zorg Deinze

Ontdek talentvolle zorgverleners in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Deinze

Zorg in Kruishoutem (9770) - Egbert
Egbert
Kruishoutem
5/5 (35 reviews)
Hallo, Ik ben een man en 33 jaar oud. Ik wil nu en dan als persoonlijke assistent samen met jou je vrije tijd op een aangename manier invullen. Ik ben vertrouwd met personen met een mentale beperking.
Zorg in Kruishoutem (9770) - Naomi
Naomi
Kruishoutem
5/5 (20 reviews)
Ik heb al een aantal jaar werkervaring achter de rug om met mensen van een fysieke tot arbeidsbeperking te werken alsook met kinderen in een problematische opvoedingssituatie.
Zorg in Aalter (9880) - Margot
Margot
Aalter
5/5 (6 reviews)
Ik ben een orthopedagogische begeleider in opleiding. Ik zit in mijn laatste jaar aan de Hogeschool Howest ik Brugge Ik liep al stages in vzw ter Muiden, vzw oranje en vzw de kantel.
Zorg in De pinte (9840) - Vita
Vita
De pinte
4.83/5 (6 reviews)
Ik help mensen graag en ik ben lerares van beroep ( talen & yoga) Ik heb veel in customer servises gewerkt, tourisme en met kinderen. Ik hou van mensen echt leren kennen en helpen met wat ik kan.
Zorg in Deinze (9800) - Michiel
Michiel
Deinze
5/5 (4 reviews)
Het Corona Virus treft ons allen, zowel de werkende als de hulpbehoevende mens. Ik ben één van de eersten en wil graag mensen die tot de tweede categorie behoren mijn hulp aanbieden. Zit u thuis en heeft u hulp nodig met boodschappen, vervoer, strijken, ... Dan help ik u graag uit de nood!
Zorg in Eke (9810) - Bren
Bren
Eke
4.75/5 (4 reviews)
Hey! Als student elektronica-ICT heb ik al redelijk wat basis competenties, zoals: Het helpen van ouderen met taken die ze zelf moeilijk kunnen uitvoeren. Het helpen met winkelen. Gezelschap houden met mensen die zich eenzaam voelen. Het helpen overweg te komen met computers/smartphones. En nog vele andere competenties!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Drongen (9031) - Laurent
Laurent
Drongen
5/5 (1 reviews)
Ik ben volledig gekwalificeerd in alle oorspronkelijke Reiki (Usui) graden sinds 2004, en heb daarbij de laatste 15 jaar mezelf steeds verder ontwikkeld in meditatie en bewustzijn. Vanuit het boeddhisme is daarbij sinds een aantal jaren de lijn van de Medicijn Boeddha bijgekomen. Ik combineer Reiki met technieken uit de fascia,- marma- en cranio-sacraal therapie.
Zorg in Nevele (9850) - Amandine
Amandine
Nevele
5/5 (1 reviews)
Ik heb een jaar vrijwilligerswerk gedaan in een voorziening voor kinderen met een motorische en meervoudige beperking. Ik werk als onthaalmoeder en heb ook ervaring met ouderen.
Zorg in Nevele (9850) - Jennifer
Jennifer
Nevele
5/5 (1 reviews)
Ik ben verpleegkundige, dus als er hulp is op verschillende vlakken sta ik altijd paraat. Je hoeft me maar te contacteren en ik bekijk wat ik kan doen voor u te helpen!
Zorg in Nevele (9850) - Djev
Djev Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nevele
5/5 (1 reviews)
• 5 jaar ontspanningsmasseur • 1 jaar Hot Stone masseur • Energiewerker • Chakra massage • Talen: ***English, ***Nederlands, **Deutsch, *Français en *Português. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust!
Zorg in Astene (9800) - Rebecca
Rebecca
Astene
5/5 (1 reviews)
In tijden van onzekerheid en stress is het van onschatbare waarde om goed voor je lichaam en geest te zorgen. Wij, als mens maken deel uit van de natuur, wij zijn natuur. Voor zo’n pareltje natuur moet zorg gedragen worden. Dit kan op een heel eenvoudige manier, door je lichaam te zuiveren en vitaal te maken via de shiatsu massagetechniek. Persoonlijke opleiding gehad. Certificaat in bezit.
Zorg in Deinze (9800) - Els
Els
Deinze
Nieuw
Ik heb ervaring in het ondersteunen van administratieve taken en facturatie bij grote ondernemeningen en kleine zelfstandigen. Ook heb ik ervaring met schoonheidsverzorgingen aan huis. Wil je ontlast worden van deze taken of wil je ontspanning? Aarzel niet mij te contacteren.
Zorg in Lotenhulle (9880) - Kenny
Kenny
Lotenhulle
Nieuw
Moeten er boodschappen gedaan worden, een vlotte lift naar een bestemming of gewoon wat nood aan een luisterend oor? Contacteer me dan gerust. Zelf heb ik geen opleiding in begeleiding van thuiszorg, maar doe dit vooral met drijfveer om mensen te kunnen en mogen helpen.
Zorg in Landegem (9850) - Ruth
Ruth Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Landegem
Nieuw
Dag mensen, ik ben een 38-jarige tuinvrouw die de natuur hoog in vaandel draagt. Ik heb al wat ervaringen opgedaan in het ecologische tuinieren. Verder verdiep ik mij in het imkeren omdat bijen broodnodig zijn. Een doel in mijn leven is oudere mensen helpen en samen koken en eten. Er is al genoeg eenzaamheid, dus elkaar helpen daar doe ik het voor! Empatisch en sociaal: dat ben ik!
Zorg in Eke (9810) - Laura
Laura
Eke
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en studeer nu verder in een master pedagogische wetenschappen: pedagogiek en onderwijskunde. Ik ben zeer sociaal en leer graag nieuwe mensen kennen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Deinze: geëvalueerd met 4.96 door 79 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Deinze, zorg op maat Deinze, zorg aan huis Deinze, schoonheidsbehandeling aan huis Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen zorg in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden