zorg Genk

Ontdek talentvolle zorgverleners in Genk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Genk

Zorg in Genk (3600) - Marco
Marco
Genk
4.91/5 (23 reviews)
Ik doe nu al meer dan 4 jaar yoga en dit heeft mijn leven veranderd. Deels fysiek maar zeker ook op mentaal vlak. Ik ben zo enthousiast hierover dat ik deze kennis graag wil delen met andere mensen.
Zorg in Zonhoven (3520) - Fong lin
Fong lin
Zonhoven
5/5 (5 reviews)
ervaring met pvb, ondersteuning geven aan algemeen dagelijkse leven, vrijetijdsactiviteiten, vervoer, administratie pvb, koken en dag en nacht ondersteuning
Zorg in Zonhoven (3520) - Jozef
Jozef
Zonhoven
5/5 (5 reviews)
heb jarenlang voor iemand in mijn omgeving gezorgd, dagbesteding, vervoer, vrijetijdsactiviteiten, algemeen dagelijkse leversverrichtingen en beheren van budgetten
Zorg in Zonhoven (3520) - Linda
Linda
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Ik ben nu met pensioen en heb lesgegeven aan leerlingen uit het middelbaar onderwijs. Ik wil mijn diensten aanbieden aan een familielid met wie ik al overeenkomsten heb afgesloten. Ik ga liever niet in op andere vragen.
Zorg in Munsterbilzen (3740) - Kersti
Kersti
Munsterbilzen
5/5 (1 reviews)
Ik heb enkele jaren gewerkt met mensen met een lichamelijke en/of mentale beperking. Ik ben rustig en geduldig, maar kan ook helpen met allemaal kleine taken die gedaan moeten worden. Zorgen voor mensen doe ik graag.
Zorg in Genk (3600) - Glenn
Glenn
Genk
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Glenn, 31 en een bachelor in de orthopedagogie. Ik heb 7 jaar werkervaring en ben vertrouwd met een aantal zorgkundige handelingen. In mijn handelen leg ik de nadruk op relaties en dialoog en vertrek ik vanuit een vertrouwensband met de cliënt.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Genk (3600) - Hulya
Hulya
Genk
5/5 (1 reviews)
Buiten mijn vaste job (horeca) werk ik ook als kapster. Ik doe mijn job met passie, mijn werk is mijn hobby. Op zoek naar een kapster geen probleem knippen, kleuren, brushen dan kan je terecht bij mij.
Zorg in Diepenbeek (3590) - Catharina
Catharina
Diepenbeek
5/5 (1 reviews)
Door het hebben van kinderen met autisme weet ik goed hoe ik met hen moet omgaan, hoe ikhen tot rust kan brengen en begrip kan tonen voor hun denkwijze. Steeds met respect voor de noden van het kind.
Zorg in Zonhoven (3520) - Anita
Anita
Zonhoven
5/5 (1 reviews)
De mama van Florence is een goede vriendin van mijn mama en we hebben ze altijd als een soort 'tante' / meter gezien, vandaar dat ik haar een handle wil helpen
Zorg in Bilzen (3740) - Katina
Katina
Bilzen
5/5 (1 reviews)
Anderen helpen geeft me voldoening. Ik zou graag de nodige hulp willen bieden door eventueel naar de winkel te gaan, iemand te brengen naar een afspraak of gewoon samen een wandeling te maken. Als er nog andere noden zijn, dan hoor ik het graag. Ik heb een warm hart voor ouderen, maar bovenal ben ik een mensenmens.
Zorg in Beverst (3740) - Niels
Niels
Beverst
5/5 (1 reviews)
Ik heb de opleiding verkoop afgerond, dit omdat ik graag met mensen omga. Ik ben van nature positief ingesteld, vriendelijk en behulpzaam. Ongeacht mijn medische achtergrond heb ik nog steeds de motivatie en gedrevenheid om anderen te helpen en een centje bij te verdienen.
Zorg in Genk (3600) - Deniz
Deniz
Genk
5/5 (1 reviews)
Bewezen en ervaren betrouwbare extra werkkracht; toegewijd energiek en efficient , expertise in ladingbeheer met passie voor teamwork en productiviteit een waardevolle aanwinst in het samen bereiken van u doelen en benodigdheden zeer flexibel .
Zorg in Zonhoven (3520) - Berthy
Berthy
Zonhoven
5/5 (1 reviews)
Ik heb gewerkt in het bijzonder onderwijs en ben nu met pensioen. Ik zou graag een oud-leerling ondersteunen tijdens haar zwemles. ik wacht
Zorg in Diepenbeek (3590) - Lotte
Lotte
Diepenbeek
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht is het een natuurlijk iets voor mij om mensen te ondersteunen. We bewandelen allemaal ons eigen pad maar niets fijn als iemand die soms eens mee met je wandelt. En dat doe ik graag … mee flowen op de stroom van de anderen rondom me. Wandelen we samen?
Zorg in Bilzen (3740) - Roel
Roel
Bilzen
Nieuw
Ik ben Roel en ben zowel sociaal assistent als IT'er en doe diverse klussen: - (sociaal) administratieve hulp en ondersteuning: hulp en optimaliseren bij je algemene administratie en informeren - psychosociale begeleiding en gesprekken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Genk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Genk: geëvalueerd met 4.99 door 52 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Genk, zorg op maat Genk, zorg aan huis Genk, schoonheidsbehandeling aan huis Genk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden