yogales

Hulp voor yogales bij jou in de buurt

Meer dan 186 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor yogales

Yogales in Genk (3600) - Marco
Marco
Genk
4.91/5 (23 reviews)
Ik doe nu al meer dan 4 jaar yoga en dit heeft mijn leven veranderd. Deels fysiek maar zeker ook op mentaal vlak. Ik ben zo enthousiast hierover dat ik deze kennis graag wil delen met andere mensen.
Yogales in Gent (9000) - Izaak
Izaak Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.74/5 (19 reviews)
De laatste jaren ben ik zelf meer in healing en andere technieken gaan zoeken voor mijn eigen welzijn. Ik deel graag, ik ben reiki master, geef ademhalingstechnieken, voetmassage...
Yogales in Erps-kwerps (3071) - Marc
Marc
Erps-kwerps
5/5 (14 reviews)
Als ik vandaag over meditatie en relaxatie wil spreken betekent dit dat ik dit onderwerp heel belangrijk vind. Waarom? Meditatie is een mogelijkheid om lichaam en geest tot rust te brengen waardoor het een groter effect heeft heeft dan medicijnen Iedereen heeft het potentieel in zich om het aan te leren. Het brengt u tot uw diepste zijn.
Yogales in Lanaken (3620) - Jeanette
Jeanette
Lanaken
4.71/5 (14 reviews)
10 jaar opleiding gevolgd en sinds 20 jaar docent. Geef yogales voor volwassenen, mensen met of zonder beperking. Ayurvedische massage en koken.
Yogales in Zottegem (9620) - Bart
Bart
Zottegem
5/5 (12 reviews)
Ik ben goed in (sport) of ontspannende massage. Ook basis yoga..kom dit graag aan huis geven of bezorgen op hygiënische manier. Desgewenst kan een proef gebeuren na afspraak.
Yogales in Lier (2500) - Annik
Annik
Lier
5/5 (9 reviews)
Beste mensen ik kan je verschillende meditatie en ontspanningsvormen aanleren. Ik verzorg ook begeleide meditaties. Ik heb 9j ervaring met aqua wellness (waarvan 3j met zwaar gehandicapten) 13j ervaring met mindfullness e.a. meditatievormen en 39j yoga ervaring (als kind leerde ik yoga bij een Indische yoga docente)
Yogales in Oudenaarde (9700) - Hannah
Hannah
Oudenaarde
5/5 (4 reviews)
Namaste. Ik ben opgeleid om verschillende vormen van yoga te geven als yoga instructeur. Ik verkies zelf vinyasa yoga, yin yoga en power yoga. Tijdens de pandemie hield ik me vooral bezig met yoga lessen ontwikkelen die nauw aansluiten bij iemands noden. Een zere lage rug? Een druk hoofd? Nood aan zelfliefde? Ik help je graag vooruit.
Yogales in Gontrode (9090) - Juri
Juri
Gontrode
5/5 (4 reviews)
Ik heb meerdere workshops massage gevolgd, tot op heden vond elke klant het zalig om een massage te ontvangen van mij, ik doe het dan ook met veel zorg en liefde.
Yogales in Mariakerke (9030) - Jan
Jan
Mariakerke
5/5 (3 reviews)
Mijn naam is Jan, de laatste tijd begonnen mensen me te vertellen dat ik een geschenk heb. Mijn aanraking. Ik zou dat geschenk met meer mensen willen delen. Ik ben kunstenaar en lichaamstherapeut. Ik heb veel nieuwsgierigheid naar het menselijk lichaam en de genezingsprocessen. In mijn sessie werk ik met een fusie van somatische Thaise yoga massage en Ilan Lev Method.
Yogales in Antwerpen (2000) - Fawad
Fawad
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Massages soorten: 1:Thais oil massage 2:Japans oil massage 3:relaxing oil massage 4:sport oil massage 5:tantra oil massage 6:all in one massage Voor meer info gerust berichtje sturen.
Yogales in Zoersel (2980) - Veronique
Veronique
Zoersel
5/5 (2 reviews)
Ik hou ervan om bij mensen weer een sprankje licht in hun ogen te zien verschijnen! Soms raken we al eens van ons pad af en een deugddoend gesprek kan wonderen doen! Na een uur praten kan je je 'probleem' al van een heel andere kant bekijken.
Yogales in Hamme (9220) - Benny
Benny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hamme
5/5 (2 reviews)
Tai Chi voor beginners. In Tai Chi ligt de aandacht op "gronden, relax & release, empty mind" Zowel i.f.v. gezondheid maar ook indien je als krijgskunst deze vorm wil beoefenen, is ontspannen en loslaten van cruciaal belang. De combinatie van houdingsoefeningen en stretchen leer je je lichaam bewegen als water. Vloeiend en efficiënt. Stramme gewrichten worden soepel. Je houding wordt stabieler.
Yogales in Moorslede (8890) - Jos
Jos
Moorslede
4.0/5 (2 reviews)
ik jeb een diploma relaxatie massage via syntra west avondschool en promoot daarnaast het rustige, goei leven. no stress, no worries, ligzeteltje, hangmatje, kampvuurtje, massageke, hmmmmmmmmmmmm!
Yogales in Zelzate (9060) - Louis
Louis
Zelzate
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik heet louis een ervaren YOGI/LEVEN’s GURU KOM NAAR MIJ MET AL JE VRAGEN IK ZAL ZE BEANTWOORDEN OP UNIVERSELE GOLF-LENGTE NIKS WAT TE KORT KOMT EN ZEKER GEEN MAGIE Ik zorg voeg uiterste ontspanning en ontsnapping aan het dagelijkse leven in al zijn vormen
Yogales in Brasschaat (2930) - Iris
Iris
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik volgde een kundalini en hatha yoga opleiding en heb doorheen de jaren ook yin en vinyasa yoga aan m'n repertoire toegevoegd. Ik ben een voorstander van de zachte aanpak; luisteren naar je lichaam, de ademhaling volgen, grenzen aftasten maar nooit overschrijden en gewoon voelen wat er bovenkomt.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel yogaleraars

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Yogales: geëvalueerd met 4.94 door 124 klanten

Populaire dienstaanvragen

yogales, yoga, yoga oefeningen, zwangerschapsyoga, yoga voor beginners, yoga lessen, yogaleraar aan huis,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Welke vorm van yoga is voor beginners?


Voor beginners is het belangrijk om een vorm van yoga te kiezen die toegankelijk is en gericht is op het opbouwen van basisvaardigheden en het ontwikkelen van lichaamsbewustzijn. Hier zijn enkele vormen van yoga die geschikt zijn voor beginners:

Bij het kiezen van een vorm van yoga is het belangrijk om naar je eigen lichaam te luisteren en een les te vinden die wordt geleid door een ervaren en gecertificeerde yogadocent. Beginners kunnen ook baat hebben bij het volgen van speciale introductiecursussen of beginnersworkshops waarin de basisprincipes van yoga worden uitgelegd en geoefend.

Wat kost een yogales gemiddeld?


De kosten van een yogales kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de ervaring van de yogadocent, de duur van de les en het type yogastudio. Hier zijn enkele punten om rekening mee te houden met betrekking tot de gemiddelde kosten van een yogales:

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie en de marktomstandigheden. Het is raadzaam om onderzoek te doen naar yogastudio's en docenten in jouw omgeving en contact op te nemen voor specifieke prijsinformatie. Bij Ring Twice, kunnen de prijzen gemiddeld variëren tussen €10 en €30 per yogales.
 

Wat moet je meenemen naar de yogales?


Als je naar een yogales gaat, zijn er een paar essentiële items die je zou moeten meenemen om ervoor te zorgen dat je een comfortabele en plezierige ervaring hebt. Hier zijn enkele dingen die je zou kunnen overwegen om mee te nemen naar een yogales:

Het is ook altijd een goed idee om vooraf contact op te nemen met de yogastudio of docent om te vragen of ze specifieke items aanbevelen of vereisen voor de les.

Andere categorieën gelijkaardig aan yogales

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden