zorg Sint-niklaas

Ontdek talentvolle zorgverleners in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Sint-niklaas

Zorg in De klinge (9170) - Ann
Ann
De klinge
5/5 (12 reviews)
Respect voor elke mens draag ik hoog in het vaandel! Ik ben erg sociaal aangelegd, gedreven en meelevend! Als kleuterjuffrouw beschik ik over het nodige geduld en ben ik erg flexibel. Ik beschik over een eigen auto.
Zorg in Nieuwkerken-waas (9100) - Frank
Frank
Nieuwkerken-waas
4.55/5 (11 reviews)
Is mijn stokpaardje daar ik hier 40 jaar ervaring in heb. Heren en dames kunnen een knipbeurt bekomen van me. Brushen en kleuring zetten doe ik enorm graag.
Frederique is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Nieuwkerken-waas (9100) - Frederique
Frederique
Nieuwkerken-waas
5/5 (2 reviews)
Personal coach. Wil je afvallen of net spiermassa bijkrijgen? Voedingschema's en krachttraining op maat om jouw doel te bereiken. Contacteer me voor vragen.
Zorg in Sint-pauwels (9170) - Els
Els
Sint-pauwels
5/5 (1 reviews)
Omdat ik zelf veel ervaring heb. Ten eerste vanuit mijn opleiding en werkervaring en ten tweede omdat mijn oudste zoon ook zwaar mentaal beperkt is. Mijn motivatie is vooral mijn eigen kennis en sociale contacten te verbreden.
Zorg in Nieuwkerken-waas (9100) - Karima
Karima
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben karima en ik ben bereid om diensten uit te voeren bij u tuis.Zelf heb ik ervaring opgedaan als persoonlijke assistente.Ik heb 6 jaar gewerkt als zorgkundige.
Zorg in Nieuwkerken-waas (9100) - Nathalie
Nathalie
Nieuwkerken-waas
1.0/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Nathalie, ben verpleegkundige en heb zowel in ziekenhuizen, woon- en zorgcentra als in de thuisverpleging gewerkt..Niet enkel op medisch vlak maar ook poetsen, klussen, boodschappen doen, mee op uitstap gaan of je gezelschap aanbieden doe ik graag voor jou! Mischien tot later, Nathalie
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Beveren-Leie (8791) - Jan
Jan
Beveren-Leie
Nieuw
Secuur, netjes en vakkundig. Jarenlange ervaring in een schoonheidsinstituut. Van nagels lakken, tot haren verzorgen en de bikinilijn onderhouden. Maquillage, voetverzorging. Alles met natuurlijke producten.
Zorg in Sint-niklaas (9100) - Daphne
Daphne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-niklaas
Nieuw
Verschillende professionele yoga docenten geven privéles in ons yogacentrum of bijvoorbeeld bij jou op je werk. u kan kiezen uit Vinyasa yoga, Yin yoga, Ashtanga yoga, Senioren yoga, Hatha yoga, kinderyoga en meer! Contacteer ons voor meer info.
Zorg in Sint-niklaas (9100) - Stefanie
Stefanie
Sint-niklaas
Nieuw
Hallo, mijn naam is Stefanie en ik ben sinds een 8-tal jaar actief als grimeur, 3D grimeur (=valse neuzen, wondes , pruiken etc.), theatergrimeur en kindergrime... Dus als je naar een te gek feestje gaat, een theaterstuk wil opvoeren, Halloween griezelig wil inzetten of kindjes een leuk feest wil bezorgen met véél teveel glitters aarzel dan niet om mij te contacteren!
Zorg in Belsele (9111) - Diana
Diana
Belsele
Nieuw
Hallo, mijn naam is Diana en ik bied allerlei diensten aan bij jouw thuis of op verplaatsing, graag luister ik naar je wensen en ga ik deze ook met veel plezier voldoen. Bovendien ben ik afgestudeerd als personenverzorgster/logistiek assistente. Dus ben je van harte welkom om jouw te laten helpen door een ervaren iemand met veel praktijk ervaringen.
Zorg in Nieuwkerken-waas (9100) - Perpa
Perpa
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Beste leden van listminut, Ik ben een 18 jarige student die verzorging volgt in T.I.S.C. die graag een extra centje zou willen verdienen voor mijn schoolkosten. Ik ben heel sociaal en kan goed met senioren omgaan kleine klusjes doen is geen probleem voor mij. Ik kan ook een persoon verzorgen, boodschappen gaan doen, huishoudelijke taken.....
Zorg in Stekene (9190) - Jet
Jet
Stekene
Nieuw
Hallo, ik ben Jet en heb een diploma van kleuterleidster. Van nature uit ben ik behulpzaam en goed voor iedereen. Ik ben 33 jaar en alleenstaand. Ik wil me inzetten voor iedereen die mijn hulp kan gebruiken.
Zorg in Nieuwkerken-waas (9100) - Els
Els
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Bent u fysiek niet in de mogelijkheid om boodschappen te doen, naar de kapper te gaan of iets anders. Dan ben ik heel graag uw chauffeur om u te vergezellen naar plaatsten en eventueel ook te begeleiden
Zorg in Nieuwkerken-waas (9100) - Shanna
Shanna
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ikzelf zorg voor mijn invalide oma. Ik ga graag met jou gaan wandelen, wat gaan shoppen, ondersteunen bij klusjes, inkopen gaan doen. U mag zelf wat voorstellen!
Zorg in Nieuwkerken-waas (9100) - Ani
Ani
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Hallo, ik ben Ani en ik heb al 10 jaar ervaring als kapster. Heb jij geen tijd om naar de kapper te gaan? Dan ben je bij mij op het juiste adres. Ik ben sinds kort gestart als kapster aan huis. Op zoek naar een toffe coup voor jou of voor je kinderen? Geef me een seintje.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn ervaring met ring twice is niet echt positief,weinig interesse bij twee aanvragen.Te duur(20% bijbetalen als je eenmalig een dienst wilt aanvragen)terwijl de uitvoerder ook nog eens moet betalen voor de klant.Vo... ”
Sofie
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.26 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Sint-niklaas, zorg op maat Sint-niklaas, zorg aan huis Sint-niklaas, schoonheidsbehandeling aan huis Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden