huishoudhulp Geel

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Geel

Huishoudhulp in Geel (2440) - Quynh hoa
Quynh hoa
Geel
5/5 (12 reviews)
Ik hou van strijken. Sinds ik een kind van 14 jaar old was, werd ik de oudere zus van mijn 3 jonger zussen en hielp ik mijn ouders met de was en strijk voor het heel gezin. Ik ben erg trots, want ik ben zeer goed met kleren strijken. Als je nodig hebt om voor je mooie kleding te zorgen, stuur me dan een bericht. Tot ziens!
Huishoudhulp in Westerlo (2260) - Jasir
Jasir Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Westerlo
5/5 (8 reviews)
Ik hecht veel belang aan netheid. Al enkele jaren heb ik ervaring met het schoonmaken van huizen, appartementen, (feest)zalen, etc. Het schoonmaken van uw rolluiken, het reinigen van uw tapijten, het wassen van uw ruiten, etc. Ik doe het allemaal! Kwaliteit verzekerd!
Huishoudhulp in Geel (2440) - Tinneke
Tinneke
Geel
4.43/5 (7 reviews)
Net zoals poetsen heb ik veel ervaring in het strijken ik doe het werk al 13jaar en er zijn weinig rimpeltjes die ik niet aan kan ik vraag ook of het gevouwen of op kapstok enz moet natuurlijk
Huishoudhulp in Meerhout (2450) - Marleen
Marleen
Meerhout
5/5 (4 reviews)
Hallo ik ben Marleen, moeke van 5 kleinzonen . Strijken doe ik heel graag ook oppassen op kinderen m. Onze middelste heeft een beperking en heb hier mijn handen mee vol.
Huishoudhulp in Geel (2440) - Florien
Florien
Geel
4.33/5 (3 reviews)
Ik ben Florien, ben 21 jaar. Mijn vorige job heb ik schoongemaakt. Ervaring heb ik dus al wel. Maar ben nog jong genoeg om bij te leren. Ramen wassen doe ik ook wel redelijk graag. Net als schoonmaken. Ik deed de job graag. Door omstandigheden moeten stoppen.
Huishoudhulp in Laakdal (2430) - Jolien
Jolien
Laakdal
5/5 (3 reviews)
Ik heb al enige ervaring in het strijken en wil nu voor en na wat bijverdienen om van thuis uit te strijken . Bij mij kan je al je strijk kwijt . Mijn huis is dier en dus haar vrij . Ook rookvrij . Ik kom je strijk indien nodig halen en terug brengen in de regio van laakdal . Zonder meerkost .
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Herentals (2200) - Linda
Linda
Herentals
5/5 (2 reviews)
Vroeger uit noodzaak, maar nu als hobby ben ik vrij veel bezig met het zelf maken van kleding. Ik ben echt handig met de naaimachine, breipriemen, haaknaalden. Ik kan je helpen bij je DIY projectjes.
Huishoudhulp in Oevel (2260) - Bart
Bart
Oevel
5/5 (2 reviews)
Ik heb jarenlange ervaring in klusjes in en rond het huis en de tuin. Ik heb hiervoor het nodige materiaal en vervoer. Ik maak het graag netjes en breng het afval indien gewenst naar het containerpark.
Huishoudhulp in Westerlo (2260) - A
A
Westerlo
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben op zoek een extra uren werken Ik heb 5 jaren ervaring gehad schoonmaak werken met dienstencheques . Strijken , ramen poetsen , Ik ben flexible.
Huishoudhulp in Mol (2400) - Josephine
Josephine
Mol
5/5 (1 reviews)
Ik ga koken voor mijn kleinzoon en deze maaltijden twee keer per week aan zijn appartement leveren. Ook het winkelen voor alle ingrediënten neem ik voor mijn rekening.
Huishoudhulp in Geel (2440) - Ilse
Ilse
Geel
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben een organizer in hart en nieren. Heb privé al verschillende huizen en appartementjes helpen inrichten, proper maken en ervoor gezorgt dat de energie vrij kan stromen bij kenissen/vrienden. Ook mijn eigen appartementje heb ik zelf ingericht en krijg er constant complimentjes over:)
Huishoudhulp in Geel (2440) - Amara
Amara
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb al ervaring met een studentenjob in de schoonmaak sector. Maar ik zou toch liever zelfstandig op mijn eigen tempo werken. Ik kan werken met poetsgerief dat u heeft, maar kan ook mijn eigen spullen meenemen ! Ik werk gefocusd en ordelijk.
Huishoudhulp in Geel (2440) - Romina
Romina
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik zou graag wat bijverdienen met strijken. Het liefst de strijk aan huis brengen en ophalen, tenzij je niet al te ver woont. Ikzelf ben van geel winkelomheide.
Huishoudhulp in Geel (2440) - Saskia
Saskia
Geel
Nieuw
Hallo, mijn naam is Saskia wonende te Geel. Zoek je iemand om aan huis te strijken of je strijk op te halen mag je mij altijd contacteren. Wat ik zelf belangrijk vind is vriendelijkheid, betrouwbaarheid en stiptheid. Ik ben redelijk flexibel naar uren en dagen
Huishoudhulp in Eindhout (2430) - Marie
Marie
Eindhout
Nieuw
Koken is mijn grootste hobby, het liefst ben ik heel de dag lang in de keuken. Als ik verdriet heb kook ik, als ik blij ben kook ik. Ik heb nog wel veel te leren daarom ga ik in september avondschool Koksopleiding volgen
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijke duidelijke website. Straight to the point. Drempel was heel laag om een dienst aan te vragen en kreeg direct reactie. ”
Sarah
“ Handige app om mensen in je buurt in contact te komen voor klusjes. Mijn eerste ervaring met Ring Twice is positief. ”
Hilde
“ Contact met lokale dienstverleners, prijs overeen te komen, snelle afhandeling. ”
Benita
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Geel: geëvalueerd met 4.83 door 46 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Geel, hulp in huis Geel, huishoudpersoneel Geel, goedkope huishoudhulp Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden