zorg Aalst

Ontdek talentvolle zorgverleners in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Aalst

Zorg in Erembodegem (9320) - Ren
Ren
Erembodegem
5/5 (27 reviews)
I am very sweet, honest, and caring. I love to help elder people with household chores like cooking, cleaning, and socializing... I took care during several years of my grandma when she got old and immobile so I will be happy to do the same for you during my free time.
Zorg in Aalst (9300) - Karin
Karin
Aalst
4.93/5 (14 reviews)
Sinds 30 jaar ben ik werkzaam in de zorgsector. Ik heb met volwassenen met een mentale beperking gewerkt en momenteel met kinderen (van 0 tot 7 jaar), met opvoedingsmoeilijkheden , autisme, fysieke beperking,.... Ik heb groot verantwoordelijkheidsgevoel en omgaan met mensen op positieve manier lukt me aardig.
Zorg in Denderleeuw (9470) - Natacha
Natacha
Denderleeuw
5/5 (12 reviews)
Hallo ik ben natacha! Ik ben student verpleegkunde en heb al meerdere stage gedaan in de zorg. Dit is echt mijn passie, ik doe dit echt van uit mijn hart.
Zorg in Gijzegem (9308) - Aira
Aira Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gijzegem
4.8/5 (5 reviews)
Ik bied klassieke relaxmassage met essentiele olien en shiatsu massages. Shiatsu is Japanese energetiche drukpuntmassage. Heel ontspannend en helps bij heel veel kwaaltjes. Vermindert stress, reduceeert diverse pijnen, verbetert slaapkwaliteit voor mensen die moeilijk slapen en nog zo veel meer..
Zorg in Affligem (1790) - Anthony
Anthony
Affligem
5/5 (3 reviews)
Beste ik ben van beroep beroeps brandweerman en ambulancier. Mensen helpen is voor mij een passie. Al 10 jaar ervaring in deze domein. Safety first en steeds een glimlach.
Zorg in Haaltert (9450) - Annelies
Annelies
Haaltert
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik heb recent ervaring in personenvervoer, meer specifiek (rolstoel)patiënten thuis of in tehuis oppikken voor ziekenhuis- of doktersbezoek en vervolgens terug af te zetten. Helaas heb ik zelf geen aangepast voertuig ter beschikking voor rolstoelpatiënten, enkel mijn gewone personenwagen. Verder bied ik graag mijn hulp aan om allerhande boodschappen te doen of op te halen, evenals hier en daar een huishoudelijke taak uit te voeren.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Aalst (9300) - Lieven
Lieven
Aalst
5/5 (2 reviews)
Ik ben zeer sociaal in mijn omgang met alle mensen, groot en klein. Door mijn vroegere onderwijservaring bied ik de kinderen veel educatieve en creatieve ideeën.
Zorg in Affligem (1790) - Michael
Michael
Affligem
4.0/5 (1 reviews)
U kunt bij mij terecht voor : - advies en begeleiding financiële zaken ( betwiste facturen , onbetaalde facturen, bankzaken : leningen, beleggingen ). Noteer dat ik geen advocaat ben en geen gerechtelijke zaken kan inleiden. Beschouw mij als raadgever voor een objectief advies.
Zorg in Erembodegem (9320) - Patrick
Patrick
Erembodegem
5/5 (1 reviews)
IK ben reeds jaren verpleegkundige in een ziekenhuis en heb ook nog in een rusthuis gewerkt. Ik kan dus mensen verzorgen en begeleiden. KAn ook beetje koken en de was doen of kuisen lukt ook nog wel.
Zorg in Baardegem (9310) - Aline
Aline
Baardegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben Aline, ik zorg al jaren voor mijn gehandicapte zoon, ik doe boodschappen, help hem in en uit de wagen, breng hem overral naar toe, ik wil langs deze weg ook nog wat andere mensen helpen
Zorg in Aalst (9300) - Claudia
Claudia
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik werk nu zowel als thuisverpleegkundige en als persoonlijk assistent. Mensen kunnen helpen, geeft mij een goed gevoel.
Zorg in Aalst (9300) - Alex
Alex
Aalst
Nieuw
Hey, Ik ben alex, afgestudeerd als zowel opvoeder a2 als zorgkundige en werk als nachtzorgkundige in een rusthuis. Ik ben geduldig, zorgzaam, creatief en bereid tot nachtwerk. Ik ben sinds 2011 werkzaam als zorgkundige dus heb al wat ervaring.
Zorg in Lede (9340) - Katrien
Katrien
Lede
Nieuw
Ik heb een opleiding schoonheidsspecialiste gedaan en weet dus heel goed mijn weg in hoe ik mensen moet verzorgen, ik doe zelf heel graag manicuren,..
Zorg in Gijzegem (9308) - Evelyne
Evelyne
Gijzegem
Nieuw
Hoi, ik ben Evelyne en heb een diploma gegradueerde in de orthopedagie en master in het sociaal werk. Ik werk tevens al 10 jaar bij een mutualiteit en help dus graag andere mensen. Door mijn fulltime job heb ik in de week overdag geen tijd maar wel in het weekend en eventueel 's avonds. Zoek je een persoonlijk assistent tijdens die uren, contacteer me zeker!
Zorg in Aalst (9300) - Marie-ange
Marie-ange
Aalst
Nieuw
Ik volg deze opleiding in de dagschool voor volwassenen en heb deze opleiding in feb 2019 afgerond. Ook werk ik in vakanties en weekends al in een kapsalon
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Aalst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Aalst: geëvalueerd met 4.88 door 67 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Aalst, zorg op maat Aalst, zorg aan huis Aalst, schoonheidsbehandeling aan huis Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden