huishoudhulp Leuven

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Leuven

Huishoudhulp in Kessel lo (3010) - Lotte
Lotte
Kessel lo
4.33/5 (3 reviews)
Als oudste dochter werd ik thuis vaak ingeschakeld als hulp in het huishouden. Vanaf mijn 12jaar stond ik nauwkeurig hele wassen te strijken. Nodig me gerust uit voor het gladstrijken van je kleding
Huishoudhulp in Heverlee (3001) - Joke
Joke
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Hej allemaal Kuist u niet zo graag of hebt u gewoon geen tijd daarvoor....Dan kan ik mss wel voor he klaar staan. In men vrije tijd zou ik graag wat bijverdienen en met kuisen zit ik niets in met even goed muziekje in de Oren komt dat allemaal goed :)....u mag mij gerust contacteren moest u iemand nodig hebben. Groetjes Joke
Huishoudhulp in Herent (3020) - Dominika
Dominika
Herent
5/5 (2 reviews)
Ik hou van koken, niet alleen voor mezelf :) Ik hou van wat ik doe. Ik ben niet bang om risico's te nemen. Ik ben leergierig om nieuwe dingen te leren en te proeven.
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Jordy
Jordy
Leuven
2.5/5 (2 reviews)
Ik kan als 1 van de weinigen zeggen dat strijken het leukste is om te doen in het huishouden. Daarom doe ik dit ook met veel passie en geduld. Het is voor mij heel belangrijk om dit zo punctueel en verzorgd mogelijk te doen zodat Uw kleren er weer netjes uit zien!
Huishoudhulp in Kessel lo (3010) - Rita
Rita
Kessel lo
5/5 (2 reviews)
De gewone wekelijkse was en strijk, mooi gestreken kleren zijn aangenaam om weg te bergen in de kast. Alles oogt veel mooier en we voelen ons daar dan veel beter bij.
Huishoudhulp in Heverlee (3001) - Niels
Niels
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Ik hou van strijken. Ik kan me hier elke avond mee bezig houden. Ik zet een leuke film op, en voor ik het weet ben ik uren aan het strijken. Ik strijk ook zonder kreuken 😉
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Leuven (3000) - Rinus
Rinus Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (1 reviews)
Mijn naam is Rinus. Ik ben student tuin -en landschapsarchitectuur uit het leuvense. Om mijn studies te kunnen betalen ben ik zelfstandige ruitenwasser in bijberoep. Voordat ik ben gaan studeren heb ik een jaar in de leer gegaan bij mijn vader als ruitenwasser, ik ken het beroep ondertussen door en door.
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Febe
Febe
Leuven
5/5 (1 reviews)
Creatief zijn zit al sinds kindsbeen in mijn vingers. Ik volgde nooit een opleiding, maar ik maak al jaren mijn eigen kleren (breien, naaien, haken, ...) Naaien geniet hierbij mijn voorkeur. Zo maak ik mijn eigen jassen, broeken, ... Ik help u graag met uw herstellingswerken!
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Santa
Santa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (1 reviews)
Als student heb ik vaak als poetsvrouw gewerkt. Ik heb ervaring met de schoonheidssalons, kantoorgebouwen en gewoon appartementen/huizen. Ik hal enorm veel plezier uit het schoonmaak! Dus als je iets vuils hebt, dan hoor ik het graag :)
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Anna-catharina
Anna-catharina
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Anna-Catharina en ik ben een studente Fysica aan de KUL. Netheid en orde zijn twee heel belangrijke principes voor mij en laat dit ook graag zien aan mensen. Wetenschappelijk is bewezen dat een propere omgeving een positieve invloed kan hebben op onze gemoedstoestand, één van de vele redenen waarom ik het graag proper houd!
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Timothy
Timothy
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik werk in shiften en heb hierdoor veel vrije tijd op op meerdere dagen in de week en weekend. Ik ken de basics van het schoonmaken en wil andere mensen hier gerust meehelpen.
Huishoudhulp in Kessel lo (3010) - Hilde
Hilde
Kessel lo
Nieuw
Hallo, ik ben Hilde, woonachtig te Kessel-Lo. Heb en opleiding als opvoedkundige genoten, heb deze functie ruim 20 jaar uitgeoefend. Nadien was ik tewerkgesteld als praktijkassistente en onthaalbediende. Sociaal en menselijke contacten zijn een belangrijk aspect in mijn leven. Daarbij sta ik positief in het leven en help ik graag anderen.
Huishoudhulp in Kessel lo (3010) - Els
Els
Kessel lo
Nieuw
Ik ben Els. Trotse mama werkende mama van 2 kinderen en woon in kessel-lo. Graag klus ik wat bij in de maten van het mogelijke om toch mijn droom te kunnen bekomen. Heb heel wat ervaring met dieren/ kuisen/ kinderoppas. Om mij voor deze klussen in dienst te hebben dient u telefonisch/mail contact met mij te hebben zo kunnen we altijd een oplossing vinden .
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Maarten
Maarten
Leuven
Nieuw
Gedurende mijn opleiding hotel, de stage en het werken als jobstudent in de horeca heb ik heel wat geleerd m.b.t. schoonmaken en hygiënenormen. Daarnaast heb ik sinds mijn 14e (scheiding ouders) actief mee ingestaan voor het huishouden waardoor ik heel wat ervaring heb in het schoonmaken. Ik doe het o.a. graag omdat je snel resultaat ziet.
Huishoudhulp in Heverlee (3001) - Sarah
Sarah
Heverlee
Nieuw
Ik vind het fantastisch om met verse producten aan de slag te gaan. Voeding ligt aan de basis van onze gezondheid, ik denk hier graag over na, stel graag een menu samen en deze kunnen bereiden is natuurlijk de kers op de taart.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Lijkt me eerlijk en veilig, mensen met inzet die iets extra willen verdienen of zich nuttig maken/voelen met iets ze graag doen en waar ze goed in zijn. De wachtlijsten bij de poetsburo's worden niet beantwoord en be... ”
Fatima
“ Website funktioneert goed, snel iemand gevonden ,die bovendien zeer goed gewerkt heeft. Bovendien is de werknemer verzekerd enz ”
Yvan
“ Een leuke en aangename manier van werken. Op een legale manier een centje bijverdienen. ”
Wendy
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Leuven: geëvalueerd met 4.71 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Leuven, hulp in huis Leuven, huishoudpersoneel Leuven, goedkope huishoudhulp Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden