236 naaisters in België

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Naaister in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
5/5 · 31 reviews
3500 Hasselt
Ik heb vroeger op school leren naaien en vaak kledingstukken voor mijn kinderen gemaakt. Ik kan bijna alle soorten retouches maken. Mijn moeder en zus zijn altijd kleren maker geweest en ook hier heb ik veel van geleerd.
Naaister in Mechelen (2800) - Iwein
Iwein
4.96/5 · 25 reviews
2800 Mechelen
Bij kan je terecht voor klein naaiwerk als ook machinaal borduurwerk volgens je eigen ontwerp of ik maak een. Natuurlijk heb ik reeds een hele reeks reeds kant en klare figuurtjes liggen
Naaister in Tienen (3300) - Ana-maria
Ana-maria
4.91/5 · 22 reviews
3300 Tienen
Hallo, ik werk voltijds voor een poetsdienst, maar heb daarbuiten nog wat extra tijd om wat bij te verdienen. Ik heb ondertussen al jaren ervaring in wat ik doe.
Naaister in Lier (2500) - Elke
Elke
5/5 · 20 reviews
2500 Lier
Hey, ik ben Elke, 45 jaar. Als 15 jarige ben ik gestart met hobby naaien omdat ik ik steeds confectiekleding moest aanpassen. Na mijn hogere studies ben ik in avondschool kleding gaan volgen. Ik heb dan jaren kleding voor mezelf genaaid. Ondertussen maak ik tassen en volg ik een cursus lingerie maken. Als je verstellingswerken of naai gerelateerde taken hebt ben je bij mij aan het juiste adres.
Naaister in Deurne (2100) - Nima
Nima
4.63/5 · 19 reviews
2100 Deurne
Ik help allee' naaien bij andermans huis of werk niet bij mezelf want ik heb niet voldoende ruimte om het makelijk te doen ,
Naaister in Huldenberg (3040) - Lieve
Lieve
4.92/5 · 13 reviews
3040 Huldenberg
Is de jeans van je zoontje gescheurd? Moet er een nieuwe rits in je broek? Is de zoom los van je zomerkleedje? Wil je mooie kussens maar kan je niet naaien? Kom bij mij en ik fiks het. Probleemke? Ik zoek met jou een oplossing.
Naaister in Lommel (3920) - Monique
Monique
4.85/5 · 13 reviews
3920 Lommel
Vroeger veel poppen en knuffel gemaakt waaronder suske en wiske. Poppen. kan anderen mss helpen met iets dat ze zelf niet kunnen maken hulp bieden bijmensen welk probleem ze aanbieden
Naaister in Assebroek (8310) - Marie-christine
Marie-christine
4.92/5 · 12 reviews
8310 Assebroek
Dag, ik heb reeds 30 jaar ervaring als naaister heb reeds tientallen kledingstukken gemaakt zowel voor mij als voor kinderen. Ik doe ook alle soort van herstellingen gaande van een knoop aannaaien,rits insteken ,een zoom naaien zowel met machine als met de hand. Naden die loszitten kortom je vraagt gewoon en ik kan het herstellen.
Naaister in Herent (3020) - Gladys del carmen
Gladys del carmen
4.7/5 · 10 reviews
3020 Herent
Omdat ik ben ervaring en het is mijn passie,heb ik altijd allerlei kleding en geregeld en doe ik nog veel andere dingen , bijvoorbeeld lingerie, kussens,alles wat binnen mijn bereikt ligt, heb ik mijn kleine thui.satlier
Naaister in Deurne (2100) - Els
Els Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.78/5 · 9 reviews
2100 Deurne
Ik ben naaister en herstel u kleding in een handomdraai. We bespreken kort uw wensen om tot een mooi resultaat te komen. Bij het retoucheren en maatwerk streef ik naar een goede kwaliteit en een correcte service. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om me te contacteren.
Naaister in Massemen (9230) - Els
Els
5/5 · 8 reviews
9230 Massemen
Een aantal jaren geleden kreeg ik de naaimicrobe te pakken. Heb je in je kledingkast of die van je kinderen een stapel kledij liggen die niet gedragen wordt, miskopen,... dan wil ik je graag helpen. Inkorten, mouwen eraf halen, andere knopen of pimpen, zodat het niet langer ongebruikt in de kast blijft liggen.
Naaister in Mechelen (2800) - Inge
Inge
4.88/5 · 8 reviews
2800 Mechelen
Je kan bij me terecht voor het inkorten van broeken en andere eenvoudige verstelwerken aan kleding. Ik volgde 4 jaar naailessen en beschik over een naaimachine en overlockmachine. We passen bij me thuis en spreken af tegen wanneer de kledingstukken klaar zijn.
Naaister in Gent (9000) - Elsje
Elsje
5/5 · 8 reviews
9000 Gent
Hallo, ik maak en herstel fantasiejuwelen, hiervoor kan je bij de gewone juwelier meestal niet terecht . Ik pimp kleren of herstel ze zodat de levensduur van jouw favoriete kledingstuk verlengd wordt. Ik bedenk graag een oplossing voor het maken van allerhande zaken uit textiel. Zo maakte ik al voor iemand gordijntjes voor in de camper.
Naaister in Deurle (9831) - Sofie
Sofie Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 8 reviews
9831 Deurle
Ik heb van mijn oma de naaimicrobe meegekregen: voor een retouche draai ik mijn hand niet om. Ik heb al jaren een succesvolle retouchedienst met tevreden (want terugkerende) klanten. Verder ontwerp ik ook maatkleding.
Naaister in Deurne (2100) - Jill
Jill
5/5 · 6 reviews
2100 Deurne
Ik ben afgestudeerd in de richting Creatie en Mode. En doe dit nu ook in bijberoep. Kledij op mazt maken naar eigen ontwerp, versmallen / verkorten van kleding, gaten / scheuren herstellen, nieuwe rits inzetten, ...

Ring Twice naaister: geëvalueerd met 4.94 door 283 klanten

Populaire dienstaanvragen: naaister, goedkope naaister gezocht, retouches, prijs verstelwerk aan huis, omzoomen, kleding herstellen, retouches couture,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Verkorten van jas mouwen met een rits erin
Thomas raadt Els aan Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Verstelwerk kleding
Frans raadt Leen aan Leen
“ een goed idee om vraag en aanbod op een veilige manier bij elkaar te brengen ”
aanpassen nachtjapon
Lisa raadt Jenan aan Jenan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat kan een naaister allemaal doen?

Mouwen verkorten, een jurk versmallen, de rits van een broek vervangen, kostuumbroek verkorten, gordijnen inkorten... Noem het maar op, een naaister kan dit allemaal. Voor alles wat met stof te maken heeft, moet u bij een naaister zijn. Kleding herstellen of retouches doen? Een knoop aannaaien? Een rits herstellen? Naaisters kunnen het allemaal. Het hangt natuurlijk ook af van wat u juist nodig hebt.
Een naaister is handig met draad en naald, maar ook met een naaimachine. Een naaister heeft verschillende taken, maar wat een naaister juist kan doen is ook afhankelijk van het naaiatelier waar ze eventueel te werk is.
Uw zoon of dochter heeft deze zomer scoutskamp en moet verkleed zijn in een bepaald thema? Vraag een naaister om een verkleding te naaien? U bent misschien zelf uitgenodigd op een feest en zou graag een nieuw jurkje? Een naaister kan een patroon voor u tekenen en een op maat gemaakte jurk in een paar naaldbewegingen.
Het is altijd sterk aangeraden om goed uit te leggen wat u graag wilt. Of het nu een knoop aannaaien is, of een zoom inkorten, een broek versmallen, een jurkje laten maken...Zo heeft de naaisters een goed idee van het werk en kan ze een service op maat geven.

Op zoek naar een naaister?

Bent u op zoek naar een naaister die uw gekste dromen kan waarmaken? Ook al is het zelfs maar een knoopje verwisselen of een rits herstellen? Het is niet altijd evident, want u wilt iemand die goed werk levert, en ook iemand die geen stukken van mensen zal kosten. Er bestaan verschillende manieren om een goede naaister te vinden. U moet wel rekening houden met het type naaiwerk dat u graag zou willen en uw budget, want er is natuurlijk voor ieders wat wils.

U kan eerst rondvragen in uw omgeving, bij familie en vrienden achter een goede naaister. Of hebt u een huishoudhulp die u kan helpen met een naaiproject? Misschien is er wel een naaiatelier in uw buurt? Indien niet dan kan u een goede en bekwame naaister vinden op erkende platformen van de deeleconomie zoals Ring Twice waar alle diensten 100% legaal en verzekerd zijn!

Hieronder vindt u meer uitleg over de verschillende manier om een naaister te vinden:

Hoeveel kost een naaister?

Wat kost het om een rits te vervangen? Hoeveel kost kledingreparatie? Wat kost het om een broek korter te maken? Een naaister werkt vaak met een vaste prijslijst voor retouches. Vraag op voorhand wat die prijslijst is, zodat u kan weten hoeveel het u precies zal kosten. Voor eigen creaties zal de prijs afhangen van de moeilijkheidsgraad en van het aantal uren. De stof kan ook een rol spelen. Daarom is het steeds van belang om in details uit te leggen wat u graag had. Zo kunnen de naaisters een correct prijsvoorstel geven.
Maar wat u moet onthouden is dat de prijs steeds zal afhangen van het type naaiwerk. Een knoop of rits vervangen zal minder kosten dan een kostuum op maat laten naaien.
Als u via Ring Twice op zoek gaat naar een naaister, ontvangt u meerdere prijsoffertes van verschillende dienstverleners in de categorie 'Naaister'. Vergelijk steeds die verschillende prijsaanbiedingen om zo de meest geschikte naaister te vinden.
Maar om u al een idee te geven van wat u kan vragen en vooral kan verwachten qua vraagprijzen, vindt u hieronder een tabel met de meest frequente dienstaanvragen:
DienstenGemiddelde prijzen naaister
Inkorten jeans€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Jas kleiner maken€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Naaien van baby en kinderkleding€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Naaister gordijnen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Naaister kussenhoezen gezocht€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hou er rekening mee dat dit richtprijzen zijn. Voor een exacte prijsofferte, kunt u een dienstaanvraag indienen.

Naaister versus kleermaker: wat is het verschil?

Naaister en kleermaker, twee verschillende beroepen, en toch zo vaak door elkaar gehaald. Een naaister en een kleermaker hebben veel vergelijkbare vaardigheden. Ze delen ook een liefde en passie voor stoffen en naalden! Maar toch is er een klein verschil tussen de twee.
Een naaister kan theoretisch meer dingen doen dan een kleermaker. Een naaister werkt met stof: een naaister herstelt uw broek, ze maakt uw broekspijpen korter, kan een rits herstellen, maakt uw gordijnen korter. Een naaister kan ook kleding maken, zoals een kostuum voor uw kind of een nieuwe outfit voor uzelf. Een kleermaker is per definitie iemand die kleding maakt en creëert. Een kleermaker kan kleding voor u op maat maken of uw kleding aan uw maten aanpassen.

Een ander verschil, dat in de loop der jaren nogal vervaagd is, is het verschil tussen dameskleding en herenkleding. Vroeger gingen vrouwen naar een naaister om hun jurken of outfits op maat te laten maken. Een naaister was toen specialiste in dameskleding. Mannen daarentegen gingen naar een kleermaker om een pak of jas op maat te laten maken. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen naaister

De laatste aanvragen in de categorie naaister

Inkorten broek - Inkorten van jeansbroek man - 2 lange broeken inkorten - Jeans gescheurd aan rits - Rok verwijden, mag onderaan nauwer - Rits vervangen +vaste plaats voor herstelwerkjes - Korter maken rok - Vervangen rits vest + herstellen gaten enkele jeansbroeken - Gordijnen inleggen - Lakens en gordijnen - Twee broeken versmallen - 20 vesten en 10 kleedjes verkleinen - Rokje redelijk wat versmallen op de heupen - Gordijntjes voor de autoramen naaien - Mouwen van vest inkorten - Kussenhoezen Naaien - rits van 2 broeken vervangen - Kledingvermaker gezocht part-time of fulltime - retouches, naaister - Broek inleggen - 2 broeken korter maken - drukknoop winterjas aannaaien - Gaten in steunkousen stoppen. - Huishouden - Naaien - Kussen maken (en/of store raam) - Herstellen/vervangen van ritssluiting van lange broek - Onder tie van maatbroek voor dame - Gordijnen inkorten - Broek verkorten - Broek inleggen - Ik ben op zoet naar iemand dat snel een rits in werk jas kan naaien - kleermaakster - ovetrek zetel - Inkorten lange jurk - Gordijn inkorten - Verstellen jurk - Naaister - Naaien - Maken van superheld maskers - Rits vervangen in jas - Hermaken van draperieën op maat. - broek inleggen - Gordijnen maken - Inkorten broek en vest (kostuum) - rits broek vervangen - Naaister regio Bierbeek - Huishouden - Naaien - Groter maken + vastzetten pailetten - simple retouche 5 pantalons /broeken inkorten - Gordijnen afwerken - Jeansbroek inkorten - Nieuwe rits in broek - iemand met ervaring in opnieuw stofferen van zetel - Rits vervangen - 2640 Mortsel Antwerpen Van Peborghlei 118
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden