Vind de beste huishoudhulp in Geel

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huishoudhulp in Herentals (2200) - Patrick
Patrick
4.64/5 · 76 reviews
2200 Herentals
Heb ervaring in de poetsector, beschik over eigen vervoer en materiaal, zoals ladder en schoonmaak producten. Hoogtes boven de 2m zijn geen probleem. Ben vrij snel beschikbaar en kan zelfstandig werken. Heb oog voor details. Overleg steeds met de klant en zoek samen naar de juiste oplossing.
Huishoudhulp in Geel (2440) - Tinneke
Tinneke
4.33/5 · 6 reviews
2440 Geel
Net zoals poetsen heb ik veel ervaring in het strijken ik doe het werk al 13jaar en er zijn weinig rimpeltjes die ik niet aan kan ik vraag ook of het gevouwen of op kapstok enz moet natuurlijk
Huishoudhulp in Geel (2440) - Quynh hoa
Quynh hoa
5/5 · 6 reviews
2440 Geel
I am veterinary. I come from Vietnam and would like to help you with all sort of service relating to your 4-leg friend. Dont hesitate to contact me. I am always here to help you and your lovely dieren!
Huishoudhulp in Herentals (2200) - Linda
Linda
5/5 · 2 reviews
2200 Herentals
Vroeger uit noodzaak, maar nu als hobby ben ik vrij veel bezig met het zelf maken van kleding. Ik ben echt handig met de naaimachine, breipriemen, haaknaalden. Ik kan je helpen bij je DIY projectjes.
Huishoudhulp in Westerlo (2260) - A
A
4.0/5 · 1 reviews
2260 Westerlo
Ik ben op zoek een extra uren werken Ik heb 5 jaren ervaring gehad schoonmaak werken met dienstencheques . Strijken , ramen poetsen , Ik ben flexible.
Huishoudhulp in Meerhout (2450) - Hanne
Hanne
5/5 · 1 reviews
2450 Meerhout
Het schoonmaken in huis is iets wat ik wekelijks doe en dus ook wel wat ervaring in heb. Ik zou jou graag in mijn vrije tijd willen helpen om het ook bij jou spik en span te hebben.
Huishoudhulp in Westerlo (2260) - Ben
Ben
Nieuw
2260 Westerlo
Ik ben een zeer hygiënisch persoon van mezelf. Doordat alles voor mij perfect moet zijn, ben ik vaak bezig tot ik alles proper krijg wat proper te krijgen valt.
Huishoudhulp in Eindhout (2430) - Marie
Marie
Nieuw
2430 Eindhout
Koken is mijn grootste hobby, het liefst ben ik heel de dag lang in de keuken. Als ik verdriet heb kook ik, als ik blij ben kook ik. Ik heb nog wel veel te leren daarom ga ik in september avondschool Koksopleiding volgen
Huishoudhulp in Geel (2440) - Patience
Patience
Nieuw
2440 Geel
Dag. Ik heb 3 jaar als deeltijds schoonmaakster bij particuleren en zou graag deeltijds werken, ik werk snel en degelijk, zodat overal te geel, kasterlee, meerhout en mol. Ik gebruik mijn auto, ik kan zelf onderhoudsmiddelen zorgen. Positief ingesteld. Zou met veel plezier u Willen werken.
Huishoudhulp in Geel (2440) - Susan
Susan
Nieuw
2440 Geel
Zelf leef ik vegetarisch en veganistisch maar natuurlijke voeding en kook graag. Vraag gerust in geval van interesse. Ik ben flexibel wat betreft dagen en uren maar zaterdagen bijna nooit. Eten bij me thuis al gereed maken gaat ook. Mvg
Huishoudhulp in Kasterlee (2460) - Ons
Ons
Nieuw
2460 Kasterlee
Hallo iedereen, Ik zoek een leuke bijverdienste in de strijkhulp. Strijken doe ik ontzettend graag en dit geeft mij ook wel rust om eventjes te ontsnappen aan de drukte van de kindjes. Heb geen probleem om de iets moeilijkere stukken te strijken zoals bv hemden, lakens enz...
Huishoudhulp in Kasterlee (2460) - Stefanie
Stefanie
Nieuw
2460 Kasterlee
Ik ben misschien van beroep geen schoonmaakster maar ben wel opgevoed door eentje! Orde en netheid werd hoog in het gaande gedragen. En eens je op eigen benen staat snap je des te meer waarom. Dus voor een stofje of een vuiltje, ik ben diegene die je zoekt.
Huishoudhulp in Geel (2440) - Kelly
Kelly
Nieuw
2440 Geel
Hallo, Ik ben Kelly en heb een passie voor koken. Ik help jullie graag met koken of maak graag een extra maaltijd klaar. Zodat er iets lekkers op het tafel staat.
Huishoudhulp in Westerlo (2260) - Kimberley
Kimberley
Nieuw
2260 Westerlo
Bent u het strijken beu of heb je er helemaal geen tijd voor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij willen graag gaan strijken maar zijn eerst op zoek naar al wat klantjes Dit zal dan uiteindelijk via het poetspaleis gebeuren via dienstencheques zodra we zien dat er veel interesse is kunnen we contract gaan tekenen en wordt u strijk gedaan met een vriendelijke en vlotte service
Huishoudhulp in Herentals (2200) - Socayna
Socayna
Nieuw
2200 Herentals
Ik heb in verschillende hotels als housekeeper gewerkt in het buitenland. Ik ben ook huishoudster geweest op een cattlestation. Wassen, strijken, kuisen...

Huishoudhulp Geel: geëvalueerd met 4.66 door 92 klanten

Populaire dienstaanvragen: huishoudhulp Geel, hulp in huis Geel, huishoudpersoneel Geel, goedkope huishoudhulp Geel,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Thomas raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Frans raadt Saliha aan Saliha
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Strijkhulp
Lisa raadt Karine aan Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Geel in?

Onder huishoudhulp Geel vallen er heel wat klusjes. Een huishoudhulp in Geel kan u met allerlei klusjes assisteren, zoals met het schoonmaken van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Geel kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Geel kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Geel heeft dus meerdere talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Geel een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke klusjes en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Geel doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Geel heel wat klusjes op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Geel allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere klusjes inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Geel zo speciaal maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Geel kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u assisteren bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van het avondeten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Geel inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u op een huishoudhulp in Geel beroep doet, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Geel in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien frequenter beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke taken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Geel. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Geel. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Geel?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Geel kosten? Een huishoudhulp in Geel inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Geel juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u meerdere prijsvoorstellen.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Geel kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsvoorstellen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Geel
Kleedjes strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten voorbereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Geel inschakelen kan in prijs verschillen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Geel kunnen ook verschillen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt meerdere huishoudhulpen in Geel aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag beroep doen op iemand om uw woning te poetsen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe het avondeten kan klaarmaken? Of iemand die naast het schoonmaken ook uw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen lappen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Geel. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Geel

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Geel

poetshulp gezocht - Poetshulp voor 4u om de twee weken - Strijken - Poetshulp - Poets hulp voor huis and ramen nodig - Strijkhulp gezocht voor een jong koppel - Poetshulp - Schoonmaak - strijken, eventueel poetsen in de toekomst - met spoed poetshulp voor huishouden en strijken - Huis poetsen - Kuishulp - poetsvrouw met spoed gezocht - Strijk - truien/t-shirts/hemden - 1 X per week strijkhulp, ong 2 uur - Poetsvrouw - poetshulp - 2 uur poetsen éénmalig (te Geel) - Huishoudhulp - Appartement grondig schoonmaken - Huishoudhulp (poetsen, strijken, incl. maaltijden! - Poetshulp gewenst - Strijk en plooi hulp gezocht - Ik poets graag - Ik strijk graag - KLEEDJE - poetsvrouw Geel - Poetshulp gezocht met onmiddellijke ingang - huishoudster gezocht - Strijk - Poetsvrouw/man onderhoud gemene delen - Glazenwasser - Schoonmaken auto, binnen & buitenkant - Ramen wassen
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden