Vind de beste zorgverleners van Brussel

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Zorg in Anderlecht (1070) - Dirk
Dirk
5/5 · 3 reviews
1070 Anderlecht
Als life coach bied ik u volgende expertise en ervaring: -5 talig (Ned,Fr,Eng,Sp,Du) -5 jaar ervaring als mindfulness en tijd/stress management trainer in een multinational -sterke observatie en analyse vaardigheden met een goed ontwikkelde empathie - uitgebreide kennis persoonlijkheidsframeworks (MBTI insights) - 25 jaar intensieve sporter: gevechtssporten, fitness, yoga - 40 jaar levenservaring
Zorg in Sint-joost-ten-node (1210) - Sofie
Sofie
5/5 · 1 reviews
1210 Sint-joost-ten-node
NL: Sportverzorger in opleiding, begeleid een professionele mixed martial arts athlete. Sportmassage, taping, EHBO, sportdrank/voeding, stretching etc. Niet op verplaatsing, enkel bij mij thuis, EU-wijk Elsene. FR: Soignant sportif en formation, je supervise un athlète d'arts martiaux mixtes professionnel. Massages sportifs, taping, premiers secours, boissons / nutrition sportive, des étirements, etc. Pas à domicile, que chez moi, quartier Européenne.
Zorg in Sint-jans-molenbeek (1080) - Ulrike
Ulrike
5/5 · 1 reviews
1080 Sint-jans-molenbeek
Ik ben opvoeder (bachelor) van opleiding. In deze opleiding leren we over kinderen en jongeren, maar ook hun omgeving. Zelf heb ik stage gedaan in een vrijetijdscentrum voor kinderen en volwassenen met een beperking, maar ook in een buitenschoolse opvang. Tijdens deze opleiding nam ik deel aan enkele projecten waardoor ik ook in contact gekomen ben met organisaties zoals Fedasil.
Zorg in Brussel (1000) - Lisa
Lisa
Nieuw
1000 Brussel
Hallo, Ik ben Lisa. Heb je nood aan een babbel of iemand dat u helpt om naar de winkel te gaan of om een wandeling te maken? Ik heb een goed luisterend oor en veel geduld. Ik wil je heel graag helpen. Ik kijk er naar uit u te ontmoeten.
Zorg in Jette (1090) - Lien
Lien
Nieuw
1090 Jette
Hallo, ik ben Lien, 39 jaar. Ik ben een geschoold coach. Graag begeleid ik jou met je vraag over je loopbaan, work-life balance of budget. Ik ben tweetalig Frans-nederlands. De gesprekken kunnen eenmalig zijn of we kunnen een traject opstarten van meerdere sessies. Jij beslist.
Zorg in Etterbeek (1040) - Saskia
Saskia
Nieuw
1040 Etterbeek
Hallo ik ben saskia, ik ben zorgkundige van beroep en ik help heel graag mensen , zowel ouderen, kinderen, als mensen met een beperking. Zowel persoonlijke hulp als huishoudulp etc..
Zorg in Laken (1020) - Nabil
Nabil
Nieuw
1020 Laken
Heb je hulp nodig bij het sporten zoals een personal coach dan ben ik de persoon die je zoekt. 16 jaar tot 60 jaar
Zorg in Brussel (1000) - Mariama
Mariama
Nieuw
1000 Brussel
Hello, Ik ben Mariama, ik ontmoet graag nieuwe mensen. Ik luister graag naar mensen en ik bied mijn diensten aan jong en ouder mensen die het nodig hebben.
Zorg in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Eddy
Eddy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
1200 Sint-lambrechts-woluwe
Met 35 jaar ervaring in het begeleiden van mensen op medisch en psychologisch vlak ben ik nu actief in een diepere vorm van psychologische begeleiding. Ik kan mij hiervoor ook verplaatsen. Ik geef ook Workshops en conferenties. Gratis uitleg en kennismaking.
Zorg in Etterbeek (1040) - Aline
Aline
Nieuw
1040 Etterbeek
Ik bied graag mijn diensten aan als oppas. Ik heb reeds veel ervaring in het werken met kinderen, vroeger in de jeugdbeweging, later ook professioneel. Momenteel werk ik ook met volwassenen met een mentale beperking. Heb of ken je dus iemand die wat extra zorg nodig heeft contacteer me dan zeker: kinderen, volwassenen, ouderen ik ben een sociale en vlotte persoon die met elke doelgroep wil werken.
Zorg in Brussel (1000) - Saskia
Saskia
Nieuw
1000 Brussel
Ik heb geen ervaring in persoonlijke assistentie, maar ik zorg graag voor mensen. Ik geef ook zumba, streching en seniorengym. Voor een gezellige babbel of een wandeling ben ik ook altijd te vinden.
Zorg in Schaarbeek (1030) - Nele
Nele
Nieuw
1030 Schaarbeek
Hello ik ben Nele mijn beroep is kapster maar ben sinds kort van studierichting veranderd. Ik doe mijn beroep nog steeds graag en dient nu als bijverdienste. Mijn specialiteiten zijn knippen, kleuren, brushing en opsteken. Ik verplaats me voor oudere of mensen met een fysiek probleem. Andere zijn welkom bij mij thuis waar ik een plaatsje heb om mijn beroep uit te oefenen. See you soon.
Zorg in Sint-jans-molenbeek (1080) - Pommelien
Pommelien
Nieuw
1080 Sint-jans-molenbeek
Sta open om met iemand een duurzame relatie op te bouwen, luisteren naar de ander en zo helpen waar nodig. Zelf ben ik een creative duizendpoot die aan de slag gaat met pen en papier, ook mijn camera heb ik regelmatig op zak. Open voor suggesties en nieuwe ontmoetingen/vriendschappen
Zorg in Laken (1020) - Senna
Senna
Nieuw
1020 Laken
Ik sta altijd paraat om mensen in mijn omgeving te helpen. Dit kan van kleine dingen gaan zoals boodschappen, tot grotere als verhuis. Ik sta ter uw beschikking.
Zorg in Schaarbeek (1030) - Vanessa
Vanessa
Nieuw
1030 Schaarbeek
Je suis esthéticienne et j'adore prendre soin des autres ❤️ je peux proposer des manucures, des poses de vernis , des soins du visage, un moment rien que pour vous

Zorgverlener Brussel: geëvalueerd met 5.0 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen: zorgverlener zoeken Brussel, zorg op maat Brussel, zorg aan huis Brussel, schoonheidsbehandeling aan huis Brussel,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Persoonlijke Assistent (m/v)
Thomas raadt Patricia aan Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Massage
Frans raadt Joyce aan Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Persoonlijke assistentie
Lisa raadt Hugo aan Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen zorg in Brussel

De laatste aanvragen in de categorie zorg in Brussel

Ontharen rug + bovenarmen - Krullen kapper - Massage relaxant - Kapster - Massage 2 x mois a domicile - Massage du corps - Kapster voor zaterdag 11 september VOOr haar naar omhoog te steken voor een huwelijk zou wel om 8u30 zeker klaar mo - Soin de visage - hulp bij inpakken verhuis - cherche injecitons d'acide hylaronique - Massage - Massage - Massage - Gelnagels - haar knippen - Massage - Je cherche un coiffeur/ik zoek een kapper - Schoonheidsspecialiste - Massage - Kapper of kapster aan huis - Knippen kapsel - Prijs Yogalessen op het werk - kapper aan huis - Kapsels voor 5 personen in Brussel voor 31 augustus - Goedkope massage van een half uur - Looking for a M4M massage service. - Pedicure in Brussel (1000) Pédicure à Bruxelles - Ontspanning - Massage in Brussel (1000)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden