strijkhulp

Ontdek strijkhulp bij jou in de buurt

Meer dan 2.550 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen

Strijkhulp in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (272 reviews)
Ik strijk graag en heb me hiervoor dan ook goed materiaal aangeschaft : professioneel strijkijzer en verwarmde strijktafel. Ik kom met plezier je strijk afhalen en terugbrengen indien het op mijn weg ligt tussen thuis en werk (tussen Evergem en Oosterzele in de ruime zin). Ik werk steeds op chrono wat mij het eerlijkste systeem voor beiden lijkt.
Strijkhulp in Ronse (9600) - Sophie
Sophie
Ronse
5/5 (110 reviews)
Meeste jongeren hebben nog nooit een strijkijzer in handen gehad , of een wasmachine gevuld. Hoe sorteer ik, hoe strijk ik , hoe plooi ik ? praktische zaken
Strijkhulp in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (94 reviews)
Als mama van 3 kinderen heb ik altijd bergen strijk verzet. Ik heb in het begin van mijn loopbaan ook enige tijd in de wasserij van het ziekenhuis gewerkt.
Strijkhulp in Gent (9000) - Viviane
Viviane
Gent
5/5 (86 reviews)
Dag. Ik strijk gewoon graag. Ik heb een gezin gehad met 2 kinderen. Nu ik gepensioneerd ben, strijk ik wel eens voor mijn kinderen die het allemaal druk hebben met hun gezin. Ik strijk liefst bij mij thuis. Ik wil de strijk natuurlijk ophalen en terug brengen.
Strijkhulp in Lier (2500) - Klaudia
Klaudia
Lier
5/5 (65 reviews)
Hey ik ben Klaudia en ik heb ook veel ervaring en natuurlijk doe ik ook heel graag. Graag zoek ik extra werk als strijkhulp. Hopelijk ontmoeten elkaar binnenkort!
Strijkhulp in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
Antwerpen
4.88/5 (48 reviews)
Hallo Ik ben een huisvrouw moender van 4 kinderen. Strijken valt op mijn huishoudelijke taken dagelijks mee bezig. Ik kan u was strijken wanneer u maar wilt U kunt u was bij mij inleveren of ik kom bij u thuis strijken alles is mogelijk Tot snel Saliha
Strijkhulp in Kersbeek-miskom (3472) - Sandra
Sandra
Kersbeek-miskom
5/5 (44 reviews)
Hallo, ik heb de afgelopen jaren 2 jobs gecombineerd. Huishoudhulp bij Puuur en Zorgkundige op intensieve omdat ik alleenstaande mama ben met 2 kinderen in Co ouderschap die haar tijd dat ze geen kinderen heeft nuttig wil besteden.
Strijkhulp in Dendermonde (9200) - Marijke
Marijke
Dendermonde
5/5 (44 reviews)
Hallo ,als moeder van 4 kids en 20 jaar in de thuiszorg gewerkt te hebben heb ik behoorlijk wat ervaring om te strijken . Pluspunt ... ik strijk heel graag
Strijkhulp in Antwerpen (2018) - Yaryna
Yaryna
Antwerpen
4.95/5 (44 reviews)
I can help u with this work Have experience Speak English, very calm and responsibility 29 years old If u have some questions - please tell me, I will help u
Strijkhulp in Aalst (9300) - Walido
Walido
Aalst
4.94/5 (36 reviews)
Wij doen haal en breng service! We halen de kleren bij u thuis op(moet gewassen kledij zijn) en brengen het weer volledig netjes terug! Wij bezitten namelijk een professionele stoommachine waardoor we u kleren weer tot leven brengen helemaal kreukelvrij en zo goed al nieuw volledig streeploos. Ik sta graag tot uw dienst. Laat me maar weten.
Strijkhulp in Brecht (2960) - Ursula
Ursula
Brecht
5/5 (31 reviews)
Strijk graag, goed en snel. Alles wordt in de puntjes verzorgt. Correct opgevouwen en opgehangen. Werk het liefst met een stoomgenerator. Heeft u dit niet. Geen probleem ik neem de mijne wel mee. Vandaag gebracht heeft u het een dag later al terug. Kan ook gehaald worden. De prijs is per uur. Grtjs Ursula en hopelijk tot snel
Strijkhulp in Asse (1730) - Karine
Karine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (30 reviews)
Strijken is geen moeite voor mij en doe ik met plezier. Daarom en om wat bij te verdienen ben ik op zoek naar strijk werk dat ik thuis kan doen. Dus contacteer mij gerust.
Strijkhulp in Tienen (3300) - Georgeta-andrada
Georgeta-andrada
Tienen
5/5 (30 reviews)
Ook voor uw strijkwerk kan je op mij een beroep doen.
Strijkhulp in Nazareth (9810) - Heleen
Heleen
Nazareth
5/5 (27 reviews)
Ik heb al heel veel gestreken voor mensen en doe het met plezier. Hemdjes, broeken, t-shirts,... Allemaal geen probleem! Het liefst van al strijk ik bij mijn thuis omdat ik hier vertrouwd ben met mijn strijktoestel en omgeving. U kunt gerust de strijk komen brengen en terug ophalen binnen de 2 dagen.
Strijkhulp in Knokke (8300) - Ann
Ann
Knokke
5/5 (26 reviews)
Ik doe heel graag huishoudelijke klusjes. Mijn voorkeur gaat uit naar strijken maar ook andere taken zoals poetsen, koken, ... doe ik met heel veel plezier.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel strijkhulpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig om een opdracht te registreren. Ik had ook snel feedback en op slechts 4 km van huis! ”
Isabelle
“ Een leuke en aangename manier van werken. Op een legale manier een centje bijverdienen. ”
Wendy
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice strijkdienst: geëvalueerd met 4.88 door 2.334 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp België, stijkhulp aan huis, hemd strijken, strijkster gezocht, strijkdienst aan huis,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat kost het om je strijk te laten doen?

De kosten voor het laten doen van je strijkwerk kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid kledingstukken, het type kledingstukken, de locatie en het serviceaanbod van het strijkbedrijf of de professional. Hier zijn enkele richtlijnen om in gedachten te houden:

De prijzen voor strijken kunnen variëren van enkele euro's per kledingstuk tot een vast tarief per uur, afhankelijk van de bovengenoemde factoren. Het is raadzaam om prijzen op te vragen bij verschillende strijksters in jouw omgeving om een beter beeld te krijgen van de prijzen en de aangeboden diensten. Bij Ring Twice zijn de gemiddelde kosten voor een strijkster vanaf €9-12/uur.

Hoe vind ik strijkhulp?

Er zijn verschillende manieren waarop je strijkhulp kunt vinden. Hier zijn enkele suggesties:
bij het selecteren van strijkhulp is het belangrijk om referenties te controleren, eventuele ervaring en vaardigheden te bespreken en duidelijke afspraken te maken over tarieven, uren en taken. Het kan ook handig zijn om een proefperiode af te spreken om te zien of de strijkhulp aan je verwachtingen voldoet voordat je een langdurige samenwerking aangaat.

Wat mag je niet laten strijken?

Bij het strijken van kleding is het belangrijk om bepaalde materialen en items te vermijden, omdat ze mogelijk beschadigd kunnen raken of vervormd kunnen worden door de hitte van het strijkijzer. Hier zijn enkele voorbeelden van wat je over het algemeen niet moet strijken:

Het is altijd raadzaam om het kledinglabel te raadplegen voor specifieke strijkinstructies en om een proefstrijkje op een onopvallend deel van het kledingstuk uit te voeren voordat je begint met strijken. Als je twijfelt over een bepaald kledingstuk, kun je overwegen om professionele stomerijdiensten te gebruiken.

Andere categorieën gelijkaardig aan strijkhulp

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden