Ring Twice

Ontdek talentvolle tuinmannen in Borgerhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuinmannen in de buurt van Borgerhout

Sandra is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (260 reviews)
Zoek je iemand voor kleine klusjes in de tuin zoals gras maaien, haag of planten snoeien, bladeren oprapen enz.. Aarzel niet om mij te contacteren. Ben niet vies van vuile handen, werk graag in de openlucht en durf zeggen dat ik mijn mannetje kan staan. Ben correct in het naleven van afspraken en een pietje precies in afleveren van het werk. Afvoer van groenafval is geen probleem.
Tuinman in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
Borgerhout
4.95/5 (77 reviews)
Ervaring in tuinwerken sinds mijn 12 jaar. Grasmaaien, snoeien, aanplanten kleine en grotere planten, kleine grondwerken, onderhoud in het voorjaar en in het najaar,.. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Tuinman in Antwerpen (2018) - Kurt
Kurt
Antwerpen
4.97/5 (38 reviews)
Met mijn Peugeot 2008 en grote verhoogde aanhangwagen met loofrekken ben ik in staat om veel groenafval of snoeiafval te laden zoals takken, bladeren , boomstronken en gras Mvg Kurt
Tuinman in Deurne (2100) - Ruben
Ruben
Deurne
4.82/5 (33 reviews)
ik kom zorgvuldig tot op 7 meter hoogte alle dakgoten proper maken en reinig u hele buizen ik ben graag in de tuin bezig en kan het nodige materiaal meebrengen ik ben flexibel en zit er niets mee in om avond uren te doen
Tuinman in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
Antwerpen
4.97/5 (31 reviews)
Ik heb hogedruk Karcher K7 (snelheid 60m2 per uur), haagschaar en grasmaaier op accu en nodige materialen om jouw tuin nog mooier te maken. Jouw tuin, terras of auto zal als nieuw uitzien. Gras maaien, haag snoeien en bladeren oprapen behoort ook tot mijn pakket. Klik nu op "Jacek kiezen", betaal abonnement van ListMinut om BA verzekering te dekken!!! Belangrijk, toch?
Tuinman in Antwerpen (2000) - Mihai
Mihai
Antwerpen
4.55/5 (22 reviews)
Beste,ik heb Een ervaring van 10 jaar alleen in onderhouden tuinieren,ik ben serious en punctueel..ik heb alle materialen voor tuin .ik kan 7/7 werken.
Tuinman in Deurne (2100) - Jamal
Jamal
Deurne
5/5 (16 reviews)
Ik ben al 5 jaar aan de slag als natuur/groen arbeider. Ik heb voor al het materiaal opleidingen genoten. Ik ga planmatig en efficient te werk. Ik ben beschikbaar voor werken in en rond antwerpen.
Tuinman in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.92/5 (13 reviews)
Voorheen mijn moeder veel geholpen met verscheidene werken in de tuin. Zo heb ik de meeste zaken in tuinonderhoud (ook kuisen) en opbouw ervan gedaan. Heb ook een beetje inzicht in de opstelling ervan. Helaas is mijn kennis van planten, bloemen en eigen kweek fruit/groenten erg miniem. Ook het hardere werk: houthakken, snoeien ens,.. schuw ik niet.
Tuinman in Deurne (2100) - Laziz
Laziz
Deurne
5/5 (5 reviews)
(probleem = oplossing) Elk probleem is op te lossen. Maar alleen als je de juiste kluster kiest👍🏼 Dag allemaal, ik ben Laziz, een jonge arbeider uit Deurne-zuid,ik heb heel wat ervaring opgedaan en bouwsector, (schilder, loodgieter, tuinier alles rond om renoveren van appartementen of huizen) ik ben trots op mijn werk. Ik spreek meerdere talen: NL,Fr en Sp
Tuinman in Deurne (2100) - Mohammed
Mohammed
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ben een specialist in tuinonderhoud. Lever zuiver, propper werk waar u tevreden over zult zijn. U wensen worden uitgevoerd tegen een mooi prijs. U kunt gerust contact met mij opnemen om het 1 en ander te bespreken. Gr M
Tuinman in Antwerpen (2018) - Marcin
Marcin
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik hou van werk in tuin. Met plezier zal ik voor u gras maaien, haag snoeien, balderen oprapen of andere werk uitvoeren. Laat me weten hoe kan ik tot uw dienst zijn.
Tuinman in Antwerpen (2060) - Dominique
Dominique
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Verbonden zijn met de natuur is heerlijk. Ik zit er niet mee in om mijn handen vuil te maken of zelfs snoeiwerken uit te voeren. Ik ben geen professionele boomchirurg, maar door middel van touwtechnieken voel ik er mij wel in thuis en is het vellen van een boom bijvoorbeeld wel een optie. Ik hoor graag wat u wenst en zoek een gepast oplossing!
Tuinman in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben Mikey 23jaar en heb tuinbouw gestudeert heb al vele stage gedaan en overal waren ze content ik wil me via deze weg bij jullie aanbieden
Tuinman in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
Deurne
5/5 (1 reviews)
De verzorging van een tuin is zeer belangrijk. Het is een stuk natuur waar we tot rust kunnen komen en genieten van het goede weer. Ik kom graag helpen bij het onderhouden van uw tuin. Ik ben niet bang om vuil te worden.
Tuinman in Berchem (2600) - Eric
Eric
Berchem
5/5 (1 reviews)
Kleinere tuinklusjes... Gras maaien, snoeien, bladeren oprapen, kleine grondwerken, onkruid wieden, Beschik over het kleiner courante materiaal, Groenafval kan ik momenteel niet zelf afvoeren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Borgerhout: geëvalueerd met 4.91 door 511 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Borgerhout, betaalbare tuinman Borgerhout, tuinman gezocht Borgerhout, gras maaien Borgerhout, haag snoeien Borgerhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Borgerhout: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Borgerhout is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Borgerhout namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Borgerhout

Een tuinman in Borgerhout zal jouw tuin nivelleren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen gras? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Borgerhout? Zo ben je verzekerd van het aantrekkelijkste resultaat. De tuinman in Borgerhout zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de perfecte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Borgerhout

In het takenpakket van een tuinman Borgerhout is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Borgerhout zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Borgerhout

En een laatste taak is het geven van advies. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest passend voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Borgerhout. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Borgerhout helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Borgerhout?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt makkelijk, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is slim om een tuinman in Borgerhout in te schakelen. Een tuinman Borgerhout is kenner in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Borgerhout?

Een tuinman in Borgerhout is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Borgerhout aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Borgerhout ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Borgerhout prijs
Tuinman Borgerhouttussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Borgerhout en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Borgerhout
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag snoeien€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Borgerhout gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar geoefende tuinman in Borgerhout? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Borgerhout te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Borgerhout vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Borgerhout te zoeken. Het is altijd slim om verschillende tuinmannen in Borgerhout met elkaar te vergelijken. Jouw gras afrijden? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Borgerhout! Ze zullen jou een prijsofferte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een geoefende en bekwame tuinman in Borgerhout vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Borgerhout een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Borgerhout selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Borgerhout

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden