huishoudhulp Deinze

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Deinze

Huishoudhulp in Hansbeke (9850) - Jolien
Jolien
Hansbeke
4.9/5 (10 reviews)
Ik ben een persoon die oog heeft voor detail, ik strijk heel graag. Kleren moeten terug mooi in de kast komen. Ik wil graag mensen uit de noot helpen voor het strijkwerk.
Isabelle is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Astene (9800) - Isabelle
Isabelle
Astene
5/5 (6 reviews)
Hallo, Ik ben Isabelle en graag wil ik jullie ontlasten van een werkje dat misschien wordt uitgesteld of niet graag gedaan wordt... STRIJKEN! Ik kan jullie daar bij helpen want ik doe dat met plezier! Laat maar komen, “de helpende hand“ redt jullie 😊
Huishoudhulp in Nevele (9850) - Sven
Sven
Nevele
5/5 (5 reviews)
poetsen is mijn hoofdberoep dus weet perfect wat word verwacht ik poets zowat alles van ramen tot auto garage schuren niets is mij teveel ik geniet elke dag van mijn werk poetsen is mijn leven
Huishoudhulp in Astene (9800) - Bianca
Bianca
Astene
4.75/5 (4 reviews)
Hoi ik werk in een slagerij en in men vrij uren strijk ik graag .. daarom ben ik bereid om jullie stijk te komen doen ik kan het zelf komen halen en weer weg doen en de strijk te doen naar jullie wensen
Huishoudhulp in Astene (9800) - Joanna
Joanna Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Astene
5/5 (3 reviews)
I have been working on cleaning for 6 years, I have a lot of experience in cleaning houses, flats, offices, offices and cleaning after construction. I like working and gaining new experience. Adapted to customer expectations. I do my best
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Severine
Severine
Deinze
5/5 (2 reviews)
Dag iedereen, ik ben Severine en 36jaar. Ik ben zorgvuldig , gemotiveerd en vriendelijk. Ik strijk zeer graag. Graag had ik dit van thuis uit gedaan. Ik ben in het bezit van een wagen en ophalen is zeker geen probleem, dit aan 0,30€ per km
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Nevele (9850) - Jennifer
Jennifer
Nevele
5/5 (1 reviews)
Ik ben een zeer proper iemand en maak heel graag schoon. Ik vind hier mijn rust in. Ik begrijp dat sommige gezinnen hier minder tijd voor hebben waardoor ik jullie graag wil helpen!
Huishoudhulp in Nevele (9850) - Aurélie
Aurélie
Nevele
Nieuw
Hallo, Aurélie, 22 jaar! Ik heb gestuurd als voor grootkeuken kok, maar weet helaas nog niet wat mijn roeping is! Ik ga binnenkort gewoon als interim werken, zodat ik wat kan proeven van verschillende jobs, dus ook van het schoonmaken! Een ervaring rijker, en misschien wel mijn roeping! Ik heb een eigen wagen, dus verplaatsen is voor mij geen probleem!
Huishoudhulp in Zulte (9870) - Monika
Monika
Zulte
Nieuw
Hey. Strijken is voor me geen enkel probleem. Heb al 7j ervaring en heb bij mijn thuis een heel goeie strijk plank en nieuwe stomstrijkijzer van Philis. Tot dan
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Elly
Elly
Deinze
Nieuw
Hallo, ik bied u graag mijn diensten aan om u te helpen bij u thuis. Ik ben iemand die graag strijkt, aan een goed tempo werk en kwalitatatief werk aflevert.
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Valerie
Valerie
Deinze
Nieuw
Ik strijk graag, af en toe heb ik wel tijd over voor nog een extra mand te strijken. Aangezien ik snel kan strijken is het dus zeker iets wat ik zeker zie zitten om te doen.
Huishoudhulp in Aarsele (8700) - Bianca
Bianca
Aarsele
Nieuw
Hallo Ik ben zot van strijken daarom zoek ik een bijverdienste die ik van thuis uit kan doen... ik kom zelf de strijk ophalen en terug brengen indien dat kan
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Taissia
Taissia
Deinze
Nieuw
Heb veel ervaring met kuisen, heb in grote fabrieken gewerkt of bij mensen thuis ook grote kuis gedaan. Weet welke producten te gebruiken om alles schoon en blinkent te maken!
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Jessica
Jessica
Deinze
Nieuw
Koken en bakken is even ontspannen voor mij. Ik help u graag verder met een lekkere maaltijd. Ruime ervaring met allergeen vrij koken: altijd zonder melk. Glutenvrij, notenvrij, vegetarisch, vegan... Geef u wensen gerust door!
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Léonie
Léonie
Deinze
Nieuw
Ik heb 3 jaar als naaister gewerkt in een productieomgeving. Ik heb ook een opleiding modeontwerper gedaan, en ook een avondopleiding in retouches. Simpele dingen zoals een broek inleggen, kleedje inleggen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Deinze: geëvalueerd met 4.95 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Deinze, hulp in huis Deinze, huishoudpersoneel Deinze, goedkope huishoudhulp Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Deinze in?

Onder huishoudhulp Deinze vallen er heel wat zaken. Een huishoudhulp in Deinze kan jou met allerlei zaken bijstaan, zoals met het kuisen van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Deinze kan trouwens meer dan alleen kuisen. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Deinze kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Deinze heeft dus meerdere competenties!

Bovenal is een huishoudhulp Deinze een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke zaken en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Deinze doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Deinze heel wat zaken doen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Deinze allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verscheidene zaken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Deinze zo speciaal maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Deinze kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou bijstaan bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Deinze inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je op een huishoudhulp in Deinze beroep doet, hangt af van wat je nodig hebt. Schakel je elke week een huishoudhulp in Deinze in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien vaker iemand aannemen voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis piekfijn in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Deinze. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Deinze. Zij weten precies hoe ze jou kunnen bijstaan met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Deinze?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Deinze kosten? Beroep doen op een huishoudhulp in Deinze is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Deinze juist kost, hangt af van verscheidene factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je verscheidene prijsoffertes.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Deinze kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsoffertes. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Deinze
Kleedjes strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken nauwkeurig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten bereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Deinze inschakelen kan in prijs verschillen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Deinze kunnen ook verschillen naargelang de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt verscheidene huishoudhulpen in Deinze aan verscheidene tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag beroep doen op iemand om jouw woning te poetsen? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe het avondeten kan klaarmaken? Of iemand die naast het kuisen ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het kuisen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen lappen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Deinze. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden