zorg Hasselt

Ontdek talentvolle zorgverleners in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Hasselt

Zorg in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (65 reviews)
Ik heb heel mijn loopbaan in de horeca gewerkt en bij een traiteur. Ik heb ook mee de zorg opgenomen van mijn moeder, hierdoor heb ik ook ervaring met de nood van een hulpbehoevende.
Zorg in Genk (3600) - Marco
Marco
Genk
4.91/5 (23 reviews)
Ik doe nu al meer dan 4 jaar yoga en dit heeft mijn leven veranderd. Deels fysiek maar zeker ook op mentaal vlak. Ik ben zo enthousiast hierover dat ik deze kennis graag wil delen met andere mensen.
Zorg in Hasselt (3500) - Frank
Frank
Hasselt
5/5 (8 reviews)
Ik ben Frank ( 49 jaar ) en woon in Hasselt . Graag wil ik in mijn vrije tijd wat bijverdienen. Ik heb reeds meerdere jaren ervaring als persoonlijk assistent
Zorg in Meldert-Hoegaarden (3320) - Karine
Karine
Meldert-Hoegaarden
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik ben Karine en heb 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. Ik vind het fijn om mensen te verwennen en hen een moment van rust en ontspanning te geven tijdens de verzorgingen. Ik doe gelaatsverzorging, ontharing, pedicure en manicure.
Zorg in Helchteren (3530) - Christina
Christina
Helchteren
5/5 (4 reviews)
Ik heb hier geen ervaring in maar lees soms dat er nood is aan gezelschap of een begeleider om eens samen iets te gaan doen of eens buiten te gaan wandelen.
Zorg in Stevoort (3512) - Ingeborg
Ingeborg
Stevoort
5/5 (3 reviews)
Hallo ik ben Ingeborg en ik verzorg al jaren mijn tante. Ik doe haar boodschappen. Ik zorg voor de verzorging van haar gezicht en nagels. Ik breng haar overal naar toe en fleur haar op en dat kan ik ook voor andere mensen doen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Hasselt (3500) - Tina
Tina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heet Tina en ben 25 jaar oud. Thuis heb ik jaren in het huishouden geholpen aangezien mijn moeder een drukke baan heeft. Koken, de was doen, strijken, dweilen en de ramen wassen behoorden tot mijn taken. Ook bij vrienden en buren heb ik vaak gestaan als huishoud help. Ik ben zeer snel, correct & positief ingesteld. Ik beschik over een wagen. Hopelijk tot snel!
Zorg in Diepenbeek (3590) - Catharina
Catharina
Diepenbeek
5/5 (1 reviews)
Door het hebben van kinderen met autisme weet ik goed hoe ik met hen moet omgaan, hoe ikhen tot rust kan brengen en begrip kan tonen voor hun denkwijze. Steeds met respect voor de noden van het kind.
Zorg in Stevoort (3512) - Peter
Peter
Stevoort
Nieuw
ik ben bereid mee te helpen aan de ondersteunig thuis van mensen die dit nodig hebben omwille van hun leeftijd of beperking. Open van geest en met respect voor de persoon!
Zorg in Heusden-Zolder (3550) - Tessa
Tessa
Heusden-Zolder
Nieuw
Hallo mijn naam is Tessa ik ben 25 jaar oud. Ik ben een hardwerkend vriendelijk persoon. Flexibel en rustig. Ik kan goed met iedereen opschieten. Heeft u speciale wensen of een speciale vraag alles is te bespreken. Ik ben een zeer betrouwbaar persoon. U kan altijd op mij rekenen.
Zorg in Hasselt (3500) - Katleen
Katleen
Hasselt
Nieuw
Ik zie strijken als ontspanning. Ik ben punctueel, verzorgend en werk graag alleen en zelfstandig. Mijn verleden als zelfstandige gecombineerd met mijn ervaring in een strijkatelier, maakt mij de geknipte persoon voor deze job.
Zorg in Hasselt (3500) - Cindy
Cindy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Daar ik reeds mijn eigen zaak heb in nagels en schoonheidsverzorging, heb ik echt wel de nodige ervaring. Maar sommige mensen blijven liever thuis om daar te worden verwend. Dan ben ik de geknipte persoon voor u . Ik kan : Manicure Pedicure Gel Gellak Epileren Gelaat Faceliftmassage Make up Wimperextentions Voetenspa
Zorg in Bilzen (3740) - Roel
Roel
Bilzen
Nieuw
Ik ben Roel en ben zowel sociaal assistent als IT'er en doe diverse klussen: - (sociaal) administratieve hulp en ondersteuning: hulp en optimaliseren bij je algemene administratie en informeren - psychosociale begeleiding en gesprekken.
Zorg in Kermt (3510) - Heidi
Heidi
Kermt
Nieuw
Ik ben Heidi 45 jaar en 25 jaar ervaring als opvoedster. Zelf ben ik zorgend en huishoudelijk ingesteld. Koken doe ik liever niet, andere huishoudelijke werken zoveel meer. Graag in de omgeving van Hasselt, herk-de-stad,... Mvg Heidi
Zorg in Wimmertingen (3501) - Suuz
Suuz
Wimmertingen
Nieuw
Hallo, ik heet Suuz en help graag mensen uit de nood. Ben je een tijdje buiten strijd door ziekte, een gebroken been of eender wat, dan wil ik graag de boodschappen doen voor je, thuis een beetje helpen door een strijkje doen, was opvouwen, koffie of thee zetten, de kids naar school brengen, een babbeltje doen. Kortom, alles wat binnen mijn mogelijkheden ligt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Hasselt: geëvalueerd met 4.99 door 112 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Hasselt, zorg op maat Hasselt, zorg aan huis Hasselt, schoonheidsbehandeling aan huis Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen zorg in Hasselt

De laatste aanvragen in de categorie zorg in Hasselt

Kapster - Gezichtsverzorging - Massage - Gay eromassage - Pedicure - Ben op zoek naar een herenkapper voor mijn haar te kappen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden