huishoudhulp Aarschot

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Aarschot

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Aarschot

Huishoudhulp in Baal (3128) - Peggy
Peggy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Baal
5/5 (24 reviews)
Hallo,ik ben peggy en werk al 10 j onder zelfstandigstatuut voor poetsfirma.ik doe zowel grootte opkuisen van huizen ,appartementen na verhuis of oplevering ,wat ik vooral doe is ramem poetsen van huizen en app en doe deze job met veel enthousiasme en met volle overtuigen .Dus wil je graag van mijn diensten gebruik maken geef me gerust een seintje ik sta voor jullie klaar grt
Huishoudhulp in Averbode (3271) - Steve
Steve
Averbode
4.88/5 (17 reviews)
Ik heb ervaring met strijken, ook al ben ik een man. Ik ben van vele markten thuis Strijken gebeurt in een aparte ruimte. Geef me een kans en ik zal het je bewijzen.
Huishoudhulp in Herselt (2230) - Marina
Marina
Herselt
5/5 (15 reviews)
Heb ervaring om voor mijn gezin te koken.Heb vroeger in restaurants gewerkt maar niet als kok.Ben sinds kort gepensioneerd en kan nog wat extra werk verzetten.
Huishoudhulp in Rotselaar (3110) - Anne-marie
Anne-marie
Rotselaar
5/5 (7 reviews)
De passie voor handwerk heb ik van mijn moeder meegekregen. Momenteel ligt mijn focus op 'natvilten'. Met deze techniek kan je naadloos zowat alles wat je wil zélf maken. Het is een wonderlijk proces om vanuit de losse wolplukken de meest kleurrijke en prachtige tassen, kleding en accessoires, speelgoed, etc. kan maken
Huishoudhulp in Herselt (2230) - Yona
Yona
Herselt
5/5 (7 reviews)
Ik vind het heel belangrijk dat iedereen in een proper huis kan leven ook als deze persoon daar zelf niet voor kan zorgen. Ik ben 22jaar en ik breng alles zelf mee behalve een stofzuiger.. speciale producten voor speciale vloeren moeten ook zelf voorzien worden door de klant.. ik ben niet bang van honden of eender welk huisdier (zolang slangen etc maar ik hun kooitje zitten).
Huishoudhulp in Aarschot (3200) - Wim
Wim
Aarschot
5/5 (6 reviews)
Opgegroeid in een slagerij gezin. In de bouwsector als schrijnwerker was het een proffesionele verplichting alles netjes achter te laten. Ruwbouw of niet netheid was een must.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Averbode (3271) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Averbode
4.67/5 (3 reviews)
Mijn hoofdberoep is deeltijds schoonmaker en in bijberoep ben ik tuinman. Heb dus in deze bijde werkzaamheden ervaring. Als er wat minder tuinwerk is kan u dus ook voor de schoonmaak bij mij terecht.
Huishoudhulp in Aarschot (3200) - Dominique
Dominique
Aarschot
5/5 (2 reviews)
Hallo, Ik strijk al 12 J voor gezinnen en sinds 2j heb ik ook een strijk punt bij mij thuis dat ik aan het uitbreiden ben waar ik ondertussen al voor 12 tevreden klanten strijk u hebt de strijk binnen de 48u terug
Huishoudhulp in Tielt-Winge (3390) - Birgit
Birgit
Tielt-Winge
5/5 (2 reviews)
Ik ben al meer dan 10 jaar hobbynaaister en help regelmatig vrienden en familie met het inkorten van broeken, aannaaien van knopen,... Alle kleine retouches kortom! Verder kan ik je ook helpen bij het (ver)maken van gordijnen of eenvoudige kledingstukken.
Huishoudhulp in Averbode (3271) - Jochem
Jochem
Averbode
4.0/5 (1 reviews)
hallo allemaal ik ben jochem en ik ben 24 jaar en ik heb meer dan tijd genoeg om mensen te helpen die minder tijd hebben ik heb een eigen huis dus weet wel hoe ik moet kuisen zelf de auto is elke week weer opnieuw gekuist dus als je hulp nodig hebt laat me dan zeker iets weten ;)
Huishoudhulp in Begijnendijk (3130) - Kiani
Kiani
Begijnendijk
5/5 (1 reviews)
Ik woon zelf ook alleen dus ik moet dit thuis zelf ook doen. Ik geniet van het kuisen en achteraf een fris huisje te zien. Ik hoop jullie hierbij te ondersteunen en jullie zo met een fijn gevoel te laten thuiskomen.
Huishoudhulp in Herselt (2230) - Daniëlle
Daniëlle
Herselt
5/5 (1 reviews)
Ik kook graag, zelf als er niet veel in huis is slaag ik er toch in om snel iets uit mijn hoed te toveren. Heb je zelf niet veel tijd of niet zo handig of lukt het niet(meer)? Ik kom graag wat op tafel toveren voor een lekkere maaltijd.
Huishoudhulp in Baal (3128) - Betty
Betty
Baal
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben in een soort van pensioen en wil mij nuttig maken om voor hulpbehoevende of dergelijke buitenshuis te koken ben wel geen echte kok maar gewone gerechten lukt mij wel. bij deze mag je mij altijd contacteren MVG
Huishoudhulp in Herselt (2230) - Jessica
Jessica
Herselt
5/5 (1 reviews)
Kan ik je helpen met de ramen huis appartement wat op te ruimen lichte schoonmaak als ook grote schoonmaak kasten uitluiden sorteren (lente schoonmaak) wassen strijken afwasmachine afwas ik ben nergens vies van en steek graag de handen uit de mouwen dan kan je bij mij terecht
Huishoudhulp in Begijnendijk (3130) - Robin
Robin
Begijnendijk
5/5 (1 reviews)
Ik ervaring met kuisen van ramen/algemene schoonmaak van het huis. Ik heb 5 jaar als student gewerkt als poetsman in het rusthuis van Tremelo (Damiaan).
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Aarschot: geëvalueerd met 4.92 door 73 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Aarschot, hulp in huis Aarschot, huishoudpersoneel Aarschot, goedkope huishoudhulp Aarschot,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden