manicure aan huis

Ontdek talentvolle manicure specialisten bij jou in de buurt

Meer dan 298 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie nagelstylisten

Manicure in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (12 reviews)
Hoi ik ben Sonja schoonheidsspecialiste met pensioen,gespecialiseerd in hifu verstevigen door lichttherapie van gelaat en lichaam. Willen jullie tegen de zomer een mooier figuur of stevigere gelaatstrekken dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres.
Manicure in Hasselt (3500) - Camila
Camila
Hasselt
5/5 (7 reviews)
Hey! Ik ben Camila. Ik ben van Brazilië en woon al 2 jaar in België. Eerst in Brussel en nu een kleine jaar met mijn vriend in Hasselt. Ik kan nog geen Nederlands maar wel perfect Engels. Ik heb cursussen nagels, lashes en make-up gevolgd en ben in Brazilië voltijds zelfstandig make-up artiest geweest. Ik kan tot bij u komen om je nagels, lashes of make-up te doen.
Manicure in Mechelen (2800) - Chayenne
Chayenne
Mechelen
3.67/5 (3 reviews)
Hallo, Ik ben chayenne en ik kom uit Mechelen. Ik heb een paar jaar geleden een opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd. Nu doe ik enkel nog ontharingen (met een waxpot) en manicure (met gewone lak).
Manicure in Antwerpen (2000) - Nina
Nina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Kapster: knippen, brushen, kleuren, styling. Schoonheidsspecialiste: Massages, Gelaatverzorging, Manicure, Pedicure, Ontharing. Steeds op afspraak, thuis geleverd!
Manicure in Zele (9240) - Maïté
Maïté
Zele
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben momenteel bezig met een opleiding als nagelstyliste. Ik kan de basis van manicure zeker al toepassen op aanvraag van de klant. Verder is dit een leuke bijverdienste en een goede oefening voor mijn opleiding. Wilt u zich graag eens laten verwennen en even ontspannen? Dan bent u aan het juiste adres. Ik kan me verplaatsen tot bij de klant thuis. Tot binnenkort!
Manicure in Wommelgem (2160) - Warda
Warda
Wommelgem
5/5 (3 reviews)
Naast mijn universitaire opleiding heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste gevold in volwassenonderwijs. Het is niet mijn hoofdberoep, maar hier en daar werk ik wel bij.
Manicure in Minderhout (2322) - Jinthe
Jinthe
Minderhout
5/5 (3 reviews)
hey, ik ben Jinthe (22j). Ik plaats gellak en gelnagels met verlening. Ik heb enkel een online cursus hiervoor gevolgd en zou graag meer ervaring opdoen! Ik ben een open en sociaal persoon en kijk ernaar uit om jouw nagels te behandelen en je beter te leren kennen! Foto’s van mijn werk vind je op mijn insta: glamorousnails_jinthe Hopelijk tot snel!
Manicure in Hoboken (2660) - Diane
Diane
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Ben 20 jaar zelfstandige schoonheidsspecialiste geweest en mis het wel om manicure en pedicure te doen. Dus zo af en toe wat liefhebbers hun handen ofvoeten verzorgen is best leuk.
Manicure in Ichtegem (8480) - Melissa
Melissa
Ichtegem
5/5 (2 reviews)
Ik genoot een opleiding schoonheidszorgen en medische pedicure, dus ik ben op de hoogte van alles wat daarmee samenhangt. Van nagels lakken, tot eksteroog, tot gelaatsverzorging... ik weet wat te doen!
Manicure in Leuven (3000) - Jordy
Jordy
Leuven
2.5/5 (2 reviews)
Met mijn opleiding van medische pedicure kan ik U voorthelpen met allerlei medische klachten/problemen aan de voeten/nagels. Ik heb hiervoor proffesioneel materiaal te beschikking en doe dit met heel veel professionaliteit én liefde!
Manicure in Hemiksem (2620) - Gitte
Gitte
Hemiksem
3.5/5 (2 reviews)
Ik wil later graag een nagelsalon openen. Ik ben nu ook al bezig met mijn eigen nagels en verschillende methoden. Ik kan gelnagels, acrylic en een gewone manicure met nagellak. Iets speciaals is ook geen probleem aangezien ik graag zelf mijn nagels doe volgens trends.
Manicure in Heverlee (3001) - Sophie
Sophie
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Sophie en ik heb een opleiding schoonheidsverzorging gedaan. De diensten die ik aanbied zijn: manicure, gellak, pedicure en ontharing. Hopelijk tot snel!
Manicure in Borsbeek (2150) - Veerle
Veerle Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borsbeek
5/5 (2 reviews)
Ik ben sinds 2020 zelfstandige masseur en voetreflexoloog in mijn praktijk in Wijnegem & aan huis. Sinds 2022 doe ik ook gespeciamiseerde pedicure aan huis. Voor alles wat ik doe heb ik een certificaat of diploma. Ik hou rekening met de wensen van de klant & doe enkel wat binnen mijn expertise valt. Ik hecht veel belang aan hygiëne, natuurlijke producten & professioneel materiaal.
Manicure in Borgerhout (2140) - Suzanne
Suzanne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Heb je graag mooie verzorgde nagels en niet echt de tijd of de skills om dit zelf te doen? Ik heb een product, Striplac, dat werkt ongeveer zoals gellak maar zou minder beschadigend voor de nagel moeten zijn. Het blijft 14 dagen op de nagel, zonder kapjes of beschadigingen. Na 14 dagen kan je de kleur en de lac gewoon in 1 soepele beweging van je nagel pellen.
Manicure in Harelbeke (8530) - Marie
Marie
Harelbeke
5/5 (1 reviews)
Heyhey ik sta altijd paraat voor het verzorgen van de handen ik leg ook nagels met of zonder verlening met uv gel laken en verzorgen kan ook altijd bij mij
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel manicure specialisten

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
“ Mijn ervaring met ring twice is niet echt positief,weinig interesse bij twee aanvragen.Te duur(20% bijbetalen als je eenmalig een dienst wilt aanvragen)terwijl de uitvoerder ook nog eens moet betalen voor de klant.Vo... ”
Sofie
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Manicure: geëvalueerd met 4.8 door 64 klanten

Populaire dienstaanvragen

manicure, french manicure, gelish nagels, nagelstyliste, nagelverzorging, gelnagels laten zetten, pedicure,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan manicure

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden