huishoudhulp Hasselt

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Hasselt

Tim is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (107 reviews)
Van de jaarlijkse " grote schoonmaak " Tot de wekelijkse kuisdag. Materiaal en producten kunnen indien gewenst zelf meegebracht worden. Ik hoor het graag
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (65 reviews)
Ik heb vroeger op school leren naaien en vaak kledingstukken voor mijn kinderen gemaakt. Ik kan bijna alle soorten retouches maken. Mijn moeder en zus zijn altijd kleren maker geweest en ook hier heb ik veel van geleerd.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Robert
Robert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
2.0/5 (4 reviews)
Naast onze ruime ervaring in de bouw, zijn we ook actief in het schoonmaken. Met meer dan 15 jaar ervaring, komen we heel graag uw woning een frissend geur en blink geven. Ook schoonmaak na bouw zijn we specialisten in Contacteer ons snel voor een vrijblijven offerte
Laurent is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Laurent
Laurent
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Van de toiletten poetsen bij de overheid tot op een festival. Ik ben er niet vies van. M’n eerste studentenjob was het poetsen van kantoorruimtes. Iedereen kan dit wel gebruiken.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Een opgeruimd en proper huis zorgt voor rust in je hoofd! Zelf zorg ik dat mijn eigen huis er altijd proper bijligt. Ik help ook jou graag met een grote opruim of schoonmaak. Voor terugkerende taken ben ik niet beschikbaar.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Jurgen
Jurgen
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Ik heb ooit een vakantiejob gedaan als poetshulp. Op deze manier heb ik verschillende fijne mensen ontmoet. Bij mijn eigen thuis poets ik ook elke week.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Tina
Tina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben een student Toerisme & Recreatiemanagement en talen zijn mijn passie. Verder heb ik ook als Engels kleuterleidster op vrijwillige basis gewerkt. Indien uw kinderen hulp bij het opstellen of vertalen van werk in het Engels of Nederlands nodig hebben, ben ik de juiste persoon! Ik zie mijn leerlingen graag vorderingen maken en geef hen goede raad. Hopelijk tot snel!
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Giselle
Giselle
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb veel ervaring met koken en gezonde voeding. Ik kom bij u veganistische maaltijden bereiden! Ik stel ook week-maaltijdplannen op zowel vegetarisch als veganistisch. Deze zijn gevarieerd en getest door mezelf en mijn vriend. Ik kan ook bij u komen koken op kleine feesten etc,.. stuur gerust een bericht als ik jou kan helpen met een vraag!
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Musab
Musab
Hasselt
5/5 (1 reviews)
I had no an experiences about car washing because l dont have a car but other things done it was good work and experiences l want to meet you and l will be glad
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Jan
Jan
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Een proper huis, een propere wagen. Zoveel fijner om in te wonen of rijden. Mensen te ontvangen en te vervoeren. Graag help ik jullie om jullie kostbare goed weer aangenaam, toonbaar en lekker geurend te krijgen.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Cindy
Cindy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Ik heb nog gekookt voor gezinnen als ik als huishoudhulp werkte. Ik kook ook graag allerlei gerechten, Spaans, Thais, .... en momenteel heel veel van Sandra Bekkari... koken is een passie en kook ook vaak voor vrienden.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Jelena
Jelena
Hasselt
Nieuw
Hallo, ik ben Jelena. Ik werk bij de schoonmaakfirma Gom. Ik heb al in verschillende bedrijven schoongemaakt. Ik doe ook huizen en appartementen in mijn vrije tijd.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Chris
Chris
Hasselt
Nieuw
Hi,ik heb een 5 jaar avondopleiding gevolgd snit en naad. Indien u een herstelling, aanpassing zoals korter maken van kleren wilt kan ik u van dienst zijn. Ik heb een overlock en een naaimachiene ter beschikking.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Nick
Nick
Hasselt
Nieuw
Hallo, ik ben een medewerker met een vast contract maar omdat ik nog een extraatje wil verdienen heb ik mij ingeschreven om wat klusjes te doen.. ik heb in het verleden horecazaken schoon gemaakt, dus ik weet wel van aanpakken op het gebied van schoonmaken .. hopelijk tot snel .. mvg nick
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Sabina
Sabina
Hasselt
Nieuw
Naast het bereiden van gerechten help ik ook mee in de keuken en met de inkoop van producten. Ik ben ervan overtuigd dat ik naar volle tevredenheid voor u kan koken door mijn ervaring die ik heb opgedaan bij mijn gezinnen alsook bij mijn eigen thuis, zal ik u niet teleurstellen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Hasselt: geëvalueerd met 4.69 door 190 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Hasselt, hulp in huis Hasselt, huishoudpersoneel Hasselt, goedkope huishoudhulp Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Hasselt in?

Onder huishoudhulp Hasselt vallen er heel wat diensten. Een huishoudhulp in Hasselt kan u met allerlei taken assisteren, zoals met het schoonmaken van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Hasselt kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Hasselt kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Hasselt heeft dus verscheidene competenties!

Bovenal is een huishoudhulp Hasselt een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke zaken en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het kuisen van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Hasselt doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Hasselt heel wat jobs op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Hasselt allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verscheidene diensten inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Hasselt zo speciaal maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Hasselt kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u assisteren bij het poetsen van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer beroep doen op een huishoudhulp?

Hoeveel keer per week of per maand u op een huishoudhulp beroep doet, hangt af van wat u wilt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Hasselt in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien frequenter iemand aannemen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke diensten onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om huishoudelijke hulp in te schakelen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Hasselt. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Hasselt. Zij weten precies hoe ze u kunnen helpen met uw huishoudelijke zaken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal naargelang uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Hasselt?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke diensten. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Hasselt kosten? beroep doen op een huishoudhulp is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Hasselt juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u meerdere.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Hasselt kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel verschillende prijsvoorstellen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Hasselt
Hemden strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken grondig kuisen€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten voorbereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Hasselt inschakelen kan in prijs verschillen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke zaken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat poetsen. Het type contract is ook van belang voor de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Hasselt kunnen ook verschillen naargelang de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verschillende huishoudhulpen in Hasselt aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag beroep doen op iemand om uw woning te kuisen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe het avondeten kan bereiden? Of iemand die naast het poetsen ook uw Kleedjes kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen poetsen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Hasselt. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsaanbiedingen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden voorbereiden, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Hasselt

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Hasselt

Schoonmaak en strijk - Huishoudhulp voor woning - Poetshulp Hasselt gezocht - Schoonmaak appartement - Zoeken hulp - Zoeken hulp - Poetshulp - grote schoonmaak - Lange manteljas aan de taille inkorten - Schoonmaken - 1x per week strijken - Help cleaning 3 bed apartment - Help clean 3 bedroom apartment regularly - Need help sunday 19 june 3hours cleaning apartment - 1 x per week stofzuigen en dweilen - Cleaning of 1-2 apartments regularly, 11.00-14/15u - Strijk aan huis Hasselt - Ervaren en trouwe poetsvrouw voor nieuwe woning - Smaller maken van een lange avondjurk - Wekelijkse poetshulp 3-4u - Aanvraag strijk - Aanvraga strijk - Strijk - Poetshulp gezocht - Poetshulp - Schoonmaken huis - Ik zoek een poetshulp - Strijkhulp - Huishoudhulp - Vaste wekelijkse schoonmaakhulp gezocht - Ramenwasser gezocht - Hulp huishouding - Intrieur verzorger - men was ophalen thuis en gewassen en gestreken terugbrengen - Cleaning needed in the apartment - Schoonmaak appartement - Helpen grote kuis wegens verhuis - Strijk - Poetsvrouw strijkster nodig - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - 1 maal per 14 dagen keuken en badkamer kuisen - Helpen poetsen. 2 X 2 handen is proper huisje - strijken - Huishouden - Schoonmaken : Ramen - Schoonmaken - Huis/appartement in Hasselt (3500) - poetsen - poetshulp
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden