zorg Leuven

Ontdek talentvolle zorgverleners in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Leuven

Zorg in Leuven (3000) - Guygonne
Guygonne
Leuven
5/5 (52 reviews)
Ik ben klinisch psychologe en vind het belangrijk dat mensen met alle mogelijke zorgen bij mij terecht kunnen. Ik werk al jaren met 'buitengewone' mensen en blijf dit ongelooflijk boeiend vinden.
Zorg in Kessel lo (3010) - Karen
Karen
Kessel lo
5/5 (16 reviews)
Niet van toepassing ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..………………………………...
Zorg in Kessel lo (3010) - Kaat
Kaat
Kessel lo
5/5 (10 reviews)
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..………………………………………………………..
Zorg in Kessel lo (3010) - Jef
Jef
Kessel lo
5/5 (6 reviews)
Tuin(T)huishulp: Ik maak samen met u van uw tuin graag een thuis door natuur en mens met elkaar te verbinden. We leren uw tuin en elkaar beter kennen door samen op ontdekkingstocht te gaan. Ik help en vergezel u van een uurtje tot een volle dag, eventueel met een zekere regelmaat die ons beiden uitkomt, om zo samen thuis te komen in uw tuin.
Zorg in Kessel lo (3010) - Marte
Marte
Kessel lo
5/5 (5 reviews)
niet van toepassing, niet van toepassing, niet van toepassing, niet van toepassing, niet van toepassing, niet van toepassing, niet van toepassing, niet van toepassing
Zorg in Leuven (3000) - Robin
Robin
Leuven
5/5 (5 reviews)
Ik help graag mensen gezelschap heeft iedereen nodig
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Leuven (3000) - Jasper
Jasper
Leuven
5/5 (3 reviews)
Ik ben Jasper en ik ben erg begaan met mensen. Ik sta te springen om te hulp te schieten waar nodig! Ik pas me gemakkelijk aan aan de individuele noden van iemand. Ik ben erg stipt en neem elke job even serieus.
Zorg in Herent (3020) - Julie
Julie
Herent
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Julie. Ik ben net gestart als zelfstandige in Bijberoep. Is er een klusje of een activiteit waarbij hulp nodig heeft? Aarzel dan niet om beroep op mij te doen.
Zorg in Leuven (3000) - Jordy
Jordy
Leuven
2.5/5 (2 reviews)
De dagelijkse stress kan soms heel veel impact hebben op Uw lichaam, zelf ervaar ik dit ook en dan is het heel fijn als er iemand U even de nodige ontspanning kan bezorgen met behulp van een massage. Er is niet echt een soort massage dat ik geef, vooral werk ik op mijn gevoel én U bepaalt zelf hoe. Hierbij ontvang ik graag mensen aan huis voor een zenmoment met muziek, oliën en een aangename sfeer
Zorg in Kessel lo (3010) - Rita
Rita
Kessel lo
5/5 (2 reviews)
Beste, mijn beroep was verzorgende in de thuiszorg , als zorgkundige stage gelopen in het woonzorgcentrum. Dit alles graag gedaan voor liefde voor de mensen. Graag help ik mensen met wassen en het eten klaarmaken. kleine boodschappen met de fiets. Oppas indien je me nodig hebt hoor ik het graag. Misschien tot ziens., Rita
Zorg in Heverlee (3001) - Sophie
Sophie
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Sophie en ik heb een opleiding schoonheidsverzorging gedaan. De diensten die ik aanbied zijn: manicure, gellak, pedicure en ontharing. Hopelijk tot snel!
Zorg in Kessel lo (3010) - Anne
Anne
Kessel lo
4.0/5 (1 reviews)
Optimize your life; ik volg en beoefen sinds begin 2019 de opleiding Optimize Coach. Het gaat erom, antieke en wetenschappelijke wijsheid toe te passen, in het dagelijks leven, en daardoor vooruit te raken op vlak van energy, work, love. Vraag gerust uitleg :-)
Zorg in Leuven (3000) - Manan
Manan
Leuven
3.0/5 (1 reviews)
I come from India and I have lived with my grandparents since the beginning. I have helped them throughout my time at home and I am aware of the basic needs and support needed by them.
Zorg in Kessel lo (3010) - Jingyuan
Jingyuan
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Hi all! As a physiotherapist, I do have sufficient skills and expertise of manual therapy and massage. I can give you very well Chinese massage or sport massage to help you body and stiff muscles fully released and reborn.
Zorg in Heverlee (3001) - Sarah
Sarah
Heverlee
Nieuw
Na het volgen van een erkende opleiding kan ik me stresscoach noemen. Ik zoek met je mee naar de factoren in het leven waar het voor jou een beetje stroever gaat. Hier maken we werkpuntjes van en samen proberen we deze aan te pakken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn ervaring met ring twice is niet echt positief,weinig interesse bij twee aanvragen.Te duur(20% bijbetalen als je eenmalig een dienst wilt aanvragen)terwijl de uitvoerder ook nog eens moet betalen voor de klant.Vo... ”
Sofie
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Leuven: geëvalueerd met 4.61 door 106 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Leuven, zorg op maat Leuven, zorg aan huis Leuven, schoonheidsbehandeling aan huis Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden