huishoudhulp Gent

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Gent

Huishoudhulp in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (105 reviews)
Ik wil in de nabije omgeving, Stropwijk, schoonmaakwerk doen. Dat kan vanalles zijn, auto’s, vloeren en ramen, ... Ik kan heel grondig en proper kuisen.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Lieven
Lieven
Gent
4.97/5 (95 reviews)
Ik heb thuis een naaimachine en doe verschillende werken zoals ; ritssluitingen vervangen, gordijnen, kleding herstellen, inkorten van broeken. Ik heb een Bernina naaimachine (nog een originele).
Huishoudhulp in Gent (9000) - Viviane
Viviane
Gent
5/5 (72 reviews)
Dag. Ik strijk gewoon graag. Ik heb een gezin gehad met 2 kinderen. Nu ik gepensioneerd ben, strijk ik wel eens voor mijn kinderen die het allemaal druk hebben met hun gezin. Ik strijk liefst bij mij thuis. Ik wil de strijk natuurlijk ophalen en terug brengen.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Aytekin
Aytekin
Gent
4.82/5 (11 reviews)
Samen met mijn vrouw kunnen we veel dingen doen bv ik kuus ramen zijn stofzuigen onder keuken zij heeft ook gewerkt in toerisme hotel ik kan haar op allede gebieden helpen
Huishoudhulp in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (11 reviews)
Hallo zoals u reeds gelezen hebt werk ik na mijn pensioen al 8 maand 20h week als schoonmaakhulp.Dus ik ken alle kneepjes van het vak.Hebt u een jong gezin met kids of heeft u harige vriendjes,ik weet op alles raad.Opvouwen,opruimen ,stofzuigen of zemen !Geef mij een seintje.Vrij op woensdagnamiddag,vrijdagnamiddag en zaterdag.PS ik heb ook in UZ Gent nog kantoren gepoetst.(weekend/nachtwerk .
Huishoudhulp in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
4.9/5 (10 reviews)
Hallo! Ik ben een goede kok voor familie en vrienden! Ik hou zelf van eten, en dit weerspiegelt in m’n keuken. Ik heb random wat kookmodules gevolgd oa hulpkok, vegetarisch koken in kisp, ... ik help je graag verder voor je feestje, familie bijeenkomst of gewoon zomaar :-). Ik kan bij u thuis komen koken of zelf al voorbereiden bij mij thuis. Grtjs Tom
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Gent (9000) - Ivanova
Ivanova
Gent
5/5 (5 reviews)
Hallo! Kies mijn! Ik ben Ivanova! Angenam! ik heb 3 jaar ervaring in deze werk! Ik hou van mijn werk! Wat bied ik aan? Ik kan op het adres werkenof de kleding ophalen en wanneer ze klaar zijn om ze terug te sturen! Ik spreke ok Engels, Duts! Ik ben op elk moment van de week vrij!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Julie
Julie
Gent
3.67/5 (3 reviews)
Ik kook graag en vind experimenteren in de keuken ook heel fijn; hierdoor heb ik heel wat gerechten leren kennen van verschillende oorsprong. Ook veel bijgeleerd van mijn moeder haar kookkunsten!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Nico
Nico
Gent
1.0/5 (3 reviews)
In ieder huis moet er worden gekuist? Mijn mama is 25 jaar poetsvrouw geweest en ik heb heel veel geleerd van haar. Ik heb verschillende technieken onder de knie waardoor uw huisje nog beter dan perfect is. Niet alleen binnenshuis ook buitenshuis, kan ik de ramen lappen en de auto opnieuw doen blinken zowel de binnen als buiten kant .
Huishoudhulp in Gent (9000) - Robin
Robin
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik kook heel graag ,ook als hobby ,ik heb een kook opleiding gehad ,voor hobbykoks ...ook doe ik eventueel de boodschappen die daarbij horen of niet bij horen
Huishoudhulp in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I had to live alone for a long time during school years and afterwards.. so I had to do everything myself. In time i became a professional in household chores :) Cleaning is a kinda therapy for me.. I’m always ready to help you anytime you need!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Kelly
Kelly
Gent
5/5 (2 reviews)
Al ervaring in schoonmaak, Dus laat maar weten als je handje hulp nodig hebt bij schoonmaak van jullie woning. Ben van Gent en heb een wagen dus verplaatsen is geen probleem. Tot dan
Huishoudhulp in Gent (9000) - Kaat
Kaat
Gent
3.5/5 (2 reviews)
Hi! Ik heb vaak vrienden over de vloer, en steeds zeggen ze dat het is alsof er niet geleefd wordt in mijn appartement. Ik houd van het feit dat al alles proper is en alles zijn eigen plekje heeft. Als ik jou daarmee ook een gunst kan doen, dan doe ik dat met plezier.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Elke
Elke
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Elke en gepassioneerd door koken en eten. Samen met mijn vriend probeer ik continu nieuwe gerechten en smaken uit van over heel de wereld. Een lekkere afhaalmaaltijd of geen zin om helemaal naar Koekelberg af te zakken? Geen probleem, wij kunnen ook bij u thuis komen koken. Culinaire verwennerij in combo met een toffe bediening en een proper achtergelaten keuken. Hopelijk tot dan!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Elisiya
Elisiya
Gent
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal mijn naam is Elisiya. Op school heb ik mode en naaien gestudeerd. Het is een passie geworden ik kan kussens, gordijnen, jurken, kleren naaien verkorten of versmallen. Werk zorgvuldig en ben heel creatief. Groetjes Elisiya
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Gent: geëvalueerd met 4.68 door 332 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Gent, hulp in huis Gent, huishoudpersoneel Gent, goedkope huishoudhulp Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Gent in?

Onder huishoudhulp Gent vallen er heel wat jobs. Een huishoudhulp in Gent kan u met allerlei klusjes bijstaan, zoals met het poetsen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Gent kan trouwens meer dan alleen poetsen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of het avondeten te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Gent kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Gent heeft dus verscheidene talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Gent een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke jobs en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het poetsen van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Gent doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Gent heel wat diensten op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Gent allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere diensten inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Gent zo bijzonder maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Gent kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u assisteren bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer een huishoudhulp inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp aanneemt, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Gent in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien regelmatiger iemand aannemen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke zaken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om huishoudelijke hulp in te schakelen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Gent. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Gent. Zij weten precies hoe ze u kunnen helpen met uw huishoudelijke jobs.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal naargelang uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Gent?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke klusjes. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Gent kosten? een huishoudhulp inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Gent juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verschillende.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Gent kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsaanbiedingen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Gent
Kleedjes strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitvoerig poetsen€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Gent inschakelen kan in prijs variëren naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke diensten en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat poetsen. Het type contract is ook van belang voor de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis te poetsen en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Gent kunnen ook variëren afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verschillende huishoudhulpen in Gent aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag beroep doen op iemand om uw woning te poetsen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan bereiden? Of iemand die naast het poetsen ook uw Broeken kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het kuisen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen wassen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Gent. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden gereedmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Gent

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Gent

Retouche van 2 broeken - schoonmaakhulp - Gordijnen laten inkorten - dringend schoonmaakster op zaterdag (86) - Mandje strijk (135) - Poetsen Airbnb-appartement (12) - Poetsen Airbnb-appartement (12) - wie komt onze strijk ophalen? (114) - Poetshulp voor praktijk - Naaien Capsule Collectie - Maken van twee zetelhoezen voor bestaande zetel - Schoonmaakbedrijf - Schoonmaken appartement voor toeristenverhuur (3) - Wekelijkse poetsbeurt voor Airbnb (9) - Opkuis studio - Strijkster gezocht (81) - dringend schoonmaakster op zaterdag (85) - Retouche - Poetsen Airbnb-appartement (11) - Poetsdienst 1x per 2 weken (11) - Strijkhulp - wie komt onze strijk ophalen? (113) - Appartement kuisen - Mooncakes maken - Wie strijkt graag? - poetsen gent (57) - Wekelijkse poetsbeurt voor Airbnb (8) - Schoonmaken appartement voor toeristenverhuur (2) - Wekelijkse poetsbeurt voor Airbnb (7) - Strijken - Poetshulp - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Poetshulp - Inkorten broek - broek inleggen - Poetsen Airbnb-appartement (10) - Wekelijkse poetsbeurt voor Airbnb (6) - Strijken - Strijkster gezocht (80) - Strijken - wie komt onze strijk ophalen? (112) - Poetsen Airbnb-appartement (9) - Schoonmaak rijhuis gent - Schoonmaken in kleine appartement - Naaier/naaister gezocht voor innaaien labels - Studentenhuis - Broeken inkorten - Broeken inkorten - Kuisen van appartement - Studio poetsen - Poetsen Airbnb-appartement (8) - wie komt onze strijk ophalen? (111) - versmallen kleedjes, gordijnen - Mandje strijk (134) - Strijkster gezocht (79) - Poetsdienst 1x per 2 weken (10) - Poetsdienst 1x per 2 weken (9) - Broek verlengen - Strijkhulp - poetsen gent (56) - Kuisvrouw/manager huis (2) - Grondige schoonmaakbeurt - Onze WEKELIJKSE Mr/Ms Proper gezocht! - Poetsen Airbnb-appartement (7) - Kot schoonmaken - Mandje strijk (133) - Wie strijkt graag? - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Poetsen Airbnb-appartement (6) - dringend schoonmaakster op zaterdag (84) - gordijnen inkorten, gordijnplooien repareren - Retouche 2 kledingstukken - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - wie komt onze strijk ophalen? (110) - Strijkster gezocht (78) - Poetsen Airbnb-appartement (5) - Inkorten van twee broeken - Kuisvrouw/manager huis - Wassen en strijken (18) - Wekelijkse poetsbeurt voor Airbnb (5) - Jeans te herstellen (1 riem gesp afgebroken) - Jeans te herstellen (1 riem gesp afgebroken) - Huishoudhulp gezocht voor woning/praktijk - Poetsdame - dringend schoonmaakster op zaterdag (83) - Poetsen Airbnb-appartement (4) - Wekelijkse poetsbeurt voor Airbnb (4) - 2 wekelijkse schoonmaak - 3 jurken (2 te groot, 1 te klein) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Strijkster gezocht (77) - Mandje strijk (132) - Schoonmaken appartement voor toeristenverhuur - Poetshulp - Wekelijkse poetsbeurt voor Airbnb (3) - Wekelijkse poetsbeurt voor Airbnb (2) - Living kuisen en was ophangen - poetsen traphal, sanitair en parking (17) - Schoonmaak - Kleren retoucheren (maken) & 1stuk inleggen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden