Vind de beste huishoudhulp in Hasselt

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Tim
Tim
4.94/5 · 96 reviews
3500 Hasselt
Van de jaarlijkse " grote schoonmaak " Tot de wekelijkse kuisdag. Materiaal en producten kunnen indien gewenst zelf meegebracht worden. Ik hoor het graag
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
5/5 · 31 reviews
3500 Hasselt
Ik heb vroeger op school leren naaien en vaak kledingstukken voor mijn kinderen gemaakt. Ik kan bijna alle soorten retouches maken. Mijn moeder en zus zijn altijd kleren maker geweest en ook hier heb ik veel van geleerd.
Huishoudhulp in Berbroek (3540) - Kevin
Kevin Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 8 reviews
3540 Berbroek
Zowel ophalen als afzetten van strijk is mogelijk. Garantie dat u het binnen de 48 uur terug hebt. Rookvrij huis. Met respect voor de kledij en materialen.
Huishoudhulp in Meldert-Hoegaarden (3320) - Karine
Karine
5/5 · 7 reviews
3320 Meldert-Hoegaarden
Hallo, ik werkte in het verleden reeds als huishoudhulp en dit steeds op een zorgvuldige en discrete manier. Ook bij mij thuis, als mama van 3 (ondertussen volwassen)zonen vond ik het belangrijk om een aangenaam, proper huis te hebben.
Huishoudhulp in Lummen (3560) - Robert
Robert Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
2.0/5 · 4 reviews
3560 Lummen
Naast onze ruime ervaring in de bouw, zijn we ook actief in het schoonmaken. Met meer dan 15 jaar ervaring, komen we heel graag uw woning een frissend geur en blink geven. Ook schoonmaak na bouw zijn we specialisten in Contacteer ons snel voor een vrijblijven offerte
Huishoudhulp in Kermt (3510) - Marleen
Marleen
5/5 · 3 reviews
3510 Kermt
Hallo , ik altijd voor mijn eigen gezien gestreken en zou dgraag mijn diensten aan andere mensen willen geven. Daar ik dit ook altijd met hart en ziel heb gedaan
Huishoudhulp in Herk-De-Stad (3540) - Marijke
Marijke
5/5 · 2 reviews
3540 Herk-De-Stad
Voordat ik mijn hoge school heb afgemaakt, ben ik tewerkgesteld geweest als huishoudhulp. Ik had zeer tevreden klanten maar heb uiteindelijk een mooie aanbieding in de zorg aangeboden gekregen. Ik vind het belangrijk dat de wensen van de klanten gerespecteerd worden en hiernaar gehandeld wordt.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Tina
Tina
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Hallo, ik ben een student Toerisme & Recreatiemanagement en talen zijn mijn passie. Verder heb ik ook als Engels kleuterleidster op vrijwillige basis gewerkt. Indien uw kinderen hulp bij het opstellen of vertalen van werk in het Engels of Nederlands nodig hebben, ben ik de juiste persoon! Ik zie mijn leerlingen graag vorderingen maken en geef hen goede raad. Hopelijk tot snel!
Huishoudhulp in Alken (3570) - Ine
Ine
5/5 · 1 reviews
3570 Alken
Hallo! Even geen zin in koken? Of even hulp nodig? ik spring gerust een handje bij. Koken is niet altijd evident. De genen van dagvers koken zijn keer op keer doorgegeven en ik kook zelf ook zo goed als altijd dagvers! I beschik over een wagen en heb dus geen probleem om tot bij jullie te komen.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Giselle
Giselle
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Hallo! Ik heb veel ervaring met koken en gezonde voeding. Ik kom bij u veganistische maaltijden bereiden! Ik stel ook week-maaltijdplannen op zowel vegetarisch als veganistisch. Deze zijn gevarieerd en getest door mezelf en mijn vriend. Ik kan ook bij u komen koken op kleine feesten etc,.. stuur gerust een bericht als ik jou kan helpen met een vraag!
Huishoudhulp in Kuringen (3511) - Karin
Karin
Nieuw
3511 Kuringen
Hey, ik ben Karin een dame van 36 jaar oud wonend te Kuringen. Ik werk momenteel voor de Nmbs en heb soms dagen vrij tijdens de week. In mijn vrije tijd wil ik wat bijverdienen door uw strijk te doen. Dus wie weet tot binnenkort. Karin
Huishoudhulp in Stevoort (3512) - Peter
Peter
Nieuw
3512 Stevoort
Ik sta open voor al je onderhoudswerken thuis, zoals schoonmaken, opruim, klussen allerlei,... Ik ben betrouwbaar en discreet en werk met zin voor afwerking en precisie.
Huishoudhulp in Donk (3540) - An
An
Nieuw
3540 Donk
Hallo ik an mama van drie kindjes ben twee jaar lang onthaalmoeder geweest en nu werk ik als huishoudhulp ik heb een ontzettend groot hart voor kinderen en dieren vooral voor honden ben ook graag er mij bezig dus als jullie een klus hebben wat met dieren of kinderen te maken hebben ben ik de perfecte persoon hopelijk tot snel groetjes an
Huishoudhulp in Heusden-Zolder (3550) - Tessa
Tessa
Nieuw
3550 Heusden-Zolder
Hallo mijn naam is Tessa ik ben 25 jaar oud. Ik ben een hardwerkend vriendelijk persoon. Flexibel en rustig. Ik kan goed met iedereen opschieten. Heeft u speciale wensen of een speciale vraag alles is te bespreken. Ik ben een zeer betrouwbaar persoon. U kan altijd op mij rekenen.
Huishoudhulp in Lummen (3560) - Karolien
Karolien
Nieuw
3560 Lummen
Te veel strijk, te weinig tijd. Breng maar binnen en het komt voor mekaar. Ik heb geen professionele ervaring, maar voor de gebruikelijke kledij vormt dat zeker geen problemen. Best wel verwittigen indien er delicate stuks tussen zitten.

Huishoudhulp Hasselt: geëvalueerd met 4.69 door 154 klanten

Populaire dienstaanvragen: huishoudhulp Hasselt, hulp in huis Hasselt, huishoudpersoneel Hasselt, goedkope huishoudhulp Hasselt,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Thomas raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Frans raadt Saliha aan Saliha
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Strijkhulp
Lisa raadt Karine aan Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Hasselt in?

Onder huishoudhulp Hasselt vallen er heel wat jobs. Een huishoudhulp in Hasselt kan u met allerlei jobs assisteren, zoals met het schoonmaken van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Hasselt kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Hasselt kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Hasselt heeft dus meerdere competenties!

Bovenal is een huishoudhulp Hasselt een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke jobs en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Hasselt doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Hasselt heel wat jobs uitvoeren. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Hasselt allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere jobs inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Hasselt zo uniek maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Hasselt kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u assisteren bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Hasselt inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u op een huishoudhulp in Hasselt beroep doet, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Hasselt in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien frequenter beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke taken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Hasselt. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Hasselt. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Hasselt?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Hasselt kosten? Beroep doen op een huishoudhulp in Hasselt is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Hasselt juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Hasselt kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsaanbiedingen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Hasselt
Hemden strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ruiten wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Hasselt inschakelen kan in prijs afwisselen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract is ook van belang voor de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Hasselt kunnen ook afwisselen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt meerdere huishoudhulpen in Hasselt aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag beroep doen op iemand om uw woning schoon te maken? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan klaarmaken? Of iemand die naast het schoonmaken ook uw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen wassen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Hasselt. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsaanbiedingen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Hasselt

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Hasselt

Huishoudhulp - Vaste wekelijkse schoonmaakhulp gezocht - Ramenwasser gezocht - Hulp huishouding - Intrieur verzorger - men was ophalen thuis en gewassen en gestreken terugbrengen - Cleaning needed in the apartment - Schoonmaak appartement - Helpen grote kuis wegens verhuis - Strijk - Poetsvrouw strijkster nodig - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - 1 maal per 14 dagen keuken en badkamer kuisen - kuisen trappenhall om de 14 dagen - Helpen poetsen. 2 X 2 handen is proper huisje - strijken - Huishouden - Schoonmaken : Ramen - Schoonmaken - Huis/appartement in Hasselt (3500) - poetsen - poetshulp
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden