zorg Brussel

Ontdek talentvolle zorgverleners in Brussel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Brussel

Zorg in Anderlecht (1070) - Dirk
Dirk
Anderlecht
5/5 (3 reviews)
Als life coach bied ik u volgende expertise en ervaring: -5 talig (Ned,Fr,Eng,Sp,Du) -5 jaar ervaring als mindfulness en tijd/stress management trainer in een multinational -sterke observatie en analyse vaardigheden met een goed ontwikkelde empathie - uitgebreide kennis persoonlijkheidsframeworks (MBTI insights) - 25 jaar intensieve sporter: gevechtssporten, fitness, yoga - 40 jaar levenservaring
Zorg in Sint-jans-molenbeek (1080) - Ulrike
Ulrike
Sint-jans-molenbeek
5/5 (1 reviews)
Ik ben opvoeder (bachelor) van opleiding. In deze opleiding leren we over kinderen en jongeren, maar ook hun omgeving. Zelf heb ik stage gedaan in een vrijetijdscentrum voor kinderen en volwassenen met een beperking, maar ook in een buitenschoolse opvang. Tijdens deze opleiding nam ik deel aan enkele projecten waardoor ik ook in contact gekomen ben met organisaties zoals Fedasil.
Zorg in Sint-jans-molenbeek (1080) - Petra
Petra
Sint-jans-molenbeek
5/5 (1 reviews)
Hallo! Met plezier geef ik Yoga lessen in Brusselse omgeving (NL/FR/ENG), die zowel als ontspanningsmoment of als extra uitdaging ingevuld kunnen worden en deel ik graag tips om bewuster 'present' te zijn. Als professioneel danser, docent en sinds 2018 gecertificeerd Yoga Alliance docent zorg ik voor yoga lessen met dynamische flows, telkens vertrekkende van de persoonlijke mogelijkheden en noden.
Zorg in Brussel (1000) - Lisa
Lisa
Brussel
Nieuw
Hallo, Ik ben Lisa. Heb je nood aan een babbel of iemand dat u helpt om naar de winkel te gaan of om een wandeling te maken? Ik heb een goed luisterend oor en veel geduld. Ik wil je heel graag helpen. Ik kijk er naar uit u te ontmoeten.
Zorg in Jette (1090) - Lien
Lien
Jette
Nieuw
Hallo, ik ben Lien, 39 jaar. Ik ben een geschoold coach. Graag begeleid ik jou met je vraag over je loopbaan, work-life balance of budget. Ik ben tweetalig Frans-nederlands. De gesprekken kunnen eenmalig zijn of we kunnen een traject opstarten van meerdere sessies. Jij beslist.
Zorg in Etterbeek (1040) - Saskia
Saskia
Etterbeek
Nieuw
Hallo ik ben saskia, ik ben zorgkundige van beroep en ik help heel graag mensen , zowel ouderen, kinderen, als mensen met een beperking. Zowel persoonlijke hulp als huishoudulp etc..
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Laken (1020) - Nabil
Nabil
Laken
Nieuw
Heb je hulp nodig bij het sporten zoals een personal coach dan ben ik de persoon die je zoekt. 16 jaar tot 60 jaar
Zorg in Brussel (1000) - Mariama
Mariama
Brussel
Nieuw
Hello, Ik ben Mariama, ik ontmoet graag nieuwe mensen. Ik luister graag naar mensen en ik bied mijn diensten aan jong en ouder mensen die het nodig hebben.
Zorg in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Eddy
Eddy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
Met 35 jaar ervaring in het begeleiden van mensen op medisch en psychologisch vlak ben ik nu actief in een diepere vorm van psychologische begeleiding. Ik kan mij hiervoor ook verplaatsen. Ik geef ook Workshops en conferenties. Gratis uitleg en kennismaking.
Zorg in Etterbeek (1040) - Aline
Aline
Etterbeek
Nieuw
Ik bied graag mijn diensten aan als oppas. Ik heb reeds veel ervaring in het werken met kinderen, vroeger in de jeugdbeweging, later ook professioneel. Momenteel werk ik ook met volwassenen met een mentale beperking. Heb of ken je dus iemand die wat extra zorg nodig heeft contacteer me dan zeker: kinderen, volwassenen, ouderen ik ben een sociale en vlotte persoon die met elke doelgroep wil werken.
Zorg in Brussel (1000) - Saskia
Saskia
Brussel
Nieuw
Ik heb geen ervaring in persoonlijke assistentie, maar ik zorg graag voor mensen. Ik geef ook zumba, streching en seniorengym. Voor een gezellige babbel of een wandeling ben ik ook altijd te vinden.
Zorg in Schaarbeek (1030) - Nele
Nele
Schaarbeek
Nieuw
Hello ik ben Nele mijn beroep is kapster maar ben sinds kort van studierichting veranderd. Ik doe mijn beroep nog steeds graag en dient nu als bijverdienste. Mijn specialiteiten zijn knippen, kleuren, brushing en opsteken. Ik verplaats me voor oudere of mensen met een fysiek probleem. Andere zijn welkom bij mij thuis waar ik een plaatsje heb om mijn beroep uit te oefenen. See you soon.
Zorg in Sint-jans-molenbeek (1080) - Pommelien
Pommelien
Sint-jans-molenbeek
Nieuw
Sta open om met iemand een duurzame relatie op te bouwen, luisteren naar de ander en zo helpen waar nodig. Zelf ben ik een creative duizendpoot die aan de slag gaat met pen en papier, ook mijn camera heb ik regelmatig op zak. Open voor suggesties en nieuwe ontmoetingen/vriendschappen
Zorg in Laken (1020) - Senna
Senna
Laken
Nieuw
Ik sta altijd paraat om mensen in mijn omgeving te helpen. Dit kan van kleine dingen gaan zoals boodschappen, tot grotere als verhuis. Ik sta ter uw beschikking.
Zorg in Evere (1140) - Malki
Malki
Evere
Nieuw
Ik heb verschillende studies gedaan. In mijn homeland studeerde ik economie en hier zorgkunde en nu doe ik apotheekassistant.Ik ben vriendelijk en van natuur empatisch, ik luister graag naar wensen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Brussel: geëvalueerd met 5.0 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Brussel, zorg op maat Brussel, zorg aan huis Brussel, schoonheidsbehandeling aan huis Brussel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen zorg in Brussel

De laatste aanvragen in de categorie zorg in Brussel

artist needs urgent PA,driver on 26 for cannes - Massage - needing all round assitant - urgent help needed to find accomodation - seeking people for help with legal adminstration - Massage - Massage relax - Massage - administrative assistant needed urgently - Personal Assistant Administration - secretary - juridische secretaresse urgent gezocht - PA travel assistant for trip to cannes this sunday - Massage - needing someone smart to pack a small office - hulp bij admin, inpakken en reizen buitenland - PA assistant and allrounder - Cherche masseuse pour le 19/10 - Krullen kapper - Massage relaxant - Kapster - Massage du corps - Kapster voor zaterdag 11 september VOOr haar naar omhoog te steken voor een huwelijk zou wel om 8u30 zeker klaar mo - Soin de visage - hulp bij inpakken verhuis - cherche injecitons d'acide hylaronique - Massage - Gelnagels - haar knippen - Schoonheidsspecialiste - Massage - Knippen kapsel - Prijs Yogalessen op het werk - kapper aan huis - Kapsels voor 5 personen in Brussel voor 31 augustus - Goedkope massage van een half uur - Looking for a M4M massage service. - Pedicure in Brussel (1000) Pédicure à Bruxelles - Ontspanning - Massage in Brussel (1000)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden