Vind de beste huishoudhulp in Leuven

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huishoudhulp in Heverlee (3001) - Joke
Joke
5/5 · 2 reviews
3001 Heverlee
Hej allemaal Kuist u niet zo graag of hebt u gewoon geen tijd daarvoor....Dan kan ik mss wel voor he klaar staan. In men vrije tijd zou ik graag wat bijverdienen en met kuisen zit ik niets in met even goed muziekje in de Oren komt dat allemaal goed :)....u mag mij gerust contacteren moest u iemand nodig hebben. Groetjes Joke
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Rinus
Rinus Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Huishoudhulp in Heverlee (3001) - Iris
Iris
5/5 · 1 reviews
3001 Heverlee
Ik naai al jaren broekjes, truitjes en t-shirts voor mijn 3 kinderen en mezelf. Wil je je kindje graag mooie handgemaakte kleedjes aandoen? Dan maak ik ze graag voor jou. Indien gewenst, kan je zelf je tricot stofje uitkiezen, of we kiezen samen. Ik heb ook nog een hele voorraad stofjes liggen waaruit je kan kiezen. Prijs per stuk bespreekbaar. Contacteer me zeker voor meer info.
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Febe
Febe
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Creatief zijn zit al sinds kindsbeen in mijn vingers. Ik volgde nooit een opleiding, maar ik maak al jaren mijn eigen kleren (breien, naaien, haken, ...) Naaien geniet hierbij mijn voorkeur. Zo maak ik mijn eigen jassen, broeken, ... Ik help u graag met uw herstellingswerken!
Huishoudhulp in Herent (3020) - Birgit
Birgit
5/5 · 1 reviews
3020 Herent
Ik ben al meer dan 10 jaar hobbynaaister en help regelmatig vrienden en familie met het inkorten van broeken, aannaaien van knopen,... Alle kleine retouches kortom! Verder kan ik je ook helpen bij het (ver)maken van gordijnen of eenvoudige kledingstukken.
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Adam
Adam
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Ik heb voor een maand met een poetsploeg gewerkt in een koelruimte met heel veel nadruk op nauwkeurigheid. (Vakantiejob 2019) ik heb ook enkele keren mensen geholpen die privé kuisen bij klanten.
Huishoudhulp in Kessel lo (3010) - Hilde
Hilde
Nieuw
3010 Kessel lo
Hallo, ik ben Hilde, woonachtig te Kessel-Lo. Heb en opleiding als opvoedkundige genoten, heb deze functie ruim 20 jaar uitgeoefend. Nadien was ik tewerkgesteld als praktijkassistente en onthaalbediende. Sociaal en menselijke contacten zijn een belangrijk aspect in mijn leven. Daarbij sta ik positief in het leven en help ik graag anderen.
Huishoudhulp in Kessel lo (3010) - Els
Els
Nieuw
3010 Kessel lo
Ik ben Els. Trotse mama werkende mama van 2 kinderen en woon in kessel-lo. Graag klus ik wat bij in de maten van het mogelijke om toch mijn droom te kunnen bekomen. Heb heel wat ervaring met dieren/ kuisen/ kinderoppas. Om mij voor deze klussen in dienst te hebben dient u telefonisch/mail contact met mij te hebben zo kunnen we altijd een oplossing vinden .
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Laura
Laura
Nieuw
3000 Leuven
Heb ervaring in de thuiszorg in het OCMW van Leuven. Ik heb een auto tot over een afstand van 20km Voorlopig ben ik alleen 's avonds tijdens de week en in het weekend beschikbaar. Ik doe mijn werk heel graag en ik volg de wensen van de klant
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Maarten
Maarten
Nieuw
3000 Leuven
Gedurende mijn opleiding hotel, de stage en het werken als jobstudent in de horeca heb ik heel wat geleerd m.b.t. schoonmaken en hygiënenormen. Daarnaast heb ik sinds mijn 14e (scheiding ouders) actief mee ingestaan voor het huishouden waardoor ik heel wat ervaring heb in het schoonmaken. Ik doe het o.a. graag omdat je snel resultaat ziet.
Huishoudhulp in Heverlee (3001) - Sarah
Sarah
Nieuw
3001 Heverlee
Ik vind het fantastisch om met verse producten aan de slag te gaan. Voeding ligt aan de basis van onze gezondheid, ik denk hier graag over na, stel graag een menu samen en deze kunnen bereiden is natuurlijk de kers op de taart.
Huishoudhulp in Herent (3020) - Lali
Lali
Nieuw
3020 Herent
Hallo, ik ben lali 51 jarige vrouw die al 9 jaar ervaring heeft in de professionele werkplek als strijkster. Ik doe dit heel graag en met veel plezier. Ik kan de was ook meenemen en terugbrengen wanneer het voor u past.
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Sofie
Sofie
Nieuw
3000 Leuven
Ik hou van propere keukens en badkamers dus dat zijn mijn lievelingsjobs. Ik kan werken regio Leuven, graag zelf poetsmateriaal voorzien aangezien ik graag met de fiets langskom!
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Dounia
Dounia
Nieuw
3000 Leuven
Omdat ik weet dat er een aantal mensen zijn die hulp nodig hebben bij huishoudelijke taken, stel ik mezelf kandidaat om te helpen/ over te nemen :). Ik heb al reeds ervaring in het helpen kuisen bij senioren en zou dit met plezier willen verderzetten. Boodschappen doen behoort ook tot die taken. Helaas beschik ik niet over een auto, maar kleine boodschappen doe ik met plezier :)
Huishoudhulp in Heverlee (3001) - Charlotte
Charlotte
Nieuw
3001 Heverlee
Hallo, Ik heb wat extra tijd om handen en zou je strijk wel willen doen als je dit zelf niet zo een leuk klusje vindt. Ik heb oog voor detail en bezit geen huisdieren en ben ook geen roker.

Huishoudhulp Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen: huishoudhulp Leuven, hulp in huis Leuven, huishoudpersoneel Leuven, goedkope huishoudhulp Leuven,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Thomas raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Frans raadt Saliha aan Saliha
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Strijkhulp
Lisa raadt Karine aan Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Leuven in?

Onder huishoudhulp Leuven vallen er heel wat jobs. Een huishoudhulp in Leuven kan u met allerlei jobs assisteren, zoals met het poetsen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Leuven kan trouwens meer dan alleen poetsen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Leuven kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Leuven heeft dus meerdere competenties!

Bovenal is een huishoudhulp Leuven een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke jobs en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Leuven doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Leuven heel wat jobs uitvoeren. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Leuven allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere jobs inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Leuven zo bijzonder maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Leuven kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u assisteren bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van het avondeten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Leuven inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp in Leuven inschakelt, hangt af van wat u wenst. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Leuven in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien vaker iemand inschakelen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke taken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om huishoudelijke hulp in te schakelen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Leuven. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Leuven. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Leuven?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Leuven kosten? Een huishoudhulp in Leuven inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Leuven juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u meerdere prijsvoorstellen.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Leuven kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsvoorstellen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Leuven
T-shirts strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten gereedmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Leuven inschakelen kan in prijs afwisselen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract heeft ook een impact op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Leuven kunnen ook afwisselen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt meerdere huishoudhulpen in Leuven aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag beroep doen op iemand om uw woning te poetsen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan klaarmaken? Of iemand die naast het poetsen ook uw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen lappen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Leuven. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Leuven

Ramen wassen - Aanvraag poetshulp - 2x per week komen koken voor een gezin van 5 - strijken - Schoonmaken van appartement met terras + ramen - Kuisen hal en traphal van gebouw in Leuven - Huishoud- en strijkhulp - Gemeenschappelijke ruimtes van een studentenwoning - Poetshulp gezocht - Poetshulp gezocht in appartement te Leuven - Poetsen op kot - Dringend gezocht: Strijken - Kuishulp voor een studio in Leuven voor 1 dag - Grote kuis van het huis voor vertrek - Poetshulp gezocht - Uitkuisen IJskast - Strijkhulp omgeving Leuven - Eenmalige schoonmaak appartement (verhuis) - Poetsen ,ramen zemen boodschappen - Iemand om eens in de twee maanden ramen goed schoon te maken - poetshulp - poetsen bij verhuis - Poetsen van nieuwbouw voor Airbnb verhuur (3) - Poetshulp gevraagd voor 2 tachtig-plussers in Kessel-lo - Poetsen leegstaand appartement 1SLK Leuven - Poetshulp gezocht - Poetsen van nieuwbouw voor Airbnb verhuur (2) - Apartment Cleaning in Heverlee - ramen lappen - Naaister - ramen 3de verdieping appartement poetsen - Poetsen van nieuwbouw voor Airbnb verhuur - poetshulp Leuven// 2u per maand - Schoonmaak appartement - Gordijnen maken - Poetsvrouw/ man, studio, eenmaal per maand 4 uur - Stof stikken voor akers boven vensters - Poetsvrouw gezocht - Schoonmaken gemeenschappelijke delen studentenhuis - Huishouden - Schoonmaken : Ramen - poetshulp in centrum Leuven - graag meer informatie - Sporadisch strijken - Aanvraag kuisvrouw appartement - Schoonmaak van leeggemaakt appartement - Poetsvrouw gezocht voor 1dag van 6u/week
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden