strijkhulp

Ontdek strijkhulp bij jou in de buurt

Meer dan 1.803 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen

Strijkhulp in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (263 reviews)
Ik strijk graag en heb me hiervoor dan ook goed materiaal aangeschaft : professioneel strijkijzer en verwarmde strijktafel. Ik kom met plezier je strijk afhalen en terugbrengen indien het op mijn weg ligt tussen thuis en werk (tussen Evergem en Oosterzele in de ruime zin). Ik werk steeds op chrono wat mij het eerlijkste systeem voor beiden lijkt.
Strijkhulp in Ronse (9600) - Sophie
Sophie
Ronse
5/5 (110 reviews)
Meeste jongeren hebben nog nooit een strijkijzer in handen gehad , of een wasmachine gevuld. Hoe sorteer ik, hoe strijk ik , hoe plooi ik ? praktische zaken
Strijkhulp in Gent (9000) - Viviane
Viviane
Gent
5/5 (70 reviews)
Dag. Ik strijk gewoon graag. Ik heb een gezin gehad met 2 kinderen. Nu ik gepensioneerd ben, strijk ik wel eens voor mijn kinderen die het allemaal druk hebben met hun gezin. Ik strijk liefst bij mij thuis. Ik wil de strijk natuurlijk ophalen en terug brengen.
Strijkhulp in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (61 reviews)
Als mama van 3 kinderen heb ik altijd bergen strijk verzet. Ik heb in het begin van mijn loopbaan ook enige tijd in de wasserij van het ziekenhuis gewerkt.
Strijkhulp in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
Antwerpen
4.88/5 (48 reviews)
Hallo Ik ben een huisvrouw moender van 4 kinderen. Strijken valt op mijn huishoudelijke taken dagelijks mee bezig. Ik kan u was strijken wanneer u maar wilt U kunt u was bij mij inleveren of ik kom bij u thuis strijken alles is mogelijk Tot snel Saliha
Strijkhulp in Dendermonde (9200) - Marijke
Marijke
Dendermonde
5/5 (44 reviews)
Hallo ,als moeder van 4 kids en 20 jaar in de thuiszorg gewerkt te hebben heb ik behoorlijk wat ervaring om te strijken . Pluspunt ... ik strijk heel graag
Strijkhulp in Kersbeek-miskom (3472) - Sandra
Sandra
Kersbeek-miskom
5/5 (42 reviews)
Hallo, ik heb de afgelopen jaren 2 jobs gecombineerd. Huishoudhulp bij Puuur en Zorgkundige op intensieve omdat ik alleenstaande mama ben met 2 kinderen in Co ouderschap die haar tijd dat ze geen kinderen heeft nuttig wil besteden.
Strijkhulp in Tienen (3300) - Ana-maria
Ana-maria
Tienen
4.89/5 (27 reviews)
Hallo, ik werk voltijds voor een poetsdienst, maar heb daarbuiten nog wat extra tijd om wat bij te verdienen. Ik heb inmiddels jaren ervaring in wat ik doe.
Strijkhulp in Knokke (8300) - Ann
Ann
Knokke
5/5 (26 reviews)
Ik doe heel graag huishoudelijke klusjes. Mijn voorkeur gaat uit naar strijken maar ook andere taken zoals poetsen, koken, ... doe ik met heel veel plezier.
Strijkhulp in Nazareth (9810) - Heleen
Heleen
Nazareth
5/5 (25 reviews)
Ik heb al heel veel gestreken voor mensen en doe het met plezier. Hemdjes, broeken, t-shirts,... Allemaal geen probleem! Het liefst van al strijk ik bij mijn thuis omdat ik hier vertrouwd ben met mijn strijktoestel en omgeving. U kunt gerust de strijk komen brengen en terug ophalen binnen de 2 dagen.
Strijkhulp in Huise (9750) - Cindy
Cindy
Huise
5/5 (24 reviews)
Strijken doe ik ook met passie en strijk zoals het voor mezelf zou zijn! Strijk nu ook bij sommige klanten in combinatie met poetsen. Een tevreden klant is altijd fijn.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Marie-rose
Marie-rose
Merksem
5/5 (23 reviews)
Ik strijk graag en heb reeds verschillende tevreden klanten. Ik kan bij u aan huis komen of ik kan de strijk thuis doen zoals u verkiest. Indien u geen strijkijzer hebt kan ik het mijne meebrengen. Graag tot dan !
Strijkhulp in Oostende (8400) - Sela
Sela
Oostende
5/5 (23 reviews)
Ik strijk supergraag en laat geen enkele kreukel achter. En ik ga extra voorzichtig met bepaalde kledingstukken. Ik strijk ook niet te traag, maar ook te snel.
Strijkhulp in Reet (2840) - Fadime
Fadime
Reet
5/5 (23 reviews)
Ik strijk graag. Bij u thuis. Als ervaren poetshulp strijk ik voor u en doe ik de was. En netjes weggelegd in de kast. Allemaal geen probleem. Need gerust contact op!
Strijkhulp in Asse (1730) - Karine
Karine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (20 reviews)
Strijken is geen moeite voor mij en doe ik met plezier. Daarom en om wat bij te verdienen ben ik op zoek naar strijk werk dat ik thuis kan doen. Dus contacteer mij gerust.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice strijkdienst: geëvalueerd met 4.87 door 1.495 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp België, stijkhulp aan huis, hemd strijken, strijkster gezocht, strijkdienst aan huis,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een strijkdienst: wat houdt dat in?

Geen tijd, geen zin om te strijken? Heel herkenbaar. Waarom geen strijkhulp in dienst nemen? Geen strijkmand die een strijkhulp niet aan kan!
Een strijkhulp kan vanalles strijken, je moet het gewoon vragen. Jouw hemden en t-shirts moeten gestreken worden? Jouw broeken zouden ook eens mooi in de plooi gestreken moeten worden? Een strijkhulp kan echt alles strijken: van hemden en broeken tot ondergoed en zelfs beddengoed! Beschrijf zeker steeds goed wat je graag wil laten strijken. Is het deze keer slechts een paar hemden? Of enkel t-shirts? Je hebt jouw kasten opgeruimd en je wil alles netjes terugzetten maar alles zou eerst gestreken moeten worden? Het kan allemaal. Beschrijf jouw wensen met de strijkhulpen en ontvang een service op maat!

Op zoek naar strijkhulp?

Ook een hekel aan strijken? Jouw wasmand wordt steeds voller en voller? Zo'n strijkmand van een gemiddeld gezin kan heel snel opvullen. Maar hoe voller een mand, hoe langer je er over zal doen om het te strijken. En zo begint de vicieuze cirkel. Maar er komt ooit een punt waar je het niet meer kan ontkennen en er toch zal aan moeten beginnen. Een oplossing is om een strijkhulp te vinden die je zou kunnen helpen met deze lastige taak. Een strijkhulp zal alles netjes voor jou strijken.

Maar hoe vind je dan de juiste en meest geschikte strijkhulp bij jou in de buurt? Je kan eerst rondvragen in jouw omgeving, bij familie en vrienden achter een goede strijkster. Een tweede optie is beroep doen op een strijkservice via een strijkcentrale. Let wel op dat de strijkcentrales hun strijkservices met dienstencheques uitbetalen. Een andere manier om goede en bekwame strijksters te vinden is op erkende platformen van de deeleconomie zoals Ring Twice waar alle diensten 100% legaal en verzekerd zijn!

Hieronder vind je meer uitleg over de verschillende manieren om een strijkhulp te vinden:

Wat kost een strijkservice?

Je wil graag beroep doen op een strijkhulp, maar zou graag eerst willen weten wat een strijkservice precies kost. De vraagprijs van een strijkhulp hangt sterk af van verschillende factoren zoals het type contract, het type kledij, het volume en de plaats waar er gestreken moet worden.
Als je via Ring Twice op zoek gaat naar een strijkhulp, vragen wij jou om zeer duidelijk te beschrijven wat je moet laten strijken. Onze strijkhulpen kunnen dan een correcte prijsofferte sturen. Je zal er meerdere ontvangen. Je kiest dan de strijkhulp die je het meest geschikt vindt, qua planning, qua werk en vooral qua budget. Toch nog twijfels? Wij publiceren altijd de evaluaties van vorige klanten. Je kan ze ten alle tijden bekijken en op basis daarvan ook zo jouw keuze maken.
Om jou een idee te geven van wat je allemaal kan vragen, hebben we de meest gevraagde diensten hieronder verzameld. Je vindt er ook hun richtprijzen.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp
Af en toe een mand strijk doen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Strijkdienst€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Strijk en ordenen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Lakens strijken€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tijdelijke strijkhulp€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Zoals hierboven vermeld, voor een op maat gemaakte prijsofferte raden wij je aan om een dienstaanvraag in te dienen.

Strijkdienst: aan huis of laten ophalen?

Iedereen wilt meer vrije tijd, om dingen te doen die echt tellen. En daar hoort de strijk niet bij, toch? Een strijkhulp of strijkdienst inschakelen is voor velen de ideale oplossing. Een strijkdienst kan verschillende vormen aannemen, maar het is allemaal zoals jij het wil.
Wil je liever dat jouw strijkhulp bij jou thuis komt strijken? Geen probleem. Voorzie wel aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Misschien kan jouw strijkhulp het materiaal meenemen. Dit is wel niet altijd even handig, afhankelijk van hoe jouw strijkhulp tot bij jou komt. Je kan jouw strijkhulp raad vragen om te weten welke strijkplank en strijkijzer te kopen? Een strijkhulp zal wel wat kennis hebben van wat het beste materiaal is.
Je wil liever jouw strijkmand bij de strijkdienst brengen? Omdat dit organisatorisch gemakkelijker is voor jou? Vraag eventueel of jouw strijkdienst jouw strijkmand komt ophalen en komt leveren? Let wel op dat dit eventueel effect kan hebben op de vraagprijs.
Wat je ook beslist, vermeld dit steeds in jouw dienstaanvraag. Liever een strijkhulp aan huis? Of toch jouw strijkmand bij de strijkhulp brengen? Beschrijf jouw wensen en zo kunnen de strijkhulpen een passende prijsofferte sturen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp

De laatste aanvragen in de categorie strijkhulp

Strijkster - Hemden Strijken - Strijkdienst - wie komt onze strijk ophalen? (104) - Strijkhulp - Poets/strijk hulp - Strijk beddegoed - Strijk werk - Strijken - Twee manden strijk - strijk - Aide ménagère. poetshulp +-16u - Enkel kledij opvouwen (eventueel de was ophangen) - Enkel kledij opvouwen (eventueel de was ophangen) - ik zoek iemand voor strijk van een gezin van 4 - Strijk en ramen wassen - Hoeveel is het per hemd - Hulp bij het strijken - Strijk - Strijken (16) - Hulp - Strijkhulp gezocht - Strijkhulp - Wij zoeken iemand voor het strijken (7) - Strijken - Strijkhulp - Strijkhulp wekelijks of tweewekelijks - Strijken - Wassen en strijken - Strijkhulp - Strijkdame gezocht! - Strijkhulp Steenhuffel - Strijk - Ik zoek een poetshulp - Huishoudhulp/Strijken Deinze - Aanvraag om te strijken - Zoek strijkhulp ,ter plaatse of bij haar thuis. - Eenmalig mand strijken - Strijken - Strijkhulp gevraagd - Wasserijmedewerker m./v/x - Mandje strijk (126) - Strijken (200) - Strijkhulp - strijk gedaan (28) - Strijkhulp - Was strijken - Occasionele strijkhulp - wie komt onze strijk ophalen? (103) - Strijken - Strijkster - Strijken - Strijker/-ster gezocht - strijkdienst - Strijkster gezocht (69) - Strijken van kledij - Strijkhulp gevraagd. (9) - Strijken - Strijken (15) - Strijkhulp (14) - Strijk 2060 - Strijkster - Strijken - strijkwerk 4-6h p week - Strijken (2) - Strijken - Strijken - Wekelijkse strijk - Strijken - Strijken aan huis / Deinze - Huishouden 🧺 - strijkhulp - Strijkassistent - Hemden strijken met dienstencheques - Strijken (14) - kostuums strijken + zijden hemden - Ophalen en terugbrengen strijk - Strijken (199) - Mandje strijk (125) - Strijken hemden en broeken (10) - Strijkdienst (5) - Hulp bij het strijken (18) - Strijkhulp - Strijk aan huis Hasselt - wie komt onze strijk ophalen? (102) - Je recherche un repasseuse - Strijkster - Strijkmand/week - Strijkwerk - STRIJKEN - Strijkvrouw (3) - Strijk doen - Strijkdienst - Strijken - strijken - Strijkhulp af en toe - Strijkdienst te Lokeren gevraagd - Strijkhulp gevraagd - Strijkhulp - strijk op donderdag 9/6
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden