huishoudhulp Geel

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Geel

Patrick is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Herentals (2200) - Patrick
Patrick
Herentals
4.64/5 (76 reviews)
Heb ervaring in de poetsector, beschik over eigen vervoer en materiaal, zoals ladder en schoonmaak producten. Hoogtes boven de 2m zijn geen probleem. Ben vrij snel beschikbaar en kan zelfstandig werken. Heb oog voor details. Overleg steeds met de klant en zoek samen naar de juiste oplossing.
Huishoudhulp in Geel (2440) - Quynh hoa
Quynh hoa
Geel
5/5 (11 reviews)
Ik hou van strijken. Sinds ik een kind van 14 jaar old was, werd ik de oudere zus van mijn 3 jonger zussen en hielp ik mijn ouders met de was en strijk voor het heel gezin. Ik ben erg trots, want ik ben zeer goed met kleren strijken. Als je nodig hebt om voor je mooie kleding te zorgen, stuur me dan een bericht. Tot ziens!
Huishoudhulp in Geel (2440) - Tinneke
Tinneke
Geel
4.43/5 (7 reviews)
Net zoals poetsen heb ik veel ervaring in het strijken ik doe het werk al 13jaar en er zijn weinig rimpeltjes die ik niet aan kan ik vraag ook of het gevouwen of op kapstok enz moet natuurlijk
Huishoudhulp in Geel (2440) - Florien
Florien
Geel
4.33/5 (3 reviews)
Ik ben Florien, ben 21 jaar. Mijn vorige job heb ik schoongemaakt. Ervaring heb ik dus al wel. Maar ben nog jong genoeg om bij te leren. Ramen wassen doe ik ook wel redelijk graag. Net als schoonmaken. Ik deed de job graag. Door omstandigheden moeten stoppen.
Huishoudhulp in Herentals (2200) - Linda
Linda
Herentals
5/5 (2 reviews)
Vroeger uit noodzaak, maar nu als hobby ben ik vrij veel bezig met het zelf maken van kleding. Ik ben echt handig met de naaimachine, breipriemen, haaknaalden. Ik kan je helpen bij je DIY projectjes.
Huishoudhulp in Westerlo (2260) - A
A
Westerlo
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben op zoek een extra uren werken Ik heb 5 jaren ervaring gehad schoonmaak werken met dienstencheques . Strijken , ramen poetsen , Ik ben flexible.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Mol (2400) - Gwenda
Gwenda
Mol
5/5 (1 reviews)
Ik heb vroeger met mijn mama altijd geholpen met haar jobs als kuisvrouw waardoor ik natuurlijk veel heb mee geleerd. Ikzelf ben iemand die alles graag deftig en netjes heeft en ben op zulke vlakken een beetje een perfectioniste. Ik ben altijd zeer gemotiveerd om iemand anders zijn/haar huis te poetsen omdat ik het leuk vind om te zien hoe blij het mensen achteraf maakt.
Huishoudhulp in Tessenderlo (3980) - Ashley
Ashley
Tessenderlo
5/5 (1 reviews)
Ik vind het helemaal geen probleem om te strijken. Van alle huishoudelijke klusjes doe ik deze het liefste. Daarom vind ik het geen probleem als iemand graag een mand meegeeft om mee te strijken.
Huishoudhulp in Herentals (2200) - Tine
Tine
Herentals
5/5 (1 reviews)
Ik kook even graag traditioneel als hedendaags, met altijd een vegetarisch alternatief. Een gerecht bestellen, betekent ook dat je een verrassing krijgt als voorafje of dessert.
Huishoudhulp in Westerlo (2260) - Ben
Ben
Westerlo
Nieuw
Ik ben een zeer hygiënisch persoon van mezelf. Doordat alles voor mij perfect moet zijn, ben ik vaak bezig tot ik alles proper krijg wat proper te krijgen valt.
Huishoudhulp in Eindhout (2430) - Marie
Marie
Eindhout
Nieuw
Koken is mijn grootste hobby, het liefst ben ik heel de dag lang in de keuken. Als ik verdriet heb kook ik, als ik blij ben kook ik. Ik heb nog wel veel te leren daarom ga ik in september avondschool Koksopleiding volgen
Huishoudhulp in Geel (2440) - Patience
Patience
Geel
Nieuw
Dag. Ik heb 3 jaar als deeltijds schoonmaakster bij particuleren en zou graag deeltijds werken, ik werk snel en degelijk, zodat overal te geel, kasterlee, meerhout en mol. Ik gebruik mijn auto, ik kan zelf onderhoudsmiddelen zorgen. Positief ingesteld. Zou met veel plezier u Willen werken.
Huishoudhulp in Geel (2440) - Susan
Susan
Geel
Nieuw
Zelf leef ik vegetarisch en veganistisch maar natuurlijke voeding en kook graag. Vraag gerust in geval van interesse. Ik ben flexibel wat betreft dagen en uren maar zaterdagen bijna nooit. Eten bij me thuis al gereed maken gaat ook. Mvg
Huishoudhulp in Kasterlee (2460) - Ons
Ons
Kasterlee
Nieuw
Hallo iedereen, Ik zoek een leuke bijverdienste in de strijkhulp. Strijken doe ik ontzettend graag en dit geeft mij ook wel rust om eventjes te ontsnappen aan de drukte van de kindjes. Heb geen probleem om de iets moeilijkere stukken te strijken zoals bv hemden, lakens enz...
Huishoudhulp in Kasterlee (2460) - Stefanie
Stefanie
Kasterlee
Nieuw
Ik ben misschien van beroep geen schoonmaakster maar ben wel opgevoed door eentje! Orde en netheid werd hoog in het gaande gedragen. En eens je op eigen benen staat snap je des te meer waarom. Dus voor een stofje of een vuiltje, ik ben diegene die je zoekt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Geel: geëvalueerd met 4.71 door 103 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Geel, hulp in huis Geel, huishoudpersoneel Geel, goedkope huishoudhulp Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Geel in?

Onder huishoudhulp Geel vallen er heel wat taken. Een huishoudhulp in Geel kan jou met allerlei taken helpen, zoals met het kuisen van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Geel kan trouwens meer dan alleen kuisen. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Geel kunnen zelfs helpen met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Geel heeft dus meerdere talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Geel een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke taken en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Geel doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Geel heel wat taken uitvoeren. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Geel allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere taken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Geel zo speciaal maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Geel kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou helpen bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Geel inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je een huishoudhulp in Geel aanneemt, hangt af van wat je nodig hebt. Schakel je elke week een huishoudhulp in Geel in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien regelmatiger beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis piekfijn in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Geel. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Geel. Zij weten precies hoe ze jou kunnen helpen met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Geel?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Geel kosten? Beroep doen op een huishoudhulp in Geel is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Geel juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je meerdere prijsvoorstellen.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Geel kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsvoorstellen. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Geel
Broeken strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Geel inschakelen kan in prijs verschillen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract is ook van belang voor de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Geel kunnen ook verschillen naargelang de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt meerdere huishoudhulpen in Geel aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag iemand inschakelen om jouw woning schoon te maken? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan klaarmaken? Of iemand die naast het kuisen ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het kuisen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen wassen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Geel. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Geel

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Geel

Wij zoeken iemand voor het strijken (5) - Was en strijkhulp gezocht! - bereiden verse maaltijden (5) - Wij zoeken iemand voor het strijken (4) - Strijkhulp/ poetshulp - Poetshulp gezocht - ramen wassen - Wij zoeken iemand voor het strijken (3) - Wij zoeken iemand voor het strijken (2) - All Ramen - Ik zoek een strijkhulp (2-wekelijks) - bereiden verse maaltijden (4) - Wij zoeken iemand voor het strijken - poetshulp - Poetshulp te Geel - Poetshulp gezocht - Poetshulp gezocht te Gewl - Dringend poetshulp op dinsdag - Beste, De persoon die mijn strijk deed is weggevallen. Ik zoek iemand nieuw voor de strijk. Ik breng en haal zelf - bereiden verse maaltijden (3) - bereiden verse maaltijden (2) - Poetshulp gezocht - poetsvrouw voor bureau ,keuken ,inkomhal, en wc - Schoonmaak/ opruiming / nieuwjaar voornemens - Wij hebben iemand voor het strijken nodig (5) - bereiden verse maaltijden - Wij hebben iemand voor het strijken nodig (4) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Wij hebben iemand voor het strijken nodig (3) - Wij hebben iemand voor het strijken nodig (2) - Strijkhulp - Onderhoud huis/ramen… - Aziatische gerechten - Wij hebben iemand voor het strijken nodig - schoonmaak - Poetshulp gezocht - jeans broeken inkorten - poetshulp gezocht - Poetshulp voor 4u om de twee weken - Strijken - Poets hulp voor huis and ramen nodig - Strijkhulp gezocht voor een jong koppel - Poetshulp - Schoonmaak - strijken, eventueel poetsen in de toekomst - met spoed poetshulp voor huishouden en strijken - Huis poetsen - Kuishulp - poetsvrouw met spoed gezocht - Strijk - truien/t-shirts/hemden - 1 X per week strijkhulp, ong 2 uur - Poetsvrouw - 2 uur poetsen éénmalig (te Geel) - Huishoudhulp - Appartement grondig schoonmaken - Huishoudhulp (poetsen, strijken, incl. maaltijden! - Poetshulp gewenst - Strijk en plooi hulp gezocht - Ik poets graag - Ik strijk graag - KLEEDJE - poetsvrouw Geel - Poetshulp gezocht met onmiddellijke ingang - huishoudster gezocht - Strijk - Poetsvrouw/man onderhoud gemene delen - Glazenwasser - Schoonmaken auto, binnen & buitenkant - Ramen wassen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden