huishoudhulp Leuven

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Leuven

Huishoudhulp in Leuven (3000) - Faten
Faten
Leuven
4.93/5 (15 reviews)
Beste, Ik hou van strijken, heb ik ervaring, kan ik zelfstandig werken, sneller in mijn werk,vind ik een leuke job, tevreden
Huishoudhulp in Kessel lo (3010) - Isabelle
Isabelle
Kessel lo
5/5 (4 reviews)
Heb een eigen restaurant uitgebaat. Maar heb ook voor verschillende gezinnen op wekelijkse basis gekookt. Gezinnen waren zeer tevreden over mijn kookkunsten.
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Nel
Nel
Leuven
5/5 (4 reviews)
Als in dienst geweest te zijn voor schoonmaakbedrijven kreeg ik ook privé contacten en werd veel gevraagt bij privé als studentenhuizen enof ja garages tot ramen wassen als ook
Huishoudhulp in Kessel lo (3010) - Lotte
Lotte
Kessel lo
4.33/5 (3 reviews)
Als oudste dochter werd ik thuis vaak ingeschakeld als hulp in het huishouden. Vanaf mijn 12jaar stond ik nauwkeurig hele wassen te strijken. Nodig me gerust uit voor het gladstrijken van je kleding
Huishoudhulp in Heverlee (3001) - Joke
Joke
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Hej allemaal Kuist u niet zo graag of hebt u gewoon geen tijd daarvoor....Dan kan ik mss wel voor he klaar staan. In men vrije tijd zou ik graag wat bijverdienen en met kuisen zit ik niets in met even goed muziekje in de Oren komt dat allemaal goed :)....u mag mij gerust contacteren moest u iemand nodig hebben. Groetjes Joke
Huishoudhulp in Herent (3020) - Dominika
Dominika
Herent
5/5 (2 reviews)
Ik hou van koken, niet alleen voor mezelf :) Ik hou van wat ik doe. Ik ben niet bang om risico's te nemen. Ik ben leergierig om nieuwe dingen te leren en te proeven.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Leuven (3000) - Jordy
Jordy
Leuven
2.5/5 (2 reviews)
Ik kan als 1 van de weinigen zeggen dat strijken het leukste is om te doen in het huishouden. Daarom doe ik dit ook met veel passie en geduld. Het is voor mij heel belangrijk om dit zo punctueel en verzorgd mogelijk te doen zodat Uw kleren er weer netjes uit zien!
Huishoudhulp in Heverlee (3001) - Niels
Niels
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Ik hou van strijken. Ik kan me hier elke avond mee bezig houden. Ik zet een leuke film op, en voor ik het weet ben ik uren aan het strijken. Ik strijk ook zonder kreuken 😉
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Hanne
Hanne
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik woon samen met mijn vriend en een bevriend koppel, waarvan iedereen even graag kookt. Zo goed als elke avond zijn we in de keuken te vinden, aan het kokerellen voor avondeten. We experimenteren graag met verschillende keukens, maar ook klassieke Vlaamse kost staat nu en dan op de menu. Ook koken we zowel vlees als veggie af en toe.
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Rinus
Rinus Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (1 reviews)
Mijn naam is Rinus. Ik ben student tuin -en landschapsarchitectuur uit het leuvense. Om mijn studies te kunnen betalen ben ik zelfstandige ruitenwasser in bijberoep. Voordat ik ben gaan studeren heb ik een jaar in de leer gegaan bij mijn vader als ruitenwasser, ik ken het beroep ondertussen door en door.
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Febe
Febe
Leuven
5/5 (1 reviews)
Creatief zijn zit al sinds kindsbeen in mijn vingers. Ik volgde nooit een opleiding, maar ik maak al jaren mijn eigen kleren (breien, naaien, haken, ...) Naaien geniet hierbij mijn voorkeur. Zo maak ik mijn eigen jassen, broeken, ... Ik help u graag met uw herstellingswerken!
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Santa
Santa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (1 reviews)
Als student heb ik vaak als poetsvrouw gewerkt. Ik heb ervaring met de schoonheidssalons, kantoorgebouwen en gewoon appartementen/huizen. Ik hal enorm veel plezier uit het schoonmaak! Dus als je iets vuils hebt, dan hoor ik het graag :)
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Anna-catharina
Anna-catharina
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Anna-Catharina en ik ben een studente Fysica aan de KUL. Netheid en orde zijn twee heel belangrijke principes voor mij en laat dit ook graag zien aan mensen. Wetenschappelijk is bewezen dat een propere omgeving een positieve invloed kan hebben op onze gemoedstoestand, één van de vele redenen waarom ik het graag proper houd!
Huishoudhulp in Bierbeek (3360) - Maren
Maren
Bierbeek
5/5 (1 reviews)
Mijn vader was een kok, ik leerde van jongs af aan al de knijpjes van het vak. Hierdoor heb ik een zeer brede interesse binnen het koken. Ik sta open om nog bij te leren!
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Timothy
Timothy
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik werk in shiften en heb hierdoor veel vrije tijd op op meerdere dagen in de week en weekend. Ik ken de basics van het schoonmaken en wil andere mensen hier gerust meehelpen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Leuven: geëvalueerd met 4.79 door 40 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Leuven, hulp in huis Leuven, huishoudpersoneel Leuven, goedkope huishoudhulp Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden