huishoudhulp Genk

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Genk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Genk

Huishoudhulp in Genk (3600) - Raf
Raf
Genk
5/5 (10 reviews)
Ik poets graag ramen, doe de afwas of vul en ledig u vaat, kortom help u graag in het huishouden. Strijken doe ik niet. Heeft u de middelen maak ik wel schoon! Ik ben niet vies van vuile werken mits nodige pbm ter beschikking zijn. Zoals bijvoorbeeld handschoenen, een masker,... Desnoods watjes voor mijn neus 🤣 zolang ik maar door en veilig kan werken.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Amelia
Amelia
Hasselt
5/5 (9 reviews)
Hello! I'm Amelia. Back in my home, my family always hate to iron clothes. Since no one wants to do that, I always take care of it. As time passed by, I personally preferred to iron clothes more than do the laundry. I'd like to work as your ironing assistant, preferably in a non-smoking place. Or we can discuss more about it, feel free to message me! :)
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Laurent
Laurent Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (6 reviews)
In ben ik bijberoep ramenwasser. Ik was op de traditionele manier en met ladder. Een osmose toestel komt er in de toekomst aan. Het wassen van ramen, rolluiken, reclameborden, … is mogelijk.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Christel
Christel
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Ervaring in het poetsen bij mensen thuis. Ik zie werk liggen en laat je huis dan ook graag proper achter. Ik breng mijn eigen poetsproducten mee daar ik groot belang hecht aan poetsen met natuurlijke producten. Zo zal je merken dat het heerlijk ruikt in je huis en dat je kan besparen op poetsproducten.
Huishoudhulp in Bilzen (3740) - Marijke
Marijke
Bilzen
5/5 (3 reviews)
Ik kook heel graag, geen sjieke menu's, ik bak zelf nooit vlees dus dat ben ik helaas ook verleerd denk ik (misschien kan gehakt nog net 😀), maar simpele dingen, zoals aardappeltjes met groentjes, simpele wokgerechtjes, pasta met tomatengroentensausjes of met brocolli en kaassaus in de oven,... ik maak ook graag lekkers zoals vegan 'tiramissu', dadelballetjes, gezonde koekjes. Ik krijg al honger!
Huishoudhulp in Genk (3600) - Sam
Sam Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
5/5 (3 reviews)
ik zorg steeds voor een zeer scherpe prijs , ik ben pas klaar met een klus als ik zelf ook voor de volle 200 procent te vrede ben . u kan indien gewenst een officiële factuur ontvangen mits ik mede eigenaar ben van een firma.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Munsterbilzen (3740) - Kersti
Kersti
Munsterbilzen
5/5 (1 reviews)
Koken doe ik met veel plezier. Ik kook dagelijks een mooie, gevarieerde maaltijd en hecht waarde aan gezonde voeding. Zowel traditionele gerechten als buitenlandse gerechten kan ik bereiden. Ik kan ook maaltijden klaarmaken die u in kan vriezen.
Huishoudhulp in Genk (3600) - Hulya
Hulya
Genk
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben hulya. Was kan ik eventueel ophalen en terug brengen. Kan ook ter plaatse gestreken worden. Ik doe strijk bij mijn ouders en bij mij zelf
Huishoudhulp in Genk (3600) - Maico
Maico
Genk
1.0/5 (1 reviews)
Gepassioneerd door eten en smaken. Hobbykok in hart en nieren. Alleenstaand en daarom kook ik graag voor andere/meerdere mensen. Altijd op zoek naar nieuwe combinaties. Graag bezig met Wereldkeuken en nieuwe smaken ontdekken.
Huishoudhulp in Genk (3600) - Fabienne
Fabienne
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik ben een heel sociaal vriendelijk iemand ,hou van kinderen en van honden.Heb zelf 3 kinderen en 4 honden .ik ben ook niet bang om mijn handen uit de mouwen te steken ,ben dus wel een garde werker
Huishoudhulp in Genk (3600) - Mehmet
Mehmet Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
5/5 (1 reviews)
Glazenwasser: reinigen van gevelramen, binnenwanden, veranda's, spiegels, koepels, zonnepanelen, dakgoten, blinde platen, trappenhallen, terrassen, 1ste kuis.
Huishoudhulp in Genk (3600) - Bianca
Bianca
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik kook en bak wel graag, maar ben geen chefkok 😂 De basis kan ik zeker en vast, maar ik vind het ook leuk om nieuwe receptjes uit te proberen. Ik leer altijd bij! Liefs, Bianca
Huishoudhulp in Diepenbeek (3590) - Yolanda
Yolanda
Diepenbeek
5/5 (1 reviews)
Heb in mijn leven veel gestreken. Ook in droogkuis gewerkt. Doe het graag. Zet de strijk bij me thuis af en kom t weer ophalen
Huishoudhulp in Zonhoven (3520) - Cindy
Cindy
Zonhoven
Nieuw
Dag, ik heb altijd als schoonmaakster gewerkt en werk nu fulltime in een poetsbedrijf/strijkatelier, ik ken dus zeker de kneepjes van het vak, hebben jullie misschien een leuke job voor mij? contacteer mij gerust
Huishoudhulp in Genk (3600) - Cindy
Cindy
Genk
Nieuw
Ik werk als administratief bediende en heb in het verleden een ondernemers opleiding boekhouder gevolgd. Alles op orde houden is mijn passie. Van nature uit ben ik perfectionistisch ingesteld.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Genk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
“ Zeer goed voor een punctuele taak. Zeer handig en "userfriendly" platform waar alles duidelijk op wordt! Kandidaten sturen je hun aanbod. Zeer handig en aanbevelenswaard. ”
Christel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Genk: geëvalueerd met 4.69 door 42 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Genk, hulp in huis Genk, huishoudpersoneel Genk, goedkope huishoudhulp Genk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden