zorg Genk

Ontdek talentvolle zorgverleners in Genk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Genk

Zorg in Genk (3600) - Marco
Marco
Genk
4.91/5 (23 reviews)
Ik doe nu al meer dan 4 jaar yoga en dit heeft mijn leven veranderd. Deels fysiek maar zeker ook op mentaal vlak. Ik ben zo enthousiast hierover dat ik deze kennis graag wil delen met andere mensen.
Zorg in Zonhoven (3520) - Ilias
Ilias
Zonhoven
5/5 (6 reviews)
Ik geef hulp aan een meisje met het syndroom van Down. Het is niet de bedoeling dat andere van mijn diensten kunnen gebruik maken.
Zorg in Zonhoven (3520) - Jozef
Jozef
Zonhoven
5/5 (3 reviews)
heb jarenlang voor iemand in mijn omgeving gezorgd, dagbesteding, vervoer, vrijetijdsactiviteiten, algemeen dagelijkse leversverrichtingen en beheren van budgetten
Zorg in Zonhoven (3520) - Fong lin
Fong lin
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
ervaring met pvb, ondersteuning geven aan algemeen dagelijkse leven, vrijetijdsactiviteiten, vervoer, administratie pvb, koken en dag en nacht ondersteuning
Zorg in Munsterbilzen (3740) - Kersti
Kersti
Munsterbilzen
5/5 (1 reviews)
Ik heb enkele jaren gewerkt met mensen met een lichamelijke en/of mentale beperking. Ik ben rustig en geduldig, maar kan ook helpen met allemaal kleine taken die gedaan moeten worden. Zorgen voor mensen doe ik graag.
Zorg in Genk (3600) - Glenn
Glenn
Genk
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Glenn, 31 en een bachelor in de orthopedagogie. Ik heb 7 jaar werkervaring en ben vertrouwd met een aantal zorgkundige handelingen. In mijn handelen leg ik de nadruk op relaties en dialoog en vertrek ik vanuit een vertrouwensband met de cliënt.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Genk (3600) - Hulya
Hulya
Genk
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Hulya. Ik stel mij heel graag ten dienste van hulpbehoevende personen ongeacht de leeftijd en het soort van nood waarvoor hulp nodi is .
Zorg in Diepenbeek (3590) - Catharina
Catharina
Diepenbeek
5/5 (1 reviews)
Door het hebben van kinderen met autisme weet ik goed hoe ik met hen moet omgaan, hoe ikhen tot rust kan brengen en begrip kan tonen voor hun denkwijze. Steeds met respect voor de noden van het kind.
Zorg in Zonhoven (3520) - Marie-claire
Marie-claire
Zonhoven
5/5 (1 reviews)
Ik begeleid mijn metekind Fabienne bij meerdere activiteiten en zorg voor haar als ze bij mij komt logeren. We koken en dansen samen. Dat vinden wij allebei heel plezant.
Zorg in Bilzen (3740) - Roel
Roel
Bilzen
Nieuw
Ik ben Roel en ben zowel sociaal assistent als IT'er en doe diverse klussen: - (sociaal) administratieve hulp en ondersteuning: hulp en optimaliseren bij je algemene administratie en informeren - psychosociale begeleiding en gesprekken.
Zorg in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Dag iedereen, ik ben een 25-jarige arts (momenteel nog bezig aan mijn specialisatietraject) uit hasselt. Ik ben een intelligent, sociaal en behulpzaam persoon met een uitgebreide medische, administratieve en wetenschappelijke kennis. Ik ben enkel beschikbaar tijdens de avonden / gedurende het weekend.
Zorg in Diepenbeek (3590) - Elsa
Elsa
Diepenbeek
Nieuw
Hoi ik ben Elsa, ik ben 45 jaar. Ik ben opgegroeid in een kapsalon waar mijn moeder me allerlei technieken heeft geleerd. Ik kan het haar van vrouwen knippen en/of verven.
Zorg in Genk (3600) - Zahra
Zahra
Genk
Nieuw
Hallo allemaal, mijn naam is Zahra, ik zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd, Ik ben zeer vriendelijk, behulpzaam, eerlijk , ik heb al heel wat ervaring opgedaan als babysit en oppas bij bejaarden
Zorg in Hasselt (3500) - Claudia
Claudia
Hasselt
Nieuw
Hey Ik ben Claudia en ik ben graag een luisterend oor. Ik ben empathisch en heb begrip voor alle situaties waar men zich in bevind. Ik begeleid mensen graag en help waar nodig is wat niet meer lukt.
Zorg in Zonhoven (3520) - Ine
Ine
Zonhoven
Nieuw
Bachelor diploma orthopedagogie, 12 jaar ervaring in de sector. Vroeger ook leiding geweest bij de scouts en veel gebabysit. Ik ben erg graag met kindjes bezig.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Genk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn ervaring met ring twice is niet echt positief,weinig interesse bij twee aanvragen.Te duur(20% bijbetalen als je eenmalig een dienst wilt aanvragen)terwijl de uitvoerder ook nog eens moet betalen voor de klant.Vo... ”
Sofie
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Genk: geëvalueerd met 4.99 door 39 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Genk, zorg op maat Genk, zorg aan huis Genk, schoonheidsbehandeling aan huis Genk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden