huishoudhulp Hasselt

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Hasselt

Tim is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (113 reviews)
Van de jaarlijkse " grote schoonmaak " Tot de wekelijkse kuisdag. Materiaal en producten kunnen indien gewenst zelf meegebracht worden. Ik hoor het graag
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (90 reviews)
Ik heb vroeger op school leren naaien en vaak kledingstukken voor mijn kinderen gemaakt. Ik kan bijna alle soorten retouches maken. Mijn moeder en zus zijn altijd kleren maker geweest en ook hier heb ik veel van geleerd.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Camila
Camila
Hasselt
5/5 (7 reviews)
Hey! Ik ben Camila. Ik ben van Brazilie en leef al 2 jaar in Belgie. eerst in Brussel en nu een klein jaar in Hasselt samen met mijn vriend. Ik kan nog geen Nederlands maar ik kan wel perfect Engels en ik zou graag wat bij klussen. Ik heb een heel verzorgd voorkomen en ben een heel vriendelijk meisje en ik weet van aanpakken. Ik hoor het graag als ik jullie kan helpen
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Laurent
Laurent Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (5 reviews)
In ben ik bijberoep ramenwasser. Ik was op de traditionele manier en met ladder. Een osmose toestel komt er in de toekomst aan. Het wassen van ramen, rolluiken, reclameborden, … is mogelijk.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Robert
Robert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
2.0/5 (4 reviews)
Naast onze ruime ervaring in de bouw, zijn we ook actief in het schoonmaken. Met meer dan 15 jaar ervaring, komen we heel graag uw woning een frissend geur en blink geven. Ook schoonmaak na bouw zijn we specialisten in Contacteer ons snel voor een vrijblijven offerte
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Jurgen
Jurgen
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Ik heb ooit een vakantiejob gedaan als poetshulp. Op deze manier heb ik verschillende fijne mensen ontmoet. Bij mijn eigen thuis poets ik ook elke week.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Anita
Anita
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Ik kan kleren herstellen heb de nodigen naaimachines kan zoal broeken korter maken of ritsen in zetten, Heb 12 jaar in naaifabriek gewerkt en deed al het binnenwerk van in jas dus in volledige voering
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Een opgeruimd en proper huis zorgt voor rust in je hoofd! Zelf zorg ik dat mijn eigen huis er altijd proper bijligt. Ik help ook jou graag met een grote opruim of schoonmaak. Voor terugkerende taken ben ik niet beschikbaar.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Christel
Christel
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Ervaring in het poetsen bij mensen thuis. Ik zie werk liggen en laat je huis dan ook graag proper achter. Ik breng mijn eigen poetsproducten mee daar ik groot belang hecht aan poetsen met natuurlijke producten. Zo zal je merken dat het heerlijk ruikt in je huis en dat je kan besparen op poetsproducten.
Anke is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Anke
Anke
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Ik heb een zeer ruime ervaring in het strijken van dames en heren kleding zonder plooien alsook linnen voor hotel en restaurant. Ik kom mijn afspraken graag stipt na!
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Tina
Tina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben een student Toerisme & Recreatiemanagement en talen zijn mijn passie. Verder heb ik ook als Engels kleuterleidster op vrijwillige basis gewerkt. Indien uw kinderen hulp bij het opstellen of vertalen van werk in het Engels of Nederlands nodig hebben, ben ik de juiste persoon! Ik zie mijn leerlingen graag vorderingen maken en geef hen goede raad. Hopelijk tot snel!
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Giselle
Giselle
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb veel ervaring met koken en gezonde voeding. Ik kom bij u veganistische maaltijden bereiden! Ik stel ook week-maaltijdplannen op zowel vegetarisch als veganistisch. Deze zijn gevarieerd en getest door mezelf en mijn vriend. Ik kan ook bij u komen koken op kleine feesten etc,.. stuur gerust een bericht als ik jou kan helpen met een vraag!
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Vasilica crina
Vasilica crina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ben Crina ik heb meer dan 14 jaar als poetsvrouw gewerkt halftime om dat te kunnen combineren met mijn gezien, nu zijn mijn kinderen wat zelfstandiger zijn tijd om wat bij te verdienen voor hun toekomst en daarbij u te kunnen verder helpen. Groetjes Crina
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Musab
Musab
Hasselt
5/5 (1 reviews)
I had no an experiences about car washing because l dont have a car but other things done it was good work and experiences l want to meet you and l will be glad
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Jan
Jan
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Een proper huis, een propere wagen. Zoveel fijner om in te wonen of rijden. Mensen te ontvangen en te vervoeren. Graag help ik jullie om jullie kostbare goed weer aangenaam, toonbaar en lekker geurend te krijgen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Hasselt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Lijkt me eerlijk en veilig, mensen met inzet die iets extra willen verdienen of zich nuttig maken/voelen met iets ze graag doen en waar ze goed in zijn. De wachtlijsten bij de poetsburo's worden niet beantwoord en be... ”
Fatima
“ Website funktioneert goed, snel iemand gevonden ,die bovendien zeer goed gewerkt heeft. Bovendien is de werknemer verzekerd enz ”
Yvan
“ Een leuke en aangename manier van werken. Op een legale manier een centje bijverdienen. ”
Wendy
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Hasselt: geëvalueerd met 4.82 door 243 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Hasselt, hulp in huis Hasselt, huishoudpersoneel Hasselt, goedkope huishoudhulp Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden