zorg Aalst

Ontdek talentvolle zorgverleners in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Aalst

François is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Hofstade (9308) - François
François
Hofstade
4.95/5 (152 reviews)
Persoonlijk geen ervaring in de materie, maar wil me bijscholen en mensen helpen die het in deze dagen nodig hebben. Naar de winkel gaan, kleine klussen thuis, gewoon gezelschap. Indien het echt hulpbehoevende zijn doe ik dit gratis.
Zorg in Aalst (9300) - Karin
Karin
Aalst
4.92/5 (12 reviews)
Sinds 30 jaar ben ik werkzaam in de zorgsector. Ik heb met volwassenen met een mentale beperking gewerkt en momenteel met kinderen (van 0 tot 7 jaar), met opvoedingsmoeilijkheden , autisme, fysieke beperking,.... Ik heb groot verantwoordelijkheidsgevoel en omgaan met mensen op positieve manier lukt me aardig.
Zorg in Denderleeuw (9470) - Natacha
Natacha
Denderleeuw
5/5 (12 reviews)
Hallo ik ben natacha! Ik ben student verpleegkunde en heb al meerdere stage gedaan in de zorg. Dit is echt mijn passie, ik doe dit echt van uit mijn hart.
Zorg in Gijzegem (9308) - Aira
Aira Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gijzegem
4.8/5 (5 reviews)
Ik bied klassieke relaxmassage met essentiele olien en shiatsu massages. Shiatsu is Japanese energetiche drukpuntmassage. Heel ontspannend en helps bij heel veel kwaaltjes. Vermindert stress, reduceeert diverse pijnen, verbetert slaapkwaliteit voor mensen die moeilijk slapen en nog zo veel meer..
Zorg in Affligem (1790) - Anthony
Anthony
Affligem
5/5 (3 reviews)
Beste ik ben van beroep beroeps brandweerman en ambulancier. Mensen helpen is voor mij een passie. Al 10 jaar ervaring in deze domein. Safety first en steeds een glimlach.
Zorg in Haaltert (9450) - Annelies
Annelies
Haaltert
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik heb recent ervaring in personenvervoer, meer specifiek (rolstoel)patiënten thuis of in tehuis oppikken voor ziekenhuis- of doktersbezoek en vervolgens terug af te zetten. Helaas heb ik zelf geen aangepast voertuig ter beschikking voor rolstoelpatiënten, enkel mijn gewone personenwagen. Verder bied ik graag mijn hulp aan om allerhande boodschappen te doen of op te halen, evenals hier en daar een huishoudelijke taak uit te voeren.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Affligem (1790) - Michael
Michael
Affligem
4.0/5 (1 reviews)
U kunt bij mij terecht voor : - advies en begeleiding financiële zaken ( betwiste facturen , onbetaalde facturen, bankzaken : leningen, beleggingen ). Noteer dat ik geen advocaat ben en geen gerechtelijke zaken kan inleiden. Beschouw mij als raadgever voor een objectief advies.
Zorg in Aalst (9300) - Alex
Alex
Aalst
Nieuw
Hey, Ik ben alex, afgestudeerd als zowel opvoeder a2 als zorgkundige en werk als nachtzorgkundige in een rusthuis. Ik ben geduldig, zorgzaam, creatief en bereid tot nachtwerk. Ik ben sinds 2011 werkzaam als zorgkundige dus heb al wat ervaring.
Zorg in Lede (9340) - Katrien
Katrien
Lede
Nieuw
Ik heb een opleiding schoonheidsspecialiste gedaan en weet dus heel goed mijn weg in hoe ik mensen moet verzorgen, ik doe zelf heel graag manicuren,..
Zorg in Gijzegem (9308) - Evelyne
Evelyne
Gijzegem
Nieuw
Hoi, ik ben Evelyne en heb een diploma gegradueerde in de orthopedagie en master in het sociaal werk. Ik werk tevens al 10 jaar bij een mutualiteit en help dus graag andere mensen. Door mijn fulltime job heb ik in de week overdag geen tijd maar wel in het weekend en eventueel 's avonds. Zoek je een persoonlijk assistent tijdens die uren, contacteer me zeker!
Zorg in Aalst (9300) - Marie-ange
Marie-ange
Aalst
Nieuw
Ik volg deze opleiding in de dagschool voor volwassenen en heb deze opleiding in feb 2019 afgerond. Ook werk ik in vakanties en weekends al in een kapsalon
Zorg in Moorsel (9310) - Inge
Inge Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Moorsel
Nieuw
Ik ben een opgeleide nagelstyliste met diploma. Ik ben heel goed in gel-, acryl- of Polygel nagels in combinatie met de nieuwste nailart. Ook voor Gelish kun je bij mij terecht. Gegarandeerd 3 welen mooie nageltjes!
Zorg in Erembodegem (9320) - Dorien
Dorien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Erembodegem
Nieuw
Wil je een levendige, warme & positieve relatie met je kinderen? Meer rust en harmonie i.p.v. eeuwig strijd te moeten voeren, stressen en straffen? Dankzij mijn ondersteuning gaat dit gemakkelijker en sneller dan je denkt.
Zorg in Erembodegem (9320) - Jentl
Jentl
Erembodegem
Nieuw
Hallo, ik ben bijna 10 jaar werkzaam als verpleegkundige op de spoedgevallendienst. Hierdoor heb ik ervaring in het omgaan met verschillende soorten situaties.
Zorg in Aalst (9300) - Anissa
Anissa
Aalst
Nieuw
Hallo Mijn naam is Anissa en ik luister graag naar problemen en moeilijkheden van andere mensen! Het is de bedoeling dat ik dit jaar studeer voor Psychologie! Ook wil ik hiermee dat ervaring op doen! U zal er geen spijt van hebben!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Aalst: geëvalueerd met 4.81 door 187 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Aalst, zorg op maat Aalst, zorg aan huis Aalst, schoonheidsbehandeling aan huis Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen zorg in Aalst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden