zorg Turnhout

Ontdek talentvolle zorgverleners in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Turnhout

Zorg in Turnhout (2300) - Liese
Liese
Turnhout
5/5 (62 reviews)
Zoals ik eerder al zei ben ik leerkracht van opleiding. Verder werk ik wekelijks met personen met een beperking of andere problematiek. Dit zowel verstandelijk als lichamelijk en zowel jong als oud.
Zorg in Oud-turnhout (2360) - Vera
Vera
Oud-turnhout
5/5 (48 reviews)
Ik heb veel ervaring met jong volwassenen met autisme vanuit mijn dagdagelijks leven. Ondersteuning geven bij algemene dagelijkse activiteiten van het leven in een een-op-een-relatie is iets waar ik me goed bij voel.
Zorg in Turnhout (2300) - Ghalia
Ghalia
Turnhout
5/5 (8 reviews)
Profiel naar aanleiding van regelmatige tewerkstelling. Geen interesse in andere aanbiedingen. Profiel naar aanleiding van regelmatige tewerkstelling. Geen interesse in andere aanbiedingen.
Zorg in Turnhout (2300) - Tino
Tino
Turnhout
5/5 (5 reviews)
Ik ben een papa van 2 kinderen en zet mij graag in voor hulbehoefende personen. Ik heb ervaring met PAB, ASS, eetstoornissen, angststoornissen, ... ADHD. Ik ben erg flexibel, kan me zowel overdag als in de avond vrijmaken. Ik kan ook vervoeren naar hobbies, winkel, ...
Zorg in Turnhout (2300) - Dorien
Dorien
Turnhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben Dorien en zou graag als persoonlijk assistente werken. Vooral in de weekends en tijdens de vakanties heb ik tijd om mij volledig in te zetten. Ik heb vooral ervaring met autisme omdat mijn zus autisme heeft
Zorg in Vosselaar (2350) - Kevin
Kevin
Vosselaar
5/5 (1 reviews)
ik kan je begeleiden bij dagdagelijkse dingen ik hou ook van sporten en amusement wandelen, winkelen ik heb een eigen wage en kan ook voor vervoer zorgen
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Vosselaar (2350) - Stephanie
Stephanie
Vosselaar
Nieuw
Ik ben zelf schoonheidsspecialiste al meer dan 15 jaar. In mijn vrije tijd help ik jouw graag aan mooie nagels. Een gewone manicure of gellak wat jij wenst.
Zorg in Beerse (2340) - Kurt
Kurt
Beerse
Nieuw
Vrouwen die massage willen, bezoek ik met plezier bij hen thuis of op hotel. Het genot van de vrouw staat voorop. Lekker relaxen in uw vertrouwde omgeving.
Zorg in Merksplas (2330) - Sara
Sara
Merksplas
Nieuw
Hoi, ik ben Sara en werk al sinds enkele jaren als verpleegkundige. Dit doe ik met hart en ziel. Zorgen voor anderen geeft mij voldoening. Dit kan vanalles zijn zoals luisteren, een goede babbel, een wandelingetje, boodschappen doen, raad geven... Vanuit mijn beroep en karakter weet ik hier discreet mee om te gaan. Heb jij nood aan een beetje gezelschap of een luisterend oor? ;-)
Zorg in Turnhout (2300) - Sophie
Sophie
Turnhout
Nieuw
Ik bied graag een helpende hand en een luisterend oor aan waar nodig. Heb je graag gezelschap bij het winkelen? Wil je hulp bij je administratie thuis? Laat maar horen!
Zorg in Turnhout (2300) - Catharina en stefan
Catharina en stefan
Turnhout
Nieuw
Hallo lieve mensen, zoals in ons profiel beschreven, willen wij tijdens deze onzekere en toch wel rare Corona-toestanden, mensen helpen die zelf niet meer durven en/of in staat zijn (om welke reden dan ook) om boodschappen te doen. Wij leveren veilig tot aan de voordeur, we komen NIET binnen. We werken al als vrijwilligers bij een vzw die wekelijks voedselpakketten verdelen aan vele kansarmen.
Zorg in Turnhout (2300) - Lyn
Lyn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
Nieuw
Ik ben diëtiste van opleiding. Ik verzorg consultatie aan huis. En kan mensen wonende te Turnhout thuis coachen bij hun voedingsaankopen, maaltijdplan, supermarktaankopen of een kooksessie. Al dan niet samen met een kennis of partner.
Zorg in Turnhout (2300) - Els
Els
Turnhout
Nieuw
Ik werk als referentiepersoon dementie in een wzc. Mijn empathisch vermogen en engelengeduld zorgen ervoor dat ik er graag gezien ben. Ikzelf heb dan ook een hartje voor ouderen (en ouderen met dementie).
Zorg in Turnhout (2300) - Els
Els
Turnhout
Nieuw
Ik bezit een bachelor orthopedagogie en ben gespecialiseerd in dementie. Ik ben de ideale hulp voor personen met dementie, zowel gezelschap houden, als ondersteuning van de mantelzorg of omringende.
Zorg in Turnhout (2300) - Jordy
Jordy
Turnhout
Nieuw
Heeft u hulp nodig om naar de winkel te gaan en om u zakken te dragen of moet je iets ophalen maar bent niet goed te been of u heeft hulp nodig bij andere zaken kan u altijd vragen
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn ervaring met ring twice is niet echt positief,weinig interesse bij twee aanvragen.Te duur(20% bijbetalen als je eenmalig een dienst wilt aanvragen)terwijl de uitvoerder ook nog eens moet betalen voor de klant.Vo... ”
Sofie
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Turnhout: geëvalueerd met 5.0 door 128 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Turnhout, zorg op maat Turnhout, zorg aan huis Turnhout, schoonheidsbehandeling aan huis Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden