kapster aan huis

Kapster aan huis bij jou in de buurt: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Meer dan 244 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kapster aan huis

Kapster aan huis in Kontich (2550) - Christine
Christine
Kontich
5/5 (36 reviews)
Heeft u een feest, huwelijk of 'uitje'? Met veel plezier laat ik u stralen met een opsteek- of vlechtkapsel. Updo of semi-updo, krullen, waves, haarjuwelen (spelden, broches, parels, bloemen...) en eventueel make-up creëren we samen in match met uw outfit. Ik kom aan huis voor zowel volwassenen als kinderen om u extra te doen schitteren. Een try-out is mogelijk! Knippen of verven doe ik NIET!
Kapster aan huis in Laken (1020) - Kévine marlise
Kévine marlise
Laken
4.86/5 (14 reviews)
j'ai du temps libre, disponible et de ceux qui cherche l'argent à la sueur du front. Mon moment favori c'est avec les enfants hors cela j'aime satisfaire et rendre service.
Kapster aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Frank
Frank
Nieuwkerken-waas
4.55/5 (11 reviews)
Is mijn stokpaardje daar ik hier 40 jaar ervaring in heb. Heren en dames kunnen een knipbeurt bekomen van me. Brushen en kleuring zetten doe ik enorm graag.
Kapster aan huis in De klinge (9170) - Kim
Kim
De klinge
5/5 (10 reviews)
Sinds de pandemie heb ik een nieuwe hobby gevonden: haarverzorging. Ik hou me vooral het liefste bezig met de meest kleurrijke haarkleuren tot leven te brengen. Momenteel doe ik de kapsels van familie, maar ik zou graag meer ervaring opdoen en tegelijk anderen blij maken!
Kapster aan huis in Antwerpen (2060) - Malda
Malda
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
İk ben Malda 26 jaar Ik heb genoeg ervaring met knippen ,kleuring , make-up, haarstijlen en veel meer diensten. Hebt u me nodig ?,aarzel dan niet me te chatten. MVG! Malda
Kapster aan huis in Roeselare (8800) - Thalia
Thalia
Roeselare
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf kapster als beroep. Kben al aantal jaar in dienst en werk part-time in een kapsalon. Uit ervaring weet ik dat sommige klanten/mensen soms niet tot in een kapsalon geraken door kinderen of werk of slecht te been. Hierom kom ik dus graag tot bij jou thuis. Dit kan voor wekelijks wasbeurt/ brushen, kleuren/knippen , opsteekwerk ect .. kortom verschillende diensten mogelijk.
Kapster aan huis in Antwerpen (2000) - Nina
Nina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Kapster: knippen, brushen, kleuren, styling. Schoonheidsspecialiste: Massages, Gelaatverzorging, Manicure, Pedicure, Ontharing. Steeds op afspraak, thuis geleverd!
Kapster aan huis in Borgerhout (2140) - Vivian
Vivian
Borgerhout
5/5 (3 reviews)
I am an African women and I am very good in braiding hair and fixing of weavon including make-up. Voor de nederlandstaligen onder jullie: ik kan zeer goed de bekende afrikaanse vlechtjes maken bij jullie.
Kapster aan huis in Assebroek (8310) - Anouchka
Anouchka
Assebroek
5/5 (2 reviews)
Hallo, mijn naam is anouchka en ik volg een opleiding opvoedster/begeleidster, ik ben vrijwilliger bij mensen met NAH ( mensen met beperking). Ik heb gewerkt bij huishoudhulp dus waar ik kan een handje af en toe helpen kan je beroep doen op mij.
Kapster aan huis in Deerlijk (8540) - Nikki
Nikki
Deerlijk
5/5 (2 reviews)
La Barberia. In het jaar 2019 heb ik mijn diploma's haar knippen en baarden scheren behaald en ik begon in 2020 te werken als voltijdse barbier. Nu doe ik dit meer als hobby/ bijverdienste. Ik werk graag op eigen tempo, met een gezellige babbel en van goede kwaliteit. Je kan komen naar mijn thuisfront waar ik over een barbierstoel beschik of op verplaatsing (ong. straal van 10km) 🧔‍♂️💇‍♂️💈
Kapster aan huis in Poederlee (2275) - Eddy
Eddy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Poederlee
5/5 (2 reviews)
Kapper aan huis, ook permanent en keratinebehandeling. Geen kleuring of dergelijke Ideaal voor mensen die moeilijk te been zijn. Gebruik enkel professionele producten.
Kapster aan huis in Beverlo (3581) - Marielle
Marielle
Beverlo
5/5 (2 reviews)
In 2020 heb ik mijn diploma behaald als kapster. Graag wil ik mijn passie als kapster weer verder zetten en meer klanten ontvangen. Wij beschikken over een kapsalon maar kom ook aan huis.
Kapster aan huis in Wuustwezel (2990) - Brenda
Brenda
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben brenda, 24jaar. Ik heb een kappers opleiding gevolgd op syntra aalst en ik ben geslaagd met grote onderschijding ! In onze familie zijn er ook een aantal zelfstandige kappers waarmee we soms nieuwe cursussen gaan volgen. Ik heb gewerkt bij : alain paul ( gent & aalst ) en kreatos (aalst). Voor prijslijsten en vragen stuur maar gerust een bericht.
Kapster aan huis in Mol (2400) - Maribel
Maribel
Mol
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Maribel en ben al meer dan 25 jaar kapster, graag twee dagen vooraf contact als u uw haren wil laten verven aan huis zodat ik de juiste kleur kan meebrengen, verder verzorg ik dames, heren en kinderkapsels, baliayage, lokken zilver papier . Mijn specialisatie is bruidkapsels en bruidsmaqiuage.
Kapster aan huis in Oud-heverlee (3050) - Angela
Angela
Oud-heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik ben positief persoon en ik ben goed voor personalijke verzorging. Ik kan goed met haarverzoring , handen en voeten. Ik ben in een kapsalon opgegroeid. Hebt u hulp nodig bij uw uiterlijk? Ik kan u haar wassen, drogen, kammen, vlechten en knippen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kapster aan huis

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
“ Mijn ervaring met ring twice is niet echt positief,weinig interesse bij twee aanvragen.Te duur(20% bijbetalen als je eenmalig een dienst wilt aanvragen)terwijl de uitvoerder ook nog eens moet betalen voor de klant.Vo... ”
Sofie
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice kapster aan huis: geëvalueerd met 4.61 door 117 klanten

Populaire dienstaanvragen

kapster aan huis, kapper aan huis, kinderkapper, bruidskapsel aan huis, kapper, haarkleuring, kapster,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kapster aan huis

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden