huishoudhulp Kortrijk

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Kortrijk

Huishoudhulp in Kortrijk (8500) - Marie-françoise
Marie-françoise
Kortrijk
5/5 (7 reviews)
Ik hou eraan dat ,zowel anderen als ikzelf nette kledij aan hebben. Ik wil dan ook dat alles tijdig en mooi gestreken in de kasten kan opgeborgen worden.
Huishoudhulp in Harelbeke (8530) - Aline
Aline
Harelbeke
5/5 (6 reviews)
Hallo , ik heb tijdens de week enkele uurtjes vrij om van thuis uit te strijken .ik heb zelf graag mooi gestreken kledij in mijn kast. wil je ook dat jouw was er mooi uitziet als deze in de kast ligt, dan bent u bij mij aan het juiste adres. ik wil gerust uw was komen ophalen indien u dat makkelijker lijkt , laat maar weten ...
Huishoudhulp in Kortrijk (8500) - Sandra
Sandra
Kortrijk
5/5 (5 reviews)
Ik kook elke dag vers en ben al enkele jaren aan het experimenteren met gezond koken. Mijn voorbeeldkoks zijn voornamelijk Pascale Naessens en Sandra Bekkari en nog enkele sportcoach-voedingsadviseurs. Ik hou van koken en experimenteer graag.
Huishoudhulp in Kortrijk (8500) - Khwanorathai
Khwanorathai
Kortrijk
5/5 (5 reviews)
Naast mijn vaste taken in het hotel waar ik vroeger werkte moest ik soms inspringen in de wasserij en hierbij kwam ook veel strijkwerk kijken. Machinaal of met het strijkijzer werken behoorden tot mijn taken.
Huishoudhulp in Bissegem (8501) - Adam
Adam
Bissegem
5/5 (2 reviews)
heb al veel studenten jobs gehad waar ik moest kuisen en zorgen dat alles proper is ook is het iets wat ik graag heb heeft een mooi zicht als alles net en opgeruimd is en daarmee kan ik u helpen aarzel dus niet om mij te contacteren
Huishoudhulp in Kortrijk (8500) - Iris
Iris
Kortrijk
5/5 (2 reviews)
Ik werk voltijds maar zou graag een centje bijverdienen. Ik strijk graag en wil zo mensen helpen die het niet graag doen of nog kunnen. Graag mensen uit groot Kortrijk.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Bissegem (8501) - Agnese
Agnese
Bissegem
4.5/5 (2 reviews)
Aangezien ik het grootste deel van de dag achter de computer zit, wil ik heel graag sporten en tegelijkertijd iemand helpen! Ik heb ervaring met schoonmaken - gedurende 2 jaar, terwijl ik als vrijwiliger in verschillende gezinnen wekte, hielp ik ze met vershillende soorten huishoudelijk wek, waaronder schoonmaken. Niet bang voor fysiek wek, ik behandel elke taak verantwoord.
Huishoudhulp in Kortrijk (8500) - Enes
Enes
Kortrijk
4.0/5 (1 reviews)
Hoi, ik kan u huis auto ramen alle soorten schoonmaak klusjes u verichten. Heeft u hulp schoonmaak beurtje nodig zonder gezeur of achtergelaten viezigheid contacteer mij alstublieft
Huishoudhulp in Bissegem (8501) - Tamar
Tamar
Bissegem
5/5 (1 reviews)
Ik strijk ook alles van ons huisgezin. Ik doe dat wel graag en kan het dan ook doen vanuit mijn eigen omgeving en dat vind ik wel leuk om te doen. Dus we zien wel
Huishoudhulp in Bissegem (8501) - Christof
Christof
Bissegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben van opleidingen hulpkok dus ik kan wel lekker koken ik kan van alles maken dus je zal een beetje op restaurant zitten als ik kook bij jou :-)
Huishoudhulp in Kortrijk (8500) - Stephanie
Stephanie
Kortrijk
Nieuw
Dag dag! Heeft u hulp nodig? Geen tijd om de dingen die blijven liggen zelf aan te pakken? Een drukke job en nog zoveel die gebeuren moet? Graag steek ik de handen uit de mouwen bij eender welke taak die u mij toevertrouwd. Ikzelf werk in de hulpverlening, maar verruim graag mijn ervaring. Plus, een extraatje in de maand is steeds mooi meegenomen als ik er iemand mee kan helpen! Tot hoors Ciao!
Huishoudhulp in Kortrijk (8500) - Kevin
Kevin
Kortrijk
Nieuw
Voor alle klussen kan u bij mij terecht. Sanitair, elektriciteit, schilderwerken, noem maar op. Ik ben nog aannemer geweest van kleine bouwwerken. Schoonmaken is mijn passie. Strict en professioneel!
Huishoudhulp in Kortrijk (8500) - Iris
Iris
Kortrijk
Nieuw
Ik ben graag bezig in het huishouden en strijken hoort daar ook onder. Het lijkt me dan ook leuk om mensen die het niet zo zien zitten om deze te doen een handje te helpen. Ik gebruikt zelf een stoomstrijkijzer.
Huishoudhulp in Zwevegem (8550) - Erika,
Erika,
Zwevegem
Nieuw
ben positief ingesteld en Meertalig :'Nederlands ,Frans en Duits is voor mij geen probleem . Voor mijn kleinkinderen ben ik natuurlijk altijd stand-by .
Huishoudhulp in Kortrijk (8500) - Laurence
Laurence
Kortrijk
Nieuw
Geen professionele ervaring als kok, echter wel veel ervaring in eigen keuken. Ik ben iemand die graag snuistert in kookboeken en regelmatig nieuwe recepten uitprobeert. Koken voor vrienden en familie is het liefste wat ik doe, want de liefde van iedereen gaat sowieso door de maag! Ik hou van eenvoudige, gezonde gerechten met verse, lokale en seizoensgebonden producten.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
“ Zeer goed voor een punctuele taak. Zeer handig en "userfriendly" platform waar alles duidelijk op wordt! Kandidaten sturen je hun aanbod. Zeer handig en aanbevelenswaard. ”
Christel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Kortrijk: geëvalueerd met 4.85 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Kortrijk, hulp in huis Kortrijk, huishoudpersoneel Kortrijk, goedkope huishoudhulp Kortrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden