zorg Mechelen

Ontdek talentvolle zorgverleners in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Mechelen

Vanessa is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (118 reviews)
Ik ben zorgkundige van beroep, al meer dan 15 jaar. Het zorgen voor mensen en samen dingen doen, daarin streef ik naar perfectie. Ik ben ook administratief goed om dingen te regelen. Zorgen voor mensen zit in mijn bloed.
Zorg in Mechelen (2800) - Leen
Leen
Mechelen
5/5 (5 reviews)
persoonlijke assistentie: iemand begeleiden bij bezoeken aan dokters, ziekenhuis, .. shoppen, persoonlijke verzorging, administratie in orde brengen,...
Zorg in Mechelen (2800) - Elke
Elke
Mechelen
5/5 (4 reviews)
Ik ben een vlotte sociale vrouw, ik ben alleenstaande mama in co-ouderschap en wil mensen wel helpen en als ik hierdoor een centje kan bijverdienen is dat mooi meegenomen.
Zorg in Mechelen (2800) - Chayenne
Chayenne
Mechelen
3.67/5 (3 reviews)
Hallo, Ik ben chayenne en ik kom uit Mechelen. Ik heb een paar jaar geleden een opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd. Nu doe ik enkel nog ontharingen (met een waxpot) en manicure (met gewone lak).
Zorg in Mechelen (2800) - Suzan
Suzan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (3 reviews)
Ik heb verschillende jaren ervaring in: Schoonmaak Keuken Strijken Ramen wassen Volledige opkuis na bouwwerken D D ….
Zorg in Mechelen (2800) - Emma
Emma
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Momenteel werk ik in het WZC van Duffel. Door mijn verplichte stage ben ik daar terecht gekomen en vond de job zo leuk dat ik het als jobstudent op regelmatige basis gevraagd wordt om in te springen of in vakantie. Tevens heb ik jaren op zaterdagvoormiddag les turnles gegeven aan mensen met een mentale en motorische beperking en heb zelf een zus met Down Syndroom.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Hofstade-Zemst (1981) - Petra clara
Petra clara
Hofstade-Zemst
5/5 (1 reviews)
Medische pedicure aan huis. Help graag mensen met voet problemen. Een mooie teennagel? Met de nagelreconstructie kan je weer zonder blozen in sandaaltjes of teenslippers.
Zorg in Muizen (2812) - Claudia
Claudia
Muizen
5/5 (1 reviews)
Ik ben iemand die heel graag dieren ziet. Heb er zelf een aantal waaronder katten, hond, konijnen en 2 kippen. Als beroep ben ik huishoudhulp, heb hierin al 16j ervaring.
Zorg in Mechelen (2800) - Sigrid
Sigrid
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik heb een groot hart voor mensen. Zo ben ik reeds enige tijd actief in burenzorg (bv. oudere alleenstaanden bijstaan met hun administratie, een babbel, een luisterend oor, met het hondje gaan wandelen, hun poezen verzorgen, boodschappen doen, etc.). Ook ben ik PAB assistente voor een 10-jarige jongen met een mentale beperking waar ik regelmatig in het weekend uitstapjes/wandelingen mee doe.
Zorg in Mechelen (2800) - Meline
Meline
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hello, I'm Meline. I speak English. I am a hairdresser by profession, I have 3 years of experience, I perform the following services: bleaching, dyeing, styling, hairstyles, keratin extensions, braids. I have natural hair of different lengths. All my materials are exclusively professional.
Zorg in Mechelen (2800) - Aron
Aron
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Naast mijn opleiding Data Management hou ik van fitnessen en een stapje in de wereld zetten. Mijn zus heeft Down Syndroom en zorg af en toe ook eens voor haar.
Zorg in Mechelen (2800) - Bianca
Bianca
Mechelen
Nieuw
Door mijn studies en opleidingen ervaring met thuishulp,voor mensen zorgen is mijn doel.
Zorg in Mechelen (2800) - Tiffany
Tiffany
Mechelen
Nieuw
Ik heb ervaring met persoonlijke assistentie via het PAB budget. Ik bied zowel mijn hulp aan voor jongeren als volwassenen met/zonder beperking. Ik ben geduldig, flexibel, sociaal en contactvaardig, sla graag een praatje en stel mensen op hun gemak. Uitvoeren van kleine huishoudelijke taken, afspraken bij dokter/ziekenhuis, maaltijden bereiden, hulp bij de maaltijd, activiteiten/uitstappen.
Zorg in Mechelen (2800) - Elise
Elise Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Hallo! Ik kom graag bij jou op bezoek voor een babbeltje, ik kan je helpen met allerlei kleine karweitjes, boodschappen doen of gewoon samen een theetje drinken of een wandeling maken bij mooi weer. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!
Zorg in Sint-katelijne-waver (2860) - Ben
Ben
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Hallo, Mijn specialisatie zijn erotische massages en flexibiliteit yoga Ik heb gouden handen om te masseren, op deze mannier kan ik u ook laten genieten van mijn gave en u een goede ontspanning bezorgen in uw stressvolle leven, een ontspannende massage werkt zowel op het lichaam als de geest zodat u er nadien weer helemaal tegen aan kunt. Prijzen en diensten aangeboden op maat voor u budget
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn ervaring met ring twice is niet echt positief,weinig interesse bij twee aanvragen.Te duur(20% bijbetalen als je eenmalig een dienst wilt aanvragen)terwijl de uitvoerder ook nog eens moet betalen voor de klant.Vo... ”
Sofie
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Mechelen: geëvalueerd met 4.88 door 138 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Mechelen, zorg op maat Mechelen, zorg aan huis Mechelen, schoonheidsbehandeling aan huis Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden