Vind de beste zorgverleners van Aalst

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Zorg in Hofstade (9308) - François
François
4.94/5 · 126 reviews
9308 Hofstade
persoonlijk geen ervaring in de materie, maar wil me bijscholen en mensen helpen die het in deze dagen nodig hebben. naar de winkel gaan, kleine klussen thuis, gewoon gezelschap. indien het echt hulpbehoevende zijn doe ik dit gratis.
Zorg in Aalst (9300) - Karin
Karin
4.92/5 · 12 reviews
9300 Aalst
Sinds 30 jaar ben ik werkzaam in de zorgsector. Ik heb met volwassenen met een mentale beperking gewerkt en momenteel met kinderen (van 0 tot 7 jaar), met opvoedingsmoeilijkheden , autisme, fysieke beperking,.... Ik heb groot verantwoordelijkheidsgevoel en omgaan met mensen op positieve manier lukt me aardig.
Zorg in Gijzegem (9308) - Aira
Aira Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.8/5 · 5 reviews
9308 Gijzegem
Iedereen kan eens helpende hand nodig hebben. Eens niet thuis, veel te druk met werk ezv. Dan is het gemakkelijk als er iemand is om allrouwnd in te springen.
Zorg in Affligem (1790) - Anthony
Anthony
5/5 · 3 reviews
1790 Affligem
Beste ik ben van beroep beroeps brandweerman en ambulancier. Mensen helpen is voor mij een passie. Al 10 jaar ervaring in deze domein. Safety first en steeds een glimlach.
Zorg in Haaltert (9450) - Annelies
Annelies
5/5 · 2 reviews
9450 Haaltert
Hallo, ik heb recent ervaring in personenvervoer, meer specifiek (rolstoel)patiënten thuis of in tehuis oppikken voor ziekenhuis- of doktersbezoek en vervolgens terug af te zetten. Helaas heb ik zelf geen aangepast voertuig ter beschikking voor rolstoelpatiënten, enkel mijn gewone personenwagen. Verder bied ik graag mijn hulp aan om allerhande boodschappen te doen of op te halen, evenals hier en daar een huishoudelijke taak uit te voeren.
Zorg in Affligem (1790) - Michael
Michael
4.0/5 · 1 reviews
1790 Affligem
U kunt bij mij terecht voor : - advies en begeleiding financiële zaken ( betwiste facturen , onbetaalde facturen, bankzaken : leningen, beleggingen ). Noteer dat ik geen advocaat ben en geen gerechtelijke zaken kan inleiden. Beschouw mij als raadgever voor een objectief advies.
Zorg in Aalst (9300) - Alex
Alex
Nieuw
9300 Aalst
Hey, Ik ben alex, afgestudeerd als zowel opvoeder a2 als zorgkundige en werk als nachtzorgkundige in een rusthuis. Ik ben geduldig, zorgzaam, creatief en bereid tot nachtwerk. Ik ben sinds 2011 werkzaam als zorgkundige dus heb al wat ervaring.
Zorg in Lede (9340) - Katrien
Katrien
Nieuw
9340 Lede
Ik heb een opleiding schoonheidsspecialiste gedaan en weet dus heel goed mijn weg in hoe ik mensen moet verzorgen, ik doe zelf heel graag manicuren,..
Zorg in Gijzegem (9308) - Evelyne
Evelyne
Nieuw
9308 Gijzegem
Hoi, ik ben Evelyne en heb een diploma gegradueerde in de orthopedagie en master in het sociaal werk. Ik werk tevens al 10 jaar bij een mutualiteit en help dus graag andere mensen. Door mijn fulltime job heb ik in de week overdag geen tijd maar wel in het weekend en eventueel 's avonds. Zoek je een persoonlijk assistent tijdens die uren, contacteer me zeker!
Zorg in Aalst (9300) - Marie-ange
Marie-ange
Nieuw
9300 Aalst
Ik volg deze opleiding in de dagschool voor volwassenen en heb deze opleiding in feb 2019 afgerond. Ook werk ik in vakanties en weekends al in een kapsalon
Zorg in Moorsel (9310) - Inge
Inge Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9310 Moorsel
Ik ben een opgeleide nagelstyliste met diploma. Ik ben heel goed in gel-, acryl- of Polygel nagels in combinatie met de nieuwste nailart. Ook voor Gelish kun je bij mij terecht. Gegarandeerd 3 welen mooie nageltjes!
Zorg in Erembodegem (9320) - Dorien
Dorien Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9320 Erembodegem
Wil je een levendige, warme & positieve relatie met je kinderen? Meer rust en harmonie i.p.v. eeuwig strijd te moeten voeren, stressen en straffen? Dankzij mijn ondersteuning gaat dit gemakkelijker en sneller dan je denkt.
Zorg in Erembodegem (9320) - Jentl
Jentl
Nieuw
9320 Erembodegem
Hallo, ik ben bijna 10 jaar werkzaam als verpleegkundige op de spoedgevallendienst. Hierdoor heb ik ervaring in het omgaan met verschillende soorten situaties.
Zorg in Aalst (9300) - Anissa
Anissa
Nieuw
9300 Aalst
Hallo Mijn naam is Anissa en ik luister graag naar problemen en moeilijkheden van andere mensen! Het is de bedoeling dat ik dit jaar studeer voor Psychologie! Ook wil ik hiermee dat ervaring op doen! U zal er geen spijt van hebben!
Zorg in Aalst (9300) - Jelena
Jelena
Nieuw
9300 Aalst

Zorgverlener Aalst: geëvalueerd met 4.78 door 149 klanten

Populaire dienstaanvragen: zorgverlener zoeken Aalst, zorg op maat Aalst, zorg aan huis Aalst, schoonheidsbehandeling aan huis Aalst,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Persoonlijke Assistent (m/v)
Thomas raadt Patricia aan Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Massage
Frans raadt Joyce aan Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Persoonlijke assistentie
Lisa raadt Hugo aan Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen zorg in Aalst

De laatste aanvragen in de categorie zorg in Aalst

Chauffeur:kinderen naar school te brengen en halen - Relax massage - Massage - Lichaamsmassage en ontspanning - Wie kan er ontspanningsmassage aanbieden? - 2x knippen - Haar knippen baby 1 jaar - Genot - Zorg & welzijn - Ontspanning : Massage (2) - Iemand die mij nu kan ontvangen voor een massage ik betaal je 100Eur - Zorg & welzijn - Ontspanning : Massage - Massage - massage - Ontspaningsmassage - Kapster gezocht - Knippen en brushen - massage - Kapper kapster aan huis - Haarverzorging (2) - Haarverzorging - Massage - Massage - Herensnit - BRUSHING - Masssge - rug masage - Maquillage en afwerking haar thuis - studiebegeleider - Boodschappen - Ben op zoek naar een kapster die vandaag nog een balayage kan uitvoeren. Kan me zelf verplaatsen. - Zoek kapper - massage
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden