zorg Deinze

Ontdek talentvolle zorgverleners in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Deinze

Zorg in Kruishoutem (9770) - Egbert
Egbert
Kruishoutem
5/5 (37 reviews)
Hallo, Ik ben een man en 33 jaar oud. Ik wil nu en dan als persoonlijke assistent samen met jou je vrije tijd op een aangename manier invullen. Ik ben vertrouwd met personen met een mentale beperking.
Zorg in Kruishoutem (9770) - Naomi
Naomi
Kruishoutem
5/5 (32 reviews)
Ik heb al een aantal jaar werkervaring achter de rug om met mensen van een fysieke tot arbeidsbeperking te werken alsook met kinderen in een problematische opvoedingssituatie.
Zorg in Deinze (9800) - An
An
Deinze
5/5 (31 reviews)
Ik stel me graag kandidaat om boodschappen te doen. Geef me u lijstje en ik zal er omgaan. Wil u liever zelf naar de winkel? Dan ben ik vrij op vrijdagvoormiddag om u te brengen naar u geliefkoosde winkel. Tot snel groetjes.
Zorg in Deinze (9800) - Michiel
Michiel
Deinze
5/5 (4 reviews)
Het Corona Virus treft ons allen, zowel de werkende als de hulpbehoevende mens. Ik ben één van de eersten en wil graag mensen die tot de tweede categorie behoren mijn hulp aanbieden. Zit u thuis en heeft u hulp nodig met boodschappen, vervoer, strijken, ... Dan help ik u graag uit de nood!
Zorg in Nazareth (9810) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nazareth
5/5 (3 reviews)
Als massagetherapeut stimuleer & versterk ik jouw lichaam op 2 niveaus nl lichamelijk (bloedcirculatie verbetert en het lymfesysteem wordt positief beïnvloed) en geestelijk (via de tastzin werkt de massage positief op het zenuwstelsel). Tijdens een massage worden blokkades ook opgegeven en kan energie weer vrij gaan stromen. I'm ready to spoil your body!
Zorg in Nevele (9850) - Amandine
Amandine
Nevele
5/5 (1 reviews)
Ik heb een jaar vrijwilligerswerk gedaan in een voorziening voor kinderen met een motorische en meervoudige beperking. Ik werk als onthaalmoeder en heb ook ervaring met ouderen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Zulte (9870) - Gerson
Gerson
Zulte
5/5 (1 reviews)
Bereid om mensen te vervoeren met mijn wagen. Boodschappen doen, begeleiden ouderen, koken, picknick, gezelschap houden, op huisdieren letten, ...
Zorg in Nevele (9850) - Jennifer
Jennifer
Nevele
5/5 (1 reviews)
Ik ben verpleegkundige, dus als er hulp is op verschillende vlakken sta ik altijd paraat. Je hoeft me maar te contacteren en ik bekijk wat ik kan doen voor u te helpen!
Zorg in Lotenhulle (9880) - Kenny
Kenny
Lotenhulle
Nieuw
Moeten er boodschappen gedaan worden, een vlotte lift naar een bestemming of gewoon wat nood aan een luisterend oor? Contacteer me dan gerust. Zelf heb ik geen opleiding in begeleiding van thuiszorg, maar doe dit vooral met drijfveer om mensen te kunnen en mogen helpen.
Zorg in Landegem (9850) - Ruth
Ruth Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Landegem
Nieuw
Dag mensen, ik ben een 38-jarige tuinvrouw die de natuur hoog in vaandel draagt. Ik heb al wat ervaringen opgedaan in het ecologische tuinieren. Verder verdiep ik mij in het imkeren omdat bijen broodnodig zijn. Een doel in mijn leven is oudere mensen helpen en samen koken en eten. Er is al genoeg eenzaamheid, dus elkaar helpen daar doe ik het voor! Empatisch en sociaal: dat ben ik!
Zorg in Deinze (9800) - Elly
Elly
Deinze
Nieuw
Hallo, ik ben Elly en bied u mijn diensten aan om u te helpen bij u thuis. Ik kan heel goed omgaan met mensen zoals een babbeltje doen en ze aan het lachen brengen.
Zorg in Meigem (9800) - Mia
Mia
Meigem
Nieuw
Hallo,ik ben Mia en wil als verpleegster mijn zorgen aanbieden bij je thuis.Weekendwerk is zeker geen probleem!Heb reeds ervaring .Hopelijk tot binnenkort!
Zorg in Meigem (9800) - Frauke
Frauke
Meigem
Nieuw
Hallo, Ik ben frauke en bied u graag mijn diensten aan bij u thuis. Ik luister graag naar mensen. Ik ben al meer dan 12 jaar een verpleegster en 4 jaar palliatief referent. Doe gerust en beroep op mij. Tot binnenkort.
Zorg in Sint-martens-latem (9830) - Sebastian
Sebastian Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-martens-latem
Nieuw
Ontspanningsmassage en relaxatie. Mindfulness en emotie-therapie. Gecertificeerd coach en begeleider van individuen en groepen. Vertrouwen en verbinding als mijn kracht.
Zorg in Drongen (9031) - Celia
Celia
Drongen
Nieuw
Hallo. Ik ben Celia. Ik ben 21. En iedereen die me kent heeft al eens een massage ontvangen. Ik zoek graag opgekropte spanningen op om die te verlichten. En het proces kan me nog steeds niet vervelen. Elke massage is dan ook uniek, afgestemd op u. Ik heb geen diploma als masseuse. Wel veel tevreden klanten :)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Deinze: geëvalueerd met 5.0 door 108 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Deinze, zorg op maat Deinze, zorg aan huis Deinze, schoonheidsbehandeling aan huis Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden