zorg Oostende

Ontdek talentvolle zorgverleners in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Oostende

Zorg in Oostende (8400) - Patrick
Patrick
Oostende
5/5 (32 reviews)
Certaines tâches ne sont plus à faire lorsqu'on a un certain âge. Cela ne veut pas encore dire qu'on doive quitter son cadre familier pour autant. Je ne suis pas infirmier, chacun son job, mais j'ai une formation de secouriste.
Zorg in Oostende (8400) - Lynn
Lynn
Oostende
4.65/5 (23 reviews)
Hallo ik ben lynn en ben heel graag met en voor mensen bezig, ben een sociale bij met een goed hart en een luisterend oor. We kunnen samen bekijken hoe ik je persoonlijk van dienst kan zijn
Zorg in Oostende (8400) - Davy
Davy
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ben jaren lang actief geweest in de zorg ook zelfstandig ik help u waar nodig. Hulp als ADL maar ook gezelschap of hulp bij boodschappen en kleine huishoudelijke taken kunnen. Ik kan me vaak en meestal erg snel vrij maken om in te plannen.
Zorg in Oudenburg (8460) - Sara
Sara
Oudenburg
5/5 (1 reviews)
Ik ben schoonheidsspecialist van opleiding en heb 10j ervaring. Ik heb alles in huis om een manicure te komen dien, zodat je handen er terug stralend uitzien.
Zorg in Oudenburg (8460) - Talina
Talina
Oudenburg
3.0/5 (1 reviews)
Ik heb gestudeerd aan KTA Ensor te Oostende voor haarstyliste en schoonheidsspecialiste zelfstudie gedaan na schol voor mode en 1 jaar verzorging verpleegkunde gevolgd
Zorg in Oostende (8400) - Horea
Horea
Oostende
Nieuw
Ik ben Horea, anderstalig. Vlot in het Engels, Nederlands, Franse, Roemeens. Ik heb in verschillende landen en sectoren geweerkt als leraar en fotograaf. Ik ben afgestudeert in economie en filosofie, en ik heb bij studies gedaan in teologie, buddhisme, psychologie, psychanalyse en fotografie. Ik heb mijn eigen werkwijze, die dient holistiesch te zijn. Dat betekent een helder gesprek.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Bredene (8450) - Keith
Keith
Bredene
Nieuw
Ik juni behaal ik mijn diploma voor opvoeder. Ik heb ervaring met kansarme gezinnen, jongeren met emotionele en gedragsproblemen, ouderen, volwassen met beperkingen. Dit van boodschappen doen tot activiteiten bieden.
Zorg in Oostende (8400) - Nick
Nick
Oostende
Nieuw
Ik ben zorgkundige met voldoende ervaring om u bij te staan bij uw dagelijkse behoeften... Wenst u iemand die u vergezeld op weekend of u wil eens 'zot' doen maar kan dit niet omwille van uw beperking niet; geen probleem we passen er een mouw aan... Waar andere instanties afhaken kan ik misschien voor u dat extraatje meer doen... Aarzel niet dit mij te vragen...
Zorg in Oostende (8400) - Maithy
Maithy
Oostende
Nieuw
Ik ben zorgkundige in de thuiszorg, rusthuis & kinderdagverblijf! Heb veel ervaring. Ik doe mijn beroep met mijn hart en ziel! Als ik mensen gelukkig kan maken doe ik dat met veel plezier!
Zorg in Oostende (8400) - Kris
Kris
Oostende
Nieuw
Hallo ik ben een gediplomeerd kapster en pedicure aan huis. Ook lessen hierin is een mogelijkheid om bv uw kindjes hun haar zelf te kunnen knippen... Democratische prijzen: knippen:20€, brushen 20€, knippen en brushen: 30€, knippen,brushen en kleuren: 45€, permanent: 55€, lessen: 25€/h vervoerskosten buiten oostende: 15 cent per km. Ook pedicure aan huis is mogelijk. Prijs: 20€
Zorg in Oostende (8400) - Jantien
Jantien
Oostende
Nieuw
Ben heel meegaand met mensen kinderen en ouderen omdat ik zelf ook in de zorg werk babysitting doe ik soms ook maar wilde graag vaste babysitting en ook voor kuisen ben ook heel precies persoon alls het op kuisen komt heb graag dat alles proper ks
Zorg in Bredene (8450) - Kathy
Kathy
Bredene
Nieuw
Op zoek naar iemand voor gezelschap, incl. wat lichte huishoudelijke taken zoals strijken, opruimen, administratie, wandelen, boodschappen, enz.? Ik doe het heel graag voor je!
Zorg in Oostende (8400) - Giovanni
Giovanni
Oostende
Nieuw
Als u een efficiënte administratieve of persoonlijke virtuele assistent nodig heeft, hoeft u niet verder te zoeken. Ik ben hier om je te helpen met de volgende taken: Gegevensinvoer Shopify/Etsy-hulp Blogbeheer E-mailafhandeling Beheer van social media Beheer van contactenlijsten Record houden Webonderzoek Organisatie van bestanden Klanten ondersteuning Conversie van PDF naar Word of Excel Etc.
Zorg in Oostende (8400) - Marleen
Marleen
Oostende
Nieuw
Ik help graag mensen met vb.rugklachten of andere klachten ik ga zelf 3x per week naar de kini en heb daar al veel geleerd en zou graag nog verder willen leren.
Zorg in Oostende (8400) - Peggy
Peggy
Oostende
Nieuw
Ik was opleiding psychiatrische verpleegkundige gestart maar alles valt zo laatste twee jaar in duigen . En zou toch graag mensen helpen . Ik heb aantal stages gedaan ook in klinieken en psychiatrieen en WZC. Dus ik kan wel handje toesteken . Misschien tot binnenkort
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Oostende: geëvalueerd met 4.53 door 58 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Oostende, zorg op maat Oostende, zorg aan huis Oostende, schoonheidsbehandeling aan huis Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen zorg in Oostende

De laatste aanvragen in de categorie zorg in Oostende

Kapster extensions - Ik zoek een bijbaan als kapster - Epilatie en pedicuur - Kapper - Kapper gezocht - Ontspanning - Massage in Oostende (8400) - Ontspanning in Oostende (8400) - Ontspanning - Massage in Oostende (8400)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden