Vind de beste huishoudhulp in Brugge

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
5/5 · 41 reviews
8000 Brugge
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik werk op de sociale dienst van een OCMW rusthuis. Ik zou graag wat bijverdienen met uiteenlopende jobs. Ik werk graag met mensen, maar ik ben ook een echte klusser die graag schildert, tuiniert en overweg kan met een boormachine! Ik hou van koken, kan naaien, poetsen, strijken en houd van dieren en kinderen. Ik help u graag met uw klusje!
Huishoudhulp in Assebroek (8310) - Anouchka
Anouchka
5/5 · 2 reviews
8310 Assebroek
Hallo voor mijn opleiding heb ik 5jaar als huishoudhulp gewerkt. Ik ben ook 3jaar onthaalouder geweest dus bij deze was het zeker en vast belangrijk om het huishouden net en ordelijk te houden dus heb jij een klus dan wil ik wel helpen
Huishoudhulp in Sint-kruis (8310) - Marissa
Marissa
5/5 · 1 reviews
8310 Sint-kruis
Hallo iedereen ik werk al 5 jaar deeltijds in een doe het zelf zaak als kassahostess maar vond het plezier in het bakken ik kan ook echt heel erg mooie taarten bakken, ik kan dit ook altijd komen brengen
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Mihaela
Mihaela
5/5 · 1 reviews
8000 Brugge
Ik heb 5 jaren als poetsvrouw gewerkt en een van mijn verantwoordelijkheden was om de kleren van mijn klanten te strijken. Mijn klanten waren altijd tevreden met mijn werk.
Huishoudhulp in Dudzele (8380) - Maaike
Maaike
5/5 · 1 reviews
8380 Dudzele
Ik wil graag helpen waar dat nodig is. Ik weet ook dat schoonmaken veel tijd in beslag neemt en dat veel mensen hier geen tijd meer voor hebben. Ik vind het zelf ook belangrijk dat alles netjes is.
Huishoudhulp in Sint-kruis (8310) - Vandenbossche
Vandenbossche
Nieuw
8310 Sint-kruis
Ik kook heel graag en doe het ook op mijn werk als assistent. Daar kook ik klassiek, tot vegetarisch. Zelf kook ik het liefst vegetarisch en maak ik het liefst simpele en lekkere dingen klaar.
Huishoudhulp in Koolkerke (8000) - Petra
Petra
Nieuw
8000 Koolkerke
Ik heb al 8 jaar ervaring en doe mijn strijkdienst bij mij thuis, dus ben ik ook bereikbaar tot 20u30 ‘s avonds en op afspraak ook in het weekend. Bellen maar!!😉
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Elise
Elise
Nieuw
8000 Brugge
Ik heb al een paar keer in hotels gekuist. Ik kan enkel in regio Brugge. Zelf kan ik wel geen poets materiaal meenemen. Ik zou met het openbaar vervoer of met de fiets komen.
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Karine
Karine
Nieuw
8000 Brugge
Bonjour, je travaille comme femme de ménage depuis 6 ans chez les même personnes, et j'aimerai un complément de revenu. Je suis rapide et efficace, je me déplace en voiture où que vous soyez. Je suis libre les après-midi. à bientot
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Rudi
Rudi
Nieuw
8000 Brugge
doe al verschillende jaren strijkwerk, nauwkeurig werk alsof het voor mezelf is. Kan ter plaatse of bij mij thuis gebeuren, moet wel geleverd en opgehaald worden.
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Tabitha
Tabitha
Nieuw
8000 Brugge
Ik heb sedert mijn 14 tot 21 jaar in een camping gewerkt als poetshulp (vakantiejob en weekendwerk). Bij deze heb ik op dit vlak wel wat ervaring.
Huishoudhulp in Assebroek (8310) - Steffi
Steffi
Nieuw
8310 Assebroek
Ik wens graag te helpen bij stofzuigen, dwijlen, ramen wassen, enzovoort. Zelf hecht ik veel belang aan orde en netheid. Dit zowel thuis als op mijn werk.
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Joyce
Joyce
Nieuw
8000 Brugge
dag allemaal, ik werk als huishoudhulp maar zoek nog wat werk bij. ik geraak zowat overal in en rond brugge met mijn brommer. Ik doe mijn werk natuurlijk graag en ben ook heel graag onder de mensen. ik werk ook wel zelfstandig :) hopelijk tot dan!
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Joy
Joy
Nieuw
8000 Brugge
Ik werkte als huishoudhulp. Ik hou van een proper en nette woonst bij de mensen thuis. Ik maak graag de mensen blij dat ze in een nette en propere woonst thuis komen.
Huishoudhulp in Assebroek (8310) - Ellen
Ellen
Nieuw
8310 Assebroek
Ik heb vroeger als bijverdienste nog strijk gedaan voor kennissen alsook binnenshuis poetsen voor mensen met een heel druk schema of een fysieke beperking om zelf alles te kunnen onderhouden. Ik heb zelf een grote hond in huis en weet dus dat het soms sneller dan je kan knipperen weer helemaal overhoop ligt! wil je misschien eens hulp met een grote schoonmaak? Huis, wagen... maakt niet uit!

Huishoudhulp Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 46 klanten

Populaire dienstaanvragen: huishoudhulp Brugge, hulp in huis Brugge, huishoudpersoneel Brugge, goedkope huishoudhulp Brugge,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Thomas raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Frans raadt Saliha aan Saliha
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Strijkhulp
Lisa raadt Karine aan Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Brugge in?

Onder huishoudhulp Brugge vallen er heel wat taken. Een huishoudhulp in Brugge kan u met allerlei taken assisteren, zoals met het poetsen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Brugge kan trouwens meer dan alleen poetsen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Brugge kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Brugge heeft dus meerdere competenties!

Bovenal is een huishoudhulp Brugge een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke taken en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Brugge doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Brugge heel wat taken uitvoeren. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Brugge allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende taken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Brugge zo speciaal maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Brugge kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u assisteren bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Brugge inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u op een huishoudhulp in Brugge beroep doet, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Brugge in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien regelmatiger iemand inschakelen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke taken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Brugge. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Brugge. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Brugge?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Brugge kosten? Een huishoudhulp in Brugge inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Brugge juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verschillende prijsvoorstellen.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Brugge kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsvoorstellen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Brugge
Kleedjes strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten voorbereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ruiten wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Brugge inschakelen kan in prijs variëren naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract is ook van belang voor de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Brugge kunnen ook variëren naargelang de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verschillende huishoudhulpen in Brugge aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand inschakelen om uw woning te poetsen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe het avondeten kan klaarmaken? Of iemand die naast het poetsen ook uw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen wassen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Brugge. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Brugge

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Brugge

Strijk - Poetsen woning - Poetsen woning - Kuisen huis - Poetsen huis - Periodieke schoonmaak appartement Knokke - Schoonmaakster gevraagd - Poetsen woning - Poetsen woning - Dynamische hulp in huis gezocht - Poetshulp gezocht - Strijkster aan huis - Schoonmaken - Huis/appartement in Brugge (8000) - Regelmatig schoonmaken - Gastenkamers (voor toeristen) in Brugge (8000) - Schoonmaken - Ramen in Brugge (8000) - te bespreken - ramen poetsen - RAMEN POETSEN - schoonmaken - schoonmaken
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden