huishoudhulp Brussel

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Brussel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Brussel

Huishoudhulp in Schaarbeek (1030) - Jeanette
Jeanette
Schaarbeek
4.67/5 (12 reviews)
Ik heb in restaurants gewerkt en weet veel over gezonder voeding. O.a. ook vegetarisch en ayurvedisch. Maar ook gewone 'huismanskost': aardappelen groente en vlees.
Huishoudhulp in Sint-joost-ten-node (1210) - Matthias
Matthias
Sint-joost-ten-node
5/5 (8 reviews)
Ik ben reeds bij veel mensen gaan schoonmaken en opruimen. Kortweg het huishouden gaan doen. Ik heb een basis van koken maar ben zeker geen sterrenchef. Ik poets ook graag uw auto. Wie rijdt er nu niet graag in een propere auto ( zowel interieur als exterieur
Huishoudhulp in Sint-jans-molenbeek (1080) - Abdellah
Abdellah
Sint-jans-molenbeek
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb ervaring met het professioneel schoonmaken van grote en kleine bedrijven en particuliere woningen. Ik heb gewerkt bij het welbekende schoonmaak bedrijf GOM. Ik ben zeer flexibel en help u graag! Met vriendelijke groeten
Huishoudhulp in Sint-jans-molenbeek (1080) - Maya
Maya
Sint-jans-molenbeek
5/5 (2 reviews)
Geen tijd om te strijken? Laat mij die drie manden propere was maar wegwerken! Ik heb zelf geen strijkijzer, maar doe met veel plezier bij jou thuis alle kreuken verdwijnen.
Huishoudhulp in Sint-niklaas (9100) - Khadija
Khadija
Sint-niklaas
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ga mij even voorstellen ik ben Khadja en heb heel veel ervaring in de Marokkaanse keuken. Met de juiste ingrediënten maak ik een typisch Marokkaanse gerecht. Ik heb ook jaren ervaring in huishoudelijke taken. Grts
Huishoudhulp in Schaarbeek (1030) - Leni
Leni
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Ik ben geen grote tuinman, maar voor het opruimen van bladeren, gras afdoen of de dakgoot uit te kuisen kan je zeker een beroep doen op mij. Ik heb zelf ook een kleine tuin waar ik het graag netjes heb en net ook een klein moestuintje ben gestart. Ook voor andere kleine opkuiswerken kan je met contacteren. Ik beschik over een wagen, Brussel en Vlaams-Brabant zijn voor mij vlot bereikbaar.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Schaarbeek (1030) - Zino
Zino
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Zino, 24 jaar oud en wonende te Brussel. Ik heb een auto en rijbewijs, dus ik verplaats me waar nodig. Ik ben nog maar net afgestudeerd als communicatie manager. En momenteel ingeschreven als werkzoekende. Daarom ben ik op zoek naar een kleinigheidje om bij te verdienen voor een grote reis vooraleer ik aan het 'echte werk' begin.
Huishoudhulp in Sint-joost-ten-node (1210) - Linda
Linda
Sint-joost-ten-node
5/5 (1 reviews)
Ik strijk bijna elke dag thuis, ik weet hoe hoog en hoe laag ik de temperatuur moet zetten bij elk materiaal, om ervoor te zorgen dat ik niet verbrand.
Huishoudhulp in Etterbeek (1040) - Viviana
Viviana
Etterbeek
5/5 (1 reviews)
Soy buena en lo que hago,lo sé hacer bien y me esmero porque todo lo que hago quedé muy bien,soy dedicada,responsable,puntual. Pero sobre todo me esfuerzo por aprender más de lo que se y aprendo muy rápido.
Huishoudhulp in Brussel (1000) - Israel
Israel
Brussel
5/5 (1 reviews)
I like clean enviroments. I am fan about deep clean. Since child I was taught to do well cleaning in all house and car, I have no disgust of anyhing so I can clean almost everything.
Huishoudhulp in Elsene (1050) - Shannon
Shannon
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik ben een hobbykok die elke dag haar eigen potje kookt. Ik ben niet bang om te experimenteren in de keuken. Mijn specialiteit is de Italiaanse keuken, maar ook de Belgische, Mexicaanse en Thaise keuken komen hier vaak aan bod. Ik ben het gewoon om voor 1 tot 3 personen te koken.
Huishoudhulp in Schaarbeek (1030) - Maui
Maui
Schaarbeek
Nieuw
Lekker en gezond koken kreeg ik met de paplepel (letterlijk en figuurlijk) ingegoten. Mijn beide ouders eten vegetarisch, maar gaven mij als kind de keuze over het al dan eten van vlees. Koken was thuis altijd een plezier en het resultaat een regenboog aan kleuren en smaken. Die sensatie wil ik mijn gasten graag laten meegeven!
Huishoudhulp in Etterbeek (1040) - Elisabeth
Elisabeth
Etterbeek
Nieuw
More then 10 years of experiences. I worked at the hotel as a houskeeper as well as I worked temporary for more then 15 stable clients in their househoulds. Im energetic and responsible with a good eye for details.
Huishoudhulp in Brussel (1000) - Alma
Alma
Brussel
Nieuw
Your favorite clothes and garments need special attention? Want your towels and bed sheets to be perfectly soft and nicely ironed? Invite me! Ironing is very important segment of keeping your clothes neat and always like new. I have experience with all materials, especially silk and sensitive items, I am precise and patient and ironing is my favorite household job.
Huishoudhulp in Sint-jans-molenbeek (1080) - Rik
Rik
Sint-jans-molenbeek
Nieuw
Goeiedag, mijn naam is Rik. Ik help graag mensen bij het huishouden die deze taken minder makkelijk kunnen uitvoeren. Ik ben correct, hulpvaardig en heb oog voor detail.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Brussel: geëvalueerd met 4.96 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Brussel, hulp in huis Brussel, huishoudpersoneel Brussel, goedkope huishoudhulp Brussel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Brussel in?

Onder huishoudhulp Brussel vallen er heel wat taken. Een huishoudhulp in Brussel kan jou met allerlei taken assisteren, zoals met het schoonmaken van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Brussel kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Brussel kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Brussel heeft dus meerdere vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Brussel een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke taken en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Brussel doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Brussel heel wat taken op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Brussel allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verscheidene taken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Brussel zo speciaal maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Brussel kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou assisteren bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van het avondeten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Brussel inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je op een huishoudhulp in Brussel beroep doet, hangt af van wat je nodig hebt. Schakel je elke week een huishoudhulp in Brussel in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien frequenter iemand inschakelen voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis piekfijn in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Brussel. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Brussel. Zij weten precies hoe ze jou kunnen assisteren met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Brussel?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Brussel kosten? Beroep doen op een huishoudhulp in Brussel is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Brussel juist kost, hangt af van verscheidene factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je verscheidene prijsvoorstellen.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Brussel kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsvoorstellen. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Brussel
Kleedjes strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten gereedmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Brussel inschakelen kan in prijs verschillen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Brussel kunnen ook verschillen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt verscheidene huishoudhulpen in Brussel aan verscheidene tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag beroep doen op iemand om jouw woning te poetsen? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan klaarmaken? Of iemand die naast het schoonmaken ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen poetsen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Brussel. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Brussel

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Brussel

eindschoonmaak - Nettoyage espace galerie (3) - Nettoyage espace galerie aujourd'hui - schoonmaak - Cleaning the Studio - Nettoyage - Poetshulp (13) - Schoonmaak - Nettoyage espace galerie (2) - Nettoyage appartement - schoonmaak Hooistraat Brussel - Kamers schoonmaak en lakens verversen - Poetshulp (12) - Kamers kuisen en lakens verversen - Poetshulp (11) - Cleaning of apartment before moving in - strijk lakens en fijne kleding-handwas 4h/mnd - Nettoyage espace galerie - 1x/maand schoonmaak appartement - Poetshulp (10) - Grondige schoonmaak studio 40m2 - Poetshulp (9) - Strijkdienst met ophaalservice - Strijken - Poetshulp (8) - Cleaning - Appartement schoonmaken/nettoyer appartement - Poetshulp (7) - kleine oplage van een broek voor klein modemerk - Poetshulp (6) - Poetshulp (5) - Schoonmaak appartement 1 x per 14 dagen - Poetsen op klein appartement dichtbij park Ambiorix (2) - Een eenvoudige jurk voor het huwelijk van mijn dichter - schoonmaken ingang (2) - seeking experienced cleaning person - needing help with packing an office,flat &cleaning - Poetsen op klein appartement dichtbij park Ambiorix - aide pour preparation demenagment - URGENT someone to pack office paper - Huishoudhulp halve dag Brussel - Grote schoonmaakbeurt ivm verhuis - strijkhulp - Huwelijksfeest +|- 100 mensen - schoonmaken ingang - Nettoyage de fin de bail - Huishoudhulp - Schoonmaak en sorteren documenten - Poetshulp (4) - Zoek iemand om schoon te maken - Schoonmaken appartement - Poetshulp (3) - Poetshulp (2) - Appartement 120m2 - Strijken hemden/kostuum - Op zoek naar een kleermaker om mijn Ikea gordijnen in te korten - À la recherche d'un tailleur raccourcir les rideaux de fenêtre trop longs - Schoonmaak appartement - Poetsen van cohousing / dringend op zoek - Poetshulp - Grondig kuisen - Schoonmaken! - Grondig kuisen 1 kamer , 2 toiletten en 1 badkamer - Un gateau festif - Kuiskracht gezocht in centrum Brussel - simple retouche 5 pantalons /broeken inkorten - A very dirty 6m2 cave - Mantel repareren binnen kant - Appartement in centrum Bruss. op regelmatige basis - Poetsvrouw - Schoonmaken (6) - Poetshulp halve dag - wekelijkse schoonmaak appartement - schoonmaken van apartement - Schoonmaken (5) - Gordijnen inkorten - Gordijnen inkorten - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Strijkhulp - Schoonmaken appartement na verhuur - Cleaning a room - Cleaning a studio - Gordijnen (+/-6m) opnaaien / Coudre rideaux (6m) - Poetsvrouw - Poetshulp/ femme de ménage - Schoonmaken (4) - Kuis na Verhuis - Schoonmaak - Schoonmaken (3) - Poetshulp Centrum Brussel - Poetshulp - Schoonmaken (2) - Cleaning services - ramen poetsen - Strijk ophalen/terugbrengen op het werk - Schoon maken keuken en huis - Huis schoonmaken na verhuis - Schoonmaken - Kuisen restaurant pand - Schoon maken / Nettoyage
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden