in Melle (9090) - Wesley
Wesley
Melle
4.5/5 (4 reviews)
Dag! Ik heb al veel gehoord dat ik goed kan masseren dus hopelijk kan ik jou hier nu ook van doen genieten! Het is ook mogelijk dat ik naar jou thuis kom met de auto, maar dan zal dit wel vergoed moeten worden.
Massage aan huis in Blankenberge (8370) - Erwin
Erwin
Blankenberge
5/5 (4 reviews)
Als je mij kiest, dan kies je voor iemand met ervaring. Ik lever professionele afwerking. In Elektriciteit, Loodgieterij, schilderwerken enz.... Ik neem enkel werk aan dat ik aan kan, ik tracht het stof te beperken. Ik geef raad wanneer ik merk als daar nood aan is. Tot later
Massage aan huis in Grobbendonk (2280) - Vicky
Vicky
Grobbendonk
4.5/5 (4 reviews)
ik heb veel ervaring met massage,ontspanningstechnieken en heling door aanraking ik wil je graag een totaal beleving geven en ervoor zorgen dat je als een ander mens bent na de massage
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Massage aan huis: geëvalueerd met 4.92 door 328 klanten

Populaire dienstaanvragen

massage, thai massage, prive massage, massage aan huis, masseuse, hoofdmassage, relax massage, masseur, rugmassage, nekmassage, massage in de buurt, thaise massage aan huis, massage gezocht, thai massage aan huis,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen massage aan huis

De laatste aanvragen in de categorie massage aan huis

Massage aan huis - Massage (53) - Duo massage - Massage a Bxl - Masseur voor olie massage - Massage - Massage sensueel - Massage (52) - ontspannende massage - Op zoek naar ontspanningsmassage - Massage voor rugontspanning - Rugmassage - massage voor jongeman, 36j - Massge - erotische massage - 2de poging - Afspraak - Afspraak - Afspraak - Sport massage - Massage Forest - Massage at home - Massage aan huis - Massage - Massage - Masseur Massage - Thaise massage aan huis - Massage - Massage - Massage gezocht - Massage tegen de stress - massage - Relaxmassage gezocht - Ontspannings massage - Ontspannende massage - Ontspanningsmassage - Massage (51) - Full body massage - Thuiszorg (48) - Full body hard massage - Prefer femme’s massage - Krampen rug en kuiten - massage - Massage gezocht - Ontspanningsmassage van vrouw (evt. uitwisseling) - Mannelijke massagetherapeut voor rugpijn - Massage - Massage (50) - Relaxatie massage nek/schouders/rug - Massage - Massage gezocht - Ontspanningsmassage - al informatie voor massage van sefora - Schoonheid/Massage aan huis - relaxmasssage - Massage aan huis - massagetherapeute gezocht - Massage aan huis - Full bodyxmassage - Massage - Full Body massage - Massage onderrug hernia - Sport en ontspanningsmassage - Massage aan huis gezocht - massage - ontspanningsmassage - relaxmassage - Massage aan huis - Volledige lichaamsmassage - Massage - Massage - Stefan - Massage - Massage aan huis - Relax massage aan huis - Massage - Massage - Massage - Masseur/masseuse voor mijn vriendin (29) aan huis - Massage - Massage - Sportmassage benen(wielrennen) - Masseur gezocht - Relaxatie massage aan huis - Rugmassage - Massage - Rugmassage - Masage - Massage - Massage - Masseuse gezocht - massage à domicile - Massage aan huis - Ontspanningsmassage - massage en healing - Relaxmassage aan huis - Sportmassage benen(wielrennen) - Rugmassage aan huis - Massage (49) - Massage 60min
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden