poetsvrouw

Ontdek talentvolle poetsvrouwen bij jou in de buurt

Meer dan 3.718 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen

Poetsvrouw in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (277 reviews)
Om op geregelde basis te komen kuisen heb ik momenteel geen tijd maar af en toe een handje komen helpen doe ik met plezier. Grote kuis, ramen kuisen,...alle huishoudelijke werkjes kunnen me worden gevraagd.
Poetsvrouw in Nieuwpoort (8620) - Paulina
Paulina
Nieuwpoort
5/5 (147 reviews)
3 jaar ervaring in een dienstencheque bedrijf Ik poets elke week in 10 verschillende huizen Mijn klanten zijn zeer divers en ik heb met hen allemaal een zeer goede verstandhouding
Poetsvrouw in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
Erembodegem
4.84/5 (140 reviews)
Hallo! Het klinkt misschien gek, maar ik kuis graag! Wat ik onder andere graag doe: ramen poetsen, afstoffen of helpen bij de grote kuis of verhuis.alle werk is welkom
Poetsvrouw in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (106 reviews)
Ik wil in de nabije omgeving, Stropwijk, schoonmaakwerk doen. Dat kan vanalles zijn, auto’s, vloeren en ramen, ... Ik kan heel grondig en proper kuisen.
Poetsvrouw in Peutie (1800) - Mustafa
Mustafa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Peutie
4.87/5 (92 reviews)
Nous assurons un nettoyage impeccable et soigneux. Nettoyage des vitres, appartement, parking, chantier, terrasse...etc. Maintenance et entretiens des tapis et sols. Wij verzekeren u een onberispelijke en zorgvuldig reiniging. Schoonmaken van ramen, appartement, parkeerplaats, werf, terras...etc. Onderhoud en verzorging van tapijten en vloeren.
Poetsvrouw in Opwijk (1745) - Bram
Bram
Opwijk
4.98/5 (88 reviews)
Ik ben een tijdje actief geweest als poetshulp bij het poetsbureau en heb dus zeker wel ervaring in het kuisen. Het is ook een van mijn favoriete bezigheden.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Naat het studeren werk ik ook al jaren als schoonmaker in verschillende bedrijven, en daardoor heb ik veel ervaring in de sector. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken.
Poetsvrouw in Keerbergen (3140) - John
John
Keerbergen
4.99/5 (72 reviews)
Ik werk al 9 jaar als poetshulp bij 13 klanten. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Heel het weekend is mogelijk. Liefst zo vroeg mogelijk en tot zeer laat is mogelijk.
Poetsvrouw in Nieuwkerken-waas (9100) - Brahane
Brahane Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
4.8/5 (65 reviews)
Bij ons kan u terecht voor allerhande schoonmaakdiensten: • Algemene en periodieke schoonmaak • Eenmalige schoonmaak • Opkuis na feestelijkheden • Opkuis zwaar vervuilde panden • Opkuis kleedkamers sporthallen En nog veel meer...
Poetsvrouw in Gent (9000) - Aytekin
Aytekin
Gent
4.77/5 (64 reviews)
Samen met mijn vrouw doen we AIRBenB huisjes veel dingen doen we bv poetsen kuisen ramen stofzuigen keuken zij heeft ook gewerkt in toerisme hotel ik kan haar op allerlei gebieden helpen
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Sabrina
Sabrina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
4.93/5 (58 reviews)
Hallo iedereen ik werk al zeven jaar in de dienstencheques sector dus heb ik aardig wat ervaring doe in met hart en nieren mensen helpen doe ik met Plezier
Poetsvrouw in Bekkevoort (3460) - Ines
Ines
Bekkevoort
4.98/5 (54 reviews)
Naast ervaring als consultant en management assistent, ben ik heel graag fysiek bezig! Ik haal ontzettend veel voldoening uit mijn bijverdienstes en ga absoluut voor 100% tevredenheid!
Poetsvrouw in Antwerpen (2018) - Yaryna
Yaryna
Antwerpen
4.98/5 (54 reviews)
As someone with a keen eye for detail and a strong work ethic, I am an ideal candidate for the role of cleaning houses and cars. Looking forward to helping you
Poetsvrouw in Sint-andries (8200) - Corrie
Corrie
Sint-andries
5/5 (51 reviews)
Beste, Naast mijn job als sociaal werker zou ik graag nog wat extra willen werken. Ik heb in de thuiszorg en in een rusthuis gewerkt als kuisvrouw en ik deed dit altijd met veel plezier. Het is zalig als het huis weer spik en span is en ook het contact is aangenaam. Ik ben een integere vrouw die de handen graag uit de mouwen steekt. Vriendelijke groeten Corrie
Poetsvrouw in Merksem (2170) - Zakaria
Zakaria
Merksem
4.86/5 (51 reviews)
Hallo allemaal, ik heb gewerkt in de schoonmaak in grote bedrijven die kantoren, huizen, appartementen schoonmaken, ik maak mijn perfecte schoonmaak, ik kan naar elke kant verhuizen, bedankt
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijke duidelijke website. Straight to the point. Drempel was heel laag om een dienst aan te vragen en kreeg direct reactie. ”
Sarah
“ Contact met lokale dienstverleners, prijs overeen te komen, snelle afhandeling. ”
Benita
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice poetshulp: geëvalueerd met 4.78 door 4.399 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp gezocht, kuisvrouw, ruitenwasser, poetsman, schoonmaker, lenteschoonmaak, poetsdienst…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Hoeveel verdient een poetsvrouw per uur?

De prijs van een poetsvrouw per uur kan variëren op basis van verschillende factoren, zoals locatie, ervaringsniveau en taken. Bij Ring Twice zijn de prijzen voor een poetsvrouw gemiddeld vanaf €9-12/uur.

Het is raadzaam om prijsvoorstellen te vergelijken van verschillende poetsvrouwen en de specifieke behoeften te bespreken voordat u een definitieve prijsafspraak maakt.

Wat kan een poetsvrouw in 4 uur doen?

Wat een poetsvrouw in 4 uur kan doen, hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte en de staat van het huis, de specifieke taken die moeten worden uitgevoerd en de efficiëntie van de poetsvrouw. Hier zijn enkele voorbeelden van taken die een poetsvrouw doorgaans in 4 uur kan verrichten:

Het is belangrijk op te merken dat de tijd die nodig is voor elke taak kan variëren, afhankelijk van de specifieke omstandigheden. Daarom is het raadzaam om specifieke instructies en prioriteiten te geven aan de poetsvrouw, zodat ze het meest effectief en efficiënt kan werken binnen de gegeven tijd.

Hoe vind ik een goede poetsvrouw?

Het vinden van een goede poetsvrouw vereist enige inspanning en onderzoek. Hier zijn enkele tips om u te helpen een geschikte poetsvrouw te vinden:
Het is belangrijk om grondig te screenen en de nodige stappen te nemen om een betrouwbare en verantwoordelijke poetsvrouw te vinden.

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden