Ring Twice

Ontdek talentvolle poetsvrouwen bij jou in de buurt

Meer dan 2.339 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen

Bram is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Opwijk (1745) - Bram
Bram
Opwijk
4.96/5 (53 reviews)
Ik ben een tijdje actief geweest als poetshulp bij het poetsbureau en heb dus zeker wel ervaring in het kuisen. Het is ook een van mijn favoriete bezigheden.
Mustafa is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Peutie (1800) - Mustafa
Mustafa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Peutie
4.76/5 (51 reviews)
Nous assurons un nettoyage impeccable et soigneux. Nettoyage des vitres, appartement, parking, chantier, terrasse...etc. Maintenance et entretiens des tapis et sols. Wij verzekeren u een onberispelijke en zorgvuldig reiniging. Schoonmaken van ramen, appartement, parkeerplaats, werf, terras...etc. Onderhoud en verzorging van tapijten en vloeren.
Sabrina is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Sabrina
Sabrina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
5/5 (45 reviews)
Hallo iedereen ik werk al 4jaar in de dienstencheques sector dus heb ik aardig wat ervaring doe in met hart en nieren mensen helpen doe ik met Plezier
Saliha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
Antwerpen
4.94/5 (36 reviews)
Hallo, Ik ben huisvrouw 4 kinderen Ik ben dagelijks bezig met schoonmaken en huishoudelijke taken. Ik hou van schoon uit zien en schoon frisse omgevingen. Dit is mijn taak en mijn dagelijks start.
Yvan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
Erembodegem
4.68/5 (31 reviews)
Gallo het klinkt mogelijk zot maar ik kuis Graag gou het het geel Graag onder andere ramen poetsen afstoffen of gel pen bij de groote kuis of verhuis
John is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Deurne (2100) - John
John
Deurne
5/5 (26 reviews)
Ik werk al 9jaar als poetshulp bij 13klanten,kan me makkelijk verplaatsen ,gans het weekend is mogelijk,liefst zo vroeg mogelijk en tot zeer laat mogelijk
Karine is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Asse (1730) - Karine
Karine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (15 reviews)
Hou zelf van orde en netheid. Hou van structuur en ben zeer stipt. Wel kom ik niet graag in woningen waar ik niet weet hoe en waar beginnen. Ben van Asse dus graag in de buurt tot 10km ver.
Axelle is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Grimbergen (1850) - Axelle
Axelle
Grimbergen
5/5 (11 reviews)
Goeiedag iedereen Mijn naam is Axelle en ik ben 19 jaar oud. Ik ben een tweetalige student en ik hou van dieren. Ik hoop je te leren kennen en ik wens je een hele goede dag. Met vriendelijke groeten Axelle
Shirley is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Lichtervelde (8810) - Shirley
Shirley
Lichtervelde
5/5 (9 reviews)
Ik heb al 10 jaar ervaring in schoonmaak. Wil jullie een proper huis geen enkel probleem. Ik wil dat gerust doen voor jullie. Ramen ook wat ik doe dat graag.
Hilde is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Leefdaal (3061) - Hilde
Hilde
Leefdaal
5/5 (6 reviews)
Hallo, ik heb "jaar ervaring gehad in onderhoud. Ik zou graag nog enkele uurtjes bij werken . Ik ben een gescheiden vrouw , ik heb wel een vriend als lat relatie. Maar ik onderhoud heel graag huizen en appertementen en ook doe ook heel graag ramen poetsen
Poetsvrouw in Nieuwpoort (8620) - Paulina
Paulina
Nieuwpoort
5/5 (116 reviews)
3 jaar ervaring in een dienstencheque bedrijf Ik poets elke week in 10 verschillende huizen Mijn klanten zijn zeer divers en ik heb met hen allemaal een zeer goede verstandhouding
Poetsvrouw in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (99 reviews)
Ik wil in de nabije omgeving, Stropwijk, schoonmaakwerk doen. Dat kan vanalles zijn, auto’s, vloeren en ramen, ... Ik kan heel grondig en proper kuisen.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Naat het studeren werk ik ook al jaren als schoonmaker in verschillende bedrijven, en daardoor heb ik veel ervaring in de sector. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken.
Poetsvrouw in Sint-andries (8200) - Corrie
Corrie
Sint-andries
5/5 (51 reviews)
Beste, Naast mijn job als sociaal werker zou ik graag nog wat extra willen werken. Ik heb in de thuiszorg en in een rusthuis gewerkt als kuisvrouw en ik deed dit altijd met veel plezier. Het is zalig als het huis weer spik en span is en ook het contact is aangenaam. Ik ben een integere vrouw die de handen graag uit de mouwen steekt. Vriendelijke groeten Corrie
Poetsvrouw in Merksem (2170) - Zakaria
Zakaria
Merksem
4.86/5 (51 reviews)
Hallo allemaal, ik heb gewerkt in de schoonmaak in grote bedrijven die kantoren, huizen, appartementen schoonmaken, ik maak mijn perfecte schoonmaak, ik kan naar elke kant verhuizen, bedankt
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
“ prima werk. sociaal persoon, punctueel. we reserveren carole reeds voor 25/5 ”
Carole
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice poetshulp: geëvalueerd met 4.78 door 1.941 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp gezocht, kuisvrouw, ruitenwasser, poetsman, schoonmaker, lenteschoonmaak, poetsdienst…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe een poetshulp vinden?

Soms hebben we uren te kort in één dag: werk, kinderen naar en van school brengen, boodschappen doen, hobbies. We hebben vaak niet genoeg of zelfs geen tijd voor huishoudelijke taken. Een ideale oplossing is dan om een poetshulp in te schakelen. Zo heb je meer tijd voor jezelf, tijd voor vrienden en familie, en tijd voor jouw hobbies.
Je hebt een hekel aan poetsen? Je wil dit jaar eindelijk een grote lenteschoonmaak houden? Vind een poetshulp bij jou in de buurt! Want niets is aangenamer dan een proper huis! Maar hoe vind je de perfecte poetshulp? Je wil een poetsvrouw of een poetshulp die niet enkel goed werk levert, maar een poetshulp die je ook kan vertrouwen.
Poetshulp vind je door eerst rond te vragen bij familie en vrienden. Kennen ze niemand? Dan kan je langsgaan bij een erkend poetsbureau of poetsdienst. Hou er wel rekening mee dat zo’n bureau’s vaak met dienstencheques werken. Een derde optie is zoeken via een deeleconomie platform zoals Ring Twice waar alle diensten 100% legaal en verzekerd zijn!
Hieronder vind je meer uitleg over de verschillende manieren hoe je een schat van een poetshulp kan vinden:

Een poetshulp inschakelen: hoeveel keer per week?

Hoe vaak moet jouw poetshulp langskomen? Daar ben je volledig vrij in! Wil je graag dat jouw poetshulp elke week voor een paar uur langskomt? Of heb je sporadisch hulp nodig voor een feestje of voor de grote lenteschoonmaak? Geen probleem! Jouw poetshulp past zich aan jouw behoeften aan.
Een poetshulp is zeer flexibel en past zich aan aan jouw agenda en komt dus wanneer het beste voor jou uitkomt. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, raden we aan om telkens de gewenste frequentie mee te geven.
Gaat om het twee keer per week of slechts één keer per maand? Zo kunnen de poetshulpen zich ook beter organiseren en inschatten of ze voor de job kunnen solliciteren of niet.

Wat mag een poetsvrouw doen?

Een poetsvrouw mag allerhande taken uitvoeren. Hun voornaamste taak is uiteraard schoonmaken. Binnen schoonmaken vallen er verschillende subtaken: de vloer dweilen, de meubels afstoffen, in de slaapkamers stofzuigen, de badkamer en keuken grondig poetsen. Maar een poetshulp kan ook dienst doen als ruitenwasser! Werkt jouw poetshulp ook als huishoudhulp? Dan kan zij ook een handje toesteken bij het strijken en zelfs bij het koken.

Wat mag een poetsvrouw niet doen?

Hoewel een poetshulp al heel veel mag doen, zijn er ook taken die een poetshulp niet mag doen.

Poetsvrouw: wat zijn de tarieven?

Je wil graag een poetsvrouw of poetshulp inschakelen, maar je zou graag eerst de prijzen of tarieven kennen? Zeer begrijpelijk, want een poetshulp in dienst nemen is natuurlijk niet kosteloos. Maar hoeveel een poetsvrouw juist kost, hangt af van verschillende factoren.
Het type contract dat je afsluit met jouw poetshulp en wat je juist vraagt qua werk zullen de vraagprijs beïnvloeden.
Het type contract heeft een impact op de prijs: komt jouw poetshulp elke week of slechts om de drie weken? Komt ze op een regelmatige basis of slechts af en toe? Als jullie een recurrente taak hebben, zal dit op langer termijn minder kosten dan als je sporadisch een poetshulp in dienst neemt. De taken die je aan jouw poetshulp vraagt hebben ook een invloed op de vraagprijs. Als de poetshulp enkel moet stofzuigen, zal het minder kosten dan als jouw poetshul de hele woning grondig moet kuisen, afstoffen, dweilen en de ramen moet lappen. Als je op zoek gaat naar een poetshulp, raden we aan om telkens in detail te beschrijven wat je juist nodig hebt en verwacht van de poetshulp. Zo ontvang je prijsoffertes in lijn met jouw verwachtingen.

Hieronder vind je een tabel van de meest gevraagde diensten met hun respectievelijke richtprijs. Zo kan je je een beeld vormen van wat je kan verwachten.
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw
Badkamer schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement uitvoerig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Vensters kuisen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Let op dat dit richtprijzen zijn. Om prijsoffertes op maat te ontvangen, raden we je aan om een aanvraag in te dienen.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig?

Je hebt de beslissing genomen om een poetsvrouw in te schakelen. Je hebt de ideale poetshulp gevonden en je hebt een eerste afspraak vastgelegd. Top. Nu vraag je je af welk materiaal een poetshulp nodig heeft? Je kan altijd vragen aan jouw poetshulp welk materiaal zij nodig heeft; Een poetshulp weet als geen ander welk materiaal het beste is om jouw woning perfect schoon te maken. Aangepast materiaal is van groot belang om geen enkel risico te lopen. Een poetshulp heeft materiaal nodig dat zowel veilig, niet gevaarlijk als ergonomisch is. Wij sommen even al het nodig gerief, maar aarzel niet om raad te vragen aan jouw poetshulp.
Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het schoonmaakmateriaal in huis.
Overleg dit steeds met jouw poetshulp of poetsvrouw. Misschien heb je de helft van al deze producten niet eens nodig. Het hangt natuurlijk af van wat je jouw poetshulp vraagt. Twijfels? Vraag aan jouw poetshulp wat zij of hij ervan denkt. Een poetshulp is namelijk deskundige in het vak en weet perfect wat nodig is. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw

Νοικοκυριό καθάρισμ - 2u per week komen poetsen - studio - Huishoudhulp gevraagd - We zoeken poetshulp 1 keer elke 2 weken. - zoek een flexibele poetsvrouw - Opruimen algemeen delen in gebouw - Appartement - Poetsvrouw 4 uur om de 2 weken - poetshulp - ruiten Veranda - schoonmaken van ramen, garagepoort inclusief tabletten - schoonmaken van ramen en rolluiken - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - een huishoudcoach die me op weg helpt orde i/d chaos te krijgen - Poetsvrouw - Huishouden - Schoonmaken : Ramen - poetshulp - Lenteschoonmaak - Eenmalige poetshulp voor grote schoonmaak - GEZOCHT: poetsvrouw voor 1 dag - Cleaning - Wassen strijken en poetsen in leuk appartement - Poetsvrouw gezocht voor 1 dag voor 14/1/2017 - Poetsen en strijken - Schoonmaken auto, binnen & buitenkant - Cleaning small studio 2nd december - schoonmaken - Poetshulp - huishoudhulp gevraagd - Schoonmaken - Huis/appartement in Antwerpen (2018) - Schoonmaken - Huis/appartement in Lanaken (3620) - Schoonmaken - Huis/appartement in Oostduinkerke (8670) - Schoonmaken - Huis/appartement in Gent (9000) - Schoonmaken - Huis/appartement in Antwerpen (2018) - Schoonmaken - Ramen in Lommel (3920) - Schoonmaken - Huis/appartement in Gent (9000) - Schoonmaken - Huis/appartement in Veltem-beisem (3020) - Schoonmaken - Huis/appartement in Asse (1730) - Schoonmaken - Ramen in Kalmthout (2920) - Regelmatig schoonmaken - Gastenkamers (voor toeristen) in Brugge (8000) - Schoonmaken - Huis/appartement in Liedekerke (1770) - Schoonmaken - Huis/appartement in Heist-op-den-berg (2220) - Schoonmaken - Huis/appartement in Beveren-waas (9120) - Schoonmaken in Drieslinter (3350) - Schoonmaken in Leuven (3000) - Schoonmaken in Sint-stevens-woluwe (1932) - Schoonmaken - Huis/appartement in Oostende (8400) - Schoonmaken - Huis/appartement in Balen (2490) - Schoonmaken - Ramen in Maasmechelen (3630) - Schoonmaken - Huis/appartement in Winksele (3020) - Schoonmaken - Huis/appartement in Meise (1860) - Schoonmaken - Huis/appartement in Temse (9140) - Kuisen - Huis/appartement in Leuven (3000)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden