zorg Geel

Ontdek talentvolle zorgverleners in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Geel

Zorg in Geel (2440) - Quynh hoa
Quynh hoa
Geel
5/5 (12 reviews)
Ik ben maatschappelijk assistent van opleiding. Ik ben van nature empathisch en caring. Ik doe alle mogelijkheden van persoonlijke assistentie en thuisverpleiging.
Alexander is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Oevel (2260) - Alexander
Alexander
Oevel
5/5 (8 reviews)
Met de diploma’s van massagetherapeut en sportmassage op zak kan ik de mensen een uitgebreid gamma aanbieden. Bij een relax massage van 30’ tot 1h30 over een sportmassage durende 45’-1h. Met als hoofddoel dat de persoon in kwestie volledig voldaan van de tafel stapt om er terug tegenaan te kunnen.
Zorg in Mol (2400) - Teresia
Teresia
Mol
5/5 (5 reviews)
Begeleiden en activiteiten uitwerken voor kinderen met of zonder een beperking. Instaan voor vervoer van kinderen van en naar buitenschoolse activiteiten. Wandelen en uitstappen doen met de kinderen in de nabije omgeving.
Zorg in Poederlee (2275) - Eddy
Eddy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Poederlee
4.75/5 (4 reviews)
Kapper aan huis, ook permanent en keratinebehandeling. Geen kleuring of dergelijke Ideaal voor mensen die moeilijk te been zijn. Gebruik enkel professionele producten.
Zorg in Balen (2490) - Jan
Jan
Balen
5/5 (4 reviews)
ik ben jan papa van 3 zonen . Onze oudste zoon heeft een beperking en extra hulp nodig . ondersteuning in het kader van PAB, dagelijkse ondersteuning, vervoer
Zorg in Balen (2490) - Mart
Mart
Balen
5/5 (3 reviews)
Ik ben goed in het omgaan met jonge kinderen. Speel graag spelletjes en lees graag verhaaltjes voor. samen op avontuur gaan en fantasie gebruiken is leuk.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Meerhout (2450) - Marleen
Marleen
Meerhout
5/5 (2 reviews)
Ik ben zeer goed en gedreven in Strijken en doe dat ook graag. Ik heb veel geduld met onze kleinzoon die niet altijd gemakkelijk is. Voor het ogenblik heb ik hier mijn handen mee vol en niet op zoek naar extra werk.
Zorg in Kasterlee (2460) - Hilde
Hilde
Kasterlee
5/5 (2 reviews)
Ik help graag bij dag dagelijkse administratie die een gezin de dag van vandaag dagelijks te verwerken krijgt. Verder kan ik ook contacten met nut sleveranciers en overheidsinstanties leggen nav eventuele administratieve vragen/problemen die u ondervindt
Zorg in Mol (2400) - Maribel
Maribel
Mol
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Maribel en ben al meer dan 25 jaar kapster, graag twee dagen vooraf contact als u uw haren wil laten verven aan huis zodat ik de juiste kleur kan meebrengen, verder verzorg ik dames, heren en kinderkapsels, baliayage, lokken zilver papier . Mijn specialisatie is bruidkapsels en bruidsmaqiuage.
Zorg in Geel (2440) - Silke
Silke
Geel
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben silke en ik ben vorig jaar afgestudeert als schoonheidsspecialiste. Ik heb 2 jaar stage gedaan bij een schoonheidssalon in olen. Hier heb ik ook nog een periode gewerkt. Ik moest hier zowel elke behandeling doen. Ik doe ze dan ook allemaal even graag. Ik ben een enorm enthousiast persoon en heel werkwillig. Werk momenteel in een wellness en wil graag zelfstandig een salon opendoen
Zorg in Olen (2250) - Jente
Jente
Olen
5/5 (1 reviews)
Stretching en beoefenen van een gecontroleerde ademhaling zijn belangrijke elementen in het zijn van acrobaat. Als circusartiest en -lesgever heb ik heel wat ervaring in het geven en corrigeren van stretchings. Een rustig muziekje erbij en een volledig ontspannen lichaam schuilt niet ver om de hoek.
Zorg in Geel (2440) - Eline
Eline
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb een eigen auto en ben gewoon om mensen te helpen vanuit mijn werkervaring in de thuiszorg en ergotherapeut. Ik ben zorgzaam, empathisch en kan goed luisteren. Ik hou er van om met mensen een band op te bouwen (verbondenheid) . Op mij kunnen ze vertrouwen en rekenen. Ik sta open voor een fijne babbel met humor maar ook een schouder voor troost wil ik bieden. Ik ben nauwgezet en punctueel.
Zorg in Geel (2440) - Stephanie
Stephanie
Geel
5/5 (1 reviews)
Masseren is 1 van mijn passies ik vind het geweldig om iemand volledig te laten ontspannen. Heb geen specifieke opleiding gehad maar heb nog nooit klachten gekregen van mijn talent om te masseren. Hopelijk tot snel!
Zorg in Kasterlee (2460) - Laura
Laura
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Op mijn 19 behaalde ik het diploma zorgkundige, na enkele jaren als zorgkundige ik een rusthuis gewerkt te hebben (zowel op een afdeling als in het dagcentrum) ben ik overgestapt op kinderverzorgster maar naast deze vaste job zie ik het nog altijd zitten om met veel liefde mensen thuis te assisteren! Zowel oudere mensen als mensen met een beperking of gezinnen met pasgeboren baby’s, etc.
Zorg in Kasterlee (2460) - Ellen
Ellen
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Hallo, voor alle nodige hulp qua assistentie, technologie, administratie en andere kan je bij mij terecht. Ik sta je zeer graag ten hulp en zal mijn beste beentje voorzetten.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Geel: geëvalueerd met 4.98 door 48 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Geel, zorg op maat Geel, zorg aan huis Geel, schoonheidsbehandeling aan huis Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden