kok aan huis

Kok aan huis gezocht? Ontdek talentvolle dienstverleners in jou buurt

Meer dan 1.939 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Kok aan huis in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
Erembodegem
4.86/5 (130 reviews)
Hallo! Voor mij is koken een uitlaatklep, het maakt niet veel uit wat ik moet bereiden. Ik ben geen kok, ik wil wel bijleren dus laat iets weten als ik voor jullie iets kan betekenen.
Kok aan huis in Gent (9000) - Lieven
Lieven
Gent
4.97/5 (95 reviews)
Ben een hobbykok thuis. Ik heb 8 jaar gewerkt als vrijwilliger in een sociaal restaurant , ik bereide daar elke week verse soep, meegeholpen voor speciale maaltijden. Ik heb mijn eigen koksmessen.
Kok aan huis in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (90 reviews)
Ik heb altijd in de horeca gewerkt en bij een traiteur. Veel van mijn vrije tijd gaat uit naar het maken van nieuwe gerechten en smaken. Ik dresseer ook graag en probeer van elk bord een plaatje te maken.
Kok aan huis in Lot (1651) - Rudi
Rudi
Lot
4.87/5 (71 reviews)
hallo! ik kook heel graag en ben bereid te koken voor wie het maar wil.Ik wil graag ten dienste staan van diegenen die weinig tijd hebben om te koken of het gewoon niet graag doen.Ik werk zorgvuldig en ben zeker geen smeerpoes en werk gedisciplineerd.
Kok aan huis in Hever (3191) - Nicole
Nicole
Hever
5/5 (71 reviews)
Hallo,
Kok aan huis in Beveren-waas (9120) - Amiry
Amiry
Beveren-waas
4.93/5 (61 reviews)
Ik ben een kok, gespecialiseerd in Afghaanse en Iraanse gerechten. Barbecuen doe ik ook enorm graag. Wilt u iets nieuws proeven? Aarzel niet om contact op te nemen met mij.
Kok aan huis in Oostende (8400) - Nicola
Nicola
Oostende
4.51/5 (45 reviews)
Ik kan koken heb hotelschool gedaan , ik kan strijken, kuisen, geen enkele job binnenshuis is me niet gekend, als u iemand zoekt met kennis van zaken, dat u savonds thuiskomt en alles spik en span is, en u warme maaltijd voor u klaarstaat , dan kan ik helpen
Kok aan huis in Dendermonde (9200) - Marijke
Marijke
Dendermonde
5/5 (44 reviews)
Koken is mijn passie . Met een gezin van 6 en de daaruit vloeiende feestjes kan ik grote gezelschappen aan . Grootmoeders keuken , paella en Thaise keuken zijn mij ook niet vreemd . Graag kom ik jullie verwennen
Kok aan huis in Deurle (9831) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
4.78/5 (37 reviews)
Koken is een uit de hand gelopen hobby! Mijn oosters geïnspireerde gerechten zitten boordevol groenten en smaak, bij mij enkel eerlijke producten en geen industrieel bewerkt voedsel.
Kok aan huis in Zoersel (2980) - Patrick
Patrick
Zoersel
5/5 (36 reviews)
Ik ben arbeider van beroep,maar kook zéér graag.Dus als u graag een pot soep of gewone dingen laat bereiden omdat u weinig tijd heeft .Ik doe dit graag voor u
Kok aan huis in Merksem (2170) - Najat
Najat
Merksem
4.83/5 (30 reviews)
Ik kook graag of ook om samen te koken. Ik hou van verschillende gerechten om te maken van alle culturen. En dan wil ik koken voor mensen die dat graag willen
Kok aan huis in Gistel (8470) - Peter
Peter
Gistel
4.81/5 (27 reviews)
Koken is mijn hobby en passie Ik ben nu bezig met avondschool te volgen cvo Scala hulpkok 1ste module vis en schelpdieren koude keuken 2de module Italiaanse keuken Ik werk ook via intersoc in buitenland grootkeuken
Kok aan huis in Houthulst (8650) - Isabelle
Isabelle
Houthulst
5/5 (25 reviews)
Ik kan koken, mensenverzorgen, inslapen, medicatie verzorgen, gezelschap houden, huishouden regelen, strijken, huishouden doen, boodschappendoen, begeleiden op afspraken en voor vervoer instaan...
Kok aan huis in Borsbeek (2150) - Elke
Elke
Borsbeek
5/5 (20 reviews)
Hey, ik ben Elke, 45 jaar. Koken is al van jongs af mijn passie. Als ik een dipje heb en ik ga koken ben ik helemaal terug gelukkig. Ik geef kooklessen aan leerlingen van het derde- zesde middelbaar. Dus als je zelf geen zin hebt om te koken ben je bij mij aan het juiste adres.
Kok aan huis in De haan (8420) - Vanessa
Vanessa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
De haan
5/5 (20 reviews)
Hallo, ik hou van koken is één van mijn passies, koken is voor mij zoals aan een nieuwe kunstwerk beginnen. Ik kkok zowel traditionele belgische gerechten als, Italiaans, Indische, Aziatische en of Afrikaanse gerechten. taarten bakken doe ik ook heel goed. In de keuken staan en werken is voor mij mediteren. Alle vragen zijn welkom en bespreekbaar!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel koks

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Lijkt me eerlijk en veilig, mensen met inzet die iets extra willen verdienen of zich nuttig maken/voelen met iets ze graag doen en waar ze goed in zijn. De wachtlijsten bij de poetsburo's worden niet beantwoord en be... ”
Fatima
“ Website funktioneert goed, snel iemand gevonden ,die bovendien zeer goed gewerkt heeft. Bovendien is de werknemer verzekerd enz ”
Yvan
“ Een leuke en aangename manier van werken. Op een legale manier een centje bijverdienen. ”
Wendy
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis: geëvalueerd met 4.79 door 1.464 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok aan huis prijs, privé kok aab huis, bbq aan huis met kok, kok België, chef-kok thuis, prijs kok aan huis, kok inhuren prijs, chef aan huis, gastronomie aan huis, kok inhuren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kok aan huis

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden