Vind de beste zorgverleners van Gent

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Zorg in Gent (9000) - Joachim
Joachim
5/5 · 93 reviews
9000 Gent
Ik ben van opleiding maatschappelijk werker. Ik kan goed luisteren, heb vroeger vrijwilligerswerk gedaan met mensen met een beperking (rolstoel). Ik kan goed koken, wandelen, enzovoort.
Zorg in Gent (9000) - Nicky
Nicky
4.82/5 · 33 reviews
9000 Gent
Ik wens iedereen te helpen die ik kan. Kan ik het zelf niet verhelpen, dan vinden we samen wel een oplossing hiervoor. Ik tracht positief bij te dragen tot de maatschappij.
Zorg in Gent (9000) - Silvie
Silvie
5/5 · 13 reviews
9000 Gent
Hallo. Ik ben Silvie. Papieren in orde brengen, een babbel, een vraag? Ik kijk graag wat ik voor jou kan betekenen. Ik kan geen medische handelingen aanbieden. Persoonlijke ervaring met kinderen en adolescenten met een mentale beperking.
Zorg in Gent (9000) - Elsje
Elsje
5/5 · 8 reviews
9000 Gent
Hallo, ik kan je helpen met het ordenen van je administratie. Ik begeleid je bij uitstapjes of cultureel bezoek. Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen met een visuele beperking en heb ook noties Vlaamse gebarentaal. Ik kan ook vlot typen.
Zorg in Gent (9000) - Oliver
Oliver
5/5 · 3 reviews
9000 Gent
hallo, ik ben Oliver 19 jaar ik studeer orthopedisch schoentechnologie, en hou ervan om sociaal contact te hebben met ouderen en mensen met een beperking , om te helpen in de dagdagelijkse dingen. ik heb mijn diploma EHBO en heb ervaring als begeleider voor kinderen met een beperking toch op een gewoon kamp te laten gaan.
Zorg in Gent (9000) - Julie
Julie
3.67/5 · 3 reviews
9000 Gent
Ik heb heel veel geduld. Ik ben een goede luisteraar en zeer betrouwbaar en discreet. Persoonlijke assistentie kan pas werken vanuit een sterke vertrouwensband, die uiteraard altijd kan groeien . Wederzijds respect is ook een voorwaarde.
Zorg in Gent (9000) - Frans
Frans
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
hallo, ik heb al enkele jaren als begeleider in de gehandicaptenzorg gewerkt en de dagelijkse assistentie en verzorging gedaan voor mensen met een ontwikkelingsstoornis. Momenteel werk ik af en toe in de psychiatrie als therapeutisch assistent. Ik ben van nature erg zorgzaam en empathisch; Humor en vrolijkheid dragen vaak bij tot een aangenaam menselijk contact.
Zorg in Gent (9000) - Ianka
Ianka
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo! Ik ben Ianka, ik ben 18 jaar oud en studeer psychologie aan de Ugent. Ik wil graag wat ervaring opdoen, nieuwe mensen leren kennen. Dus als u me nodig hebt voor fysieke assistentie, of gewoon een compagnon Je weet me te vinden!
Zorg in Gent (9000) - Zheko
Zheko
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ik ben fysiotherapeut van opleiding. Ik kan ontspannende massages,sportmassages en meer doen. Ik werk met de beste olien en anti-allergische materialen...
Zorg in Gent (9000) - Erica
Erica
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo ik ben erica en ben afgestudeerd als kapster ik heb paar jaar salon ervaring ik help graag de mensen die het moeilijk hebben om naar buiten gaan daarom dat ik aan huis kom voor te knippen , brushen... Hopelijk tot snel !
Zorg in Gent (9000) - Frederik
Frederik
Nieuw
9000 Gent
Ik help je graag met het maken van (beroeps)keuzes. Ik kan je helpen met ideeën bedenken en uitwerken. Ik drink graag koffie (of zei ik dat al?) en kan over alles meepraten.
Zorg in Gent (9000) - Sara
Sara
Nieuw
9000 Gent
Ik ben zowel schoonheidsspecialiste als make-up artiste. Werk momenteel ook bij een van de grootste merken in de Make-up-wereld. Het is mijn passie, mijn talent en mijn job. ik kan u helemaal klaarmaken voor een feest, event of trouw.
Zorg in Gent (9000) - Maaike
Maaike
Nieuw
9000 Gent
Hallo! Ik ben Maaike, 23 jaar. Als laatstejaarsstudente kinesitherapie waardoor ik professionele massages kan geven. Tijdens mijn stages kreeg ik altijd goede feedback hierop. Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Zorg in Gent (9000) - Sara
Sara
Nieuw
9000 Gent
Beste, Ik ben Sara en ik ben 22 jaar. Ik heb een diploma als opvoeder . Ik heb reeds vele stages achter de rug bij mensen met een beperking. Ik ben zorgzaam, betrouwbaar, behulpzaam en zelfstandig. IK ben dus de geschikte persoon om jou te helpen!
Zorg in Gent (9000) - Sofie
Sofie
Nieuw
9000 Gent
Hallo, mijn naam is Sofie. Ik ben afgestudeerd als begeleidster A2 en heb al heel wat stages/ vakantiejob's achter de rug die me heel wat ervaring hebben meegegeven. Ik studeer verder voor een bachelor in de orthopedagiek, omdat werken met mensen (met of zonder beperking) echt iets voor mij is. Hopelijk tot later!

Zorgverlener Gent: geëvalueerd met 4.85 door 157 klanten

Populaire dienstaanvragen: zorgverlener zoeken Gent, zorg op maat Gent, zorg aan huis Gent, schoonheidsbehandeling aan huis Gent,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Persoonlijke Assistent (m/v)
Thomas raadt Patricia aan Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Massage
Frans raadt Joyce aan Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Persoonlijke assistentie
Lisa raadt Hugo aan Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen zorg in Gent

De laatste aanvragen in de categorie zorg in Gent

Ontspanningsmassage - massage aan huis - Ontspannende/therapeutische massage gezocht - Massage gezocht - Modellen - Ik zoek massage - Massage voor gespannen student - Looking for a full-body sports massage - Massage nek en rug - Massage - ontspanningsmassage - Gezocht: kapper/kapster - Gezocht: nagelstyliste - Knippen en kleuren - licht kapsel dame 83 jaar - Massage allen vrouw..40 €1uur - Massage - lesgever Qi gong - Schoonheidsspecialiste & nagelstyliste - Kapper aan huis - massage - Nek en schouders massage - Massage - Haar knippen - Gebruik van de badkamer in Gent West. - Puntjes bijknippen - Zoek massage aan huis - Kapper aan huis - Massage - Massage aan huis - Kapper aan huis - Kapper aan huis - massage duo - Rug neck voet massage - Wij zoeken een zorgzame lieve assistente voor onze dochter - Wij zoeken een zorgzame lieve assistente voor onze dochter - Kapster/Kapper voor man - Dringende knipbeurt gezocht. - Knipbeurt thuis - Kapper / kapster - Kan je mijn haar knippen? - Haar moet af - Masagge - Massage - Back and shoulder massage required - Massage - Massage - zorgzame lieve assistente - Coupe de cheveux - Kapperstalent dat overweg kan met krullen - الرعاية الصحية - جمال : حلاق - Goede masseur gevraagd - Ontharing van volledig gelaat, oksels,full bikini en onderbe - Sensuele massage thaise massage door thaise vrouw.
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden