naaister

Naaister gezocht? Ontdek onze talentvolle experts in jou buurt

Meer dan 335 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Naaister in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (265 reviews)
Ik ga al bijna 20 jaar wekelijks naar de naailes, al is het tegenwoordig meer voor de gezelligheid. Ik maak graag en veel eigen kledij. Broeken verkorten zijn geen probleem. Ik beschik over een degelijke naaimachine en overlock om alles mooi af te werken.
Naaister in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (79 reviews)
Ik heb vroeger op school leren naaien en vaak kledingstukken voor mijn kinderen gemaakt. Ik kan bijna alle soorten retouches maken. Mijn moeder en zus zijn altijd kleren maker geweest en ook hier heb ik veel van geleerd.
Naaister in Hever (3191) - Nicole
Nicole
Hever
5/5 (55 reviews)
Hallo,
Naaister in Deurle (9831) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
4.77/5 (35 reviews)
Ik heb van mijn oma de naaimicrobe meegekregen: voor een retouche draai ik mijn hand niet om. Ik heb al jaren een succesvolle retouchedienst met tevreden (want terugkerende) klanten. Verder ontwerp ik ook maatkleding.
Naaister in Deurne (2100) - Nima
Nima
Deurne
4.74/5 (27 reviews)
Hallo, ik ben Nima, 43 jaar en naaier in vrije tijd! Ik naai liever bij jou thuis omdat ik zelf niet genoeg ruimte heb. Aarzel niet om beroep te doen op mij voor retouches en meer!
Naaister in Herent (3020) - Gladys del carmen
Gladys del carmen
Herent
4.88/5 (26 reviews)
Omdat ik ben ervaring en het is mijn passie,heb ik altijd allerlei kleding en geregeld en doe ik nog veel andere dingen , bijvoorbeeld lingerie, kussens,alles wat binnen mijn bereikt ligt, heb ik mijn kleine thui.satlier
Naaister in Huldenberg (3040) - Lieve
Lieve
Huldenberg
4.95/5 (22 reviews)
Is de jeans van je zoontje gescheurd? Moet er een nieuwe rits in de jas? Gooi niet weg, maar laat het herstellen. Is de zoom los van je zomerkleedje? Moeten je nieuwe gordijnen korter? Wil je mooie kussens die in je interieur passen? Kom bij mij en ik fiks het. Ik zoek met jou een oplossing voor elke vraag en elk probleem.
Naaister in Borsbeek (2150) - Elke
Elke
Borsbeek
5/5 (20 reviews)
Hey, ik ben Elke, 45 jaar. Als 15 jarige ben ik gestart met hobby naaien omdat ik ik steeds confectiekleding moest aanpassen. Na mijn hogere studies ben ik in avondschool kleding gaan volgen. Ik heb dan jaren kleding voor mezelf genaaid. Ondertussen maak ik tassen en volg ik een cursus lingerie maken. Als je verstellingswerken of naai gerelateerde taken hebt ben je bij mij aan het juiste adres.
Naaister in Assebroek (8310) - Marie-christine
Marie-christine
Assebroek
4.93/5 (14 reviews)
Dag, ik heb reeds 30 jaar ervaring als naaister. Ik heb reeds tientallen kledingstukken gemaakt zowel voor mij als voor kinderen. Ik doe ook alle soort van herstellingen gaande van een knoop aannaaien, rits insteken, een zoom naaien zowel met machine als met de hand. Naden die loszitten,... kortom je vraagt gewoon en ik kan het herstellen.
Naaister in Deurne (2100) - Jill
Jill
Deurne
5/5 (13 reviews)
Ik ben afgestudeerd in de richting Creatie en Mode. En doe dit nu ook in bijberoep. Kledij op mazt maken naar eigen ontwerp, versmallen / verkorten van kleding, gaten / scheuren herstellen, nieuwe rits inzetten, ...
Naaister in Lommel (3920) - Monique
Monique
Lommel
4.85/5 (13 reviews)
Vroeger veel poppen en knuffel gemaakt waaronder suske en wiske. Poppen. kan anderen mss helpen met iets dat ze zelf niet kunnen maken hulp bieden bijmensen welk probleem ze aanbieden
Naaister in Deurne (2100) - Els
Els Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.78/5 (9 reviews)
Ik ben naaister en herstel u kleding in een handomdraai. We bespreken kort uw wensen om tot een mooi resultaat te komen. Bij het retoucheren en maatwerk streef ik naar een goede kwaliteit en een correcte service. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om me te contacteren.
Naaister in Massemen (9230) - Els
Els
Massemen
5/5 (8 reviews)
Een aantal jaren geleden kreeg ik de naaimicrobe te pakken. Heb je in je kledingkast of die van je kinderen een stapel kledij liggen die niet gedragen wordt, miskopen,... dan wil ik je graag helpen. Inkorten, mouwen eraf halen, andere knopen of pimpen, zodat het niet langer ongebruikt in de kast blijft liggen.
Naaister in Anzegem (8570) - Marie-catharine
Marie-catharine
Anzegem
5/5 (8 reviews)
Heb ervaring met retoucheren van kledij, inkorten kledij, afwerking gordijnen. Ook strijken en allerhande huishoudelijke taken zijn mogelijk Uren zijn steeds bespreekbaar
Naaister in Sint-andries (8200) - Ileana
Ileana
Sint-andries
5/5 (8 reviews)
I don't have a qualification, but I can make small repairs with both my hand and the sewing machine.I can shorten a curtain, sew a button, fix a hem, put an elastic .... etc
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Leen
“ een goed idee om vraag en aanbod op een veilige manier bij elkaar te brengen ”
Jenan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister: geëvalueerd met 4.96 door 721 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister, herstelling kleding, goedkope naaister gezocht, prijslijst naaister, broek laten inkorten, retouches, naaister in de buurt, prijs verstelwerk aan huis, omzoomen, kleding herstellen, retouches couture, verstelwerk kleding, waar kan ik mijn broek laten inkorten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat kan een naaister allemaal doen?

Mouwen verkorten, een jurk versmallen, de rits van een broek vervangen, kostuumbroek verkorten, gordijnen inkorten... Noem het maar op, een naaister kan dit allemaal. Voor alles wat met stof te maken heeft, moet u bij een naaister zijn. Kleding herstellen of retouches doen? Een knoop aannaaien? Een rits herstellen? Naaisters kunnen het allemaal. Het hangt natuurlijk ook af van wat u juist nodig hebt.

Een naaister is handig met draad en naald, maar ook met een naaimachine. Een naaister heeft verschillende taken, maar wat een naaister juist kan doen is ook afhankelijk van het naaiatelier waar ze eventueel te werk is.

Uw zoon of dochter heeft deze zomer scoutskamp en moet verkleed zijn in een bepaald thema? Vraag een naaister om een verkleding te naaien? U bent misschien zelf uitgenodigd op een feest en zou graag een nieuw jurkje? Een naaister kan een patroon voor u tekenen en een op maat gemaakte jurk in een paar naaldbewegingen. Het is altijd sterk aangeraden om goed uit te leggen wat u graag wilt. Of het nu een knoop aannaaien is, of een zoom inkorten, een broek versmallen, een jurkje laten maken… Zo heeft de naaisters een goed idee van het werk en kan ze een service op maat geven.

Op zoek naar een naaister?

Bent u op zoek naar een naaister die uw gekste dromen kan waarmaken? Ook al is het zelfs maar een knoopje verwisselen of een rits herstellen? Het is niet altijd evident, want u wilt iemand die goed werk levert, en ook iemand die geen stukken van mensen zal kosten. Er bestaan verschillende manieren om een goede naaister te vinden. U moet wel rekening houden met het type naaiwerk dat u graag zou willen en uw budget, want er is natuurlijk voor ieders wat wils. U kan eerst rondvragen in uw omgeving, bij familie en vrienden achter een goede naaister. Of hebt u een huishoudhulp die u kan helpen met een naaiproject? Misschien is er wel een naaiatelier in uw buurt? Indien niet dan kan u een goede en bekwame naaister vinden op erkende platformen van de deeleconomie zoals Ring Twice waar alle diensten 100% legaal en verzekerd zijn!

Hieronder vindt u meer uitleg over de verschillende manier om een naaister te vinden: Begin altijd met in uw omgeving rond te vragen. Is uw tante een geweldige naaister? Heeft uw overbuurvrouw de gewoonte om kostuums te naaien voor haar kinderen? Aarzel niet hen te vragen of zij tijd en zin hebben om u te helpen met uw retouches of andere naaiprojecten! Hebt u een huishoudhulp in dienst die wekelijks of regelmatig voor het huis komt zorgen? Wist u dat sommige van hen u ook kunnen helpen met naaien? Zij kunnen u helpen een knoop aan te naaien, een rits te herstellen of uw broek te zomen.

Misschien hebt u wel een naaiatelier in de buurt? U kunt er onmiddellijk naartoe gaan en samen met de naaister uw project bespreken. Zij zal kunnen inschatten hoeveel tijd het zal innemen, wat ze juist moet doen en u een prijsvoorstel kunnen geven. Een naaiatelier in uw buurt hebben is praktisch, want ze hebben vaak al het nodige professionele materiaal. Een andere manier om een bekwame naaister te vinden is gebruik te maken van een erkend platform van de deeleconomie. Ring Twice is een voorbeeld. Door gebruik te maken van een platform zoals Ring Twice, kan u in contact komen met verschillende naaisters bij u in de buurt. Alle diensten die via het platform worden aangeboden zijn verzekerd en 100% legaal. Hoe werkt het? U dient een dienstaanvraag in in de categorie "Naaister". Beschrijf altijd goed in detail wat u juist nodig hebt. Op die manier kunnen de naaisters u een passend prijsvoorstel doen. Het is dan aan u om de naaister te kiezen met wie u wilt werken. Tip: wij publiceren alle beoordelingen die door vorige klanten zijn achtergelaten, zodat u zich een idee kunt vormen van de kwaliteit van het geleverde werk.

Hoeveel kost een naaister?

Wat kost het om een rits te vervangen? Hoeveel kost kledingreparatie? Wat kost het om een broek korter te maken? Een naaister werkt vaak met een vaste prijslijst voor retouches. Vraag op voorhand wat die prijslijst is, zodat u kan weten hoeveel het u precies zal kosten. Voor eigen creaties zal de prijs afhangen van de moeilijkheidsgraad en van het aantal uren. De stof kan ook een rol spelen. Daarom is het steeds van belang om in details uit te leggen wat u graag had. Zo kunnen de naaisters een correct prijsvoorstel geven.

Maar wat u moet onthouden is dat de prijs steeds zal afhangen van het type naaiwerk. Een knoop of rits vervangen zal minder kosten dan een kostuum op maat laten naaien. Als u via Ring Twice op zoek gaat naar een naaister, ontvangt u meerdere prijsoffertes van verschillende dienstverleners in de categorie "Naaister". Vergelijk steeds die verschillende prijsaanbiedingen om zo de meest geschikte naaister te vinden.

Maar om u al een idee te geven van wat u kan vragen en vooral kan verwachten qua vraagprijzen, vindt u hieronder een tabel met de meest frequente dienstaanvragen:

DienstenGemiddelde prijzen naaister
Inkorten jeans€ 15 à € 25/uur
Jas kleiner maken€ 15 à € 25/uur
Naaien van baby en kinderkleding€ 15 à € 25/uur
Naaister gordijnen€ 15 à € 25/uur
Naaister kussenhoezen gezocht€ 15 à € 25/uur
Hou er rekening mee dat dit richtprijzen zijn. Voor een exacte prijsofferte, kunt u een dienstaanvraag indienen.

Naaister versus kleermaker: wat is het verschil?

Naaister en kleermaker, twee verschillende beroepen, en toch zo vaak door elkaar gehaald. Een naaister en een kleermaker hebben veel vergelijkbare vaardigheden. Ze delen ook een liefde en passie voor stoffen en naalden! Maar toch is er een klein verschil tussen de twee. Een naaister kan theoretisch meer dingen doen dan een kleermaker. Een naaister werkt met stof: een naaister herstelt uw broek, ze maakt uw broekspijpen korter, kan een rits herstellen, maakt uw gordijnen korter. Een naaister kan ook kleding maken, zoals een kostuum voor uw kind of een nieuwe outfit voor uzelf. Een kleermaker is per definitie iemand die kleding maakt en creëert. Een kleermaker kan kleding voor u op maat maken of uw kleding aan uw maten aanpassen. Een ander verschil, dat in de loop der jaren nogal vervaagd is, is het verschil tussen dameskleding en herenkleding. Vroeger gingen vrouwen naar een naaister om hun jurken of outfits op maat te laten maken. Een naaister was toen specialiste in dameskleding. Mannen daarentegen gingen naar een kleermaker om een pak of jas op maat te laten maken.

Andere categorieën binnen naaister

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden