kok aan huis

Ontdek talentvolle koks aan huis bij jou in de buurt

Meer dan 1.515 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koks

Kok aan huis in Gent (9000) - Lieven
Lieven
Gent
4.97/5 (92 reviews)
Ben een hobbykok thuis. Ik heb 8 jaar gewerkt als vrijwilliger in een sociaal restaurant , ik bereide daar elke week verse soep, meegeholpen voor speciale maaltijden. Ik heb mijn eigen koksmessen.
Kok aan huis in Sint-Genesius-Rode (1640) - Rudi
Rudi
Sint-Genesius-Rode
4.88/5 (58 reviews)
hallo! ik kook heel graag en ben bereid te koken voor wie het maar wil.Ik wil graag ten dienste staan van diegenen die weinig tijd hebben om te koken of het gewoon niet graag doen.Ik werk zorgvuldig en ben zeker geen smeerpoes en werk gedisciplineerd.
Kok aan huis in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (57 reviews)
Ik heb altijd in de horeca gewerkt en bij een traiteur. Veel van mijn vrije tijd gaat uit naar het maken van nieuwe gerechten en smaken. Ik dresseer ook graag en probeer van elk bord een plaatje te maken.
Kok aan huis in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
Erembodegem
4.76/5 (54 reviews)
Hallo! Voor mij is koken een uitlaatklep, het maakt niet veel uit wat ik moet bereiden. Ik ben geen kok, ik wil wel bijleren dus laat iets weten als ik voor jullie iets kan betekenen.
Kok aan huis in Dendermonde (9200) - Marijke
Marijke
Dendermonde
5/5 (44 reviews)
Koken is mijn passie . Met een gezin van 6 en de daaruit vloeiende feestjes kan ik grote gezelschappen aan . Grootmoeders keuken , paella en Thaise keuken zijn mij ook niet vreemd . Graag kom ik jullie verwennen
Kok aan huis in Beveren-waas (9120) - Amiry
Amiry
Beveren-waas
4.95/5 (43 reviews)
Ik ben een kok, gespecialiseerd in Afghaanse en Iraanse gerechten. Barbecuen doe ik ook enorm graag. Wilt u iets nieuws proeven? Aarzel niet om contact op te nemen met mij.
Kok aan huis in Oostende (8400) - Nicola
Nicola
Oostende
4.49/5 (41 reviews)
Ik kan koken heb hotelschool gedaan , ik kan strijken, kuisen, geen enkele job binnenshuis is me niet gekend, als u iemand zoekt met kennis van zaken, dat u savonds thuiskomt en alles spik en span is, en u warme maaltijd voor u klaarstaat , dan kan ik helpen
Kok aan huis in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
Brugge
5/5 (41 reviews)
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik werk op de sociale dienst van een OCMW rusthuis. Ik zou graag wat bijverdienen met uiteenlopende jobs. Ik werk graag met mensen, maar ik ben ook een echte klusser die graag schildert, tuiniert en overweg kan met een boormachine! Ik hou van koken, kan naaien, poetsen, strijken en houd van dieren en kinderen. Ik help u graag met uw klusje!
Kok aan huis in Hoeselt (3730) - Laurens
Laurens Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoeselt
4.79/5 (39 reviews)
Ik ben een harde werker en dat betekent ook dat ik goed en gezond moet eten. In mijn gezin wordt er elke dag op traditionele wijze gekookt met verse producten. Voor ons is het slechts een kleine moeite om wat eten extra te maken en ter plaatse te brengen. Ik ben geen traiteur! Ik richt mij tot de oudere of minder mobiele mensen die er alleen voor staan en graag een verzorgde warme maaltijd willen.
Kok aan huis in Zoersel (2980) - Patrick
Patrick
Zoersel
5/5 (35 reviews)
Ik ben arbeider van beroep,maar kook zéér graag.Dus als u graag een pot soep of gewone dingen laat bereiden omdat u weinig tijd heeft .Ik doe dit graag voor u
Kok aan huis in Tienen (3300) - Ana-maria
Ana-maria
Tienen
4.89/5 (27 reviews)
Hallo, ik werk voltijds voor een poetsdienst, maar heb daarnaast nog wat vrije tijd om wat bij te verdienen. Ik heb ondertussen al jaren ervaring in wat ik doe.
Kok aan huis in Houthulst (8650) - Isabelle
Isabelle
Houthulst
5/5 (22 reviews)
Ik kan koken, mensenverzorgen, inslapen, medicatie verzorgen, gezelschap houden, huishouden regelen, strijken, huishouden doen, boodschappendoen, begeleiden op afspraken en voor vervoer instaan...
Kok aan huis in Lier (2500) - Elke
Elke
Lier
5/5 (20 reviews)
Hey, ik ben Elke, 45 jaar. Koken is al van jongs af mijn passie. Als ik een dipje heb en ik ga koken ben ik helemaal terug gelukkig. Ik geef kooklessen aan leerlingen van het derde- zesde middelbaar. Dus als je zelf geen zin hebt om te koken ben je bij mij aan het juiste adres.
Kok aan huis in Borgerhout (2140) - Aaricia
Aaricia
Borgerhout
5/5 (19 reviews)
Mijn specialiteit is vegetarisch koken (vegan of glutenvrij/allergievrij absoluut mogelijk), en ik experimenteer graag met een hoop verschillende keukens en gebruik graag heel veel (verse) kruiden. Ik bereid graag een maaltijd vol verse groenten en ander lekkers voor u en breng die met veel liefde aan huis. Zijn er dingen die u niet lust, of net heel graag? U vraagt, ik maak :).
Kok aan huis in Ronse (9600) - Céline
Céline
Ronse
5/5 (19 reviews)
Ik kan mensen helpen of leren koken. Ik heb een specialiteit in melkvrije en glutenvrije recepten. Ik heb ook Italiaanse roots, en heb die keuken geleerd.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice kok: geëvalueerd met 4.76 door 1.063 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok België, chef-kok thuis, prijs kok aan huis, chef aan huis, gastronomie aan huis,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Waarom een kok aan huis inhuren?

Door jouw overvolle agenda heb je nog maar weinig tijd over om jouw boodschappen te doen? Laten we het dan nog niet hebben over gezond koken? Je hebt een etentje met vrienden, maar wil het een speciale noot geven? Je bent aan het revalideren of boodschappen doen is tijdelijk wat moeilijk? Allemaal redenen om een kok aan huis in te schakelen! Een kok aan huis, is dat niet heel duur? Niets is minder waar. Een privé kok aan huis inhuren is mogelijk, er is voor ieders wat wils en voor ieders budget. Of het nu gaat om gemakkelijke huisbereide gerechten thuis laten leveren zodat je na een lange werkdag niet meer hoeft te koken. Of je hebt familie of vrienden op bezoek en wil het graag extra speciaal maken? Een kok aan huis of chef aan huis zal jou met plezier helpen. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten. De privékok zal al dan niet alle ingrediënten kopen en voor jou koken. Of je kan natuurlijk ook carte blanche geven aan de thuiskok.
De kok aan huis kan, zoals de naam het al weggeeft, bij jou thuis komen koken. De kok zal dan al het kookgerei meenemen en zal niet enkel koken maar ook opdienen. Het beste deel? De kok zal jouw keuken ook proper achterlaten. Je bent dus verzekerd van een onvergetelijke avond.
Liever gewoon de gerechten aan huis laten leveren? Perfect mogelijk. Bespreek dit telkens met de kok aan huis! Eenmaal jullie hebben beslist wat de kok aan huis zou koken, moet je enkel nog een datum afspreken. Vergeet niet om te laten weten met hoeveel man je zal zijn en dan is het enkel nog genieten van een lekker diner.

Wat doet een kok aan huis?

Een kok aan huis kan heel veel doen. Afhankelijk van jouw budget en jouw wensen natuurlijk.
Je hebt door de week nauwelijks tijd om boodschappen te doen én dan nog eens te koken? Je kan dan hulp vragen aan een kok om maaltijden aan huis te laten leveren. Dit kan 1 à 2 keer per week of gewoon elke avond. Opnieuw is dit naargelang jouw budget, jouw wensen en jouw agenda. Hier zal het om simpele, eenvoudige huisgemaakte maaltijden gaan. Denk aan een lekkere ovenschotel of groentelasagne die je dan gewoon even moet opwarmen. Hoe simpel!
Je wil vrienden uitnodigen voor een diner? Je hebt iets speciaals te vieren, zoals een huwelijksverjaardag of een nieuwe job? En je wil er iets speciaals van maken? Je kan dan beroep doen op een kok aan huis. Samen met de kok aan huis bespreek je wat je graag zou willen eten. De kok aan huis zal dan de inkopen voor jou doen. Oftewel komt de privékok bij jou thuis koken oftewel brengt hij de gerechten. Bespreek dit steeds op voorhand met de kok aan huis. Je moet dan enkel nog een datum afspreken en met hoeveel genodigden je juist zal zijn. En dan is het enkel nog aan tafel schuiven en genieten van een overheerlijk diner.
Zoals hierboven vermeld zijn er gelegenheden genoeg om een kok aan huis te laten komen: van een overdrukke agenda tot een etentje voor jouw huwelijksverjaardag.

Hoe een kok aan huis vinden?

Geen zin om te koken? Geen tijd om te koken? Of zelfs geen tijd om boodschappen te doen? Je bent in een revalidatieperiode en koken is moeilijk?

Je hebt een vriendendiner en wil eens iets speciaals klaarmaken? Je bent op zoek naar een privé kok of een kok aan huis. Maar hoe vind je een kok aan huis die zowel lekker kan koken als binnen jouw budget past? En vooral waar je zeker van bent dat je geen frietjes zal moeten afhalen als het eten zou aanbranden?

Er bestaan enkele manieren om op zoek te gaan naar een kok aan huis en dan vooral om een kok aan huis te vinden. Ken je iemand uit jouw omgeving die graag kookt? Of komt er een huishoudhulp wekelijks bij jou langs die ook simpele gerechten kan voorbereiden? Heb je misschien een lievelingsrestaurant die thuis kan leveren? Indien niet, dan kan je beroep doen op een privé kok via erkende platformen van de deeleconomie zoals Ring Twice, waar alle diensten 100% legaal en verzekerd zijn!

Hieronder vind je meer uitleg over de verschillende mogelijkheden om een kok aan huis te vinden:

Hoeveel kost een kok aan huis?

Waarschijnlijk denk je dat een privé kok aan huis enorm duur is? Je bent niet de enige. Maar gelukkig is het tegendeel waar. Soms kan op restaurant gaan, meer kosten dan een kok aan huis inhuren. En het kost jou dan ook minder reistijd! Bovendien ben je in jouw eigen vertrouwde omgeving. Geniaal toch, een kok aan huis inhuren?
Hier hangt natuurlijk een prijskaartje aan, maar geen paniek - er is voor ieders wat wils en voor ieders budget. De vraagprijs hangt af van wat je de kok aan huis graag wil laten koken, de frequentie met dewelke je beroep doet, het aantal mensen waar gekookt voor moet worden en natuurlijk het ervaringsniveau van de privé kok.
Gaat het om een paar keer per week een maaltijd aan huis laten leveren omdat je geen tijd (of geen zin) hebt om te koken? De frequentie met dewelke je beroep doet op een kok aan huis speelt een grote rol in de vraagprijs. Wil je een kok aan huis laten komen voor een speciale gelegenheid en had je graag een gastronomisch diner gewild? Of wil je simpele huisgemaakte gerechten die je enkel hoeft op te warmen? Het type menu dat je kiest heeft ook een invloed op de prijs. Een zevengangenmenu zal meer kosten dan een spaghetti bolognaise. Ook zullen de ingrediënten een impact hebben op de prijs. Kookt de kok enkel met verse, seizoensgebonden en lokale ingrediënten? Hier moet je dus ook rekening mee houden.
Een andere factor is het aantal mensen voor wie de privé kok moet koken. Een gastronomisch diner voor twee of een menu voor 10 man hebben niet dezelfde kostprijs.
Een laatste punt waarmee je rekening moet houden is het ervaringsniveau van de privé kok. Heb je te maken met een beginnende kok of met een sterrenchef? De prijs zal wellicht anders zijn. Als je via Ring Twice op zoek gaat naar een kok aan huis, kan je steeds het ervaringsniveau van de dienstverlener raadplegen. Je kan dit doen door op het profiel van de kok aan huis te kijken.
Via Ring Twice ontvang je ook meerdere prijsoffertes van koks. Zo kan je hun offertes met elkaar vergelijken en steeds de meest geschikte kok aan huis selecteren. Geen idee van de vraagprijzen? Wij verzamelden even de meest populaire dienstaanvragen in de categorie kok aan huis hieronder met hun richtprijzen:
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis
Kok aan huis voor 2 personen of 4€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Verjaardagsfeest in tuin€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Voor 2 personen, huwelijksverjaardag€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Japanse chef aan huis kok€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Chef gezocht voor meerdere gangen, vriendendiner€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen


Voor een op maat gemaakte prijsofferte raden wij aan om een dienstaanvraag in te dienen. Zo ontvang je meerdere prijsvoorstellen van privé koks bij jou in de buurt.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

De begrippen kok aan huis en traiteur worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel een kok aan huis en een traiteur grotendeels hetzelfde doen, is er toch een licht verschil.
Je kan een kok aan huis in dienst nemen als je tijdens de week geen tijd of geen zin hebt om te koken. Een zeer drukke werkweek? Geen tijd om boodschappen te doen en nog minder om gezond te koken? Een kok aan huis kan je meerdere keren per week bijstaan of helpen met maaltijden aan huis te leveren.
Een privé kok kan ook zorgen voor een gastronomisch diner of vriendenfeestje. De privé kok aan huis komt dan ofwel de gerechten leveren of de thuiskok komt bij jou thuis koken en alles voorbereiden. Een traiteur doet min of meer hetzelfde, maar een traiteur werkt met een menu.
Een kok aan huis kan gerechten klaarmaken naargelang jouw wensen. Een traiteur heeft vaak een vast menu, naargelang het seizoen. Een traiteur ziet het ook grooters. Je schakelt een traiteur in voor grotere evenementen zoals een huwelijk of bedrijfsetentje. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen kok aan huis

De laatste aanvragen in de categorie kok aan huis

Kook hulp - Assistent (49) - Poetshulp gevraagd Hertsberge - Verjaardagsfeest 60 jaar - Hulp bij boodschappen en gezond koken - Keuken hulp / afwas /buffet bijvullen - Vegetarische koken (7) - Kok die 4 avondmaaltijden kan maken - verrassingslunch/diner als huweljkscado - Hulp bij BBQ - Dagelijkse gezonde maaltijd met veel groenten - Koken van maaltijden - Walking dinner - Gezond koken (5) - huishoudelijke hulp beetje van alles - Vegetarische koken (6) - Koken - Assistent (48) - bereiden verse maaltijden (5) - Kok aan huis - dubbel doopsel - kookhulp privé - Eerste kommunie - Assistent (47) - kok aan huis - kok aan huis - etentje voor familoe - Gezond koken (4) - Vegetarische koken (5) - Maaltijden in bakjes klaarmaken - Hulp bij receptie - Vegetarische koken (4) - Kok om zelstandig feesten mee "door te geven" - Assistent (46) - Wij zoeken een warm grootmoederhart - Vegetarische koken (3) - Vegetarische koken (2) - Koken - schoonmaak - Assistent (45) - Gezocht thuis kok - Gezond koken (3) - Iemand die voor een hele week kan komen koken - Gezond koken (2) - bereiden verse maaltijden (4) - Assistent (44) - Klaargemaakte gerechten aan huis leverend (19) - 1x/week koken - lactosevrij + vegetarisch - Verjaardagsfeest 21 jaar - Kok aan huis - Kok - hello fresh maaltijd klaar maken - Kokin of kok - Wi we kan er lekkere couscous maken? - Huishoudhulp gezocht (koken, inkopen doen, strijk) - Vegetarische koken - Gezond koken - 60 ste verjaardag Rita - lunch verzorgen voor 14 pers - Kookhulp gevraagd! - Italiaans koken met pizza-oven hout - Huishouden - Koken - Hulp bij koken, hondje wandelen ma, woe, do - Hulp bij koken - bereiden verse maaltijden (3) - hulpkok - Hulp bij koken - Kok aan hui - Familie eten - Wekelijks gezond vegetarisch menu - Helpen koken - Wekelijks gezond vegetarisch menu - Hulp in het huishouden - Gemotiveerd persoon voor enkele uren dag - Visgerechten - hulp - Assistent (43) - bereiden verse maaltijden (2) - Kookles ( privé ) gezonde voeding zaterdagavond ( 2u ) - Koken feestje - Ik spreek Dari en Pashto en Nederlands - Kok aan huis - Dienst "koken" - Op zoek naar Kookspecialist - Gezond koken - Gezond koken - Kok aan huis op maandag - Looking for a coock - Koken voor mijn ouders - Poets en kookhulp - Strijken en andere taken (6) - Assistent (42) - Assistent (41) - Koken maar ook strijken/was plooien - koken- - Huishoudhulp om 2 keer per week te koken - Eens iets anders - bereiden verse maaltijden - Huishoudhulp voornamelijk koken - Kok voor privé feest 7 personen te Waregem op 16 januari op de middag. Er mag zeer lekker gekookt worden - koken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden