huishoudhulp Sint-niklaas

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Sint-niklaas

Huishoudhulp in Beveren-waas (9120) - Amiry
Amiry
Beveren-waas
4.93/5 (61 reviews)
Ik ben een kok, gespecialiseerd in Afghaanse en Iraanse gerechten. Barbecuen doe ik ook enorm graag. Wilt u iets nieuws proeven? Aarzel niet om contact op te nemen met mij.
Huishoudhulp in Lokeren (9160) - Anita
Anita
Lokeren
5/5 (16 reviews)
Heb jaren ervaring in het huishouden ik ben net proper poets in detail, doe dit met hart en ziel niks is mij te veel ,ik strijk ook heel graag Ben hard werkend en snel
Huishoudhulp in De klinge (9170) - Ann
Ann
De klinge
5/5 (12 reviews)
Ik geloof dat ik zelf beschik over een goed smakenpallet waardoor het koken net dat eenvoudiger wordt. Ik kook zelf graag voor mezelf en mijn gezin! Van boerenkost tot een stappenplan van een recept!
Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Frank
Frank
Nieuwkerken-waas
4.55/5 (11 reviews)
Dit is een van mijn grootste hobby´s. Ik kan perfect een potje koken voor u. Als het maar bakken of koken is. Koken met verse producten is het allerbeste, beter dan klaar gemaakte gerechten. Groeten
Huishoudhulp in Zele (9240) - Nadine
Nadine
Zele
5/5 (5 reviews)
Heb in de jaren 2005 to 2010 nog in restaurant gewerkt De lijmpot in lovéndegem. Zowel gekookt en omgedient. Mijn echtgenoot zegt dat ik een keuken princes ben.
Huishoudhulp in Waasmunster (9250) - Vickie
Vickie
Waasmunster
5/5 (5 reviews)
Ik kook zelf graag voor mezelf en hou van gezonde voeding. Ik ook graag met verse producten die een must zijn voor geest en lichaam. Een gezonde geest in een gezond lichaam!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Nancy
Nancy
Nieuwkerken-waas
5/5 (5 reviews)
Ik werk in een woon en zorgcentrum voor mensen met een fysieke en mentale beperking. Ik doe deze job met hart en ziel. Ik heb daar ook enige ervaring opgedaan in onze interne wasserij die jammer genoeg gestopt is . Ik strijk heel graag, verzorgd en nauwkeurig.
Huishoudhulp in Belsele (9111) - Arno
Arno
Belsele
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf al 2 jaar chef kok, Ik zou graag mensen helpen en als dit een taak is dat je van de mensen hun schouders kunt nemen doe ik dot met veel plezier
Huishoudhulp in Temse (9140) - Els
Els
Temse
5/5 (4 reviews)
Ikzelf ben moeder van 2 kinderen en 2 pluskinderen , dus wel gewoon om Mandjes te strijken, proper en zeer snel, ik schrik ook niet om hersenhelften te strijken
Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Gitte
Gitte
Nieuwkerken-waas
5/5 (4 reviews)
Buiten dat ik altijd een groot gezin heb gehad om te strijken, heb ik ook in de thuiszorg gezeten waar ik eveneens veel heb gestreken. Ik strijk dus ook met plezier!
Huishoudhulp in Stekene (9190) - Tamara
Tamara
Stekene
5/5 (3 reviews)
Ik ben erg flexibel in mijn uurrooster en strijk gewoon ook erg graag. Ik ben correct, betrouwbaar en pietje precies. Strijk komt terecht in een rookvrije omgeving.
Huishoudhulp in Kemzeke (9190) - Kathy
Kathy
Kemzeke
5/5 (2 reviews)
Tijdens mijn job strijk ik elke dag wel en ook op school heb ik geleerd hoe je ook moeilijke kledingstukken als hemden enz. Het beste strijkt. Met netflix op de achtergrond geniet ik van de rustige steijkmomentjes en het extra centje dat ik hiermee verdien is natuurlijk een leuk extraatje
Huishoudhulp in Daknam (9160) - Laila
Laila
Daknam
5/5 (2 reviews)
Tijdens mijn vrije tijd ga ik graag bakken of nieuwe gerechten uitproberen. Voor vrienden en familie bereid ik graag wel wat lekkers voor. Sta je open voor nieuwe smaken? Lekker en gezond eten? Dan kan ik jou verrassen.
Huishoudhulp in Sint-niklaas (9100) - Anwar
Anwar
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik heb al 5jaar ervaring in de horeca, ik heb het gevolgd op school , heb al in verschillende restaurants gewerkt, koken is men passie, hygiëne is heel belangrijk voor mij, ik kan ontbijten verzorgen, lunch, en avond eten mvg
Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Qudsia
Qudsia
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
mijn evaring is het strijken van mijn familiekleding nog niet.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Lijkt me eerlijk en veilig, mensen met inzet die iets extra willen verdienen of zich nuttig maken/voelen met iets ze graag doen en waar ze goed in zijn. De wachtlijsten bij de poetsburo's worden niet beantwoord en be... ”
Fatima
“ Website funktioneert goed, snel iemand gevonden ,die bovendien zeer goed gewerkt heeft. Bovendien is de werknemer verzekerd enz ”
Yvan
“ Een leuke en aangename manier van werken. Op een legale manier een centje bijverdienen. ”
Wendy
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.83 door 147 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Sint-niklaas, hulp in huis Sint-niklaas, huishoudpersoneel Sint-niklaas, goedkope huishoudhulp Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden