kapster aan huis

Kapster aan huis bij jou in de buurt: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Meer dan 275 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kapster aan huis

Kapster aan huis in Kontich (2550) - Christine
Christine
Kontich
5/5 (49 reviews)
Heeft u een feest, huwelijk of 'uitje'? Met veel plezier laat ik u stralen met een opsteek- of vlechtkapsel. Updo of semi-updo, krullen, waves, haarjuwelen (spelden, broches, parels, bloemen...) en eventueel make-up creëren we samen in match met uw outfit. Ik kom aan huis voor zowel volwassenen als kinderen om u extra te doen schitteren. Een try-out is mogelijk! Knippen of verven doe ik NIET!
Kapster aan huis in Hemiksem (2620) - Hafida
Hafida
Hemiksem
5/5 (21 reviews)
Je mag me zeker contacteren voor snit baleages en lokken, kleuren, brushing, keratine, krullen , watergolf , stijlen etc... Enkel in de week beschikbaar.
Kapster aan huis in Luik-Lüttich (4000) - Kévine marlise
Kévine marlise
Luik-Lüttich
4.86/5 (14 reviews)
j'ai du temps libre, disponible et de ceux qui cherche l'argent à la sueur du front. Mon moment favori c'est avec les enfants hors cela j'aime satisfaire et rendre service.
Kapster aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Frank
Frank
Nieuwkerken-waas
4.55/5 (11 reviews)
Is mijn stokpaardje daar ik hier 40 jaar ervaring in heb. Heren en dames kunnen een knipbeurt bekomen van me. Brushen en kleuring zetten doe ik enorm graag.
Kapster aan huis in De klinge (9170) - Kim
Kim
De klinge
5/5 (10 reviews)
Sinds de pandemie heb ik een nieuwe hobby gevonden: haarverzorging. Ik hou me vooral het liefste bezig met de meest kleurrijke haarkleuren tot leven te brengen. Momenteel doe ik de kapsels van familie, maar ik zou graag meer ervaring opdoen en tegelijk anderen blij maken!
Kapster aan huis in Menen (8930) - Thalia
Thalia
Menen
5/5 (9 reviews)
Ik ben zelf kapster als beroep. Kben al aantal jaar in dienst en werk part-time in een kapsalon. Uit ervaring weet ik dat sommige klanten/mensen soms niet tot in een kapsalon geraken door kinderen of werk of slecht te been. Hierom kom ik dus graag tot bij jou thuis. Dit kan voor wekelijks wasbeurt/ brushen, kleuren/knippen , opsteekwerk ect .. kortom verschillende diensten mogelijk.
Kapster aan huis in Deurne (2100) - Anas
Anas
Deurne
4.86/5 (7 reviews)
Wel ik ben helemaal klaar om u weer mooi te maken :) love is in the hair not in the air 😄 just. let it on me :) ik sta klaar voor jullie 😄 Een internationale kapper - creta - altea - Istanbul - Baghdad en meestal in belgië 😎
Kapster aan huis in Antwerpen (2060) - Malda
Malda
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
İk ben Malda 26 jaar Ik heb genoeg ervaring met knippen ,kleuring , make-up, haarstijlen en veel meer diensten. Hebt u me nodig ?,aarzel dan niet me te chatten. MVG! Malda
Kapster aan huis in Poederlee (2275) - Eddy
Eddy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Poederlee
4.75/5 (4 reviews)
Kapper aan huis, ook permanent en keratinebehandeling. Geen kleuring of dergelijke Ideaal voor mensen die moeilijk te been zijn. Gebruik enkel professionele producten.
Kapster aan huis in Antwerpen (2000) - Nina
Nina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Kapster: knippen, brushen, kleuren, styling. Schoonheidsspecialiste: Massages, Gelaatverzorging, Manicure, Pedicure, Ontharing. Steeds op afspraak, thuis geleverd!
Kapster aan huis in Borgerhout (2140) - Vivian
Vivian
Borgerhout
5/5 (3 reviews)
I am an African women and I am very good in braiding hair and fixing of weavon including make-up. Voor de nederlandstaligen onder jullie: ik kan zeer goed de bekende afrikaanse vlechtjes maken bij jullie.
Kapster aan huis in Beverlo (3581) - Marielle
Marielle
Beverlo
5/5 (3 reviews)
In 2020 heb ik mijn diploma behaald als kapster. Graag wil ik mijn passie als kapster weer verder zetten en meer klanten ontvangen. Wij beschikken over een kapsalon maar kom ook aan huis.
Kapster aan huis in Antwerpen (2030) - Zuloy
Zuloy
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Hallo! Mijn naam is Zoya en ik ben kapster aan huis . Zowel dames,mannen en kinderen kunnen bij mij terecht voor en leuk kapsel,kleuren enz.. . Ik heb al veel ervaring als kapster en kan u helpen bij kiezen van een mooi kapsel of kleur dat je goed gevoel kan geven.
Kapster aan huis in Berchem (2600) - Natasja
Natasja Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ik heb reeds meer dan 10 jaar ervaring in knippen van de teennagels verwijderen van eelt, eeltpitten ingegroeide teennagels en het lakken van de teennagels ik zorg dat u voeten er weer mooi verzorgd uitzien.
Kapster aan huis in Deerlijk (8540) - Nikki
Nikki
Deerlijk
5/5 (2 reviews)
La Barberia. In het jaar 2019 heb ik mijn diploma's haar knippen en baarden scheren behaald en ik begon in 2020 te werken als voltijdse barbier. Nu doe ik dit meer als hobby/ bijverdienste. Ik werk graag op eigen tempo, met een gezellige babbel en van goede kwaliteit. Je kan komen naar mijn thuisfront waar ik over een barbierstoel beschik of op verplaatsing (ong. straal van 10km) 🧔‍♂️💇‍♂️💈
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kapster aan huis

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice kapster aan huis: geëvalueerd met 4.66 door 171 klanten

Populaire dienstaanvragen

kapster aan huis, kapper aan huis, kinderkapper, bruidskapsel aan huis, kapper, haarkleuring, kapster,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat kost aan kapster aan huis?


De kosten van een kapster aan huis kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de locatie, het soort diensten dat je nodig hebt en de ervaring van de kapster. 

De prijzen kunnen ook variëren op basis van het type diensten dat je wilt, zoals knippen, stylen, kleuren, highlights, extensions, enzovoort. Elk van deze diensten kan een ander tarief hebben, afhankelijk van de complexiteit en de benodigde tijd.

Daarnaast kan de duur van de afspraak en het aantal personen dat bediend moet worden ook van invloed zijn op de prijs. Sommige kapsters hanteren een uurtarief, terwijl anderen prijzen per specifieke dienst hanteren. Bij Ring Twice liggen te prijzen voor een kapster aan huis tussen €25 en €35/uur.

 Het is raadzaam om vooraf een prijsopgave te vragen bij de kapster aan huis, zodat je een idee hebt van de te verwachten kosten. Dit stelt je in staat om het budget voor je kapselbehandelingen beter te plannen. Vergeet ook niet om rekening te houden met extra kosten, zoals eventuele reiskosten, als de kapster naar jouw locatie moet reizen. Het is belangrijk om te investeren in een professionele kapster met ervaring en goede referenties, zodat je kunt genieten van kwalitatieve diensten aan huis tegen een eerlijke prijs.

Wat kan een kapster aan huis doen? 


Een kapster aan huis kan een breed scala aan diensten bieden, vergelijkbaar met wat je zou verwachten bij een reguliere kapsalon. Het voordeel van een kapster aan huis is echter het gemak en comfort van de dienstverlening in de vertrouwde omgeving van je eigen huis. Hier zijn enkele van de diensten die een kapster aan huis kan bieden:


Het exacte dienstenaanbod kan variëren afhankelijk van de kapster en haar expertise. Het is raadzaam om vooraf te overleggen over de beschikbare diensten en prijzen, zodat je weet welke behandelingen je kunt verwachten en hoeveel ze kosten.


Andere categorieën gelijkaardig aan kapster aan huis

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden