Vind de beste tuinman van Borgerhout

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
4.98/5 · 249 reviews
2050 Antwerpen
Zoek je iemand voor kleine klusjes in de tuin zoals gras maaien, haag of planten snoeien, bladeren oprapen enz.. Aarzel niet om mij te contacteren. Ben niet vies van vuile handen, werk graag in de openlucht en durf zeggen dat ik mijn mannetje kan staan. Ben correct in het naleven van afspraken en een pietje precies in afleveren van het werk. Afvoer van groenafval is geen probleem.
Tuinman in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
4.95/5 · 77 reviews
2140 Borgerhout
Ervaring in tuinwerken sinds mijn 12 jaar. Grasmaaien, snoeien, aanplanten kleine en grotere planten, kleine grondwerken, onderhoud in het voorjaar en in het najaar,.. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Tuinman in Deurne (2100) - Ruben
Ruben
4.82/5 · 33 reviews
2100 Deurne
ik kom zorgvuldig tot op 7 meter hoogte alle dakgoten proper maken en reinig u hele buizen ik ben graag in de tuin bezig en kan het nodige materiaal meebrengen ik ben flexibel en zit er niets mee in om avond uren te doen
Tuinman in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
4.97/5 · 29 reviews
2018 Antwerpen
Ik heb hogedruk Karcher K7 (snelheid 60m2 per uur), haagschaar en grasmaaier op accu en nodige materialen om jouw tuin nog mooier te maken. Jouw tuin, terras of auto zal als nieuw uitzien. Gras maaien, haag snoeien en bladeren oprapen behoort ook tot mijn pakket. Klik nu op "Jacek kiezen", betaal abonnement van ListMinut om BA verzekering te dekken!!! Belangrijk, toch?
Tuinman in Deurne (2100) - Jamal
Jamal
5/5 · 11 reviews
2100 Deurne
Ik ben al 5 jaar aan de slag als natuur/groen arbeider. Ik heb voor al het materiaal opleidingen genoten. Ik ga planmatig en efficient te werk. Ik ben beschikbaar voor werken in en rond antwerpen.
Tuinman in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
5/5 · 10 reviews
2140 Borgerhout
Voorheen mijn moeder veel geholpen met verscheidene werken in de tuin. Zo heb ik de meeste zaken in tuinonderhoud (ook kuisen) en opbouw ervan gedaan. Heb ook een beetje inzicht in de opstelling ervan. Helaas is mijn kennis van planten, bloemen en eigen kweek fruit/groenten erg miniem. Ook het hardere werk: houthakken, snoeien ens,.. schuw ik niet.
Tuinman in Deurne (2100) - Laziz
Laziz
5/5 · 5 reviews
2100 Deurne
(probleem = oplossing) Elk probleem is op te lossen. Maar alleen als je de juiste kluster kiest👍🏼 Dag allemaal, ik ben Laziz, een jonge arbeider uit Deurne-zuid,ik heb heel wat ervaring opgedaan en bouwsector, (schilder, loodgieter, tuinier alles rond om renoveren van appartementen of huizen) ik ben trots op mijn werk. Ik spreek meerdere talen: NL,Fr en Sp
Tuinman in Deurne (2100) - Mohammed
Mohammed
5/5 · 3 reviews
2100 Deurne
Ben een specialist in tuinonderhoud. Lever zuiver, propper werk waar u tevreden over zult zijn. U wensen worden uitgevoerd tegen een mooi prijs. U kunt gerust contact met mij opnemen om het 1 en ander te bespreken. Gr M
Tuinman in Antwerpen (2018) - Marcin
Marcin
5/5 · 3 reviews
2018 Antwerpen
Ik hou van werk in tuin. Met plezier zal ik voor u gras maaien, haag snoeien, balderen oprapen of andere werk uitvoeren. Laat me weten hoe kan ik tot uw dienst zijn.
Tuinman in Antwerpen (2060) - Dominique
Dominique
5/5 · 2 reviews
2060 Antwerpen
Verbonden zijn met de natuur is heerlijk. Ik zit er niet mee in om mijn handen vuil te maken of zelfs snoeiwerken uit te voeren. Ik ben geen professionele boomchirurg, maar door middel van touwtechnieken voel ik er mij wel in thuis en is het vellen van een boom bijvoorbeeld wel een optie. Ik hoor graag wat u wenst en zoek een gepast oplossing!
Tuinman in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Beste, Ik ben Mikey 23jaar en heb tuinbouw gestudeert heb al vele stage gedaan en overal waren ze content ik wil me via deze weg bij jullie aanbieden
Tuinman in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
De verzorging van een tuin is zeer belangrijk. Het is een stuk natuur waar we tot rust kunnen komen en genieten van het goede weer. Ik kom graag helpen bij het onderhouden van uw tuin. Ik ben niet bang om vuil te worden.
Tuinman in Berchem (2600) - Eric
Eric
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Kleinere tuinklusjes... Gras maaien, snoeien, bladeren oprapen, kleine grondwerken, onkruid wieden, Beschik over het kleiner courante materiaal, Groenafval kan ik momenteel niet zelf afvoeren.
Tuinman in Berchem (2600) - Alex
Alex Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Halo ik ben Alex. ik kan jou gras afdoen en de haag snoeien of de tuin opruimen. Zelf ben ik ook als schrijnwerker afgestudeert dit kan ook van pas komen in tuinen. Zelf werk ik graag proper en nauwkeurig, Ik ben zeer stipt en zeer flexibel, ook absoluut niet bang om mijn handen vuil te maken. Kan ik jou verder helpen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen.😃
Tuinman in Deurne (2100) - Only
Only Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Ik ben daniel werk in tuin onderhoud heb mijn camionnetje voor al u tuin onderhouds

Tuinman Borgerhout: geëvalueerd met 4.92 door 429 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Borgerhout, betaalbare tuinman Borgerhout, tuinman gezocht Borgerhout, gras maaien Borgerhout, haag snoeien Borgerhout,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Borgerhout: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Borgerhout is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Borgerhout namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Borgerhout

Een tuinman in Borgerhout zal uw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen grasveld? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Borgerhout? Zo bent u verzekerd van het aantrekkelijkste resultaat. De tuinman in Borgerhout zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de perfecte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Borgerhout

In het takenpakket van een tuinman Borgerhout is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De tuinman in Borgerhout zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Borgerhout

En een laatste taak is het geven van tips. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Borgerhout. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet opknappen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Borgerhout helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Borgerhout?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt als kinderspel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is verstandig om een tuinman in Borgerhout in te schakelen. Een tuinman Borgerhout is deskundige in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kunt u de tuin van uw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Borgerhout?

Een tuinman in Borgerhout is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Borgerhout aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Borgerhout ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Borgerhout prijs
Tuinman Borgerhouttussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor meerdere diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Borgerhout en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u meerdere voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Borgerhout
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Borgerhout gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar ervaren tuinman in Borgerhout? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Borgerhout te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u wat u in uw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Borgerhout vergelijken?

U wilt graag uw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een tuinman in Borgerhout te zoeken. Het is altijd verstandig om verschillende tuinmannen in Borgerhout met elkaar te vergelijken. Uw grasveld afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te ingewikkeld voor de tuinmannen in Borgerhout! Ze zullen u een offerte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een ervaren en bekwame tuinman in Borgerhout vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Borgerhout een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Borgerhout selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Borgerhout

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden