Vind de beste huishoudhulp in Deinze

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huishoudhulp in Nevele (9850) - Sven
Sven
5/5 · 5 reviews
9850 Nevele
poetsen is mijn hoofdberoep dus weet perfect wat word verwacht ik poets zowat alles van ramen tot auto garage schuren niets is mij teveel ik geniet elke dag van mijn werk poetsen is mijn leven
Huishoudhulp in Astene (9800) - Isabelle
Isabelle
5/5 · 5 reviews
9800 Astene
Hallo, Ik ben Isabelle en graag wil ik jullie ontlasten van een werkje dat misschien wordt uitgesteld of niet graag gedaan wordt..STRIJKEN Ik kan jullie daar bij helpen want ik doe dat met plezier! Laat maar komen “ de helpende hand “redt jullie 😊
Huishoudhulp in Astene (9800) - Bianca
Bianca
4.75/5 · 4 reviews
9800 Astene
Hoi ik werk in een slagerij en in men vrij uren strijk ik graag .. daarom ben ik bereid om jullie stijk te komen doen ik kan het zelf komen halen en weer weg doen en de strijk te doen naar jullie wensen
Huishoudhulp in Astene (9800) - Joanna
Joanna Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
9800 Astene
I have been working on cleaning for 6 years, I have a lot of experience in cleaning houses, flats, offices, offices and cleaning after construction. I like working and gaining new experience. Adapted to customer expectations. I do my best
Huishoudhulp in Hansbeke (9850) - Jolien
Jolien
4.67/5 · 3 reviews
9850 Hansbeke
Ik ben een persoon die oog heeft voor detail, ik strijk heel graag. Kleren moeten terug mooi in de kast komen. Ik wil graag mensen uit de noot helpen voor het strijkwerk.
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Severine
Severine
5/5 · 2 reviews
9800 Deinze
Dag iedereen, ik ben Severine en 36jaar. Ik ben zorgvuldig , gemotiveerd en vriendelijk. Ik strijk zeer graag. Graag had ik dit van thuis uit gedaan. Ik ben in het bezit van een wagen en ophalen is zeker geen probleem, dit aan 0,30€ per km
Huishoudhulp in Nevele (9850) - Jennifer
Jennifer
5/5 · 1 reviews
9850 Nevele
Ik ben een zeer proper iemand en maak heel graag schoon. Ik vind hier mijn rust in. Ik begrijp dat sommige gezinnen hier minder tijd voor hebben waardoor ik jullie graag wil helpen!
Huishoudhulp in Nevele (9850) - Aurélie
Aurélie
Nieuw
9850 Nevele
Hallo, Aurélie, 22 jaar! Ik heb gestuurd als voor grootkeuken kok, maar weet helaas nog niet wat mijn roeping is! Ik ga binnenkort gewoon als interim werken, zodat ik wat kan proeven van verschillende jobs, dus ook van het schoonmaken! Een ervaring rijker, en misschien wel mijn roeping! Ik heb een eigen wagen, dus verplaatsen is voor mij geen probleem!
Huishoudhulp in Zulte (9870) - Monika
Monika
Nieuw
9870 Zulte
Hey. Strijken is voor me geen enkel probleem. Heb al 7j ervaring en heb bij mijn thuis een heel goeie strijk plank en nieuwe stomstrijkijzer van Philis. Tot dan
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Elly
Elly
Nieuw
9800 Deinze
Hallo, ik bied u graag mijn diensten aan om u te helpen bij u thuis. Ik ben iemand die graag strijkt, aan een goed tempo werk en kwalitatatief werk aflevert.
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Valerie
Valerie
Nieuw
9800 Deinze
Ik strijk graag, af en toe heb ik wel tijd over voor nog een extra mand te strijken. Aangezien ik snel kan strijken is het dus zeker iets wat ik zeker zie zitten om te doen.
Huishoudhulp in Aarsele (8700) - Bianca
Bianca
Nieuw
8700 Aarsele
Hallo Ik ben zot van strijken daarom zoek ik een bijverdienste die ik van thuis uit kan doen... ik kom zelf de strijk ophalen en terug brengen indien dat kan
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Taissia
Taissia
Nieuw
9800 Deinze
Heb veel ervaring met kuisen, heb in grote fabrieken gewerkt of bij mensen thuis ook grote kuis gedaan. Weet welke producten te gebruiken om alles schoon en blinkent te maken!
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Jessica
Jessica
Nieuw
9800 Deinze
Koken en bakken is even ontspannen voor mij. Ik help u graag verder met een lekkere maaltijd. Ruime ervaring met allergeen vrij koken: altijd zonder melk. Glutenvrij, notenvrij, vegetarisch, vegan... Geef u wensen gerust door!
Huishoudhulp in Deinze (9800) - Kelly
Kelly
Nieuw
9800 Deinze
Alle strijkwerk is welkom. De klant zet de mand af en die wordt asap gestreken zodat de klant deze dan tijdig kan komen ophalen. Mits overleg is ophalen of terugbrengen van de strijk door mij ook eventueel mogelijk.

Huishoudhulp Deinze: geëvalueerd met 4.92 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen: huishoudhulp Deinze, hulp in huis Deinze, huishoudpersoneel Deinze, goedkope huishoudhulp Deinze,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Thomas raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Frans raadt Saliha aan Saliha
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Strijkhulp
Lisa raadt Karine aan Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Deinze in?

Onder huishoudhulp Deinze vallen er heel wat klusjes. Een huishoudhulp in Deinze kan u met allerlei klusjes bijstaan, zoals met het poetsen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Deinze kan trouwens meer dan alleen poetsen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Deinze kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Deinze heeft dus meerdere vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Deinze een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke klusjes en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Deinze doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Deinze heel wat klusjes op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Deinze allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verscheidene klusjes inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Deinze zo speciaal maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Deinze kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u bijstaan bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van het avondeten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Deinze inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp in Deinze aanneemt, hangt af van wat u wilt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Deinze in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien frequenter iemand inschakelen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke taken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om huishoudelijke hulp in te schakelen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Deinze. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Deinze. Zij weten precies hoe ze u kunnen bijstaan met uw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Deinze?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Deinze kosten? Een huishoudhulp in Deinze inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Deinze juist kost, hangt af van verscheidene factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verscheidene prijsaanbiedingen.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Deinze kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsaanbiedingen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Deinze
T-shirts strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitvoerig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ruiten wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Deinze inschakelen kan in prijs afwisselen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract heeft ook een impact op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Deinze kunnen ook afwisselen naargelang de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verscheidene huishoudhulpen in Deinze aan verscheidene tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand inschakelen om uw woning te poetsen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan klaarmaken? Of iemand die naast het poetsen ook uw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen lappen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Deinze. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsaanbiedingen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Deinze

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden