Vind de beste huishoudhulp in Gent

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Joachim
Joachim
5/5 · 93 reviews
9000 Gent
Ik wil in de nabije omgeving, Stropwijk, schoonmaakwerk doen. Dat kan vanalles zijn, auto’s, vloeren en ramen, ... Ik kan heel grondig en proper kuisen.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Viviane
Viviane
5/5 · 58 reviews
9000 Gent
Dag. Ik strijk gewoon graag. Ik heb een gezin gehad met 2 kinderen. Nu ik gepensioneerd ben, strijk ik wel eens voor mijn kinderen die het allemaal druk hebben met hun gezin. Ik strijk liefst bij mij thuis. Ik wil de strijk natuurlijk ophalen en terug brengen.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Tom
Tom
4.9/5 · 10 reviews
9000 Gent
Hallo! Ik ben een goede kok voor familie en vrienden! Ik hou zelf van eten, en dit weerspiegelt in m’n keuken. Ik heb random wat kookmodules gevolgd oa hulpkok, vegetarisch koken in kisp, ... ik help je graag verder voor je feestje, familie bijeenkomst of gewoon zomaar :-). Ik kan bij u thuis komen koken of zelf al voorbereiden bij mij thuis. Grtjs Tom
Huishoudhulp in Gent (9000) - Elsje
Elsje
5/5 · 8 reviews
9000 Gent
Hallo, ik maak en herstel fantasiejuwelen, hiervoor kan je bij de gewone juwelier meestal niet terecht . Ik pimp kleren of herstel ze zodat de levensduur van jouw favoriete kledingstuk verlengd wordt. Ik bedenk graag een oplossing voor het maken van allerhande zaken uit textiel. Zo maakte ik al voor iemand gordijntjes voor in de camper.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Sonja
Sonja
5/5 · 7 reviews
9000 Gent
Hallo zoals u reeds gelezen hebt werk ik na mijn pensioen al 8 maand 20h week als schoonmaakhulp.Dus ik ken alle kneepjes van het vak.Hebt u een jong gezin met kids of heeft u harige vriendjes,ik weet op alles raad.Opvouwen,opruimen ,stofzuigen of zemen !Geef mij een seintje.Vrij op woensdagnamiddag,vrijdagnamiddag en zaterdag.PS ik heb ook in UZ Gent nog kantoren gepoetst.(weekend/nachtwerk .
Huishoudhulp in Gent (9000) - Ivanova
Ivanova
5/5 · 4 reviews
9000 Gent
Hallo! Kies mijn! Ik ben Ivanova! Angenam! ik heb 3 jaar ervaring in deze werk! Ik hou van mijn werk! Wat bied ik aan? Ik kan op het adres werkenof de kleding ophalen en wanneer ze klaar zijn om ze terug te sturen! Ik spreke ok Engels, Duts! Ik ben op elk moment van de week vrij!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Robbert
Robbert
4.67/5 · 3 reviews
9000 Gent
Kook dagelijks meermaals per dag en doe dit met veel liefde en plezier. Maandelijks nodig ik mensen uit om hen te verzorgen op een meergangen menu. Ik ben thuis in verschillende keukenstijlen (klassieke Vlaamse keuken,Oosterse en mediterraanse keuken,..) ik tracht zoveel mogelijk producten ambachtelijk thuis te maken met kwalitatieve ingrediënten.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Julie
Julie
3.67/5 · 3 reviews
9000 Gent
Ik kook graag en vind experimenteren in de keuken ook heel fijn; hierdoor heb ik heel wat gerechten leren kennen van verschillende oorsprong. Ook veel bijgeleerd van mijn moeder haar kookkunsten!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Nico
Nico
1.0/5 · 3 reviews
9000 Gent
In ieder huis moet er worden gekuist? Mijn mama is 25 jaar poetsvrouw geweest en ik heb heel veel geleerd van haar. Ik heb verschillende technieken onder de knie waardoor uw huisje nog beter dan perfect is. Niet alleen binnenshuis ook buitenshuis, kan ik de ramen lappen en de auto opnieuw doen blinken zowel de binnen als buiten kant .
Huishoudhulp in Gent (9000) - Robin
Robin
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik kook heel graag ,ook als hobby ,ik heb een kook opleiding gehad ,voor hobbykoks ...ook doe ik eventueel de boodschappen die daarbij horen of niet bij horen
Huishoudhulp in Gent (9000) - Marike
Marike
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik ben een ordelijk en net persoon en hou ervan mijn huis op orde te hebben. Strijken vind ik best leuk tijdverdrijf, dus help ik daar graag iemand anders mee!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Ersel
Ersel
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
I had to live alone for a long time during school years and afterwards.. so I had to do everything myself. In time i became a professional in household chores :) Cleaning is a kinda therapy for me.. I’m always ready to help you anytime you need!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Elke
Elke
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo, ik ben Elke en gepassioneerd door koken en eten. Samen met mijn vriend probeer ik continu nieuwe gerechten en smaken uit van over heel de wereld. Een lekkere afhaalmaaltijd of geen zin om helemaal naar Koekelberg af te zakken? Geen probleem, wij kunnen ook bij u thuis komen koken. Culinaire verwennerij in combo met een toffe bediening en een proper achtergelaten keuken. Hopelijk tot dan!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Elisiya
Elisiya
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Dag allemaal mijn naam is Elisiya. Op school heb ik mode en naaien gestudeerd. Het is een passie geworden ik kan kussens, gordijnen, jurken, kleren naaien verkorten of versmallen. Werk zorgvuldig en ben heel creatief. Groetjes Elisiya
Huishoudhulp in Gent (9000) - Jozefien
Jozefien
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ik kook graag gezond, lekker en vers. Ik werk proper, ik kan de boodschappen voor jou doen,... laat jouw wensen maar horen. Ik help je heel graag verder!

Huishoudhulp Gent: geëvalueerd met 4.66 door 200 klanten

Populaire dienstaanvragen: huishoudhulp Gent, hulp in huis Gent, huishoudpersoneel Gent, goedkope huishoudhulp Gent,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Thomas raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Frans raadt Saliha aan Saliha
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Strijkhulp
Lisa raadt Karine aan Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Gent in?

Onder huishoudhulp Gent vallen er heel wat taken. Een huishoudhulp in Gent kan u met allerlei taken helpen, zoals met het schoonmaken van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Gent kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Gent kunnen zelfs helpen met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Gent heeft dus meerdere vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Gent een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke taken en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Gent doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Gent heel wat taken op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Gent allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende taken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Gent zo uniek maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Gent kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u helpen bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van het avondeten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Gent inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp in Gent inschakelt, hangt af van wat u wilt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Gent in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien vaker iemand inschakelen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke taken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om huishoudelijke hulp in te schakelen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Gent. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Gent. Zij weten precies hoe ze u kunnen helpen met uw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Gent?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Gent kosten? Een huishoudhulp in Gent inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Gent juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verschillende prijsvoorstellen.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Gent kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsvoorstellen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Gent
T-shirts strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitvoerig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten voorbereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ruiten wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Gent inschakelen kan in prijs afwisselen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract heeft ook een impact op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Gent kunnen ook afwisselen naargelang de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verschillende huishoudhulpen in Gent aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag beroep doen op iemand om uw woning te kuisen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan klaarmaken? Of iemand die naast het schoonmaken ook uw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen poetsen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Gent. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Gent

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Gent

Gang + inkom Studentenkot kuisen - Kot deepcleanen - Zeer dringend betrouwbare schoonmaakster gezochf (50) - wie komt onze strijk ophalen? (74) - poetsen (9) - Strijken hemden en broeken (7) - Strijken hemden en broeken (6) - Student met beperking (ASS) vraagt om mee te helpen in het huishouden. - Mandje strijk (99) - dringend schoonmaakster op zaterdag (44) - Zeer dringend betrouwbare schoonmaakster gezochf (49) - wie komt onze strijk ophalen? (73) - Mouwen van vest inkorten - Poetsdienst 1x per 2 weken (5) - Wassen en strijken (12) - Zeer dringend betrouwbare schoonmaakster gezochf (48) - dringend schoonmaakster op zaterdag (43) - poetsen (8) - Schoonmaakhulp in centrum gent - Mandje strijk (98) - Strijkster gezocht (41) - Maandelijkse opkuis residentie (36) - Grondige schoonmaak van een studentenkot - Poetshulp gezocht (39) - wie komt onze strijk ophalen? (72) - Grondige opruim/poetsbeurt van onze rijhuis - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Gordijn inkorten - dringend schoonmaakster op zaterdag (42) - Schoonmaak appartement - Dringend leegstaand appartement poetsen - Strijkster gezocht (40) - huishoudhulp appartement Kouter - Poetsdienst 1x per 2 weken (4) - wie komt onze strijk ophalen? (71) - Fijn herenhuis in centrum Gent zoekt poetshulp - Zeer dringend betrouwbare schoonmaakster gezochf (47) - VANDAAG 28/09 - GENT ZUID - 4UUR - KUISEN - Strijk - Poetsdienst 1x per 2 weken (3) - Poetsdienst 1x per 2 weken - dringend schoonmaakster op zaterdag (41) - Mandje strijk (97) - 2 à 3 uren per 14 dagen poetshulp gevraagd (4) - Strijkster gezocht (39) - Zeer dringend betrouwbare schoonmaakster gezochf (46) - Strijk - Poetshulp studio
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden