zorg Geel

Ontdek talentvolle zorgverleners in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Geel

Zorg in Geel (2440) - Quynh hoa
Quynh hoa
Geel
5/5 (12 reviews)
Ik ben maatschappelijk assistent van opleiding. Ik ben van nature empathisch en caring. Ik doe alle mogelijkheden van persoonlijke assistentie en thuisverpleiging.
Alexander is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Oevel (2260) - Alexander
Alexander
Oevel
5/5 (5 reviews)
Met de diploma’s van massagetherapeut en sportmassage op zak kan ik de mensen een uitgebreid gamma aanbieden. Bij een relax massage van 30’ tot 1h30 over een sportmassage durende 45’-1h. Met als hoofddoel dat de persoon in kwestie volledig voldaan van de tafel stapt om er terug tegenaan te kunnen.
Zorg in Mol (2400) - Teresia
Teresia
Mol
5/5 (4 reviews)
Begeleiden en activiteiten uitwerken voor kinderen met of zonder een beperking. Instaan voor vervoer van kinderen van en naar buitenschoolse activiteiten. Wandelen en uitstappen doen met de kinderen in de nabije omgeving.
Zorg in Poederlee (2275) - Eddy
Eddy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Poederlee
5/5 (2 reviews)
Kapper aan huis, ook permanent en keratinebehandeling. Geen kleuring of dergelijke Ideaal voor mensen die moeilijk te been zijn. Gebruik enkel professionele producten.
Zorg in Balen (2490) - Jan
Jan
Balen
5/5 (2 reviews)
ik ben jan papa van 3 zonen . Onze oudste zoon heeft een beperking en extra hulp nodig . ondersteuning in het kader van PAB, dagelijkse ondersteuning, vervoer
Zorg in Meerhout (2450) - Marleen
Marleen
Meerhout
5/5 (2 reviews)
Ik ben zeer goed en gedreven in Strijken en doe dat ook graag. Ik heb veel geduld met onze kleinzoon die niet altijd gemakkelijk is. Voor het ogenblik heb ik hier mijn handen mee vol en niet op zoek naar extra werk.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Balen (2490) - Mart
Mart
Balen
5/5 (2 reviews)
Ik ben goed in het omgaan met jonge kinderen. Speel graag spelletjes en lees graag verhaaltjes voor. samen op avontuur gaan en fantasie gebruiken is leuk.
Zorg in Mol (2400) - Maribel
Maribel
Mol
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Maribel en ben al meer dan 25 jaar kapster, graag twee dagen vooraf contact als u uw haren wil laten verven aan huis zodat ik de juiste kleur kan meebrengen, verder verzorg ik dames, heren en kinderkapsels, baliayage, lokken zilver papier . Mijn specialisatie is bruidkapsels en bruidsmaqiuage.
Zorg in Geel (2440) - Silke
Silke
Geel
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben silke en ik ben vorig jaar afgestudeert als schoonheidsspecialiste. Ik heb 2 jaar stage gedaan bij een schoonheidssalon in olen. Hier heb ik ook nog een periode gewerkt. Ik moest hier zowel elke behandeling doen. Ik doe ze dan ook allemaal even graag. Ik ben een enorm enthousiast persoon en heel werkwillig. Werk momenteel in een wellness en wil graag zelfstandig een salon opendoen
Zorg in Olen (2250) - Jente
Jente
Olen
5/5 (1 reviews)
Stretching en beoefenen van een gecontroleerde ademhaling zijn belangrijke elementen in het zijn van acrobaat. Als circusartiest en -lesgever heb ik heel wat ervaring in het geven en corrigeren van stretchings. Een rustig muziekje erbij en een volledig ontspannen lichaam schuilt niet ver om de hoek.
Zorg in Geel (2440) - Eline
Eline
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb een eigen auto en ben gewoon om mensen te helpen vanuit mijn werkervaring in de thuiszorg en ergotherapeut. Ik ben zorgzaam, empathisch en kan goed luisteren. Ik hou er van om met mensen een band op te bouwen (verbondenheid) . Op mij kunnen ze vertrouwen en rekenen. Ik sta open voor een fijne babbel met humor maar ook een schouder voor troost wil ik bieden. Ik ben nauwgezet en punctueel.
Zorg in Geel (2440) - Stephanie
Stephanie
Geel
5/5 (1 reviews)
Masseren is 1 van mijn passies ik vind het geweldig om iemand volledig te laten ontspannen. Heb geen specifieke opleiding gehad maar heb nog nooit klachten gekregen van mijn talent om te masseren. Hopelijk tot snel!
Zorg in Kasterlee (2460) - Ellen
Ellen
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Hallo, voor alle nodige hulp qua assistentie, technologie, administratie en andere kan je bij mij terecht. Ik sta je zeer graag ten hulp en zal mijn beste beentje voorzetten.
Zorg in Meerhout (2450) - Griet
Griet
Meerhout
5/5 (1 reviews)
Buiten de schooluren ben ik beschikbaar om met je kind allerlei activiteiten te doen om ouders te ontlasten. Ik ben pedagogische onderlegd en beschik meestal over eigen vervoer.
Zorg in Poederlee (2275) - Marijke
Marijke
Poederlee
Nieuw
Daar ik al jaren in de zorg werk wil ik je helpen met de alledaagse dingen zoals openbaar vervoer, boodschappen doen, je gezelschap houden, helpen met eten geven etc.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn ervaring met ring twice is niet echt positief,weinig interesse bij twee aanvragen.Te duur(20% bijbetalen als je eenmalig een dienst wilt aanvragen)terwijl de uitvoerder ook nog eens moet betalen voor de klant.Vo... ”
Sofie
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Geel: geëvalueerd met 5.0 door 36 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Geel, zorg op maat Geel, zorg aan huis Geel, schoonheidsbehandeling aan huis Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden