huishoudhulp Brugge

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Brugge

Huishoudhulp in Brugge (8000) - Linda
Linda
Brugge
5/5 (6 reviews)
I clean houses for a professional housecleaning company. I have regular clients who are happy with my work. I get along great with children and animals so no problem if these are in the home!!
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Hector
Hector Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (5 reviews)
Ik heb een garage gespecialiseerd in het reinigen van wagens en beschermen van lak, Daarbij bieden wij ook een was-service aan die eenmalig of wekelijks kan plaatsvinden.
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Dominiek
Dominiek
Brugge
5/5 (5 reviews)
Beschikbaar in en rondom brugge. Heb eigen vervoer. Het nodige kuismateriaal dient wel ter plaatse te zijn. Ik kan eventueel ook ramen wassen als er een ladder aanwezig is.
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Elisa
Elisa
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik kook heel graag! Mijn favorite keuken is italiaans. Pasta's,pizza's,... Ik kan bv ook gewoon vlees met aardappelen en groentjes maken. Of als je een specifiek receptje in gedachten hebt zal ik dit zeker ook doen! Ik kan ook helpen bij voorbereiding voor feestjes thuis bv hapjes voorbereiden(wrapsjes,nacho's,worstebroodjes,soepjes,pizzatjes,...)
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Jozef
Jozef
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik ben daar geen grote specialist in. En werk dus eerder traag. Maar ik kan het wel. Ik doe dit ook in mijn eigen huisgezin. Ik vind proper gestreken kledij wel van belang.
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Sharon
Sharon
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik heb voor 3 jaar in een droogkuis gewerkt, en mijn functies daar waren namelijk (maar niet beperkt tot); kleren sorteren en wassen, strijken, plooien…
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Brugge (8000) - Mihaela
Mihaela
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb 5 jaren als poetsvrouw gewerkt en nu werk ik als onderhoud medewerker in een school. Ik ben betrouwbaar, discreet en serieus en ik zou je graag helpen om jouw huis schoon te maken. Tot straks!
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Cynthia
Cynthia
Brugge
1.0/5 (1 reviews)
Als jobstudent heb ik steeds gewerkt als poetsvrouw. Zelf kuis ik zeer grondig, doordat ik oog voor detail heb, zal ik geen enkel hoekje vergeten. Wat voor mij belangrijk is? Je komt ergens binnen en er ligt geen vuiltje, dat is pure perfectie
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Naessens
Naessens
Brugge
Nieuw
ik ben Cecile, ik ben 64 jaar ik woon in het centrum van Brugge.momenteel ben ik huisvrouw met (te veel ) vrije tijd,die ik nuttig wil invullen. Ik was 24 jaar zelfstandige daarna koffiedame bij de CM, hoofdkassierster, gerante in een chocoladewinkel. Tussen al deze jobs runde ik tevens mijn huishouden.
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Rudi
Rudi
Brugge
Nieuw
doe al verschillende jaren strijkwerk, nauwkeurig werk alsof het voor mezelf is. Kan ter plaatse of bij mij thuis gebeuren, moet wel geleverd en opgehaald worden.
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Tabitha
Tabitha
Brugge
Nieuw
Ik heb sedert mijn 14 tot 21 jaar in een camping gewerkt als poetshulp (vakantiejob en weekendwerk). Bij deze heb ik op dit vlak wel wat ervaring.
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Lisa
Lisa
Brugge
Nieuw
Koken doe ik heel graag, zeker als het voor een ander is. Zelf heb ik ervaring als sous chef en grootkeukenmedewerker. Graag zou ik dus maaltijden willen bereiden voor mensen die daar misschien geen tijd voor hebben.
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Joyce
Joyce
Brugge
Nieuw
dag allemaal, ik werk als huishoudhulp maar zoek nog wat werk bij. ik geraak zowat overal in en rond brugge met mijn brommer. Ik doe mijn werk natuurlijk graag en ben ook heel graag onder de mensen. ik werk ook wel zelfstandig :) hopelijk tot dan!
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Joy
Joy
Brugge
Nieuw
Ik werkte als huishoudhulp. Ik hou van een proper en nette woonst bij de mensen thuis. Ik maak graag de mensen blij dat ze in een nette en propere woonst thuis komen.
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Eloïse
Eloïse
Brugge
Nieuw
Hallo, ik ben kok van opleiding , maar werk als jeugdbegeleidster in Het Zeepreventorium. Ik kook zeer graag en veel. Heb je weinig tijd of niet meer de mogelijkheid om zelf te koken? Dan kan ik je zeker helpen. Ik kan met verse producten aan huis komen koken of ik breng een verse zelfgemaakte maaltijd. Alle mogelijkheden zijn mogelijk. We bespreken samen wat het beste bij u past. Tot binnenkort!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijke duidelijke website. Straight to the point. Drempel was heel laag om een dienst aan te vragen en kreeg direct reactie. ”
Sarah
“ Handige app om mensen in je buurt in contact te komen voor klusjes. Mijn eerste ervaring met Ring Twice is positief. ”
Hilde
“ Contact met lokale dienstverleners, prijs overeen te komen, snelle afhandeling. ”
Benita
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Brugge: geëvalueerd met 4.5 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Brugge, hulp in huis Brugge, huishoudpersoneel Brugge, goedkope huishoudhulp Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden