huishoudhulp Leuven

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Leuven

Huishoudhulp in Kessel lo (3010) - Lotte
Lotte
Kessel lo
4.33/5 (3 reviews)
Als oudste dochter werd ik thuis vaak ingeschakeld als hulp in het huishouden. Vanaf mijn 12jaar stond ik nauwkeurig hele wassen te strijken. Nodig me gerust uit voor het gladstrijken van je kleding
Huishoudhulp in Heverlee (3001) - Joke
Joke
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Hej allemaal Kuist u niet zo graag of hebt u gewoon geen tijd daarvoor....Dan kan ik mss wel voor he klaar staan. In men vrije tijd zou ik graag wat bijverdienen en met kuisen zit ik niets in met even goed muziekje in de Oren komt dat allemaal goed :)....u mag mij gerust contacteren moest u iemand nodig hebben. Groetjes Joke
Huishoudhulp in Herent (3020) - Birgit
Birgit
Herent
5/5 (2 reviews)
Ik ben al meer dan 10 jaar hobbynaaister en help regelmatig vrienden en familie met het inkorten van broeken, aannaaien van knopen,... Alle kleine retouches kortom! Verder kan ik je ook helpen bij het (ver)maken van gordijnen of eenvoudige kledingstukken.
Huishoudhulp in Herent (3020) - Dominika
Dominika
Herent
5/5 (2 reviews)
Ik hou van koken, niet alleen voor mezelf :) Ik hou van wat ik doe. Ik ben niet bang om risico's te nemen. Ik ben leergierig om nieuwe dingen te leren en te proeven.
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Jordy
Jordy
Leuven
2.5/5 (2 reviews)
Ik kan als 1 van de weinigen zeggen dat strijken het leukste is om te doen in het huishouden. Daarom doe ik dit ook met veel passie en geduld. Het is voor mij heel belangrijk om dit zo punctueel en verzorgd mogelijk te doen zodat Uw kleren er weer netjes uit zien!
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Rinus
Rinus Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Leuven (3000) - Febe
Febe
Leuven
5/5 (1 reviews)
Creatief zijn zit al sinds kindsbeen in mijn vingers. Ik volgde nooit een opleiding, maar ik maak al jaren mijn eigen kleren (breien, naaien, haken, ...) Naaien geniet hierbij mijn voorkeur. Zo maak ik mijn eigen jassen, broeken, ... Ik help u graag met uw herstellingswerken!
Huishoudhulp in Kessel lo (3010) - Hilde
Hilde
Kessel lo
Nieuw
Hallo, ik ben Hilde, woonachtig te Kessel-Lo. Heb en opleiding als opvoedkundige genoten, heb deze functie ruim 20 jaar uitgeoefend. Nadien was ik tewerkgesteld als praktijkassistente en onthaalbediende. Sociaal en menselijke contacten zijn een belangrijk aspect in mijn leven. Daarbij sta ik positief in het leven en help ik graag anderen.
Huishoudhulp in Kessel lo (3010) - Els
Els
Kessel lo
Nieuw
Ik ben Els. Trotse mama werkende mama van 2 kinderen en woon in kessel-lo. Graag klus ik wat bij in de maten van het mogelijke om toch mijn droom te kunnen bekomen. Heb heel wat ervaring met dieren/ kuisen/ kinderoppas. Om mij voor deze klussen in dienst te hebben dient u telefonisch/mail contact met mij te hebben zo kunnen we altijd een oplossing vinden .
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Maarten
Maarten
Leuven
Nieuw
Gedurende mijn opleiding hotel, de stage en het werken als jobstudent in de horeca heb ik heel wat geleerd m.b.t. schoonmaken en hygiënenormen. Daarnaast heb ik sinds mijn 14e (scheiding ouders) actief mee ingestaan voor het huishouden waardoor ik heel wat ervaring heb in het schoonmaken. Ik doe het o.a. graag omdat je snel resultaat ziet.
Huishoudhulp in Heverlee (3001) - Sarah
Sarah
Heverlee
Nieuw
Ik vind het fantastisch om met verse producten aan de slag te gaan. Voeding ligt aan de basis van onze gezondheid, ik denk hier graag over na, stel graag een menu samen en deze kunnen bereiden is natuurlijk de kers op de taart.
Huishoudhulp in Herent (3020) - Lali
Lali
Herent
Nieuw
Hallo, ik ben lali 51 jarige vrouw die al 9 jaar ervaring heeft in de professionele werkplek als strijkster. Ik doe dit heel graag en met veel plezier. Ik kan de was ook meenemen en terugbrengen wanneer het voor u past.
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Sofie
Sofie
Leuven
Nieuw
Ik hou van propere keukens en badkamers dus dat zijn mijn lievelingsjobs. Ik kan werken regio Leuven, graag zelf poetsmateriaal voorzien aangezien ik graag met de fiets langskom!
Huishoudhulp in Heverlee (3001) - Charlotte
Charlotte
Heverlee
Nieuw
Hallo, Ik heb wat extra tijd om handen en zou je strijk wel willen doen als je dit zelf niet zo een leuk klusje vindt. Ik heb oog voor detail en bezit geen huisdieren en ben ook geen roker.
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Nahdah
Nahdah
Leuven
Nieuw
Hi I can clean house, mopping, sweeping floors and make it all tidy. I am hardworker and flexible during the weekdays. I have positive attitude and can work efficiently.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Leuven: geëvalueerd met 4.55 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Leuven, hulp in huis Leuven, huishoudpersoneel Leuven, goedkope huishoudhulp Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Leuven in?

Onder huishoudhulp Leuven vallen er heel wat zaken. Een huishoudhulp in Leuven kan u met allerlei zaken assisteren, zoals met het poetsen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Leuven kan trouwens meer dan alleen kuisen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een gerecht te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Leuven kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Leuven heeft dus meerdere talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Leuven een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke zaken en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het poetsen van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Leuven doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Leuven heel wat jobs op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Leuven allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere klusjes inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Leuven zo bijzonder maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Leuven kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u helpen bij het poetsen van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer beroep doen op een huishoudhulp?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp inschakelt, hangt af van wat u wenst. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Leuven in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien regelmatiger iemand aannemen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke klusjes onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Leuven. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Leuven. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke diensten.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Leuven?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Leuven kosten? beroep doen op een huishoudhulp is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Leuven juist kost, hangt af van verscheidene factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verschillende.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Leuven kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsoffertes. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Leuven
Broeken strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken nauwkeurig schoonmaken€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten gereedmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ruiten wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Leuven inschakelen kan in prijs afwisselen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke jobs en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week het avondeten te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat poetsen. Het type contract is ook van belang voor de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Leuven kunnen ook verschillen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt meerdere huishoudhulpen in Leuven aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u verscheidene prijsvoorstellen vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand inschakelen om uw woning te poetsen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan gereedmaken? Of iemand die naast het poetsen ook uw Broeken kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de glazen wassen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Leuven. Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten gereedmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Leuven

Poetshulp in oude abdij - Helpen bij kuis AirBnB - Onderhoud studentenwoning - poetsen kamers - strijken - Poetshulp gezocht voor oude abdij - Kuisen trap appartement . Drie verdiepingen (6) - Vrijwilligers gezocht voor Assistentiewoningen - Poetsvrouw rijwoning Leuven - Schoonmaak 1 x week - Eenmalig schoonmaken van huis - Poetsvrouw gezocht - Huishoudelijke en babysitter hulp op 06/09/22 - Schoonmaak van appartement - Bijberoep naaister! - Inkorten van zomerbroeken en rok. - Kuisen appartement 27-29/08 Leuven - Christine - hulp strijk gevraagd :) - gordijnhaak in vlaamse plooi naaien - Poetsdienst 1 x per week 4 u - Poetsen van een studentenkot - Kuisen trap appartement . Drie verdiepingen (5) - appartement schoonmaken - poetsen van studio - Reinigen gemeenschappelijke ruimtes - Hulp nodig - Huishoudhulp 6 uur per week / 30 euro - uur - Kuisen - Schoonmaak - Schoonmaken en strijken 1 keer per week - Poetshulp - Kuisen trap appartement . Drie verdiepingen (4) - Schoonmaak appartement - kuisvrouw gevraagd - Studio - Duplex Cleaning - Schoonmaak loft - Kuisen trap appartement . Drie verdiepingen (3) - schoonmaken appartement - schoonmaken appartement - Poetshulp gemeenschappelijke ruimte studentenhuis - Poetshulp gezocht voor studentenwoning - Schoonmaken huis - Kuisen trap appartement . Drie verdiepingen (2) - Cleaning some rooms - Huishoudhulp - Kuisen trap appartement . Drie verdiepingen - Clothes repair - Rok versmallen - Retouche communiekleed - Looking for someone to clean my house - Fijn breisel stoppen - Fijn breisel stoppen - Huishouden - Strijken - Was en strijk (2) - 60 ste verjaardag Rita - Was en strijk - Final Cleaning (Eindschoonmaak) 1-Bedroom Apt. - Grote schoonmaak appartement te Leuven - rits in jas - Gat in Parajumper - Poetshulp, wekelijks 4 uur dienstencheques - Poets van huis (2) - Poetsen studentenhuis Leuven - maken van honden kleding grote honden - Hulp gevraagd bij poetsen woonkamer en keuken - Poetsen Leuven - Ramen schoonmaken - Wekelijkse poetshulp gezocht (5) - Poets van huis - Wekelijkse poetshulp gezocht (4) - Kot kuisen - Wekelijkse poetshulp gezocht (3) - Wekelijkse poetshulp gezocht (2) - Wekelijkse poetshulp gezocht - Onderhoud van gebouw met studentenstudio's - stikken logo op kussensloop - Poetshulp gezocht om mijn appartementje te kuisen. - Strijkhulp - Algemene hulp met het huishouden / koken - Studio komen kuisen - Jurk aanpassen - Strijkdienst - Poetshulp gezocht (3) - Poetshulp gezocht (2) - Aanvraag poetshulp - 2x per week komen koken voor een gezin van 5 - strijken - Schoonmaken van appartement met terras + ramen - Kuisen hal en traphal van gebouw in Leuven - Huishoud- en strijkhulp - Gemeenschappelijke ruimtes van een studentenwoning - Poetshulp gezocht - Poetshulp gezocht in appartement te Leuven - Poetsen op kot - Dringend gezocht: Strijken - Kuishulp voor een studio in Leuven voor 1 dag - Grote kuis van het huis voor vertrek - Poetshulp gezocht - Uitkuisen IJskast - Strijkhulp omgeving Leuven
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden