huishoudhulp Gent

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Gent

Huishoudhulp in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (105 reviews)
Ik wil in de nabije omgeving, Stropwijk, schoonmaakwerk doen. Dat kan vanalles zijn, auto’s, vloeren en ramen, ... Ik kan heel grondig en proper kuisen.
Lieven is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Lieven
Lieven
Gent
4.97/5 (91 reviews)
Ik heb thuis een naaimachine en doe verschillende werken zoals ; ritssluitingen vervangen, gordijnen, kleding herstellen, inkorten van broeken. Ik heb een Bernina naaimachine (nog een originele).
Huishoudhulp in Gent (9000) - Viviane
Viviane
Gent
5/5 (68 reviews)
Dag. Ik strijk gewoon graag. Ik heb een gezin gehad met 2 kinderen. Nu ik gepensioneerd ben, strijk ik wel eens voor mijn kinderen die het allemaal druk hebben met hun gezin. Ik strijk liefst bij mij thuis. Ik wil de strijk natuurlijk ophalen en terug brengen.
Elsje is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Elsje
Elsje
Gent
5/5 (11 reviews)
Hallo, ik maak en herstel fantasiejuwelen, hiervoor kan je bij de gewone juwelier meestal niet terecht . Ik pimp kleren of herstel ze zodat de levensduur van jouw favoriete kledingstuk verlengd wordt. Ik bedenk graag een oplossing voor het maken van allerhande zaken uit textiel. Zo maakte ik al voor iemand gordijntjes voor in de camper.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
4.9/5 (10 reviews)
Hallo! Ik ben een goede kok voor familie en vrienden! Ik hou zelf van eten, en dit weerspiegelt in m’n keuken. Ik heb random wat kookmodules gevolgd oa hulpkok, vegetarisch koken in kisp, ... ik help je graag verder voor je feestje, familie bijeenkomst of gewoon zomaar :-). Ik kan bij u thuis komen koken of zelf al voorbereiden bij mij thuis. Grtjs Tom
Huishoudhulp in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (8 reviews)
Hallo zoals u reeds gelezen hebt werk ik na mijn pensioen al 8 maand 20h week als schoonmaakhulp.Dus ik ken alle kneepjes van het vak.Hebt u een jong gezin met kids of heeft u harige vriendjes,ik weet op alles raad.Opvouwen,opruimen ,stofzuigen of zemen !Geef mij een seintje.Vrij op woensdagnamiddag,vrijdagnamiddag en zaterdag.PS ik heb ook in UZ Gent nog kantoren gepoetst.(weekend/nachtwerk .
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Gent (9000) - Ivanova
Ivanova
Gent
5/5 (5 reviews)
Hallo! Kies mijn! Ik ben Ivanova! Angenam! ik heb 3 jaar ervaring in deze werk! Ik hou van mijn werk! Wat bied ik aan? Ik kan op het adres werkenof de kleding ophalen en wanneer ze klaar zijn om ze terug te sturen! Ik spreke ok Engels, Duts! Ik ben op elk moment van de week vrij!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Robbert
Robbert
Gent
4.67/5 (3 reviews)
Kook dagelijks meermaals per dag en doe dit met veel liefde en plezier. Maandelijks nodig ik mensen uit om hen te verzorgen op een meergangen menu. Ik ben thuis in verschillende keukenstijlen (klassieke Vlaamse keuken,Oosterse en mediterraanse keuken,..) ik tracht zoveel mogelijk producten ambachtelijk thuis te maken met kwalitatieve ingrediënten.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Julie
Julie
Gent
3.67/5 (3 reviews)
Ik kook graag en vind experimenteren in de keuken ook heel fijn; hierdoor heb ik heel wat gerechten leren kennen van verschillende oorsprong. Ook veel bijgeleerd van mijn moeder haar kookkunsten!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Nico
Nico
Gent
1.0/5 (3 reviews)
In ieder huis moet er worden gekuist? Mijn mama is 25 jaar poetsvrouw geweest en ik heb heel veel geleerd van haar. Ik heb verschillende technieken onder de knie waardoor uw huisje nog beter dan perfect is. Niet alleen binnenshuis ook buitenshuis, kan ik de ramen lappen en de auto opnieuw doen blinken zowel de binnen als buiten kant .
Huishoudhulp in Gent (9000) - Robin
Robin
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik kook heel graag ,ook als hobby ,ik heb een kook opleiding gehad ,voor hobbykoks ...ook doe ik eventueel de boodschappen die daarbij horen of niet bij horen
Huishoudhulp in Gent (9000) - Marike
Marike
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben een ordelijk en net persoon en hou ervan mijn huis op orde te hebben. Strijken vind ik best leuk tijdverdrijf, dus help ik daar graag iemand anders mee!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I had to live alone for a long time during school years and afterwards.. so I had to do everything myself. In time i became a professional in household chores :) Cleaning is a kinda therapy for me.. I’m always ready to help you anytime you need!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Kelly
Kelly
Gent
5/5 (2 reviews)
Al ervaring in schoonmaak, Dus laat maar weten als je handje hulp nodig hebt bij schoonmaak van jullie woning. Ben van Gent en heb een wagen dus verplaatsen is geen probleem. Tot dan
Huishoudhulp in Gent (9000) - Elke
Elke
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Elke en gepassioneerd door koken en eten. Samen met mijn vriend probeer ik continu nieuwe gerechten en smaken uit van over heel de wereld. Een lekkere afhaalmaaltijd of geen zin om helemaal naar Koekelberg af te zakken? Geen probleem, wij kunnen ook bij u thuis komen koken. Culinaire verwennerij in combo met een toffe bediening en een proper achtergelaten keuken. Hopelijk tot dan!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Gent: geëvalueerd met 4.75 door 324 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Gent, hulp in huis Gent, huishoudpersoneel Gent, goedkope huishoudhulp Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Gent in?

Onder huishoudhulp Gent vallen er heel wat klusjes. Een huishoudhulp in Gent kan jou met allerlei klusjes bijstaan, zoals met het poetsen van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Gent kan trouwens meer dan alleen poetsen. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Gent kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Gent heeft dus meerdere vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Gent een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke klusjes en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Gent doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Gent heel wat klusjes op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Gent allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende klusjes inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Gent zo speciaal maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Gent kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou bijstaan bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Gent inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je op een huishoudhulp in Gent beroep doet, hangt af van wat je wilt. Schakel je elke week een huishoudhulp in Gent in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien vaker iemand inschakelen voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Gent. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Gent. Zij weten precies hoe ze jou kunnen bijstaan met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Gent?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Gent kosten? Beroep doen op een huishoudhulp in Gent is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Gent juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je verschillende prijsaanbiedingen.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Gent kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsaanbiedingen. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Gent
T-shirts strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken nauwkeurig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten voorbereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Gent inschakelen kan in prijs afwisselen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract is ook van belang voor de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Gent kunnen ook afwisselen naargelang de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt verschillende huishoudhulpen in Gent aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag beroep doen op iemand om jouw woning te kuisen? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan klaarmaken? Of iemand die naast het poetsen ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen wassen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Gent. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsaanbiedingen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Gent

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Gent

dringend poetshulp gezocht - schoonmaken - poetsen gent (54) - Wekelijkse poetshulp studentenkot (18) - Mandje strijk (123) - dringend schoonmaakster op zaterdag (71) - Schoonmaak - Schoonmaken - Poetshulp - poetsen gent (53) - Huishoudhulp - koken, poetsen, strijken, 3 kindjes - Poetshulp AirBnB - wie komt onze strijk ophalen? (99) - Ik Zoek voor iemand om te Poetsen . - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Poetshulp - poetsen (22) - poetsen traphal, sanitair en parking (11) - Schoonmaakhulp - Poetshulp - Strijkster gezocht (66) - Wekelijkse poetshulp studentenkot (17) - dringend schoonmaakster op zaterdag (70) - Poetshulp Brugse Poort - poetsen gent (52) - wie komt onze strijk ophalen? (98) - Kleren maken op maat (kleedje/rok/blouse) - Wekelijks Retouches Kostuums Gent - Strijkster gezocht (65) - Strijkster gezocht (64) - Strijkster gezocht (63) - Strijkster gezocht (62) - Strijkster gezocht (61) - Broeken inkorten - Wekelijkse poetshulp studentenkot (16) - dringend schoonmaakster op zaterdag (69) - Schoonmaakster gezocht (vandaag!) - Poetsdienst 1x per 2 weken (9) - wie komt onze strijk ophalen? (97) - Strijkster gezocht (60) - B&B medewerker - Retoucheur/retoucheuse Gent - poetsen traphal, sanitair en parking (10) - poetsen gent (51) - Poetsbeurt vrijdag 6 mei - Broeken inkorten - Wekelijkse poetshulp studentenkot (15) - Schoonmaak studentenkamerwoning - Occasionele poetshulp - dringend schoonmaakster op zaterdag (68) - Aanvraag poetshulp - Poetshulp gezocht voor appartement Gent - Hulp huis Gent - Mandje strijk (122) - wie komt onze strijk ophalen? (96) - Inleggen broeken - Kleed inkorten - poetsen (21) - Schoonmaak na renovatie - schoonmaken - dringend schoonmaakster op zaterdag (67) - Mandje strijk (121) - Poetsen Airbnb-appartement - Broek inkorten - poetsen van trap, gang, voordeur en brievenbussen - wie komt onze strijk ophalen? (95) - Gordijnen Inkorten - Inkorten broek - poetsen traphal, sanitair en parking (9) - Grote lentekuis in startersappartement - Wekelijkse poetshulp studentenkot (14) - Schoonmaakhulp gezocht - Wassen en strijken (16) - strijken (2) - Gordijnen inkorten - Gordijnen inkorten - Gordijnen inkorten - Wekelijks huis poetsen - graag raam poetsen gent - Inleggen van 2 broeken + dichten van zijkant kleed en broen - Help schoonmaken na verhuis - Wekelijkse poetshulp studentenkot (13) - Strijken hemden en broeken (8) - Poetshulp gezocht (45) - Broek inleggen - Mandje strijk (120) - strijken - Klein herstelwerk - poetsen traphal, sanitair en parking (8) - Poetshulp voor huis - wie komt onze strijk ophalen? (94) - Poetsdienst 1x per 2 weken (9) - Strijken - Trui herstellen - poetsen (20) - Wekelijkse poetshulp studentenkot (12) - dringend schoonmaakster op zaterdag (66) - Mandje strijk (119) - wie komt onze strijk ophalen? (93) - Poetshulp 4u/2weken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden