huishoudhulp Vilvoorde

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Vilvoorde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Vilvoorde

Mustafa is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Peutie (1800) - Mustafa
Mustafa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Peutie
4.87/5 (90 reviews)
Nous assurons un nettoyage impeccable et soigneux. Nettoyage des vitres, appartement, parking, chantier, terrasse...etc. Maintenance et entretiens des tapis et sols. Wij verzekeren u een onberispelijke en zorgvuldig reiniging. Schoonmaken van ramen, appartement, parkeerplaats, werf, terras...etc. Onderhoud en verzorging van tapijten en vloeren.
Huishoudhulp in Vilvoorde (1800) - Petka
Petka
Vilvoorde
4.55/5 (11 reviews)
Ik heb all 5 jaar ervaring als poetsvrouw van London en ik heb eigen auto of kan ik gebruiken de openbarevervoer.Schoonmaken en strijken zijn geen probleem.
Huishoudhulp in Vilvoorde (1800) - Noura
Noura
Vilvoorde
5/5 (6 reviews)
Hallo, Ik ben Noura woonachtig te Vilvoorde en zou graag een centje willen bijverdienen. Goede en duidelijke afspraken met elkaar maken zorgt voor een vlotte samenwerking en nog meer opdrachtjes natuurlijk.
Huishoudhulp in Machelen (1830) - Tabitha
Tabitha
Machelen
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring als een poetshulp want heb ik als poetsvrouw gewerkt vanaf 2019 tot 2020.Ik Ben stipt en nuewkerig.Ik vind het echt leuk als alles is schoon en fris.Ik ben beschikbaar elke weekend.Hopelijk tot binnenkort
Huishoudhulp in Peutie (1800) - Mia
Mia
Peutie
5/5 (1 reviews)
Ik strijk al jaren en streek steeds voor een gezin met 3 kinderen. Ik strijk in een rookvrije ruimte en niet in een keuken waar het naar eten kan ruiken. Zo blijft uw was fris. Ik ben een eerlijke dame.
Huishoudhulp in Vilvoorde (1800) - Melissa
Melissa
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Ramen poetsen vind ik zelf een leuk werkje. Daarom dat ik dit dan ook aanbied. Andere diensten in schoonmaak zijn vooral de kleine dingen zoals stofzuigen, stof afdoen, opblinken, kasten opruimen...
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Peutie (1800) - Jason
Jason
Peutie
Nieuw
Beste Ik werk momenteel als deeltijds schoonmaker in het ziekenhuis van antwerpen en zou graag daarnaast nog wat bijverdienen. Ik werk snel en perfectionistische in de buurt van Vilvoorde! Ik gebruik het openbaar vervoer. Ik ben positief ingesteld en zou met veel plezier voor u willen werken!
Huishoudhulp in Peutie (1800) - Sabrina
Sabrina
Peutie
Nieuw
Hallo, Strijken de meeste hebben er een hekel aan maar ik heb dit altijd heel graag gedaan. Ik kan aan huis komen want heb mijn eigen vervoer. Ben elk weekend vrij en kan dit ook de avonden na men werk doen, ga zeer nauwkeurig te werk
Huishoudhulp in Peutie (1800) - Saskia
Saskia
Peutie
Nieuw
Hallo ik ben zorgkundige van beroep, ik ben nu werknemer in een woonzorgcentrum maar heb ook al bij mensen thuis gewerkt , ook heb ik een diploma hotel, als hulpchef in de keuken. Koken kan ik zonder probleem
Huishoudhulp in Vilvoorde (1800) - Serdar
Serdar
Vilvoorde
Nieuw
Ik doe dit heel graag en ben meestal thuis, ik kan dit bij u ophalen thuis strijken en terug brengen zonder enige probleem! Geen zin in te strijken? Geen probleem ik los dit voor jou op!
Huishoudhulp in Vilvoorde (1800) - Atouili
Atouili
Vilvoorde
Nieuw
Ik ben mama van 2 kindjes het huis proper en netjes houden doe ik met mijn hart en wil graag dat mensen ook in gezelig proper huis aankomen als ze va hun werk komen dan heb ik mijn taak volbracht
Huishoudhulp in Vilvoorde (1800) - Fouzia
Fouzia
Vilvoorde
Nieuw
Je suis une maman de 33 ans et je vous propose des tartes faite maison avec des ingrédient de qualité Amandine au poires, tarte au pommes, brownies, tarte frangipanne, ... à la demande Ik bij een 33 jarige moeder en bereid voor u huisgemaakte taarten met kwaliteitsvolle ingredienten. Appeltaart, Brownies, Frangipanetaart, Perenamandine, ... op aanvraag
Huishoudhulp in Vilvoorde (1800) - Ilse
Ilse
Vilvoorde
Nieuw
Hallo. Ik ben een hardwerkende mama van 4 kindjes en doe dus thuis ook op regelmatige basis de strijk. Ik vind dit persoonlijk ook een leuke activiteit om te doen.
Huishoudhulp in Vilvoorde (1800) - Cindy
Cindy
Vilvoorde
Nieuw
Vind u strijken een rotklusje of heeft u er simpelweg geen tijd voor? Buiten mijn werkuren als huishoudhulp , heb ik nog een aantal uurtjes per week vrij . Deze vul ik met plezier in achter mijn strijkplank ! Woont u regio Zemst , Machelen, Vilvoorde, Kampenhout ? Dan kan ik deze ook voor u ophalen en terugbrengen .
Huishoudhulp in Peutie (1800) - Shanelle
Shanelle
Peutie
Nieuw
Ik strijk thuis vaak alle kleren van de familie. Ik vind dat het heel rustgevend is en het houd iemand bezig. Ik kan alles strijken van Jeans broeken tot hemden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Vilvoorde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Website funktioneert goed, snel iemand gevonden ,die bovendien zeer goed gewerkt heeft. Bovendien is de werknemer verzekerd enz ”
Yvan
“ Een leuke en aangename manier van werken. Op een legale manier een centje bijverdienen. ”
Wendy
“ Super makkelijk platform om iemand te vinden die je kan helpen. Heb het toevallig ontdekt en ga er zeker nog gebruik van maken. Misschien ook als dienstverlener zelfs. Een ontdekking! ”
Vasilica Crina
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Vilvoorde: geëvalueerd met 4.9 door 107 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Vilvoorde, hulp in huis Vilvoorde, huishoudpersoneel Vilvoorde, goedkope huishoudhulp Vilvoorde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden