zorg Hasselt

Ontdek talentvolle zorgverleners in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Hasselt

Zorg in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (95 reviews)
Ik heb heel mijn loopbaan in de horeca gewerkt en bij een traiteur. Ik heb ook mee de zorg opgenomen van mijn moeder, hierdoor heb ik ook ervaring met de nood van een hulpbehoevende.
Zorg in Hasselt (3500) - Camila
Camila
Hasselt
5/5 (7 reviews)
Hey! Ik ben Camila. Ik ben van Brazilië en woon al 2 jaar in België. Eerst in Brussel en nu een kleine jaar met mijn vriend in Hasselt. Ik kan nog geen Nederlands maar wel perfect Engels. Ik heb cursussen nagels, lashes en make-up gevolgd en ben in Brazilië voltijds zelfstandig make-up artiest geweest. Ik kan tot bij u komen om je nagels, lashes of make-up te doen.
Zorg in Zonhoven (3520) - Fong lin
Fong lin
Zonhoven
5/5 (5 reviews)
ervaring met pvb, ondersteuning geven aan algemeen dagelijkse leven, vrijetijdsactiviteiten, vervoer, administratie pvb, koken en dag en nacht ondersteuning
Zorg in Zonhoven (3520) - Jozef
Jozef
Zonhoven
5/5 (5 reviews)
heb jarenlang voor iemand in mijn omgeving gezorgd, dagbesteding, vervoer, vrijetijdsactiviteiten, algemeen dagelijkse leversverrichtingen en beheren van budgetten
Zorg in Stevoort (3512) - Ingeborg
Ingeborg
Stevoort
5/5 (3 reviews)
Hallo ik ben Ingeborg en ik verzorg al jaren mijn tante. Ik doe haar boodschappen. Ik zorg voor de verzorging van haar gezicht en nagels. Ik breng haar overal naar toe en fleur haar op en dat kan ik ook voor andere mensen doen.
Zorg in Hasselt (3500) - Anika
Anika
Hasselt
5/5 (3 reviews)
I am a responsible person. I have a good reputation for maintaining time and doing things on time. I love to do self-care in terms of beauty, and health care a lot. I am honest and truthful.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Diepenbeek (3590) - Kerstin
Kerstin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diepenbeek
5/5 (2 reviews)
Ik heb enkele interimopdrachten gedaan als persoonlijk assistente en dat is mij toen heel goed bevallen. Dat ging van samen boodschappen doen, koken, tot de hond uitlaten, een terrasje gaan doen, gesprekjes hebben, administratie uitvoeren... Belangrijk voor mezelf is dat de persoon een positieve mindset heeft en geen klagersmentaliteit heeft.
Zorg in Zonhoven (3520) - Linda
Linda
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Ik ben nu met pensioen en heb lesgegeven aan leerlingen uit het middelbaar onderwijs. Ik wil mijn diensten aanbieden aan een familielid met wie ik al overeenkomsten heb afgesloten. Ik ga liever niet in op andere vragen.
Zorg in Hasselt (3500) - Tina
Tina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heet Tina en ben 25 jaar oud. Thuis heb ik jaren in het huishouden geholpen aangezien mijn moeder een drukke baan heeft. Koken, de was doen, strijken, dweilen en de ramen wassen behoorden tot mijn taken. Ook bij vrienden en buren heb ik vaak gestaan als huishoud help. Ik ben zeer snel, correct & positief ingesteld. Ik beschik over een wagen. Hopelijk tot snel!
Zorg in Diepenbeek (3590) - Catharina
Catharina
Diepenbeek
5/5 (1 reviews)
Door het hebben van kinderen met autisme weet ik goed hoe ik met hen moet omgaan, hoe ikhen tot rust kan brengen en begrip kan tonen voor hun denkwijze. Steeds met respect voor de noden van het kind.
Zorg in Berbroek (3540) - Deborah
Deborah
Berbroek
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als kinder en bejaardenverzorgster,ik vind het super fijn om mensen te kunnen helpen, ik haal er heel veel voldoening uit. Iets te kunnen betekenen voor iemand, is het mooiste wat er is.
Zorg in Zonhoven (3520) - Anita
Anita
Zonhoven
5/5 (1 reviews)
De mama van Florence is een goede vriendin van mijn mama en we hebben ze altijd als een soort 'tante' / meter gezien, vandaar dat ik haar een handle wil helpen
Zorg in Kuringen (3511) - Ryanne
Ryanne
Kuringen
5/5 (1 reviews)
Ik heb als zorgkundige in de thuiszorg gewerkt, heb veel ervaring in mensen ondersteunen waar ze nog hulp bij nodig hebben, maar iedereen wel in zijn eigen zelf redzaamheid laten staan
Zorg in Hasselt (3500) - Mario
Mario
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik heb meerdere jaren ervaring als masseur. Heb ook veel mensen uit de sector zelf geholpen. Bij een massage ben ik met de werking en gezondheid van u lichaam bezig. Van heel zwaar en harde spieren, tot zacht en ontspannen spieren. Je zegt eerst wat je voelt en waar je last van hebt. Ik zal het analyseren en zoeken waar het vandaan komt. Met losse kleren aan, of een handdoek, minstens ondergoed.
Zorg in Zonhoven (3520) - Berthy
Berthy
Zonhoven
5/5 (1 reviews)
Ik heb gewerkt in het bijzonder onderwijs en ben nu met pensioen. Ik zou graag een oud-leerling ondersteunen tijdens haar zwemles. ik wacht
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Hasselt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 154 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Hasselt, zorg op maat Hasselt, zorg aan huis Hasselt, schoonheidsbehandeling aan huis Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden