huishoudhulp Deinze

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Deinze

Huishoudhulp in Astene (9800) - Isabelle
Isabelle
Astene
4.91/5 (11 reviews)
Koken doe ik heel graag, niet de haut-cuisine maar gewoon de dagdagelijkse keuken! Het is ook een onderdeel van mijne job en ik trek dat graag door in privé..dus mensen die niet graag koken maar wel graag eten wil ik jullie daar wel bij helpen om een lekkere maaltijd op jullie tafel te toveren 😉!!
Huishoudhulp in Hansbeke (9850) - Jolien
Jolien
Hansbeke
4.9/5 (10 reviews)
Ik ben een persoon die oog heeft voor detail, ik strijk heel graag. Kleren moeten terug mooi in de kast komen. Ik wil graag mensen uit de noot helpen voor het strijkwerk.
Huishoudhulp in Deinze (9800) - An
An
Deinze
5/5 (8 reviews)
Regelmatig ga ik poetsen als flexi job. Ik vind het eigenlijk leuk om dat te doen. Dus als u eens hulp wil om te poetsen kan ik misschien helpen. Aarzel niet om iets te vragen..
Huishoudhulp in Nevele (9850) - Sven
Sven
Nevele
5/5 (5 reviews)
poetsen is mijn hoofdberoep dus weet perfect wat word verwacht ik poets zowat alles van ramen tot auto garage schuren niets is mij teveel ik geniet elke dag van mijn werk poetsen is mijn leven
Huishoudhulp in Astene (9800) - Bianca
Bianca
Astene
4.75/5 (4 reviews)
Hoi ik werk in een slagerij en in men vrij uren strijk ik graag .. daarom ben ik bereid om jullie stijk te komen doen ik kan het zelf komen halen en weer weg doen en de strijk te doen naar jullie wensen
Huishoudhulp in Astene (9800) - Joanna
Joanna Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Astene
5/5 (3 reviews)
I have been working on cleaning for 6 years, I have a lot of experience in cleaning houses, flats, offices, offices and cleaning after construction. I like working and gaining new experience. Adapted to customer expectations. I do my best
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Deinze (9800) - Severine
Severine
Deinze
5/5 (2 reviews)
Dag iedereen, ik ben Severine en 36jaar. Ik ben zorgvuldig , gemotiveerd en vriendelijk. Ik strijk zeer graag. Graag had ik dit van thuis uit gedaan. Ik ben in het bezit van een wagen en ophalen is zeker geen probleem, dit aan 0,30€ per km
Huishoudhulp in Nevele (9850) - Jennifer
Jennifer
Nevele
5/5 (1 reviews)
Ik ben een zeer proper iemand en maak heel graag schoon. Ik vind hier mijn rust in. Ik begrijp dat sommige gezinnen hier minder tijd voor hebben waardoor ik jullie graag wil helpen!
Huishoudhulp in Zulte (9870) - Joke
Joke
Zulte
5/5 (1 reviews)
Ik poetste 8 jaar bij de poetsdienst van het onafhankelijk ziekenfonds. Ik hou van een schone omgeving. Onderhoud van het volledige huis inclusief wassen van de ramen.
Huishoudhulp in Zulte (9870) - Monika
Monika
Zulte
Nieuw
Hey. Strijken is voor me geen enkel probleem. Heb al 7j ervaring en heb bij mijn thuis een heel goeie strijk plank en nieuwe stomstrijkijzer van Philis. Tot dan
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Elly
Elly
Deinze
Nieuw
Hallo, ik bied u graag mijn diensten aan om u te helpen bij u thuis. Ik ben iemand die graag strijkt, aan een goed tempo werk en kwalitatatief werk aflevert.
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Valerie
Valerie
Deinze
Nieuw
Ik strijk graag, af en toe heb ik wel tijd over voor nog een extra mand te strijken. Aangezien ik snel kan strijken is het dus zeker iets wat ik zeker zie zitten om te doen.
Huishoudhulp in Aarsele (8700) - Bianca
Bianca
Aarsele
Nieuw
Hallo Ik ben zot van strijken daarom zoek ik een bijverdienste die ik van thuis uit kan doen... ik kom zelf de strijk ophalen en terug brengen indien dat kan
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Taissia
Taissia
Deinze
Nieuw
Heb veel ervaring met kuisen, heb in grote fabrieken gewerkt of bij mensen thuis ook grote kuis gedaan. Weet welke producten te gebruiken om alles schoon en blinkent te maken!
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Jessica
Jessica
Deinze
Nieuw
Koken en bakken is even ontspannen voor mij. Ik help u graag verder met een lekkere maaltijd. Ruime ervaring met allergeen vrij koken: altijd zonder melk. Glutenvrij, notenvrij, vegetarisch, vegan... Geef u wensen gerust door!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Lijkt me eerlijk en veilig, mensen met inzet die iets extra willen verdienen of zich nuttig maken/voelen met iets ze graag doen en waar ze goed in zijn. De wachtlijsten bij de poetsburo's worden niet beantwoord en be... ”
Fatima
“ Website funktioneert goed, snel iemand gevonden ,die bovendien zeer goed gewerkt heeft. Bovendien is de werknemer verzekerd enz ”
Yvan
“ Een leuke en aangename manier van werken. Op een legale manier een centje bijverdienen. ”
Wendy
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Deinze: geëvalueerd met 4.95 door 45 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Deinze, hulp in huis Deinze, huishoudpersoneel Deinze, goedkope huishoudhulp Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden