Vind de beste zorgverleners van Antwerpen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Zorg in Antwerpen (2018) - Michel
Michel
4.96/5 · 280 reviews
2018 Antwerpen
Ik ben maatschappelijk assistent van opleiding, ik heb in een ziekenhuis gewerkt, ik heb affiniteit met Woon- en Zorg Centra, Dienstencentra, ik ben van nature empathisch en caring. Ik doe alle mogelijkheden van persoonlijke assistentie. Ervaring PAB / PVB.
Zorg in Antwerpen (2000) - Patrick
Patrick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.91/5 · 164 reviews
2000 Antwerpen
Met U auto, camionette met of zonder aanhanger, vrachtwagen of trekker-oplegger naar de autokeuring gaan indien deze is ingeschreven en verzekerd. Eventueel met aanhanger ergens naartoe voeren. Luchthaven heen en terug brengen
Zorg in Zwijndrecht (2070) - Ronald
Ronald
4.96/5 · 25 reviews
2070 Zwijndrecht
Hallo , mijn naam is Ronny en ik bied u mijn diensten aan bij u thuis. Ik luister graag naar mensen en help hen o.a. om zich naar andere activiteiten te begeven. Heb reeds 20 jaar ervaring met personen met een handicap in de sportwereld en op vakantie. Wenst u beroep te doen op mijn diensten , plaats dan een aanvraag.
Zorg in Wilrijk (2610) - Hilde
Hilde
4.92/5 · 13 reviews
2610 Wilrijk
Hallo, ik ben Hilde, middelbare leeftijd maar toch fit en energiek en rustig. Ik kan Uw boodschappen doen, samen of alleen. Ik ben betrouwbaar, verantwoordelijk en beschikbaar in de schooluren. IK zoek een persoonlijke bijjob en hou van ouderen!
Zorg in Antwerpen (2000) - Nina
Nina Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
2000 Antwerpen
Kapster: knippen, brushen, kleuren, styling Schoonheidsspecialiste: Massages, Gelaatverzorging, Manicure, Pedicure, Ontharing Steeds op afspraak, thuis geleverd.
Zorg in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
5/5 · 2 reviews
2020 Antwerpen
Door mijn studie heb ik echt kunnen laten zien dat ik een HART voor mensen heb. Ik ben een behulpzaam persoon die goed kan luisteren naar de noden van mensen. Graag wil ik een bijdrage kunnen leveren aan deze mooie wereld. Ook kan ik klusjes allerhande doen zoals poetsen, naar de winkel gaan, koken, in de tuin werken enz...
Zorg in Borgerhout (2140) - Abelone
Abelone Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2140 Borgerhout
Ik heb in mijn leven met veel verschillende mensen gewerkt, hieronder functies als persoonlijk assistent en rusthuis verzorger. Ik heb een aangeboren talent om mensen zicht goed te laten voelen, erg behulpzaam en van natuur ben ik iemand empathisch. Ik werk efficiënt en gestructureerd en altijd met een positief uitstraling. Persoonlijke assistent voor CEO/zelfstandige is een optie. Tot binnenkort!
Zorg in Antwerpen (2000) - Edina
Edina
5/5 · 2 reviews
2000 Antwerpen
Wij u dat een klassieke fysieke massage erg goed voor u is? Het richt zich op het ontspannen en activeren van de spieren. Het verbetert de doorbloeding en het helpt ook het afvoeren van lymfevocht. Kortom, ontgiften, ontspannen en reactiveren in 1keer! Kunt u dit wel gebruiken? Laat dan gerust een berichtje achter
Zorg in Borgerhout (2140) - Suzanne
Suzanne Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2140 Borgerhout
Heb je graag mooie verzorgde nagels en niet echt de tijd of de skills om dit zelf te doen? Ik heb een product, Striplac, dat werkt ongeveer zoals gellak maar zou minder beschadigend voor de nagel moeten zijn. Het blijft 14 dagen op de nagel, zonder kapjes of beschadigingen. Na 14 dagen kan je de kleur en de lac gewoon in 1 soepele beweging van je nagel pellen.
Zorg in Antwerpen (2000) - Dimitri
Dimitri
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Hallo, mijn naam is Dimitri en ik ben heel gepassioneerd door schoonheid en welzijn. Ik ben in het midden van een opleiding visagie en geef u graag make-up tips en kan uw make-up doen. Ik kan u advies geven over verschillende huidverzorgings- en makeupproducten specifiek voor uw huid.
Zorg in Antwerpen (2018) - Guido
Guido
5/5 · 1 reviews
2018 Antwerpen
Als klinisch counselor en life coach kan ik je op verschillende gebieden helpen. Als counselor luister ik goed naar jouw problemen of ervaringen, om vervolgens na te gaan waar de kern ligt en hoe we dat efficiënt kunnen aanpakken. Als coach leg ik dan weer de focus op wat jij wilt en hoe je jouw doelen daadwerkelijk kan bereiken. Samen ondernemen we vervolgens actie om je ambities waar te maken.
Zorg in Antwerpen (2018) - Jenda
Jenda
5/5 · 1 reviews
2018 Antwerpen
Ik ben zowel goed in vrouwen; knippen, brunchen, kleuren, krullen, opsteken en zo verder ,.. ik ben ook gespecialiseerd in wenkbrauwen epileren en make up aanbrengen. En voor de heren kan ik zowel gewone snit als moderne (degrade, figuren in het haar en zo verder)
Zorg in Antwerpen (2018) - Natasa
Natasa
5/5 · 1 reviews
2018 Antwerpen
Well,I love to work whit peaple and I was a personal assistent for invalid peaple , old and seek peaple. Doing job like a caregiver full time in Eu...
Zorg in Antwerpen (2000) - Fien
Fien
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Hebt u een druk leven? Gaat alles wat snel? Wilt u wat hulp of wil u gewoon eens een dagje relaxen? Ik kan u helpen bij uw administratie, mails versturen, koffietje gaan halen, telefoontjes plegen, boodschappen doen enzo verder, u zegt het maar! Opdat ik snel uw leven mag verlichten ;-)!
Zorg in Antwerpen (2020) - Safae
Safae
5/5 · 1 reviews
2020 Antwerpen
Dag, ik luister goed naar wat mijn baas van mij wilt en zal ook doen wat er van mij gevraagd wordt. Ik ben heel handig en kan ook veel doen zoals schoonmaak manicure pedicure... Mvg Safae Mvg

Zorgverlener Antwerpen: geëvalueerd met 4.99 door 500 klanten

Populaire dienstaanvragen: zorgverlener zoeken Antwerpen, zorg op maat Antwerpen, zorg aan huis Antwerpen, schoonheidsbehandeling aan huis Antwerpen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Persoonlijke Assistent (m/v)
Thomas raadt Patricia aan Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Massage
Frans raadt Joyce aan Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Persoonlijke assistentie
Lisa raadt Hugo aan Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie zorg in Antwerpen

Massage aan huis - Haarkapper voor heren - Masseuse - Massage - Rug massage en triggerpoints - Massage vr mijn rug bij kinesist doe ik alleen o - Herenkapsel - Ervaren kapster gezocht - Masseuse gezocht - Kapper/kapster aan huis gevraagd - Zorg & welzijn - Ontspanning : Massage - Massage - zeepmassage - kapp(st)er aan huis - Haarknippen . - Massage aan huis - Massage - Epileren van wenkbrauwen - bestaat er tijdelijke thuishulp voor iemand met een depressie? - therapeutische massage - Lichaams massage - Gezichtverzorging - damescoiffeur - Mystery Shoppers gevraagd!
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden