huishoudhulp Geel

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Geel

Huishoudhulp in Geel (2440) - Quynh hoa
Quynh hoa
Geel
5/5 (12 reviews)
Ik hou van strijken. Sinds ik een kind van 14 jaar old was, werd ik de oudere zus van mijn 3 jonger zussen en hielp ik mijn ouders met de was en strijk voor het heel gezin. Ik ben erg trots, want ik ben zeer goed met kleren strijken. Als je nodig hebt om voor je mooie kleding te zorgen, stuur me dan een bericht. Tot ziens!
Huishoudhulp in Geel (2440) - Tinneke
Tinneke
Geel
4.43/5 (7 reviews)
Net zoals poetsen heb ik veel ervaring in het strijken ik doe het werk al 13jaar en er zijn weinig rimpeltjes die ik niet aan kan ik vraag ook of het gevouwen of op kapstok enz moet natuurlijk
Huishoudhulp in Geel (2440) - Florien
Florien
Geel
4.33/5 (3 reviews)
Ik ben Florien, ben 21 jaar. Mijn vorige job heb ik schoongemaakt. Ervaring heb ik dus al wel. Maar ben nog jong genoeg om bij te leren. Ramen wassen doe ik ook wel redelijk graag. Net als schoonmaken. Ik deed de job graag. Door omstandigheden moeten stoppen.
Jolien is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Laakdal (2430) - Jolien
Jolien
Laakdal
5/5 (3 reviews)
Ik heb al enige ervaring in het strijken en wil nu voor en na wat bijverdienen om van thuis uit te strijken . Bij mij kan je al je strijk kwijt . Mijn huis is dier en dus haar vrij . Ook rookvrij . Ik kom je strijk indien nodig halen en terug brengen in de regio van laakdal . Zonder meerkost .
Huishoudhulp in Herentals (2200) - Linda
Linda
Herentals
5/5 (2 reviews)
Vroeger uit noodzaak, maar nu als hobby ben ik vrij veel bezig met het zelf maken van kleding. Ik ben echt handig met de naaimachine, breipriemen, haaknaalden. Ik kan je helpen bij je DIY projectjes.
Huishoudhulp in Meerhout (2450) - Marleen
Marleen
Meerhout
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Marleen, moeke van 5 kleinzonen . Strijken doe ik heel graag ook oppassen op kinderen m. Onze middelste heeft een beperking en heb hier mijn handen mee vol.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Westerlo (2260) - A
A
Westerlo
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben op zoek een extra uren werken Ik heb 5 jaren ervaring gehad schoonmaak werken met dienstencheques . Strijken , ramen poetsen , Ik ben flexible.
Huishoudhulp in Poederlee (2275) - Marijke
Marijke
Poederlee
Nieuw
Als je iemand nodig hebt om voor je te koken ben ik steeds bereid. Ook als je bv een feestje hebt. Ik kan goed buffetten maken, kaasschotels,...of gewoon dagelijkse kost.
Huishoudhulp in Eindhout (2430) - Marie
Marie
Eindhout
Nieuw
Koken is mijn grootste hobby, het liefst ben ik heel de dag lang in de keuken. Als ik verdriet heb kook ik, als ik blij ben kook ik. Ik heb nog wel veel te leren daarom ga ik in september avondschool Koksopleiding volgen
Huishoudhulp in Geel (2440) - Patience
Patience
Geel
Nieuw
Dag. Ik heb 3 jaar als deeltijds schoonmaakster bij particuleren en zou graag deeltijds werken, ik werk snel en degelijk, zodat overal te geel, kasterlee, meerhout en mol. Ik gebruik mijn auto, ik kan zelf onderhoudsmiddelen zorgen. Positief ingesteld. Zou met veel plezier u Willen werken.
Huishoudhulp in Geel (2440) - Susan
Susan
Geel
Nieuw
Zelf leef ik vegetarisch en veganistisch maar natuurlijke voeding en kook graag. Vraag gerust in geval van interesse. Ik ben flexibel wat betreft dagen en uren maar zaterdagen bijna nooit. Eten bij me thuis al gereed maken gaat ook. Mvg
Huishoudhulp in Kasterlee (2460) - Ons
Ons
Kasterlee
Nieuw
Hallo iedereen, Ik zoek een leuke bijverdienste in de strijkhulp. Strijken doe ik ontzettend graag en dit geeft mij ook wel rust om eventjes te ontsnappen aan de drukte van de kindjes. Heb geen probleem om de iets moeilijkere stukken te strijken zoals bv hemden, lakens enz...
Huishoudhulp in Kasterlee (2460) - Stefanie
Stefanie
Kasterlee
Nieuw
Ik ben misschien van beroep geen schoonmaakster maar ben wel opgevoed door eentje! Orde en netheid werd hoog in het gaande gedragen. En eens je op eigen benen staat snap je des te meer waarom. Dus voor een stofje of een vuiltje, ik ben diegene die je zoekt.
Huishoudhulp in Geel (2440) - Kelly
Kelly
Geel
Nieuw
Hallo, Ik ben Kelly en heb een passie voor koken. Ik help jullie graag met koken of maak graag een extra maaltijd klaar. Zodat er iets lekkers op het tafel staat.
Huishoudhulp in Westerlo (2260) - Kimberley
Kimberley
Westerlo
Nieuw
Bent u het strijken beu of heb je er helemaal geen tijd voor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij willen graag gaan strijken maar zijn eerst op zoek naar al wat klantjes Dit zal dan uiteindelijk via het poetspaleis gebeuren via dienstencheques zodra we zien dat er veel interesse is kunnen we contract gaan tekenen en wordt u strijk gedaan met een vriendelijke en vlotte service
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Lijkt me eerlijk en veilig, mensen met inzet die iets extra willen verdienen of zich nuttig maken/voelen met iets ze graag doen en waar ze goed in zijn. De wachtlijsten bij de poetsburo's worden niet beantwoord en be... ”
Fatima
“ Website funktioneert goed, snel iemand gevonden ,die bovendien zeer goed gewerkt heeft. Bovendien is de werknemer verzekerd enz ”
Yvan
“ Een leuke en aangename manier van werken. Op een legale manier een centje bijverdienen. ”
Wendy
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Geel: geëvalueerd met 4.68 door 30 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Geel, hulp in huis Geel, huishoudpersoneel Geel, goedkope huishoudhulp Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden