yogales

Hulp voor yogales bij jou in de buurt

Meer dan 136 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor yogales

Yogales in Genk (3600) - Marco
Marco
Genk
4.91/5 (23 reviews)
Ik doe nu al meer dan 4 jaar yoga en dit heeft mijn leven veranderd. Deels fysiek maar zeker ook op mentaal vlak. Ik ben zo enthousiast hierover dat ik deze kennis graag wil delen met andere mensen.
Yogales in Gent (9000) - Izaak
Izaak Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.93/5 (14 reviews)
De laatste jaren ben ik zelf meer in healing en andere technieken gaan zoeken voor mijn eigen welzijn. Ik deel graag, ik ben reiki master, geef ademhalingstechnieken, voetmassage...
Yogales in Lier (2500) - Annik
Annik
Lier
5/5 (9 reviews)
Beste mensen ik kan je verschillende meditatie en ontspanningsvormen aanleren. Ik verzorg ook begeleide meditaties. Ik heb 9j ervaring met aqua wellness (waarvan 3j met zwaar gehandicapten) 13j ervaring met mindfullness e.a. meditatievormen en 39j yoga ervaring (als kind leerde ik yoga bij een Indische yoga docente)
Yogales in Oudenaarde (9700) - Hannah
Hannah
Oudenaarde
5/5 (4 reviews)
Namaste. Ik ben opgeleid om verschillende vormen van yoga te geven als yoga instructeur. Ik verkies zelf vinyasa yoga, yin yoga en power yoga. Tijdens de pandemie hield ik me vooral bezig met yoga lessen ontwikkelen die nauw aansluiten bij iemands noden. Een zere lage rug? Een druk hoofd? Nood aan zelfliefde? Ik help je graag vooruit.
Yogales in Erps-kwerps (3071) - Marc
Marc
Erps-kwerps
5/5 (3 reviews)
Als ik vandaag over meditatie en relaxatie wil spreken betekent dit dat ik dit onderwerp heel belangrijk vind. Waarom? Meditatie is een mogelijkheid om lichaam en geest tot rust te brengen waardoor het een groter effect heeft heeft dan medicijnen Iedereen heeft het potentieel in zich om het aan te leren. Het brengt u tot uw diepste zijn.
Yogales in Mariakerke (9030) - Jan
Jan
Mariakerke
5/5 (3 reviews)
Mijn naam is Jan, de laatste tijd begonnen mensen me te vertellen dat ik een geschenk heb. Mijn aanraking. Ik zou dat geschenk met meer mensen willen delen. Ik ben kunstenaar en lichaamstherapeut. Ik heb veel nieuwsgierigheid naar het menselijk lichaam en de genezingsprocessen. In mijn sessie werk ik met een fusie van somatische Thaise yoga massage en Ilan Lev Method.
Yogales in Zoersel (2980) - Veronique
Veronique
Zoersel
5/5 (2 reviews)
Ik hou ervan om bij mensen weer een sprankje licht in hun ogen te zien verschijnen! Soms raken we al eens van ons pad af en een deugddoend gesprek kan wonderen doen! Na een uur praten kan je je 'probleem' al van een heel andere kant bekijken.
Yogales in Hamme (9220) - Benny
Benny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hamme
5/5 (2 reviews)
Tai Chi voor beginners. In Tai Chi ligt de aandacht op "gronden, relax & release, empty mind" Zowel i.f.v. gezondheid maar ook indien je als krijgskunst deze vorm wil beoefenen, is ontspannen en loslaten van cruciaal belang. De combinatie van houdingsoefeningen en stretchen leer je je lichaam bewegen als water. Vloeiend en efficiënt. Stramme gewrichten worden soepel. Je houding wordt stabieler.
Yogales in Putte (2580) - Nicolas
Nicolas
Putte
5/5 (2 reviews)
Ik ben Nicolas :) Gespecialiseerd in het geven van relaxatiemassage en de uitvinder van de ademhalingsmassage. Mijn doel is jou te helpen los laten en genieten zodat je na de massage ontspannen en opgeladen bent. 🙏
Yogales in Zelzate (9060) - Louis
Louis
Zelzate
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik heet louis een ervaren YOGI/LEVEN’s GURU KOM NAAR MIJ MET AL JE VRAGEN IK ZAL ZE BEANTWOORDEN OP UNIVERSELE GOLF-LENGTE NIKS WAT TE KORT KOMT EN ZEKER GEEN MAGIE Ik zorg voeg uiterste ontspanning en ontsnapping aan het dagelijkse leven in al zijn vormen
Yogales in Brasschaat (2930) - Iris
Iris
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik volgde een kundalini en hatha yoga opleiding en heb doorheen de jaren ook yin en vinyasa yoga aan m'n repertoire toegevoegd. Ik ben een voorstander van de zachte aanpak; luisteren naar je lichaam, de ademhaling volgen, grenzen aftasten maar nooit overschrijden en gewoon voelen wat er bovenkomt.
Yogales in Wijnegem (2110) - Nico
Nico
Wijnegem
5/5 (1 reviews)
Hoi, Mijn vrouw geeft als gepassioneerde Yogini opleiding en training maar ook ademhalings en concentratie-oefeningen voor jong en oud. Dit kan privéles bij u thuis zijn om jou technieken en poses in een vertrouwde omgeving te verbeteren of als groepsactiviteit. Denk bijvoorbeeld een ontspannende of juist intense les samen met vrienden of vriendinnen.
Yogales in Antwerpen (2000) - Fawad
Fawad
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Massages soorten: 1:Thais oil massage 2:Japans oil massage 3:relaxing oil massage 4:sport oil massage 5:tandra oil massage 6:body to body massage 7:douche massage 8:all in one massage Voor meer info gerust sturen.
Yogales in Nil-saint-vincent-saint-martin (1457) - Chantal
Chantal
Nil-saint-vincent-saint-martin
5/5 (1 reviews)
Ontvang graag thuis of ik kom graag bij uw langs . RSI klachten van thuis werken 10/10 (Serious klanten / geen erotische massages). De ontspanning is de ultimatieve golf en onze zenuwen systeem zijn zwaar overspannen door 2020 corona dont fear i am near!!!! Theorie afgestudeerd; Relax massages/ NSR/ zwangerschap/voetreflexie / Sport /Thais/Avu
Yogales in Olen (2250) - Jente
Jente
Olen
5/5 (1 reviews)
Stretching en beoefenen van een gecontroleerde ademhaling zijn belangrijke elementen in het zijn van acrobaat. Als circusartiest en -lesgever heb ik heel wat ervaring in het geven en corrigeren van stretchings. Een rustig muziekje erbij en een volledig ontspannen lichaam schuilt niet ver om de hoek.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel yogaleraars

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
“ Mijn ervaring met ring twice is niet echt positief,weinig interesse bij twee aanvragen.Te duur(20% bijbetalen als je eenmalig een dienst wilt aanvragen)terwijl de uitvoerder ook nog eens moet betalen voor de klant.Vo... ”
Sofie
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Yogales: geëvalueerd met 4.99 door 70 klanten

Populaire dienstaanvragen

yogales, yoga, yoga oefeningen, zwangerschapsyoga, yoga voor beginners, yoga lessen, yogaleraar aan huis,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan yogales

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden