huishoudhulp Aalst

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Aalst

Huishoudhulp in Aalst (9300) - Augusta
Augusta
Aalst
4.93/5 (14 reviews)
Ik heb veel jaar ervaring in professioneel strijken en ik kan heel goed uw kleren zorgen voor een lange leven geven , ik kan ook bij me thuis de strijk maken 😊
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Karin
Karin
Aalst
4.92/5 (12 reviews)
Hulp nodig bij het koken of graag een warme maaltijd kant en klaar? Dan bent ik de persoon die hiervoor graag zorgt. Heb aanzienlijk wat ervaring en kan deze eveneens overbrengen naar mensen. Koken voor meerdere personen lukt me evenzeer. Ik ben evneeens bereid vooraf de boodschappen te doen. Misschien tot gauw, groetjes, Karin
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik kook al sinds kleins af aan. De kooklessen op school hebben mijn vaardigheden nog verbetert. Nu ben ik een hobbykok en vooral bakker. Pateekes, taarten, enz! Altijd lekker en decoratief. Met plezier en liefde gebakken voor verjaardagen, feestjes, geboortes,...
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Sandra
Sandra
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik ben sandra en werk als strijkster in een strijkatelier ,heb 8 jaar ervaring, nu zoek ik extra strijkwerk . Heb je geen tijd of doe je het niet graag? Daar kan ik bij helpen en de strijk voor u doen bij mij thuis .
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Herman
Herman
Aalst
5/5 (1 reviews)
Mister proper is aanwezig! 😄 ik ben zo goed als een prof in het schoonmaken! Ik doe dit heel efficiënt en heel vlot/ nauwkeurig! U kunt altijd op mij rekenen!
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Odia
Odia
Aalst
4.0/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een grote familie, heb enkel broers. Ik sta feitelijk in voor het huishouden. Daarnaast heb ik als student altijd gewerkt voor IRIS . U kunt op mij rekennen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Aalst (9300) - Ilse
Ilse
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik strijk enorm graag daarom lijkt het me wel wat om hiermee andere mensen een dienst te bewijzen en ondertussen zelf een centje bij te verdienen. De strijk moet wel zelf gebracht en opgehaald worden.
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Brian
Brian
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik werk van thuis uit voor mensen die het heel druk hebben of zelf moeilijkheden hebben Zoals bijvoorbeeld ik help 1 gezin waar de mama in een rust huis is en wat hulp kan gebruiken om de kleren van de mama proper te maken Er kunnen 2 gezinnen bij komen van maximum 2-3persoon Alles sinds kost dit veel goedkoper dan in een rust huis en daarom willen wij jou ook helpen Hopelijk tot snel
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Nele
Nele
Aalst
Nieuw
Indien iemand geen tijd heeft om zijn berg strijk weg te werken, help ik graag een handje!
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Sarah
Sarah
Aalst
Nieuw
Hey iedereen, ik kook enorm graag en lekker al sinds mijn 10 jaar. Wil jij mijn kookkunsten proeven? Het gaat je zeker niet teleurstellen. Ik kan simpele gerechtjes maken alsook wat meer complexere dingen.
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Lisa
Lisa
Aalst
Nieuw
Strijken is een van de dingen die ik zonder veel gezaag doe, al van kleins af help ik thuis in het huishouden. Strijken is een van mijn favoriete bezigheden geworden.
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Anissa
Anissa
Aalst
Nieuw
Positief ingesteld, zou met veel plezier voor u willen werken! Ik ben 20 jaar oud en alles proper zien is voor mij echt een passie! Ik hou er van om andere mensen te kunnen helpen !
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Nuria
Nuria
Aalst
Nieuw
Ik heb al een paar jaar ervaring met schoonmaak toen ik nog student was. Bovendien ben ik een heel net en propere persoon dus voer ik taken tot het uiterste uit.
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Stephanie
Stephanie
Aalst
Nieuw
Aangezien ik heel graag strijk en ik als mama van 2 meisjes dit ook vaak doe wil ik zeker mijn diensten aanbieden om voor andere te strijken. Ook in de vakantie kan ik overdag meerdere manden strijken aangezien ik dit van thuis kan doen zn mijn dochters terwijl hun mama niet moeten missen
Huishoudhulp in Aalst (9300) - Mieke
Mieke
Aalst
Nieuw
Is koken een probleem ,kan u dit niet wegens ziekte of gewoon omdat het niet lukt..dan zal je geen honger lijden met mij in de buurt ..een vers soepje,patatje of noem maar op ,bij mij staat de stoofpot er vlug op 😋
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Aalst: geëvalueerd met 4.86 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Aalst, hulp in huis Aalst, huishoudpersoneel Aalst, goedkope huishoudhulp Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Aalst in?

Onder huishoudhulp Aalst vallen er heel wat diensten. Een huishoudhulp in Aalst kan jou met allerlei diensten bijstaan, zoals met het poetsen van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Aalst kan trouwens meer dan alleen poetsen. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Aalst kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Aalst heeft dus meerdere vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Aalst een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke diensten en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Aalst doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Aalst heel wat diensten op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Aalst allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende diensten inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Aalst zo bijzonder maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Aalst kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou bijstaan bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van het avondeten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Aalst inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je een huishoudhulp in Aalst inschakelt, hangt af van wat je wenst. Schakel je elke week een huishoudhulp in Aalst in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien vaker beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om huishoudelijke hulp in te schakelen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Aalst. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Aalst. Zij weten precies hoe ze jou kunnen bijstaan met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Aalst?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Aalst kosten? Beroep doen op een huishoudhulp in Aalst is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Aalst juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je verschillende prijsvoorstellen.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Aalst kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsvoorstellen. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Aalst
T-shirts strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitvoerig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten gereedmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Aalst inschakelen kan in prijs afwisselen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Aalst kunnen ook afwisselen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt verschillende huishoudhulpen in Aalst aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag beroep doen op iemand om jouw woning schoon te maken? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe het avondeten kan klaarmaken? Of iemand die naast het poetsen ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen wassen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Aalst. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Aalst

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Aalst

poetshulp - Strijkwerk - Ne keer goed gekuist - Schoonmaakster gezocht - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Schoonmaken trappenhal - Alle ramen van het huis - Broek inkorten - De was van mijn opa (wassen - drogen - strijken) - Bruidskindjes - Strijkhulp - keukenkasten schoonmaken - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Zoek poetshulp - Betonnen vloer reinigen - Ramen wassen - Wekelijkse schoonmaak (Aalst) - Gezocht poetshulp - Strijk - Tijdelijke hulp voor strijk - Strijk hemden - de Clippele Marguerite - Huishoudhulp - Schoonmaak - Stofzuigen en dweilen - Stofzuigen en dweilen - Kleedje op maatv - Kleedje maken geen herstellingen - Strijken (3) - Hulp bij het strijkwerk - Strijken (2) - Strijken - schoonmaak - Strijkhulp & en plooien aan huis - Kelder opkuizen - Schoonmaak - Schoonmaak volledig huis - Schoonmaak huis - Dringend betrouwbare poetshulp nodig - Poetshulp gezocht Aalst - arbeider - schoonmaken huis - dekens aanpassen - schoonmaak - Schoonmaak van kleine loft - Schoonmaken - poetser - Vraag voor poetshulp - poetshulp - Schoonmaakster gezocht - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen (6) - Huishoudhulp gevraagd - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen (5) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen (4) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen (3) - Schoonmaakster Gezocht - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen (2) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Strijken - broeken inkorten en nieuwe rits plaatse - Diner met aperitief, hoofdgerecht en dessert - Gordijnen in twee splitsen en stikken - Jeans broeken inkorten met originele boord onderaan de broek - Grote Lenteschoonmaak - Hulp voor poetsen - Inkorten van 2 overgordijnen 2×1meter50 - Huishoudhulp gezocht - Opkuis gemeenschappelijke delen appartement - Kuisen - Opruiming - bijverdienste - Strijken hemden - Strijkhulp Aalst - Ik zoek iemand die werkelijks een land stijl kan doen - Gordijnen omzomen - Strijkhulp - Hulp in het huishouden - schoonmaken - schoonmaken - schoonmaken - Schoonmaken - Huis/appartement in Aalst (9300)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden