zorg Brugge

Ontdek talentvolle zorgverleners in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Brugge

Zorg in Sint-andries (8200) - Corrie
Corrie
Sint-andries
5/5 (51 reviews)
Beste, Ik heb veel jaren als verzorgende i.g. en als zorgkundige gewerkt. Het contact met de zorgvragers is wat de job mooi maakt en ik heb dit dan ook altijd met veel plezier gedaan. Nu werk ik als sociaal werker, maar ik zou het leuk vinden hier en daar wat extra te doen als assistent. Ik ben professioneel, integer en kan mij goed aanpassen aan de wensen van de opdrachtgever. Vr. grt. Corrie
Zorg in Blankenberge (8370) - Erwin
Erwin
Blankenberge
4.98/5 (46 reviews)
Als je mij kiest, dan kies je voor iemand dat een professionele opleiding heeft genoten. Om relaxatie massage te geven. Ik had voor covid een eigen massage praktijk. En ik ging op de evenementen van dockrijders de sportievelingen hun spieren los maken. Mij kun je vragen om bij u privé te komen masseren, maar ook op je sportclub bij evenementen.
Zorg in Knokke (8300) - Ann
Ann
Knokke
5/5 (26 reviews)
Ik zou heel graag persoonlijke assisentie verlenen bij zorgbehoevende personen. Ik vind het belangrijk dat ik iets kan betekenen voor mensen. Discretie en respect vind ik hierbij ontzettend belangrijk.
Zorg in Sint-andries (8200) - Lidwine
Lidwine
Sint-andries
4.91/5 (11 reviews)
Ik geloof in de helende kracht van een ontspannende massage. In deze toch wel ‘drukke’ maatschappij kom ik veel mensen tegen met klachten over pijnlijke spieren. Ik geef Zweedse massage die inwerkt op spieren en verlichtend effect heeft. Erkend als massagetherapeut. Enkel met de juiste bedoelingen.
Zorg in Brugge (8000) - Linda
Linda
Brugge
5/5 (6 reviews)
As a nurse, I worked in elderly care and hospice/palliative care. I've worked in home care, hospital and assisted living centers. I am caring and patient and would be honored to help you or your loved one.
Zorg in Brugge (8000) - Jan
Jan
Brugge
4.67/5 (3 reviews)
ben al 5 jaar ingeschreven voor nachtoppas diensten, bij volwassenen, eten geven, pampers, kleine zorgen, gezelschap, mag ook in de namiddag zijn ev met bewijs goed gedrag en zeden
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Assebroek (8310) - Ruth
Ruth
Assebroek
5/5 (3 reviews)
Ik heb nog geen ervaring maar wil graag ervaring opdoen in het zorgen voo kinderen met een beperking. Ik ben van plan een opleiding ergotherapie te volgen.
Zorg in Sint-andries (8200) - Maria-bernarda
Maria-bernarda
Sint-andries
5/5 (3 reviews)
Bij cm oppas geweest, en daar met oudere dames samen wandelen of boodschapjes doen,of een koffie op een terras als gezelschap. En hen begeleiden naar de dokter. Ik verplaats mij met openbaar vervoer of fiets.
Zorg in Assebroek (8310) - Anouchka
Anouchka
Assebroek
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben vrijwilligster bij mensen met een beperking (NAH) en volg in volwassenonderwijs opleiding voor opvoedster/begeleidster. Ik doe dit met heel men hart en heel veel plezier dus doe gerust beroep op mij.
Zorg in Assebroek (8310) - Kathleen
Kathleen
Assebroek
5/5 (2 reviews)
Ik ben opvoedster geweest en heb heel wat ervaring in de zorg met mensen met een beperking. Dit kan variëren van maaltijden ingeven, als verzorging op maat. Ik heb vooral ervaring in ervaringsgerichte zorg.
Zorg in Brugge (8000) - Elisa
Elisa
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik heb in de avondschool de opleiding sportverzorger gedaan hier leerden we massage geven,tape leggen als je ergens pijn hebt maar ook voedingsadvies geven. Ik heb mijn stage gedaan bij kvo bij de jeugd en heb hier ook veel geleerd door hun kine.
Zorg in Brugge (8000) - Jozef
Jozef
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik ben nu op pensioen maar vervul deze opdrachten al jaren thuis en professioneel. Ik ben in het begin van mijn loopbaan begeleider geweest van mensen met een handicap.
Zorg in Assebroek (8310) - Janne
Janne
Assebroek
5/5 (2 reviews)
Ik ben muziektherapeute in opleiding en sta stage in de psychiatrie. Ik heb al vaak als babysit gewerkt en was ook actief als leiding van de KSA. Hiernaast ben ik ook al actief geweest als PAB assistent voor een meisje met een beperking.
Zorg in Brugge (8000) - Bianka
Bianka Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd bij CVOSG in brugge in 2019 . Ik heb certificaat van gelaatsverzorging en Make up artist. Ik kan dag of avond make up uitvoeren . En ik heb face en body painting ook gevolgd. Ik ben ook kapster afgestudeerd bij CVOSG.
Zorg in Heist-aan-zee (8301) - Ronny
Ronny
Heist-aan-zee
4.0/5 (1 reviews)
Ben zeer empatisch en sociaal. Ik was meer dan 30 jaar vrijwillig hulpverlener en momenteel ben ik ook nog buddy voor iemand met psychische problemen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Brugge: geëvalueerd met 4.71 door 168 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Brugge, zorg op maat Brugge, zorg aan huis Brugge, schoonheidsbehandeling aan huis Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden