kok aan huis

Kok aan huis gezocht? Ontdek talentvolle dienstverleners in jou buurt

Meer dan 1.825 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Kok aan huis in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
Erembodegem
4.86/5 (117 reviews)
Hallo! Voor mij is koken een uitlaatklep, het maakt niet veel uit wat ik moet bereiden. Ik ben geen kok, ik wil wel bijleren dus laat iets weten als ik voor jullie iets kan betekenen.
Kok aan huis in Gent (9000) - Lieven
Lieven
Gent
4.97/5 (95 reviews)
Ben een hobbykok thuis. Ik heb 8 jaar gewerkt als vrijwilliger in een sociaal restaurant , ik bereide daar elke week verse soep, meegeholpen voor speciale maaltijden. Ik heb mijn eigen koksmessen.
Kok aan huis in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (79 reviews)
Ik heb altijd in de horeca gewerkt en bij een traiteur. Veel van mijn vrije tijd gaat uit naar het maken van nieuwe gerechten en smaken. Ik dresseer ook graag en probeer van elk bord een plaatje te maken.
Kok aan huis in Lot (1651) - Rudi
Rudi
Lot
4.88/5 (65 reviews)
hallo! ik kook heel graag en ben bereid te koken voor wie het maar wil.Ik wil graag ten dienste staan van diegenen die weinig tijd hebben om te koken of het gewoon niet graag doen.Ik werk zorgvuldig en ben zeker geen smeerpoes en werk gedisciplineerd.
Kok aan huis in Beveren-waas (9120) - Amiry
Amiry
Beveren-waas
4.93/5 (55 reviews)
Ik ben een kok, gespecialiseerd in Afghaanse en Iraanse gerechten. Barbecuen doe ik ook enorm graag. Wilt u iets nieuws proeven? Aarzel niet om contact op te nemen met mij.
Kok aan huis in Hever (3191) - Nicole
Nicole
Hever
5/5 (55 reviews)
Hallo,
Kok aan huis in Oostende (8400) - Nicola
Nicola
Oostende
4.51/5 (45 reviews)
Ik kan koken heb hotelschool gedaan , ik kan strijken, kuisen, geen enkele job binnenshuis is me niet gekend, als u iemand zoekt met kennis van zaken, dat u savonds thuiskomt en alles spik en span is, en u warme maaltijd voor u klaarstaat , dan kan ik helpen
Kok aan huis in Dendermonde (9200) - Marijke
Marijke
Dendermonde
5/5 (44 reviews)
Koken is mijn passie . Met een gezin van 6 en de daaruit vloeiende feestjes kan ik grote gezelschappen aan . Grootmoeders keuken , paella en Thaise keuken zijn mij ook niet vreemd . Graag kom ik jullie verwennen
Kok aan huis in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
Brugge
5/5 (41 reviews)
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik werk op de sociale dienst van een OCMW rusthuis. Ik zou graag wat bijverdienen met uiteenlopende jobs. Ik werk graag met mensen, maar ik ben ook een echte klusser die graag schildert, tuiniert en overweg kan met een boormachine! Ik hou van koken, kan naaien, poetsen, strijken en houd van dieren en kinderen. Ik help u graag met uw klusje!
Kok aan huis in Zoersel (2980) - Patrick
Patrick
Zoersel
5/5 (36 reviews)
Ik ben arbeider van beroep,maar kook zéér graag.Dus als u graag een pot soep of gewone dingen laat bereiden omdat u weinig tijd heeft .Ik doe dit graag voor u
Kok aan huis in Deurle (9831) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
4.77/5 (35 reviews)
Koken is een uit de hand gelopen hobby! Mijn oosters geïnspireerde gerechten zitten boordevol groenten en smaak, bij mij enkel eerlijke producten en geen industrieel bewerkt voedsel.
Kok aan huis in Houthulst (8650) - Isabelle
Isabelle
Houthulst
5/5 (25 reviews)
Ik kan koken, mensenverzorgen, inslapen, medicatie verzorgen, gezelschap houden, huishouden regelen, strijken, huishouden doen, boodschappendoen, begeleiden op afspraken en voor vervoer instaan...
Kok aan huis in Merksem (2170) - Mahjouba
Mahjouba
Merksem
4.81/5 (21 reviews)
Ik kook graag of ook om samen te koken. Ik hou van verschillende gerechten om te maken van alle culturen. En dan wil ik koken voor mensen die dat graag willen
Kok aan huis in Borsbeek (2150) - Elke
Elke
Borsbeek
5/5 (20 reviews)
Hey, ik ben Elke, 45 jaar. Koken is al van jongs af mijn passie. Als ik een dipje heb en ik ga koken ben ik helemaal terug gelukkig. Ik geef kooklessen aan leerlingen van het derde- zesde middelbaar. Dus als je zelf geen zin hebt om te koken ben je bij mij aan het juiste adres.
Kok aan huis in Gistel (8470) - Peter
Peter
Gistel
4.85/5 (20 reviews)
Koken is mijn hobby en passie Ik ben nu bezig met avondschool te volgen cvo Scala hulpkok 1ste module vis en schelpdieren koude keuken 2de module Italiaanse keuken
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Super makkelijk platform om iemand te vinden die je kan helpen. Heb het toevallig ontdekt en ga er zeker nog gebruik van maken. Misschien ook als dienstverlener zelfs. Een ontdekking! ”
Crina
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis: geëvalueerd met 4.78 door 1.365 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok aan huis prijs, privé kok aab huis, bbq aan huis met kok, kok België, chef-kok thuis, prijs kok aan huis, kok inhuren prijs, chef aan huis, gastronomie aan huis, kok inhuren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Waarom een kok aan huis inhuren?

Door uw overvolle agenda hebt u nog maar weinig tijd over om uw boodschappen te doen? Laten we het dan nog niet hebben over gezond koken? U hebt een etentje met vrienden, maar wil het een speciale noot geven? U bent aan het revalideren of boodschappen doen is tijdelijk wat moeilijk? Allemaal redenen om een kok aan huis in te schakelen! Een kok aan huis, is dat niet heel duur? Niets is minder waar. Een privé kok aan huis inhuren is mogelijk, er is voor ieders wat wils en voor ieders budget. Of het nu gaat om gemakkelijke huisbereide gerechten thuis laten leveren zodat u na een lange werkdag niet meer hoeft te koken. Of u hebt familie of vrienden op bezoek en wil het graag extra speciaal maken? Een kok aan huis of chef aan huis zal u met plezier helpen. U beslist zelf wat u graag zou willen eten. De privékok zal al dan niet alle ingrediënten kopen en voor u koken. Of u kunt natuurlijk ook carte blanche geven aan de thuiskok.

De kok aan huis kan, zoals de naam het al weggeeft, bij u thuis komen koken. De kok zal dan al het kookgerei meenemen en zal niet enkel koken maar ook opdienen. Het beste deel? De kok zal uw keuken ook proper achterlaten. U bent dus verzekerd van een onvergetelijke avond. Liever gewoon de gerechten aan huis laten leveren? Perfect mogelijk. Bespreek dit telkens met de kok aan huis! Eenmaal jullie hebben beslist wat de kok aan huis zou koken, moet u enkel nog een datum afspreken. Vergeet niet om te laten weten met hoeveel man u zal zijn en dan is het enkel nog genieten van een lekker diner.

Wat doet een kok aan huis?

Een kok aan huis kan heel veel doen. Afhankelijk van uw budget en uw wensen natuurlijk. U hebt door de week nauwelijks tijd om boodschappen te doen én dan nog eens te koken? U kunt dan hulp vragen aan een kok om maaltijden aan huis te laten leveren. Dit kan 1 à 2 keer per week of gewoon elke avond. Opnieuw is dit naargelang uw budget, uw wensen en uw agenda. Hier zal het om simpele, eenvoudige huisgemaakte maaltijden gaan. Denk aan een lekkere ovenschotel of groentelasagne die u dan gewoon even moet opwarmen. Hoe simpel!

U wil vrienden uitnodigen voor een diner? U hebt iets speciaals te vieren, zoals een huwelijksverjaardag of een nieuwe job? En u wilt er iets speciaals van maken? U kan dan beroep doen op een kok aan huis. Samen met de kok aan huis bespreekt u wat u graag zou willen eten. De kok aan huis zal dan de inkopen voor u doen. Oftewel komt de privékok bij u thuis koken oftewel brengt hij de gerechten. Bespreek dit steeds op voorhand met de kok aan huis. U moet dan enkel nog een datum afspreken en met hoeveel genodigden u juist zal zijn. En dan is het enkel nog aan tafel schuiven en genieten van een overheerlijk diner. Zoals hierboven vermeld zijn er gelegenheden genoeg om een kok aan huis te laten komen: van een overdrukke agenda tot een etentje voor uw huwelijksverjaardag.

Hoe een kok aan huis vinden?

Geen zin om te koken? Geen tijd om te koken? Of zelfs geen tijd om boodschappen te doen? U bent in een revalidatieperiode en koken is moeilijk?

U hebt een vriendendiner en wilt eens iets speciaals klaarmaken? U bent op zoek naar een privé kok of een kok aan huis. Maar hoe vindt u een kok aan huis die zowel lekker kan koken als binnen uw budget past? En vooral waar u zeker van bent dat u geen frietjes zal moeten halen als het eten zou aanbranden?

Er bestaan enkele manieren om op zoek te gaan naar een kok aan huis en dan vooral om een kok aan huis te vinden. Kent u iemand uit uw omgeving die graag kookt? Of komt er een huishoudhulp wekelijks bij u langs die ook simpele gerechten kan voorbereiden? Hebt u misschien een lievelingsrestaurant die thuis kan leveren? Indien niet, dan kan u beroep doen op een privé kok via erkende platformen van de deeleconomie zoals Ring Twice, waar alle diensten 100% legaal en verzekerd zijn!

Hieronder vindt u meer uitleg over de verschillende mogelijkheden om een kok aan huis te vinden:

Kent u iemand uit uw omgeving die graag en vooral goed kookt? Zou het een idee kunnen zijn om die persoon te vragen om voor één avondje kok aan huis te spelen? Of als u hulp nodig hebt om een paar keer per week een maaltijd aan huis te laten leveren? Altijd handig om rond te vragen bij uw familie en vrienden. En zelfs bij uw buren!

Komt er een huishoudhulp wekelijks bij u langs? Wist u dat een huishoudhulp naast het poetsen ook simpele gerechten kan voorbereiden? Een huishoudhulp kan ook helpen met inkopen te doen.

Hebt u een lievelingsrestaurant? Bel hen op en vraag of ze aan huis leveren? Of vraag hen of ze een menu kunnen maken voor een vriendenetentje bij u thuis? Zij kunnen ook bereid zijn om voor grotere groepen te koken.

Een derde manier om een privé kok te vinden is om via erkende platformen van de deeleconomie, zoals Ring Twice, een dienstaanvraag in de categorie "kok aan huis" in te dienen. De diensten zijn 100% legaal én ook verzekerd moest er iets verkeerds lopen. U vindt er talrijke dienstverleners in de categorie "kok aan huis": niet alleen mensen die van koken houden, maar ook professionele koks. Het is ook gemakkelijk om een privé kok te vinden. U dient een aanvraag in en alle koks aan huis in uw buurt krijgen een meldingen. De koks aan huis kunnen al dan niet ingaan op uw aanvraag. De thuiskoks zullen solliciteren voor uw aanvraag en een prijsofferte sturen. U selecteert dan de kok aan huis die u het meeste schikt. U kunt ook op elk moment de evaluaties van vorige klanten bekijken. Dit maakt het gemakkelijker om een keuze te maken.

Hoeveel kost een kok aan huis?

Waarschijnlijk denkt u dat een privé kok aan huis enorm duur is? U bent niet de enige. Maar gelukkig is het tegendeel waar. Soms kan op restaurant gaan, meer kosten dan een kok aan huis inhuren. En het kost u dan ook minder reistijd! Bovendien bent u in uw eigen vertrouwde omgeving. Geniaal toch, een kok aan huis inhuren?

Hier hangt natuurlijk een prijskaartje aan, maar geen paniek - er is voor ieders wat wils en voor ieders budget. De vraagprijs hangt af van wat u de kok aan huis graag wilt laten koken, de frequentie met dewelke u beroep doen, het aantal mensen waar gekookt voor moet worden en natuurlijk het ervaringsniveau van de privé kok.

Gaat het om een paar keer per week een maaltijden aan huis laten leveren omdat u geen tijd (of geen zin) hebt om te koken? De frequentie met dewelke u beroep doet op een kok aan huis speelt een grote rol in de vraagprijs. Wilt u een kok aan huis laten komen voor een speciale gelegenheid en had u graag een gastronomisch diner gewild? Of wilt u simpele huisgemaakte gerechten die u enkel hoeft op te warmen? Het type menu dat u kiest heeft ook een invloed op de prijs. Een zevengangenmenu zal meer kosten dan een spaghetti bolognaise. Ook zullen de ingrediënten een impact hebben op de prijs. Kookt de kok enkel met verse, seizoensgebonden en lokale ingrediënten? Hier moet u dus ook rekening mee houden.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de privé kok moet koken. Een gastronomisch diner voor twee of een menu voor 10 man hebben niet dezelfde kostprijs.

Een laatste punt waarmee u rekening moet houden is het ervaringsniveau van de privé kok. Hebt u te maken met een beginnende kok of met een sterrenchef? De prijs zal wellicht anders zijn. Als u via Ring Twice op zoek gaat naar een kok aan huis, kunt u steeds het ervaringsniveau van de dienstverlener raadplegen. U kunt dit doen door op het profiel van de kok aan huis te kijken. Via Ring Twice ontvangt u ook meerdere prijsoffertes van koks. Zo kunt u hun offertes met elkaar vergelijken en steeds de meest geschikte kok aan huis selecteren. Geen idee van de vraagprijzen? Wij verzamelden even de meest populaire dienstaanvragen in de categorie kok aan huis hieronder met hun richtprijzen:

DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis
Kok aan huis voor 2 personen of 4€ 15 à € 25/uur
Verjaardagsfeest in tuin€ 15 à € 25/uur
Voor 2 personen, huwelijksverjaardag € 15 à € 25/uur
Japanse chef aan huis kok€ 15 à € 25/uur
Chef gezocht voor meerdere gangen, vriendendiner€ 15 à € 25/uur
Voor een op maat gemaakte prijsofferte raden wij aan om een dienstaanvraag in te dienen. Zo ontvangt u meerdere prijsvoorstellen van privé koks bij u in de buurt.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

De begrippen kok aan huis en traiteur worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel een kok aan huis en een traiteur grotendeels hetzelfde doen, is er toch een licht verschil. U kunt een kok aan huis in dienst nemen als u tijdens de week geen tijd of geen zin hebt om te koken. Een zeer drukke werkweek? Geen tijd om boodschappen te doen en nog minder om gezond te koken? Een kok aan huis kan u meerdere keren per week bijstaan of helpen met maaltijden aan huis te leveren.

Een privé kok kan ook zorgen voor een gastronomisch diner of vriendenfeestje. De privé kok aan huis komt dan ofwel de gerechten leveren of de thuiskok komt bij u thuis koken en alles voorbereiden. Een traiteur doet min of meer hetzelfde, maar een traiteur werkt met een menu. Een kok aan huis kan gerechten klaarmaken naargelang uw wensen. Een traiteur heeft vaak een vast menu, naargelang het seizoen. Een traiteur ziet het ook grooters. U schakelt een traiteur in voor grotere evenementen zoals een huwelijk of bedrijfsetentje.

Andere categorieën binnen kok aan huis

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden