huishoudhulp Deinze

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Deinze

Huishoudhulp in Hansbeke (9850) - Jolien
Jolien
Hansbeke
4.9/5 (10 reviews)
Ik ben een persoon die oog heeft voor detail, ik strijk heel graag. Kleren moeten terug mooi in de kast komen. Ik wil graag mensen uit de noot helpen voor het strijkwerk.
Huishoudhulp in Astene (9800) - Isabelle
Isabelle
Astene
4.9/5 (10 reviews)
Koken doe ik heel graag, niet de haut-cuisine maar gewoon de dagdagelijkse keuken! Het is ook een onderdeel van mijne job en ik trek dat graag door in privé..dus mensen die niet graag koken maar wel graag eten wil ik jullie daar wel bij helpen om een lekkere maaltijd op jullie tafel te toveren 😉!!
Huishoudhulp in Nevele (9850) - Sven
Sven
Nevele
5/5 (5 reviews)
poetsen is mijn hoofdberoep dus weet perfect wat word verwacht ik poets zowat alles van ramen tot auto garage schuren niets is mij teveel ik geniet elke dag van mijn werk poetsen is mijn leven
Huishoudhulp in Astene (9800) - Bianca
Bianca
Astene
4.75/5 (4 reviews)
Hoi ik werk in een slagerij en in men vrij uren strijk ik graag .. daarom ben ik bereid om jullie stijk te komen doen ik kan het zelf komen halen en weer weg doen en de strijk te doen naar jullie wensen
Huishoudhulp in Astene (9800) - Joanna
Joanna Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Astene
5/5 (3 reviews)
I have been working on cleaning for 6 years, I have a lot of experience in cleaning houses, flats, offices, offices and cleaning after construction. I like working and gaining new experience. Adapted to customer expectations. I do my best
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Severine
Severine
Deinze
5/5 (2 reviews)
Dag iedereen, ik ben Severine en 36jaar. Ik ben zorgvuldig , gemotiveerd en vriendelijk. Ik strijk zeer graag. Graag had ik dit van thuis uit gedaan. Ik ben in het bezit van een wagen en ophalen is zeker geen probleem, dit aan 0,30€ per km
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Nevele (9850) - Jennifer
Jennifer
Nevele
5/5 (1 reviews)
Ik ben een zeer proper iemand en maak heel graag schoon. Ik vind hier mijn rust in. Ik begrijp dat sommige gezinnen hier minder tijd voor hebben waardoor ik jullie graag wil helpen!
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Zana
Zana
Deinze
5/5 (1 reviews)
Ik ben heel correct bij het brengen en afhalen van een wasmand van de klanten. Ga ervoor zorgen dat alles zeer mooi gestreken is . Ik strijk alles graag . Alle soorten kledij maar ook lakens en linnen. Vooral wil ik ervoor zorgen dat de mensen blij zullen zijn met de strijk van alles kledij/linnen…
Huishoudhulp in Zulte (9870) - Monika
Monika
Zulte
Nieuw
Hey. Strijken is voor me geen enkel probleem. Heb al 7j ervaring en heb bij mijn thuis een heel goeie strijk plank en nieuwe stomstrijkijzer van Philis. Tot dan
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Elly
Elly
Deinze
Nieuw
Hallo, ik bied u graag mijn diensten aan om u te helpen bij u thuis. Ik ben iemand die graag strijkt, aan een goed tempo werk en kwalitatatief werk aflevert.
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Valerie
Valerie
Deinze
Nieuw
Ik strijk graag, af en toe heb ik wel tijd over voor nog een extra mand te strijken. Aangezien ik snel kan strijken is het dus zeker iets wat ik zeker zie zitten om te doen.
Huishoudhulp in Aarsele (8700) - Bianca
Bianca
Aarsele
Nieuw
Hallo Ik ben zot van strijken daarom zoek ik een bijverdienste die ik van thuis uit kan doen... ik kom zelf de strijk ophalen en terug brengen indien dat kan
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Taissia
Taissia
Deinze
Nieuw
Heb veel ervaring met kuisen, heb in grote fabrieken gewerkt of bij mensen thuis ook grote kuis gedaan. Weet welke producten te gebruiken om alles schoon en blinkent te maken!
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Jessica
Jessica
Deinze
Nieuw
Koken en bakken is even ontspannen voor mij. Ik help u graag verder met een lekkere maaltijd. Ruime ervaring met allergeen vrij koken: altijd zonder melk. Glutenvrij, notenvrij, vegetarisch, vegan... Geef u wensen gerust door!
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Léonie
Léonie
Deinze
Nieuw
Ik heb 3 jaar als naaister gewerkt in een productieomgeving. Ik heb ook een opleiding modeontwerper gedaan, en ook een avondopleiding in retouches. Simpele dingen zoals een broek inleggen, kleedje inleggen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Deinze: geëvalueerd met 4.94 door 35 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Deinze, hulp in huis Deinze, huishoudpersoneel Deinze, goedkope huishoudhulp Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Deinze in?

Onder huishoudhulp Deinze vallen er heel wat zaken. Een huishoudhulp in Deinze kan u met allerlei klusjes helpen, zoals met het poetsen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Deinze kan trouwens meer dan alleen kuisen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of het avondeten te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Deinze kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Deinze heeft dus meerdere vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Deinze een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke diensten en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het poetsen van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Deinze doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Deinze heel wat jobs op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Deinze allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere zaken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Deinze zo speciaal maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Deinze kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u helpen bij het kuisen van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer beroep doen op een huishoudhulp?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp aanneemt, hangt af van wat u wilt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Deinze in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien regelmatiger beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke klusjes onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om huishoudelijke hulp in te schakelen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Deinze. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Deinze. Zij weten precies hoe ze u kunnen bijstaan met uw huishoudelijke zaken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Deinze?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke zaken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Deinze kosten? beroep doen op een huishoudhulp is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Deinze juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u meerdere.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Deinze kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel verschillende prijsoffertes. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Deinze
Broeken strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken grondig schoonmaken€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Deinze inschakelen kan in prijs afwisselen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke zaken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een gerecht te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis te kuisen en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Deinze kunnen ook verschillen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verscheidene huishoudhulpen in Deinze aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand inschakelen om uw woning te poetsen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan klaarmaken? Of iemand die naast het kuisen ook uw Hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ruiten wassen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Deinze. Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsaanbiedingen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten bereiden, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Deinze

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Deinze

Strijken aan huis / Deinze (5) - Strijken aan huis / Deinze (4) - Strijken aan huis / Deinze (3) - Strijken aan huis / Deinze (2) - strijkwerk 4-6h p week - Strijken aan huis / Deinze - Huishoudhulp/Strijken Deinze - 1 maal per week huis onderhoudenWat - Extra hulp in een leuke omgeving
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden