huishoudhulp Sint-niklaas

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Sint-niklaas

Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Frank
Frank
Nieuwkerken-waas
4.55/5 (11 reviews)
Dit is een van mijn grootste hobby´s. Ik kan perfect een potje koken voor u. Als het maar bakken of koken is. Koken met verse producten is het allerbeste, beter dan klaar gemaakte gerechten. Groeten
Huishoudhulp in Belsele (9111) - Arno
Arno
Belsele
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf al 2 jaar chef kok, Ik zou graag mensen helpen en als dit een taak is dat je van de mensen hun schouders kunt nemen doe ik dot met veel plezier
Huishoudhulp in Sint-niklaas (9100) - Anwar
Anwar
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik heb al 5jaar ervaring in de horeca, ik heb het gevolgd op school , heb al in verschillende restaurants gewerkt, koken is men passie, hygiëne is heel belangrijk voor mij, ik kan ontbijten verzorgen, lunch, en avond eten mvg
Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Qudsia
Qudsia
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
mijn evaring is het strijken van mijn familiekleding nog niet.
Huishoudhulp in Sinaai-waas (9112) - Anne-sofie
Anne-sofie
Sinaai-waas
5/5 (1 reviews)
Ik vind het leuk om dingen schoon te maken, zoals de auto en ramen, maar ook vloeren,... Ik ben nogal perfectionistisch en zal daarom ervoor zorgen dat alles proper is.
Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Yara
Yara
Nieuwkerken-waas
1.0/5 (1 reviews)
Hallo, ik heb altijd het huis onderhouden als mama en papa gaan werken waren en ik van school thuis kwam heb ik eerst men huiswerk gemaakt en daarna beginnen poetsen. Ik hou ervan dat het huis proper is. Als u handen te kort kort dan kom ik met plezier helpen!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Montegnée (4420) - Brett
Brett
Montegnée
5/5 (1 reviews)
Ik neem mijn tijd om alles te strijken zodat de was mooi glad is. Hebt u een wasmand met strijk? Deze doe ik voor u! Bij voorkeur bij u thuis, daar ik op dat moment voor uw huishouden zorg.
Huishoudhulp in Sint-pauwels (9170) - Lut
Lut
Sint-pauwels
Nieuw
Ik ben gepensioneerde maar wil graag mensen helpen en wat bijverdienen met strijken of schoonmaken of andere huishoudelijke klusjes. Ook boodschappen of tuinwerk of babysit of voor de huisdieren zorgen.
Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Heidi
Heidi
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik werk al 9jaar in de thuiszorg. Waardoor ik heel vaak moet koken. Ook thuis kook ik graag. Ik heb ook heel veel ervaring met intoleranties en allergieën. Ik kook dan ook thuis gluten en melkvrij. Ook suiker en gist vrij en e621 vrij. Ook tomaat en eivrij heb ik ervaring mee. En de hele combinatie hierboven lukt me ook
Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Els
Els
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Wilt u na een zware werkdag thuiskomen en de benen onder tafel willen schuiven dan is dat perfect mogelijk. Ik maak de simpelste en ingewikkeldste gerechten klaar naargelang waar u zin in heeft. Puree met worst of liever iets zuiders. Alles is mogelijk
Huishoudhulp in Belsele (9111) - Mohamed
Mohamed
Belsele
Nieuw
Hallo allemaal , ik ben mo , ik ben jonge harde arbeider uit belsele .Ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig. Ik heb ervaring opgedaan als schoonmaak en glazenwasserij en renovatiewerk . . . Groetjes
Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Shairshah
Shairshah
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Dag. Ik heb ervaring als schoonmaakster en zou ik graag te werken. Ik werk snel en degelijk, zo wat overal in sint-Niklaas of Antwerpen of in buurt. Ik gebruik het openbaar vervoer. Ik kan zelf voor onderhoudsmiddelen zorgen. Positief ingesteld. Zou met veel voor u willen werken!
Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Jill
Jill
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Huishoudhulp in Sint-niklaas (9100) - Maryluna
Maryluna
Sint-niklaas
Nieuw
Kuisen,dwijlen,vegen,afstoffen,stofzuigen,afwassen zeg het maar en zal het doen! Heb nog geen efficiële werkervaringen hiermee maar ben de oudste thuis met een alleenstaande vader die voltijds werkt dus weet ik wel hoe te kuisen. Gebruik liefst producten die u ter berschikking hebt of een extra prijsje voor de aankoop van deze. Dat ziet u toch wel zitten hé? Liefs Maryluna
Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Laura
Laura
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb 6 jaar evaring in huishoudhulp, momenteel werk ik deeltijds in de ziekenhuis als schoonmakster, ik wil Julie strijk graag doen om mijn uren een beetje voltijds te maken
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.36 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Sint-niklaas, hulp in huis Sint-niklaas, huishoudpersoneel Sint-niklaas, goedkope huishoudhulp Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Sint-niklaas in?

Onder huishoudhulp Sint-niklaas vallen er heel wat jobs. Een huishoudhulp in Sint-niklaas kan u met allerlei taken assisteren, zoals met het poetsen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Sint-niklaas kan trouwens meer dan alleen poetsen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of het avondeten te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Sint-niklaas kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Sint-niklaas heeft dus verscheidene competenties!

Bovenal is een huishoudhulp Sint-niklaas een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke taken en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Sint-niklaas doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Sint-niklaas heel wat jobs doen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Sint-niklaas allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verscheidene jobs inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Sint-niklaas zo uniek maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Sint-niklaas kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u assisteren bij het kuisen van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer beroep doen op een huishoudhulp?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp inschakelt, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Sint-niklaas in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien frequenter iemand inschakelen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke diensten onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis piekfijn in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Sint-niklaas. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Sint-niklaas. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke jobs.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal naargelang uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Sint-niklaas?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke diensten. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Sint-niklaas kosten? een huishoudhulp inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Sint-niklaas juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u meerdere.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Sint-niklaas kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel verscheidene prijsoffertes. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Sint-niklaas
Kleedjes strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid poetsen€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten voorbereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Sint-niklaas inschakelen kan in prijs variëren naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke diensten en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week het avondeten te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat poetsen. Het type contract is ook van belang voor de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis te kuisen en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Sint-niklaas kunnen ook afwisselen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verschillende huishoudhulpen in Sint-niklaas aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u verscheidene prijsvoorstellen vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand aannemen om uw woning te kuisen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan voorbereiden? Of iemand die naast het kuisen ook uw Kleedjes kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de glazen poetsen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Sint-niklaas. Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsaanbiedingen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden bereiden, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Sint-niklaas

Kuisen - Huis kuisen - schoonmaken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden