Vind de beste zorgverleners van Mechelen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Zorg in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
4.97/5 · 37 reviews
2830 Blaasveld
Ik ben zorgkundige van beroep Al meer dan 10jaar Het zorgen voor mensen en samen dingen doen daar streef ik voor de perfectie Ben ook administratief goed om dingen te regelen Zorgen voor mensen zit in mijn bloed
Zorg in Kontich (2550) - Christine
Christine
5/5 · 21 reviews
2550 Kontich
Wenst u een nieuwe outfit, een feest-outfit of een nieuwe look? Ik help je graag met het zoeken van leuke en mooie outfits die je doen stralen. Samen shoppen en zoeken we naar de passende stijlen, kleuren, snits, accessoires... Ik kom ook graag aan huis om eventueel samen de huidige garderobe te 'scannen'. U bent ook welkom indien u structuur en raad nodig heeft voor uw kasten.
Zorg in Duffel (2570) - Magda
Magda
5/5 · 16 reviews
2570 Duffel
Ik heb een warm hart voor ouderen of mensen met een handicap . Misschien kan ik je helpen met de boodschappen , je vervoer of je begeleiden bij een uitstap . Ik ben goedlachs en doe mijn best om aangenaam gezelschap te zijn voor jou
Zorg in Kontich (2550) - Tina
Tina
5/5 · 10 reviews
2550 Kontich
Hallo. Ik werk deeltijds in de zorg in een woonzorgcentrum, al 22jaar ervaring. Heb je hulp nodig in je thuis omgeving wil ik graag met je kennismaken en je wensen horen en wie weet kunnen we er samen enkele vervullen
Zorg in Niel (2845) - Jonatan
Jonatan
5/5 · 5 reviews
2845 Niel
Door zelf nood aan ontspanning te hebben en verplicht rust te zoeken in mijn leven en loopbaan, besloot ik na burnout om me om te scholen. Op deze manier kan ik het geluk der ontspanning delen en U helpen ontstressen in deze haastige maatschappij. Ik lever professionele relaxerende- en sport massages in aangename sfeer.
Zorg in Mechelen (2800) - Elke
Elke
5/5 · 4 reviews
2800 Mechelen
Ik ben een vlotte sociale vrouw, ik ben alleenstaande mama in co-ouderschap en wil mensen wel helpen en als ik hierdoor een centje kan bijverdienen is dat mooi meegenomen.
Zorg in Mechelen (2800) - Chayenne
Chayenne
3.67/5 · 3 reviews
2800 Mechelen
Hallo, Ik ben chayenne en ik kom uit Mechelen. Ik heb een paar jaar geleden een opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd. Nu doe ik enkel nog ontharingen (met een waxpot) en manicure (met gewone lak).
Zorg in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
5/5 · 3 reviews
2550 Kontich
Als Master Biochemie heb ik heel wat kennis van wiskunde en wetenschappen die ik graag deel. Daarnaast heb ik een affiniteit voor schrijven. Nederlands is mijn moedertaal, maar voor mijn werk communiceer ik al 22 jaar in het Engels. Verder ben ik al heel lang bezig met handwerk en al 8j heb ik verschillende opleidingen gevolgd om mijn kennis daarvan uit te breiden.
Zorg in Kapelle-op-den-bos (1880) - Maureen
Maureen
5/5 · 2 reviews
1880 Kapelle-op-den-bos
Hallo, ik ben Maureen en ik bied u mijn diensten als schoonheidsspecialiste aan. Dit kan zowel aan huis als bij mij thuis gebeuren. Ik heb de verschillende diploma's zoals "gelaatsverzorging, pedicure, manicure, ontharen/waxen, massage en make-up. Stuur me gerust als je vragen hebt !
Zorg in Puurs (2870) - Natacha
Natacha
5/5 · 1 reviews
2870 Puurs
Ik heb ervaring als manicuriste. Ik werk corona proof en vakkundig. De klanten zij altijd uiterst tevreden over mij. Daar ik netjes en geduldig met veel gevoel voor het welzijn werk.
Zorg in Boortmeerbeek (3190) - Ronald
Ronald
5/5 · 1 reviews
3190 Boortmeerbeek
Begeleiden van mensen,bijstaan babbel,enz,vriendelijk en meevoelend,mensen naar ziekenhuis begeleiden,met eigen wagen,kan goed luisteren ,en begrijpend!
Zorg in Londerzeel (1840) - Bruno
Bruno
5/5 · 1 reviews
1840 Londerzeel
Hallo, ik ben Bruno. Ik werk al 30 jaar met externe en interne klanten. Ben een luisternd oor voor iedereen. Mensen helpen en ondersteunen is voor mij een dagelijkse job. Ik zorg bvb ook voor mijn ouders die allebei een stuk in de 80 zijn. Klussen zowel binnen als buiten , het kan voor mij allemaal. Het is voor mij een uitdaging om mensen de nodige ondertsteuning te geven die ze nodig hebben.
Zorg in Mechelen (2800) - Bianca
Bianca
Nieuw
2800 Mechelen
Door mijn studies en opleidingen ervaring met thuishulp,voor mensen zorgen is mijn doel.
Zorg in Eppegem (1980) - Kris
Kris
Nieuw
1980 Eppegem
Ik ben gediplomeerd masseur en geeft sport- of ontspannende massage aan M en V. Ideaal voor : - (intensieve) sporters - personen met een stressvolle job - personen met een zittend of staand beroep met last in nek, schouders en rug. - of gewoon voor personen die zich eens willen volledig ontspannen, ... . De massagepraktijk, hygiënisch en voorzien van massagetafel, massageolie, ..., ligt in Eppegem, gelegen tussen Vilvoorde en Mechelen. Enkel op afspraak.
Zorg in Willebroek (2830) - Tony
Tony
Nieuw
2830 Willebroek
Hallo Ik ben Tony, stoer van uiterlijk maar heel hulpvaardig en sociaal ingesteld.ik zou heel graag mindervalide en ouderen begeleiden en algemeen bijstaan in hulp en zorg of een klusje doen voor hun. Heb een ehbo en nijverheidswerkerdiploma en heb security gedaan vroeger. Ben spontaan,attent en kan met stressvolle situatie om en heb heel veel humor.

Zorgverlener Mechelen: geëvalueerd met 4.89 door 104 klanten

Populaire dienstaanvragen: zorgverlener zoeken Mechelen, zorg op maat Mechelen, zorg aan huis Mechelen, schoonheidsbehandeling aan huis Mechelen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Persoonlijke Assistent (m/v)
Thomas raadt Patricia aan Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Massage
Frans raadt Joyce aan Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Persoonlijke assistentie
Lisa raadt Hugo aan Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen zorg in Mechelen

De laatste aanvragen in de categorie zorg in Mechelen

Massage - Hulp bij boodschappen op fietsafstand - Ontspanning - Massage in Mechelen (2800) - Ontspanning in Mechelen (2800) - Ontspanning - Massage in Mechelen (2800)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden