huishoudhulp Roeselare

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Roeselare

Huishoudhulp in Lichtervelde (8810) - Stephanie
Stephanie
Lichtervelde
5/5 (8 reviews)
Ik heb ervaring met het onderhoud van bnb's, huizen, appartementen,.. Dit omvat vegen/stofzuigen, dweilen, ramen wassen, auto's wassen (interieur/exterieur), afwassen, bedden opmaken, onderhoud sanitair..
Huishoudhulp in Zonnebeke (8980) - Aisha
Aisha
Zonnebeke
5/5 (8 reviews)
Ik heb veel ervaring bij huishoudelijke schoonmaak. Ik ga regelmatig helpen bij vrienden en familie en heb een tijdje voor een schoonmaakbedrijf gewerkt genaamd Laurenty.
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Petra
Petra
Roeselare
5/5 (7 reviews)
ik poets graag, het bezorgt me een zekere voldoening na het uitvoeren van de taak als alles terug proper is. Voor mij (misschien klinkt dat raar) is het ook een vorm van ontspanning waar ik mijn energie in kwijt kan.
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Thebe
Thebe
Roeselare
5/5 (3 reviews)
Graag sta ik voor u klaar om de strijk te doen. Er zijn namelijk leukere dingen , u kunt lekker ontspannen en genieten van een toffe namiddag terwijl ik dit voor u afhandel. Kom gerust u wasmand brengen dan is dit iets minder om aan te denken.
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Johan
Johan
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Johan ik kan heel goed kuisen en doet dat graag, doe het bij mij zelf en bij mijn ma, ik werk met vodden en mopper voor nat en droeg en stof wordt afgedaan met swiffer en gebruik goede onderhouds produkten.Laat gerust iets weten .kan tot 11u per week werken. Mvg johan
Huishoudhulp in Izegem (8870) - Sead
Sead
Izegem
4.0/5 (2 reviews)
Ik kan poetsen wassen auto ramen is geen propbem ik doen ook bij mijn huis ek heb ervaring ik kan doen met mijn mijn materiaal in mijn prodoekten of zonder
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Moorslede (8890) - Jos
Jos
Moorslede
4.0/5 (2 reviews)
ik ben een hobbykok in hart en nieren die smaakvolle gerechtjes kan toveren met eender wat van ingrediënten, van alle keukens thuis; momenteel vooral graag bezig met sushi
Huishoudhulp in Izegem (8870) - Bryan
Bryan
Izegem
5/5 (1 reviews)
Wij zijn Bryan&Justien allebij 22 jaar en wonen in izegem. Mijn vriendin werkt in hulp in huis en heeft voldoende ervaring bij huishoudelijke taken. Ik help mijn vriendin hierbij zodat we de grotere werken samen kunnen doen en het werk rapper gedaan is. Dit kan van gewone huishoudelijke taken gaan tot plafonds afwassen etc. Voor vragen mag u ons altijd contacteren
Huishoudhulp in Oekene (8800) - Ann
Ann
Oekene
5/5 (1 reviews)
Heb je het druk, kan je zelf niet meer koken, wil je even dat iemand jouw helpt om bv iets lekkers op tafel te zetten, ... dan bied ik mijn hulp aan om wat licht huishoudelijk werk te doen: eten klaar maken, afwassen, opruimen, was insteken en ophangen,... kleine huishoudelijke taken. Indien je denkt dat ik je kan helpen, contacteer me gerust.
Huishoudhulp in Emelgem (8870) - Dominik
Dominik
Emelgem
5/5 (1 reviews)
Ervaring in schoonmaak op professioneel vlak heb ik niet. Uiteraard de schoonmaak privé wel. Het moet Spik en span zijn, zo kom jezelf tot rust. Wat heb je nog meer nodig?
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Meggy
Meggy
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Als de mensen in een straal van 5 tot 10km wonen ben ik wel bereid om af te halen en terug te brengen van de strijk. Qua ervaring doe ik dit meestal wekelijks voor mijn kinderen en ik
Huishoudhulp in Izegem (8870) - Melvin
Melvin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
5/5 (1 reviews)
Ik heb een eindje alleen gewoont met 2 kinderen en ik heb ook een eindje als gezin samen geleefd met 6 waardoor ik heel goed weet wat inhoud om na een lange dag nog te moeten beginnen met strijken dat is meestal een serieuze afknapper. Ik strijk alles wat er op mijn pad komt, ik heb een stoomstrijkijzer en active strijkplank. Halen of brengen dat maakt mij niet veel uit en dit vult ook mijn avonde
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Marc
Marc
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Hallo,heerlijk koken is een ware must, hobby voor mij,sta dan ook dagelijks aan het fornuis. Lekkere gerechten klaarmaken, allerlei, ouderwets stoofpotje,een vlugge hap, of liever een exotisch gerechtje, noem maar op. En weet, lekkers hoeft niet altijd duur te zijn. Hopelijk kan je binnenkort je vingers aflikken van al dit lekkers!
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Caroline
Caroline
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik heb enkele jaren gepoetst bij particulieren, ik hou ervan dat het netjes is, zowel ramen wassen, stofzuigen, dweilen. De mensen waren altijd tevreden.
Huishoudhulp in Izegem (8870) - Patricia
Patricia
Izegem
4.0/5 (1 reviews)
I started cooking when I was 13. I like it very much, creating new dishes, specially based on Peruvian cuisine, one of the most varied and delicious, I am sure most people will like it too. I also can prepare some tasty desserts and healthy fresh or hot drinks.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Roeselare

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijke duidelijke website. Straight to the point. Drempel was heel laag om een dienst aan te vragen en kreeg direct reactie. ”
Sarah
“ Handige app om mensen in je buurt in contact te komen voor klusjes. Mijn eerste ervaring met Ring Twice is positief. ”
Hilde
“ Contact met lokale dienstverleners, prijs overeen te komen, snelle afhandeling. ”
Benita
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Roeselare: geëvalueerd met 4.8 door 40 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Roeselare, hulp in huis Roeselare, huishoudpersoneel Roeselare, goedkope huishoudhulp Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden