huishoudhulp Roeselare

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Roeselare

Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Petra
Petra
Roeselare
5/5 (7 reviews)
ik poets graag, het bezorgt me een zekere voldoening na het uitvoeren van de taak als alles terug proper is. Voor mij (misschien klinkt dat raar) is het ook een vorm van ontspanning waar ik mijn energie in kwijt kan.
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Thebe
Thebe
Roeselare
5/5 (3 reviews)
Door stage ervaring bij familiehulp heb ik toch wel enige ervaring in het poetsen en strijken. Daar heb ik ook een goede stage evaluatie ontvangen. Ik kom ook uit een groot gezin en dan moet iedereen ook de handen uit de mouwen steken. Ik ben een echte werker en zie het zitten u bij de staan.
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Johan
Johan
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Johan ik kan heel goed kuisen en doet dat graag, doe het bij mij zelf en bij mijn ma, ik werk met vodden en mopper voor nat en droeg en stof wordt afgedaan met swiffer en gebruik goede onderhouds produkten.Laat gerust iets weten .kan tot 11u per week werken. Mvg johan
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Meggy
Meggy
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Als de mensen in een straal van 5 tot 10km wonen ben ik wel bereid om af te halen en terug te brengen van de strijk. Qua ervaring doe ik dit meestal wekelijks voor mijn kinderen en ik
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Marc
Marc
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Hallo,heerlijk koken is een ware must,hobby voor mij,sta dan ook dagelijks aan het fornuis.Lekkere gerechten klaarmaken,allerlei,ouderwets stoofpotje,een vlugge hap,of liever een exotisch gerechtje,noem maar op.En weet,lekkers hoeft niet altijd duur te zijn....Hopelijk kan je binnenkort je vingers aflikken van al dit lekkers!
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
Nieuw
Hallo,ik heb al een aantal jaar ervaring in de schoonmaak.zowel als gezinshulp als ook bureau,appertsgebouwen,scholen. ik werk proper en net,en heb oog voor vuil en vet.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Kim
Kim
Roeselare
Nieuw
Hallo. Ik ben verpleegkundige als beroep maar ik heb vroeger voor mijn opleiding poetsvrouw geweest. Ik ben zelf op hygiëne en properheid gesteld. Ik ga zorgvuldig te werk en ben betrouwbaar. Grtjs
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Ann-sophie
Ann-sophie
Roeselare
Nieuw
Ik heb in een strijk atelier gewerkt. Daar heb ik de verschillende strijk methodes geleerd. Als je geen tijd hebt om de strijk te doen,doe dan gerust beroep op mij en kies mij in list minut.
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Yana
Yana
Roeselare
Nieuw
**********************************************************++++++++++++++++++++++++++************************************************************************************** Hhgjjv
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Asad hamid
Asad hamid
Roeselare
Nieuw
Ik heb 2 jaar ervaring ik heb gewerkt social woning ook bedankt
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Jessica
Jessica
Roeselare
Nieuw
Hey! Ik ben Jessica. Ik heb als schoonmaakster gewerkt voor 6 maanden. Als je hulp nodig hebt, kan me contacteren :) Ik kan in de weekends of namiddags poetsen.
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Audrey
Audrey
Roeselare
Nieuw
Als ik schoonmaak moet het af zijn. Properheid met de fijne afwerking vind ik heel belangrijk. Zelf ben ik het gewend van veel te kuisen met een hond in huis.
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Jasmine
Jasmine
Roeselare
Nieuw
Met mijn 3 kindjes vind ik het belangrijk dat er orde en netheid is in hun omgeving De hulp hierin wil ik ook bieden aan anderen
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Liese
Liese
Roeselare
Nieuw
Ik ben afgestudeerd in de richting verzorging, ik werk nu als huishoudhulp, strijken zat in mijn opleiding verzorging als een basistechniek die we zeker onder de knie moesten hebben en ik heb de ervaring met mijn huidige job.
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Stephany
Stephany
Roeselare
Nieuw
Ik strijk enorm graag een leer graag bij over de perfectie van een goede strijk een als jonge mama heb ik al wat gestreken ik hoop dat ik snel een eerlijke kans krijg
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Super makkelijk platform om iemand te vinden die je kan helpen. Heb het toevallig ontdekt en ga er zeker nog gebruik van maken. Misschien ook als dienstverlener zelfs. Een ontdekking! ”
Crina
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Roeselare, hulp in huis Roeselare, huishoudpersoneel Roeselare, goedkope huishoudhulp Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Roeselare in?

Onder huishoudhulp Roeselare vallen er heel wat klusjes. Een huishoudhulp in Roeselare kan u met allerlei jobs helpen, zoals met het schoonmaken van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Roeselare kan trouwens meer dan alleen kuisen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of het avondeten te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Roeselare kunnen zelfs helpen met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Roeselare heeft dus verscheidene vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Roeselare een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke diensten en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het poetsen van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Roeselare doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Roeselare heel wat zaken uitvoeren. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Roeselare allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende jobs inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Roeselare zo uniek maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Roeselare kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u helpen bij het poetsen van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer beroep doen op een huishoudhulp?

Hoeveel keer per week of per maand u op een huishoudhulp beroep doet, hangt af van wat u wilt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Roeselare in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien regelmatiger iemand inschakelen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke klusjes onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Roeselare. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Roeselare. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke diensten.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Roeselare?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Roeselare kosten? beroep doen op een huishoudhulp is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Roeselare juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u meerdere.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Roeselare kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel verschillende prijsaanbiedingen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Roeselare
Broeken strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid schoonmaken€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ruiten wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Roeselare inschakelen kan in prijs afwisselen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke diensten en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week het avondeten te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat kuisen. Het type contract is ook van belang voor de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis te kuisen en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Roeselare kunnen ook variëren naargelang de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verschillende huishoudhulpen in Roeselare aan verscheidene tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand aannemen om uw woning schoon te maken? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan klaarmaken? Of iemand die naast het schoonmaken ook uw T-shirts kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het kuisen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de glazen wassen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Roeselare. Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden bereiden, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden