thuishulp

Thuishulp bij jou in de buurt

Meer dan 1.491 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen

Thuishulp in Antwerpen (2000) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.91/5 (166 reviews)
Met U auto, camionette met of zonder aanhanger, vrachtwagen of trekker-oplegger naar de autokeuring gaan indien deze is ingeschreven en verzekerd. Eventueel met aanhanger ergens naartoe voeren. Luchthaven heen en terug brengen
Thuishulp in Hofstade (9308) - François
François
Hofstade
4.95/5 (151 reviews)
Persoonlijk geen ervaring in de materie, maar wil me bijscholen en mensen helpen die het in deze dagen nodig hebben. Naar de winkel gaan, kleine klussen thuis, gewoon gezelschap. Indien het echt hulpbehoevende zijn doe ik dit gratis.
Thuishulp in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (105 reviews)
Ik ben van opleiding maatschappelijk werker. Ik kan goed luisteren, heb vroeger vrijwilligerswerk gedaan met mensen met een beperking (rolstoel). Ik kan goed koken, wandelen, enzovoort.
Thuishulp in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (97 reviews)
Ik ben zorgkundige van beroep, al meer dan 10 jaar. Het zorgen voor mensen en samen dingen doen, daarin streef ik naar perfectie. Ik ben ook administratief goed om dingen te regelen. Zorgen voor mensen zit in mijn bloed.
Thuishulp in Wilsele (3012) - Olga
Olga
Wilsele
5/5 (81 reviews)
Flexibel beschikbaar. Ik ben bereikbaar zowel in de week als in et weekend, in de dag en ook 's avonds. Ik ben betrouwbaar en zeer stipt. Ik ben sociaal.
Thuishulp in Lommel (3920) - Eric
Eric
Lommel
4.88/5 (75 reviews)
Geef wekelijks info presentaties met als thema: -financieel welzijn voor iedereen - online geld verdienen, wekelijks uitbetaald -bekomen van passief inkomen dat niet meer wegvalt en 100 % slaagkans -netwerken
Thuishulp in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (70 reviews)
Ik heb heel mijn loopbaan in de horeca gewerkt en bij een traiteur. Ik heb ook mee de zorg opgenomen van mijn moeder, hierdoor heb ik ook ervaring met de nood van een hulpbehoevende.
Thuishulp in Beringen (3580) - Nelly
Nelly
Beringen
5/5 (58 reviews)
Aangezien dat ik een vaste klant heb waar ik alle nodige overeenkomsten heb mee afgesloten . Zodat er geen misverstanden zouden kunnen gebeuren en dat alles goed kan verlopen
Thuishulp in Harelbeke (8530) - Yolande
Yolande
Harelbeke
5/5 (56 reviews)
Hallo, Ik ben gewoon om te zorgen voor zieke of gehandicapte personen. Als ik tijd over heb, dan wil ik zieke personen of mensen die niet zelfstandig kunnen alleen zijn, gezelschap houden.
Thuishulp in Turnhout (2300) - Liese
Liese
Turnhout
5/5 (55 reviews)
Zoals ik eerder al zei ben ik leerkracht van opleiding. Verder werk ik wekelijks met personen met een beperking of andere problematiek. Dit zowel verstandelijk als lichamelijk en zowel jong als oud.
Thuishulp in Hever (3191) - Roel
Roel
Hever
5/5 (54 reviews)
Hallo,
Thuishulp in Sint-andries (8200) - Corrie
Corrie
Sint-andries
5/5 (51 reviews)
Beste, Ik heb veel jaren als verzorgende i.g. en als zorgkundige gewerkt. Het contact met de zorgvragers is wat de job mooi maakt en ik heb dit dan ook altijd met veel plezier gedaan. Nu werk ik als sociaal werker, maar ik zou het leuk vinden hier en daar wat extra te doen als assistent. Ik ben professioneel, integer en kan mij goed aanpassen aan de wensen van de opdrachtgever. Vr. grt. Corrie
Thuishulp in Otegem (8553) - Dominique
Dominique
Otegem
4.88/5 (49 reviews)
Dag iedereen, ik ben Dominique. Ik ben een zorgzaam en sociaal persoon. Mijn zoon heeft een spierziekte waardoor hij een zorgvraag heeft, dus qua zorgassistentie heb ik veel ervaring.
Thuishulp in Berchem (2600) - Eliane
Eliane
Berchem
5/5 (48 reviews)
Via pers.info. ...................................... ....................................... .......................................
Thuishulp in Oud-turnhout (2360) - Vera
Vera
Oud-turnhout
5/5 (45 reviews)
Ik heb veel ervaring met jong volwassenen met autisme vanuit mijn dagdagelijks leven. Ondersteuning geven bij algemene dagelijkse activiteiten van het leven in een een-op-een-relatie is iets waar ik me goed bij voel.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
“ Alles verloopt zeer vlot. Telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam ”
Viviane
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice thuishulp: geëvalueerd met 4.92 door 2.936 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging, thuishulp gezocht, ouderenzorg, hulp voor ouderen thuis, thuiszorg, bejaardehulp aan huis België,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen thuishulp

De laatste aanvragen in de categorie thuishulp

Florian - Hélène (13) - persoonlijke assist. voor onze dochter van 16 jr (23) - Persoonlijk assistent (38) - persoonlijke assistent (17) - Persoonlijke assistentie (6) - Praktische ondersteuning praktijk (48) - Persoonlijke assistentie (15) - Vervoer - Administratie (52) - Dame de companie parlant Lingala ou tshiluba - Persoonlijk assistent (37) - Persoonlijke assistent (5) - Persoonlijk assistent - Diverse assistentie vragen (17) - Olivier voor Florian (11) - persoonlijk assistent december 2022 - persoonlijk assistent december 2022 - vervoer en begeleiding naar muziekles (4) - Persoonlijke assistentie (22) - Allerlei begeleiding voor een jonge dame met Down (10) - Assistentie Florian (2) - Assistentie Florian - Fitness maatje gezocht (2) - Assistentie autistische zoon (4) - Persoonlijk assistent Ivo (16) - zorg voor dochter met meervoudige beperking (4) - Begeleiding (53) - Begeleiding (48) - administratieve helper (33) - Persoonlijke assistent (17) - Persoonlijke assistentie: (22) - Persoonlijke assistentie (22) - gaan poolen te Mechelen - Assistentie voor persoon met mentale beperking (89) - Assistentie (46) - Diverse assistentie vragen (16) - persoonlijke assistente (42) - persoonlijke assistente (31) - Assistentie Florian (41) - persoonlijke assistente (42) - nachtoppas bejaarde dame (33) - Al1 is ook maar al1 (4) - ik ben op zoek naar een persoonlijke assistente - assistentie voor meisje van 18 jaar met beperking (6) - Regelmatig vervoer - Persoonlijke assistentie (24) - Diverse assistentie vragen (15) - Persoonlijke assistentie voor persoon met SMA (81) - PAB - assistentie voor meisje van 18 jaar met beperking
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden