Yoga lessen België: 74 yogaleraars

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Yogales in Genk (3600) - Marco
Marco
4.91/5 · 23 reviews
3600 Genk
Ik doe nu al meer dan 4 jaar yoga en dit heeft mijn leven veranderd. Deels fysiek maar zeker ook op mentaal vlak. Ik ben zo enthousiast hierover dat ik deze kennis graag wil delen met andere mensen.
Yogales in Lier (2500) - Annik
Annik
5/5 · 7 reviews
2500 Lier
Beste mensen ik kan je verschillende meditatie en ontspanningsvormen aanleren. Ik verzorg ook begeleide meditaties. Ik heb 9j ervaring met aqua wellness (waarvan 3j met zwaar gehandicapten) 13j ervaring met mindfullness e.a. meditatievormen en 39j yoga ervaring (als kind leerde ik yoga bij een Indische yoga docente)
Yogales in Oudenaarde (9700) - Hannah
Hannah
5/5 · 3 reviews
9700 Oudenaarde
Namaste. Ik ben opgeleid om verschillende vormen van yoga te geven als yoga instructeur. Ik verkies zelf vinyasa yoga, yin yoga en power yoga. Tijdens de pandemie hield ik me vooral bezig met yoga lessen ontwikkelen die nauw aansluiten bij iemands noden. Een zere lage rug? Een druk hoofd? Nood aan zelfliefde? Ik help je graag vooruit.
Yogales in Schoten (2900) - Michel
Michel
4.33/5 · 3 reviews
2900 Schoten
Ben geen professionele masseur maar kan wel goede massage geven . Vraag 25 euro per uur ,heb wel geen massagetafel . Als het echt dringend is kan ik vandaag nog komen .
Yogales in Zoersel (2980) - Veronique
Veronique
5/5 · 2 reviews
2980 Zoersel
Ik hou ervan om bij mensen weer een sprankje licht in hun ogen te zien verschijnen! Soms raken we al eens van ons pad af en een deugddoend gesprek kan wonderen doen! Na een uur praten kan je je 'probleem' al van een heel andere kant bekijken.
Yogales in Mariakerke (9030) - Jan
Jan
5/5 · 2 reviews
9030 Mariakerke
Mijn naam is Jan, de laatste tijd begonnen mensen me te vertellen dat ik een geschenk heb. Mijn aanraking. Ik zou dat geschenk met meer mensen willen delen. Ik ben kunstenaar en lichaamstherapeut. Ik heb veel nieuwsgierigheid naar het menselijk lichaam en de genezingsprocessen. In mijn sessie werk ik met een fusie van somatische Thaise yoga massage en Ilan Lev Method.
Yogales in Erps-kwerps (3071) - Marc
Marc
5/5 · 1 reviews
3071 Erps-kwerps
Als ik vandaag over meditatie en relaxatie wil spreken betekent dit dat ik dit onderwerp heel belangrijk vind. Waarom? Meditatie is een mogelijkheid om lichaam en geest tot rust te brengen waardoor het een groter effect heeft heeft dan medicijnen Iedereen heeft het potentieel in zich om het aan te leren. Het brengt u tot uw diepste zijn.
Yogales in Zelzate (9060) - Louis
Louis
5/5 · 1 reviews
9060 Zelzate
Hallo Ik heet louis een ervaren YOGI/LEVEN’s GURU KOM NAAR MIJ MET AL JE VRAGEN IK ZAL ZE BEANTWOORDEN OP UNIVERSELE GOLF-LENGTE NIKS WAT TE KORT KOMT EN ZEKER GEEN MAGIE Ik zorg voeg uiterste ontspanning en ontsnapping aan het dagelijkse leven in al zijn vormen
Yogales in Brasschaat (2930) - Iris
Iris
5/5 · 1 reviews
2930 Brasschaat
Ik volgde een kundalini en hatha yoga opleiding en heb doorheen de jaren ook yin en vinyasa yoga aan m'n repertoire toegevoegd. Ik ben een voorstander van de zachte aanpak; luisteren naar je lichaam, de ademhaling volgen, grenzen aftasten maar nooit overschrijden en gewoon voelen wat er bovenkomt.
Yogales in Wijnegem (2110) - Nico
Nico
5/5 · 1 reviews
2110 Wijnegem
Hoi, Mijn vrouw geeft als gepassioneerde Yogini opleiding en training maar ook ademhalings en concentratie-oefeningen voor jong en oud. Dit kan privéles bij u thuis zijn om jou technieken en poses in een vertrouwde omgeving te verbeteren of als groepsactiviteit. Denk bijvoorbeeld een ontspannende of juist intense les samen met vrienden of vriendinnen.
Yogales in Olen (2250) - Jente
Jente
5/5 · 1 reviews
2250 Olen
Stretching en beoefenen van een gecontroleerde ademhaling zijn belangrijke elementen in het zijn van acrobaat. Als circusartiest en -lesgever heb ik heel wat ervaring in het geven en corrigeren van stretchings. Een rustig muziekje erbij en een volledig ontspannen lichaam schuilt niet ver om de hoek.
Yogales in Oostende (8400) - Horea
Horea
Nieuw
8400 Oostende
Ik ben Horea, anderstalig. Vlot in het Engels, Nederlands, Franse, Roemeens. Ik heb in verschillende landen en sectoren geweerkt als leraar en fotograaf. Ik ben afgestudeert in economie en filosofie, en ik heb bij studies gedaan in teologie, buddhisme, psychologie, psychanalyse en fotografie. Ik heb mijn eigen werkwijze, die dient holistiesch te zijn. Dat betekent een helder gesprek.
Yogales in Sint-niklaas (9100) - Daphne
Daphne Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9100 Sint-niklaas
Verschillende professionele yoga docenten geven privéles in ons yogacentrum of bijvoorbeeld bij jou op je werk. u kan kiezen uit Vinyasa yoga, Yin yoga, Ashtanga yoga, Senioren yoga, Hatha yoga, kinderyoga en meer! Contacteer ons voor meer info.
Yogales in Heverlee (3001) - Sarah
Sarah
Nieuw
3001 Heverlee
Na het volgen van een erkende opleiding kan ik me stresscoach noemen. Ik zoek met je mee naar de factoren in het leven waar het voor jou een beetje stroever gaat. Hier maken we werkpuntjes van en samen proberen we deze aan te pakken.
Yogales in Antwerpen (2018) - An
An
Nieuw
2018 Antwerpen
Ik volgde een 2OOh yoga-opleiding en ben zelf een actieve yoga. Binnen mijn yoga-lessen komen niet alleen de klassieke yoga-bewegingen (asana's) aan bod, maar integreer ik ook bewegingen uit Qi Gong en meditaties vanuit mindfullness. Ik luister graag naar ieders noden en wensen ... zodat we yoga op maat kunnen aanbieden

Yogales: geëvalueerd met 4.93 door 45 klanten

Populaire dienstaanvragen: yoga, yoga oefeningen, zwangerschapsyoga, yoga voor beginners, yoga lessen, yogaleraar aan huis,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Persoonlijke Assistent (m/v)
Thomas raadt Patricia aan Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Massage
Frans raadt Joyce aan Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Persoonlijke assistentie
Lisa raadt Hugo aan Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen yogales

De laatste aanvragen in de categorie yogales

lesgever Yoga - Massage - Massage - Yoga les - lesgever pilates - lesgever Qi gong - Pilates en/of yoga aan huis - Yogales aan huis - Yogales aan huis voor 6 personen - Yoga instructeur / instructrice - Verwennen - Privé Yogaleraar Limburg (BE) - yo initiatie voor jongeren - Yin Yoga aan huis - Yogales - Op zoek naar yoga of mindfullness locatie ? - Meditatie - blokkades weg te werken ontstaan door stress - yoga aan huis - Kinderyoga - Huis yogales - YOGA aan huis (ashtanga/vinyasa) - Yoga cursus beginners - Prive massage - yogaleraar easy flow gezocht - Prijs Yogalessen op het werk - introductie yoga - Yoga sessie voor basketbalteam - Yogales - Yoga privéles - Yogales - Massage en yogaleS - Wie wil ‘s morgens yoga doen? - Yoga/Pilates en meditatie - Massage - Op zoek naar yoga instructeur 1x week - Ontspanning - Yoga in Steenokkerzeel (1820)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden