zorg Sint-niklaas

Ontdek talentvolle zorgverleners in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Sint-niklaas

Zorg in De klinge (9170) - Ann
Ann
De klinge
5/5 (12 reviews)
Respect voor elke mens draag ik hoog in het vaandel! Ik ben erg sociaal aangelegd, gedreven en meelevend! Als kleuterjuffrouw beschik ik over het nodige geduld en ben ik erg flexibel. Ik beschik over een eigen auto.
Zorg in Nieuwkerken-waas (9100) - Frank
Frank
Nieuwkerken-waas
4.55/5 (11 reviews)
Is mijn stokpaardje daar ik hier 40 jaar ervaring in heb. Heren en dames kunnen een knipbeurt bekomen van me. Brushen en kleuring zetten doe ik enorm graag.
Frederique is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Nieuwkerken-waas (9100) - Frederique
Frederique
Nieuwkerken-waas
5/5 (11 reviews)
Personal coach. Wil je afvallen of net spiermassa bijkrijgen? Voedingschema's en krachttraining op maat om jouw doel te bereiken. Contacteer me voor vragen.
Zorg in De klinge (9170) - Kim
Kim
De klinge
5/5 (10 reviews)
Momenteel werk ik slechts deeltijds waardoor ik altijd klaar sta om mijn grootvader (91 jaar) te helpen wanneer het nodig is. Hierdoor kreeg ik het idee om ook anderen mijn hulp aan te bieden waar ik kan.
Zorg in Waasmunster (9250) - Giani-luigi
Giani-luigi
Waasmunster
5/5 (9 reviews)
Ik doe dit dagdagelijks voor mijn mindervalide vriendin. Geen interesse in klussen buiten mijn familie - ik maak dit profiel om eventueel over te stappen ikv haar PVB.
Zorg in Temse (9140) - Greet
Greet
Temse
5/5 (5 reviews)
Ik heb het getuigschrift 'Relaxatiemassage' behaald aan de Schoonheidsschool in Antwerpen. Ik kan bij u langs komen met massagetafel, handdoeken, massageolie, relaxatiemuziek... U dient enkel een kamer te verwarmen en te genieten van een uur-durende Zweedse massage van het hele lichaam.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Nieuwkerken-waas (9100) - Rania
Rania
Nieuwkerken-waas
5/5 (3 reviews)
Voor een goeie vriend met ALS 2jaar personal assistent geweest. We zijn samen op reis gegaan, met zijn aangepaste auto waar we in konden slapen! Ik heb veel geleerd hierdoor en veel plezier gehad.
Zorg in Nieuwkerken-waas (9100) - Karima
Karima
Nieuwkerken-waas
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben karima en ik ben bereid om diensten uit te voeren bij u tuis.Zelf heb ik ervaring opgedaan als persoonlijke assistente.Ik heb 6 jaar gewerkt als zorgkundige.
Zorg in Hamme (9220) - Benny
Benny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hamme
5/5 (2 reviews)
Mijn dienst in persoonlijke assistentie wil ik vooral richten op: - voedingsadvies - mobiliteitstherapie d.m.v elementen uit de chinese krijgskunsten. Voeding en beweging geeft naast het fysieke effect ook een groot mentaal effect. Enerzijds wordt het immuunstelsel versterkt en anderzijds versterken we de mentale weerbaarheid tegen bvb stress, depressie, burn-out,...
Zorg in Sint-pauwels (9170) - Els
Els
Sint-pauwels
5/5 (1 reviews)
Omdat ik zelf veel ervaring heb. Ten eerste vanuit mijn opleiding en werkervaring en ten tweede omdat mijn oudste zoon ook zwaar mentaal beperkt is. Mijn motivatie is vooral mijn eigen kennis en sociale contacten te verbreden.
Zorg in Hamme (9220) - Karel
Karel
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik kan ouderen helpen bij administratieve taken, invullen belastingen, hen begeleiden in financiële zaken etc. Minder mobiele mensen wil ik begeleiden en transporteren naar de bank, het ziekenhuis enz
Zorg in Nieuwkerken-waas (9100) - Nathalie
Nathalie
Nieuwkerken-waas
1.0/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Nathalie, ben verpleegkundige en heb zowel in ziekenhuizen, woon- en zorgcentra als in de thuisverpleging gewerkt..Niet enkel op medisch vlak maar ook poetsen, klussen, boodschappen doen, mee op uitstap gaan of je gezelschap aanbieden doe ik graag voor jou! Mischien tot later, Nathalie
Zorg in Waasmunster (9250) - Johny
Johny
Waasmunster
5/5 (1 reviews)
Je kan bij me terecht voor een ontspannende massage,bij rug en nek klachten,maar ook voor mental coaching en voedingsadvies,dieetschema’s en fitness coaching,ook wedstrijdvoorbereiding
Zorg in Stekene (9190) - Nikki
Nikki
Stekene
5/5 (1 reviews)
Heeft u Binnenkort een lente/communiefeest of een leuke fotoshoot? Mijn hobby is het opsteken, (in)vlechten en het mooimaken van haren. Ik doe dit vol precisie en passie. Graag wil ik jullie prachtige dag nog mooier maken door jullie haren te laten stralen. Al het nodige materiaal word voorzien door mij. Hopelijk tot snel 😁
Zorg in Nieuwkerken-waas (9100) - Jill
Jill
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik heb al veel mensen bijgestaan in klantenservice and onthaal, administratie en dergelijke. Ik heb goede sociale vaardigheden en help mensen graag mee.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.7 door 63 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Sint-niklaas, zorg op maat Sint-niklaas, zorg aan huis Sint-niklaas, schoonheidsbehandeling aan huis Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden