Ring Twice

Hulp voor yoga lessen bij jou in de buurt

Meer dan 86 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie yogaleraars

Yogales in Genk (3600) - Marco
Marco
Genk
4.91/5 (23 reviews)
Ik doe nu al meer dan 4 jaar yoga en dit heeft mijn leven veranderd. Deels fysiek maar zeker ook op mentaal vlak. Ik ben zo enthousiast hierover dat ik deze kennis graag wil delen met andere mensen.
Yogales in Lier (2500) - Annik
Annik
Lier
5/5 (8 reviews)
Beste mensen ik kan je verschillende meditatie en ontspanningsvormen aanleren. Ik verzorg ook begeleide meditaties. Ik heb 9j ervaring met aqua wellness (waarvan 3j met zwaar gehandicapten) 13j ervaring met mindfullness e.a. meditatievormen en 39j yoga ervaring (als kind leerde ik yoga bij een Indische yoga docente)
Yogales in Schoten (2900) - Michel
Michel
Schoten
4.67/5 (6 reviews)
Ben geen professionele masseur maar kan wel goede massage geven . Vraag 25 euro per uur ,heb wel geen massagetafel . Als het echt dringend is kan ik vandaag nog komen .
Yogales in Oudenaarde (9700) - Hannah
Hannah
Oudenaarde
5/5 (5 reviews)
Namaste. Ik ben opgeleid om verschillende vormen van yoga te geven als yoga instructeur. Ik verkies zelf vinyasa yoga, yin yoga en power yoga. Tijdens de pandemie hield ik me vooral bezig met yoga lessen ontwikkelen die nauw aansluiten bij iemands noden. Een zere lage rug? Een druk hoofd? Nood aan zelfliefde? Ik help je graag vooruit.
Yogales in Zoersel (2980) - Veronique
Veronique
Zoersel
5/5 (2 reviews)
Ik hou ervan om bij mensen weer een sprankje licht in hun ogen te zien verschijnen! Soms raken we al eens van ons pad af en een deugddoend gesprek kan wonderen doen! Na een uur praten kan je je 'probleem' al van een heel andere kant bekijken.
Yogales in Mariakerke (9030) - Jan
Jan
Mariakerke
5/5 (2 reviews)
Mijn naam is Jan, de laatste tijd begonnen mensen me te vertellen dat ik een geschenk heb. Mijn aanraking. Ik zou dat geschenk met meer mensen willen delen. Ik ben kunstenaar en lichaamstherapeut. Ik heb veel nieuwsgierigheid naar het menselijk lichaam en de genezingsprocessen. In mijn sessie werk ik met een fusie van somatische Thaise yoga massage en Ilan Lev Method.
Yogales in Erps-kwerps (3071) - Marc
Marc
Erps-kwerps
5/5 (1 reviews)
Als ik vandaag over meditatie en relaxatie wil spreken betekent dit dat ik dit onderwerp heel belangrijk vind. Waarom? Meditatie is een mogelijkheid om lichaam en geest tot rust te brengen waardoor het een groter effect heeft heeft dan medicijnen Iedereen heeft het potentieel in zich om het aan te leren. Het brengt u tot uw diepste zijn.
Yogales in Zelzate (9060) - Louis
Louis
Zelzate
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik heet louis een ervaren YOGI/LEVEN’s GURU KOM NAAR MIJ MET AL JE VRAGEN IK ZAL ZE BEANTWOORDEN OP UNIVERSELE GOLF-LENGTE NIKS WAT TE KORT KOMT EN ZEKER GEEN MAGIE Ik zorg voeg uiterste ontspanning en ontsnapping aan het dagelijkse leven in al zijn vormen
Yogales in Brasschaat (2930) - Iris
Iris
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik volgde een kundalini en hatha yoga opleiding en heb doorheen de jaren ook yin en vinyasa yoga aan m'n repertoire toegevoegd. Ik ben een voorstander van de zachte aanpak; luisteren naar je lichaam, de ademhaling volgen, grenzen aftasten maar nooit overschrijden en gewoon voelen wat er bovenkomt.
Yogales in Wijnegem (2110) - Nico
Nico
Wijnegem
5/5 (1 reviews)
Hoi, Mijn vrouw geeft als gepassioneerde Yogini opleiding en training maar ook ademhalings en concentratie-oefeningen voor jong en oud. Dit kan privéles bij u thuis zijn om jou technieken en poses in een vertrouwde omgeving te verbeteren of als groepsactiviteit. Denk bijvoorbeeld een ontspannende of juist intense les samen met vrienden of vriendinnen.
Yogales in Nil-saint-vincent-saint-martin (1457) - Chantal
Chantal
Nil-saint-vincent-saint-martin
5/5 (1 reviews)
Ontvang graag thuis of ik kom graag bij uw langs . RSI klachten van thuis werken 10/10 (Serious klanten / geen erotische massages). De ontspanning is de ultimatieve golf en onze zenuwen systeem zijn zwaar overspannen door 2020 corona dont fear i am near!!!! Theorie afgestudeerd; Relax massages/ NSR/ zwangerschap/voetreflexie / Sport /Thais/Avu
Yogales in Olen (2250) - Jente
Jente
Olen
5/5 (1 reviews)
Stretching en beoefenen van een gecontroleerde ademhaling zijn belangrijke elementen in het zijn van acrobaat. Als circusartiest en -lesgever heb ik heel wat ervaring in het geven en corrigeren van stretchings. Een rustig muziekje erbij en een volledig ontspannen lichaam schuilt niet ver om de hoek.
Yogales in Oostende (8400) - Horea
Horea
Oostende
Nieuw
Ik ben Horea, anderstalig. Vlot in het Engels, Nederlands, Franse, Roemeens. Ik heb in verschillende landen en sectoren geweerkt als leraar en fotograaf. Ik ben afgestudeert in economie en filosofie, en ik heb bij studies gedaan in teologie, buddhisme, psychologie, psychanalyse en fotografie. Ik heb mijn eigen werkwijze, die dient holistiesch te zijn. Dat betekent een helder gesprek.
Yogales in Sint-niklaas (9100) - Daphne
Daphne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-niklaas
Nieuw
Verschillende professionele yoga docenten geven privéles in ons yogacentrum of bijvoorbeeld bij jou op je werk. u kan kiezen uit Vinyasa yoga, Yin yoga, Ashtanga yoga, Senioren yoga, Hatha yoga, kinderyoga en meer! Contacteer ons voor meer info.
Yogales in Heverlee (3001) - Sarah
Sarah
Heverlee
Nieuw
Na het volgen van een erkende opleiding kan ik me stresscoach noemen. Ik zoek met je mee naar de factoren in het leven waar het voor jou een beetje stroever gaat. Hier maken we werkpuntjes van en samen proberen we deze aan te pakken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Yogales: geëvalueerd met 4.96 door 52 klanten

Populaire dienstaanvragen

yoga, yoga oefeningen, zwangerschapsyoga, yoga voor beginners, yoga lessen, yogaleraar aan huis,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen yogales

De laatste aanvragen in de categorie yogales

Yoga voor zwangere vrouwen - Yoga - Yoga voor mannen - Yoga ontspanning - Persoonlijke pilates trainer - Yogalessen - Yogales - Pilates / core - Privé yogales - Ontspanning - lesgever Yoga - Massage - Massage - Yoga les - lesgever pilates - lesgever Qi gong - Pilates en/of yoga aan huis - Yogales aan huis - Yogales aan huis voor 6 personen - Yoga instructeur / instructrice - Verwennen - Privé Yogaleraar Limburg (BE) - yo initiatie voor jongeren - Yin Yoga aan huis - Yogales - Op zoek naar yoga of mindfullness locatie ? - Meditatie - blokkades weg te werken ontstaan door stress - Kinderyoga - Huis yogales - YOGA aan huis (ashtanga/vinyasa) - Yoga cursus beginners - Prive massage - yogaleraar easy flow gezocht - Prijs Yogalessen op het werk - introductie yoga - Yoga sessie voor basketbalteam - Yogales - Yoga privéles - Yogales - Massage en yogaleS - Wie wil ‘s morgens yoga doen? - Yoga/Pilates en meditatie - Massage - Op zoek naar yoga instructeur 1x week - Ontspanning - Yoga in Steenokkerzeel (1820)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden