zorg Antwerpen

Ontdek talentvolle zorgverleners in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Antwerpen

Zorg in Antwerpen (2000) - Patrick
Patrick
Antwerpen
4.91/5 (167 reviews)
Met U auto, camionette met of zonder aanhanger, vrachtwagen of trekker-oplegger naar de autokeuring gaan indien deze is ingeschreven en verzekerd. Eventueel met aanhanger ergens naartoe voeren. Luchthaven heen en terug brengen
Zorg in Antwerpen (2000) - Nicky
Nicky
Antwerpen
4.82/5 (34 reviews)
Ik wens iedereen te helpen die ik kan helpen met thuiszorg. Wanneer ik het niet kan verhelpen, vinden we samen wel een oplossing. Ik tracht positief bij te dragen tot onze maatschappij door mijn diensten aan te bieden voor persoonlijke assistentie en thuishulp. Aarzel niet om mij te contacteren!
Zorg in Antwerpen (2000) - Steven
Steven
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Hallo . Ik ben geispireerd door het menselijk lichaam en onszelf genezend vermogen. Pijnlijke spieren of vermoeidheid en stress zijn veel voorkomend . Aandacht en zorg voor jezelf is essentieel. Ik geef : ontspannende (zweedse) massages en intuitive lichaamsmassages beiden met olie . In een kort gesprekje vooraf geeft je aan wat je noden zijn . Massages zijn 90 / 120 min . Prijs 90/120 euro
Zorg in Antwerpen (2000) - Nina
Nina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Kapster: knippen, brushen, kleuren, styling. Schoonheidsspecialiste: Massages, Gelaatverzorging, Manicure, Pedicure, Ontharing. Steeds op afspraak, thuis geleverd!
Zorg in Antwerpen (2000) - Fawad
Fawad
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Massages soorten: 1:Thais oil massage 2:Japans oil massage 3:relaxing oil massage 4:sport oil massage 5:tantra oil massage 6:all in one massage Voor meer info gerust berichtje sturen.
Zorg in Antwerpen (2000) - Sofie
Sofie
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Chaoot van nature, maar getraind in efficiëntie (get it done principes) en coaching technieken (Laudius gecertifieerd). Dat is mijn persoonlijke cocktail waarmee ik u graag help om vooruitgang te maken in eender wat voor project of ambitie of gewoon vervelende taak die u misschien te lang hebt laten liggen. Guilty as charged want enkel een goeie stroper kan een goede boswachter maken ;-)
Zorg in Antwerpen (2000) - Edina
Edina
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Wij u dat een klassieke fysieke massage erg goed voor u is? Het richt zich op het ontspannen en activeren van de spieren. Het verbetert de doorbloeding en het helpt ook het afvoeren van lymfevocht. Kortom, ontgiften, ontspannen en reactiveren in 1keer! Kunt u dit wel gebruiken? Laat dan gerust een berichtje achter
Zorg in Antwerpen (2000) - Dimitri
Dimitri
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Dimitri en ik ben masseer al ongeveer 8 jaar. Ik heb privéles Japanse drukpuntmassage (acupressuur) gevolgd en kan ook oliemassages geven. Ik ben zeer gepassioneerd door het masseren en zorg ervoor dat ze altijd grondig en ontspannend zijn.
Zorg in Antwerpen (2000) - Alexander
Alexander
Antwerpen
4.0/5 (1 reviews)
Hallo.Ik heet Alexander en bied u mijn diensten aan bij u thuis.Ik luister graag naar de mensen. Ik heb 1,5 Jaar als vrijwillger gewerkt bij joodse bejaarde familie.Doe gerusteens beroep op mijn. Tot binnenkort
Zorg in Antwerpen (2000) - Fien
Fien
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hebt u een druk leven? Gaat alles wat snel? Wilt u wat hulp of wil u gewoon eens een dagje relaxen? Ik kan u helpen bij uw administratie, mails versturen, koffietje gaan halen, telefoontjes plegen, boodschappen doen enzo verder, u zegt het maar! Opdat ik snel uw leven mag verlichten ;-)!
Zorg in Antwerpen (2000) - Ruby rubenda
Ruby rubenda
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik lan zowel met men handen masseren als met een massagegun of beide. Klant is koning, Ik barones 😉😇 tot spoedig bij u thuis of op verplaatsing weer klant is koning tot snel
Zorg in Antwerpen (2000) - Mastura
Mastura
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb altijd klanten verder geholpen met heel veel klusje, al is het helpen aan de lijn een brief lezen, vertalen of een factuur dat dringend in orde moest gebracht worden of boodschappen die gedaan moet worden. Graag tot uw dienst
Zorg in Antwerpen (2000) - Barry
Barry
Antwerpen
Nieuw
Ik ben Barry. Luisterd oor en hulp voor uw klusjes, boodschappen of zaken allerhande aan huis. Geef een seintje als je me nodig hebt. Sociaal en flexibel.
Zorg in Antwerpen (2000) - Cynthia
Cynthia
Antwerpen
Nieuw
Hallo, ik ben Cynthia. Vanuit mijn job als ergotherapeut ben ik gewend om met mensen om te gaan die hulp nodig hebben bij allerhande activiteiten of die terug willen leren om dingen zo zelfstandig mogelijk te kunnen doen. Ik kom u graag en met het nodige enthousiasme ondersteunen of advies verlenen.
Zorg in Antwerpen (2000) - Philip
Philip
Antwerpen
Nieuw
Hallo, mijn naam is Philip en ik ben gediplomeerd Massagetherapeut in de klassieke Zweedse ontspanningsmassage & de accupressuur. Ervaring in beide bij particulieren & op Strantwerpen (publiek strandconcept). Stoel-en ligmassage.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Antwerpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Antwerpen: geëvalueerd met 4.89 door 224 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Antwerpen, zorg op maat Antwerpen, zorg aan huis Antwerpen, schoonheidsbehandeling aan huis Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden