poetsvrouw

Ontdek talentvolle poetsvrouwen bij jou in de buurt

Meer dan 2.641 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen

Poetsvrouw in Nieuwpoort (8620) - Paulina
Paulina
Nieuwpoort
5/5 (130 reviews)
3 jaar ervaring in een dienstencheque bedrijf Ik poets elke week in 10 verschillende huizen Mijn klanten zijn zeer divers en ik heb met hen allemaal een zeer goede verstandhouding
Poetsvrouw in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (105 reviews)
Ik wil in de nabije omgeving, Stropwijk, schoonmaakwerk doen. Dat kan vanalles zijn, auto’s, vloeren en ramen, ... Ik kan heel grondig en proper kuisen.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Naat het studeren werk ik ook al jaren als schoonmaker in verschillende bedrijven, en daardoor heb ik veel ervaring in de sector. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken.
Poetsvrouw in Opwijk (1745) - Bram
Bram
Opwijk
4.97/5 (61 reviews)
Ik ben een tijdje actief geweest als poetshulp bij het poetsbureau en heb dus zeker wel ervaring in het kuisen. Het is ook een van mijn favoriete bezigheden.
Poetsvrouw in Peutie (1800) - Mustafa
Mustafa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Peutie
4.79/5 (57 reviews)
Nous assurons un nettoyage impeccable et soigneux. Nettoyage des vitres, appartement, parking, chantier, terrasse...etc. Maintenance et entretiens des tapis et sols. Wij verzekeren u een onberispelijke en zorgvuldig reiniging. Schoonmaken van ramen, appartement, parkeerplaats, werf, terras...etc. Onderhoud en verzorging van tapijten en vloeren.
Poetsvrouw in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
Erembodegem
4.76/5 (54 reviews)
Hallo! Het klinkt misschien gek, maar ik kuis graag! Wat ik onder andere graag doe: ramen poetsen, afstoffen of helpen bij de grote kuis of verhuis.alle werk is welkom
Poetsvrouw in Sint-andries (8200) - Corrie
Corrie
Sint-andries
5/5 (51 reviews)
Beste, Naast mijn job als sociaal werker zou ik graag nog wat extra willen werken. Ik heb in de thuiszorg en in een rusthuis gewerkt als kuisvrouw en ik deed dit altijd met veel plezier. Het is zalig als het huis weer spik en span is en ook het contact is aangenaam. Ik ben een integere vrouw die de handen graag uit de mouwen steekt. Vriendelijke groeten Corrie
Poetsvrouw in Merksem (2170) - Zakaria
Zakaria
Merksem
4.86/5 (51 reviews)
Hallo allemaal, ik heb gewerkt in de schoonmaak in grote bedrijven die kantoren, huizen, appartementen schoonmaken, ik maak mijn perfecte schoonmaak, ik kan naar elke kant verhuizen, bedankt
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Sabrina
Sabrina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
5/5 (48 reviews)
Hallo iedereen ik werk al 5 jaar in de dienstencheques sector dus heb ik aardig wat ervaring doe in met hart en nieren mensen helpen doe ik met Plezier
Poetsvrouw in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
Antwerpen
4.88/5 (48 reviews)
Hallo, Ik ben huisvrouw 4 kinderen Ik ben dagelijks bezig met schoonmaken en huishoudelijke taken. Ik hou van schoon uit zien en schoon frisse omgevingen. Dit is mijn taak en mijn dagelijks start.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
Mechelen
4.98/5 (47 reviews)
Dag allemal ik ben Bagi 31 jaar oud man, ik ben tekennaar, maar in mijn vrije tijd wil ik graag dat bijverdienen met huishuidelijke hulp, autos wasen. growth as en tot ziens.
Poetsvrouw in Zwijndrecht (2070) - Olivier
Olivier
Zwijndrecht
4.87/5 (47 reviews)
Opruimen, leeghalen en schoonmaken van ruimten binnenshuis, ook kelders en garages doe ik zonder probleem. Wegbrengen van grofvuil, tot het poetsen van interieurs en auto's, vraag maar raak.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - John
John
Deurne
5/5 (41 reviews)
Ik werk al 9 jaar als poetshulp bij 13 klanten. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Heel het weekend is mogelijk. Liefst zo vroeg mogelijk en tot zeer laat is mogelijk.
Poetsvrouw in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
Berchem
5/5 (33 reviews)
Ik heb ervaring in het schoonmaken van huizen daar dat ik dit al deed bij familie. Ook heb ik ik het buitenland gewerkt in een hotel en daar heb ik enorm veel poetservaring opgedaan. Graag zou ik enkele vaste families hebben waar ik bij kan komen kuisen!
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Patrick
Patrick
Oostende
5/5 (32 reviews)
Bonjour, j'ai assisté ma maman et deux proches dans leur longue maladie. Toutes voulaient rester le plus longtemps possible vivre dans leur chez-soi! Mon aide leur a été précieuse. Des tâches simples comme les courses, le nettoyage etc. leur ont simplifié la vie. Un dialogue et une oreille attentive leurs procurent aussi une grande joie.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice poetshulp: geëvalueerd met 4.79 door 2.227 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp gezocht, kuisvrouw, ruitenwasser, poetsman, schoonmaker, lenteschoonmaak, poetsdienst…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe een poetshulp vinden?

Soms hebben we uren te kort in één dag: werk, kinderen naar en van school brengen, boodschappen doen, hobbies. We hebben vaak niet genoeg of zelfs geen tijd voor huishoudelijke taken. Een ideale oplossing is dan om een poetshulp in te schakelen. Zo heb je meer tijd voor jezelf, tijd voor vrienden en familie, en tijd voor jouw hobbies.
Je hebt een hekel aan poetsen? Je wil dit jaar eindelijk een grote lenteschoonmaak houden? Vind een poetshulp bij jou in de buurt! Want niets is aangenamer dan een proper huis! Maar hoe vind je de perfecte poetshulp? Je wil een poetsvrouw of een poetshulp die niet enkel goed werk levert, maar een poetshulp die je ook kan vertrouwen.
Poetshulp vind je door eerst rond te vragen bij familie en vrienden. Kennen ze niemand? Dan kan je langsgaan bij een erkend poetsbureau of poetsdienst. Hou er wel rekening mee dat zo’n bureau’s vaak met dienstencheques werken. Een derde optie is zoeken via een deeleconomie platform zoals Ring Twice waar alle diensten 100% legaal en verzekerd zijn!
Hieronder vind je meer uitleg over de verschillende manieren hoe je een schat van een poetshulp kan vinden:

Een poetshulp inschakelen: hoeveel keer per week?

Hoe vaak moet jouw poetshulp langskomen? Daar ben je volledig vrij in! Wil je graag dat jouw poetshulp elke week voor een paar uur langskomt? Of heb je sporadisch hulp nodig voor een feestje of voor de grote lenteschoonmaak? Geen probleem! Jouw poetshulp past zich aan jouw behoeften aan.
Een poetshulp is zeer flexibel en past zich aan aan jouw agenda en komt dus wanneer het beste voor jou uitkomt. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, raden we aan om telkens de gewenste frequentie mee te geven.
Gaat om het twee keer per week of slechts één keer per maand? Zo kunnen de poetshulpen zich ook beter organiseren en inschatten of ze voor de job kunnen solliciteren of niet.

Wat mag een poetsvrouw doen?

Een poetsvrouw mag allerhande taken uitvoeren. Hun voornaamste taak is uiteraard schoonmaken. Binnen schoonmaken vallen er verschillende subtaken: de vloer dweilen, de meubels afstoffen, in de slaapkamers stofzuigen, de badkamer en keuken grondig poetsen. Maar een poetshulp kan ook dienst doen als ruitenwasser! Werkt jouw poetshulp ook als huishoudhulp? Dan kan zij ook een handje toesteken bij het strijken en zelfs bij het koken.

Wat mag een poetsvrouw niet doen?

Hoewel een poetshulp al heel veel mag doen, zijn er ook taken die een poetshulp niet mag doen.

Poetsvrouw: wat zijn de tarieven?

Je wil graag een poetsvrouw of poetshulp inschakelen, maar je zou graag eerst de prijzen of tarieven kennen? Zeer begrijpelijk, want een poetshulp in dienst nemen is natuurlijk niet kosteloos. Maar hoeveel een poetsvrouw juist kost, hangt af van verschillende factoren.
Het type contract dat je afsluit met jouw poetshulp en wat je juist vraagt qua werk zullen de vraagprijs beïnvloeden.
Het type contract heeft een impact op de prijs: komt jouw poetshulp elke week of slechts om de drie weken? Komt ze op een regelmatige basis of slechts af en toe? Als jullie een recurrente taak hebben, zal dit op langer termijn minder kosten dan als je sporadisch een poetshulp in dienst neemt. De taken die je aan jouw poetshulp vraagt hebben ook een invloed op de vraagprijs. Als de poetshulp enkel moet stofzuigen, zal het minder kosten dan als jouw poetshul de hele woning grondig moet kuisen, afstoffen, dweilen en de ramen moet lappen. Als je op zoek gaat naar een poetshulp, raden we aan om telkens in detail te beschrijven wat je juist nodig hebt en verwacht van de poetshulp. Zo ontvang je prijsoffertes in lijn met jouw verwachtingen.

Hieronder vind je een tabel van de meest gevraagde diensten met hun respectievelijke richtprijs. Zo kan je je een beeld vormen van wat je kan verwachten.
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw
Badkamer schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement uitvoerig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Vensters kuisen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Let op dat dit richtprijzen zijn. Om prijsoffertes op maat te ontvangen, raden we je aan om een aanvraag in te dienen.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig?

Je hebt de beslissing genomen om een poetsvrouw in te schakelen. Je hebt de ideale poetshulp gevonden en je hebt een eerste afspraak vastgelegd. Top. Nu vraag je je af welk materiaal een poetshulp nodig heeft? Je kan altijd vragen aan jouw poetshulp welk materiaal zij nodig heeft; Een poetshulp weet als geen ander welk materiaal het beste is om jouw woning perfect schoon te maken. Aangepast materiaal is van groot belang om geen enkel risico te lopen. Een poetshulp heeft materiaal nodig dat zowel veilig, niet gevaarlijk als ergonomisch is. Wij sommen even al het nodig gerief, maar aarzel niet om raad te vragen aan jouw poetshulp.
Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het schoonmaakmateriaal in huis.
Overleg dit steeds met jouw poetshulp of poetsvrouw. Misschien heb je de helft van al deze producten niet eens nodig. Het hangt natuurlijk af van wat je jouw poetshulp vraagt. Twijfels? Vraag aan jouw poetshulp wat zij of hij ervan denkt. Een poetshulp is namelijk deskundige in het vak en weet perfect wat nodig is. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw

Nieuwpoort poetsdame gevraagd - poets/strijkhulp gezocht - Poetshulp gezocht - Poetshulp - Schoonmaken - ramen wassen - poetsvrouw (7) - Vaste glazenwasser gezocht (4) - Regular house cleaning + one time windows cleaning - Vaste huishoudhulp - Hulp in het huishouden (6) - Poetsvrouw - Poetshulp voor appartement - Poetshulp 3 uur/week. Elke vrijdag als afgesproken (62) - Ppetshulp Bottelaere - Poetshulp ad 8 uur per week - poetshulp - poetshulp - Grote ramen van appartement binnen en buiten - Huis kuisen - Huishoudhulp - Poetsen en strijken - Intereresse om Appartementje te poetsen in nieuwpoort - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Vaste poetsdame /man - Eenmalig helpen "rechtzetten" schoonmaak - Poetshulp - Schoonmaken huisje (22) - Flexibele poetshulp appartement - Poets & Strijk / Nettoyage & Repassage - Wekelijks/Hebdomadaire - Tervuren/Overijse (8-10h/ week / semaine) (105) - Poetshulp voor Airbnb - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Poetshulp gezocht - Poetshulp gezocht voor multipraktijk (3) - Huishoudhulp met groot hart gezocht - Poetshulp - Schoonmaak gebouw: Vme Sint-Rochus (31) - lichte schoonmaal appartement - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - lvanhoutte - Nettoyage espace galerie (4) - Nettoyage espace galerie - Poetshulp - Poetshulp - Poetshulp - Schoonmaken - Schoonmaak huis - Poetsen duplex - Nettoyage appartement (19) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Aide de ménage a notre maison de vacances Annevoie (12) - poetshulp gezocht - Schoonmaak Kain (20km van Bellegem-30km Kortrijk) (4) - Poetsvrouw - 2 x hulp in het huishouden - Poetshulp dienstencheques - Rijwoning Tisseltsesteenweg 1 Willebroek poetsen - Poetshulp gezocht - Poesthulp gezocht 's-Gravenwezel - Poetsen in huis Zingem - poetshulp - Eerste opkuis gerenoveerd appartement - Schoonmaak personeel gezocht - Poetshulp in onze B&B - Schoonmaken huis - Grondige poetsbeurt (2) - Aanvraag poetshulp - kuisen van een huis op wekelijkse basis - Schhonmaakhulp & Ramen wassen - Schoonmaakhulp gevraagd - Poetshulp nodig in Boom, liefst met ervaring - Poetshulp (18) - schoonmaken vakantieappartement op vrijdag - Huishoudhulp gezocht - Cleaning a store. - Poetshulp gezocht voor multipraktijk (2) - Cleaning a store. - Kuishulp voor 1 dag - Poetshulp - Aide de ménage a notre maison de vacances Annevoie (11) - Hulp in huishouden. Ramen wassen, strijken e.d. (6) - poetshulp - Poetshulp - poetshulp - Poetsvrouw - Poetshulp - Poetshulp gezocht - dringend poetshulp gezocht - poetsvrouw gezocht - Polyvalente huishoudhulp - Poetshulp die kan strijken en poetsen - Poetshulp gezocht (21) - Graag wekelijkse poetshulp voor mijn schoonmoeder - Ménages - Nettoyer : les fenêtres - Hulp nodig - Huishoudhulp / poetshulp gezocht - Huishoudhulp gevraagd - Schoonmaak Huis - Poetshulp - Poetsen - Huishoudster gezocht
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden