huishoudhulp Dilbeek

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Dilbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Dilbeek

Huishoudhulp in Asse (1730) - Leo
Leo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
4.77/5 (48 reviews)
Dag, ik ben niet bang van hoogtes en ladders om eventuele ramen te poetsen en ondertussen kan ik nog uw ramen aan de binnenkant het mechanisme een onderhoud geven (smeren, kuisen aanslagrubbers insmeren etc..) wat uw ramen een langere levensduur geven.
Huishoudhulp in Asse (1730) - Karine
Karine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (42 reviews)
Ben zelf gesteld op netheid en orde ook voor mij zelf persoonlijk, kom niet graag in woningen waar ik niet weet waar beginnen. Tot mijn takenpakket hoort de onderhoud ook van ramen. Groot onderhoud zit daar niet in. Zoals plafond, keukenkasten, kasten de afwas …alleen de wekelijkse poets. Ben zeer stipt en een afspraak is een afspraak. Mijn klanten zijn ook zeer tevreden.
Huishoudhulp in Dilbeek (1700) - Rita
Rita
Dilbeek
5/5 (11 reviews)
Hallo, ik ben Rita, Ik ben enorm begaan met gezonde voeding, liefst eigen kweek of biologische producten. Eten moet een festijn zijn, mijn motto, een gezonde geest in een gezond lichaam.
Huishoudhulp in Wemmel (1780) - Liudmyla
Liudmyla
Wemmel
5/5 (10 reviews)
Ik hou van opruimen. Ik werk momenteel officieel en maak huizen schoon. Ik vind het erg leuk om het huis van iemand anders mooi en schoon te maken.Daarom help ik je graag verder.
Huishoudhulp in Laken (1020) - Wim
Wim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laken
4.63/5 (8 reviews)
Mijn hoofdactiviteit is reinigen van terrassen, opritten, garagepoorten, rolluiken, ramen, zonnepanelen, daken, dakgoten, auto's, ... Ik beschik over het nodige materiaal en werk met gedemineraliseerd water (osmosewater) zodat het resultaat streeploos is en het vuil zich in de toekomst minder snel zal hechten. Ik werk aan een correcte prijs en spreek alles goed af van tevoren.
Huishoudhulp in Sint-jans-molenbeek (1080) - Abdellah
Abdellah
Sint-jans-molenbeek
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb ervaring met het professioneel schoonmaken van grote en kleine bedrijven en particuliere woningen. Ik heb gewerkt bij het welbekende schoonmaak bedrijf GOM. Ik ben zeer flexibel en help u graag! Met vriendelijke groeten
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Jette (1090) - Inge
Inge
Jette
5/5 (5 reviews)
Ik kook graag eenvoudige Belgische keuken. Ik koop dan ooit quasi nooit meeneem maaltijden. Ik kan lekkere dingen klaarmaken volgens jouw goesting. Bij jou of ik kan de gerechten ook meebrengen.
Huishoudhulp in Sint-pieters-leeuw (1600) - Heidi
Heidi
Sint-pieters-leeuw
5/5 (3 reviews)
Er gaat niets boven een net gestreken hemd, t shirt of broek. Heb je hiervoor geen tijd dan kan ik het doen in het weekend, op woensdagnamiddag of tijdens vakantieperiodes.
Huishoudhulp in Wambeek (1741) - Sandra
Sandra
Wambeek
4.5/5 (2 reviews)
Hallo ik werk voltijds in de zorg maar in mijn vrije tijd wil ik wel jou strijk doen . Ben in bezit van een auto dus geen probleem om aan huis te komen . Wel in een straal van 20 km .
Huishoudhulp in Ganshoren (1083) - Luka
Luka
Ganshoren
5/5 (1 reviews)
Dag, ik ben Luka, een student audiovisuele kunsten uit Brussel. Ik help al lang met plezier mee met het onderhoud thuis en zou hier dan ook graag wat extra aan willen verdienen om als student rond te komen. Ik ben gemotiveerd en ben bereid allerhande klusjes op te knappen.
Huishoudhulp in Asse (1730) - Sabine
Sabine
Asse
5/5 (1 reviews)
Hoihoi, heb jullie geen zin on te koken en kijken julliu uit naar normale gerechten. Ik hou met de qwaaltjes van iedereen mee. Kwaliteit telt boven kwaliteit. Kan meedere talen en kan nog bijleeren
Huishoudhulp in Affligem (1790) - Diyana
Diyana Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Affligem
5/5 (1 reviews)
Heb je geen tijd om te strijken of ben je te moe! Dan ben ik om jou te helpen! Na zal ik graag jouw strijk doen! Aarzel niet met mij te contacteren. Groetjes Diyana
Huishoudhulp in Schoten (2900) - Daphné
Daphné
Schoten
2.0/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben een hobbykok. Mijn grootouders hadden vroeger een restaurant en mijn moeder houdt enorm van koken. Als kind keek ik dus al toe en leerde ik graag hoe ik heerlijke maaltijden kon bereiden. Pasta, taco's, rijst, noem maar op... Vegetarisch is absoluut geen probleem, aangezien ik zelf vegetariër ben.
Huishoudhulp in Laken (1020) - Mathilde
Mathilde
Laken
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Mathilde, 26 jaar, heel netjes en precies. Ik heb al jaren ervaring door te strijken voor onze familie. Ik ben op zoek naar een bijverdienste en daarom lijkt me dit ideaal. Hopelijk tot binnenkort! Groetjes Mathilde
Huishoudhulp in Schepdaal (1703) - Alison
Alison
Schepdaal
5/5 (1 reviews)
Ik heb altijd wat gekookt thuis. Maar op school leer ik ook hoe koken. Dankzij mijn richting in verzorging-Voeding BSO. En ik vind het altijd fijn om wat te koken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Dilbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijke duidelijke website. Straight to the point. Drempel was heel laag om een dienst aan te vragen en kreeg direct reactie. ”
Sarah
“ Handige app om mensen in je buurt in contact te komen voor klusjes. Mijn eerste ervaring met Ring Twice is positief. ”
Hilde
“ Contact met lokale dienstverleners, prijs overeen te komen, snelle afhandeling. ”
Benita
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Dilbeek: geëvalueerd met 4.95 door 131 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Dilbeek, hulp in huis Dilbeek, huishoudpersoneel Dilbeek, goedkope huishoudhulp Dilbeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden