huishoudhulp Brugge

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Brugge

Huishoudhulp in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
Brugge
5/5 (41 reviews)
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik werk op de sociale dienst van een OCMW rusthuis. Ik zou graag wat bijverdienen met uiteenlopende jobs. Ik werk graag met mensen, maar ik ben ook een echte klusser die graag schildert, tuiniert en overweg kan met een boormachine! Ik hou van koken, kan naaien, poetsen, strijken en houd van dieren en kinderen. Ik help u graag met uw klusje!
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Mihaela
Mihaela
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb 5 jaren als poetsvrouw gewerkt en een van mijn verantwoordelijkheden was om de kleren van mijn klanten te strijken. Mijn klanten waren altijd tevreden met mijn werk.
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Shana
Shana
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik strijk graag en help daarmee graag een handje voor als je er geen tijd voor hebt of het eigenlijk niet graag doet. De strijk kan bij mij thuis afgezet worden maar ik kan het gerust ook komen ophalen of ter plaatse strijken
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Cynthia
Cynthia
Brugge
1.0/5 (1 reviews)
Als jobstudent heb ik steeds gewerkt als poetsvrouw. Zelf kuis ik zeer grondig, doordat ik oog voor detail heb, zal ik geen enkel hoekje vergeten. Wat voor mij belangrijk is? Je komt ergens binnen en er ligt geen vuiltje, dat is pure perfectie
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Jos
Jos
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben daar geen grote specialist in. En werk dus eerder traag. Maar ik kan het wel. Ik doe dit ook in mijn eigen huisgezin. Ik vind proper gestreken kledij wel van belang.
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Naessens
Naessens
Brugge
Nieuw
Ik was 24 jaar kok in mijn eigen zaak, waar ik volledige diners en feestjes organiseerde en afwerkte, dit alles in samenwerking met mijn echtgenoot en personeel. wij gingen alleen op verplaatsing doch waren geen traitteurs, alles maakte ik vers klaar.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Brugge (8000) - Karine
Karine
Brugge
Nieuw
Bonjour, je travaille comme femme de ménage depuis 6 ans chez les même personnes, et j'aimerai un complément de revenu. Je suis rapide et efficace, je me déplace en voiture où que vous soyez. Je suis libre les après-midi. à bientot
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Rudi
Rudi
Brugge
Nieuw
doe al verschillende jaren strijkwerk, nauwkeurig werk alsof het voor mezelf is. Kan ter plaatse of bij mij thuis gebeuren, moet wel geleverd en opgehaald worden.
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Tabitha
Tabitha
Brugge
Nieuw
Ik heb sedert mijn 14 tot 21 jaar in een camping gewerkt als poetshulp (vakantiejob en weekendwerk). Bij deze heb ik op dit vlak wel wat ervaring.
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Joyce
Joyce
Brugge
Nieuw
dag allemaal, ik werk als huishoudhulp maar zoek nog wat werk bij. ik geraak zowat overal in en rond brugge met mijn brommer. Ik doe mijn werk natuurlijk graag en ben ook heel graag onder de mensen. ik werk ook wel zelfstandig :) hopelijk tot dan!
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Joy
Joy
Brugge
Nieuw
Ik werkte als huishoudhulp. Ik hou van een proper en nette woonst bij de mensen thuis. Ik maak graag de mensen blij dat ze in een nette en propere woonst thuis komen.
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Maxine
Maxine
Brugge
Nieuw
Mijn mama heeft mij heel snel leren strijken en ik doe dit ook wel heel graag. Hemden, schorten, ingewikkelde kleedjes,… dit schrikt mij allemaal niet af! Ik zou je hier zeer graag bij helpen zodat je er weer stralend bij loopt.
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Ingrid
Ingrid
Brugge
Nieuw
Dit is gewoon een job waar ik m’n tijd voor neem om dit zorgvuldig te doen... Kwaliteit van verschillende stoffen zijn tegenwoordig héél belangrijk te kennen om goed resultaat te bekomen...
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Eloïse
Eloïse
Brugge
Nieuw
Hallo, ik ben kok van opleiding , maar werk als jeugdbegeleidster in Het Zeepreventorium. Ik kook zeer graag en veel. Heb je weinig tijd of niet meer de mogelijkheid om zelf te koken? Dan kan ik je zeker helpen. Ik kan met verse producten aan huis komen koken of ik breng een verse zelfgemaakte maaltijd. Alle mogelijkheden zijn mogelijk. We bespreken samen wat het beste bij u past. Tot binnenkort!
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Aurelia
Aurelia
Brugge
Nieuw
Ik help dagelijks thuis, met de strijk. Ik heb tijdens mijn middelbare schoolcarrière mode en creatie gevolgd, waar ik toen ook heel wat kledingstukken heb moeten strijken. Strijken vind ik enorm aangenaam en is voor mij relaterend.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Brugge: geëvalueerd met 4.2 door 45 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Brugge, hulp in huis Brugge, huishoudpersoneel Brugge, goedkope huishoudhulp Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Brugge in?

Onder huishoudhulp Brugge vallen er heel wat zaken. Een huishoudhulp in Brugge kan u met allerlei diensten helpen, zoals met het kuisen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Brugge kan trouwens meer dan alleen kuisen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een gerecht te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Brugge kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Brugge heeft dus meerdere talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Brugge een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke klusjes en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Brugge doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Brugge heel wat taken doen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Brugge allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere klusjes inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Brugge zo bijzonder maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Brugge kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u bijstaan bij het kuisen van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp inschakelt, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Brugge in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien vaker beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke zaken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis piekfijn in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om huishoudelijke hulp in te schakelen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Brugge. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Brugge. Zij weten precies hoe ze u kunnen bijstaan met uw huishoudelijke jobs.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal naargelang uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Brugge?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Brugge kosten? beroep doen op een huishoudhulp is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Brugge juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u meerdere.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Brugge kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel verscheidene prijsvoorstellen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Brugge
T-shirts strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid poetsen€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten voorbereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Brugge inschakelen kan in prijs afwisselen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke zaken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week het avondeten te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract heeft ook een impact op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis te kuisen en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Brugge kunnen ook verschillen naargelang de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verschillende huishoudhulpen in Brugge aan verscheidene tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand aannemen om uw woning schoon te maken? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan gereedmaken? Of iemand die naast het schoonmaken ook uw T-shirts kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ruiten wassen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Brugge. Dien gratis een aanvraag in en ontvang verscheidene prijsaanbiedingen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten bereiden, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Brugge

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Brugge

Poetshulp voor B&B - Huishoudhulp gevraagd - Poetsen vakantiewoning - Strijkhulp - Kledij strijken - Kuisvrouw - Regelmatig een hulp in ons huis en tuin nodig - Huis schoonmaken - Strijk - Poetsen woning - Poetsen woning - Kuisen huis - Poetsen huis - Periodieke schoonmaak appartement Knokke - Schoonmaakster gevraagd - Poetsen woning - Poetsen woning - Dynamische hulp in huis gezocht - Poetshulp gezocht - Strijkster aan huis - Schoonmaken - Huis/appartement in Brugge (8000) - Regelmatig schoonmaken - Gastenkamers (voor toeristen) in Brugge (8000) - Schoonmaken - Ramen in Brugge (8000) - te bespreken - ramen poetsen - RAMEN POETSEN - schoonmaken - schoonmaken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden