Vind de beste huishoudhulp in Aalst

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Augusta
Augusta
4.92/5 · 13 reviews
9300 Aalst
Ik heb veel jaar ervaring in professioneel strijken en ik kan heel goed uw kleren zorgen voor een lange leven geven , ik kan ook bij me thuis de strijk maken 😊
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Karin
Karin
4.92/5 · 12 reviews
9300 Aalst
Hulp nodig bij het koken of graag een warme maaltijd kant en klaar? Dan bent ik de persoon die hiervoor graag zorgt. Heb aanzienlijk wat ervaring en kan deze eveneens overbrengen naar mensen. Koken voor meerdere personen lukt me evenzeer. Ik ben evneeens bereid vooraf de boodschappen te doen. Misschien tot gauw, groetjes, Karin
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Inez
Inez
5/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Ik kook al sinds kleins af aan. De kooklessen op school hebben mijn vaardigheden nog verbetert. Nu ben ik een hobbykok en vooral bakker. Pateekes, taarten, enz! Altijd lekker en decoratief. Met plezier en liefde gebakken voor verjaardagen, feestjes, geboortes,...
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Sandra
Sandra
5/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Hallo Ik ben sandra en werk als strijkster in een strijkatelier ,heb 8 jaar ervaring, nu zoek ik extra strijkwerk . Heb je geen tijd of doe je het niet graag? Daar kan ik bij helpen en de strijk voor u doen bij mij thuis .
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Herman
Herman
5/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Mister proper is aanwezig! 😄 ik ben zo goed als een prof in het schoonmaken! Ik doe dit heel efficiënt en heel vlot/ nauwkeurig! U kunt altijd op mij rekenen!
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Odia
Odia
4.0/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Ik heb zelf een grote familie, heb enkel broers. Ik sta feitelijk in voor het huishouden. Daarnaast heb ik als student altijd gewerkt voor IRIS . U kunt op mij rekennen.
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Nele
Nele
Nieuw
9300 Aalst
Indien iemand geen tijd heeft om zijn berg strijk weg te werken, help ik graag een handje!
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Sarah
Sarah
Nieuw
9300 Aalst
Hey iedereen, ik kook enorm graag en lekker al sinds mijn 10 jaar. Wil jij mijn kookkunsten proeven? Het gaat je zeker niet teleurstellen. Ik kan simpele gerechtjes maken alsook wat meer complexere dingen.
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Lisa
Lisa
Nieuw
9300 Aalst
Strijken is een van de dingen die ik zonder veel gezaag doe, al van kleins af help ik thuis in het huishouden. Strijken is een van mijn favoriete bezigheden geworden.
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Anissa
Anissa
Nieuw
9300 Aalst
Positief ingesteld, zou met veel plezier voor u willen werken! Ik ben 20 jaar oud en alles proper zien is voor mij echt een passie! Ik hou er van om andere mensen te kunnen helpen !
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Nuria
Nuria
Nieuw
9300 Aalst
Ik heb al een paar jaar ervaring met schoonmaak toen ik nog student was. Bovendien ben ik een heel net en propere persoon dus voer ik taken tot het uiterste uit.
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Stephanie
Stephanie
Nieuw
9300 Aalst
Aangezien ik heel graag strijk en ik als mama van 2 meisjes dit ook vaak doe wil ik zeker mijn diensten aanbieden om voor andere te strijken. Ook in de vakantie kan ik overdag meerdere manden strijken aangezien ik dit van thuis kan doen zn mijn dochters terwijl hun mama niet moeten missen
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Mieke
Mieke
Nieuw
9300 Aalst
Is koken een probleem ,kan u dit niet wegens ziekte of gewoon omdat het niet lukt..dan zal je geen honger lijden met mij in de buurt ..een vers soepje,patatje of noem maar op ,bij mij staat de stoofpot er vlug op 😋
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Maria
Maria
Nieuw
9300 Aalst
Ik ben gepassioneerd over het schoonmaken van voedsel Ik ben een goede kok Ik heb 2 jaar in een restaurant gewerkt, ik wil elke dag werken als ik kan, ik ben nieuw in de regio Aalst en ik wil graag geld verdienen
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Belba
Belba
Nieuw
9300 Aalst
Dag! Ik werk al 15 jaar als parttime schoonmaker en kleermaker voor particulieren en zou graag fulltime willen werken. Positieve houding. Ik zou graag voor je werken!Ik ben altijd beschikbaar en klaar om naar al uw verzoeken te luisteren.

Huishoudhulp Aalst: geëvalueerd met 4.81 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen: huishoudhulp Aalst, hulp in huis Aalst, huishoudpersoneel Aalst, goedkope huishoudhulp Aalst,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Thomas raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Frans raadt Saliha aan Saliha
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Strijkhulp
Lisa raadt Karine aan Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Aalst in?

Onder huishoudhulp Aalst vallen er heel wat diensten. Een huishoudhulp in Aalst kan u met allerlei diensten helpen, zoals met het schoonmaken van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Aalst kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Aalst kunnen zelfs helpen met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Aalst heeft dus meerdere talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Aalst een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke diensten en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Aalst doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Aalst heel wat diensten op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Aalst allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere diensten inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Aalst zo speciaal maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Aalst kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u helpen bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Aalst inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp in Aalst aanneemt, hangt af van wat u wenst. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Aalst in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien frequenter beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke taken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis piekfijn in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Aalst. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Aalst. Zij weten precies hoe ze u kunnen helpen met uw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Aalst?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Aalst kosten? Beroep doen op een huishoudhulp in Aalst is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Aalst juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u meerdere prijsoffertes.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Aalst kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsoffertes. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Aalst
Hemden strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten gereedmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ruiten wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Aalst inschakelen kan in prijs afwisselen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract is ook van belang voor de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Aalst kunnen ook afwisselen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt meerdere huishoudhulpen in Aalst aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand inschakelen om uw woning te poetsen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe het avondeten kan klaarmaken? Of iemand die naast het schoonmaken ook uw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen poetsen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Aalst. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Aalst

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Aalst

Strijk hemden - de Clippele Marguerite - Huishoudhulp - Strijk aan huis of in de buurt - Schoonmaak - Stofzuigen en dweilen - Stofzuigen en dweilen - Kleedje op maatv - Kleedje maken geen herstellingen - Strijken (3) - Hulp bij het strijkwerk - Strijken (2) - Strijken - schoonmaak - Strijkhulp & en plooien aan huis - Kelder opkuizen - Schoonmaak - Schoonmaak volledig huis - Schoonmaak huis - Dringend betrouwbare poetshulp nodig - Poetshulp gezocht Aalst - arbeider - schoonmaken huis - dekens aanpassen - schoonmaak - Schoonmaak van kleine loft - Schoonmaken - poetser - Vraag voor poetshulp - poetshulp - Schoonmaakster gezocht - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen (6) - Huishoudhulp gevraagd - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen (5) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen (4) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen (3) - Schoonmaakster Gezocht - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen (2) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Strijken - broeken inkorten en nieuwe rits plaatse - Diner met aperitief, hoofdgerecht en dessert - Gordijnen in twee splitsen en stikken - Jeans broeken inkorten met originele boord onderaan de broek - Grote Lenteschoonmaak - Hulp voor poetsen - Inkorten van 2 overgordijnen 2×1meter50 - Huishoudhulp gezocht - Opkuis gemeenschappelijke delen appartement
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden