zorg Antwerpen

Ontdek talentvolle zorgverleners in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Antwerpen

Zorg in Antwerpen (2000) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.91/5 (166 reviews)
Met U auto, camionette met of zonder aanhanger, vrachtwagen of trekker-oplegger naar de autokeuring gaan indien deze is ingeschreven en verzekerd. Eventueel met aanhanger ergens naartoe voeren. Luchthaven heen en terug brengen
Zorg in Antwerpen (2000) - Nicky
Nicky
Antwerpen
4.82/5 (34 reviews)
Ik wens iedereen te helpen die ik kan helpen met thuiszorg. Wanneer ik het niet kan verhelpen, vinden we samen wel een oplossing. Ik tracht positief bij te dragen tot onze maatschappij door mijn diensten aan te bieden voor persoonlijke assistentie en thuishulp. Aarzel niet om mij te contacteren!
Zorg in Antwerpen (2000) - Edina
Edina
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Wij u dat een klassieke fysieke massage erg goed voor u is? Het richt zich op het ontspannen en activeren van de spieren. Het verbetert de doorbloeding en het helpt ook het afvoeren van lymfevocht. Kortom, ontgiften, ontspannen en reactiveren in 1keer! Kunt u dit wel gebruiken? Laat dan gerust een berichtje achter
Zorg in Antwerpen (2018) - Jenda
Jenda
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben zowel goed in vrouwen; knippen, brunchen, kleuren, krullen, opsteken en zo verder ,.. ik ben ook gespecialiseerd in wenkbrauwen epileren en make up aanbrengen. En voor de heren kan ik zowel gewone snit als moderne (degrade, figuren in het haar en zo verder)
Zorg in Antwerpen (2000) - Fien
Fien
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hebt u een druk leven? Gaat alles wat snel? Wilt u wat hulp of wil u gewoon eens een dagje relaxen? Ik kan u helpen bij uw administratie, mails versturen, koffietje gaan halen, telefoontjes plegen, boodschappen doen enzo verder, u zegt het maar! Opdat ik snel uw leven mag verlichten ;-)!
Zorg in Antwerpen (2000) - Mastura
Mastura
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb altijd klanten verder geholpen met heel veel klusje, al is het helpen aan de lijn een brief lezen, vertalen of een factuur dat dringend in orde moest gebracht worden of boodschappen die gedaan moet worden. Graag tot uw dienst
Zorg in Antwerpen (2018) - Katleen
Katleen
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
ik lag geregeld de nagels van mijn twee dochters en dit is iets wat ik graag doe ik heb geen professionele opleiding hierin, maar kan mooi nagels lakken
Zorg in Antwerpen (2000) - Margot
Margot
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben van tijd tot tijd alleen thuis en zou die tijd graag nuttig invullen. Dit zou dus een perfecte mogelijkheid zijn hiervoor. Ik doe graag boodschappen, ik kan een manicure voorzien, haar- en lichaamsverzorging, helpen met assistentie en natuurlijk een praatje maken. Een beetje zoals ik altijd bij mijn oma deed.
Zorg in Antwerpen (2060) - Nonna
Nonna
Antwerpen
Nieuw
Beste, als u het te druk heeft en u wilt dat iemand u helpt met de activiteiten waar u geen tijd voor heeft, dan ben ik altijd bereid dit te doen. Ik kan uw rechterhand zijn en alles in orde brengen op een zelfstandige manier!
Zorg in Antwerpen (2000) - Barry
Barry
Antwerpen
Nieuw
Ik ben Barry. Luisterd oor en hulp voor uw klusjes, boodschappen of zaken allerhande aan huis. Geef een seintje als je me nodig hebt. Sociaal en flexibel.
Zorg in Antwerpen (2018) - Sanne
Sanne
Antwerpen
Nieuw
Heel wat ervaring in het werken met mensen door mijn achtergrond als psychologe.
Zorg in Antwerpen (2000) - Cynthia
Cynthia
Antwerpen
Nieuw
Hallo, ik ben Cynthia. Vanuit mijn job als ergotherapeut ben ik gewend om met mensen om te gaan die hulp nodig hebben bij allerhande activiteiten of die terug willen leren om dingen zo zelfstandig mogelijk te kunnen doen. Ik kom u graag en met het nodige enthousiasme ondersteunen of advies verlenen.
Zorg in Antwerpen (2000) - Philip
Philip
Antwerpen
Nieuw
Als maatschappelijk werker & life coach ben ik een empatisch persoon, kan ik goed luisteren, met iedereen overweg. Ik ben sterk in mensen in hun kracht te zetten, rust te brengen en te helpen waar nodig.
Zorg in Antwerpen (2000) - Portia
Portia
Antwerpen
Nieuw
Hallo, ik ben Portia en bied u mijn diensten aan bij u thuis ik luister graag naar de mensen en ik heb stage gelopen bij woonzorgcentrum + thuiszorg gedaan laat u me iets weten? Tot binnekort
Zorg in Antwerpen (2000) - Zoë
Zoë
Antwerpen
Nieuw
Hallo! Ik ben reeds 13 jaar werkzaam in de thuiszorg en heb heel wat ervaring, zowel met ouderen als met zieken en mensen met een beperking. Ik help je graag verder met veel aandacht en respect voor jou situatie.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Antwerpen: geëvalueerd met 4.97 door 207 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Antwerpen, zorg op maat Antwerpen, zorg aan huis Antwerpen, schoonheidsbehandeling aan huis Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden