zorg Oostende

Ontdek talentvolle zorgverleners in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Oostende

Zorg in Oostende (8400) - Patrick
Patrick
Oostende
5/5 (32 reviews)
Certaines tâches ne sont plus à faire lorsqu'on a un certain âge. Cela ne veut pas encore dire qu'on doive quitter son cadre familier pour autant. Je ne suis pas infirmier, chacun son job, mais j'ai une formation de secouriste.
Zorg in Oostende (8400) - Lynn
Lynn
Oostende
4.65/5 (23 reviews)
Hallo ik ben lynn en ben heel graag met en voor mensen bezig, ben een sociale bij met een goed hart en een luisterend oor. We kunnen samen bekijken hoe ik je persoonlijk van dienst kan zijn
Zorg in Oostende (8400) - Davy
Davy
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ben jaren lang actief geweest in de zorg ook zelfstandig ik help u waar nodig. Hulp als ADL maar ook gezelschap of hulp bij boodschappen en kleine huishoudelijke taken kunnen. Ik kan me vaak en meestal erg snel vrij maken om in te plannen.
Zorg in Jabbeke (8490) - Kelly
Kelly
Jabbeke
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Kelly, 27 jaar en woon in Sijsele. Aangezien ik samen met mijn man een huis aan het bouwen ben voor ons en onze poesjes, zoek ik een bijverdienste. Ik kan je gerust helpen met bv. boodschappen doen of je voeren naar een afspraak (buiten mijn werkuren).
Zorg in Oudenburg (8460) - Talina
Talina
Oudenburg
3.0/5 (1 reviews)
Ik heb gestudeerd aan KTA Ensor te Oostende voor haarstyliste en schoonheidsspecialiste zelfstudie gedaan na schol voor mode en 1 jaar verzorging verpleegkunde gevolgd
Zorg in Oostende (8400) - Horea
Horea
Oostende
Nieuw
Ik ben Horea, anderstalig. Vlot in het Engels, Nederlands, Franse, Roemeens. Ik heb in verschillende landen en sectoren geweerkt als leraar en fotograaf. Ik ben afgestudeert in economie en filosofie, en ik heb bij studies gedaan in teologie, buddhisme, psychologie, psychanalyse en fotografie. Ik heb mijn eigen werkwijze, die dient holistiesch te zijn. Dat betekent een helder gesprek.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Bredene (8450) - Keith
Keith
Bredene
Nieuw
Ik juni behaal ik mijn diploma voor opvoeder. Ik heb ervaring met kansarme gezinnen, jongeren met emotionele en gedragsproblemen, ouderen, volwassen met beperkingen. Dit van boodschappen doen tot activiteiten bieden.
Zorg in Oostende (8400) - Nick
Nick
Oostende
Nieuw
Ik ben zorgkundige met voldoende ervaring om u bij te staan bij uw dagelijkse behoeften... Wenst u iemand die u vergezeld op weekend of u wil eens 'zot' doen maar kan dit niet omwille van uw beperking niet; geen probleem we passen er een mouw aan... Waar andere instanties afhaken kan ik misschien voor u dat extraatje meer doen... Aarzel niet dit mij te vragen...
Zorg in Oostende (8400) - Maithy
Maithy
Oostende
Nieuw
Ik ben zorgkundige in de thuiszorg, rusthuis & kinderdagverblijf! Heb veel ervaring. Ik doe mijn beroep met mijn hart en ziel! Als ik mensen gelukkig kan maken doe ik dat met veel plezier!
Zorg in Oostende (8400) - Kris
Kris
Oostende
Nieuw
Hallo ik ben een gediplomeerd kapster en pedicure aan huis. Ook lessen hierin is een mogelijkheid om bv uw kindjes hun haar zelf te kunnen knippen... Democratische prijzen: knippen:20€, brushen 20€, knippen en brushen: 30€, knippen,brushen en kleuren: 45€, permanent: 55€, lessen: 25€/h vervoerskosten buiten oostende: 15 cent per km. Ook pedicure aan huis is mogelijk. Prijs: 20€
Zorg in Gistel (8470) - Tim
Tim
Gistel
Nieuw
Ik ben papa van Matthias en ben enkel beschikbaar voor assistentie in licht van zijn PAB. En nu schrijf ik 200 tekens vol. En nu schrijf ik 200 tekens vol. En nu schrijf ik 200 tekens vol. En nu schrijf ik 200 tekens vol.
Zorg in Ichtegem (8480) - Shana roosje
Shana roosje Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ichtegem
Nieuw
Ik ben gediplomeerde massage therapeute met 2 jaar ervaring.traditioneel relaxerende massage en massage van pijn punten.Dit kan zowel bij mij thuis als bij u thuis .Bij mij thuis geniet u van een ingerichte kamer speciaal naar de massage noden.Op verplaatsing heb ik mijn professionele massagetafel mee en de nodige producten , bij verplaatsing vraag ik wel extra verplaatsing kost 1€/km
Zorg in De haan (8420) - Sarah
Sarah
De haan
Nieuw
Mijn richting is schoonheidszorg. Hierin wil ik me specialiseren. Ik heb ook een opleiding gedaan voor kinderanimator en ga graag om met oudere mensen
Zorg in Gistel (8470) - Aïsha
Aïsha
Gistel
Nieuw
Mijn jaren in de horeca zorgt dat ik zeer klantgericht ben en heel beleefd ben. Ik ben niet bang van hard werk en help een ander heel graag. Ik heb vroeger op school ao ook in de zorg gewerkt, met kindjes en met oudere. Bepaalde noden, ik help graag.
Zorg in Lombardsijde (8434) - Chanel
Chanel
Lombardsijde
Nieuw
Hallo, ik ben chanel en ben 18jaar Mijn opleiding was kapster, nu heb ik een vaste job als congerge maar mis het blij maken van de klanten met hun nieuwe kapsel!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Oostende: geëvalueerd met 4.53 door 58 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Oostende, zorg op maat Oostende, zorg aan huis Oostende, schoonheidsbehandeling aan huis Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen zorg in Oostende

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden