huishoudhulp Dilbeek

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Dilbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Dilbeek

Huishoudhulp in Asse (1730) - Karine
Karine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (28 reviews)
Ben zelf gesteld op netheid en orde ook voor mij zelf persoonlijk, kom niet graag in woningen waar ik niet weet waar beginnen. Tot mijn takenpakket hoort de onderhoud ook van ramen. Groot onderhoud zit daar niet in. Zoals plafond, keukenkasten, kasten de afwas …alleen de wekelijkse poets. Ben zeer stipt en een afspraak is een afspraak. Mijn klanten zijn ook zeer tevreden.
Huishoudhulp in Dilbeek (1700) - Rita
Rita
Dilbeek
5/5 (11 reviews)
Hallo, ik ben Rita, Ik ben enorm begaan met gezonde voeding, liefst eigen kweek of biologische producten. Eten moet een festijn zijn, mijn motto, een gezonde geest in een gezond lichaam.
Huishoudhulp in Alle (5550) - Ive
Ive Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Alle
5/5 (3 reviews)
Beste, Vooral een perfecte afwerking van mijn projecten is belangrijk voor mij en een zeer tevreden klant op het einde. Vooraf goed communiceren zodat de klant zeer goed op de hoogte is vd werken,tijdsduur, kosten etc. Mvg
Huishoudhulp in Asse (1730) - Sabine
Sabine
Asse
5/5 (1 reviews)
Hoihoi, heb jullie geen zin on te koken en kijken julliu uit naar normale gerechten. Ik hou met de qwaaltjes van iedereen mee. Kwaliteit telt boven kwaliteit. Kan meedere talen en kan nog bijleeren
Huishoudhulp in Wambeek (1741) - Sandra
Sandra
Wambeek
5/5 (1 reviews)
Hallo ik werk voltijds in de zorg maar in mijn vrije tijd wil ik wel jou strijk doen . Ben in bezit van een auto dus geen probleem om aan huis te komen . Wel in een straal van 20 km .
Huishoudhulp in Dilbeek (1700) - Georgina
Georgina
Dilbeek
5/5 (1 reviews)
Ik heb vroeger op restaurant gewerkt en nu maak ik ook heerlijke sla gerechten die u kunt om mee te nemen bestellen. Dit doe ik bij mij thuis. Als u soms geen zin om te koken of geen tijd heb, aarzel niet om te contacteren en bestel 1 of 2 dagen in voorhand. U kan kan ook mij contacteren om meer info te krijgen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Relegem (1731) - Marie-jo
Marie-jo
Relegem
5/5 (1 reviews)
Ik heb als studente al in de schoonmaaksector gewerkt en kan dus georganiseerd werken als het gaat over schoonmaken. Ik kan voor u: stof afvegen, stofzuigen, vloer reinigen, en andere huishoudelijke taken zoals kleren wassen, drogen, plooien, afwas en koken.
Huishoudhulp in Dilbeek (1700) - Joeri
Joeri
Dilbeek
Nieuw
Orde en netheid, mijn 2de naam. Ik hou van een proper huis en van de voldoening achteraf. Het leven is zoveel aangenamer in een proper en net huis(je)
Huishoudhulp in Schepdaal (1703) - Jessica
Jessica
Schepdaal
Nieuw
Dag,ik heb meer dan 5jaar hervaring in keuken ik kan traditionelen gerechten klaar maken ik kan ook gerechten klaar maken voor merdere mensen zoals 15 a 20 personen (moet het materiaal in huis hebben)kom zeker bij mij ik verzeker je de lekkerste gerechten
Huishoudhulp in Anderlecht (1070) - Alison
Alison
Anderlecht
Nieuw
Ik zie koken een beetje als een daad van liefde; Een gezonde, vullende maaltijd klaarmaken voor iemand of voor jezelf, dat is voor mij één van de belangrijkste dingen die we kunnen doen. Je vois la cuisine un peu comme un acte d'amour; Préparer un bon plat sain pour quelqu'un ou pour soi-même, pour moi c'est une des choses les plus importantes que l'on puisse faire.
Huishoudhulp in Dilbeek (1700) - Katrien
Katrien
Dilbeek
Nieuw
Hallo, ik werk als ADM. Bediende in een school. Hou van orde netheid. Een opgeruimde plaats brengt rust in mijn hoofd. Propere kledij, netjes gestreken, de kleerkast ziet er zo heel proper uit.
Huishoudhulp in Anderlecht (1070) - Christine
Christine
Anderlecht
Nieuw
Bonjour, je suis couturière de base et je fais dans tous domaines que ce soit la haute couture où le racomodage. Je suis heureuse de mettre mes services pour aider les autres d'autant plus que je suis la meilleure.
Huishoudhulp in Borchtlombeek (1761) - Christie
Christie
Borchtlombeek
Nieuw
Zoals ik al hzb vermeld heb ik drie kinderen maar ook een stiefdochter. Dus soms moet ik voor 6 personen koken en dan vind ik het altijd leuk om creatief te zijn. Ik zal altijd rekening houden met iemand die iets niet lust.
Huishoudhulp in Dilbeek (1700) - Marco
Marco
Dilbeek
Nieuw
Ik ben een jonge student die graag zou voortstuderen en aan het sparen ben voor mijn studies, ik ben blij als ik andere mensen kan helpen met hun alledaagse taken.
Huishoudhulp in Anderlecht (1070) - Hannah
Hannah
Anderlecht
Nieuw
Ik heb als studentenjob de kuis gedaan in een rusthuis voor een volledige maand gedurende 2 jaar. Alles moest heel netjes zijn, vooral nu met Covid-19. Ik sta bereid om huizen/appartementen te kuisen, ramen te wassen, de afwas te doen,...
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Dilbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Website funktioneert goed, snel iemand gevonden ,die bovendien zeer goed gewerkt heeft. Bovendien is de werknemer verzekerd enz ”
Yvan
“ Een leuke en aangename manier van werken. Op een legale manier een centje bijverdienen. ”
Wendy
“ Super makkelijk platform om iemand te vinden die je kan helpen. Heb het toevallig ontdekt en ga er zeker nog gebruik van maken. Misschien ook als dienstverlener zelfs. Een ontdekking! ”
Vasilica Crina
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Dilbeek: geëvalueerd met 5.0 door 46 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Dilbeek, hulp in huis Dilbeek, huishoudpersoneel Dilbeek, goedkope huishoudhulp Dilbeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden