huishoudhulp Sint-truiden

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Sint-truiden

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Sint-truiden

Huishoudhulp in Borgloon (3840) - Nidal f.a
Nidal f.a Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgloon
4.75/5 (4 reviews)
Uw vrije tijd is geen huishouding, laat deze taak aan ons over... Onder deze slogan is het mijn werk om al het huis- en kantoorwerk van schoonmaak over te laten aan mijn bedrijf. Ik heb hiervoor de nodige ervaring en kunde.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Anita
Anita
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Ik kan kleren herstellen heb de nodigen naaimachines kan zoal broeken korter maken of ritsen in zetten, Heb 12 jaar in naaifabriek gewerkt en deed al het binnenwerk van in jas dus in volledige voering
Huishoudhulp in Zoutleeuw (3440) - Martine
Martine
Zoutleeuw
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Martine en 54 jaar. Zorg je voor je partner of ouder(s) en wil je op zaterdag of zondag een dagje voor jezelf dan spring ik graag in en zorg voor je partner of ouder. Heb geen specifieke opleiding maar een goed hart en veel empathisch vermogen. Ik beschik over een auto dus verplaatsing is geen probleem. vriendelijke groeten, Martine
Huishoudhulp in Attenhoven (3404) - Valerie
Valerie
Attenhoven
5/5 (1 reviews)
Hallo, heb je een drukke agenda waardoor de was al eens kan opstapelen of lukt het je niet om de was te strijken door ziekte of dergelijke dan ben ik er om in te springen en dit voor jou weg te strijken.
Huishoudhulp in Alken (3570) - Ine
Ine
Alken
5/5 (1 reviews)
Hallo! Even geen zin in koken? Of even hulp nodig? ik spring gerust een handje bij. Koken is niet altijd evident. De genen van dagvers koken zijn keer op keer doorgegeven en ik kook zelf ook zo goed als altijd dagvers! I beschik over een wagen en heb dus geen probleem om tot bij jullie te komen.
Huishoudhulp in Brustem (3800) - Dominique
Dominique
Brustem
5/5 (1 reviews)
Het leven is altijd net iets aangenamer als je kan thuiskomen in een pasgepoetste woning. Ik help u graag zodat u hiervan kan genieten en tijd heeft voor wat ontspanning. Groetjes Dominique
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Brustem (3800) - Sophie
Sophie
Brustem
5/5 (1 reviews)
Ik werk deeltijds met variabele uren en heb nog wat tijd over. Strijken doe ik dolgraag. En waarom niet een strijkje voor andere doen ! Was kan eventueel gehaald en terug gebracht worden na afspraak. Ook mag die zelf gebracht worden en afgehaald na afspraak. Samen bespreken we he wel wat het beste past !
Huishoudhulp in Duras (3803) - Anna
Anna
Duras
5/5 (1 reviews)
Ik strijk graag - sommige noemen het een hobby van mij. Hemden, tshirts, jurken, of lakens. Het maakt helemaal niet uit. Ik doe dat terwijl je werkt/ontspan/speelt met kinderen...
Huishoudhulp in Budingen (3440) - Jessica
Jessica
Budingen
5/5 (1 reviews)
Ik ben Jessica 22jaar. Naast mijn fulltime job heb ik wat vrij tijd om je te helpen te kuisen/op te ruimen. Dus als je zelf weinig tijd hebt om zulke dingen te doen. Geef maar een seintje en ik help met plezier.
Huishoudhulp in Nieuwerkerken (3850) - Christine
Christine
Nieuwerkerken
5/5 (1 reviews)
Ik ben erg flexibel qua dagen dat de strijk terug opgehaald moet worden. Binnen een bepaalde afstand kan de strijk wel opgehaald en teruggebracht worden.
Huishoudhulp in Runkelen (3803) - Mieke
Mieke
Runkelen
Nieuw
Hallo iedereen, ik ben Mieke en ik werk als verpleegkundige in een woonzorgcentrum. Ik ben op zoek naar een bijverdienste, omdat ik een huis ga bouwen en dus wel extra centjes ga nodig hebben. Ik ben 27 jaar en woon in Sint-Truiden. Ik ben geduldig en behulpzaam.
Huishoudhulp in Engelmanshoven (3800) - Dominique
Dominique
Engelmanshoven
Nieuw
Hallo, ik ben Dominique uit Engelmanshoven (Sint-Truiden)(46j). Behaalde diploma secretariaat-Talen A1 (3-talig). Ik ben een vriendelijk, integer, gemotiveerd en punctueel persoon. Je kan een beroep op mij doen voor alles wat met dieren te maken heeft, huishouden runnen (poetsen, strijken, koken, boodschappen doen), oppas (kinderen, bejaarden) en alle administratieve taken.
Huishoudhulp in Gorsem (3803) - Noemi
Noemi
Gorsem
Nieuw
Hallo iedereen! Ik ben een jonge meid die graag hier en daar wat bijklust om het onderhoud van mijn Volkswagen busje te bekostigen. Ik heb vroeger als studente dierenzorg heel lang voor honden en katten gezorgt terwijl de baasjes waren gaan werken, maar ik schrik er ook niet van terug om mijn handen uit de mouwen te steken voor het poetsen of helpen met afwassen in de horeca. :-)
Huishoudhulp in Heers (3870) - Jeroen
Jeroen
Heers
Nieuw
Hallo! Mijn naam is Jeroen! Ik heb veel ervaring in schoonmaken! Ik heb oog voor detail, en ben een perfectionist. Bij mij is hygiene zeer belangrijk. Perfect u's net niet goed genoeg. Ik zou graag voor u willen werken! Aarzel niet me te contacteren.
Huishoudhulp in Engelmanshoven (3800) - Zita
Zita
Engelmanshoven
Nieuw
Ik heb in een rusthuis gewerkt en moets elke dag veel kamers,badkamers,gangen, afstoffen, ik moets op 2uur tijd 10 kamers poetsen zn s’morgens ook koffie geven enzo
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Sint-truiden

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Website funktioneert goed, snel iemand gevonden ,die bovendien zeer goed gewerkt heeft. Bovendien is de werknemer verzekerd enz ”
Yvan
“ Een leuke en aangename manier van werken. Op een legale manier een centje bijverdienen. ”
Wendy
“ Super makkelijk platform om iemand te vinden die je kan helpen. Heb het toevallig ontdekt en ga er zeker nog gebruik van maken. Misschien ook als dienstverlener zelfs. Een ontdekking! ”
Vasilica Crina
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Sint-truiden: geëvalueerd met 4.98 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Sint-truiden, hulp in huis Sint-truiden, huishoudpersoneel Sint-truiden, goedkope huishoudhulp Sint-truiden,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden