Strijkhulp in België: 1.327 dienstverleners

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Strijkhulp in Ronse (9600) - Sophie
Sophie
5/5 · 105 reviews
9600 Ronse
Meeste jongeren hebben nog nooit een strijkijzer in handen gehad , of een wasmachine gevuld. Hoe sorteer ik, hoe strijk ik , hoe plooi ik ? praktische zaken
Strijkhulp in Gent (9000) - Viviane
Viviane
5/5 · 57 reviews
9000 Gent
Dag. Ik strijk gewoon graag. Ik heb een gezin gehad met 2 kinderen. Nu ik gepensioneerd ben, strijk ik wel eens voor mijn kinderen die het allemaal druk hebben met hun gezin. Ik strijk liefst bij mij thuis. Ik wil de strijk natuurlijk ophalen en terug brengen.
Strijkhulp in Dendermonde (9200) - Marijke
Marijke
5/5 · 41 reviews
9200 Dendermonde
Hallo ,als moeder van 4 kids en 20 jaar in de thuiszorg gewerkt te hebben heb ik behoorlijk wat ervaring om te strijken . Pluspunt ... ik strijk heel graag
Strijkhulp in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
5/5 · 31 reviews
3500 Hasselt
Als mama van 3 kinderen heb ik altijd bergen strijk verzet. Ik heb in het begin van mijn loopbaan ook enige tijd in de wasserij van het ziekenhuis gewerkt.
Strijkhulp in Kersbeek-miskom (3472) - Sandra
Sandra
5/5 · 28 reviews
3472 Kersbeek-miskom
Hallo, ik heb de afgelopen jaren 2 jobs gecombineerd. Huishoudhulp bij Puuur en Zorgkundige op intensieve omdat ik alleenstaande mama ben met 2 kinderen in Co ouderschap die haar tijd dat ze geen kinderen heeft nuttig wil besteden.
Strijkhulp in Knokke (8300) - Ann
Ann
5/5 · 26 reviews
8300 Knokke
Ik doe heel graag huishoudelijke klusjes. Mijn voorkeur gaat uit naar strijken maar ook andere taken zoals poetsen, koken, ... doe ik met heel veel plezier.
Strijkhulp in Nazareth (9810) - Heleen
Heleen
5/5 · 24 reviews
9810 Nazareth
Ik heb al heel veel gestreken voor mensen en doe het met plezier. Hemdjes, broeken, t-shirts,... Allemaal geen probleem! Het liefst van al strijk ik bij mijn thuis omdat ik hier vertrouwd ben met mijn strijktoestel en omgeving. U kunt gerust de strijk komen brengen en terug ophalen binnen de 2 dagen.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Marie-rose
Marie-rose
5/5 · 23 reviews
2170 Merksem
Ik strijk graag en heb reeds verschillende tevreden klanten. Ik kan bij u aan huis komen of ik kan de strijk thuis doen zoals u verkiest. Indien u geen strijkijzer hebt kan ik het mijne meebrengen. Graag tot dan !
Strijkhulp in Tienen (3300) - Ana-maria
Ana-maria
4.91/5 · 22 reviews
3300 Tienen
Hallo, ik werk voltijds voor een poetsdienst, maar heb daarbuiten nog wat extra tijd om wat bij te verdienen. Ik heb inmiddels jaren ervaring in wat ik doe.
Strijkhulp in Deurne (2100) - Alma
Alma
5/5 · 19 reviews
2100 Deurne
Dag ik werk al 8 jaar als schoonmaakster waaronder ook strijken .U kan de wasmand bij mij thuis afzetten en ook ophalen of ik kom de wasmand bij u ophalen en terug brengen.
Strijkhulp in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
4.89/5 · 19 reviews
2060 Antwerpen
Hallo Ik ben een huisvrouw moender van 4 kinderen. Strijken valt op mijn huishoudelijke taken dagelijks mee bezig. Ik kan u was strijken wanneer u maar wilt U kunt u was bij mij inleveren of ik kom bij u thuis strijken alles is mogelijk Tot snel Saliha
Strijkhulp in Schellebelle (9260) - Sven
Sven
4.78/5 · 18 reviews
9260 Schellebelle
Zoals reeds vermeld ben ik discreet en betrouwbaar . Ik ga steeds op een correcte manier en met nodige respect om met het materiaal van de klanten .
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Veerle
Veerle
4.87/5 · 15 reviews
2000 Antwerpen
Hallokes,iemand die de berg strijk niet meer zien zitten dan help ik jullie graag de top van de berg te halen😃 Ik ga heel nauwkeurig te werk! Geef gerust een seintje en alles is bespreekbaar,ik woon midden in het oude gedeelte van de stad Antwerpen. Ik heb wel geen auto,dus moet ik me verplaatsen met het openbaar vervoer of de strijk kan ik van bij me thuis doen. Vele grts alvast.
Strijkhulp in Keerbergen (3140) - An
An
4.73/5 · 15 reviews
3140 Keerbergen
Ik heb een eigen strijkpunt. De strijk wordt in een rookvrije ruimte gedaan. Zelf heb ik wat ervaring opgedaan door mijn vaste job als huishoudhulp. De strijk wordt steeds netjes gesorteerd terug in de mand gelegd. Dit doe ik om het mijn klanten gemakkelijk te maken. Zodat ze het maar te pakken en in de kast moeten leggen. Zonder eerst liggen te sorteren.
Strijkhulp in Mechelen (2800) - Yamina
Yamina
4.86/5 · 14 reviews
2800 Mechelen
de meeste mensen houden niet van strijken, vinden het een vervellend werkje. Ik kan helemaal ontspannen als ik strijk. Je strijk zal voortaan, perfect in de kast kunnen.

Ring Twice strijkdienst: geëvalueerd met 4.86 door 933 klanten

Populaire dienstaanvragen: strijkhulp België, stijkhulp aan huis, hemd strijken, strijkster gezocht, strijkdienst aan huis,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Thomas raadt Isabelle aan Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Strijkhulp
Frans raadt Karine aan Karine
“ Makkelijk om afspraken te maken met, werk perfect uitgevoerd volgens afspraak ”
Strijkhulp gevraagd
Lisa raadt Cynthia aan Cynthia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een strijkdienst: wat houdt dat in?

Geen tijd, geen zin om te strijken? Heel herkenbaar. Waarom geen strijkhulp in dienst nemen? Geen strijkmand die een strijkhulp niet aan kan!
Een strijkhulp kan vanalles strijken, u moet het gewoon vragen. Uw hemden en t-shirts moeten gestreken worden? Uw broeken zouden ook eens mooi in de plooi gestreken moeten worden? Een strijkhulp kan echt alles strijken: van hemden en broeken tot ondergoed en zelfs beddengoed! Beschrijf zeker steeds goed wat u graag wilt laten strijken. Is het deze keer slechts een paar hemden? Of enkel t-shirts? U hebt uw kasten opgeruimd en u wilt alles netjes terugzetten maar alles zou eerst gestreken moeten worden? Het kan allemaal. Beschrijf uw wensen met de strijkhulpen en ontvang een service op maat!

Op zoek naar strijkhulp?

Ook een hekel aan strijken? Uw wasmand wordt steeds voller en voller? Zo'n strijkmand van een gemiddeld gezin kan heel snel opvullen. Maar hoe voller een mand, hoe langer u er over zal doen om het te strijken. En zo begint de vicieuze cirkel. Maar er komt ooit een punt waar u het niet meer kan ontkennen en er toch zal aan moeten beginnen. Een oplossing is om een strijkhulp te vinden die u zou kunnen helpen met deze lastige taak. Een strijkhulp zal alles netjes voor u strijken.

Maar hoe vindt u dan de juiste en meest geschikte strijkhulp bij u in de buurt? U kan eerst rondvragen in uw omgeving, bij familie en vrienden achter een goede strijkster. Een tweede optie is beroep doen op een strijkservice via een strijkcentrale. Let wel op dat de strijkcentrales hun strijkservices met dienstencheques uitbetalen. Een andere manier om goede en bekwame strijksters te vinden is op erkende platformen van de deeleconomie zoals Ring Twice waar alle diensten 100% legaal en verzekerd zijn!

Hieronder vindt u meer uitleg over de verschillende manieren om een strijkhulp te vinden:

Wat kost een strijkservice?

U wilt graag beroep doen op een strijkhulp, maar zou graag eerst willen weten wat een strijkservice precies kost. De vraagprijs van een strijkhulp hangt sterk af van verschillende factoren zoals het type contract, het type kledij, het volume en de plaats waar er gestreken moet worden.
Als u via Ring Twice op zoek gaat naar een strijkhulp, vragen wij u om zeer duidelijk te beschrijven wat u moet laten strijken. Onze strijkhulpen kunnen dan een correcte prijsofferte sturen. U zult er meerdere ontvangen. U kiest dan de strijkhulp die u het meest geschikt vindt, qua planning, qua werk en vooral qua budget. Toch nog twijfels? Wij publiceren altijd de evaluaties van vorige klanten. U kunt ze ten alle tijden bekijken en op basis daarvan ook zo uw keuze maken.
Om u een idee te geven van wat u allemaal kan vragen, hebben we de meest gevraagde diensten hieronder verzameld. U vindt er ook hun richtprijzen.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp
Af en toe een mand strijk doen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Strijkdienst€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Strijk en ordenen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Lakens strijken€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tijdelijke strijkhulp€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Zoals hierboven vermeld, voor een op maat gemaakte prijsofferte raden wij u aan om een dienstaanvraag in te dienen.

Strijkdienst: aan huis of laten ophalen?

Iedereen wilt meer vrije tijd, om dingen te doen die echt tellen. En daar hoort de strijk niet bij, toch? Een strijkhulp of strijkdienst inschakelen is voor velen de ideale oplossing. Een strijkdienst kan verschillende vormen aannemen, maar het is allemaal zoals u het wilt.
Wilt u liever dat uw strijkhulp bij u thuis komt strijken? Geen probleem. Voorzie wel aangepast materiaal. Hebt u geen strijkijzer of strijkplank? Misschien kan uw strijkhulp het materiaal meenemen. Dit is wel niet altijd even handig, afhankelijk van hoe uw strijkhulp tot bij u komt. U kunt uw strijkhulp raad vragen om te weten welke strijkplank en strijkijzer te kopen? Een strijkhulp zal wel wat kennis hebben van wat het beste materiaal is.
U wilt liever uw strijkmand bij de strijkdienst brengen? Omdat dit organisatorisch gemakkelijker is voor u? Vraag eventueel of uw strijkdienst uw strijkmand komt ophalen en komt leveren? Let wel op dat dit eventueel effect kan hebben op de vraagprijs.
Wat u ook beslist, vermeld dit steeds in uw dienstaanvraag. Liever een strijkhulp aan huis? Of toch uw strijkmand bij de strijkhulp brengen? Beschrijf uw wensen en zo kunnen de strijkhulpen een passende prijsofferte sturen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen strijkhulp

De laatste aanvragen in de categorie strijkhulp

Strijken hemden en broeken (7) - Strijkhulp nodig (5) - Strijken hemden en broeken (6) - Betrouwbare strijkhulp gezocht - Strijkhulp - Strijkhulp (4) - Was en strijkdienst en poetsdienst - Iemand die kan strijken - strijk gedaan (17) - Mandje strijk (99) - Strijken - Strijkhulp - strijken - Strijk met dienstencheques regio Haasrode - Strijkhulp gevraagd - de was doen ophalen en naar wassalon doen - Strijken - Strijken (169) - Huishouden - Strijken - Wekelijkse huishoudhulp - Op zoek naar persoon die wil strijken - Strijkhulp - wie komt onze strijk ophalen? (73) - Strijk - Hulp bij het strijken (3) - Strijken - Strijkhulp - Strijken aan huis (8) - Strijken - Strijken - thuis werk strijken - Strijkhulp - Strijken (7) - Wassen en strijken (12) - Hulp bij strijken - Frans (115) - Strijkhulp gezocht in huishouden - Strijkhulp regio Evergem - Strijkster/huishoudhulp gezocht te Herentals - Strijkhulp gezocht - Strijkhulp gevraagd 2500 Lier - Strijken, wegleggen, ramen, algemeen huishouden (16) - Strijken (168) - Mandje strijk (98) - Strijkster gezocht (41) - Strijken - Strijkhulp (3) - Strijk hemden - Strijken - strijken van voornamelijk t shirts - Strijkhukp - strijk - Strijkhulp 3 u per week (7) - Huishouden: varia - Poetshulp+strijken
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden