tuinman Borgerhout

Tuinman Borgerhout gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Borgerhout: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
Borgerhout
4.95/5 (77 reviews)
Ervaring in tuinwerken sinds mijn 12 jaar. Grasmaaien, snoeien, aanplanten kleine en grotere planten, kleine grondwerken, onderhoud in het voorjaar en in het najaar,.. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Tuinman in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.94/5 (18 reviews)
Voorheen mijn moeder veel geholpen met verscheidene werken in de tuin. Zo heb ik de meeste zaken in tuinonderhoud (ook kuisen) en opbouw ervan gedaan. Heb ook een beetje inzicht in de opstelling ervan. Helaas is mijn kennis van planten, bloemen en eigen kweek fruit/groenten erg miniem. Ook het hardere werk: houthakken, snoeien ens,.. schuw ik niet.
Tuinman in Borgerhout (2140) - Geert
Geert
Borgerhout
4.85/5 (13 reviews)
Ik ben zelf een enthousiaste tuinier die houdt van alles wat groeit en bloeit. Grasmaaien, onkruid wieden en snoeien voer ik graag voor u uit. Als u nog andere vragen hebt, stel ze dan gerust. Groeten.
Tuinman in Borgerhout (2140) - Muamed
Muamed
Borgerhout
5/5 (2 reviews)
Heb al reeds ervaring in groen onderhoud heb 2 jaar gewerkt voor manus dus ken ik het wel zeker hè en der bij kan ik met alle machines werken en nog veel meer
Tuinman in Borgerhout (2140) - Kim
Kim
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Mijn stadstuin is de plek waar ik kan ontspannen, wroeten in de aarde en voelen wat mijn planten nodig hebben geeft me veel energie. Zeker als je dan die eerste tomaten en frambozen kan oogsten.
Tuinman in Borgerhout (2140) - Bruno
Bruno
Borgerhout
Nieuw
Ik vind het heerlijk om in de tuin en in de natuur bezig te zijn. Van gras maaien, bladeren oprapen, haag snoeien tot bloemetjes planten. Al die zaken geven me voldoening. Ik ben erg gemotiveerd en werk altijd heel zorgvuldig. Hopelijk tot snel! Groetjes, Bruno
Tuinman in Borgerhout (2140) - Thirusan
Thirusan
Borgerhout
Nieuw
tuinonderhoud van klein tot groot, kan me altijd verplaatsen voor een opinie, Als het maar met de tuin te maken heeft ben ik altijd paraat voor een babbel.
Tuinman in Borgerhout (2140) - Anouar
Anouar
Borgerhout
Nieuw
Hallo, tuinman is iets wat ik graag doe, natuur en vrijheid daar sta ik zeker voor open, thuis hebben wij ook een grote tuin waar ik het gras afrij, de bloemetjes water geef en het onkruid weghaal. Tot binnenkort
Tuinman in Borgerhout (2140) - Marten
Marten
Borgerhout
Nieuw
Ik werk zelf bij Werminval een beschutte werkplaats met een groen afdeling. Ik heb als vakantiejob altijd groendienst in het rivierenhof (Antwerpen) gedaan. Mijn grootmoeder had ook een gigantische tuin. Waar ik al van kleins af aan in mee hielp.
Tuinman in Borgerhout (2140) - Maarten
Maarten
Borgerhout
Nieuw
Buiten werken doe ik met passie. Planten zijn mijn vrienden. Het is dan ook niet meer dan vanzelfsprekend dat ik elke tuinklus met enthousiasme en precisie afwerk.
Tuinman in Borgerhout (2140) - Aaren
Aaren
Borgerhout
Nieuw
Ik vindt het altijd leuk om buiten te zijn ben elke dag wel effe iens buiten en hou van de natuur en de tuin en heb ook 3jaatuin gevolg van 1ste tot 3de jaar
Tuinman in Borgerhout (2140) - Israr khan
Israr khan
Borgerhout
Nieuw
Ik heb afgelopen jaar bij mijn schoonmoeder gewoond die voor en achter tuin heeft. Ik heb de tuin altijd heel goed bijgehouden tegen onkruid. Daarnaast heb ik voor haar in haar achtertuin mint, coriander en andere fruit ingeplant.
Tuinman in Borgerhout (2140) - Bilal
Bilal
Borgerhout
Nieuw
Ik ben bilal ik heb al jaren ervaring in het tuinieren zoals bloempjes planten en boompjes ' struikjes planten . Gras maaien en planten verzorgen .
Tuinman in Borgerhout (2140) - Gianino
Gianino
Borgerhout
Nieuw
Ik onderhoud tuin van mijn ouders en familie elke keer Mvg
Tuinman in Borgerhout (2140) - Issam
Issam
Borgerhout
Nieuw
Als tuinman heb ik 3 maanden ervaring als bladblazer, plukken en onkruid weghalen. Het geeft me en goed gevoel ik word er rustig van om in de natuur te werken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vlotte hulp, goed dat we zelf keuze tss mensen kunnen maken, door evaluatie zien we wie goed werk levert ”
Jochen
“ leuk om zo'n mogelijkheid te hebben - als het nodig is. bedankt dat jullie bestaan - dat is altijd handig :-) en geef het door aan vrienden. ”
Ken
“ Een fijne eerste ervaring. Wij kenden de website nog niet. Goede informatie, overzichtelijk, veilige manier van betalen. ”
Geert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Borgerhout: geëvalueerd met 4.94 door 109 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Borgerhout, betaalbare tuinman Borgerhout, tuinman gezocht Borgerhout, gras maaien Borgerhout, haag snoeien Borgerhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Borgerhout: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Borgerhout is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Borgerhout namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Borgerhout

Een tuinman in Borgerhout zal jouw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen gras? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Borgerhout? Zo ben je verzekerd van het meest geweldige resultaat. De tuinman in Borgerhout zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de ideale plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Borgerhout

In het takenpakket van een tuinman Borgerhout is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Borgerhout zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Borgerhout

En een laatste taak is het geven van tips. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Borgerhout. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Borgerhout helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Borgerhout?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt makkelijk, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is verstandig om een tuinman in Borgerhout in te schakelen. Een tuinman Borgerhout is deskundige in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Borgerhout?

Een tuinman in Borgerhout is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Borgerhout aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Borgerhout ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Borgerhout prijs
Tuinman Borgerhouttussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor verschillende diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Borgerhout en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je verschillende voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Borgerhout
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gras afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Borgerhout gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar gepaste tuinman in Borgerhout? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Borgerhout te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Borgerhout vergelijken?

Je wil graag jouw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Borgerhout te zoeken. Het is altijd verstandig om verschillende tuinmannen in Borgerhout met elkaar te vergelijken. Jouw gras afrijden? De bomen snoeien? Niets is te ingewikkeld voor de tuinmannen in Borgerhout! Ze zullen jou een prijsofferte doorsturen op basis van hun kundigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een gepaste en bekwame tuinman in Borgerhout vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Borgerhout een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Borgerhout selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Borgerhout

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Borgerhout

Tuinieren - Tuinman : Andere - tuinman voor 2 keer per jaar grote tuinbeurt - Tuinier gezocht voor aantal keer per jaar - Snoeien hagen in voortuin - Gardening - Gardening - Gardening work - Groen dak/terras - tuin gedeeltelijk voorbereiden aanplanting - werken in de tuin - Gevel klimop snoeien - stoep onkruid vrijmaken bedrijf - Gras maaien , kleine tuin - josy voor den tuin - Tuinwerkgras maaien,beetje snoeien en opruimen - graszoden aanleggen - klimop snoeien - tuinonderhoud - snoeien struiken en kleine bomen en lichter tuinw - tuinonderhoud - onderhoud tuin - Tuin kinderdagverblijf - verwijderen of snoeien grote klimplant aan voorgevel - Tuin opruimen - vernieuwen gazon - snoeien - ik wens in het vervolg nog - Opknapbeurt tuin - Haag snoeien en aanplanten - gras maaien - Tuin moet klaar gemaakt worden voor nieuwe aanplantingen - onderhoud tuin - GRAS MAAIEN KLEIN VOORTUINTJE EN IETS GROTERE TUIN - Zaaien gras - Klimop - tuin fatsoeneren - GROOT DAKTERRAS MET VEEL PLANTEN enz.. - Snoeien ontspoorde blauwe regen - boom snoeien stadstuin - Opknappen tuin. Snoeien, 2 plantenbakken terug proper maken en vullen met kruiden - stadstuin opruim en heraanleg - Tuin onderhoud - Struiken en coniferenhaag snoeien, - tuin snoeien en opkuisen, gras - Tuinieren - Tuinman : Andere - Onderhoud tuin - Tuinman - Andere in Borgerhout (2140) - kluesjesman in Borgerhout (2140)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden