tuinwerken Borgerhout

Tuinwerken Borgerhout: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners voor tuinwerken Borgerhout

Ruben is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinwerken in Deurne (2100) - Ruben
Ruben
Deurne
4.85/5 (39 reviews)
ik kom alle zware tuin werken doen zoals het wegruimen van puin naar de container uitgraven van grachten voor wachtbuizen het omzagen en ontdoen van bomen en takken. ik beschik over het materiaal en zal zeker u oplossing zijn voor u een pijnlijke rug te besparen ;)
Tuinwerken in Deurne (2100) - Jamal
Jamal
Deurne
4.97/5 (29 reviews)
Beste, ik heb 5jaar ervaring als tuinonderhoudik kan metalle machines aan d slag, bosmaier, haagschaar, kettinzaag, grasmachine, zitmaier ik werk heel nauwkeurig, ik benhard werker en eerlijk, ik Groetjed
Tuinwerken in Antwerpen (2000) - Mihai
Mihai
Antwerpen
4.55/5 (22 reviews)
Beste,Ik heb 10 jaar ervaring alleen in tuinieren,ik kan elk werk in je tuin doen, ik ben punctueel en serieus.Als we eenmaal hebben samengewerkt zullen we zeker weer werken.Dank u
Sacha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinwerken in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.94/5 (18 reviews)
Fijn of rustig werk doe ik graag. Maar het liefst doe ik liever wat zwaarder werk waar ik mijn energie in kwijt kan en men kracht gebruik. Dit geeft mij ook meer voldoening. In sport en mijn avontuurlijke natuur komen deze eigenschappen ook van pas. Als ik iets doe, doe ik het goed of ik doe het liever niet.
Dylan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinwerken in Deurne (2100) - Dylan
Dylan
Deurne
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben een zeer harde werker, kan veel uren kloppen om mijn doel tegen het eind van de dag te behalen. Ik heb ervaring in de tuinbouw, net zoals het poetsen heb ik dit dan weer van mijn vader overgekregen. Een heel hard werkende mens waar ik altijd wel een beetje met mijn ogen steelde Ik ben redelijk laag in prijs voor dit soort werken dus pak zeker je kans, en neem het voordeel van de twijfel!
Tuinwerken in Antwerpen (2060) - Marius
Marius Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (4 reviews)
Zorguldige tuinier.Ik zal met plezier in uw tuin komen werken alsof het mijn eigen tuin was. Ik beschik over veel gereedschap machines(blazer,heggenschaar,...) en ik ga vaak tuinonderhoud doen. Vertrouw op mijn ervaring.
Tuinwerken in Antwerpen (2000) - Bram
Bram
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik kan je bijstaan in je tuin voor al je gras-, haag-, en boomwerken. Ik beschik over een grasmaaier, heggenschaar en heggenschaar met verlengstuk voor hoge hagen. Contacteer me gerust voor de mogelijkheden en eventueel weg doen van groenafval naar het containerpark.
Tuinwerken in Antwerpen (2018) - Marcin
Marcin
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik heb op de farm van mijn ouders helft van mijn leven gewerkt. Geen takken zijn te zwaar voor me. Ik zal in jullie tuin met plezier werken. Ik woon in Antwerpen maar ik heb een auto dus ik kan zonder probleem naar u verplaatsen. Hopelijk zullen wij elkaar ontmoeten en details van mijn werk bespreken.
Tuinwerken in Antwerpen (2060) - Yaramis
Yaramis
Antwerpen
3.5/5 (2 reviews)
Zeg me U plan ivm uw tuin en er wordt iets prachtigs van gemaakt door me! Ik heb een villa zelf gebouwd dus wat is een tuin daarbij dat ik dat niet aankan. Ik let op detail omdat ik als goudsmid op mm let!
Tuinwerken in Antwerpen (2000) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een tuinier met hart en ziel. Beschik over eigen materialen om uw hagen te snoeien, gras te maaien algemeen onderhoud van je tuin, winteropkuis en zoveel meer. Ben heel flexibel wat dagen en uren betreft.
Tuinwerken in Antwerpen (2000) - Pierre
Pierre Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben vooral gespecialiseerd in het aanleggen van de groenvormen van tuinen. Een goed doordachte border met een duurzame mix van vaste planten, etc. Hiervoor heb ik het materiaal, vervoer en ook de contacten bij allerlei kwekers van vaste planten, bomen etc.
Tuinwerken in Antwerpen (2018) - Yves kibi puati
Yves kibi puati
Antwerpen
Nieuw
In mijn ouderlijk huis (alsook bij een deel van de famiilie) heb ik lang ingestaan voor het op orde houden van onze tuinen. Op dit valk ben ik een manusje van alles. Ik kan grote sloopwerken aan alsook het (ver)planten van bomen en het winter klaar maken van tuinen.
Tuinwerken in Antwerpen (2000) - Mohanad
Mohanad
Antwerpen
Nieuw
Dag allemaal Ik ben Mohanad en ik woon in Antwerpen. Ik ben 27 jaar. Ik werk als IT-manager in Brussel. Ik zou graag de mensen met hun laptop en pc helpen. Ik heb veel vrije tijd om een paar dingen te doen. ..............................................................
Tuinwerken in Borgerhout (2140) - Bruno
Bruno
Borgerhout
Nieuw
Ik kan erg goed om met kettingzaken, bijlen en haagsnoeiers. Heb dit vroeger heel vaak gedaan bij mijn grootouders. Altijd probeer ik ook mijn werk zo zorgvuldig mogelijk af te werken omdat ik hier voldoening uit haal. Ook ben ik enorm gemotiveerd :) Hopelijk tot snel! Groetjes, Bruno
Tuinwerken in Antwerpen (2000) - Jonas
Jonas
Antwerpen
Nieuw
Ik ben een tuinier met zicht op details en fijne afwerking. Alles van tuinwerken kan ik uitvoeren of aanleggen. Ik beschik niet over alle materialen om een tuin te onderhouden, aangezien ik zelf op appartement woon.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel leuk platform alles gevonden wat ik nodig had Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ”
Joren
“ Heel makkelijk in gebruik. Ideaal omdat alles gecontroleerd is. Simpel en goed ”
Stefaan
“ Apps ondekt via via een echte aanraden apps ik wenst uw succes in de toekomst ”
Hans
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinwerken Borgerhout: geëvalueerd met 4.79 door 129 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinwerken Borgerhout, tuinaanleg Borgerhout, terras aanleggen Borgerhout, tuinaannemer Borgerhout, omheining plaatsen Borgerhout, tuin werken Borgerhout, werken in de tuin Borgerhout, tuinontwerp Borgerhout, tuinhulp lage prijs Borgerhout, tuinarchitect Borgerhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinwerken in Borgerhout

De laatste aanvragen in de categorie tuinwerken in Borgerhout

snoeien van sierappelboom in stadstuintje - Verwijderen klimop van gevel - Opfrissen - Aanleg patio met grind - "goot" met schop van circa 10 meter voor elektriciteitsdraad - Tuinonderhoud - Verwijderen klimop & heraanleg groene muur - Boom afhakken - vellen van 2 bomen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden