huishoudhulp Mechelen

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Mechelen

Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
Mechelen
4.98/5 (47 reviews)
Dag allemal ik ben Bagi 31 jaar oud man, ik ben tekennaar, maar in mijn vrije tijd wil ik graag dat bijverdienen met huishuidelijke hulp, autos wasen. growth as en tot ziens.
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Iwein
Iwein
Mechelen
4.96/5 (25 reviews)
Bij kan je terecht voor klein naaiwerk als ook machinaal borduurwerk volgens je eigen ontwerp of ik maak een. Natuurlijk heb ik reeds een hele reeks reeds kant en klare figuurtjes liggen
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Yamina
Yamina
Mechelen
4.86/5 (14 reviews)
de meeste mensen houden niet van strijken, vinden het een vervellend werkje. Ik kan helemaal ontspannen als ik strijk. Je strijk zal voortaan, perfect in de kast kunnen.
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
Mechelen
4.8/5 (10 reviews)
Hallo
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Han
Han
Mechelen
5/5 (6 reviews)
Hallo mijn naam is Hanane en ik werk halftijds in Mechelen als polyvalent medewerker. Graag zou ik mijn weekje willen vullen door bij te werken. Poetsen, helpen met andere klusjes...
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Glenn
Glenn
Mechelen
4.8/5 (5 reviews)
Ik. Werk al 10 jaar als kok en zou graag mijn diensten aanbieden aan mensen die mijn. Hulp kunnen. Gebruiken. Veel mogelijkheden bespreekbaar privé of feestjes
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Martijn
Martijn
Mechelen
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf kok van opleiding en heb reeds verschillende jaren ervaring zowel in de hotel- als restaurantwereld! Bovendien heb ik reeds op een luxecruise gewerkt. Ik laat graag mensen genieten van mijn cullinaire hoogtepunten, zowel gezinnen als voor feestjes!
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Chayenne
Chayenne
Mechelen
3.67/5 (3 reviews)
Hallo, Ik heb hiermee enige ervaring want ik heb een tijd gewerkt als thuishulp. De klanten maken het werk leuk, ik vond het leuk om tijdens het werk contact te hebben met de klanten.
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Roxana
Roxana Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (3 reviews)
Naaien is mijn favoriete activiteit. Ik heb een zware naaimachine , overlock voor elastische stoffen als jersey , borduurmachine, ritsen in elke maat en kleur, naald en draad voor elk sort stoffen . Ik heb 20 jaar ervaring als naaister: van herstellen en verstellen, gordijnen en overgordijnen, zetel hoezen op maat tot bruidsjurk, carnaval costumes, jurkjes, rokjes en nu ook mondmaskers 3€/stk
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Souhaila
Souhaila
Mechelen
5/5 (3 reviews)
Ik heb in het verleden bij een schoonmaak bedrijf gewerkt. Ik wet hoe het moet een waar ik mijn best kan in steken ik probeer daar elke dag in te groeien. Bij elke job kan je elken dag bijgroeien
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Miassar
Miassar
Mechelen
4.5/5 (2 reviews)
Hallo, Ik heb veel ervaring als naaister, op het moment dat ik geen baan kan vinden, heb ik alles wat ik nodig heb om te werken. Ik wil graag doorgaan met het werk van een naaister.
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Najat
Najat
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Zeer nauwkeurig, oog voor detail en het werk wordt uitgevoerd alsof het voor mezelf is. Schoonmaken of huis onderhouden is basis voor ieder individu die zelf een eigen huishouden heeft. Ik pas me gemakkelijk aan en snel van geest.
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Nele
Nele
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik heb als logistiek in een WZC gewerkt, waar de poets een groot deel van mijn takenpakket was. Ik heb ook ervaring in de thuiszorg, waarbij vooral koken en poetsen een veelvoorkomende taak is.
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Paris
Paris
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik ben Paris, 18 jaar oud. Ik hou van een proper huis en zou jullie daar graag bij willen helpen. Ik zou graag een centje bijverdienen met het schoonmaken. Laat maar iets weten als jullie nog opzoek zijn.
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Mariem
Mariem
Mechelen
2.0/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben Mariem afkomstig uit Mechelen. Ik heb 2 jaar op school het vak ZLW gehad waar in ik de kneepjes van het vak leerden in verband met schoonmaak. Als jij nog iemand zoekt voor onderhoud laat me maar iets weten. Groetjes Mariem
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Mechelen: geëvalueerd met 4.7 door 130 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Mechelen, hulp in huis Mechelen, huishoudpersoneel Mechelen, goedkope huishoudhulp Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Mechelen in?

Onder huishoudhulp Mechelen vallen er heel wat klusjes. Een huishoudhulp in Mechelen kan jou met allerlei klusjes helpen, zoals met het poetsen van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Mechelen kan trouwens meer dan alleen poetsen. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Mechelen kunnen zelfs helpen met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Mechelen heeft dus meerdere competenties!

Bovenal is een huishoudhulp Mechelen een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke klusjes en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Mechelen doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Mechelen heel wat klusjes doen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Mechelen allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende klusjes inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Mechelen zo uniek maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Mechelen kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou helpen bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Mechelen inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je een huishoudhulp in Mechelen inschakelt, hangt af van wat je wenst. Schakel je elke week een huishoudhulp in Mechelen in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien regelmatiger beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om huishoudelijke hulp in te schakelen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Mechelen. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Mechelen. Zij weten precies hoe ze jou kunnen helpen met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Mechelen?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Mechelen kosten? Een huishoudhulp in Mechelen inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Mechelen juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je verschillende prijsvoorstellen.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Mechelen kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsvoorstellen. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Mechelen
Broeken strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten gereedmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ruiten wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Mechelen inschakelen kan in prijs verschillen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract heeft ook een impact op de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Mechelen kunnen ook verschillen naargelang de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt verschillende huishoudhulpen in Mechelen aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag beroep doen op iemand om jouw woning te kuisen? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan klaarmaken? Of iemand die naast het poetsen ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen poetsen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Mechelen. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Mechelen

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Mechelen

Huishoud hulp (3) - Huishoud hulp (2) - Eenmalig kuisvrouw gezocht - Huishoudhulp (2) - Renault Kangoo wassen - Schoonmaken huisje (21) - Huishoud hulp - Schoonmaken huisje (20) - Schoonmaken huisje (19) - Ervaren poets en strijkhulp gezocht - Ramenwasser (2) - Huishoudhulp - Schoonmaken huisje (18) - Ramenwasser - Schoonmaken huisje (17) - Poetshulp - Schoonmaken huisje (16) - Poetse - Ramenwasser - Schoonmaken huisje (15) - Schoonmaken huisje (14) - Schoonmaken huisje (13) - Huis houder - Schoonmaken huisje (12) - Schoonmaken huisje (11) - Poets en strijk - Schoonmaken huisje (10) - Schoonmaken huisje (9) - Schoonmaken huisje (8) - Schoonmaken huisje (7) - herstelling rits van regenjasje - Schoonmaken huisje (6) - Schoonmaken huisje (5) - Schoonmaken huisje (4) - Schoonmaken huisje (3) - Schoonmaken huisje (2) - Schoonmaken huisje - HUISHOUDHULP GEZOCHT! - Poetsvrouw gezocht 1 maal per week - Ritsen jassen vervangen - Poetsen van leeg appartement na verhuis - Kok vacature - Schoonmaak 2 kamer appt - Schoonmaak - Schoonmaken - Huis/appartement in Mechelen (2800) - Schoonmaken - Huis/appartement in Mechelen (2800) - Schoonmaken - Huis/appartement in Mechelen (2800) - Strijkhulp - poetsvrouw
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden