zorg Sint-niklaas

Ontdek talentvolle zorgverleners in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Sint-niklaas

Zorg in De klinge (9170) - Ann
Ann
De klinge
5/5 (12 reviews)
Respect voor elke mens draag ik hoog in het vaandel! Ik ben erg sociaal aangelegd, gedreven en meelevend! Als kleuterjuffrouw beschik ik over het nodige geduld en ben ik erg flexibel. Ik beschik over een eigen auto.
Zorg in Nieuwkerken-waas (9100) - Frank
Frank
Nieuwkerken-waas
4.55/5 (11 reviews)
Is mijn stokpaardje daar ik hier 40 jaar ervaring in heb. Heren en dames kunnen een knipbeurt bekomen van me. Brushen en kleuring zetten doe ik enorm graag.
Zorg in De klinge (9170) - Kim
Kim
De klinge
5/5 (9 reviews)
Momenteel werk ik slechts deeltijds waardoor ik altijd klaar sta om mijn grootvader (91 jaar) te helpen wanneer het nodig is. Hierdoor kreeg ik het idee om ook anderen mijn hulp aan te bieden waar ik kan.
Zorg in Temse (9140) - Greet
Greet
Temse
5/5 (5 reviews)
Ik heb het getuigschrift 'Relaxatiemassage' behaald aan de Schoonheidsschool in Antwerpen. Ik kan bij u langs komen met massagetafel, handdoeken, massageolie, relaxatiemuziek... U dient enkel een kamer te verwarmen en te genieten van een uur-durende Zweedse massage van het hele lichaam.
Zorg in Beveren-waas (9120) - Lena
Lena
Beveren-waas
5/5 (2 reviews)
Ik ben zorgkundige, Dus ik kan alle taken doen zoals: boodschappen doen, koken, strijken, gezelschap houden,... Ik ben heel flexibel en pas me aan, aan de noden en wensen.
Zorg in Sint-pauwels (9170) - Els
Els
Sint-pauwels
5/5 (1 reviews)
Omdat ik zelf veel ervaring heb. Ten eerste vanuit mijn opleiding en werkervaring en ten tweede omdat mijn oudste zoon ook zwaar mentaal beperkt is. Mijn motivatie is vooral mijn eigen kennis en sociale contacten te verbreden.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Hamme (9220) - Karel
Karel
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik kan ouderen helpen bij administratieve taken, invullen belastingen, hen begeleiden in financiële zaken etc. Minder mobiele mensen wil ik begeleiden en transporteren naar de bank, het ziekenhuis enz
Zorg in Nieuwkerken-waas (9100) - Karima
Karima
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben karima en ik ben bereid om diensten uit te voeren bij u tuis.Zelf heb ik ervaring opgedaan als persoonlijke assistente.Ik heb 6 jaar gewerkt als zorgkundige.
Zorg in Hamme (9220) - Benny
Benny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hamme
5/5 (1 reviews)
Persoonlijke assistentie is bij mij vooral gericht op persoonlijke groei in zowel een gezond lichaam als ook in een gezonde mindset. Het lichaam via personal training, krijgskunsten, massage, voeding. De mindset via weerbaarheidstraining, maar ook gezelschap, luisterend oor, een babbel, empathie. Verder kan ik helpen met klussen zoals tuin, schilderen, verhuis, kleine klusjes, noem maar op.
Zorg in Hamme (9220) - Rani
Rani
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik ben Rani, 23 jaar en ergotherapeut. Momenteel werk ik als ondersteuner in het onderwijs. Maar ik heb ook 2 jaar als ADL-assistent (jobstudent) gewerkt voor mensen met een fysieke beperking. Ik sociaal en help graag mensen.
Zorg in Lokeren (9160) - Sara
Sara
Lokeren
5/5 (1 reviews)
ik werk in een voorziening voor mensen met een beperking. Zorgen voor is mijn 2de natuur. Ik doe het graag. Als ik iemand zijn dag beter kan maken door ondersteuning te bieden is mijn dag geslaagd.
Zorg in Beveren-waas (9120) - Melissa
Melissa
Beveren-waas
5/5 (1 reviews)
Ik heb door de jaren heen voldoende kennis opgedaan, en vandaar dat ik zeker ben een meerwaarde te kunnen zijn. Ik ben flexibel, leergierig, en snel beschikbaar.
Zorg in Waasmunster (9250) - Johny
Johny
Waasmunster
5/5 (1 reviews)
Je kan bij me terecht voor een ontspannende massage,bij rug en nek klachten,maar ook voor mental coaching en voedingsadvies,dieetschema’s en fitness coaching,ook wedstrijdvoorbereiding
Zorg in Beveren-Leie (8791) - Jan
Jan
Beveren-Leie
Nieuw
Secuur, netjes en vakkundig. Jarenlange ervaring in een schoonheidsinstituut. Van nagels lakken, tot haren verzorgen en de bikinilijn onderhouden. Maquillage, voetverzorging. Alles met natuurlijke producten.
Zorg in Zele (9240) - Britt
Britt
Zele
Nieuw
Ik ga graag om met mensen& doe graag een babel met oudere mensen. Ze zitten vol wijsheid & ik heb er heel veel respect voor. Ik doe humane wetenschappen dus wil in de richting van psychologie & dit zou er wel bij passen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.97 door 47 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Sint-niklaas, zorg op maat Sint-niklaas, zorg aan huis Sint-niklaas, schoonheidsbehandeling aan huis Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen zorg in Sint-niklaas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden