zorg Dilbeek

Ontdek talentvolle zorgverleners in Dilbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Dilbeek

Katrien is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Asse (1730) - Katrien
Katrien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (72 reviews)
Ik volgde ontspanningsmassage bij Syntra en sportmassage basis en gevorderden bij de wellness academie . Daarnaast volg ik regelmatig workshops ( lomilomi, Indische hoofdmassage, cupping basis en gevorderden,...) om mijn techniek continu bij te schaven.. Ik help je graag even los te komen van de alledaagse rompslomp om volledig tot rust te komen. Ik geef ook stoelmassages bvb op een feestje.
Zorg in Sint-pieters-leeuw (1600) - Ingrid
Ingrid
Sint-pieters-leeuw
5/5 (26 reviews)
Hallo,ik ben Ingrid en werk reeds8 jaar in de zorg, boodschappen doen,was,strijk,koken...af en toe een goede babbel kan soms veel deugd doen bij zorgbehoevenden
Suzanne is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Borchtlombeek (1761) - Suzanne
Suzanne
Borchtlombeek
4.96/5 (23 reviews)
Sinds 2020 werk ik als vrijwilligster in de rusthuizen van Liedekerke, en ben heel blij dat ik mensen kan helpen! Ik werk ook als vrijwilligster bij C-M Mobiel.
Zorg in Sint-katherina-lombeek (1742) - Mariette
Mariette
Sint-katherina-lombeek
5/5 (14 reviews)
Oppas voor kinderen met beperking. *******************************************************************************************************************
Zorg in Schelle (2627) - Thomas
Thomas
Schelle
4.92/5 (12 reviews)
Hallo, mijn naam is Thomas en ik bied u mijn diensten aan. Als student heb ik jaren als schoonmaker gewerkt in een rusthuis en uiteraard maakte ik van de gelegenheid gebruik voor een dagelijkse (korte) babbel met de bewoners. Ik luister graag en sta altijd klaar om te helpen! Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg :) Tot binnenkort!
Zorg in Dilbeek (1700) - Rita
Rita
Dilbeek
5/5 (11 reviews)
hallo , Ik ben Rita en heb reeds vele jaren ervaring als vrijwilligster. Wandelen, spelletjes spelen, musea bezoekje, gaan eten , niets is mij teveel !
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Sint-agatha-berchem (1082) - Ann
Ann
Sint-agatha-berchem
4.91/5 (11 reviews)
Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijke het is om af en toe een helpende hand te hebben. Of het nu gaat om boodschappen, documenten of een gezellige babbel, ik ben beschikbaar. Ik heb mensen zien openbloeien, enkel en all een door een wekelijks vriendelijk gesprek. Ik ben geduldig, spreek zowel Nederlands als Frans en heb een uitgebreide algemene kennis.
Zorg in Vorst (1190) - Nicolas
Nicolas
Vorst
4.9/5 (10 reviews)
Ik ben geduldig en hulpvaardig, graag help ik u verder met dagdagelijkse taken.
Zorg in Laken (1020) - Kévine marlise
Kévine marlise
Laken
4.8/5 (10 reviews)
j'ai du temps libre, disponible et de ceux qui cherche l'argent à la sueur du front. Mon moment favori c'est avec les enfants hors cela j'aime satisfaire et rendre service.
Zorg in Anderlecht (1070) - Dirk
Dirk
Anderlecht
5/5 (3 reviews)
Als life coach bied ik u volgende expertise en ervaring: -5 talig (Ned,Fr,Eng,Sp,Du) -5 jaar ervaring als mindfulness en tijd/stress management trainer in een multinational -sterke observatie en analyse vaardigheden met een goed ontwikkelde empathie - uitgebreide kennis persoonlijkheidsframeworks (MBTI insights) - 25 jaar intensieve sporter: gevechtssporten, fitness, yoga - 40 jaar levenservaring
Zorg in Merchtem (1785) - Bea
Bea
Merchtem
4.0/5 (3 reviews)
Ik houd van omgaan met en zorg dragen voor oudere mensen, gezorgd voor mijn mama, geduld, behulpzaam, eigen auto, beschikbaar s avonds en weekend, energie
Zorg in Sint-katherina-lombeek (1742) - Ilse
Ilse
Sint-katherina-lombeek
5/5 (2 reviews)
Ik wil een aantal vrije uren besteden aan het helpen van mensen die niet onmiddellijk familie in de buurt hebben. Je hoeft niet persé Nederlands te spreken, ik help je ook in het Frans, Engels, Duits of Spaans.
Zorg in Asse (1730) - Henri
Henri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (2 reviews)
Sinds 2017 volg ik jaarlijks 2 à 3 opleidingen of geef zelf workshops in massage technieken. Ik doe enkel huisbezoeken. Depuis 2017 je suis 2 à 3 formation pas an où je donne des ateliers en technique de massage. Je fais que des visite a domicile. 60min = 60€/h
Zorg in Ternat (1740) - Kathleen
Kathleen
Ternat
5/5 (1 reviews)
Als positief ingestelde vrouw ga ik graag om met mensen. Ik luister naar hetgeen ze nodig hebben en probeer hen zo goed mogelijk te helpen. Kan gaan tot een wandeling maken, gezelschap, sociaal contact, psychosociale bijstand, advies , ...
Zorg in Elsene (1050) - Blanche
Blanche
Elsene
5/5 (1 reviews)
J'ai la chance d'avoir des grands-parents très présent qui m'ont transmis énormément. Je trouve qu'il est très important de prendre soin de nos plus âgés pour qu'ils soient, à leurs tours, chouchoutés. Je peux tenir compagnie à vos parents en discutant, faisant la lecture, jouant aux cartes; aux échecs, se baladant,.. J'aime cuisiner et peut également les amener en voiture à des rendez-vous.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Dilbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn ervaring met ring twice is niet echt positief,weinig interesse bij twee aanvragen.Te duur(20% bijbetalen als je eenmalig een dienst wilt aanvragen)terwijl de uitvoerder ook nog eens moet betalen voor de klant.Vo... ”
Sofie
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Dilbeek: geëvalueerd met 4.91 door 202 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Dilbeek, zorg op maat Dilbeek, zorg aan huis Dilbeek, schoonheidsbehandeling aan huis Dilbeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden