zorg Geel

Ontdek talentvolle zorgverleners in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Geel

Zorg in Geel (2440) - Quynh hoa
Quynh hoa
Geel
5/5 (12 reviews)
Ik ben maatschappelijk assistent van opleiding. Ik ben van nature empathisch en caring. Ik doe alle mogelijkheden van persoonlijke assistentie en thuisverpleiging.
Bart is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Balen (2490) - Bart
Bart
Balen
5/5 (9 reviews)
Ben zelf heel behulpzaam om hulpbehoevende mensen van alle leeftijden te helpen, boodschappen doen. Papieren helpen ordenen en helpen in orde te brengen, maar evengoed als je enkel taxi nodig hebt dit kan ook, luchthavenvervoer ed
Alexander is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Oevel (2260) - Alexander
Alexander
Oevel
5/5 (4 reviews)
Met de diploma’s van massagetherapeut en sportmassage op zak kan ik de mensen een uitgebreid gamma aanbieden. Bij een relax massage van 30’ tot 1h30 over een sportmassage durende 45’-1h. Met als hoofddoel dat de persoon in kwestie volledig voldaan van de tafel stapt om er terug tegenaan te kunnen.
Zorg in Mol (2400) - Maribel
Maribel
Mol
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Maribel en ben al meer dan 25 jaar kapster, graag twee dagen vooraf contact als u uw haren wil laten verven aan huis zodat ik de juiste kleur kan meebrengen, verder verzorg ik dames, heren en kinderkapsels, baliayage, lokken zilver papier . Mijn specialisatie is bruidkapsels en bruidsmaqiuage.
Zorg in Geel (2440) - Silke
Silke
Geel
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben silke en ik ben vorig jaar afgestudeert als schoonheidsspecialiste. Ik heb 2 jaar stage gedaan bij een schoonheidssalon in olen. Hier heb ik ook nog een periode gewerkt. Ik moest hier zowel elke behandeling doen. Ik doe ze dan ook allemaal even graag. Ik ben een enorm enthousiast persoon en heel werkwillig. Werk momenteel in een wellness en wil graag zelfstandig een salon opendoen
Zorg in Olen (2250) - Jente
Jente
Olen
5/5 (1 reviews)
Stretching en beoefenen van een gecontroleerde ademhaling zijn belangrijke elementen in het zijn van acrobaat. Als circusartiest en -lesgever heb ik heel wat ervaring in het geven en corrigeren van stretchings. Een rustig muziekje erbij en een volledig ontspannen lichaam schuilt niet ver om de hoek.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Geel (2440) - Eline
Eline
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb een eigen auto en ben gewoon om mensen te helpen vanuit mijn werkervaring in de thuiszorg en ergotherapeut. Ik ben zorgzaam, empathisch en kan goed luisteren. Ik hou er van om met mensen een band op te bouwen (verbondenheid) . Op mij kunnen ze vertrouwen en rekenen. Ik sta open voor een fijne babbel met humor maar ook een schouder voor troost wil ik bieden. Ik ben nauwgezet en punctueel.
Zorg in Geel (2440) - Stephanie
Stephanie
Geel
5/5 (1 reviews)
Masseren is 1 van mijn passies ik vind het geweldig om iemand volledig te laten ontspannen. Heb geen specifieke opleiding gehad maar heb nog nooit klachten gekregen van mijn talent om te masseren. Hopelijk tot snel!
Zorg in Balen (2490) - Carolien
Carolien
Balen
5/5 (1 reviews)
Ik sta zelf in de zorg bij oudere mensen , ik heb zowel voor mensen met een ernstige handicap gezorgd als ook voor mensen die andere zorgbehoeften hebben , dit doe ik met heel mijn hart daar ik het enorm belangrijk vind dat mensen die een zorgbehoefte hebben , zich echt wel heel comfortabel en gelukkig in hun zijn voelen . Ik heb ook een geruime tijd mee voor mijn dementerende grootvader gezorgd.
Zorg in Zoerle-parwijs (2260) - Hannelore
Hannelore
Zoerle-parwijs
Nieuw
Hallo, mijn naam is Hannelore. Ik heb in het middelbaar jeugd en gehandicaptenzorg gestudeerd. Nu studeer ik orthopedagogie in Antwerpen. Ik werk heel graag met mensen om ze de juiste zorg en vrijetijdsbesteding te geven
Zorg in Poederlee (2275) - Marijke
Marijke
Poederlee
Nieuw
Daar ik al jaren in de zorg werk wil ik je helpen met de alledaagse dingen zoals openbaar vervoer, boodschappen doen, je gezelschap houden, helpen met eten geven etc.
Zorg in Westerlo (2260) - Ann
Ann
Westerlo
Nieuw
Ik ben personeelsdirecteur en ben dagelijks bezig met het ondersteunen van medewerkers. Coachen doe ik met veel passie. Ik ben zorgzaam, positief ingesteld en ruimdenkend. Ik geloof in de krachten van mensen. Via opleiding blijf ik werken aan mijn competenties: Vlerick management opleiding, opleiding tot professionele coach, oplossingsgericht werken, motivatietechnieken, burn-out opleiding ...
Zorg in Geel (2440) - Patience
Patience
Geel
Nieuw
Dag. Ik werk deeltijds in de horeca. Zodoende heb ik tijd voor mijn andare passie en dat is de hulpverlening. Mijn opleiding heb ik gevolgd in Horito als zorgkundige volwassenonderwijs. Zodoende heb ik veel stage gedaan. Daarvoor werkte ik halftime als huishoudhulp met dienstencheques.
Zorg in Kasterlee (2460) - Stefanie
Stefanie
Kasterlee
Nieuw
Hoi, ik ben Stefanie. Ik werk al meer dan 10 jaar met bejaarde zorgvragers. Ik ben dus ook graag onder de mensen en vind het zeer aangenaam om naar de verhalen te luisteren en natuurlijk ook nog andere dingen zoals wandelen, dagbesteding Enz...
Zorg in Kasterlee (2460) - Nick
Nick
Kasterlee
Nieuw
Ik ben een gediplomeerd leerkracht lager onderwijs en werk graag met mensen, ook met een beperking. Ik heb tevens een beeld van de verschillende ontwikkelingsfasen van mensen en kan hiermee aan de slag gaan, om zo te werken aan en met de individuele mogelijkheden van personen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Geel: geëvalueerd met 5.0 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Geel, zorg op maat Geel, zorg aan huis Geel, schoonheidsbehandeling aan huis Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen zorg in Geel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden