huishoudhulp Hasselt

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Hasselt

Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.91/5 (104 reviews)
Van de jaarlijkse " grote schoonmaak " Tot de wekelijkse kuisdag. Materiaal en producten kunnen indien gewenst zelf meegebracht worden. Ik hoor het graag
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (57 reviews)
Ik heb vroeger op school leren naaien en vaak kledingstukken voor mijn kinderen gemaakt. Ik kan bijna alle soorten retouches maken. Mijn moeder en zus zijn altijd kleren maker geweest en ook hier heb ik veel van geleerd.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Robert
Robert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
2.0/5 (4 reviews)
Naast onze ruime ervaring in de bouw, zijn we ook actief in het schoonmaken. Met meer dan 15 jaar ervaring, komen we heel graag uw woning een frissend geur en blink geven. Ook schoonmaak na bouw zijn we specialisten in Contacteer ons snel voor een vrijblijven offerte
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Een opgeruimd en proper huis zorgt voor rust in je hoofd! Zelf zorg ik dat mijn eigen huis er altijd proper bijligt. Ik help ook jou graag met een grote opruim of schoonmaak. Voor terugkerende taken ben ik niet beschikbaar.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Tina
Tina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben een student Toerisme & Recreatiemanagement en talen zijn mijn passie. Verder heb ik ook als Engels kleuterleidster op vrijwillige basis gewerkt. Indien uw kinderen hulp bij het opstellen of vertalen van werk in het Engels of Nederlands nodig hebben, ben ik de juiste persoon! Ik zie mijn leerlingen graag vorderingen maken en geef hen goede raad. Hopelijk tot snel!
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Giselle
Giselle
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb veel ervaring met koken en gezonde voeding. Ik kom bij u veganistische maaltijden bereiden! Ik stel ook week-maaltijdplannen op zowel vegetarisch als veganistisch. Deze zijn gevarieerd en getest door mezelf en mijn vriend. Ik kan ook bij u komen koken op kleine feesten etc,.. stuur gerust een bericht als ik jou kan helpen met een vraag!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Jurgen
Jurgen
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik heb ooit een vakantiejob gedaan als poetshulp. Op deze manier heb ik verschillende fijne mensen ontmoet. Bij mijn eigen thuis poets ik ook elke week.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Cindy
Cindy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Ik heb nog gekookt voor gezinnen als ik als huishoudhulp werkte. Ik kook ook graag allerlei gerechten, Spaans, Thais, .... en momenteel heel veel van Sandra Bekkari... koken is een passie en kook ook vaak voor vrienden.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Jelena
Jelena
Hasselt
Nieuw
Hallo, ik ben Jelena. Ik werk bij de schoonmaakfirma Gom. Ik heb al in verschillende bedrijven schoongemaakt. Ik doe ook huizen en appartementen in mijn vrije tijd.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Chris
Chris
Hasselt
Nieuw
Hi,ik heb een 5 jaar avondopleiding gevolgd snit en naad. Indien u een herstelling, aanpassing zoals korter maken van kleren wilt kan ik u van dienst zijn. Ik heb een overlock en een naaimachiene ter beschikking.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Nick
Nick
Hasselt
Nieuw
Hallo, ik ben een medewerker met een vast contract maar omdat ik nog een extraatje wil verdienen heb ik mij ingeschreven om wat klusjes te doen.. ik heb in het verleden horecazaken schoon gemaakt, dus ik weet wel van aanpakken op het gebied van schoonmaken .. hopelijk tot snel .. mvg nick
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Sabina
Sabina
Hasselt
Nieuw
Naast het bereiden van gerechten help ik ook mee in de keuken en met de inkoop van producten. Ik ben ervan overtuigd dat ik naar volle tevredenheid voor u kan koken door mijn ervaring die ik heb opgedaan bij mijn gezinnen alsook bij mijn eigen thuis, zal ik u niet teleurstellen.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Pascal
Pascal
Hasselt
Nieuw
Dag allemaal. Ik ben Pascal, Ik ben 46 jaar en ben thuis al jaren hobbykok. Ik ben zeer zorgvuldig, stipt en nauwkeurig. Ben verder een dierenvriend. Spreek volgende talen: Nederlands, Frans, Engels, Spaans , Duits.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Caroline
Caroline
Hasselt
Nieuw
Ik heb zelf gewerkt voor eens poetsbedrijf, waar mijn nadruk ligt op netheid. Zelf kom ik ook graag in een net huis thuis dus doe ik dit ook bij mijn klanten
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Sarah
Sarah
Hasselt
Nieuw
Hallo, ik ben sinds een aantal jaar deeltijds tewerkgesteld als huishoudhulp. Ik doe deze job enorm graag . Ik zoek een bijverdienste als strijkhulp die ik van thuis uit kan doen. Ik doe al jaren ook de strijk van ons eigen gezin en familie.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Hasselt: geëvalueerd met 4.56 door 171 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Hasselt, hulp in huis Hasselt, huishoudpersoneel Hasselt, goedkope huishoudhulp Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Hasselt in?

Onder huishoudhulp Hasselt vallen er heel wat klusjes. Een huishoudhulp in Hasselt kan jou met allerlei klusjes bijstaan, zoals met het poetsen van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Hasselt kan trouwens meer dan alleen poetsen. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Hasselt kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Hasselt heeft dus meerdere vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Hasselt een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke klusjes en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Hasselt doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Hasselt heel wat klusjes doen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Hasselt allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende klusjes inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Hasselt zo bijzonder maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Hasselt kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou bijstaan bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Hasselt inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je een huishoudhulp in Hasselt inschakelt, hangt af van wat je nodig hebt. Schakel je elke week een huishoudhulp in Hasselt in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien regelmatiger iemand inschakelen voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Hasselt. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Hasselt. Zij weten precies hoe ze jou kunnen bijstaan met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Hasselt?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Hasselt kosten? Een huishoudhulp in Hasselt inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Hasselt juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je verschillende prijsvoorstellen.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Hasselt kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsvoorstellen. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Hasselt
T-shirts strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten gereedmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ruiten wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Hasselt inschakelen kan in prijs afwisselen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract heeft ook een impact op de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Hasselt kunnen ook afwisselen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt verschillende huishoudhulpen in Hasselt aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag beroep doen op iemand om jouw woning schoon te maken? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe het avondeten kan klaarmaken? Of iemand die naast het poetsen ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen poetsen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Hasselt. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Hasselt

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Hasselt

Wekelijkse poetshulp 3-4u - Aanvraag strijk - Aanvraga strijk - Strijk - Poetshulp gezocht - Poetshulp - Schoonmaken huis - Ik zoek een poetshulp - Strijkhulp - Huishoudhulp - Vaste wekelijkse schoonmaakhulp gezocht - Ramenwasser gezocht - Hulp huishouding - Intrieur verzorger - men was ophalen thuis en gewassen en gestreken terugbrengen - Cleaning needed in the apartment - Schoonmaak appartement - Helpen grote kuis wegens verhuis - Strijk - Poetsvrouw strijkster nodig - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - 1 maal per 14 dagen keuken en badkamer kuisen - Helpen poetsen. 2 X 2 handen is proper huisje - strijken - Huishouden - Schoonmaken : Ramen - Schoonmaken - Huis/appartement in Hasselt (3500) - poetsen - poetshulp
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden