Vind de beste zorgverleners van Leuven

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Zorg in Kessel lo (3010) - Karen
Karen
5/5 · 11 reviews
3010 Kessel lo
Niet van toepassing ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..………………………………...
Zorg in Kessel lo (3010) - Kaat
Kaat
5/5 · 6 reviews
3010 Kessel lo
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..………………………………………………………..
Zorg in Kessel lo (3010) - Jef
Jef
5/5 · 6 reviews
3010 Kessel lo
Tuin(T)huishulp: Ik maak samen met u van uw tuin graag een thuis door natuur en mens met elkaar te verbinden. We leren uw tuin en elkaar beter kennen door samen op ontdekkingstocht te gaan. Ik help en vergezel u van een uurtje tot een volle dag, eventueel met een zekere regelmaat die ons beiden uitkomt, om zo samen thuis te komen in uw tuin.
Zorg in Leuven (3000) - Jasper
Jasper
5/5 · 3 reviews
3000 Leuven
Ik ben Jasper en ik ben erg begaan met mensen. Ik sta te springen om te hulp te schieten waar nodig! Ik pas me gemakkelijk aan aan de individuele noden van iemand. Ik ben erg stipt en neem elke job even serieus.
Zorg in Herent (3020) - Julie
Julie
5/5 · 3 reviews
3020 Herent
Hallo, ik ben Julie. Ik ben net gestart als zelfstandige in Bijberoep. Is er een klusje of een activiteit waarbij hulp nodig heeft? Aarzel dan niet om beroep op mij te doen.
Zorg in Kessel lo (3010) - Anne
Anne
4.0/5 · 1 reviews
3010 Kessel lo
Optimize your life; ik volg en beoefen sinds begin 2019 de opleiding Optimize Coach. Het gaat erom, antieke en wetenschappelijke wijsheid toe te passen, in het dagelijks leven, en daardoor vooruit te raken op vlak van energy, work, love. Vraag gerust uitleg :-)
Zorg in Leuven (3000) - Manan
Manan
3.0/5 · 1 reviews
3000 Leuven
I come from India and I have lived with my grandparents since the beginning. I have helped them throughout my time at home and I am aware of the basic needs and support needed by them.
Zorg in Leuven (3000) - Laura
Laura
Nieuw
3000 Leuven
Hoi, ik ben Laura en ben 22 jaar. Ben je op zoek naar een babysitter in het leuvense of een oppas voor bejaarden...dan kan ik je zeker verder helpen. Huishoudelijke klusjes kan ik ook wel doen. Mijn studies en behaald diploma: kinderverzorgster en zorgkundige.
Zorg in Heverlee (3001) - Sarah
Sarah
Nieuw
3001 Heverlee
Na het volgen van een erkende opleiding kan ik me stresscoach noemen. Ik zoek met je mee naar de factoren in het leven waar het voor jou een beetje stroever gaat. Hier maken we werkpuntjes van en samen proberen we deze aan te pakken.
Zorg in Heverlee (3001) - Bea
Bea
Nieuw
3001 Heverlee
Hallo, mijn naam is Bea. In juli studeerde ik af als neurologisch kinesitherapeut aan de KUL. Ondertussen deed ik al werkervaring op in verschillende centra, waaronder het REVAlution center (van vzw To Walk Again). Hier ontdekte ik hoe belangrijk het is voor personen met een beperking om iemand te hebben met wie het klikt, die hen assisteert in het dagelijkse leven.
Zorg in Leuven (3000) - Muhammad furqan
Muhammad furqan
Nieuw
3000 Leuven
I can take care of people who need help, I am really good at that, I have a little experience for that and I love talking to senior citizens and hearing their stories.
Zorg in Kessel lo (3010) - Roos
Roos
Nieuw
3010 Kessel lo
Zin in een ontspannende massage? Heb je last van stressgerelateerde klachten en kan je een massage goed gebruiken? Sport je veel en heb je nood aan massages die de afvoer van afvalstoffen stimuleren? Bij Syntra behaalde ik mijn getuigschrift als masseuse. Door vrienden en familieleden te masseren kon ik me verder bekwamen. Graag bereid ik mijn massagetherapie nu verder uit! Welkom en geniet!
Zorg in Heverlee (3001) - Hendrik-jan
Hendrik-jan
Nieuw
3001 Heverlee
Hallo daar! Ik ben Hendrik-Jan, 25 jaar en werkzaam als ergotherapeut in de thuiszorg in een diverse werkomgeving. Als therapeut beschrijf ik mij hetzelfde als als mens: behulpzaam, integer en met respect voor de waarden van de andere. Verder ben ik ook nog actief in het jeugdwerk waar ik diverse vormingen geef aan (toekomstige) animatoren. Mijn passie is dus wel duidelijk: omgaan met de medemens!
Zorg in Kessel lo (3010) - Dries
Dries
Nieuw
3010 Kessel lo
Hallo daar. Ik ben Dries. Een jonge twintiger met een hart voor anderen. Ik bied graag een luisterend oor aan en fijn gezelschap. Ik heb een diploma als maatschappelijk assistent.
Zorg in Heverlee (3001) - Jutta
Jutta
Nieuw
3001 Heverlee

Zorgverlener Leuven: geëvalueerd met 4.57 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen: zorgverlener zoeken Leuven, zorg op maat Leuven, zorg aan huis Leuven, schoonheidsbehandeling aan huis Leuven,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Persoonlijke Assistent (m/v)
Thomas raadt Patricia aan Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Massage
Frans raadt Joyce aan Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Persoonlijke assistentie
Lisa raadt Hugo aan Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen zorg in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie zorg in Leuven

3000 Leuven - Ontspannende massage - Massage - Kapster aan huis landen - Relaxmassage - Zorg & welzijn - Ontspanning : Massage - Massage full body - Masseur/masseuse gezocht - Kapper/kapster aan huis voor 91-jarige dame - Afrikaanse vlechtjes - Massage met HE - Massage+ - Laser Ontharing Opleiding - Consulent - Verdeler schoonheidsproducten - Kapster aan huis ,knippen en brushing - blokkades weg te werken ontstaan door stress - sportmassage - manicure en pedicure aan huis - Kapper at home - Nagels en gezicht - kapster gevraagd - MEEWERKING INTERVIEW ONDERZOEK - Hi somaya ik ben van Leuven ik wil 1 uur massage - haar en make-up trouw - Haar wassen, knippen, kleuren met eigen kleurshampoo, krulspelden inbrengen en drogen voor 88 jarige dame in servic - Ontspanning - Massage in Leuven (3000)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden