huishoudhulp Aalst

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Aalst

Huishoudhulp in Aalst (9300) - Walido
Walido
Aalst
4.94/5 (36 reviews)
Wij doen haal en breng service! We halen de kleren bij u thuis op(moet gewassen kledij zijn) en brengen het weer volledig netjes terug! Wij bezitten namelijk een professionele stoommachine waardoor we u kleren weer tot leven brengen helemaal kreukelvrij en zo goed al nieuw volledig streeploos. Ik sta graag tot uw dienst. Laat me maar weten.
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Augusta
Augusta
Aalst
4.95/5 (19 reviews)
Ik heb veel jaar ervaring in professioneel strijken en ik kan heel goed uw kleren zorgen voor een lange leven geven , ik kan ook bij me thuis de strijk maken 😊
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Karin
Karin
Aalst
4.93/5 (14 reviews)
Hulp nodig bij het koken of graag een warme maaltijd kant en klaar? Dan bent ik de persoon die hiervoor graag zorgt. Heb aanzienlijk wat ervaring en kan deze eveneens overbrengen naar mensen. Koken voor meerdere personen lukt me evenzeer. Ik ben evneeens bereid vooraf de boodschappen te doen. Misschien tot gauw, groetjes, Karin
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Anita
Anita
Aalst
5/5 (3 reviews)
Hallo ik heb een strijkatelier bij me thuis . binnenbrengen kan wanneer jullie tijd hebben ook savonds afhalen ook steeds heel flexibel .Dus laat maar horen als je wilt dat ik je strijk doe
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Jovanni
Jovanni
Aalst
4.33/5 (3 reviews)
Ik weet wat ik doe in een keuken. Lukt het je niet om zelf te koken, dan kan ik je helpen bij het gereedmaken. Wilt u leren een steak saignant af te bakken help ik je ook graag verder.
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Jusuf
Jusuf
Aalst
4.5/5 (2 reviews)
Ik ben heel nauwkeurig wanneer ik werk . Ik probeer altijd het beste van mezelf uit te halen . Stofzuigen en strijken zijn mijn sterkste kanten . Als je mij aanneemt dan zal je al snel content zijn 😁.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Aalst (9300) - Haincha
Haincha
Aalst
5/5 (2 reviews)
Een proper huisje is altijd aangenaam. Zeker nu ik zelf alleen woon met twee kindjes en een (ruivende) hond hecht ik er belang aan dat alles altijd proper ligt. Ik help u graag indien u extra hulp nodig hebt. Aarzel niet om mij te contacteren.
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik kook al sinds kleins af aan. De kooklessen op school hebben mijn vaardigheden nog verbetert. Nu ben ik een hobbykok en vooral bakker. Pateekes, taarten, enz! Altijd lekker en decoratief. Met plezier en liefde gebakken voor verjaardagen, feestjes, geboortes,...
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Sandra
Sandra
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik ben sandra en werk als strijkster in een strijkatelier ,heb 8 jaar ervaring, nu zoek ik extra strijkwerk . Heb je geen tijd of doe je het niet graag? Daar kan ik bij helpen en de strijk voor u doen bij mij thuis .
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Herman
Herman
Aalst
5/5 (1 reviews)
Mister proper is aanwezig! 😄 ik ben zo goed als een prof in het schoonmaken! Ik doe dit heel efficiënt en heel vlot/ nauwkeurig! U kunt altijd op mij rekenen!
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Anissa
Anissa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik reinig zetels, stoelen, matrassen en auto stoelen ook volledige reiniging doe ik ook. Hiervoor meen ik zelf mijn materiaal mee. Voorbeelden van mijn werk zijn beschikbaar. U kunt me inschakelen voor het reinigen van verschillende zaken.
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Ilse
Ilse
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik strijk enorm graag daarom lijkt het me wel wat om hiermee andere mensen een dienst te bewijzen en ondertussen zelf een centje bij te verdienen. De strijk moet wel zelf gebracht en opgehaald worden.
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Brian
Brian
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik werk van thuis uit voor mensen die het heel druk hebben of zelf moeilijkheden hebben Zoals bijvoorbeeld ik help 1 gezin waar de mama in een rust huis is en wat hulp kan gebruiken om de kleren van de mama proper te maken Er kunnen 2 gezinnen bij komen van maximum 2-3persoon Alles sinds kost dit veel goedkoper dan in een rust huis en daarom willen wij jou ook helpen Hopelijk tot snel
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Marleen
Marleen
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik ben Marleen, 65 jaar en kook graag dag dagelijkse kost, zou graag mensen helpen waar dit meer zo goed lukt om te doen.
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Sarah
Sarah
Aalst
Nieuw
Hey iedereen! Naaien is een hobby van mij. Ik verkort de broeken steeds van vrienden en heb zelf ook al wat kledij gemaakt. Ben dus best handig met een naaimachine.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Aalst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijke duidelijke website. Straight to the point. Drempel was heel laag om een dienst aan te vragen en kreeg direct reactie. ”
Sarah
“ Handige app om mensen in je buurt in contact te komen voor klusjes. Mijn eerste ervaring met Ring Twice is positief. ”
Hilde
“ Contact met lokale dienstverleners, prijs overeen te komen, snelle afhandeling. ”
Benita
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Aalst: geëvalueerd met 4.9 door 86 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Aalst, hulp in huis Aalst, huishoudpersoneel Aalst, goedkope huishoudhulp Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden