zorg Turnhout

Ontdek talentvolle zorgverleners in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Turnhout

Zorg in Turnhout (2300) - Liese
Liese
Turnhout
5/5 (70 reviews)
Zoals ik eerder al zei ben ik leerkracht van opleiding. Verder werk ik wekelijks met personen met een beperking of andere problematiek. Dit zowel verstandelijk als lichamelijk en zowel jong als oud.
Zorg in Oud-turnhout (2360) - Vera
Vera
Oud-turnhout
5/5 (54 reviews)
Ik heb veel ervaring met jong volwassenen met autisme vanuit mijn dagdagelijks leven. Ondersteuning geven bij algemene dagelijkse activiteiten van het leven in een een-op-een-relatie is iets waar ik me goed bij voel.
Zorg in Turnhout (2300) - Tino
Tino
Turnhout
5/5 (13 reviews)
Ik ben een papa van 2 kinderen en zet mij graag in voor hulbehoefende personen. Ik heb ervaring met PAB, ASS, eetstoornissen, angststoornissen, ... ADHD. Ik ben erg flexibel, kan me zowel overdag als in de avond vrijmaken. Ik kan ook vervoeren naar hobbies, winkel, ...
Zorg in Turnhout (2300) - Ghalia
Ghalia
Turnhout
5/5 (8 reviews)
Profiel naar aanleiding van regelmatige tewerkstelling. Geen interesse in andere aanbiedingen. Profiel naar aanleiding van regelmatige tewerkstelling. Geen interesse in andere aanbiedingen.
Zorg in Turnhout (2300) - Dorien
Dorien
Turnhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben Dorien en zou graag als persoonlijk assistente werken. Vooral in de weekends en tijdens de vakanties heb ik tijd om mij volledig in te zetten. Ik heb vooral ervaring met autisme omdat mijn zus autisme heeft
Zorg in Kasterlee (2460) - Hilde
Hilde
Kasterlee
5/5 (2 reviews)
Ik help graag bij dag dagelijkse administratie die een gezin de dag van vandaag dagelijks te verwerken krijgt. Verder kan ik ook contacten met nut sleveranciers en overheidsinstanties leggen nav eventuele administratieve vragen/problemen die u ondervindt
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Vosselaar (2350) - Kevin
Kevin
Vosselaar
5/5 (1 reviews)
ik kan je begeleiden bij dagdagelijkse dingen ik hou ook van sporten en amusement wandelen, winkelen ik heb een eigen wage en kan ook voor vervoer zorgen
Zorg in Oud-turnhout (2360) - Evelien
Evelien
Oud-turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben leiding geweest op een kamp voor jongeren met een mentale/lichamelijke beperking en kampleiding voor kleuters. Verder breng ik minstens 1 maal per week tijd door met een dame op hogere leeftijd.
Zorg in Vosselaar (2350) - Stephanie
Stephanie
Vosselaar
Nieuw
Ik ben zelf schoonheidsspecialiste al meer dan 15 jaar. In mijn vrije tijd help ik jouw graag aan mooie nagels. Een gewone manicure of gellak wat jij wenst.
Zorg in Beerse (2340) - Kurt
Kurt
Beerse
Nieuw
Vrouwen die massage willen, bezoek ik met plezier bij hen thuis of op hotel. Het genot van de vrouw staat voorop. Lekker relaxen in uw vertrouwde omgeving.
Zorg in Merksplas (2330) - Sara
Sara
Merksplas
Nieuw
Hoi, ik ben Sara en werk al sinds enkele jaren als verpleegkundige. Dit doe ik met hart en ziel. Zorgen voor anderen geeft mij voldoening. Dit kan vanalles zijn zoals luisteren, een goede babbel, een wandelingetje, boodschappen doen, raad geven... Vanuit mijn beroep en karakter weet ik hier discreet mee om te gaan. Heb jij nood aan een beetje gezelschap of een luisterend oor? ;-)
Zorg in Turnhout (2300) - Sophie
Sophie
Turnhout
Nieuw
Ik bied graag een helpende hand en een luisterend oor aan waar nodig. Heb je graag gezelschap bij het winkelen? Wil je hulp bij je administratie thuis? Laat maar horen!
Zorg in Rijkevorsel (2310) - Celine
Celine
Rijkevorsel
Nieuw
Ik ben nl nu ervaringsdeskundige in de re-integratie van kwetsbare mensen. Ik hou ervan om voor mensen iets te betekenen. Een luisterend oor, ervaringen delen, ect.
Zorg in Turnhout (2300) - Catharina en stefan
Catharina en stefan
Turnhout
Nieuw
Hallo lieve mensen, zoals in ons profiel beschreven, willen wij tijdens deze onzekere en toch wel rare Corona-toestanden, mensen helpen die zelf niet meer durven en/of in staat zijn (om welke reden dan ook) om boodschappen te doen. Wij leveren veilig tot aan de voordeur, we komen NIET binnen. We werken al als vrijwilligers bij een vzw die wekelijks voedselpakketten verdelen aan vele kansarmen.
Zorg in Turnhout (2300) - Lyn
Lyn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
Nieuw
Ik ben diëtiste van opleiding. Ik verzorg consultatie aan huis. En kan mensen wonende te Turnhout thuis coachen bij hun voedingsaankopen, maaltijdplan, supermarktaankopen of een kooksessie. Al dan niet samen met een kennis of partner.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Turnhout: geëvalueerd met 5.0 door 153 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Turnhout, zorg op maat Turnhout, zorg aan huis Turnhout, schoonheidsbehandeling aan huis Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden