huishoudhulp Roeselare

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Roeselare

Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Petra
Petra
Roeselare
5/5 (7 reviews)
ik poets graag, het bezorgt me een zekere voldoening na het uitvoeren van de taak als alles terug proper is. Voor mij (misschien klinkt dat raar) is het ook een vorm van ontspanning waar ik mijn energie in kwijt kan.
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Thebe
Thebe
Roeselare
5/5 (3 reviews)
Door stage ervaring bij familiehulp heb ik toch wel enige ervaring in het poetsen en strijken. Daar heb ik ook een goede stage evaluatie ontvangen. Ik kom ook uit een groot gezin en dan moet iedereen ook de handen uit de mouwen steken. Ik ben een echte werker en zie het zitten u bij de staan.
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Johan
Johan
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Johan ik kan heel goed kuisen en doet dat graag, doe het bij mij zelf en bij mijn ma, ik werk met vodden en mopper voor nat en droeg en stof wordt afgedaan met swiffer en gebruik goede onderhouds produkten.Laat gerust iets weten .kan tot 11u per week werken. Mvg johan
Huishoudhulp in Oekene (8800) - Ann
Ann
Oekene
5/5 (1 reviews)
Heb je het druk, kan je zelf niet meer koken, wil je even dat iemand jouw helpt om bv iets lekkers op tafel te zetten, ... dan bied ik mijn hulp aan om wat licht huishoudelijk werk te doen: eten klaar maken, afwassen, opruimen, was insteken en ophangen,... kleine huishoudelijke taken. Indien je denkt dat ik je kan helpen, contacteer me gerust.
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Meggy
Meggy
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Als de mensen in een straal van 5 tot 10km wonen ben ik wel bereid om af te halen en terug te brengen van de strijk. Qua ervaring doe ik dit meestal wekelijks voor mijn kinderen en ik
Huishoudhulp in Staden (8840) - Lies
Lies
Staden
Nieuw
Hallo, ik werk al een 5 jaar in de schoonmaak en strijk, langs deze weg zou ik er nog enkele uurtjes bij willen doen. Tot binnenkort. Met vriendelijke groeten Lies
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Oekene (8800) - Lindsay
Lindsay
Oekene
Nieuw
Hallo ik ben Lindsay een vrouw van 42 j. Ik hou van de dagelijkse kost om klaar te maken maar iets speciaals doe ik nog liever. Heb je zelf weinig tijd om te koken dan kom ik daar graag bij helpen
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
Nieuw
Hallo,ik heb al een aantal jaar ervaring in de schoonmaak.zowel als gezinshulp als ook bureau,appertsgebouwen,scholen. ik werk proper en net,en heb oog voor vuil en vet.
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Kim
Kim
Roeselare
Nieuw
Hallo. Ik ben verpleegkundige als beroep maar ik heb vroeger voor mijn opleiding poetsvrouw geweest. Ik ben zelf op hygiëne en properheid gesteld. Ik ga zorgvuldig te werk en ben betrouwbaar. Grtjs
Huishoudhulp in Ardooie (8850) - Nele
Nele
Ardooie
Nieuw
Ik strijk graag en kan dit ook goed,heb vroeger nog als poetshulp gewerkt dus ik weet van aanpakken!Hoe vlugger ik dit jullie kan aantonen hoe liever!
Huishoudhulp in Oekene (8800) - Richard
Richard
Oekene
Nieuw
Ik kan goed auto's wassen en kan verantwoordelijk zijn voor wat ik doe ben ook fysiek sterk... voor verhuis bevoorbeeld in en uit laden van camions
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Laura
Laura Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
Nieuw
Ik ben geen kok van opleiding maar als hobby doe ik dit heel graag mezelf verdiepen in nieuwe gerechtjes & verschillende smaken ik kook graag simpele dingen maar zeker ook gerechten met wat meer werk
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Ann-sophie
Ann-sophie
Roeselare
Nieuw
Ik heb in een strijk atelier gewerkt. Daar heb ik de verschillende strijk methodes geleerd. Als je geen tijd hebt om de strijk te doen,doe dan gerust beroep op mij en kies mij in list minut.
Huishoudhulp in Roeselare (8800) - Asad hamid
Asad hamid
Roeselare
Nieuw
Ik heb 2 jaar ervaring ik heb gewerkt social woning ook bedankt
Huishoudhulp in Oekene (8800) - Nele
Nele
Oekene
Nieuw
Hallo, na 23 jaar alleen wonen en werken weet ik precies wat het huishouden inhoud! Ik kan alles van huishoudelijke taken en werk heel netjes en precies en vooral belangrijk is dat ik te vertrouwen ben!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Roeselare, hulp in huis Roeselare, huishoudpersoneel Roeselare, goedkope huishoudhulp Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Roeselare in?

Onder huishoudhulp Roeselare vallen er heel wat diensten. Een huishoudhulp in Roeselare kan jou met allerlei diensten bijstaan, zoals met het kuisen van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Roeselare kan trouwens meer dan alleen kuisen. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Roeselare kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Roeselare heeft dus meerdere talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Roeselare een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke diensten en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Roeselare doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Roeselare heel wat diensten doen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Roeselare allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende diensten inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Roeselare zo uniek maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Roeselare kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou bijstaan bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Roeselare inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je een huishoudhulp in Roeselare aanneemt, hangt af van wat je wilt. Schakel je elke week een huishoudhulp in Roeselare in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien frequenter iemand inschakelen voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Roeselare. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Roeselare. Zij weten precies hoe ze jou kunnen bijstaan met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Roeselare?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Roeselare kosten? Een huishoudhulp in Roeselare inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Roeselare juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je verschillende prijsvoorstellen.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Roeselare kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsvoorstellen. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Roeselare
Broeken strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Roeselare inschakelen kan in prijs variëren afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract is ook van belang voor de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Roeselare kunnen ook variëren afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt verschillende huishoudhulpen in Roeselare aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag beroep doen op iemand om jouw woning te kuisen? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan klaarmaken? Of iemand die naast het kuisen ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het kuisen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen poetsen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Roeselare. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Roeselare

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Roeselare

Huishoudhulp - 1x strijkhulp gevraagd - Eenmalig strijkhulp aan huis - BBQ communie
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden