Vind de beste huishoudhulp in Roeselare

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Petra
Petra
5/5 · 6 reviews
8800 Roeselare
ik poets graag, het bezorgt me een zekere voldoening na het uitvoeren van de taak als alles terug proper is. Voor mij (misschien klinkt dat raar) is het ook een vorm van ontspanning waar ik mijn energie in kwijt kan.
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Thebe
Thebe
5/5 · 3 reviews
8800 Roeselare
Door stage ervaring bij familiehulp heb ik toch wel enige ervaring in het poetsen en strijken. Daar heb ik ook een goede stage evaluatie ontvangen. Ik kom ook uit een groot gezin en dan moet iedereen ook de handen uit de mouwen steken. Ik ben een echte werker en zie het zitten u bij de staan.
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Johan
Johan
5/5 · 2 reviews
8800 Roeselare
Hallo ik ben Johan ik kan heel goed kuisen en doet dat graag, doe het bij mij zelf en bij mijn ma, ik werk met vodden en mopper voor nat en droeg en stof wordt afgedaan met swiffer en gebruik goede onderhouds produkten.Laat gerust iets weten .kan tot 11u per week werken. Mvg johan
Huishoudhulp in Oekene (8800) - Ann
Ann
5/5 · 1 reviews
8800 Oekene
Heb je het druk, kan je zelf niet meer koken, wil je even dat iemand jouw helpt om bv iets lekkers op tafel te zetten, ... dan bied ik mijn hulp aan om wat licht huishoudelijk werk te doen: eten klaar maken, afwassen, opruimen, was insteken en ophangen,... kleine huishoudelijke taken. Indien je denkt dat ik je kan helpen, contacteer me gerust.
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Meggy
Meggy
5/5 · 1 reviews
8800 Roeselare
Als de mensen in een straal van 5 tot 10km wonen ben ik wel bereid om af te halen en terug te brengen van de strijk. Qua ervaring doe ik dit meestal wekelijks voor mijn kinderen en ik
Huishoudhulp in Staden (8840) - Lies
Lies
Nieuw
8840 Staden
Hallo, ik werk al een 5 jaar in de schoonmaak en strijk, langs deze weg zou ik er nog enkele uurtjes bij willen doen. Tot binnenkort. Met vriendelijke groeten Lies
Huishoudhulp in Oekene (8800) - Lindsay
Lindsay
Nieuw
8800 Oekene
Hallo ik ben Lindsay een vrouw van 42 j. Ik hou van de dagelijkse kost om klaar te maken maar iets speciaals doe ik nog liever. Heb je zelf weinig tijd om te koken dan kom ik daar graag bij helpen
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Nieuw
8800 Roeselare
Hallo,ik heb al een aantal jaar ervaring in de schoonmaak.zowel als gezinshulp als ook bureau,appertsgebouwen,scholen. ik werk proper en net,en heb oog voor vuil en vet.
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Kim
Kim
Nieuw
8800 Roeselare
Hallo. Ik ben verpleegkundige als beroep maar ik heb vroeger voor mijn opleiding poetsvrouw geweest. Ik ben zelf op hygiëne en properheid gesteld. Ik ga zorgvuldig te werk en ben betrouwbaar. Grtjs
Huishoudhulp in Ardooie (8850) - Nele
Nele
Nieuw
8850 Ardooie
Ik strijk graag en kan dit ook goed,heb vroeger nog als poetshulp gewerkt dus ik weet van aanpakken!Hoe vlugger ik dit jullie kan aantonen hoe liever!
Huishoudhulp in Oekene (8800) - Richard
Richard
Nieuw
8800 Oekene
Ik kan goed auto's wassen en kan verantwoordelijk zijn voor wat ik doe ben ook fysiek sterk... voor verhuis bevoorbeeld in en uit laden van camions
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Laura
Laura Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
8800 Roeselare
Ik ben geen kok van opleiding maar als hobby doe ik dit heel graag mezelf verdiepen in nieuwe gerechtjes & verschillende smaken ik kook graag simpele dingen maar zeker ook gerechten met wat meer werk
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Ann-sophie
Ann-sophie
Nieuw
8800 Roeselare
Ik heb in een strijk atelier gewerkt. Daar heb ik de verschillende strijk methodes geleerd. Als je geen tijd hebt om de strijk te doen,doe dan gerust beroep op mij en kies mij in list minut.
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Asad hamid
Asad hamid
Nieuw
8800 Roeselare
Ik heb 2 jaar ervaring ik heb gewerkt social woning ook bedankt
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Nele
Nele
Nieuw
8800 Roeselare
Hallo, na 23 jaar alleen wonen en werken weet ik precies wat het huishouden inhoud! Ik kan alles van huishoudelijke taken en werk heel netjes en precies en vooral belangrijk is dat ik te vertrouwen ben!

Huishoudhulp Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen: huishoudhulp Roeselare, hulp in huis Roeselare, huishoudpersoneel Roeselare, goedkope huishoudhulp Roeselare,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Thomas raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Frans raadt Saliha aan Saliha
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Strijkhulp
Lisa raadt Karine aan Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Roeselare in?

Onder huishoudhulp Roeselare vallen er heel wat zaken. Een huishoudhulp in Roeselare kan u met allerlei zaken helpen, zoals met het schoonmaken van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Roeselare kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Roeselare kunnen zelfs helpen met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Roeselare heeft dus meerdere vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Roeselare een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke zaken en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Roeselare doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Roeselare heel wat zaken doen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Roeselare allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende zaken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Roeselare zo speciaal maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Roeselare kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u helpen bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Roeselare inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u op een huishoudhulp in Roeselare beroep doet, hangt af van wat u wenst. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Roeselare in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien frequenter iemand inschakelen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke taken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Roeselare. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Roeselare. Zij weten precies hoe ze u kunnen helpen met uw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Roeselare?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Roeselare kosten? Beroep doen op een huishoudhulp in Roeselare is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Roeselare juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verschillende prijsoffertes.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Roeselare kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsoffertes. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Roeselare
Broeken strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten gereedmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Roeselare inschakelen kan in prijs verschillen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Roeselare kunnen ook verschillen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verschillende huishoudhulpen in Roeselare aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand inschakelen om uw woning schoon te maken? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan klaarmaken? Of iemand die naast het schoonmaken ook uw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen wassen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Roeselare. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Roeselare

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Roeselare

Huishoudhulp - 1x strijkhulp gevraagd - Eenmalig strijkhulp aan huis - BBQ communie
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden