2.102 poetsvrouwen in België

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Poetsvrouw in Nieuwpoort (8620) - Paulina
Paulina
5/5 · 111 reviews
8620 Nieuwpoort
3 jaar ervaring in een dienstencheque bedrijf Ik poets elke week in 10 verschillende huizen Mijn klanten zijn zeer divers en ik heb met hen allemaal een zeer goede verstandhouding
Poetsvrouw in Gent (9000) - Joachim
Joachim
5/5 · 93 reviews
9000 Gent
Ik wil in de nabije omgeving, Stropwijk, schoonmaakwerk doen. Dat kan vanalles zijn, auto’s, vloeren en ramen, ... Ik kan heel grondig en proper kuisen.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
5/5 · 72 reviews
9050 Gentbrugge
Naat het studeren werk ik ook al jaren als schoonmaker in verschillende bedrijven, en daardoor heb ik veel ervaring in de sector. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken.
Poetsvrouw in Sint-andries (8200) - Corrie
Corrie
5/5 · 50 reviews
8200 Sint-andries
Beste, Naast mijn job als sociaal werker zou ik graag nog wat extra willen werken. Ik heb in de thuiszorg en in een rusthuis gewerkt als kuisvrouw en ik deed dit altijd met veel plezier. Het is zalig als het huis weer spik en span is en ook het contact is aangenaam. Ik ben een integere vrouw die de handen graag uit de mouwen steekt. Vriendelijke groeten Corrie
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
4.98/5 · 47 reviews
2800 Mechelen
Dag allemal ik ben Bagi 31 jaar oud man, ik ben tekennaar, maar in mijn vrije tijd wil ik graag dat bijverdienen met huishuidelijke hulp, autos wasen. growth as en tot ziens.
Poetsvrouw in Merksem (2170) - Zakaria
Zakaria
4.85/5 · 47 reviews
2170 Merksem
Hallo allemaal, ik heb gewerkt in de schoonmaak in grote bedrijven die kantoren, huizen, appartementen schoonmaken, ik maak mijn perfecte schoonmaak, ik kan naar elke kant verhuizen, bedankt
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Sabrina
Sabrina Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 39 reviews
8400 Oostende
Hallo iedereen ik werk al 4jaar in de dienstencheques sector dus heb ik aardig wat ervaring doe in met hart en nieren mensen helpen doe ik met Plezier
Poetsvrouw in Peutie (1800) - Mustafa
Mustafa Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.74/5 · 35 reviews
1800 Peutie
Nous assurons un nettoyage impeccable et soigneux. Nettoyage des vitres, appartement, parking, chantier, terrasse...etc. Maintenance et entretiens des tapis et sols. Wij verzekeren u een onberispelijke en zorgvuldig reiniging. Schoonmaken van ramen, appartement, parkeerplaats, werf, terras...etc. Onderhoud en verzorging van tapijten en vloeren.
Poetsvrouw in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
5/5 · 33 reviews
2600 Berchem
Ik heb ervaring in het schoonmaken van huizen daar dat ik dit al deed bij familie. Ook heb ik ik het buitenland gewerkt in een hotel en daar heb ik enorm veel poetservaring opgedaan. Graag zou ik enkele vaste families hebben waar ik bij kan komen kuisen!
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Patrick
Patrick
5/5 · 32 reviews
8400 Oostende
Bonjour, j'ai assisté ma maman et deux proches dans leur longue maladie. Toutes voulaient rester le plus longtemps possible vivre dans leur chez-soi! Mon aide leur a été précieuse. Des tâches simples comme les courses, le nettoyage etc. leur ont simplifié la vie. Un dialogue et une oreille attentive leurs procurent aussi une grande joie.
Poetsvrouw in Zwijndrecht (2070) - Olivier
Olivier
4.87/5 · 31 reviews
2070 Zwijndrecht
Opruimen, leeghalen en schoonmaken van ruimten binnen, ook kelders en garages doe ik zonder probleem. Van grofvuil tot poetsen van interieurs en auto's. Ik vraag een laag democratisch uurloon.
Poetsvrouw in Overpelt (3900) - Andrea
Andrea
5/5 · 29 reviews
3900 Overpelt
Hallo iedereen, ik ben Andrea en hou zelf heel erg van netheid en orde, daarom wil ik andere ook graag helpen voor het proper te kunnen houden in huis.
Poetsvrouw in Deurne-Diest (3290) - Ines
Ines
4.97/5 · 29 reviews
3290 Deurne-Diest
Na 5 jaar als consultant/bediende te hebben gewerkt, heb ik de overstap naar poetsen gemaakt. Waarom? Ik ben heel graag fysiek bezig en haal ontzettend veel voldoening uit mijn werk! Ik ga absoluut altijd voor 100% tevredenheid.
Poetsvrouw in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
4.63/5 · 27 reviews
9320 Erembodegem
Gallo het klinkt mogelijk zot maar ik kuis Graag gou het het geel Graag onder andere ramen poetsen afstoffen of gel pen bij de groote kuis of verhuis
Poetsvrouw in Knokke (8300) - Ann
Ann
5/5 · 26 reviews
8300 Knokke
Ik vind het heel leuk om schoon te maken. Niets is leuker dan, na een lange werkdag, thuis te komen in een opgeruimd en fris huis. Ook wat betreft een wagen is het veel aangenamer om je te verplaatsen in een wagen die netjes en goed onderhouden is.

Ring Twice poetshulp: geëvalueerd met 4.77 door 1.710 klanten

Populaire dienstaanvragen: poetshulp gezocht, kuisvrouw, ruitenwasser, poetsman, schoonmaker, lenteschoonmaak, poetsdienst…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Thomas raadt Saliha aan Saliha
“ prima werk. sociaal persoon, punctueel. we reserveren carole reeds voor 25/5 ”
poetsen van studio in Wenduine
Frans raadt Carole aan Carole
“ je krijgt goede info en tips, zowel als aanvrager als dienstverlener, website is makkelijk en eenvoudig, je moet geen lange procedures volgen. In mijn job is klantenservice heel belangrijk, jullie weten dat ook zo te... ”
appartement poetsen, strijk doen
Lisa raadt Lotte aan Lotte
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe een poetshulp vinden?

Soms hebben we uren te kort in één dag: werk, kinderen naar en van school brengen, boodschappen doen, hobbies. We hebben vaak niet genoeg of zelfs geen tijd voor huishoudelijke taken. Een ideale oplossing is dan om een poetshulp in te schakelen. Zo hebt u meer tijd voor uzelf, tijd voor vrienden en familie, en tijd voor uw hobbies.
U hebt een hekel aan poetsen? U wilt dit jaar eindelijk een grote lenteschoonmaak houden? Vind een poetshulp bij u in de buurt! Want niets is aangenamer dan een proper huis! Maar hoe vindt u de perfecte poetshulp? U wilt een poetsvrouw of een poetshulp die niet enkel goed werk levert, maar een poetshulp die u kan ook vertrouwen.
Poetshulp vind je door eerst rond te vragen bij familie en vrienden. Kennen ze niemand? Dan kan je langsgaan bij een erkend poetsbureau of poetsdienst. Hou er wel rekening mee dat zo’n bureau’s vaak met dienstencheques werken. Een derde optie is zoeken via een deeleconomie platform zoals Ring Twice waar alle diensten 100% legaal en verzekerd zijn!
Hieronder vind je meer uitleg over de verschillende manieren hoe u een schat van een poetshulp kan vinden:

Een poetshulp inschakelen: hoeveel keer per week?

Hoe vaak moet uw poetshulp langskomen? Daar bent u volledig vrij in! Wilt u graag dat uw poetshulp elke week voor een paar uur langskomt? Of hebt u sporadisch hulp nodig voor een feestje of voor de grote lenteschoonmaak? Geen probleem! Uw poetshulp past zich aan uw behoeften aan.
Een poetshulp is zeer flexibel en past zich aan aan uw agenda en komt dus wanneer het beste voor u uitkomt. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, raden we aan om telkens de gewenste frequentie mee te geven.
Gaat om het twee keer per week of slechts één keer per maand? Zo kunnen de poetshulpen zich ook beter organiseren en inschatten of ze voor de job kunnen solliciteren of niet.

Wat mag een poetsvrouw doen?

Een poetsvrouw mag allerhande taken uitvoeren. Hun voornaamste taak is uiteraard schoonmaken. Binnen schoonmaken vallen er verschillende subtaken: de vloer dweilen, de meubels afstoffen, in de slaapkamers stofzuigen, de badkamer en keuken grondig poetsen. Maar een poetshulp kan ook dienst doen als ruitenwasser! Werkt uw poetshulp ook als huishoudhulp? Dan kan zij ook een handje toesteken bij het strijken en zelfs bij het koken.

Wat mag een poetsvrouw niet doen?

Hoewel een poetshulp al heel veel mag doen, zijn er ook taken die een poetshulp niet mag doen.

Poetsvrouw: wat zijn de tarieven?

U wilt graag een poetsvrouw of poetshulp inschakelen, maar u zou graag eerst de prijzen of tarieven kennen? Zeer begrijpelijk, want een poetshulp in dienst nemen is natuurlijk niet kosteloos. Maar hoeveel een poetsvrouw juist kost, hangt af van verschillende factoren.
Het type contract dat u afsluit met uw poetshulp en wat u juist vraagt qua werk zullen de vraagprijs beïnvloeden.
Het type contract heeft een impact op de prijs: komt uw poetshulp elke week of slechts om de drie weken? Komt ze op een regelmatige basis of slechts af en toe? Als jullie een recurrente taak hebben, zal dit op langer termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetshulp in dienst neemt. De taken die u aan uw poetshulp vraagt hebben ook een invloed op de vraagprijs. Als de poetshulp enkel moet stofzuigen, zal het minder kosten dan als uw poetshul de hele woning grondig moet kuisen, afstoffen, dweilen en de ramen moet lappen. Als u op zoek gaat naar een poetshulp, raden we aan om telkens in detail te beschrijven wat u juist nodig hebt en verwacht van de poetshulp. Zo ontvangt u prijsoffertes in lijn met uw verwachtingen.

Hieronder vindt u een tabel van de meest gevraagde diensten met hun respectievelijke richtprijs. Zo kunt u zich een beeld vormen van wat u kan verwachten.
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw
Badkamer schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement uitvoerig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Vensters kuisen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Let op dat dit richtprijzen zijn. Om prijsoffertes op maat te ontvangen, raden we u aan om een aanvraag in te dienen.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig?

U hebt de beslissing genomen om een poetsvrouw in te schakelen. U hebt de ideale poetshulp gevonden en u hebt een eerste afspraak vastgelegd. Top. Nu vraagt u zich af welk materiaal een poetshulp nodig heeft? U kunt altijd vragen aan uw poetshulp welk materiaal zij nodig heeft; Een poetshulp weet als geen ander welk materiaal het beste is om uw woning perfect schoon te maken. Aangepast materiaal is van groot belang om geen enkel risico te lopen. Een poetshulp heeft materiaal nodig dat zowel veilig, niet gevaarlijk als ergonomisch is. Wij sommen even al het nodig gerief, maar aarzel niet om raad te vragen aan uw poetshulp.
Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het schoonmaakmateriaal in huis.
Overleg dit steeds met uw poetshulp of poetsvrouw. Misschien hebt u de helft van al deze producten niet eens nodig. Het hangt natuurlijk af van wat u uw poetshulp vraagt. Twijfels? Vraag aan uw poetshulp wat zij of hij ervan denkt. Een poetshulp is namelijk deskundige in het vak en weet perfect wat nodig is. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen poetsvrouw

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw

Νοικοκυριό καθάρισμ - 2u per week komen poetsen - studio - Huishoudhulp gevraagd - We zoeken poetshulp 1 keer elke 2 weken. - zoek een flexibele poetsvrouw - Opruimen algemeen delen in gebouw - Appartement - Poetsvrouw 4 uur om de 2 weken - poetshulp - ruiten Veranda - schoonmaken van ramen, garagepoort inclusief tabletten - schoonmaken van ramen en rolluiken - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - een huishoudcoach die me op weg helpt orde i/d chaos te krijgen - Poetsvrouw - Huishouden - Schoonmaken : Ramen - poetshulp - Lenteschoonmaak - Eenmalige poetshulp voor grote schoonmaak - GEZOCHT: poetsvrouw voor 1 dag - Cleaning - Wassen strijken en poetsen in leuk appartement - Poetsvrouw gezocht voor 1 dag voor 14/1/2017 - Poetsen en strijken - Schoonmaken auto, binnen & buitenkant - Cleaning small studio 2nd december - schoonmaken - Poetshulp - huishoudhulp gevraagd - Schoonmaken - Huis/appartement in Antwerpen (2018) - Schoonmaken - Huis/appartement in Lanaken (3620) - Schoonmaken - Huis/appartement in Oostduinkerke (8670) - Schoonmaken - Huis/appartement in Gent (9000) - Schoonmaken - Huis/appartement in Antwerpen (2018) - Schoonmaken - Ramen in Lommel (3920) - Schoonmaken - Huis/appartement in Gent (9000) - Schoonmaken - Huis/appartement in Veltem-beisem (3020) - Schoonmaken - Huis/appartement in Asse (1730) - Schoonmaken - Ramen in Kalmthout (2920) - Regelmatig schoonmaken - Gastenkamers (voor toeristen) in Brugge (8000) - Schoonmaken - Huis/appartement in Liedekerke (1770) - Schoonmaken - Huis/appartement in Heist-op-den-berg (2220) - Schoonmaken - Huis/appartement in Beveren-waas (9120) - Schoonmaken in Drieslinter (3350) - Schoonmaken in Leuven (3000) - Schoonmaken in Sint-stevens-woluwe (1932) - Schoonmaken - Huis/appartement in Oostende (8400) - Schoonmaken - Huis/appartement in Balen (2490) - Schoonmaken - Ramen in Maasmechelen (3630) - Schoonmaken - Huis/appartement in Winksele (3020) - Schoonmaken - Huis/appartement in Meise (1860) - Schoonmaken - Huis/appartement in Temse (9140) - Kuisen - Huis/appartement in Leuven (3000)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden