zorg Mechelen

Ontdek talentvolle zorgverleners in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Mechelen

Zorg in Mechelen (2800) - Filip
Filip
Mechelen
5/5 (12 reviews)
Ik ben momenteel een opleiding zorgmassage aan het volgen en wil graag wat ik geleerd heb door geven en mensen die hiervan willen genieten.
Zorg in Mechelen (2800) - Emma
Emma
Mechelen
5/5 (11 reviews)
Momenteel werk ik in het WZC van Duffel. Door mijn verplichte stage ben ik daar terecht gekomen en vond de job zo leuk dat ik het als jobstudent op regelmatige basis gevraagd wordt om in te springen of in vakantie. Tevens heb ik jaren op zaterdagvoormiddag les turnles gegeven aan mensen met een mentale en motorische beperking en heb zelf een zus met Down Syndroom.
Zorg in Mechelen (2800) - Liesbeth
Liesbeth
Mechelen
5/5 (6 reviews)
Betrouwbaar en zorgzaam. Ervaring in de zorg als thuishulp, persoonlijk assistente en Zorgkundige. Altijd zelf huisdieren gehad, poezen en honden.
Zorg in Mechelen (2800) - Leen
Leen
Mechelen
5/5 (6 reviews)
persoonlijke assistentie: iemand begeleiden bij bezoeken aan dokters, ziekenhuis, .. shoppen, persoonlijke verzorging, administratie in orde brengen,...
Zorg in Mechelen (2800) - Chayenne
Chayenne
Mechelen
3.75/5 (4 reviews)
Hallo, Ik ben chayenne en ik kom uit Mechelen. Ik heb een paar jaar geleden een opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd. Nu doe ik enkel nog ontharingen (met een waxpot) en manicure (met gewone lak).
Zorg in Mechelen (2800) - Elke
Elke
Mechelen
5/5 (4 reviews)
Ik ben een vlotte sociale vrouw, ik ben alleenstaande mama in co-ouderschap en wil mensen wel helpen en als ik hierdoor een centje kan bijverdienen is dat mooi meegenomen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Mechelen (2800) - Aron
Aron
Mechelen
5/5 (4 reviews)
Naast mijn opleiding Data Management hou ik van fitnessen en een stapje in de wereld zetten. Mijn zus heeft Down Syndroom en zorg af en toe ook eens voor haar.
Zorg in Mechelen (2800) - Lieselotte
Lieselotte
Mechelen
5/5 (3 reviews)
Ik werk graag met mensen. Samen boodschappen doen, even naar de markt, eten maken met/voor... Dit gaande van oudere mensen tot jonge hulpbehoevende mensen.
Zorg in Mechelen (2800) - Meline
Meline
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hello, I'm Meline. I speak English. I am a hairdresser by profession, I have 3 years of experience, I perform the following services: bleaching, dyeing, styling, hairstyles, keratin extensions, braids. I have natural hair of different lengths. All my materials are exclusively professional.
Zorg in Mechelen (2800) - Khizir
Khizir
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Je kan bij mij terecht voor een klassieke, relaxerende zweedse massage voor het hele lichaam inclusief het gezicht. Als je een meer intensieve massage wil (sportmassage) is het ook zeer goed. Voor diegenen met last van spieren is er ook taping voorzien.
Zorg in Mechelen (2800) - Tiffany
Tiffany
Mechelen
Nieuw
Ik heb ervaring met persoonlijke assistentie via het PAB budget. Ik bied zowel mijn hulp aan voor jongeren als volwassenen met/zonder beperking. Ik ben geduldig, flexibel, sociaal en contactvaardig, sla graag een praatje en stel mensen op hun gemak. Uitvoeren van kleine huishoudelijke taken, afspraken bij dokter/ziekenhuis, maaltijden bereiden, hulp bij de maaltijd, activiteiten/uitstappen.
Zorg in Mechelen (2800) - Elise
Elise Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Hallo! Ik kom graag bij jou op bezoek voor een babbeltje, ik kan je helpen met allerlei kleine karweitjes, boodschappen doen of gewoon samen een theetje drinken of een wandeling maken bij mooi weer. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!
Zorg in Mechelen (2800) - Lieve
Lieve
Mechelen
Nieuw
Hallo, ik ben Lieve, ik ben een verpleegkundige van opleiding en ga graag om met mensen. Ik sta open voor gezelschapsdame bij ouderen of ook voor een gezellige uitstap. Verder durf ik ook nog mensen verzorgen want dat doe ik ook nog in de thuiszorg.
Zorg in Mechelen (2800) - Gina
Gina
Mechelen
Nieuw
Hey, ik ben Gina en ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Nu kan ik je verder helpen met make-up, epilatie, manicure, gelpolish, gel-nagels en pedicure :) Ik doe dit met veel plezier en werk precies. Hopelijk tot snel!
Zorg in Mechelen (2800) - Stephanie
Stephanie
Mechelen
Nieuw
Goeiedag , ik ben Stephanie. Ik ben een ordelijk / net persoon. Liefde voor schoonmaak? Ja zeker! Heb dit jaren thuis gedaan bij mensen thuis. Ik help graag mensen. Liefde geven? Met plezier. Leven is te kort om onbeleefd te zijn. Waarbij je ook hulp zou nodig hebben ik zet me 200% in! Ik maak graag mensen gelukkig.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Mechelen: geëvalueerd met 4.88 door 52 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Mechelen, zorg op maat Mechelen, zorg aan huis Mechelen, schoonheidsbehandeling aan huis Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden