huishoudhulp Brugge

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Brugge

Huishoudhulp in Sint-andries (8200) - Corrie
Corrie
Sint-andries
5/5 (51 reviews)
Beste, Naast mijn job als sociaal werker zou ik graag nog wat extra willen werken. Ik heb in de thuiszorg en in een rusthuis gewerkt als kuisvrouw en ik deed dit altijd met veel plezier. Het is zalig als het huis weer spik en span is en ook het contact is aangenaam. Ik ben een integere vrouw die de handen graag uit de mouwen steekt. Vriendelijke groeten Corrie
Huishoudhulp in Knokke (8300) - Ann
Ann
Knokke
5/5 (26 reviews)
Ik vind het heel leuk om schoon te maken. Niets is leuker dan, na een lange werkdag, thuis te komen in een opgeruimd en fris huis. Ook wat betreft een wagen is het veel aangenamer om je te verplaatsen in een wagen die netjes en goed onderhouden is.
Huishoudhulp in Assebroek (8310) - Marie-christine
Marie-christine
Assebroek
4.93/5 (15 reviews)
Hallo, ik zoek strijkwerk bij mij thuis. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring met strijkwerk via mijn werk. Aarzel niet om contact met mij op te nemen !
Huishoudhulp in Varsenare (8490) - Wendy
Wendy
Varsenare
5/5 (12 reviews)
Met veel plezier en een hoop ervaring sta ik garant voor kwalitatieve dienstverlening op het gebied van textielonderhoud, van wassen, drogen tot plooien en/of strijken. Ook voor paardendekens, zadeldoeken e.d. Kunt u bij mij terecht. Ophalen en terugbrengen behoort zeer zeker tot de mogelijkheden.
Huishoudhulp in Sint-andries (8200) - Ileana
Ileana
Sint-andries
5/5 (10 reviews)
I love to cook, I have experience in Mediterranean cuisine, I have worked in restaurants in Italy and in Romania, I also have experience as a baker. I consider myself good at this!I can cook for 1 or 20... + people..
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Linda
Linda
Brugge
5/5 (6 reviews)
I have been cleaning houses for a professional cleaning company in Bruges for several months now. My wonderful clients are all satisfied and happy with my work. I enjoy animals and children, so no problem if they are also in the house!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Dudzele (8380) - Nico
Nico Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dudzele
5/5 (3 reviews)
Reeds jarenlange ervaring in onderhoud van residenties. Stiptheid en correcte uitvoering van de job. Onderhoud trapzalen en overlopen wegbrengen grof huisvuil of poetsen ramen Camionette beschikbaar. Steeds met factuur
Huishoudhulp in Sint-andries (8200) - Berlinda
Berlinda
Sint-andries
5/5 (3 reviews)
Hallo heb kleding opleiding gevolgd dus stoffen kennis en enkele technieken gekend kan met naaimachine of met de hand.herstellingen kan ik uitvoeren ,verkorten,versmallen enz...
Huishoudhulp in Assebroek (8310) - Anouchka
Anouchka
Assebroek
5/5 (2 reviews)
Hallo voor mijn opleiding heb ik 5jaar als huishoudhulp gewerkt. Ik ben ook 3jaar onthaalouder geweest dus bij deze was het zeker en vast belangrijk om het huishouden net en ordelijk te houden dus heb jij een klus dan wil ik wel helpen
Huishoudhulp in Jabbeke (8490) - Joni
Joni
Jabbeke
5/5 (2 reviews)
Ik ben 17 jaar en heb al wat ervaring in het schoonmaken van vakantieverblijven. Bedden opmaken, sanitair schoonmaken, vloeren reinigen, het lukt me allemaal. Geen uitdaging is me te groot. mijn vorige werkgevers waren steeds tevreden over mijn werk.
Huishoudhulp in Blankenberge (8370) - Carol
Carol
Blankenberge
3.0/5 (2 reviews)
Beste Ik ben Carol 38 jaar wonende in blankenberge. Het ruiken van heerlijk eten. En lekker koken zalig om te doen. U te zien genieten van u maaltijd. Erg uitkijkend naar u reactie Groeten Carol
Huishoudhulp in Blankenberge (8370) - Kenneth
Kenneth
Blankenberge
5/5 (2 reviews)
Zoekt u nog iemand voor de schoonmaak van uw tweedeverblijf/vakantieverblijf? Ik kan me makkelijk vrijmaken na de uren. Kustlijn Knokke tot De Haan! Stuur gerust een bericht!
Huishoudhulp in Sint-andries (8200) - Maria-bernarda
Maria-bernarda
Sint-andries
5/5 (2 reviews)
Ik doe dat heel graag,en lever perfect geplooid en gestreken werk af,ik doe dit ook als vrijwilliger in de zorg voor mindervalide,en ze zijn daar heel content.
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Jozef
Jozef
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik ben daar geen grote specialist in. En werk dus eerder traag. Maar ik kan het wel. Ik doe dit ook in mijn eigen huisgezin. Ik vind proper gestreken kledij wel van belang.
Huishoudhulp in Sint-kruis (8310) - Marissa
Marissa
Sint-kruis
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen ik werk al 5 jaar deeltijds in een doe het zelf zaak als kassahostess maar vond het plezier in het bakken ik kan ook echt heel erg mooie taarten bakken, ik kan dit ook altijd komen brengen
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Lijkt me eerlijk en veilig, mensen met inzet die iets extra willen verdienen of zich nuttig maken/voelen met iets ze graag doen en waar ze goed in zijn. De wachtlijsten bij de poetsburo's worden niet beantwoord en be... ”
Fatima
“ Website funktioneert goed, snel iemand gevonden ,die bovendien zeer goed gewerkt heeft. Bovendien is de werknemer verzekerd enz ”
Yvan
“ Een leuke en aangename manier van werken. Op een legale manier een centje bijverdienen. ”
Wendy
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Brugge: geëvalueerd met 4.71 door 145 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Brugge, hulp in huis Brugge, huishoudpersoneel Brugge, goedkope huishoudhulp Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden