1.172 koks aan huis in België

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kok aan huis in Sint-Genesius-Rode (1640) - Rudi
Rudi
4.87/5 · 52 reviews
1640 Sint-Genesius-Rode
hallo! ik kook heel graag en ben bereid te koken voor wie het maar wil.Ik wil graag ten dienste staan van diegenen die weinig tijd hebben om te koken of het gewoon niet graag doen.Ik werk zorgvuldig en ben zeker geen smeerpoes en werk gedisciplineerd.
Kok aan huis in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
5/5 · 41 reviews
8000 Brugge
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik werk op de sociale dienst van een OCMW rusthuis. Ik zou graag wat bijverdienen met uiteenlopende jobs. Ik werk graag met mensen, maar ik ben ook een echte klusser die graag schildert, tuiniert en overweg kan met een boormachine! Ik hou van koken, kan naaien, poetsen, strijken en houd van dieren en kinderen. Ik help u graag met uw klusje!
Kok aan huis in Dendermonde (9200) - Marijke
Marijke
5/5 · 41 reviews
9200 Dendermonde
Koken is mijn passie . Met een gezin van 6 en de daaruit vloeiende feestjes kan ik grote gezelschappen aan . Grootmoeders keuken , paella en Thaise keuken zijn mij ook niet vreemd . Graag kom ik jullie verwennen
Kok aan huis in Oostende (8400) - Nicola
Nicola
4.48/5 · 40 reviews
8400 Oostende
Ik kan koken heb hotelschool gedaan , ik kan strijken, kuisen, geen enkele job binnenshuis is me niet gekend, als u iemand zoekt met kennis van zaken, dat u savonds thuiskomt en alles spik en span is, en u warme maaltijd voor u klaarstaat , dan kan ik helpen
Kok aan huis in Hoeselt (3730) - Laurens
Laurens Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.79/5 · 38 reviews
3730 Hoeselt
Ik ben een harde werker en dat betekent ook dat ik goed en gezond moet eten. In mijn gezin wordt er elke dag op traditionele wijze gekookt met verse producten. Voor ons is het slechts een kleine moeite om wat eten extra te maken en ter plaatse te brengen. Ik ben geen traiteur! Ik richt mij tot de oudere of minder mobiele mensen die er alleen voor staan en graag een verzorgde warme maaltijd willen.
Kok aan huis in Zoersel (2980) - Patrick
Patrick
5/5 · 35 reviews
2980 Zoersel
Ik ben arbeider van beroep,maar kook zéér graag.Dus als u graag een pot soep of gewone dingen laat bereiden omdat u weinig tijd heeft .Ik doe dit graag voor u
Kok aan huis in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
5/5 · 31 reviews
3500 Hasselt
Ik heb altijd in de horeca gewerkt en bij een traiteur. Veel van mijn vrije tijd gaat uit naar het maken van nieuwe gerechten en smaken. Ik dresseer ook graag en probeer van elk bord een plaatje te maken.
Kok aan huis in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
4.63/5 · 27 reviews
9320 Erembodegem
Gallo voor mijn is koken een uilaatklep het maakt niet veel wat ik moet berijden ik Ben geen kok begalve vegitaris ik wil wel bij leren dus laat iets weten als ik voor Julie iets kan betekenen
Kok aan huis in Tienen (3300) - Ana-maria
Ana-maria
4.91/5 · 22 reviews
3300 Tienen
Hallo, ik werk voltijds voor een poetsdienst, maar heb daarnaast nog wat vrije tijd om wat bij te verdienen. Ik heb ondertussen al jaren ervaring in wat ik doe.
Kok aan huis in Houthulst (8650) - Isabelle
Isabelle
5/5 · 20 reviews
8650 Houthulst
Ik kan koken, mensenverzorgen, inslapen, medicatie verzorgen, gezelschap houden, huishouden regelen, strijken, huishouden doen, boodschappendoen, begeleiden op afspraken en voor vervoer instaan...
Kok aan huis in Lier (2500) - Elke
Elke
5/5 · 20 reviews
2500 Lier
Hey, ik ben Elke, 45 jaar. Koken is al van jongs af mijn passie. Als ik een dipje heb en ik ga koken ben ik helemaal terug gelukkig. Ik geef kooklessen aan leerlingen van het derde- zesde middelbaar. Dus als je zelf geen zin hebt om te koken ben je bij mij aan het juiste adres.
Kok aan huis in Ronse (9600) - Céline
Céline
5/5 · 19 reviews
9600 Ronse
Ik kan mensen helpen of leren koken. Ik heb een specialiteit in melkvrije en glutenvrije recepten. Ik heb ook Italiaanse roots, en heb die keuken geleerd.
Kok aan huis in Borgerhout (2140) - Aaricia
Aaricia
5/5 · 17 reviews
2140 Borgerhout
Mijn specialiteit is vegetarisch koken (vegan of glutenvrij/allergievrij absoluut mogelijk), en ik experimenteer graag met een hoop verschillende keukens en gebruik graag heel veel (verse) kruiden. Ik bereid graag een maaltijd vol verse groenten en ander lekkers voor u en breng die met veel liefde aan huis. Zijn er dingen die u niet lust, of net heel graag? U vraagt, ik maak :).
Kok aan huis in Antwerpen (2018) - Kiana
Kiana
5/5 · 15 reviews
2018 Antwerpen
Hallo, ik kook elke dag thuis! Mijn vriend is Italiaans dus dat wordt vaak bij ons gegeten! Ook ben ik wel bekend met Japanse gerechten! Dus Het eten is altijd goed!
Kok aan huis in Lommel (3920) - Monique
Monique
4.85/5 · 13 reviews
3920 Lommel
Hallo ik ben Monique en ik heb altijd voor een huishouden van 7 personen gekookt. Ik heb wel voor traiteur en banket aannemer gestudeerd maar ik heb alleen als afwasser kunnen werken en niet als traiteur en banket aannemer. 1 maal banket gemaakt in het restaurant van de zoo van Antwerpen met onze afdeling van de school . Er was een prijs uitrijki g die avond.

Ring Twice kok: geëvalueerd met 4.76 door 700 klanten

Populaire dienstaanvragen: kok België, chef-kok thuis, prijs kok aan huis, chef aan huis, gastronomie aan huis,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Thomas raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Frans raadt Saliha aan Saliha
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Strijkhulp
Lisa raadt Karine aan Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Waarom een kok aan huis inhuren?

Door uw overvolle agenda hebt u nog maar weinig tijd over om uw boodschappen te doen? Laten we het dan nog niet hebben over gezond koken? U hebt een etentje met vrienden, maar wil het een speciale noot geven? U bent aan het revalideren of boodschappen doen is tijdelijk wat moeilijk? Allemaal redenen om een kok aan huis in te schakelen! Een kok aan huis, is dat niet heel duur? Niets is minder waar. Een privé kok aan huis inhuren is mogelijk, er is voor ieders wat wils en voor ieders budget. Of het nu gaat om gemakkelijke huisbereide gerechten thuis laten leveren zodat u na een lange werkdag niet meer hoeft te koken. Of u hebt familie of vrienden op bezoek en wil het graag extra speciaal maken? Een kok aan huis of chef aan huis zal u met plezier helpen. U beslist zelf wat u graag zou willen eten. De privékok zal al dan niet alle ingrediënten kopen en voor u koken. Of u kunt natuurlijk ook carte blanche geven aan de thuiskok.
De kok aan huis kan, zoals de naam het al weggeeft, bij u thuis komen koken. De kok zal dan al het kookgerei meenemen en zal niet enkel koken maar ook opdienen. Het beste deel? De kok zal uw keuken ook proper achterlaten. U bent dus verzekerd van een onvergetelijke avond.
Liever gewoon de gerechten aan huis laten leveren? Perfect mogelijk. Bespreek dit telkens met de kok aan huis! Eenmaal jullie hebben beslist wat de kok aan huis zou koken, moet u enkel nog een datum afspreken. Vergeet niet om te laten weten met hoeveel man u zal zijn en dan is het enkel nog genieten van een lekker diner.

Wat doet een kok aan huis?

Een kok aan huis kan heel veel doen. Afhankelijk van uw budget en uw wensen natuurlijk.
U hebt door de week nauwelijks tijd om boodschappen te doen én dan nog eens te koken? U kunt dan hulp vragen aan een kok om maaltijden aan huis te laten leveren. Dit kan 1 à 2 keer per week of gewoon elke avond. Opnieuw is dit naargelang uw budget, uw wensen en uw agenda. Hier zal het om simpele, eenvoudige huisgemaakte maaltijden gaan. Denk aan een lekkere ovenschotel of groentelasagne die u dan gewoon even moet opwarmen. Hoe simpel!
U wil vrienden uitnodigen voor een diner? U hebt iets speciaals te vieren, zoals een huwelijksverjaardag of een nieuwe job? En u wilt er iets speciaals van maken? U kan dan beroep doen op een kok aan huis. Samen met de kok aan huis bespreekt u wat u graag zou willen eten. De kok aan huis zal dan de inkopen voor u doen. Oftewel komt de privékok bij u thuis koken oftewel brengt hij de gerechten. Bespreek dit steeds op voorhand met de kok aan huis. U moet dan enkel nog een datum afspreken en met hoeveel genodigden u juist zal zijn. En dan is het enkel nog aan tafel schuiven en genieten van een overheerlijk diner.
Zoals hierboven vermeld zijn er gelegenheden genoeg om een kok aan huis te laten komen: van een overdrukke agenda tot een etentje voor uw huwelijksverjaardag.

Hoe een kok aan huis vinden?

Geen zin om te koken? Geen tijd om te koken? Of zelfs geen tijd om boodschappen te doen? U bent in een revalidatieperiode en koken is moeilijk?

U hebt een vriendendiner en wilt eens iets speciaals klaarmaken? U bent op zoek naar een privé kok of een kok aan huis. Maar hoe vindt u een kok aan huis die zowel lekker kan koken als binnen uw budget past? En vooral waar u zeker van bent dat u geen frietjes zal moeten afhalen als het eten zou aanbranden?

Er bestaan enkele manieren om op zoek te gaan naar een kok aan huis en dan vooral om een kok aan huis te vinden. Kent u iemand uit uw omgeving die graag kookt? Of komt er een huishoudhulp wekelijks bij u langs die ook simpele gerechten kan voorbereiden? Hebt u misschien een lievelingsrestaurant die thuis kan leveren? Indien niet, dan kan u beroep doen op een privé kok via erkende platformen van de deeleconomie zoals Ring Twice, waar alle diensten 100% legaal en verzekerd zijn!

Hieronder vindt u meer uitleg over de verschillende mogelijkheden om een kok aan huis te vinden:

Hoeveel kost een kok aan huis?

Waarschijnlijk denkt u dat een privé kok aan huis enorm duur is? U bent niet de enige. Maar gelukkig is het tegendeel waar. Soms kan op restaurant gaan, meer kosten dan een kok aan huis inhuren. En het kost u dan ook minder reistijd! Bovendien bent u in uw eigen vertrouwde omgeving. Geniaal toch, een kok aan huis inhuren?
Hier hangt natuurlijk een prijskaartje aan, maar geen paniek - er is voor ieders wat wils en voor ieders budget. De vraagprijs hangt af van wat u de kok aan huis graag wilt laten koken, de frequentie met dewelke u beroep doen, het aantal mensen waar gekookt voor moet worden en natuurlijk het ervaringsniveau van de privé kok.
Gaat het om een paar keer per week een maaltijden aan huis laten leveren omdat u geen tijd (of geen zin) hebt om te koken? De frequentie met dewelke u beroep doet op een kok aan huis speelt een grote rol in de vraagprijs. Wilt u een kok aan huis laten komen voor een speciale gelegenheid en had u graag een gastronomisch diner gewild? Of wilt u simpele huisgemaakte gerechten die u enkel hoeft op te warmen? Het type menu dat u kiest heeft ook een invloed op de prijs. Een zevengangenmenu zal meer kosten dan een spaghetti bolognaise. Ook zullen de ingrediënten een impact hebben op de prijs. Kookt de kok enkel met verse, seizoensgebonden en lokale ingrediënten? Hier moet u dus ook rekening mee houden.
Een andere factor is het aantal mensen voor wie de privé kok moet koken. Een gastronomisch diner voor twee of een menu voor 10 man hebben niet dezelfde kostprijs.
Een laatste punt waarmee u rekening moet houden is het ervaringsniveau van de privé kok. Hebt u te maken met een beginnende kok of met een sterrenchef? De prijs zal wellicht anders zijn. Als u via Ring Twice op zoek gaat naar een kok aan huis, kunt u steeds het ervaringsniveau van de dienstverlener raadplegen. U kunt dit doen door op het profiel van de kok aan huis te kijken.
Via Ring Twice ontvangt u ook meerdere prijsoffertes van koks. Zo kunt u hun offertes met elkaar vergelijken en steeds de meest geschikte kok aan huis selecteren. Geen idee van de vraagprijzen? Wij verzamelden even de meest populaire dienstaanvragen in de categorie kok aan huis hieronder met hun richtprijzen:
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis
Kok aan huis voor 2 personen of 4€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Verjaardagsfeest in tuin€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Voor 2 personen, huwelijksverjaardag€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Japanse chef aan huis kok€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Chef gezocht voor meerdere gangen, vriendendiner€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen


Voor een op maat gemaakte prijsofferte raden wij aan om een dienstaanvraag in te dienen. Zo ontvangt u meerdere prijsvoorstellen van privé koks bij u in de buurt.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

De begrippen kok aan huis en traiteur worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel een kok aan huis en een traiteur grotendeels hetzelfde doen, is er toch een licht verschil.
U kunt een kok aan huis in dienst nemen als u tijdens de week geen tijd of geen zin hebt om te koken. Een zeer drukke werkweek? Geen tijd om boodschappen te doen en nog minder om gezond te koken? Een kok aan huis kan u meerdere keren per week bijstaan of helpen met maaltijden aan huis te leveren.
Een privé kok kan ook zorgen voor een gastronomisch diner of vriendenfeestje. De privé kok aan huis komt dan ofwel de gerechten leveren of de thuiskok komt bij u thuis koken en alles voorbereiden. Een traiteur doet min of meer hetzelfde, maar een traiteur werkt met een menu.
Een kok aan huis kan gerechten klaarmaken naargelang uw wensen. Een traiteur heeft vaak een vast menu, naargelang het seizoen. Een traiteur ziet het ook grooters. U schakelt een traiteur in voor grotere evenementen zoals een huwelijk of bedrijfsetentje. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kok aan huis

De laatste aanvragen in de categorie kok aan huis

2x per week komen koken voor een gezin van 5 - Vegetarisch koken - Koken + strijken - Kookhulp (2) - Lekkere menu, doch op een plek waar de kindjes zichzelf kunnen zijn - Kok voor zomerreis + huishoudhulp - Ik wil graag grootkeuken werken, ik vindt da leuk - Iemand om een paar uur per week voor ons te koken - Klaargemaakte gerechten aan huis leverend (17) - Kok nodig voor verjaardagsfeest op zondag 24/10 - EHF home service - Vegetarische kookhulp - kok gezocht voor 11/10 in de Ardennen - vegetarisch (oosters?) koken - Kookhulp op maandag voor 3 maaltijden - (semi-) Professioneel kok voor diner aan huis - Help with weekly cooking 🥘 - Agemene huidhoudster - Un gateau festif - Hobbykok gezocht - Verjaardagsfeest thuis - Koken voor team leerkrachten - Koken voor team leerkrachten - Catering Trouw/ Chef aan huis - Kok aan huis, za 16/10, vormsel - Hulp doctoraatsverdediging - Kookhulp op communiefeest 26 sept. - huishoudster - kok aan huis - Hulp in de huishouding 20-30u/week - Kook en poetshulp gezocht - Huishouden - Koken - Koken - Koken - Kookhulp voor druk gezin met kleine kids - Kok gezocht voor eetstations op familie evenement - Lekkere gezonde maaltijden aan huis gezocht - Klaargemaakte gerechten aan huis leverend (16) - kok aan huis - Thuis kok voor een ontspannen vriendinnen avond - Maaltijden bereiden en leveren - catering communiefeest 26/9 - Walking dinner - Koken voor oma en opa - Hulp in frituur - Hulp in frituur - Huishoudhulp 15u/week - ondersteuning keuken (koken/boodschappen) - Assistent (39) - Kok - suiker-, gluten & lactosevrij - 50 jaar gehuwd - diner aan huis - Assistent (38) - Koken (4) - suleika dekimpe
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden