poetsvrouw

Ontdek talentvolle poetsvrouwen bij jou in de buurt

Meer dan 3.104 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen

Poetsvrouw in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (265 reviews)
Om op geregelde basis te komen kuisen heb ik momenteel geen tijd maar af en toe een handje komen helpen doe ik met plezier. Grote kuis, ramen kuisen,...alle huishoudelijke werkjes kunnen me worden gevraagd.
Poetsvrouw in Nieuwpoort (8620) - Paulina
Paulina
Nieuwpoort
5/5 (147 reviews)
3 jaar ervaring in een dienstencheque bedrijf Ik poets elke week in 10 verschillende huizen Mijn klanten zijn zeer divers en ik heb met hen allemaal een zeer goede verstandhouding
Poetsvrouw in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
Erembodegem
4.86/5 (117 reviews)
Hallo! Het klinkt misschien gek, maar ik kuis graag! Wat ik onder andere graag doe: ramen poetsen, afstoffen of helpen bij de grote kuis of verhuis.alle werk is welkom
Poetsvrouw in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (106 reviews)
Ik wil in de nabije omgeving, Stropwijk, schoonmaakwerk doen. Dat kan vanalles zijn, auto’s, vloeren en ramen, ... Ik kan heel grondig en proper kuisen.
Poetsvrouw in Peutie (1800) - Mustafa
Mustafa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Peutie
4.86/5 (86 reviews)
Nous assurons un nettoyage impeccable et soigneux. Nettoyage des vitres, appartement, parking, chantier, terrasse...etc. Maintenance et entretiens des tapis et sols. Wij verzekeren u een onberispelijke en zorgvuldig reiniging. Schoonmaken van ramen, appartement, parkeerplaats, werf, terras...etc. Onderhoud en verzorging van tapijten en vloeren.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Naat het studeren werk ik ook al jaren als schoonmaker in verschillende bedrijven, en daardoor heb ik veel ervaring in de sector. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken.
Poetsvrouw in Opwijk (1745) - Bram
Bram
Opwijk
4.97/5 (63 reviews)
Ik ben een tijdje actief geweest als poetshulp bij het poetsbureau en heb dus zeker wel ervaring in het kuisen. Het is ook een van mijn favoriete bezigheden.
Poetsvrouw in Keerbergen (3140) - John
John
Keerbergen
4.98/5 (60 reviews)
Ik werk al 9 jaar als poetshulp bij 13 klanten. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Heel het weekend is mogelijk. Liefst zo vroeg mogelijk en tot zeer laat is mogelijk.
Poetsvrouw in Sint-andries (8200) - Corrie
Corrie
Sint-andries
5/5 (51 reviews)
Beste, Naast mijn job als sociaal werker zou ik graag nog wat extra willen werken. Ik heb in de thuiszorg en in een rusthuis gewerkt als kuisvrouw en ik deed dit altijd met veel plezier. Het is zalig als het huis weer spik en span is en ook het contact is aangenaam. Ik ben een integere vrouw die de handen graag uit de mouwen steekt. Vriendelijke groeten Corrie
Poetsvrouw in Merksem (2170) - Zakaria
Zakaria
Merksem
4.86/5 (51 reviews)
Hallo allemaal, ik heb gewerkt in de schoonmaak in grote bedrijven die kantoren, huizen, appartementen schoonmaken, ik maak mijn perfecte schoonmaak, ik kan naar elke kant verhuizen, bedankt
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Sabrina
Sabrina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
5/5 (49 reviews)
Hallo iedereen ik werk al 5 jaar in de dienstencheques sector dus heb ik aardig wat ervaring doe in met hart en nieren mensen helpen doe ik met Plezier
Poetsvrouw in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
Antwerpen
4.88/5 (48 reviews)
Hallo, Ik ben huisvrouw 4 kinderen Ik ben dagelijks bezig met schoonmaken en huishoudelijke taken. Ik hou van schoon uit zien en schoon frisse omgevingen. Dit is mijn taak en mijn dagelijks start.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
Mechelen
4.98/5 (46 reviews)
Dag allemal ik ben Bagi 31 jaar oud man, ik ben tekennaar, maar in mijn vrije tijd wil ik graag dat bijverdienen met huishuidelijke hulp, autos wasen. growth as en tot ziens.
Poetsvrouw in Deurne-Diest (3290) - Ines
Ines
Deurne-Diest
4.97/5 (37 reviews)
Na 5 jaar als consultant/bediende te hebben gewerkt, heb ik de overstap naar poetsen gemaakt. Waarom? Ik ben heel graag fysiek bezig en haal ontzettend veel voldoening uit mijn werk! Ik ga absoluut altijd voor 100% tevredenheid.
Poetsvrouw in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
Berchem
5/5 (33 reviews)
Ik heb ervaring in het schoonmaken van huizen daar dat ik dit al deed bij familie. Ook heb ik ik het buitenland gewerkt in een hotel en daar heb ik enorm veel poetservaring opgedaan. Graag zou ik enkele vaste families hebben waar ik bij kan komen kuisen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Super makkelijk platform om iemand te vinden die je kan helpen. Heb het toevallig ontdekt en ga er zeker nog gebruik van maken. Misschien ook als dienstverlener zelfs. Een ontdekking! ”
Crina
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice poetshulp: geëvalueerd met 4.76 door 2.966 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp gezocht, kuisvrouw, ruitenwasser, poetsman, schoonmaker, lenteschoonmaak, poetsdienst…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe een poetshulp vinden?

Soms hebben we uren te kort in één dag: werk, kinderen naar en van school brengen, boodschappen doen, hobbies. We hebben vaak niet genoeg of zelfs geen tijd voor huishoudelijke taken. Een ideale oplossing is dan om een poetshulp in te schakelen. Zo hebt u meer tijd voor uzelf, tijd voor vrienden en familie, en tijd voor uw hobbies.

U hebt een hekel aan poetsen? U wilt dit jaar eindelijk een grote lenteschoonmaak houden? Vind een poetshulp bij u in de buurt! Want niets is aangenamer dan een proper huis! Maar hoe vindt u de perfecte poetshulp? U wilt een poetsvrouw of een poetshulp die niet enkel goed werk levert, maar een poetshulp die u kan ook vertrouwen.

Poetshulp vind je door eerst rond te vragen bij familie en vrienden. Kennen ze niemand? Dan kan je langsgaan bij een erkend poetsbureau of poetsdienst. Hou er wel rekening mee dat zo’n bureau’s vaak met dienstencheques werken. Een derde optie is zoeken via een deeleconomie platform zoals Ring Twice waar alle diensten 100% legaal en verzekerd zijn! Hieronder vind je meer uitleg over de verschillende manieren hoe u een schat van een poetshulp kan vinden:

Een onbekende poetshulp in huis halen is niets voor u? Begrijpelijk. Vraag aan familie en vrienden of zij een poetshulp in dienst hebben? Of misschien kennen zij iemand die als poetshulp werkt? Vraag of zij blij zijn met hun poetshulp en vraag of ze eventueel eens bij u kan komen werken? Het is altijd een geruststelling als u weet dat uw familie en vrienden tevreden zijn met hun poetshulp. Vraag ook altijd bij uw buren. Zo kunnen jullie eventueel ook een gemeenschappelijke dag afspreken zodat de poetshulp op één dag jullie beide woningen kan schoonmaken. Win-win!

U wilt een poetshulp inschakelen, maar wilt wel steeds verzekerd zijn in geval van een incident? Wilt u ook zeker zijn dat de poetsvrouw competent is? U kunt dan via een erkende poetsdienst of poetsbureau op zoek gaan naar een poetshulp. Als u via een poetsdienst gaat, dan kan u verzekerd zijn van kwalitatief werk. Alle poetshulpen krijgen een opleiding en worden nauwkeurig geselecteerd. Ook kunt u altijd rekenen op een nauwkeurige opvolging: is uw poetshulp afwezig? Dan stuurt het poetsbureau een andere poetshulp in de plaats. Een poetsbureau biedt een 100% legaal en verzekerd kader aan, zo bent u niet alleen verzekerd van goed werk, maar ook in geval van een probleem of ongeval. U moet er wel rekening mee houden dat een poetsbureau of poetsdienst met dienstencheques werkt. Een derde optie is om via erkende platformen van de deeleconomie op zoek te gaan naar een poetshulp, zoals Ring Twice. Deze platformen bieden diensten aan in een 100% legaal en verzekerd kader. Moest er dus iets gebeuren, dan zijn zowel u als de poetshulp verzekerd. Hoe gaat zo'n platform in z'n werk? Heel simpel: u dient een aanvraag in in de categorie "Poetshulp" en u ontvangt meerdere prijsoffertes van poetshulpen bij u in de buurt. U kiest dan de poetshulp die het beste bij u past; qua planning en budget!

Een poetshulp inschakelen: hoeveel keer per week?

Hoe vaak moet uw poetshulp langskomen? Daar bent u volledig vrij in! Wilt u graag dat uw poetshulp elke week voor een paar uur langskomt? Of hebt u sporadisch hulp nodig voor een feestje of voor de grote lenteschoonmaak? Geen probleem! Uw poetshulp past zich aan uw behoeften aan.

Een poetshulp is zeer flexibel en past zich aan aan uw agenda en komt dus wanneer het beste voor u uitkomt. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, raden we aan om telkens de gewenste frequentie mee te geven. Gaat om het twee keer per week of slechts één keer per maand? Zo kunnen de poetshulpen zich ook beter organiseren en inschatten of ze voor de job kunnen solliciteren of niet.

Wat mag een poetsvrouw doen?

Een poetsvrouw mag allerhande taken uitvoeren. Hun voornaamste taak is uiteraard schoonmaken. Binnen schoonmaken vallen er verschillende subtaken: de vloer dweilen, de meubels afstoffen, in de slaapkamers stofzuigen, de badkamer en keuken grondig poetsen. Maar een poetshulp kan ook dienst doen als ruitenwasser! Werkt uw poetshulp ook als huishoudhulp? Dan kan zij ook een handje toesteken bij het strijken en zelfs bij het koken.

Wat mag een poetsvrouw niet doen?

Hoewel een poetshulp al heel veel mag doen, zijn er ook taken die een poetshulp niet mag doen. Hebt u aan uw poetshulp gevraagd om de ramen te kuisen? Let er dan op dat ze maximum drie treden hoog staat. Een poetshulp mag enkel op een trapladder van maximum 3 tredes hoog gaan staan, dit uit veiligheidsmaatregelen. Hebt u hoge ramen? Laat dan een professionele ramenwasser komen. Moeten er zware meubels verplaatst worden van de ene naar de andere kamer? Doe dit dan alvorens de poetshulp komt of met meerdere personen. Zijn het echt zware meubels? Vraag dan aan een sterke buurman of verhuizer om u te komen helpen.

Een andere restrictie is om uw poetshulp in contact te laten komen met gevaarlijke onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten ten stelligste verboden. Laat daarom altijd de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Zo weet u en uw poetshulp steeds wat erin zit.

Hebt u een tuin of planten? Hier moet u ook voorzichtig zijn moet wat u uw poetsvrouw vraagt. Het is helemaal OK om uw poetsvrouw te vragen om de kamerplanten water te geven. Ook om ze eventueel te verpotten. Maar u mag uw poetshulp absoluut niet vragen om uw tuin te onderhouden of om het gras te maaien. Dit hoort niet tot hun takenpakket. Dit valt dus uit den boze. Maar een poetshulp zal al genoeg werk hebben om uw woning binnenshuis schoon te maken.

Poetsvrouw: wat zijn de tarieven?

U wilt graag een poetsvrouw of poetshulp inschakelen, maar u zou graag eerst de prijzen of tarieven kennen? Zeer begrijpelijk, want een poetshulp in dienst nemen is natuurlijk niet kosteloos. Maar hoeveel een poetsvrouw juist kost, hangt af van verschillende factoren. Het type contract dat u afsluit met uw poetshulp en wat u juist vraagt qua werk zullen de vraagprijs beïnvloeden.

Het type contract heeft een impact op de prijs: komt uw poetshulp elke week of slechts om de drie weken? Komt ze op een regelmatige basis of slechts af en toe? Als jullie een recurrente taak hebben, zal dit op langer termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetshulp in dienst neemt. De taken die u aan uw poetshulp vraagt hebben ook een invloed op de vraagprijs. Als de poetshulp enkel moet stofzuigen, zal het minder kosten dan als uw poetshulp de hele woning grondig moet kuisen, afstoffen, dweilen en de ramen moet lappen. Als u op zoek gaat naar een poetshulp, raden we aan om telkens in detail te beschrijven wat u juist nodig hebt en verwacht van de poetshulp. Zo ontvangt u prijsoffertes in lijn met uw verwachtingen.

Hieronder vindt u een tabel van de meest gevraagde diensten met hun respectievelijke richtprijs. Zo kunt u zich een beeld vormen van wat u kan verwachten.

DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw
Badkamer schoonmaken€ 12/uur - € 18/uur
Appartement uitvoerig poetsen€ 12/uur - € 18/uur
Lenteschoonmaak€ 17/uur - € 25/uur
Kelder grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uur
Vensters kuisen€ 17 - € 25/uur
Let op dat dit richtprijzen zijn. Om prijsoffertes op maat te ontvangen, raden we u aan om een aanvraag in te dienen.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig?

U hebt de beslissing genomen om een poetsvrouw in te schakelen. U hebt de ideale poetshulp gevonden en u hebt een eerste afspraak vastgelegd. Top. Nu vraagt u zich af welk materiaal een poetshulp nodig heeft? U kunt altijd vragen aan uw poetshulp welk materiaal zij nodig heeft; Een poetshulp weet als geen ander welk materiaal het beste is om uw woning perfect schoon te maken. Aangepast materiaal is van groot belang om geen enkel risico te lopen. Een poetshulp heeft materiaal nodig dat zowel veilig, niet gevaarlijk als ergonomisch is. Wij sommen even al het nodig gerief, maar aarzel niet om raad te vragen aan uw poetshulp.

Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het schoonmaakmateriaal in huis. een standvastige opstap: Als u uw poetshulp vraagt om het bovenste van uw meubels af te stoffen of de ramen te lappen, moet u een stabiele opstap van maximum 3 treden hoog voorzien. Veel valpartijen tijdens de schoonmaak zijn veroorzaakt door onstabiele ladders. Twee plastieken emmers: opteer voor een iets groter om hiermee de vloer te dweilen en een kleinere voor de ramen bijvoorbeeld. Een vuilblik, handborstel en bezem. Een gebruiksvriendelijke stofzuiger, met genoeg en juiste stofzuigerzakken. Schone dweilen, maar ook microvezeldoeken en (schuur)sponsen. Het is belangrijk dat u altijd proper of nieuw schoonmaakmateriaal hebt liggen als de poetshulp langskomt. U kunt de dweilen en doeken in het wasmachine steken en op 60°C wassen. Doe dit na elke gebruik. Zo heeft de poetshulp proper materiaal de volgende keer. Vodden en dweilen moeten ook regelmatig vervangen worden. Hetzelfde voor vaatdoeken. Opdat u tevreden zou zijn met de schoonmaakproducten (smaken verschillen, ook geuren!), is het beter dat u zelf de producten aankoopt. U moet wel de correcte producten kopen. Zo is een allesreiniger super handig, maar helemaal niet geschikt om het parket mee te dweilen.

Overleg dit steeds met uw poetshulp of poetsvrouw. Misschien hebt u de helft van al deze producten niet eens nodig. Het hangt natuurlijk af van wat u uw poetshulp vraagt. Twijfels? Vraag aan uw poetshulp wat zij of hij ervan denkt. Een poetshulp is namelijk deskundige in het vak en weet perfect wat nodig is.

Andere categorieën binnen poetsvrouw

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden