huishoudhulp Leuven

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Leuven

Huishoudhulp in Kessel lo (3010) - Lotte
Lotte
Kessel lo
4.33/5 (3 reviews)
Als oudste dochter werd ik thuis vaak ingeschakeld als hulp in het huishouden. Vanaf mijn 12jaar stond ik nauwkeurig hele wassen te strijken. Nodig me gerust uit voor het gladstrijken van je kleding
Huishoudhulp in Heverlee (3001) - Joke
Joke
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Hej allemaal Kuist u niet zo graag of hebt u gewoon geen tijd daarvoor....Dan kan ik mss wel voor he klaar staan. In men vrije tijd zou ik graag wat bijverdienen en met kuisen zit ik niets in met even goed muziekje in de Oren komt dat allemaal goed :)....u mag mij gerust contacteren moest u iemand nodig hebben. Groetjes Joke
Huishoudhulp in Herent (3020) - Birgit
Birgit
Herent
5/5 (2 reviews)
Ik ben al meer dan 10 jaar hobbynaaister en help regelmatig vrienden en familie met het inkorten van broeken, aannaaien van knopen,... Alle kleine retouches kortom! Verder kan ik je ook helpen bij het (ver)maken van gordijnen of eenvoudige kledingstukken.
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Rinus
Rinus Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (1 reviews)
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Febe
Febe
Leuven
5/5 (1 reviews)
Creatief zijn zit al sinds kindsbeen in mijn vingers. Ik volgde nooit een opleiding, maar ik maak al jaren mijn eigen kleren (breien, naaien, haken, ...) Naaien geniet hierbij mijn voorkeur. Zo maak ik mijn eigen jassen, broeken, ... Ik help u graag met uw herstellingswerken!
Huishoudhulp in Kessel lo (3010) - Hilde
Hilde
Kessel lo
Nieuw
Hallo, ik ben Hilde, woonachtig te Kessel-Lo. Heb en opleiding als opvoedkundige genoten, heb deze functie ruim 20 jaar uitgeoefend. Nadien was ik tewerkgesteld als praktijkassistente en onthaalbediende. Sociaal en menselijke contacten zijn een belangrijk aspect in mijn leven. Daarbij sta ik positief in het leven en help ik graag anderen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Kessel lo (3010) - Els
Els
Kessel lo
Nieuw
Ik ben Els. Trotse mama werkende mama van 2 kinderen en woon in kessel-lo. Graag klus ik wat bij in de maten van het mogelijke om toch mijn droom te kunnen bekomen. Heb heel wat ervaring met dieren/ kuisen/ kinderoppas. Om mij voor deze klussen in dienst te hebben dient u telefonisch/mail contact met mij te hebben zo kunnen we altijd een oplossing vinden .
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Maarten
Maarten
Leuven
Nieuw
Gedurende mijn opleiding hotel, de stage en het werken als jobstudent in de horeca heb ik heel wat geleerd m.b.t. schoonmaken en hygiënenormen. Daarnaast heb ik sinds mijn 14e (scheiding ouders) actief mee ingestaan voor het huishouden waardoor ik heel wat ervaring heb in het schoonmaken. Ik doe het o.a. graag omdat je snel resultaat ziet.
Huishoudhulp in Heverlee (3001) - Sarah
Sarah
Heverlee
Nieuw
Ik vind het fantastisch om met verse producten aan de slag te gaan. Voeding ligt aan de basis van onze gezondheid, ik denk hier graag over na, stel graag een menu samen en deze kunnen bereiden is natuurlijk de kers op de taart.
Huishoudhulp in Herent (3020) - Lali
Lali
Herent
Nieuw
Hallo, ik ben lali 51 jarige vrouw die al 9 jaar ervaring heeft in de professionele werkplek als strijkster. Ik doe dit heel graag en met veel plezier. Ik kan de was ook meenemen en terugbrengen wanneer het voor u past.
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Sofie
Sofie
Leuven
Nieuw
Ik hou van propere keukens en badkamers dus dat zijn mijn lievelingsjobs. Ik kan werken regio Leuven, graag zelf poetsmateriaal voorzien aangezien ik graag met de fiets langskom!
Huishoudhulp in Heverlee (3001) - Charlotte
Charlotte
Heverlee
Nieuw
Hallo, Ik heb wat extra tijd om handen en zou je strijk wel willen doen als je dit zelf niet zo een leuk klusje vindt. Ik heb oog voor detail en bezit geen huisdieren en ben ook geen roker.
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Nahdah
Nahdah
Leuven
Nieuw
Hi I can clean house, mopping, sweeping floors and make it all tidy. I am hardworker and flexible during the weekdays. I have positive attitude and can work efficiently.
Huishoudhulp in Heverlee (3001) - Imane
Imane
Heverlee
Nieuw
Dag ! Ik heb al mijn studentenjobs in de tijd vaak in de schoonmaak moeten doen. Ernaast ben ik zelf zeer maniak wat schoonmaken betreft. Ik let op details en laat niks liggen.
Huishoudhulp in Heverlee (3001) - Helen
Helen
Heverlee
Nieuw
Niet iedereen doet het graag, maar ik vind het fijn om een mooie, ordelijke strijkmand te zien na het lange werk! Bij ons thuis rookt niemand en we houden onze thuis altijd in orde zodat uw strijk in een propere omgeving gestreken wordt. We hebben ook geen huisdieren. Bedankt voor de interesse en ik kijk uit naar uw bericht!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Leuven: geëvalueerd met 4.87 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Leuven, hulp in huis Leuven, huishoudpersoneel Leuven, goedkope huishoudhulp Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Leuven in?

Onder huishoudhulp Leuven vallen er heel wat klusjes. Een huishoudhulp in Leuven kan jou met allerlei klusjes bijstaan, zoals met het schoonmaken van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Leuven kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Leuven kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Leuven heeft dus meerdere competenties!

Bovenal is een huishoudhulp Leuven een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke klusjes en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Leuven doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Leuven heel wat klusjes uitvoeren. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Leuven allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende klusjes inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Leuven zo speciaal maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Leuven kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou bijstaan bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van het avondeten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Leuven inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je op een huishoudhulp in Leuven beroep doet, hangt af van wat je wilt. Schakel je elke week een huishoudhulp in Leuven in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien vaker iemand inschakelen voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Leuven. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Leuven. Zij weten precies hoe ze jou kunnen bijstaan met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Leuven?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Leuven kosten? Een huishoudhulp in Leuven inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Leuven juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je verschillende prijsoffertes.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Leuven kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsoffertes. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Leuven
Hemden strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ruiten wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Leuven inschakelen kan in prijs variëren afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract heeft ook een impact op de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Leuven kunnen ook variëren afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt verschillende huishoudhulpen in Leuven aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag beroep doen op iemand om jouw woning schoon te maken? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan klaarmaken? Of iemand die naast het schoonmaken ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen wassen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Leuven. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Leuven

Poetshulp gemeenschappelijke ruimte studentenhuis - Poetshulp gezocht voor studentenwoning - Schoonmaken huis - Kuisen trap appartement . Drie verdiepingen (2) - Cleaning some rooms - Mijn appartement - Huishoudhulp - Kuisen trap appartement . Drie verdiepingen - Kuishulp in oude abdij in Leuven - Clothes repair - Looking for cleaning help for a studio - Rok versmallen - Retouche communiekleed - Looking for someone to clean my house - Fijn breisel stoppen - Fijn breisel stoppen - Huishouden - Strijken - Was en strijk (2) - 60 ste verjaardag Rita - Was en strijk - Final Cleaning (Eindschoonmaak) 1-Bedroom Apt. - Grote schoonmaak appartement te Leuven - rits in jas - Gat in Parajumper - Poetshulp, wekelijks 4 uur dienstencheques - Poets van huis (2) - Poetsen studentenhuis Leuven - maken van honden kleding grote honden - Hulp gevraagd bij poetsen woonkamer en keuken - Poetsen Leuven - Ramen schoonmaken - Wekelijkse poetshulp gezocht (5) - Poets van huis - Wekelijkse poetshulp gezocht (4) - Kot kuisen - Wekelijkse poetshulp gezocht (3) - Wekelijkse poetshulp gezocht (2) - Wekelijkse poetshulp gezocht - Onderhoud van gebouw met studentenstudio's - stikken logo op kussensloop - Poetshulp gezocht om mijn appartementje te kuisen. - Lekker huisgemaakt gerecht - Strijkhulp - Algemene hulp met het huishouden / koken - Studio komen kuisen - Jurk aanpassen - Strijkdienst - Poetshulp gezocht (3) - Poetshulp gezocht (2) - Aanvraag poetshulp - 2x per week komen koken voor een gezin van 5 - strijken - Schoonmaken van appartement met terras + ramen - Kuisen hal en traphal van gebouw in Leuven - Huishoud- en strijkhulp - Gemeenschappelijke ruimtes van een studentenwoning - Poetshulp gezocht - Poetshulp gezocht in appartement te Leuven - Poetsen op kot - Dringend gezocht: Strijken - Kuishulp voor een studio in Leuven voor 1 dag - Grote kuis van het huis voor vertrek - Poetshulp gezocht - Uitkuisen IJskast - Strijkhulp omgeving Leuven - Poetsen ,ramen zemen boodschappen - Iemand om eens in de twee maanden ramen goed schoon te maken - poetshulp - poetsen bij verhuis - Poetsen van nieuwbouw voor Airbnb verhuur (3) - Poetshulp gevraagd voor 2 tachtig-plussers in Kessel-lo - Poetsen leegstaand appartement 1SLK Leuven - Poetshulp gezocht - Poetsen van nieuwbouw voor Airbnb verhuur (2) - Apartment Cleaning in Heverlee - ramen lappen - Naaister - ramen 3de verdieping appartement poetsen - Poetsen van nieuwbouw voor Airbnb verhuur - poetshulp Leuven// 2u per maand - Schoonmaak appartement - Poetsvrouw/ man, studio, eenmaal per maand 4 uur - Stof stikken voor akers boven vensters - Poetsvrouw gezocht - Schoonmaken gemeenschappelijke delen studentenhuis - poetshulp in centrum Leuven - graag meer informatie - Sporadisch strijken - Aanvraag kuisvrouw appartement - Schoonmaak van leeggemaakt appartement - Poetsvrouw gezocht voor 1dag van 6u/week - Looking for someone to prep for meals - Poetshulp appartement 2 vrouwelijke studenten - Poetsdienst (2) - Dringend schoonmaak nodig voor studio in Leuven - Kot eenmalig schoonmaken - Schoonmaak appartement Heverlee - Studio helpen kuisen - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Dynamische poetsvrouw gezocht
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden