naaister

Naaister gezocht? Ontdek onze talentvolle experts in jou buurt

Meer dan 411 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Naaister in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (277 reviews)
Ik ga al bijna 20 jaar wekelijks naar de naailes, al is het tegenwoordig meer voor de gezelligheid. Ik maak graag en veel eigen kledij. Broeken verkorten zijn geen probleem. Ik beschik over een degelijke naaimachine en overlock om alles mooi af te werken.
Naaister in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (95 reviews)
Ik heb vroeger op school leren naaien en vaak kledingstukken voor mijn kinderen gemaakt. Ik kan bijna alle soorten retouches maken. Mijn moeder en zus zijn altijd kleren maker geweest en ook hier heb ik veel van geleerd.
Naaister in Deurle (9831) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
4.75/5 (60 reviews)
Ik heb van mijn oma de naaimicrobe meegekregen: voor een retouche draai ik mijn hand niet om. Ik heb al jaren een succesvolle retouchedienst met tevreden (want terugkerende) klanten. Verder ontwerp ik ook maatkleding.
Naaister in Oudenaarde (9700) - Katrien
Katrien
Oudenaarde
5/5 (49 reviews)
Met naald en draad doe ik wonderen. Verkorten gordijnen (IKEA/Hema), šŸ‘–, šŸ‘—,rok. Vervangen rits (ritsen dienen besteld/aangekocht te worden) Heeft u ergens een mand staan met kleine herstellingen: aannaaien knoop, een scheur, zoom los... 16ā‚¬ per uur, maar werk met een vaste prijs per herstelling of aanpassing
Naaister in Huldenberg (3040) - Lieve
Lieve
Huldenberg
4.98/5 (42 reviews)
Je nieuwe broek is te lang? Is de jeans van je zoontje gescheurd? Moet er een nieuwe rits in de jas? Gooi niet weg, maar laat het herstellen. Is de zoom los van je zomerkleedje? Moeten je nieuwe gordijnen korter? Wil je mooie kussens die in je interieur passen? Kom bij mij en ik fiks het. Ik zoek met jou een oplossing voor elke vraag en elk probleem. Ik leer je ook werken met de naaimachine.
Naaister in De panne (8660) - Gladys del carmen
Gladys del carmen
De panne
4.91/5 (33 reviews)
Omdat ik ben ervaring en het is mijn passie,heb ik altijd allerlei kleding en geregeld en doe ik nog veel andere dingen , bijvoorbeeld lingerie, kussens,alles wat binnen mijn bereikt ligt, heb ik mijn kleine thui.satlier
Naaister in Deinze (9800) - An
An
Deinze
5/5 (30 reviews)
Ik ben een naaister en heb ook al strijkwerk gedaan. Ik kan op vele machines werken, alsook leder. Gordijnen inkorten is geen probleem. Ook kleine verstelwerken...
Naaister in Deurne (2100) - Nima
Nima
Deurne
4.76/5 (29 reviews)
Hallo, ik ben Nima, 43 jaar en naaier in vrije tijd! Ik naai liever bij jou thuis omdat ik zelf niet genoeg ruimte heb. Aarzel niet om beroep te doen op mij voor retouches en meer!
Naaister in Gent (9000) - Elsje
Elsje
Gent
4.96/5 (27 reviews)
Herstellen en creƫren van fantasiejuwelen. Herstellen of pimpen van kledij zodat de levensduur van jouw favoriete kledingstuk verlengd wordt. Oplossingen bedenken in textiel. Herstellen en creƫren van haak-en breiwerk. Hergebruik en upcyclen is mijn missie.
Naaister in Oosterzele (9860) - Anita
Anita
Oosterzele
5/5 (25 reviews)
Ik ben naaister en kan verstelwerk doen: inleggen broeken, versmallen, verkorten, aannaaien knopen, sluitingen, ... . Ik heb een goeie naaimachine (Bernina computergestuurd). Ik kan eveneens (jonge) werkende mensen helpen de soms hoge werkdruk wat te verlichten door voor hen te strijken.
Naaister in Borsbeek (2150) - Elke
Elke
Borsbeek
5/5 (20 reviews)
Hey, ik ben Elke, 45 jaar. Als 15 jarige ben ik gestart met hobby naaien omdat ik ik steeds confectiekleding moest aanpassen. Na mijn hogere studies ben ik in avondschool kleding gaan volgen. Ik heb dan jaren kleding voor mezelf genaaid. Ondertussen maak ik tassen en volg ik een cursus lingerie maken. Als je verstellingswerken of naai gerelateerde taken hebt ben je bij mij aan het juiste adres.
Naaister in Boechout (2530) - Jacqueline
Jacqueline
Boechout
5/5 (17 reviews)
Ik heb vroeger 3jaar snit en naad gedaan, en ook kleren gemaakt voor mijn kinderen en mij toen ook kan ik nog altijd met naaimachine overweg,doe dit graag, momenteel even geen naaimachine hopelijk half volgend jaar weer, ik doe dan ook verstel werkjes
Naaister in Assebroek (8310) - Marie-christine
Marie-christine
Assebroek
4.93/5 (15 reviews)
Dag, ik heb reeds 30 jaar ervaring als naaister. Ik heb reeds tientallen kledingstukken gemaakt zowel voor mij als voor kinderen. Ik doe ook alle soort van herstellingen gaande van een knoop aannaaien, rits insteken, een zoom naaien zowel met machine als met de hand. Naden die loszitten,... kortom je vraagt gewoon en ik kan het herstellen.
Naaister in Anzegem (8570) - Marie-catharine
Marie-catharine
Anzegem
5/5 (14 reviews)
Heb ervaring met retoucheren van kledij, inkorten kledij, afwerking gordijnen. Ook strijken en allerhande huishoudelijke taken zijn mogelijk Uren zijn steeds bespreekbaar
Naaister in Lommel (3920) - Monique
Monique
Lommel
4.85/5 (13 reviews)
Vroeger veel poppen en knuffel gemaakt waaronder suske en wiske. Poppen. kan anderen mss helpen met iets dat ze zelf niet kunnen maken hulp bieden bijmensen welk probleem ze aanbieden
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel naaisters

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieƫn: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
ā€œ Handige app om mensen in je buurt in contact te komen voor klusjes. Mijn eerste ervaring met Ring Twice is positief. ā€
Hilde
ā€œ Gemakkelijk om iemand in de buurt te vinden die een klein klusje kan klaren voor jou als je tijdelijk/meerdere keren in nood zit ā€
Anita
ā€œ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ā€
Els
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister: geƫvalueerd met 4.95 door 947 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister, herstelling kleding, goedkope naaister gezocht, prijslijst naaister, broek laten inkorten, retouches, naaister in de buurt, prijs verstelwerk aan huis, omzoomen, kleding herstellen, retouches couture, verstelwerk kleding, waar kan ik mijn broek laten inkorten,ā€¦

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Hoe vind ik een naaister?


Als u op zoek bent naar een naaister, zijn er verschillende manieren om er een te vinden:
 1. Vraag om aanbevelingen: Vraag vrienden, familieleden, buren of collega's of ze een goede naaister kunnen aanbevelen. Persoonlijke aanbevelingen kunnen waardevol zijn bij het vinden van een betrouwbare en bekwame professional.
 2. Raadpleeg lokale naaiwinkels: Bezoek lokale naaiwinkels of stoffenwinkels en vraag of ze een naaister kunnen aanbevelen. Deze winkels hebben vaak contacten die ze kunnen doorverwijzen.
 3. Zoek online: Gebruik online platforms zoals Ring Twice om naar naaisters in uw omgeving die hun diensten aanbieden te zoeken. Lees beoordelingen en feedback van eerdere klanten om een idee te krijgen van hun vaardigheden en betrouwbaarheid.
 4. Plaats een advertentie: Plaats een advertentie in lokale kranten, op online advertentiesites of op communitybulletinboards waarin u aangeeft dat u op zoek bent naar een naaister. Vermeld uw specifieke behoeften en vereisten om gerichtere reacties te ontvangen.
 5. Vraag in naaicursussen: Neem contact op met plaatselijke naaicursussen of naaigroepen en vraag of ze naaisters kunnen aanbevelen. Deze groepen hebben vaak ervaren naaisters die geĆÆnteresseerd kunnen zijn in het uitvoeren van naaiwerk voor anderen.
 6. Netwerk binnen uw gemeenschap: Praat met mensen binnen uw gemeenschap, zoals kerkleden, buurtverenigingen of hobbygroepen. Ze kunnen mogelijk een naaister kennen die bereid is om te helpen.
 7. Door deze methoden te gebruiken, kunt u een naaister vinden die voldoet aan uw behoeften en kwaliteit levert in het naaiwerk dat u nodig heeft.

Wat doet een naaister?


Een naaister is een vakvrouw die gespecialiseerd is in het naaien, aanpassen en herstellen van kleding en andere textielartikelen. De taken van een naaister omvatten verschillende aspecten van het creƫren en onderhouden van kledingstukken.
In conclusie, een naaister is gespecialiseerd in het naaien, aanpassen en herstellen van kleding en andere textielartikelen. Ze creƫren nieuwe kleding, voeren aanpassingen uit aan bestaande kledingstukken en herstellen beschadigde kleding. Een naaister speelt een essentiƫle rol bij het behouden en verbeteren van onze kleding en textielproducten.

Hoeveel kost een retouche?


De kosten van een retouche kunnen variƫren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type aanpassing, de complexiteit ervan en de ervaring van de naaister die de retouche uitvoert.
Eenvoudige retouches, zoals het innemen of uitleggen van kleding, kunnen over het algemeen redelijk geprijsd zijn. Deze aanpassingen vereisen vaak minder tijd en vaardigheden. Het verstellen van zomen, mouwen of taillebanden kan bijvoorbeeld relatief betaalbaar zijn.

Complexere retouches kunnen echter duurder zijn, omdat ze meer vakmanschap en expertise vereisen. Aanpassingen aan de pasvorm, zoals het aanpassen van de taille of het veranderen van de kraag, kunnen meer kosten, omdat ze meer tijd en precisie vereisen.
Daarnaast kunnen factoren zoals de locatie en het marktniveau van invloed zijn op de prijs. In stedelijke gebieden waar de kosten van levensonderhoud hoger zijn, kunnen de tarieven voor retouches doorgaans iets hoger liggen dan in landelijke gebieden.

Het is verstandig om vooraf een prijsvoorstel te vragen aan de naaister voordat u de retouche laat uitvoeren. Op die manier krijgt u een duidelijk beeld van de verwachte kosten en kunt u beslissen of het binnen uw budget past. Bij Ring Twice, zijn de kosten van een naaster gemiddeld ā‚¬15-ā‚¬25.
Onthoud ook dat de kwaliteit van het werk van belang is. Hoewel prijs belangrijk is, is het cruciaal om te kiezen voor een ervaren naaister die kwaliteitswerk levert.
Over het algemeen kunnen de kosten van een retouche variƫren, maar het is verstandig om vooraf prijsinformatie op te vragen en te kiezen voor een ervaren naaister die kwaliteitswerk levert.

Hoe repareer ik een scheur in een kleding?


Als u een scheur in uw kleding heeft, kunt u dit probleem vaak oplossen door het zelf te repareren of door hulp te zoeken bij een professionele naaister. Hier zijn enkele stappen om een scheur in kleding te repareren:
 1. Inspecteer de scheur: Bekijk de scheur zorgvuldig om de omvang en het type stof te bepalen. Dit zal u helpen bij het kiezen van de juiste reparatiemethode.
 2. Bereid de materialen voor: Zorg ervoor dat u naaigaren in de juiste kleur bij de hand heeft en een naald die geschikt is voor de stof van uw kleding. Een naaister kan u adviseren over het juiste type garen en naald.
 3. Sluit de scheur: Als de scheur klein is, kunt u deze sluiten door een eenvoudige steek te gebruiken. Begin aan de binnenkant van de kleding en steek de naald door de stof. Herhaal dit totdat de scheur volledig gesloten is.
 4. Versterk de reparatie: Om ervoor te zorgen dat de reparatie duurzaam is, kunt u een extra laagje stof aan de binnenkant van de kleding aanbrengen. Knip een klein stukje stof dat iets groter is dan de scheur en naai het stevig vast over de gerepareerde scheur.
 5. Werk de reparatie af: Trim eventuele losse draadjes af en strijk het gerepareerde gebied voorzichtig om het glad te maken.
 6. Indien nodig, raadpleeg een naaister: Als de scheur groot is of als u niet zeker bent van uw vaardigheden, is het raadzaam om de hulp in te roepen van een ervaren naaister. Zij kan u helpen de scheur professioneel te repareren en de kwaliteit van uw kleding te behouden.

Het repareren van een scheur in kleding kan relatief eenvoudig zijn, maar als u twijfelt, aarzel dan niet om een naaister om advies of hulp te vragen.

Andere categorieƫn gelijkaardig aan naaister

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden