Vind de beste zorgverleners van Deinze

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Zorg in Kruishoutem (9770) - Egbert
Egbert
5/5 · 25 reviews
9770 Kruishoutem
Hallo, Ik ben een man en 33 jaar oud. Ik wil nu en dan als persoonlijke assistent samen met jou je vrije tijd op een aangename manier invullen. Ik ben vertrouwd met personen met een mentale beperking.
Zorg in Kruishoutem (9770) - Naomi
Naomi
5/5 · 17 reviews
9770 Kruishoutem
Ik heb al een aantal jaar werkervaring achter de rug om met mensen van een fysieke tot arbeidsbeperking te werken alsook met kinderen in een problematische opvoedingssituatie.
Zorg in Aalter (9880) - Margot
Margot
5/5 · 6 reviews
9880 Aalter
Ik ben een orthopedagogische begeleider in opleiding. Ik zit in mijn laatste jaar aan de Hogeschool Howest ik Brugge Ik liep al stages in vzw ter Muiden, vzw oranje en vzw de kantel.
Zorg in De pinte (9840) - Vita
Vita
4.83/5 · 6 reviews
9840 De pinte
Ik help mensen graag en ik ben lerares van beroep ( talen & yoga) Ik heb veel in customer servises gewerkt, tourisme en met kinderen. Ik hou van mensen echt leren kennen en helpen met wat ik kan.
Zorg in Deinze (9800) - Michiel
Michiel
5/5 · 4 reviews
9800 Deinze
Het Corona Virus treft ons allen, zowel de werkende als de hulpbehoevende mens. Ik ben één van de eersten en wil graag mensen die tot de tweede categorie behoren mijn hulp aanbieden. Zit u thuis en heeft u hulp nodig met boodschappen, vervoer, strijken, ... Dan help ik u graag uit de nood!
Zorg in Eke (9810) - Bren
Bren
4.67/5 · 3 reviews
9810 Eke
Hey! Als student elektronica-ICT heb ik al redelijk wat basis competenties, zoals: Het helpen van ouderen met taken die ze zelf moeilijk kunnen uitvoeren. Het helpen met winkelen. Gezelschap houden met mensen die zich eenzaam voelen. Het helpen overweg te komen met computers/smartphones. En nog vele andere competenties!
Zorg in Drongen (9031) - Laurent
Laurent
5/5 · 1 reviews
9031 Drongen
Ik ben volledig gekwalificeerd in alle oorspronkelijke Reiki (Usui) graden sinds 2004, en heb daarbij de laatste 15 jaar mezelf steeds verder ontwikkeld in meditatie en bewustzijn. Vanuit het boeddhisme is daarbij sinds een aantal jaren de lijn van de Medicijn Boeddha bijgekomen. Ik combineer Reiki met technieken uit de fascia,- marma- en cranio-sacraal therapie.
Zorg in Nevele (9850) - Amandine
Amandine
5/5 · 1 reviews
9850 Nevele
Ik heb een jaar vrijwilligerswerk gedaan in een voorziening voor kinderen met een motorische en meervoudige beperking. Ik werk als onthaalmoeder en heb ook ervaring met ouderen.
Zorg in Nevele (9850) - Jennifer
Jennifer
5/5 · 1 reviews
9850 Nevele
Ik ben verpleegkundige, dus als er hulp is op verschillende vlakken sta ik altijd paraat. Je hoeft me maar te contacteren en ik bekijk wat ik kan doen voor u te helpen!
Zorg in Nevele (9850) - Djev
Djev Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
9850 Nevele
• 5 jaar ontspanningmasseur • Gediplomeerd Sex Counsellor • Gediplomeerd Praktisch Psycholoog • Ervaringsdeskundige • Energiewerker • Chakra massage • Talen: English, Deutsch, Nederlands Voor wie? • Iedereen die 18 jaar of ouder is • Man, Vrouw, Man in transitie, Vrouw in transitie, Intersex. • LGBTQIUAS+ • Mensen met een lichamelijke of geestelijke uitdaging Heeft u nog vragen? Stel ze gerust!
Zorg in Deinze (9800) - Els
Els
Nieuw
9800 Deinze
Ik heb ervaring in het ondersteunen van administratieve taken en facturatie bij grote ondernemeningen en kleine zelfstandigen. Ook heb ik ervaring met schoonheidsverzorgingen aan huis. Wil je ontlast worden van deze taken of wil je ontspanning? Aarzel niet mij te contacteren.
Zorg in Lotenhulle (9880) - Kenny
Kenny
Nieuw
9880 Lotenhulle
Moeten er boodschappen gedaan worden, een vlotte lift naar een bestemming of gewoon wat nood aan een luisterend oor? Contacteer me dan gerust. Zelf heb ik geen opleiding in begeleiding van thuiszorg, maar doe dit vooral met drijfveer om mensen te kunnen en mogen helpen.
Zorg in Landegem (9850) - Ruth
Ruth Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9850 Landegem
Dag mensen, ik ben een 38-jarige tuinvrouw die de natuur hoog in vaandel draagt. Ik heb al wat ervaringen opgedaan in het ecologische tuinieren. Verder verdiep ik mij in het imkeren omdat bijen broodnodig zijn. Een doel in mijn leven is oudere mensen helpen en samen koken en eten. Er is al genoeg eenzaamheid, dus elkaar helpen daar doe ik het voor! Empatisch en sociaal: dat ben ik!
Zorg in Eke (9810) - Laura
Laura
Nieuw
9810 Eke
Ik ben afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en studeer nu verder in een master pedagogische wetenschappen: pedagogiek en onderwijskunde. Ik ben zeer sociaal en leer graag nieuwe mensen kennen.
Zorg in Aalter (9880) - David
David
Nieuw
9880 Aalter
In het dagelijks leven werk ik als begeleider bij volwassenen met een mentale beperking. Deze job doe ik reeds 18 jaar. Ik studeerde ook in deze richting. Een job die ik nog steeds met passie doe elke dag.

Zorgverlener Deinze: geëvalueerd met 4.95 door 65 klanten

Populaire dienstaanvragen: zorgverlener zoeken Deinze, zorg op maat Deinze, zorg aan huis Deinze, schoonheidsbehandeling aan huis Deinze,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Persoonlijke Assistent (m/v)
Thomas raadt Patricia aan Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Massage
Frans raadt Joyce aan Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Persoonlijke assistentie
Lisa raadt Hugo aan Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen zorg in Deinze

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden