huishoudhulp Geel

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Geel

Huishoudhulp in Geel (2440) - Quynh hoa
Quynh hoa
Geel
5/5 (12 reviews)
Ik hou van strijken. Sinds ik een kind van 14 jaar old was, werd ik de oudere zus van mijn 3 jonger zussen en hielp ik mijn ouders met de was en strijk voor het heel gezin. Ik ben erg trots, want ik ben zeer goed met kleren strijken. Als je nodig hebt om voor je mooie kleding te zorgen, stuur me dan een bericht. Tot ziens!
Huishoudhulp in Geel (2440) - Tinneke
Tinneke
Geel
4.43/5 (7 reviews)
Net zoals poetsen heb ik veel ervaring in het strijken ik doe het werk al 13jaar en er zijn weinig rimpeltjes die ik niet aan kan ik vraag ook of het gevouwen of op kapstok enz moet natuurlijk
Huishoudhulp in Geel (2440) - Florien
Florien
Geel
4.33/5 (3 reviews)
Ik ben Florien, ben 21 jaar. Mijn vorige job heb ik schoongemaakt. Ervaring heb ik dus al wel. Maar ben nog jong genoeg om bij te leren. Ramen wassen doe ik ook wel redelijk graag. Net als schoonmaken. Ik deed de job graag. Door omstandigheden moeten stoppen.
Huishoudhulp in Herentals (2200) - Linda
Linda
Herentals
5/5 (2 reviews)
Vroeger uit noodzaak, maar nu als hobby ben ik vrij veel bezig met het zelf maken van kleding. Ik ben echt handig met de naaimachine, breipriemen, haaknaalden. Ik kan je helpen bij je DIY projectjes.
Huishoudhulp in Westerlo (2260) - A
A
Westerlo
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben op zoek een extra uren werken Ik heb 5 jaren ervaring gehad schoonmaak werken met dienstencheques . Strijken , ramen poetsen , Ik ben flexible.
Huishoudhulp in Mol (2400) - Gwenda
Gwenda
Mol
5/5 (1 reviews)
Ik heb vroeger met mijn mama altijd geholpen met haar jobs als kuisvrouw waardoor ik natuurlijk veel heb mee geleerd. Ikzelf ben iemand die alles graag deftig en netjes heeft en ben op zulke vlakken een beetje een perfectioniste. Ik ben altijd zeer gemotiveerd om iemand anders zijn/haar huis te poetsen omdat ik het leuk vind om te zien hoe blij het mensen achteraf maakt.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Tessenderlo (3980) - Ashley
Ashley
Tessenderlo
5/5 (1 reviews)
Ik vind het helemaal geen probleem om te strijken. Van alle huishoudelijke klusjes doe ik deze het liefste. Daarom vind ik het geen probleem als iemand graag een mand meegeeft om mee te strijken.
Huishoudhulp in Herentals (2200) - Tine
Tine
Herentals
5/5 (1 reviews)
Ik kook even graag traditioneel als hedendaags, met altijd een vegetarisch alternatief. Een gerecht bestellen, betekent ook dat je een verrassing krijgt als voorafje of dessert.
Huishoudhulp in Westerlo (2260) - Ben
Ben
Westerlo
Nieuw
Ik ben een zeer hygiënisch persoon van mezelf. Doordat alles voor mij perfect moet zijn, ben ik vaak bezig tot ik alles proper krijg wat proper te krijgen valt.
Huishoudhulp in Eindhout (2430) - Marie
Marie
Eindhout
Nieuw
Koken is mijn grootste hobby, het liefst ben ik heel de dag lang in de keuken. Als ik verdriet heb kook ik, als ik blij ben kook ik. Ik heb nog wel veel te leren daarom ga ik in september avondschool Koksopleiding volgen
Huishoudhulp in Geel (2440) - Patience
Patience
Geel
Nieuw
Dag. Ik heb 3 jaar als deeltijds schoonmaakster bij particuleren en zou graag deeltijds werken, ik werk snel en degelijk, zodat overal te geel, kasterlee, meerhout en mol. Ik gebruik mijn auto, ik kan zelf onderhoudsmiddelen zorgen. Positief ingesteld. Zou met veel plezier u Willen werken.
Huishoudhulp in Geel (2440) - Susan
Susan
Geel
Nieuw
Zelf leef ik vegetarisch en veganistisch maar natuurlijke voeding en kook graag. Vraag gerust in geval van interesse. Ik ben flexibel wat betreft dagen en uren maar zaterdagen bijna nooit. Eten bij me thuis al gereed maken gaat ook. Mvg
Huishoudhulp in Kasterlee (2460) - Ons
Ons
Kasterlee
Nieuw
Hallo iedereen, Ik zoek een leuke bijverdienste in de strijkhulp. Strijken doe ik ontzettend graag en dit geeft mij ook wel rust om eventjes te ontsnappen aan de drukte van de kindjes. Heb geen probleem om de iets moeilijkere stukken te strijken zoals bv hemden, lakens enz...
Huishoudhulp in Kasterlee (2460) - Stefanie
Stefanie
Kasterlee
Nieuw
Ik ben misschien van beroep geen schoonmaakster maar ben wel opgevoed door eentje! Orde en netheid werd hoog in het gaande gedragen. En eens je op eigen benen staat snap je des te meer waarom. Dus voor een stofje of een vuiltje, ik ben diegene die je zoekt.
Huishoudhulp in Geel (2440) - Kelly
Kelly
Geel
Nieuw
Hallo, Ik ben Kelly en heb een passie voor koken. Ik help jullie graag met koken of maak graag een extra maaltijd klaar. Zodat er iets lekkers op het tafel staat.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Geel: geëvalueerd met 4.72 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Geel, hulp in huis Geel, huishoudpersoneel Geel, goedkope huishoudhulp Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Geel in?

Onder huishoudhulp Geel vallen er heel wat zaken. Een huishoudhulp in Geel kan u met allerlei diensten helpen, zoals met het poetsen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Geel kan trouwens meer dan alleen kuisen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of het avondeten te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Geel kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Geel heeft dus verschillende vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Geel een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke klusjes en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het poetsen van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Geel doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Geel heel wat klusjes doen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Geel allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende zaken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Geel zo uniek maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Geel kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u assisteren bij het poetsen van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer beroep doen op een huishoudhulp?

Hoeveel keer per week of per maand u op een huishoudhulp beroep doet, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Geel in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien regelmatiger iemand inschakelen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke zaken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om huishoudelijke hulp in te schakelen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Geel. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Geel. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke klusjes.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Geel?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke diensten. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Geel kosten? beroep doen op een huishoudhulp is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Geel juist kost, hangt af van verscheidene factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verschillende.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Geel kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsoffertes. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Geel
Broeken strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken nauwkeurig schoonmaken€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten gereedmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Geel inschakelen kan in prijs verschillen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week het avondeten te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat poetsen. Het type contract is ook van belang voor de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis te kuisen en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Geel kunnen ook variëren afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verscheidene huishoudhulpen in Geel aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u verschillende prijsvoorstellen vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand aannemen om uw woning te poetsen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan bereiden? Of iemand die naast het schoonmaken ook uw Broeken kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de glazen wassen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Geel. Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsaanbiedingen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden voorbereiden, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Geel

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Geel

Poetsen huiselijke dierenverblijven (18) - Naaister gezocht - Poetsen huiselijke dierenverblijven (17) - Poetsen huiselijke dierenverblijven (16) - Aanvraag poetshulp - Poetsen huiselijke dierenverblijven (15) - Poetsen huiselijke dierenverblijven (14) - Schoonmaken in Geel - Poetsen huiselijke dierenverblijven (13) - Poetsen huiselijke dierenverblijven (12) - bereiden verse maaltijden (9) - Poetsen huiselijke dierenverblijven (11) - Schoonmaken binnen het huis - Poetsen huiselijke dierenverblijven (10) - Iemand die op mijn 85°verjaardag thuis wil komen n - Poetsen huiselijke dierenverblijven (9) - Poetsen huiselijke dierenverblijven (8) - Poetsen huiselijke dierenverblijven (7) - Poetsen huiselijke dierenverblijven (6) - Poetsen huiselijke dierenverblijven (5) - ramen schoonmaken - ramen buitenkant - bereiden verse maaltijden (8) - Poetsen huiselijke dierenverblijven - Poetsen huiselijke dierenverblijven - Poetsen huiselijke dierenverblijven - Toilet dame/man tijdens opendeurdagen - Wij zoeken iemand voor het strijken (8) - ramen poetsen - Strijkhulp gewenst :) - bereiden verse maaltijden (7) - Wij zoeken iemand voor het strijken (7) - Vaste poetshulp in Geel - Wij zoeken iemand voor het strijken (6) - bereiden verse maaltijden (6) - Wij zoeken iemand voor het strijken (5) - Was en strijkhulp gezocht! - bereiden verse maaltijden (5) - Wij zoeken iemand voor het strijken (4) - Strijkhulp/ poetshulp - Poetshulp gezocht - ramen wassen - Wij zoeken iemand voor het strijken (3) - Wij zoeken iemand voor het strijken (2) - All Ramen - Ik zoek een strijkhulp (2-wekelijks) - bereiden verse maaltijden (4) - Wij zoeken iemand voor het strijken - poetshulp - Poetshulp te Geel - Poetshulp gezocht - Poetshulp gezocht te Gewl - Dringend poetshulp op dinsdag - Beste, De persoon die mijn strijk deed is weggevallen. Ik zoek iemand nieuw voor de strijk. Ik breng en haal zelf - bereiden verse maaltijden (3) - bereiden verse maaltijden (2) - Poetshulp gezocht - poetsvrouw voor bureau ,keuken ,inkomhal, en wc - Schoonmaak/ opruiming / nieuwjaar voornemens - Wij hebben iemand voor het strijken nodig (5) - bereiden verse maaltijden - Wij hebben iemand voor het strijken nodig (4) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Wij hebben iemand voor het strijken nodig (3) - Wij hebben iemand voor het strijken nodig (2) - Strijkhulp - Onderhoud huis/ramen… - Aziatische gerechten - Wij hebben iemand voor het strijken nodig - schoonmaak - Poetshulp gezocht - jeans broeken inkorten - poetshulp gezocht - Poetshulp voor 4u om de twee weken - Strijken - Poets hulp voor huis and ramen nodig - Strijkhulp gezocht voor een jong koppel - Poetshulp - Schoonmaak - strijken, eventueel poetsen in de toekomst - met spoed poetshulp voor huishouden en strijken - Huis poetsen - Kuishulp - poetsvrouw met spoed gezocht - Strijk - truien/t-shirts/hemden - 1 X per week strijkhulp, ong 2 uur - Poetsvrouw - 2 uur poetsen éénmalig (te Geel) - Huishoudhulp - Appartement grondig schoonmaken - Huishoudhulp (poetsen, strijken, incl. maaltijden! - Poetshulp gewenst - Strijk en plooi hulp gezocht - Ik poets graag - Ik strijk graag - KLEEDJE - poetsvrouw Geel - Poetshulp gezocht met onmiddellijke ingang - huishoudster gezocht - Strijk
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden