huishoudhulp Turnhout

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Turnhout

Huishoudhulp in Vosselaar (2350) - Guido
Guido
Vosselaar
5/5 (3 reviews)
Wij hebben thuis steeds belang gehecht aan lekker en vers eten. Dagelijkse kost is geen enkel probleem en tijdens de winterperiode werp ik mij ook steeds meer en meer op als hobbykok.
Huishoudhulp in Turnhout (2300) - Anouchka
Anouchka
Turnhout
3.5/5 (2 reviews)
Tijdens mijn opleiding kreeg ik theorie en praktijklessen in het koken, van zoutloos dieet tot vegetarisch, glutenvrij, dit was een geweldige ervaring
Huishoudhulp in Turnhout (2300) - Nathalie
Nathalie
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Al sinds jongs af aan strijk ik alle soorte kledingstukken en textiel. Jou kostbare kleding is dus in veilige handen. Het strijken zelf is ook niet zo’n langdurige taak en als mijn agenda het toe laat is deze al snel terug afgeleverd. Zo kan ik de strijk ook komen ophalen en wegbrengen of u kunt ze zelf komen afgeven.
Huishoudhulp in Turnhout (2300) - Linda
Linda
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik heb 4 kleinkinderen van 3 tot 6 en al mijn kleinkinderen komen supergraag naar oma, omdat oma graag voorleest, spelletjes mee doet, mee creatief zijn :tekenen, schilderen, ik weet zelfs een wandeling supertof te maken, ideeen in overvloed, ik ben heel verantwoordelijk. Op gebied van koken, geen problemen, ik heb ervaring genoeg om een superlekkere gezonde maaltijd te maken. Strijken kan ik heel
Huishoudhulp in Baarle-hertog (2387) - Magda
Magda
Baarle-hertog
5/5 (1 reviews)
Heb met stages thuiszorg ook huishoudelijke taken gedaan. Dat vind ik niet erg om eens iets proper te maken. Ramen wassen kan ik minder goed vind ik zelf, maar je kan altijd bij leren ;)
Huishoudhulp in Beerse (2340) - Evelien
Evelien
Beerse
5/5 (1 reviews)
Hallo, heb je geen tijd of zin om te koken? Ik doe het voor jou. Je kan zelf iets kiezen of je volledig laten verrassen. Ook voor kleine familiale feestjes kan gekookt worden.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Vosselaar (2350) - Stephanie
Stephanie
Vosselaar
Nieuw
Ik heb tijdens de week nog wel enkele uurtjes vrij voor jouw strijk bij mij thuis te doen. Het is een propere, rookvrije ruimte. Ik ben zeer punctueel en ervaring in het verleden.
Huishoudhulp in Turnhout (2300) - Karin
Karin
Turnhout
Nieuw
Hallo, ik ben Karin , ben een jonge vijftiger en woon in Turnhout. Ik bied mij graag aan als dienstverlener omdat ik het fijn vind om andere mensen te helpen. Ik werk nauwgezet en punctueel. Ik ben een vriendelijk persoon en houd van sociale contacten. En natuurlijk wil altijd een centje bijverdienen.
Huishoudhulp in Oud-turnhout (2360) - Jeroen
Jeroen
Oud-turnhout
Nieuw
Samen met mijn vriend zijn wij in staat om kleine of grote opruimingswerken te komen doen bij u. Daarnaast beschikken we ook over een aanhangwagen.
Huishoudhulp in Oud-turnhout (2360) - Rudolf
Rudolf
Oud-turnhout
Nieuw
Ik ben al sinds mijn 14 jaar hobbykok,dus kan elke maaltijd maar vooral veel verrassende gere chten klaar maken, ook koken met restjes is al een specialiteit geworden door mijn 20 jaar dienst in het leger waar je tijdens opdrachten soms weinig te eten vindt . Nog nooit heb ik iemand horen klagen van mijn kookkunsten .
Huishoudhulp in Merksplas (2330) - Sara
Sara
Merksplas
Nieuw
Hoi, ik werk deeltijds als verpleegkundige maar zou graag nog een extra centje bijverdienen. Ik ben alleenstaande mama dus kan deze centjes goed gebruiken. Ik poets graag en van strijken ben ik ook niet vies. Dit laatste heeft mijn voorkeur aangezien ik deze bij mij thuis kan doen als mijn zoontje slaapt. U houdt er niet van? Ik doe het voor u ;-) nl-eng-fr
Huishoudhulp in Beerse (2340) - Hanne
Hanne
Beerse
Nieuw
Hallo, Ik werk al 5 jaar als huishoudhulp dus ik heb wel ervaring in schoonmaken, van u woning, ramen kuisen of u auto wassen kan ik ook stuur mij gerust een berichtje voor meer info Met vriendelijke groeten Hanne
Huishoudhulp in Turnhout (2300) - Sophie
Sophie
Turnhout
Nieuw
Heb jij een wasmand met kleren staan om te strijken? Ik strijk graag af en toe eens een extra mandje kleren! Ik ben er niet specifiek voor opgeleid maar strijk met plezier wat extra met mijn BRAUN stoomstrijkijzer.
Huishoudhulp in Oud-turnhout (2360) - Catelin
Catelin
Oud-turnhout
Nieuw
Ik werk nu 4 jaar in een strijkatelier, ik heb veel ervaring met het strijken van allerlei soorten kleding. vooral hemden en broek plooien. ik kan je niet alleen helpen met strijken, ik kan je ook helpen met andere huishoudelijke klusjes zoals: schoonmaken van kasten, garage, boodschapen, ramen, voorjaarsschoonmaak. Ik heb mijn eigen vervoer, hoewel ik het graag op turnhout of in de omgeving .
Huishoudhulp in Lille (2275) - Annemieke
Annemieke
Lille
Nieuw
Zoals de meeste dames kan ik koken, vooral gezond, met veel groenten en fruit. Alle typische Vlaamse gerechten, stoofvlees, konijn, kip, hespenrolletjes, soepen, groentenschotels en ik leer nog steeds bij. Ik kan goed strijken en poetsen aangezien ik dat ook dagelijks in mijn huishouden doe voor mijn zoon, schoondochter en kleinzoontje
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Website funktioneert goed, snel iemand gevonden ,die bovendien zeer goed gewerkt heeft. Bovendien is de werknemer verzekerd enz ”
Yvan
“ Een leuke en aangename manier van werken. Op een legale manier een centje bijverdienen. ”
Wendy
“ Super makkelijk platform om iemand te vinden die je kan helpen. Heb het toevallig ontdekt en ga er zeker nog gebruik van maken. Misschien ook als dienstverlener zelfs. Een ontdekking! ”
Vasilica Crina
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Turnhout: geëvalueerd met 4.75 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Turnhout, hulp in huis Turnhout, huishoudpersoneel Turnhout, goedkope huishoudhulp Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden