huishoudhulp Turnhout

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Turnhout

Huishoudhulp in Turnhout (2300) - Naomi
Naomi
Turnhout
5/5 (10 reviews)
Ik heb ervaring als huishoudhulp/poetsmedewerker/facilitair medewerker Ik werk qua poetsen een beetje naargelang de wens van de klant en het huis/appartement en zet alles op alles om al het werk gedaan te krijgen binnen de overeengekomen werkuren Niets is mij teveel om te doen Alles spik en span is het motto 👍
Huishoudhulp in Vosselaar (2350) - Guido
Guido
Vosselaar
5/5 (4 reviews)
dagelijkse kost is geen probleem. Tevens probeer ik regelmatig thuis een "specialleke". Nog nooit tegengevallen. Ik ben zelf een bourgondier en kook met veel plezier.
Huishoudhulp in Merksplas (2330) - Magda
Magda
Merksplas
3.67/5 (3 reviews)
Heb met stages thuiszorg ook huishoudelijke taken gedaan. Dat vind ik niet erg om eens iets proper te maken. Ramen wassen kan ik minder goed vind ik zelf, maar je kan altijd bij leren ;)
Huishoudhulp in Turnhout (2300) - Anouchka
Anouchka
Turnhout
3.5/5 (2 reviews)
Tijdens mijn opleiding kreeg ik theorie en praktijklessen in het koken, van zoutloos dieet tot vegetarisch, glutenvrij, dit was een geweldige ervaring
Huishoudhulp in Turnhout (2300) - Nathalie
Nathalie
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Al sinds jongs af aan strijk ik alle soorte kledingstukken en textiel. Jou kostbare kleding is dus in veilige handen. Het strijken zelf is ook niet zo’n langdurige taak en als mijn agenda het toe laat is deze al snel terug afgeleverd. Zo kan ik de strijk ook komen ophalen en wegbrengen of u kunt ze zelf komen afgeven.
Huishoudhulp in Turnhout (2300) - Linda
Linda
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik heb 4 kleinkinderen van 3 tot 6 en al mijn kleinkinderen komen supergraag naar oma, omdat oma graag voorleest, spelletjes mee doet, mee creatief zijn :tekenen, schilderen, ik weet zelfs een wandeling supertof te maken, ideeen in overvloed, ik ben heel verantwoordelijk. Op gebied van koken, geen problemen, ik heb ervaring genoeg om een superlekkere gezonde maaltijd te maken. Strijken kan ik heel
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Beerse (2340) - Evelien
Evelien
Beerse
5/5 (1 reviews)
Hallo, heb je geen tijd of zin om te koken? Ik doe het voor jou. Je kan zelf iets kiezen of je volledig laten verrassen. Ook voor kleine familiale feestjes kan gekookt worden.
Huishoudhulp in Turnhout (2300) - Rani
Rani
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Hey, Ik poets heel graag, doe dit ook als studentenjob bij een bedrijf. Dus zoek jij iemand om te poetsen dan help ik je hier graag mee. Stuur me gerust een berichtje als je verdere vragen hebt!
Huishoudhulp in Oud-turnhout (2360) - Miek
Miek Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oud-turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben gepassioneerd door het bakken van koekjes, klein gebak, cakes,... Als je zin heb in iets lekkers en dat niet door een machine is gemaakt, dan kan je bij mij terecht. Ik werk met verse producten aangezien ik vlakbij de winkels woon en weinig plaats heb om te stockeren. Heb je een klein feestje en wil je iets lekkers presenteren? Contacteer me dan!
Huishoudhulp in Turnhout (2300) - Laura
Laura
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ondanks mijn beperkte ervaring in professionele schoonmaak, drijft mijn toewijding en oog voor detail mij om perfectie te garanderen in uw ruimte. Mijn doel is uw volledige tevredenheid, en ik zou dankbaar zijn voor de kans.
Huishoudhulp in Vosselaar (2350) - Stephanie
Stephanie
Vosselaar
Nieuw
Ik heb tijdens de week nog wel enkele uurtjes vrij voor jouw strijk bij mij thuis te doen. Het is een propere, rookvrije ruimte. Ik ben zeer punctueel en ervaring in het verleden.
Huishoudhulp in Turnhout (2300) - Karin
Karin
Turnhout
Nieuw
Hallo, ik ben Karin , ben een jonge vijftiger en woon in Turnhout. Ik bied mij graag aan als dienstverlener omdat ik het fijn vind om andere mensen te helpen. Ik werk nauwgezet en punctueel. Ik ben een vriendelijk persoon en houd van sociale contacten. En natuurlijk wil altijd een centje bijverdienen.
Huishoudhulp in Oud-turnhout (2360) - Jeroen
Jeroen
Oud-turnhout
Nieuw
Samen met mijn vriend zijn wij in staat om kleine of grote opruimingswerken te komen doen bij u. Daarnaast beschikken we ook over een aanhangwagen.
Huishoudhulp in Oud-turnhout (2360) - Rudolf
Rudolf
Oud-turnhout
Nieuw
Ik ben al sinds mijn 14 jaar hobbykok,dus kan elke maaltijd maar vooral veel verrassende gere chten klaar maken, ook koken met restjes is al een specialiteit geworden door mijn 20 jaar dienst in het leger waar je tijdens opdrachten soms weinig te eten vindt . Nog nooit heb ik iemand horen klagen van mijn kookkunsten .
Huishoudhulp in Merksplas (2330) - Sara
Sara
Merksplas
Nieuw
Hoi, ik werk deeltijds als verpleegkundige maar zou graag nog een extra centje bijverdienen. Ik ben alleenstaande mama dus kan deze centjes goed gebruiken. Ik poets graag en van strijken ben ik ook niet vies. Dit laatste heeft mijn voorkeur aangezien ik deze bij mij thuis kan doen als mijn zoontje slaapt. U houdt er niet van? Ik doe het voor u ;-) nl-eng-fr
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Turnhout: geëvalueerd met 4.72 door 25 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Turnhout, hulp in huis Turnhout, huishoudpersoneel Turnhout, goedkope huishoudhulp Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden