zorg Roeselare

Ontdek talentvolle zorgverleners in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Roeselare

Zorg in Roeselare (8800) - Guido
Guido
Roeselare
5/5 (25 reviews)
Allerlei huishoudelijke diensten en assistentie uitsluitend voor iemand die een PVB budget heeft van het VAPH.
Zorg in Roeselare (8800) - Denise
Denise
Roeselare
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik ben Denise en ik ben al een tijdje op pensioen. Ik wil graag helpen met Steven: huishoudelijke taken, boodschappen doen, helpen bij verzorging en toilet. Ik wil ook graag Steven begeleiden bij vrijetijdsactiviteiten.
Doreen is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Oekene (8800) - Doreen
Doreen
Oekene
5/5 (7 reviews)
Te druk ? Niet in de mogelijkheid of geen zin? Ik doe graag je boodschappen en breng ze netjes bij je thuis. Ik leg gerust alles op zijn plaats indien je dat wenst. Heb je een vraag, stel ze maar!
Zorg in Roeselare (8800) - André
André
Roeselare
5/5 (6 reviews)
Hallo, ik ben André en ik wil graag helpen met Steven. Ik ben gepensioneerd dus ik heb veel tijd. Boodschappen doen, verzorging, eten klaarmaken, helpen bij toilet, enz... Zijn de taken die ik wil uitvoeren.
Zorg in Roeselare (8800) - Thalia
Thalia
Roeselare
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf kapster als beroep. Kben al aantal jaar in dienst en werk part-time in een kapsalon. Uit ervaring weet ik dat sommige klanten/mensen soms niet tot in een kapsalon geraken door kinderen of werk of slecht te been. Hierom kom ik dus graag tot bij jou thuis. Dit kan voor wekelijks wasbeurt/ brushen, kleuren/knippen , opsteekwerk ect .. kortom verschillende diensten mogelijk.
Zorg in Emelgem (8870) - Dominik
Dominik
Emelgem
5/5 (1 reviews)
Ik ben zowel op sportief vlak als professioneel ( chauffeur b) vlak zeer gedreven. Positiviteit in het leven brengt je steeds naar een hoger level. Gelukkig zijn is het mooiste wat er is.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Rumbeke (8800) - Inigo
Inigo
Rumbeke
Nieuw
Ik ben ergotherapeut en heb geleerd de kwaliteit van leven te behouden of bevorderen. Door een activiteit te organiseren op maat van de cliënt bekom je een positieve uitkomst. Ik stel mezelf open en biedt een luisterend oor.
Zorg in Ledegem (8880) - Shanea
Shanea
Ledegem
Nieuw
hallo ik ben 23 jaar oud. ik heb een diploma van kapster en make up artist. een avondje uit dan ben ik de geschikte persoon voor u om uw haar te doen en make Up.
Zorg in Lichtervelde (8810) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lichtervelde
Nieuw
Hallo ik heet jan. Ik heb een bachelor gezinswetenschappen. Ik wil graag oudere mensen helpen in de thuiszorg. Boodschappen doen, wandelen, luisteren etc
Zorg in Staden (8840) - Lies
Lies
Staden
Nieuw
Graag help ik jullie om boodschappen te halen indien dit voor jullie moeilijk gaat, ook andere taken kunt u mij altijd vragen, ik bied een luisterend oor. Met vriendelijke groeten Lies
Zorg in Izegem (8870) - Lorenz
Lorenz
Izegem
Nieuw
Op school heb ik de richting sport afgewerkt dus heb hier ook de nodige uren gespendeerd aan het masseren en verzorgen van de spieren. Zelf ben ik ook heel sport minded dus weet wel wat er nodig is bij het vastzitten van de spieren en gewrichten.
Zorg in Staden (8840) - Jurgen
Jurgen
Staden
Nieuw
Volgens velen die me kennen ben ik de janni van west-vlaanderen, mensen zijn tevreden na het winkelen en verrast. ik ga graag choppen en geef daarbij ook mijn mening over dit past of niet dit is mooi of niet bij jou of voor in u huis om deze te Styleren ik zit al 25j in de decorarie wereld en na het zien van u huis en u Stijl en na een gesprek kan ik zeker helpen om tot een mooi gehhel te komen.
Zorg in Ingelmunster (8770) - Lore
Lore
Ingelmunster
Nieuw
Ik wil met veel plezier uw boodschappen doen! Een auto heb ik ter beschikking, u hoeft alleen een lijstje te maken. Shoppen doe ik heel graag & ik ken mijn weg in de meeste winkels/ grootwarenhuizen.
Zorg in Oekene (8800) - Evy
Evy
Oekene
Nieuw
Hallo, ik ben een jonge, gemotiveerde leefgroepbegeleidster. Ik hou ervan om te ontdekken hoe ik de hulpvraag van een persoon met een beperking kan invullen. Tijdens mijn stages heb ik mogen werken met kinderen met een diep verstandelijke beperking en met jongeren met een ernstig verstandelijke beperking en autisme. Momenteel werk ik bij jongeren met een motorische beperking. Groetjes, Evy
Zorg in Ledegem (8880) - Elodie
Elodie
Ledegem
Nieuw
Hallo, ik ben Elodie, 29 jaar oud, alleenstaand, wonende te st. eloois Winkel en mama van een dochtertje die 5 jaar is.. Graag had ik een extra job bijgedaan om wat meer te kunnen sparen. Meer info gewenst? Contacteer me gerust!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Roeselare

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
“ Mijn ervaring met ring twice is niet echt positief,weinig interesse bij twee aanvragen.Te duur(20% bijbetalen als je eenmalig een dienst wilt aanvragen)terwijl de uitvoerder ook nog eens moet betalen voor de klant.Vo... ”
Sofie
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 50 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Roeselare, zorg op maat Roeselare, zorg aan huis Roeselare, schoonheidsbehandeling aan huis Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden