Vind de beste huishoudhulp in Mechelen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
4.98/5 · 47 reviews
2800 Mechelen
Dag allemal ik ben Bagi 31 jaar oud man, ik ben tekennaar, maar in mijn vrije tijd wil ik graag dat bijverdienen met huishuidelijke hulp, autos wasen. growth as en tot ziens.
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Iwein
Iwein
4.96/5 · 25 reviews
2800 Mechelen
Bij kan je terecht voor klein naaiwerk als ook machinaal borduurwerk volgens je eigen ontwerp of ik maak een. Natuurlijk heb ik reeds een hele reeks reeds kant en klare figuurtjes liggen
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Yamina
Yamina
4.86/5 · 14 reviews
2800 Mechelen
de meeste mensen houden niet van strijken, vinden het een vervellend werkje. Ik kan helemaal ontspannen als ik strijk. Je strijk zal voortaan, perfect in de kast kunnen.
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Inge
Inge
4.88/5 · 8 reviews
2800 Mechelen
Je kan bij me terecht voor het inkorten van broeken en andere eenvoudige verstelwerken aan kleding. Ik volgde 4 jaar naailessen en beschik over een naaimachine en overlockmachine. We passen bij me thuis en spreken af tegen wanneer de kledingstukken klaar zijn.
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
4.71/5 · 7 reviews
2800 Mechelen
Hallo
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Glenn
Glenn
4.8/5 · 5 reviews
2800 Mechelen
Ik. Werk al 10 jaar als kok en zou graag mijn diensten aanbieden aan mensen die mijn. Hulp kunnen. Gebruiken. Veel mogelijkheden bespreekbaar privé of feestjes
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Martijn
Martijn
5/5 · 4 reviews
2800 Mechelen
Ik ben zelf kok van opleiding en heb reeds verschillende jaren ervaring zowel in de hotel- als restaurantwereld! Bovendien heb ik reeds op een luxecruise gewerkt. Ik laat graag mensen genieten van mijn cullinaire hoogtepunten, zowel gezinnen als voor feestjes!
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Emine
Emine
5/5 · 4 reviews
2800 Mechelen
Hello, ik ben 29 jaar en ik heb als een chef in Turkeji voor 3 jaar gewerkt. Ik kan alle vis, vlees, groenten eten en dessert koken. Ik wet bijna alle soort eten. Ik kan voor maximaal 50-60 mensen koken. Ik kan ook brood en banketproducten bakken.
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Chayenne
Chayenne
3.67/5 · 3 reviews
2800 Mechelen
Hallo, Ik heb hiermee enige ervaring want ik heb een tijd gewerkt als thuishulp. De klanten maken het werk leuk, ik vond het leuk om tijdens het werk contact te hebben met de klanten.
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Miassar
Miassar
4.5/5 · 2 reviews
2800 Mechelen
Hallo, Ik heb veel ervaring als naaister, op het moment dat ik geen baan kan vinden, heb ik alles wat ik nodig heb om te werken. Ik wil graag doorgaan met het werk van een naaister.
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Talha
Talha
5/5 · 2 reviews
2800 Mechelen
Dag, ik heb gewerkt als strijker en ik doe graag mijn job. Ik ben een gedetailleerd persoon en ik ben voorzichtig. Ik heb flexibele uren. Ik wil graag u helpen !
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Roxana
Roxana Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2800 Mechelen
Naaien is mijn favoriete activiteit. Ik heb een zware naaimachine , overlock voor elastische stoffen als jersey , borduurmachine, ritsen in elke maat en kleur, naald en draad voor elk sort stoffen . Ik heb 20 jaar ervaring als naaister: van herstellen en verstellen, gordijnen en overgordijnen, zetel hoezen op maat tot bruidsjurk, carnaval costumes, jurkjes, rokjes en nu ook mondmaskers 3€/stk
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Najat
Najat
5/5 · 2 reviews
2800 Mechelen
Zeer nauwkeurig, oog voor detail en het werk wordt uitgevoerd alsof het voor mezelf is. Schoonmaken of huis onderhouden is basis voor ieder individu die zelf een eigen huishouden heeft. Ik pas me gemakkelijk aan en snel van geest.
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Nele
Nele
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Ik heb als logistiek in een WZC gewerkt, waar de poets een groot deel van mijn takenpakket was. Ik heb ook ervaring in de thuiszorg, waarbij vooral koken en poetsen een veelvoorkomende taak is.
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Paris
Paris
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Ik ben Paris, 18 jaar oud. Ik hou van een proper huis en zou jullie daar graag bij willen helpen. Ik zou graag een centje bijverdienen met het schoonmaken. Laat maar iets weten als jullie nog opzoek zijn.

Huishoudhulp Mechelen: geëvalueerd met 4.67 door 129 klanten

Populaire dienstaanvragen: huishoudhulp Mechelen, hulp in huis Mechelen, huishoudpersoneel Mechelen, goedkope huishoudhulp Mechelen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Thomas raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Frans raadt Saliha aan Saliha
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Strijkhulp
Lisa raadt Karine aan Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Mechelen in?

Onder huishoudhulp Mechelen vallen er heel wat taken. Een huishoudhulp in Mechelen kan u met allerlei taken assisteren, zoals met het schoonmaken van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Mechelen kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Mechelen kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Mechelen heeft dus meerdere talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Mechelen een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke taken en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Mechelen doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Mechelen heel wat taken doen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Mechelen allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere taken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Mechelen zo bijzonder maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Mechelen kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u assisteren bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Mechelen inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u op een huishoudhulp in Mechelen beroep doet, hangt af van wat u wenst. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Mechelen in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien regelmatiger beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke taken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis piekfijn in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om huishoudelijke hulp in te schakelen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Mechelen. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Mechelen. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Mechelen?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Mechelen kosten? Een huishoudhulp in Mechelen inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Mechelen juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Mechelen kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsaanbiedingen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Mechelen
T-shirts strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken nauwkeurig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten voorbereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ruiten wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Mechelen inschakelen kan in prijs afwisselen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract heeft ook een impact op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Mechelen kunnen ook afwisselen naargelang de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt meerdere huishoudhulpen in Mechelen aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand inschakelen om uw woning te kuisen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan klaarmaken? Of iemand die naast het schoonmaken ook uw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen wassen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Mechelen. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsaanbiedingen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Mechelen

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Mechelen

Schoonmaken huisje (2) - Schoonmaken huisje - HUISHOUDHULP GEZOCHT! - Poetsvrouw gezocht 1 maal per week - Ritsen jassen vervangen - Poetsen van leeg appartement na verhuis - Kok vacature - Schoonmaak 2 kamer appt - Schoonmaak - Schoonmaken - Huis/appartement in Mechelen (2800) - Schoonmaken - Huis/appartement in Mechelen (2800) - Schoonmaken - Huis/appartement in Mechelen (2800) - Strijkhulp - poetsvrouw
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden