huishoudhulp Mechelen

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Mechelen

Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
Mechelen
4.98/5 (46 reviews)
Dag allemal ik ben Bagi 31 jaar oud man, ik ben tekennaar, maar in mijn vrije tijd wil ik graag dat bijverdienen met huishuidelijke hulp, autos wasen. growth as en tot ziens.
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Gayane
Gayane
Mechelen
5/5 (19 reviews)
Ik heb een jarenlange ervaring van strijken. Ik strijk heel graag. U kan me zeker vertrouwen. Ik heb een job nodig en ik zou heel blij zijn als u mij helpt.
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Hanane
Hanane
Mechelen
4.69/5 (16 reviews)
Hallo mijn naam is Hanane en ik werk halftijds in Mechelen als polyvalent medewerker. Graag zou ik mijn weekje willen vullen door bij te werken. Poetsen, helpen met andere klusjes...
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Yamina
Yamina
Mechelen
4.86/5 (14 reviews)
de meeste mensen houden niet van strijken, vinden het een vervellend werkje. Ik kan helemaal ontspannen als ik strijk. Je strijk zal voortaan, perfect in de kast kunnen.
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Selmah
Selmah
Mechelen
5/5 (13 reviews)
ik ben een meisje van 17 jaar die al heel wat ervaring heeft zou graag een zakcentje willen verdien poetsen ,koken doe ik heel graag ;graag kom ik poetsen
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Filip
Filip
Mechelen
5/5 (12 reviews)
Hallo, met 3 puberende zonen in huis, is er altijd wel iets om te poetsen of op te ruimen. Heb je weinig tijd of kom je om gelijk welke reden niet toe aan poetsen, dan mag je mij gerust contacteren. Ook met ramen wassen of de grote schoonmaak kan ik van dienst zijn.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Inge
Inge
Mechelen
4.86/5 (7 reviews)
Je kan bij me terecht voor het inkorten van broeken en andere eenvoudige verstelwerken aan kleding. Ik volgde 4 jaar naailessen en beschik over een naaimachine en overlockmachine. We passen bij me thuis en spreken af tegen wanneer de kledingstukken klaar zijn.
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Liesbeth
Liesbeth
Mechelen
5/5 (6 reviews)
In de thuiszorg moet er ook gepoetst worden dus dat is geen probleem voor mij, ik zie werk en heb het graag proper. Zelfstandig werken is geen probleem voor mij maar een gezellige babbel tussendoor kan ook altijd!
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Ismail
Ismail
Mechelen
5/5 (6 reviews)
Ik kan goed poetsen,ik hebb het geleerd van mijn moeder. Ik kan goed stofzuigen en afwassen. Ik dweil ook graag. Ik kan goed strijken en plooien. Ik ben jong dus ik kan de ramen kuisen.
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Glenn
Glenn
Mechelen
4.8/5 (5 reviews)
Ik. Werk al 10 jaar als kok en zou graag mijn diensten aanbieden aan mensen die mijn. Hulp kunnen. Gebruiken. Veel mogelijkheden bespreekbaar privé of feestjes
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Martijn
Martijn
Mechelen
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf kok van opleiding en heb reeds verschillende jaren ervaring zowel in de hotel- als restaurantwereld! Bovendien heb ik reeds op een luxecruise gewerkt. Ik laat graag mensen genieten van mijn cullinaire hoogtepunten, zowel gezinnen als voor feestjes!
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Chayenne
Chayenne
Mechelen
3.75/5 (4 reviews)
Hallo, Ik heb hiermee enige ervaring want ik heb een tijd gewerkt als thuishulp. De klanten maken het werk leuk, ik vond het leuk om tijdens het werk contact te hebben met de klanten.
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Mariam
Mariam
Mechelen
5/5 (4 reviews)
Heb jaren ervarin in strijken , zou graag bij mensen thuis gaan strijken. Zoek u vertrouwelijke person voor u strijk, dan kan ik u graag komen helpen!!!
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Roxana
Roxana Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (3 reviews)
Naaien is mijn favoriete activiteit. Ik heb een zware naaimachine , overlock voor elastische stoffen als jersey , borduurmachine, ritsen in elke maat en kleur, naald en draad voor elk sort stoffen . Ik heb 20 jaar ervaring als naaister: van herstellen en verstellen, gordijnen en overgordijnen, zetel hoezen op maat tot bruidsjurk, carnaval costumes, jurkjes, rokjes en nu ook mondmaskers 3€/stk
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Lieselotte
Lieselotte
Mechelen
5/5 (3 reviews)
Tijdens de week werk ik reeds als onderhoudsmedewerker in een multidisciplinaire praktijk. Ik vind het fijn om schoon te maken en het eindresultaat te aanschouwen. Eenmalig of vast, ik stel me graag flexibel op.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijke duidelijke website. Straight to the point. Drempel was heel laag om een dienst aan te vragen en kreeg direct reactie. ”
Sarah
“ Handige app om mensen in je buurt in contact te komen voor klusjes. Mijn eerste ervaring met Ring Twice is positief. ”
Hilde
“ Contact met lokale dienstverleners, prijs overeen te komen, snelle afhandeling. ”
Benita
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Mechelen: geëvalueerd met 4.77 door 79 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Mechelen, hulp in huis Mechelen, huishoudpersoneel Mechelen, goedkope huishoudhulp Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden