huishoudhulp Gent

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Gent

Huishoudhulp in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (105 reviews)
Ik wil in de nabije omgeving, Stropwijk, schoonmaakwerk doen. Dat kan vanalles zijn, auto’s, vloeren en ramen, ... Ik kan heel grondig en proper kuisen.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Lieven
Lieven
Gent
4.97/5 (95 reviews)
Ik heb thuis een naaimachine en doe verschillende werken zoals ; ritssluitingen vervangen, gordijnen, kleding herstellen, inkorten van broeken. Ik heb een Bernina naaimachine (nog een originele).
Huishoudhulp in Gent (9000) - Viviane
Viviane
Gent
5/5 (76 reviews)
Dag. Ik strijk gewoon graag. Ik heb een gezin gehad met 2 kinderen. Nu ik gepensioneerd ben, strijk ik wel eens voor mijn kinderen die het allemaal druk hebben met hun gezin. Ik strijk liefst bij mij thuis. Ik wil de strijk natuurlijk ophalen en terug brengen.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Aytekin
Aytekin
Gent
4.92/5 (24 reviews)
Samen met mijn vrouw doen we AIRBenB huisjes veel dingen doen we bv poetsen kuisen ramen stofzuigen keuken zij heeft ook gewerkt in toerisme hotel ik kan haar op allerlei gebieden helpen
Huishoudhulp in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (12 reviews)
Hallo zoals u reeds gelezen hebt werk ik na mijn pensioen al 8 maand 20h week als schoonmaakhulp.Dus ik ken alle kneepjes van het vak.Hebt u een jong gezin met kids of heeft u harige vriendjes,ik weet op alles raad.Opvouwen,opruimen ,stofzuigen of zemen !Geef mij een seintje.Vrij op woensdagnamiddag,vrijdagnamiddag en zaterdag.PS ik heb ook in UZ Gent nog kantoren gepoetst.(weekend/nachtwerk .
Huishoudhulp in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
4.9/5 (10 reviews)
Hallo! Ik ben een goede kok voor familie en vrienden! Ik hou zelf van eten, en dit weerspiegelt in m’n keuken. Ik heb random wat kookmodules gevolgd oa hulpkok, vegetarisch koken in kisp, ... ik help je graag verder voor je feestje, familie bijeenkomst of gewoon zomaar :-). Ik kan bij u thuis komen koken of zelf al voorbereiden bij mij thuis. Grtjs Tom
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Gent (9000) - Soroosh
Soroosh
Gent
5/5 (7 reviews)
Ik kook zelf heel graag van allerlei vershillende kookculturen, weet niet precies wat voor hulp je met koken nodig hebt maar dat kunnen wij samen bekijken en een oplossing voor vinden :-)
Huishoudhulp in Gent (9000) - Ivanova
Ivanova
Gent
5/5 (5 reviews)
Hallo! Kies mijn! Ik ben Ivanova! Angenam! ik heb 3 jaar ervaring in deze werk! Ik hou van mijn werk! Wat bied ik aan? Ik kan op het adres werkenof de kleding ophalen en wanneer ze klaar zijn om ze terug te sturen! Ik spreke ok Engels, Duts! Ik ben op elk moment van de week vrij!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Julie
Julie
Gent
3.67/5 (3 reviews)
Ik kook graag en vind experimenteren in de keuken ook heel fijn; hierdoor heb ik heel wat gerechten leren kennen van verschillende oorsprong. Ook veel bijgeleerd van mijn moeder haar kookkunsten!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Nico
Nico
Gent
1.0/5 (3 reviews)
In ieder huis moet er worden gekuist? Mijn mama is 25 jaar poetsvrouw geweest en ik heb heel veel geleerd van haar. Ik heb verschillende technieken onder de knie waardoor uw huisje nog beter dan perfect is. Niet alleen binnenshuis ook buitenshuis, kan ik de ramen lappen en de auto opnieuw doen blinken zowel de binnen als buiten kant .
Huishoudhulp in Gent (9000) - Lusiya
Lusiya
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik hoe heel erg van strijken.Ik doe het met veel plezier.Ik heb ervaring .Ik strijk alles,voor mij geen probleem.Ik werk graag in een prettig omgeving
Huishoudhulp in Gent (9000) - Robin
Robin
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik kook heel graag ,ook als hobby ,ik heb een kook opleiding gehad ,voor hobbykoks ...ook doe ik eventueel de boodschappen die daarbij horen of niet bij horen
Huishoudhulp in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I had to live alone for a long time during school years and afterwards.. so I had to do everything myself. In time i became a professional in household chores :) Cleaning is a kinda therapy for me.. I’m always ready to help you anytime you need!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Kelly
Kelly
Gent
5/5 (2 reviews)
Al ervaring in schoonmaak, Dus laat maar weten als je handje hulp nodig hebt bij schoonmaak van jullie woning. Ben van Gent en heb een wagen dus verplaatsen is geen probleem. Tot dan
Huishoudhulp in Gent (9000) - Elisa
Elisa
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik kook heel graag! Mijn favorite keuken is italiaans. Pasta's,pizza's,... Ik kan bv ook gewoon vlees met aardappelen en groentjes maken. Of als je een specifiek receptje in gedachten hebt zal ik dit zeker ook doen! Ik kan ook helpen bij voorbereiding voor feestjes thuis bv hapjes voorbereiden(wrapsjes,nacho's,worstebroodjes,soepjes,pizzatjes,...)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Super makkelijk platform om iemand te vinden die je kan helpen. Heb het toevallig ontdekt en ga er zeker nog gebruik van maken. Misschien ook als dienstverlener zelfs. Een ontdekking! ”
Crina
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Gent: geëvalueerd met 4.61 door 364 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Gent, hulp in huis Gent, huishoudpersoneel Gent, goedkope huishoudhulp Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Gent in?

Onder huishoudhulp Gent vallen er heel wat klusjes. Een huishoudhulp in Gent kan u met allerlei jobs assisteren, zoals met het kuisen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Gent kan trouwens meer dan alleen kuisen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of het avondeten te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Gent kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Gent heeft dus verschillende talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Gent een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke jobs en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het kuisen van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Gent doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Gent heel wat diensten op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Gent allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere diensten inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Gent zo uniek maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Gent kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u assisteren bij het poetsen van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u op een huishoudhulp beroep doet, hangt af van wat u wilt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Gent in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien regelmatiger beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke diensten onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis piekfijn in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Gent. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Gent. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke klusjes.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Gent?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke zaken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Gent kosten? een huishoudhulp inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Gent juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verschillende.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Gent kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel verschillende prijsaanbiedingen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Gent
Hemden strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitvoerig schoonmaken€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten bereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Gent inschakelen kan in prijs afwisselen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke jobs en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Gent kunnen ook verschillen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt meerdere huishoudhulpen in Gent aan verscheidene tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u verschillende prijsvoorstellen vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag beroep doen op iemand om uw woning te kuisen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan klaarmaken? Of iemand die naast het kuisen ook uw Broeken kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het kuisen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ruiten poetsen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Gent. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten voorbereiden, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Gent

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Gent

Wekelijkse poetsbeurt voor Airbnb (32) - Wekelijkse poetsbeurt voor Airbnb (31) - poetsen gemeenschappelijke delen studentenhuis (3) - Opkuis appartement wegens verhuis - Mandje strijk (145) - Strijken hemden en broeken (13) - Strijkster gezocht (92) - Poetshulp gezocht (45) - schone appartement, ramen professioneel - Poetshulp centrum Gent - wie komt onze strijk ophalen? (127) - Cleaning person needed on Fridays, Gent - POETSHULP - Wekelijkse poetsbeurt voor Airbnb (30) - Poetsen - poetsen gemeenschappelijke delen studentenhuis (2) - Inkorten broeken - Koken op regelmatige basis (11) - Poetsen Airbnb-appartement (22) - Mandje strijk (144) - Student zoekt hulp bij het huishouden (5) - Student zoekt hulp bij het huishouden (4) - Wekelijkse poetsbeurt voor Airbnb (29) - wie komt onze strijk ophalen? (126) - Strijken aan huis (2) - Grote kuis - Schoonmaak - Naaien van gordijnen - Herstelling broek - poetsen gemeenschappelijke delen studentenhuis - Strijkhulp (5) - Kok 1x per week - Wekelijkse poetsbeurt voor Airbnb (28) - Strijkhulp gezocht (2) - interview - Koken op regelmatige basis (10) - Poetshulp - Poetshulp gezocht - Wekelijkse poetsbeurt voor Airbnb (27) - Adjustment of 3 jeans - Wekelijkse poetsbeurt voor Airbnb (26) - Strijk - Kuisvrouw/manager huis (10) - Huis reinigen in Gent - Huis reinigen in Gent - Student zoekt hulp bij het huishouden (3) - Student zoekt hulp bij het huishouden (2) - Koken op regelmatige basis (9) - Kuisvrouw/manager huis (9) - Schoonmaken appartement voor toeristenverhuur (13)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden