huishoudhulp Aalst

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Aalst

Walido is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Walido
Walido
Aalst
4.94/5 (31 reviews)
Wij doen haal en breng service! We halen de kleren bij u thuis op(moet gewassen kledij zijn) en brengen het weer volledig netjes terug! Wij bezitten namelijk een professionele stoommachine waardoor we u kleren weer tot leven brengen helemaal kreukelvrij en zo goed al nieuw volledig streeploos. Ik sta graag tot uw dienst. Laat me maar weten.
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Augusta
Augusta
Aalst
4.93/5 (14 reviews)
Ik heb veel jaar ervaring in professioneel strijken en ik kan heel goed uw kleren zorgen voor een lange leven geven , ik kan ook bij me thuis de strijk maken 😊
Karin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Karin
Karin
Aalst
4.92/5 (12 reviews)
Hulp nodig bij het koken of graag een warme maaltijd kant en klaar? Dan bent ik de persoon die hiervoor graag zorgt. Heb aanzienlijk wat ervaring en kan deze eveneens overbrengen naar mensen. Koken voor meerdere personen lukt me evenzeer. Ik ben evneeens bereid vooraf de boodschappen te doen. Misschien tot gauw, groetjes, Karin
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik kook al sinds kleins af aan. De kooklessen op school hebben mijn vaardigheden nog verbetert. Nu ben ik een hobbykok en vooral bakker. Pateekes, taarten, enz! Altijd lekker en decoratief. Met plezier en liefde gebakken voor verjaardagen, feestjes, geboortes,...
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Sandra
Sandra
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik ben sandra en werk als strijkster in een strijkatelier ,heb 8 jaar ervaring, nu zoek ik extra strijkwerk . Heb je geen tijd of doe je het niet graag? Daar kan ik bij helpen en de strijk voor u doen bij mij thuis .
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Herman
Herman
Aalst
5/5 (1 reviews)
Mister proper is aanwezig! 😄 ik ben zo goed als een prof in het schoonmaken! Ik doe dit heel efficiënt en heel vlot/ nauwkeurig! U kunt altijd op mij rekenen!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Aalst (9300) - Odia
Odia
Aalst
4.0/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een grote familie, heb enkel broers. Ik sta feitelijk in voor het huishouden. Daarnaast heb ik als student altijd gewerkt voor IRIS . U kunt op mij rekennen.
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Ilse
Ilse
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik strijk enorm graag daarom lijkt het me wel wat om hiermee andere mensen een dienst te bewijzen en ondertussen zelf een centje bij te verdienen. De strijk moet wel zelf gebracht en opgehaald worden.
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Brian
Brian
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik werk van thuis uit voor mensen die het heel druk hebben of zelf moeilijkheden hebben Zoals bijvoorbeeld ik help 1 gezin waar de mama in een rust huis is en wat hulp kan gebruiken om de kleren van de mama proper te maken Er kunnen 2 gezinnen bij komen van maximum 2-3persoon Alles sinds kost dit veel goedkoper dan in een rust huis en daarom willen wij jou ook helpen Hopelijk tot snel
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Nele
Nele
Aalst
Nieuw
Indien iemand geen tijd heeft om zijn berg strijk weg te werken, help ik graag een handje!
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Sarah
Sarah
Aalst
Nieuw
Hey iedereen, ik kook enorm graag en lekker al sinds mijn 10 jaar. Wil jij mijn kookkunsten proeven? Het gaat je zeker niet teleurstellen. Ik kan simpele gerechtjes maken alsook wat meer complexere dingen.
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Lisa
Lisa
Aalst
Nieuw
Strijken is een van de dingen die ik zonder veel gezaag doe, al van kleins af help ik thuis in het huishouden. Strijken is een van mijn favoriete bezigheden geworden.
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Anissa
Anissa
Aalst
Nieuw
Positief ingesteld, zou met veel plezier voor u willen werken! Ik ben 20 jaar oud en alles proper zien is voor mij echt een passie! Ik hou er van om andere mensen te kunnen helpen !
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Nuria
Nuria
Aalst
Nieuw
Ik heb al een paar jaar ervaring met schoonmaak toen ik nog student was. Bovendien ben ik een heel net en propere persoon dus voer ik taken tot het uiterste uit.
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Stephanie
Stephanie
Aalst
Nieuw
Aangezien ik heel graag strijk en ik als mama van 2 meisjes dit ook vaak doe wil ik zeker mijn diensten aanbieden om voor andere te strijken. Ook in de vakantie kan ik overdag meerdere manden strijken aangezien ik dit van thuis kan doen zn mijn dochters terwijl hun mama niet moeten missen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Super makkelijk platform om iemand te vinden die je kan helpen. Heb het toevallig ontdekt en ga er zeker nog gebruik van maken. Misschien ook als dienstverlener zelfs. Een ontdekking! ”
Crina
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Aalst: geëvalueerd met 4.86 door 63 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Aalst, hulp in huis Aalst, huishoudpersoneel Aalst, goedkope huishoudhulp Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Aalst in?

Onder huishoudhulp Aalst vallen er heel wat diensten. Een huishoudhulp in Aalst kan u met allerlei taken assisteren, zoals met het schoonmaken van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Aalst kan trouwens meer dan alleen kuisen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of het avondeten te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Aalst kunnen zelfs helpen met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Aalst heeft dus verschillende vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Aalst een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke diensten en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het poetsen van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Aalst doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Aalst heel wat jobs op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Aalst allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere klusjes inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Aalst zo speciaal maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Aalst kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u assisteren bij het kuisen van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp aanneemt, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Aalst in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien vaker iemand inschakelen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke jobs onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis piekfijn in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Aalst. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Aalst. Zij weten precies hoe ze u kunnen bijstaan met uw huishoudelijke zaken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal naargelang uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Aalst?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke diensten. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Aalst kosten? beroep doen op een huishoudhulp is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Aalst juist kost, hangt af van verscheidene factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u meerdere.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Aalst kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel verscheidene prijsvoorstellen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Aalst
Hemden strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitvoerig schoonmaken€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Aalst inschakelen kan in prijs variëren naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke diensten en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een gerecht te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract is ook van belang voor de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis te poetsen en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Aalst kunnen ook variëren naargelang de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt meerdere huishoudhulpen in Aalst aan verscheidene tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u verscheidene prijsvoorstellen vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand aannemen om uw woning schoon te maken? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan voorbereiden? Of iemand die naast het schoonmaken ook uw Hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de glazen lappen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Aalst. Dien gratis een aanvraag in en ontvang verscheidene prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten bereiden, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Aalst

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Aalst

Inkorten van twee broeken - Hulp bij schoonmaak leeg huis - Aalst - Rits vervangen in jeans broek - Poetshulp - Prijsberekening strijken - Schoonmaken - Hemden strijken - Schoonmaken van appartement - eenmalige schoonmaak - Ramen poetsen/binnen en buiten - poetsen - Huishoudhulp gezocht - Ik zoek iemand die 1 keer per maand de ramen wast e en grote en 3 kleine - kamers poetsen in B&B - strijkhulp gezocht - Poetshulp gezocht voor iedere week - Klein strijkje - Strijk binnenbrengen - Poetshulp - Schoonmaken appartement - Huis proper maken - T-shirts inkorten - Poetshulp - poetsen - strijkster plus kuisvrouw - Strijkdienst - temmerman frans,9400 ninove - Strijkhulp - Halve dag poetsen app Parklaan 1 X 2weken - stikwerk - Iemand die iemand zoekt? - Hemd versmallen - Poetshulp gezocht - Kleding herstellen - Poetsvrouw gezocht - Naai - Kuishulp voor 1 dag - poetshulp - Strijkwerk - Ne keer goed gekuist - Schoonmaakster gezocht - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Schoonmaken trappenhal - Alle ramen van het huis - Broek inkorten - De was van mijn opa (wassen - drogen - strijken) - Strijkhulp - keukenkasten schoonmaken - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden