huishoudhulp Elsene

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Elsene

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Elsene

Huishoudhulp in Sint-joost-ten-node (1210) - Matthias
Matthias
Sint-joost-ten-node
5/5 (8 reviews)
Ik ben reeds bij veel mensen gaan schoonmaken en opruimen. Kortweg het huishouden gaan doen. Ik heb een basis van koken maar ben zeker geen sterrenchef. Ik poets ook graag uw auto. Wie rijdt er nu niet graag in een propere auto ( zowel interieur als exterieur
Huishoudhulp in Sint-niklaas (9100) - Khadija
Khadija
Sint-niklaas
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ga mij even voorstellen ik ben Khadja en heb heel veel ervaring in de Marokkaanse keuken. Met de juiste ingrediënten maak ik een typisch Marokkaanse gerecht. Ik heb ook jaren ervaring in huishoudelijke taken. Grts
Huishoudhulp in Sint-joost-ten-node (1210) - Linda
Linda
Sint-joost-ten-node
5/5 (1 reviews)
Ik strijk bijna elke dag thuis, ik weet hoe hoog en hoe laag ik de temperatuur moet zetten bij elk materiaal, om ervoor te zorgen dat ik niet verbrand.
Huishoudhulp in Etterbeek (1040) - Viviana
Viviana
Etterbeek
5/5 (1 reviews)
Soy buena en lo que hago,lo sé hacer bien y me esmero porque todo lo que hago quedé muy bien,soy dedicada,responsable,puntual. Pero sobre todo me esfuerzo por aprender más de lo que se y aprendo muy rápido.
Huishoudhulp in Brussel (1000) - Israel
Israel
Brussel
5/5 (1 reviews)
I like clean enviroments. I am fan about deep clean. Since child I was taught to do well cleaning in all house and car, I have no disgust of anyhing so I can clean almost everything.
Huishoudhulp in Elsene (1050) - Shannon
Shannon
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik ben een hobbykok die elke dag haar eigen potje kookt. Ik ben niet bang om te experimenteren in de keuken. Mijn specialiteit is de Italiaanse keuken, maar ook de Belgische, Mexicaanse en Thaise keuken komen hier vaak aan bod. Ik ben het gewoon om voor 1 tot 3 personen te koken.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Etterbeek (1040) - Elisabeth
Elisabeth
Etterbeek
Nieuw
More then 10 years of experiences. I worked at the hotel as a houskeeper as well as I worked temporary for more then 15 stable clients in their househoulds. Im energetic and responsible with a good eye for details.
Huishoudhulp in Sint-gillis (1060) - Florence
Florence
Sint-gillis
Nieuw
Ik heb geen werk ervaring met kuisen, maar thuis kuis ik altijd het huis. En op school heb ik geleerd om een groot-keuken op te kuisen. En op stage en werk heb ik ook geleerd om zalen en keukens op te kuisen.
Huishoudhulp in Etterbeek (1040) - Saskia
Saskia
Etterbeek
Nieuw
Hallo ik ben zorgkundige van beroep, ik ben nu werknemer in een woonzorgcentrum maar heb ook al bij mensen thuis gewerkt , ook heb ik een diploma hotel, als hulpchef in de keuken. Koken kan ik zonder probleem
Huishoudhulp in Ukkel (1180) - Ine
Ine
Ukkel
Nieuw
Als opvoeder/begeleider heb ik ervaring opgedaan met het strijken. Ik wil daar dus zeker bij helpen. Ik ben ook zeker bereid om bij te leren. Het werkt ook ontspannend bij mij. Laat gerust iets weten als je interesse hebt.
Huishoudhulp in Anderlecht (1070) - Steve
Steve
Anderlecht
Nieuw
J'ai travailler au pressing aussi 03 ans d'affiler durant mon parcours secondaire. Je garde de ce fait des techniques et la. Maitrise des techniques de nettoyage des maisons pour un resultat impecable.
Huishoudhulp in Sint-gillis (1060) - Ayemnakou
Ayemnakou
Sint-gillis
Nieuw
Bonjour je travail actuellement comme ménagère. En plus de faire toute l'entretien de la maison , la cuisine. Les toilettes, je sais faire le repassage et plus encore le rangement dans les armoires. Je peux conduire et chercher les enfants à lzcole5 ou les garder à la maison. Merci
Huishoudhulp in Ukkel (1180) - Tessa
Tessa
Ukkel
Nieuw
In de mode-opleiding die ik volg leer ik niet alleen het ontwerpen van kledij maar ook stiktechnieken. Hierin ben ik best goed geworden, en ik vind het vooral heel aangenaam om me hiermee bezig te houden. Mode is een passie van mij. Ik kan je dus ook helpen met stijladvies en uw uiterlijk voorkomen verzorgen of het reorganiseren van uw kledingkast.
Huishoudhulp in Sint-gillis (1060) - Mumba eva
Mumba eva
Sint-gillis
Nieuw
Beste, de keuzes die ik gemaakt heb zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen (thuis dus). Ik heb heel wat vrienden en familieleden daarmee geholpen, en als ik dichtstbijzijnde mensen kan helpen voor een beetje geld, is het perfect.
Huishoudhulp in Buizingen (1501) - Lisbeth
Lisbeth
Buizingen
Nieuw
Zelf hou ik van een schoon huis en ik zit er zeker niet mee in om je te helpen. Al helemaal hou ik van hele vuile dingen proper maken. Ik help je het liefst met een eenmalige opkuis van vuile ruimtes.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Elsene: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Elsene, hulp in huis Elsene, huishoudpersoneel Elsene, goedkope huishoudhulp Elsene,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Elsene in?

Onder huishoudhulp Elsene vallen er heel wat zaken. Een huishoudhulp in Elsene kan jou met allerlei zaken helpen, zoals met het kuisen van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Elsene kan trouwens meer dan alleen kuisen. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Elsene kunnen zelfs helpen met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Elsene heeft dus meerdere talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Elsene een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke zaken en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Elsene doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Elsene heel wat zaken doen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Elsene allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verscheidene zaken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Elsene zo bijzonder maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Elsene kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou helpen bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van het avondeten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Elsene inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je een huishoudhulp in Elsene inschakelt, hangt af van wat je nodig hebt. Schakel je elke week een huishoudhulp in Elsene in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien frequenter iemand aannemen voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Elsene. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Elsene. Zij weten precies hoe ze jou kunnen helpen met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Elsene?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Elsene kosten? Een huishoudhulp in Elsene inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Elsene juist kost, hangt af van verscheidene factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je verscheidene prijsaanbiedingen.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Elsene kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsaanbiedingen. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Elsene
Hemden strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten gereedmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Elsene inschakelen kan in prijs verschillen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract is ook van belang voor de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Elsene kunnen ook verschillen naargelang de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt verscheidene huishoudhulpen in Elsene aan verscheidene tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag iemand inschakelen om jouw woning te kuisen? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan klaarmaken? Of iemand die naast het kuisen ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het kuisen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen poetsen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Elsene. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsaanbiedingen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Elsene

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Elsene

Power wash/clean wooden terrace on flat roof - Huishoudhukp - Households - To clean : House/apartment - Cleaning windows in apartment - Fully clean apartment - Groot raam kuisen - Gezocht: strijkers regio Brussel - Gezocht: Schoonmakers regio Brussel - Cleaning person - Quitter l'appartement - besoin d'un bon nettoyeur - Poetsvrouw - Regular cleaning professional needed - Aide ménagère pour 1 service - Nettoyage maison - Job - Strijken - Regular cleaning professional - House cleaning plus windows - Poetshulp 1 dag - Poesthulp 1 dag - Nettoyage a Ixelles, qqs heures Mercredi 4 aout - Eindschoonmaak appartement 70m2 (grotendeels leeg) 23 of 25 juni - nettoyage appartement + fenetres - Nettoyage appartement - Schoonmaak ramen (20m²) - Hulp gezocht bij ramen lappen op 2e verdieping via buitenkant (!) gebouw - Clean apartment & windows (2) - Nettoyage vitre - Poetshulp Elsene gezocht (2-wekelijks) - Clean apartment & windows - Cleaning and watering plants - Schoonmaken & plantjes water geven - Cleaning lady/man small apartment - cleaning - Ramen volledig kuisen - Grote kuis voor verhuis - Kuishulp nodig - Strijkhulp - Poetsvrouw voor apartement gezocht - Opkuis appartement papa - rits vervangen - Schoonmaken - Huis/appartement in Elsene (1050) - Schoonmaken - Huis/appartement in Elsene (1050) - Kitchen Cleaning - Strijken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden