huishoudhulp Sint-niklaas

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Sint-niklaas

Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Frank
Frank
Nieuwkerken-waas
4.55/5 (11 reviews)
Dit is een van mijn grootste hobby´s. Ik kan perfect een potje koken voor u. Als het maar bakken of koken is. Koken met verse producten is het allerbeste, beter dan klaar gemaakte gerechten. Groeten
Huishoudhulp in Belsele (9111) - Arno
Arno
Belsele
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf al 2 jaar chef kok, Ik zou graag mensen helpen en als dit een taak is dat je van de mensen hun schouders kunt nemen doe ik dot met veel plezier
Huishoudhulp in Sint-niklaas (9100) - Anwar
Anwar
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik heb al 5jaar ervaring in de horeca, ik heb het gevolgd op school , heb al in verschillende restaurants gewerkt, koken is men passie, hygiëne is heel belangrijk voor mij, ik kan ontbijten verzorgen, lunch, en avond eten mvg
Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Qudsia
Qudsia
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
mijn evaring is het strijken van mijn familiekleding nog niet.
Huishoudhulp in Montegnée (4420) - Brett
Brett
Montegnée
5/5 (1 reviews)
Ik neem mijn tijd om alles te strijken zodat de was mooi glad is. Hebt u een wasmand met strijk? Deze doe ik voor u! Bij voorkeur bij u thuis, daar ik op dat moment voor uw huishouden zorg.
Huishoudhulp in Sint-pauwels (9170) - Lut
Lut
Sint-pauwels
Nieuw
Ik ben gepensioneerde maar wil graag mensen helpen en wat bijverdienen met strijken of schoonmaken of andere huishoudelijke klusjes. Ook boodschappen of tuinwerk of babysit of voor de huisdieren zorgen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Heidi
Heidi
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik werk al 9jaar in de thuiszorg. Waardoor ik heel vaak moet koken. Ook thuis kook ik graag. Ik heb ook heel veel ervaring met intoleranties en allergieën. Ik kook dan ook thuis gluten en melkvrij. Ook suiker en gist vrij en e621 vrij. Ook tomaat en eivrij heb ik ervaring mee. En de hele combinatie hierboven lukt me ook
Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Els
Els
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Wilt u na een zware werkdag thuiskomen en de benen onder tafel willen schuiven dan is dat perfect mogelijk. Ik maak de simpelste en ingewikkeldste gerechten klaar naargelang waar u zin in heeft. Puree met worst of liever iets zuiders. Alles is mogelijk
Huishoudhulp in Belsele (9111) - Mohamed
Mohamed
Belsele
Nieuw
Hallo allemaal , ik ben mo , ik ben jonge harde arbeider uit belsele .Ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig. Ik heb ervaring opgedaan als schoonmaak en glazenwasserij en renovatiewerk . . . Groetjes
Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Shairshah
Shairshah
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Dag. Ik heb ervaring als schoonmaakster en zou ik graag te werken. Ik werk snel en degelijk, zo wat overal in sint-Niklaas of Antwerpen of in buurt. Ik gebruik het openbaar vervoer. Ik kan zelf voor onderhoudsmiddelen zorgen. Positief ingesteld. Zou met veel voor u willen werken!
Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Jill
Jill
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Huishoudhulp in Sint-niklaas (9100) - Maryluna
Maryluna
Sint-niklaas
Nieuw
Kuisen,dwijlen,vegen,afstoffen,stofzuigen,afwassen zeg het maar en zal het doen! Heb nog geen efficiële werkervaringen hiermee maar ben de oudste thuis met een alleenstaande vader die voltijds werkt dus weet ik wel hoe te kuisen. Gebruik liefst producten die u ter berschikking hebt of een extra prijsje voor de aankoop van deze. Dat ziet u toch wel zitten hé? Liefs Maryluna
Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Laura
Laura
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb 6 jaar evaring in huishoudhulp, momenteel werk ik deeltijds in de ziekenhuis als schoonmakster, ik wil Julie strijk graag doen om mijn uren een beetje voltijds te maken
Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Kim
Kim
Nieuwkerken-waas
Nieuw
hallo, ik heb gewerkt als poetshulp bij een bureau en heb hiervoor alle nodige opleidingen voor gekregen, ik doe dit met plezier en neem veel trots in mijn werk.
Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Shanna
Shanna
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Gezien ik een dochter heb, die er soms een echte knoeiboel van maak, heb ik de 'skilss' onder de knie om een huis te poetsen. Dit heb ik ook gedaan in mijn verleden jobs.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.91 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Sint-niklaas, hulp in huis Sint-niklaas, huishoudpersoneel Sint-niklaas, goedkope huishoudhulp Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Sint-niklaas in?

Onder huishoudhulp Sint-niklaas vallen er heel wat taken. Een huishoudhulp in Sint-niklaas kan jou met allerlei taken assisteren, zoals met het schoonmaken van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Sint-niklaas kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Sint-niklaas kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Sint-niklaas heeft dus meerdere vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Sint-niklaas een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke taken en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Sint-niklaas doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Sint-niklaas heel wat taken uitvoeren. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Sint-niklaas allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verscheidene taken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Sint-niklaas zo uniek maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Sint-niklaas kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou assisteren bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van het avondeten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Sint-niklaas inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je op een huishoudhulp in Sint-niklaas beroep doet, hangt af van wat je wilt. Schakel je elke week een huishoudhulp in Sint-niklaas in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien regelmatiger beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Sint-niklaas. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Sint-niklaas. Zij weten precies hoe ze jou kunnen assisteren met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Sint-niklaas?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Sint-niklaas kosten? Een huishoudhulp in Sint-niklaas inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Sint-niklaas juist kost, hangt af van verscheidene factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je verscheidene prijsvoorstellen.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Sint-niklaas kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsvoorstellen. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Sint-niklaas
Broeken strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten voorbereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Sint-niklaas inschakelen kan in prijs variëren afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Sint-niklaas kunnen ook variëren afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt verscheidene huishoudhulpen in Sint-niklaas aan verscheidene tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag iemand inschakelen om jouw woning te poetsen? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan klaarmaken? Of iemand die naast het schoonmaken ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen poetsen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Sint-niklaas. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Sint-niklaas

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Sint-niklaas

Kuisen - Huis kuisen - schoonmaken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden