strijkhulp

Ontdek strijkhulp bij jou in de buurt

Meer dan 2.178 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen

Strijkhulp in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (265 reviews)
Ik strijk graag en heb me hiervoor dan ook goed materiaal aangeschaft : professioneel strijkijzer en verwarmde strijktafel. Ik kom met plezier je strijk afhalen en terugbrengen indien het op mijn weg ligt tussen thuis en werk (tussen Evergem en Oosterzele in de ruime zin). Ik werk steeds op chrono wat mij het eerlijkste systeem voor beiden lijkt.
Strijkhulp in Ronse (9600) - Sophie
Sophie
Ronse
5/5 (110 reviews)
Meeste jongeren hebben nog nooit een strijkijzer in handen gehad , of een wasmachine gevuld. Hoe sorteer ik, hoe strijk ik , hoe plooi ik ? praktische zaken
Strijkhulp in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (79 reviews)
Als mama van 3 kinderen heb ik altijd bergen strijk verzet. Ik heb in het begin van mijn loopbaan ook enige tijd in de wasserij van het ziekenhuis gewerkt.
Strijkhulp in Gent (9000) - Viviane
Viviane
Gent
5/5 (78 reviews)
Dag. Ik strijk gewoon graag. Ik heb een gezin gehad met 2 kinderen. Nu ik gepensioneerd ben, strijk ik wel eens voor mijn kinderen die het allemaal druk hebben met hun gezin. Ik strijk liefst bij mij thuis. Ik wil de strijk natuurlijk ophalen en terug brengen.
Strijkhulp in Lier (2500) - Klaudia
Klaudia
Lier
5/5 (61 reviews)
Hey ik ben Klaudia en ik heb ook veel ervaring en natuurlijk doe ik ook heel graag. Graag zoek ik extra werk als strijkhulp. Hopelijk ontmoeten elkaar binnenkort!
Strijkhulp in Hever (3191) - Nicole
Nicole
Hever
5/5 (55 reviews)
Hallo,
Strijkhulp in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
Antwerpen
4.88/5 (48 reviews)
Hallo Ik ben een huisvrouw moender van 4 kinderen. Strijken valt op mijn huishoudelijke taken dagelijks mee bezig. Ik kan u was strijken wanneer u maar wilt U kunt u was bij mij inleveren of ik kom bij u thuis strijken alles is mogelijk Tot snel Saliha
Strijkhulp in Kersbeek-miskom (3472) - Sandra
Sandra
Kersbeek-miskom
5/5 (44 reviews)
Hallo, ik heb de afgelopen jaren 2 jobs gecombineerd. Huishoudhulp bij Puuur en Zorgkundige op intensieve omdat ik alleenstaande mama ben met 2 kinderen in Co ouderschap die haar tijd dat ze geen kinderen heeft nuttig wil besteden.
Strijkhulp in Dendermonde (9200) - Marijke
Marijke
Dendermonde
5/5 (44 reviews)
Hallo ,als moeder van 4 kids en 20 jaar in de thuiszorg gewerkt te hebben heb ik behoorlijk wat ervaring om te strijken . Pluspunt ... ik strijk heel graag
Strijkhulp in Aalst (9300) - Walido
Walido
Aalst
4.94/5 (31 reviews)
Wij doen haal en breng service! We halen de kleren bij u thuis op(moet gewassen kledij zijn) en brengen het weer volledig netjes terug! Wij bezitten namelijk een professionele stoommachine waardoor we u kleren weer tot leven brengen helemaal kreukelvrij en zo goed al nieuw volledig streeploos. Ik sta graag tot uw dienst. Laat me maar weten.
Strijkhulp in Brecht (2960) - Ursula
Ursula
Brecht
5/5 (31 reviews)
Strijk graag, goed en snel. Alles wordt in de puntjes verzorgt. Correct opgevouwen en opgehangen. Werk het liefst met een stoomgenerator. Heeft u dit niet. Geen probleem ik neem de mijne wel mee. Vandaag gebracht heeft u het een dag later al terug. Kan ook gehaald worden. De prijs is per uur. Grtjs Ursula en hopelijk tot snel
Strijkhulp in Nazareth (9810) - Heleen
Heleen
Nazareth
5/5 (27 reviews)
Ik heb al heel veel gestreken voor mensen en doe het met plezier. Hemdjes, broeken, t-shirts,... Allemaal geen probleem! Het liefst van al strijk ik bij mijn thuis omdat ik hier vertrouwd ben met mijn strijktoestel en omgeving. U kunt gerust de strijk komen brengen en terug ophalen binnen de 2 dagen.
Strijkhulp in Asse (1730) - Karine
Karine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (27 reviews)
Strijken is geen moeite voor mij en doe ik met plezier. Daarom en om wat bij te verdienen ben ik op zoek naar strijk werk dat ik thuis kan doen. Dus contacteer mij gerust.
Strijkhulp in Knokke (8300) - Ann
Ann
Knokke
5/5 (26 reviews)
Ik doe heel graag huishoudelijke klusjes. Mijn voorkeur gaat uit naar strijken maar ook andere taken zoals poetsen, koken, ... doe ik met heel veel plezier.
Strijkhulp in Huise (9750) - Cindy
Cindy
Huise
5/5 (24 reviews)
Strijken doe ik ook met passie en strijk zoals het voor mezelf zou zijn! Strijk nu ook bij sommige klanten in combinatie met poetsen. Een tevreden klant is altijd fijn.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice strijkdienst: geëvalueerd met 4.85 door 1.839 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp België, stijkhulp aan huis, hemd strijken, strijkster gezocht, strijkdienst aan huis,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een strijkdienst: wat houdt dat in?

Geen tijd, geen zin om te strijken? Heel herkenbaar. Waarom geen strijkhulp in dienst nemen? Geen strijkmand die een strijkhulp niet aan kan! Een strijkhulp kan vanalles strijken, u moet het gewoon vragen. Uw hemden en t-shirts moeten gestreken worden? Uw broeken zouden ook eens mooi in de plooi gestreken moeten worden? Een strijkhulp kan echt alles strijken: van hemden en broeken tot ondergoed en zelfs beddengoed! Beschrijf zeker steeds goed wat u graag wilt laten strijken. Is het deze keer slechts een paar hemden? Of enkel t-shirts? U hebt uw kasten opgeruimd en u wilt alles netjes terugzetten maar alles zou eerst gestreken moeten worden? Het kan allemaal. Beschrijf uw wensen met de strijkhulpen en ontvang een service op maat!

Op zoek naar strijkhulp?

Ook een hekel aan strijken? Uw wasmand wordt steeds voller en voller? Zo'n strijkmand van een gemiddeld gezin kan heel snel opvullen. Maar hoe voller een mand, hoe langer u er over zal doen om het te strijken. En zo begint de vicieuze cirkel. Maar er komt ooit een punt waar u het niet meer kan ontkennen en er toch zal aan moeten beginnen. Een oplossing is om een strijkhulp te vinden die u zou kunnen helpen met deze lastige taak. Een strijkhulp zal alles netjes voor u strijken.

Maar hoe vindt u dan de juiste en meest geschikte strijkhulp bij u in de buurt? U kan eerst rondvragen in uw omgeving, bij familie en vrienden achter een goede strijkster. Een tweede optie is beroep doen op een strijkservice via een strijkcentrale. Let wel op dat de strijkcentrales hun strijkservices met dienstencheques uitbetalen. Een andere manier om goede en bekwame strijksters te vinden is op erkende platformen van de deeleconomie zoals Ring Twice waar alle diensten 100% legaal en verzekerd zijn!

Hieronder vindt u meer uitleg over de verschillende manieren om een strijkhulp te vinden: Begin eerst rond te vragen bij uw familie, vrienden, uw buren. Hebben zij een strijkhulp? Of kennen zij een strijkhulp? Of nog beter: vinden zij strijken leuk en zouden ze u af en toe eens kunnen helpen met het strijken van uw hemden en broeken? Het is altijd een geruststelling als u een strijkhulp via een kennis inschakelt. Zo bent u zeker van een kwaliteitsvolle werk. Een tweede optie is om via een strijkcentrale een strijkservice aan te vragen. Als u via een strijkcentrale beroep doet op een strijkservice of strijkhulp mag u ervan verzekerd zijn dat de strijkhulp goed werk zal leveren. Strijkhulpen die in een strijkcentrale werken krijgen een opleiding en worden ook zorgvuldig uitgekozen. Ook bent u verzekerd moest er iets mislopen. Let wel op dat de strijkcentrales hun strijkservices met dienstencheques uitbetalen. Een derde optie is om via platformen van de deeleconomie, zoals Ring Twice, een aanvraag in te dienen in de categorie "Strijkhulp". Alle dienstverleners die ingeschreven zijn als strijkhulp krijgen een melding van uw aanvraag en kunnen u dan een prijsofferte sturen. U selecteert dan de strijkhulp die het beste bij u past, op basis van de prijsoffertes en de evaluaties van vorige klanten. Zo'n platform biedt een 100% legaal en verzekerd kader aan.

Wat kost een strijkservice?

U wilt graag beroep doen op een strijkhulp, maar zou graag eerst willen weten wat een strijkservice precies kost. De vraagprijs van een strijkhulp hangt sterk af van verschillende factoren zoals het type contract, het type kledij, het volume en de plaats waar er gestreken moet worden.

Het type contract: Moet uw strijkhulp elke week een strijkmand strijken? Of slechts om de zoveel weken? Of doet u slechts sporadisch beroep op een strijkhulp?

De plaats: komt uw strijkhulp bij u thuis strijken of brengt u uw strijkmand bij de strijkhulp? Als u uw strijkmand bij uw strijkhulp brengt, brengt de strijkhulp de strijkmand achteraf bij u thuis? Is dit in de prijs inbegrepen of is dit extra?

Het volume: Natuurlijk speelt het volume van uw strijkmand een rol. Hoe meer te strijken, hoe hoger de prijs. Daarom is het misschien slimmer om wekelijks een kleinere mand naar uw strijkhulp te brengen. Dan zullen de kosten op langer termijn niet zo hoog oplopen?

Het type kledij dat gestreken moet worden beïnvloedt ook de vraagprijs. Een hemd strijken zal meer kosten dan babykleren strijken bijvoorbeeld. We raden u daarom aan om steeds nauwkeurig te beschrijven wat u juist wil laten strijken door uw strijkhulp. Op deze manier weten de strijkhulpen exact wat ze kunnen verwachten.

Als u via Ring Twice op zoek gaat naar een strijkhulp, vragen wij u om zeer duidelijk te beschrijven wat u moet laten strijken. Onze strijkhulpen kunnen dan een correcte prijsofferte sturen. U zult er meerdere ontvangen. U kiest dan de strijkhulp die u het meest geschikt vindt, qua planning, qua werk en vooral qua budget. Toch nog twijfels? Wij publiceren altijd de evaluaties van vorige klanten. U kunt ze ten alle tijden bekijken en op basis daarvan ook zo uw keuze maken. Om u een idee te geven van wat u allemaal kan vragen, hebben we de meest gevraagde diensten hieronder verzameld. U vindt er ook hun richtprijzen.

DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp
Af en toe een mand strijk doen€ 15 à € 25/uur
Strijkdienst€ 15 à € 25/uur
Strijk en ordenen€ 15 à € 25/uur
Lakens strijken€ 15 à € 25/uur
Tijdelijke strijkhulp€ 15 à € 25/uur
Zoals hierboven vermeld, voor een op maat gemaakte prijsofferte raden wij u aan om een dienstaanvraag in te dienen.

Strijkdienst: aan huis of laten ophalen?

Iedereen wilt meer vrije tijd, om dingen te doen die echt tellen. En daar hoort de strijk niet bij, toch? Een strijkhulp of strijkdienst inschakelen is voor velen de ideale oplossing. Een strijkdienst kan verschillende vormen aannemen, maar het is allemaal zoals u het wilt. Wilt u liever dat uw strijkhulp bij u thuis komt strijken? Geen probleem. Voorzie wel aangepast materiaal. Hebt u geen strijkijzer of strijkplank? Misschien kan uw strijkhulp het materiaal meenemen. Dit is wel niet altijd even handig, afhankelijk van hoe uw strijkhulp tot bij u komt. U kunt uw strijkhulp raad vragen om te weten welke strijkplank en strijkijzer te kopen? Een strijkhulp zal wel wat kennis hebben van wat het beste materiaal is.

U wilt liever uw strijkmand bij de strijkdienst brengen? Omdat dit organisatorisch gemakkelijker is voor u? Vraag eventueel of uw strijkdienst uw strijkmand komt ophalen en komt leveren? Let wel op dat dit eventueel effect kan hebben op de vraagprijs. Wat u ook beslist, vermeld dit steeds in uw dienstaanvraag. Liever een strijkhulp aan huis? Of toch uw strijkmand bij de strijkhulp brengen? Beschrijf uw wensen en zo kunnen de strijkhulpen een passende prijsofferte sturen.

Andere categorieën binnen strijkhulp

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden