naaister

Naaister gezocht? Ontdek onze talentvolle experts in jou buurt

Meer dan 285 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Naaister in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (264 reviews)
Ik ga al bijna 20 jaar wekelijks naar de naailes, al is het tegenwoordig meer voor de gezelligheid. Ik maak graag en veel eigen kledij. Broeken verkorten zijn geen probleem. Ik beschik over een degelijke naaimachine en overlock om alles mooi af te werken.
Naaister in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (62 reviews)
Ik heb vroeger op school leren naaien en vaak kledingstukken voor mijn kinderen gemaakt. Ik kan bijna alle soorten retouches maken. Mijn moeder en zus zijn altijd kleren maker geweest en ook hier heb ik veel van geleerd.
Naaister in Tienen (3300) - Ana-maria
Ana-maria
Tienen
4.9/5 (29 reviews)
Hallo, ik werk voltijds voor een poetsdienst, maar heb daarbuiten nog wat extra tijd om wat bij te verdienen. Ik heb ondertussen al jaren ervaring in wat ik doe.
Naaister in Deurne (2100) - Nima
Nima
Deurne
4.73/5 (26 reviews)
Hallo, ik ben Nima, 43 jaar en naaier in vrije tijd! Ik naai liever bij jou thuis omdat ik zelf niet genoeg ruimte heb. Aarzel niet om beroep te doen op mij voor retouches en meer!
Naaister in Mechelen (2800) - Iwein
Iwein
Mechelen
4.96/5 (25 reviews)
Bij kan je terecht voor klein naaiwerk als ook machinaal borduurwerk volgens je eigen ontwerp of ik maak een. Natuurlijk heb ik reeds een hele reeks reeds kant en klare figuurtjes liggen
Naaister in Herent (3020) - Gladys del carmen
Gladys del carmen
Herent
4.87/5 (23 reviews)
Omdat ik ben ervaring en het is mijn passie,heb ik altijd allerlei kleding en geregeld en doe ik nog veel andere dingen , bijvoorbeeld lingerie, kussens,alles wat binnen mijn bereikt ligt, heb ik mijn kleine thui.satlier
Naaister in Borsbeek (2150) - Elke
Elke
Borsbeek
5/5 (20 reviews)
Hey, ik ben Elke, 45 jaar. Als 15 jarige ben ik gestart met hobby naaien omdat ik ik steeds confectiekleding moest aanpassen. Na mijn hogere studies ben ik in avondschool kleding gaan volgen. Ik heb dan jaren kleding voor mezelf genaaid. Ondertussen maak ik tassen en volg ik een cursus lingerie maken. Als je verstellingswerken of naai gerelateerde taken hebt ben je bij mij aan het juiste adres.
Naaister in Huldenberg (3040) - Lieve
Lieve
Huldenberg
4.95/5 (19 reviews)
Is de jeans van je zoontje gescheurd? Moet er een nieuwe rits in de jas? Is de zoom los van je zomerkleedje? Moeten je nieuwe gordijnen korter? Wil je mooie kussens die in je interieur passen? Kom bij mij en ik fiks het. Probleemke? Ik zoek met jou een oplossing.
Naaister in Deurle (9831) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
4.94/5 (17 reviews)
Ik heb van mijn oma de naaimicrobe meegekregen: voor een retouche draai ik mijn hand niet om. Ik heb al jaren een succesvolle retouchedienst met tevreden (want terugkerende) klanten. Verder ontwerp ik ook maatkleding.
Naaister in Assebroek (8310) - Marie-christine
Marie-christine
Assebroek
4.92/5 (13 reviews)
Dag, ik heb reeds 30 jaar ervaring als naaister. Ik heb reeds tientallen kledingstukken gemaakt zowel voor mij als voor kinderen. Ik doe ook alle soort van herstellingen gaande van een knoop aannaaien, rits insteken, een zoom naaien zowel met machine als met de hand. Naden die loszitten,... kortom je vraagt gewoon en ik kan het herstellen.
Naaister in Lommel (3920) - Monique
Monique
Lommel
4.85/5 (13 reviews)
Vroeger veel poppen en knuffel gemaakt waaronder suske en wiske. Poppen. kan anderen mss helpen met iets dat ze zelf niet kunnen maken hulp bieden bijmensen welk probleem ze aanbieden
Naaister in Deurne (2100) - Jill
Jill
Deurne
5/5 (10 reviews)
Ik ben afgestudeerd in de richting Creatie en Mode. En doe dit nu ook in bijberoep. Kledij op mazt maken naar eigen ontwerp, versmallen / verkorten van kleding, gaten / scheuren herstellen, nieuwe rits inzetten, ...
Naaister in Deurne (2100) - Els
Els Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.78/5 (9 reviews)
Ik ben naaister en herstel u kleding in een handomdraai. We bespreken kort uw wensen om tot een mooi resultaat te komen. Bij het retoucheren en maatwerk streef ik naar een goede kwaliteit en een correcte service. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om me te contacteren.
Naaister in Hever (3191) - Nicole
Nicole
Hever
5/5 (9 reviews)
Hallo,
Naaister in Massemen (9230) - Els
Els
Massemen
5/5 (8 reviews)
Een aantal jaren geleden kreeg ik de naaimicrobe te pakken. Heb je in je kledingkast of die van je kinderen een stapel kledij liggen die niet gedragen wordt, miskopen,... dan wil ik je graag helpen. Inkorten, mouwen eraf halen, andere knopen of pimpen, zodat het niet langer ongebruikt in de kast blijft liggen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Leen
“ een goed idee om vraag en aanbod op een veilige manier bij elkaar te brengen ”
Jenan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister: geëvalueerd met 4.95 door 636 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister, herstelling kleding, goedkope naaister gezocht, prijslijst naaister, broek laten inkorten, retouches, naaister in de buurt, prijs verstelwerk aan huis, omzoomen, kleding herstellen, retouches couture, verstelwerk kleding, waar kan ik mijn broek laten inkorten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat kan een naaister allemaal doen?

Mouwen verkorten, een jurk versmallen, de rits van een broek vervangen, kostuumbroek verkorten, gordijnen inkorten... Noem het maar op, een naaister kan dit allemaal. Voor alles wat met stof te maken heeft, moet je bij een naaister zijn. Kleding herstellen of retouches doen? Een knoop aannaaien? Een rits herstellen? Naaisters kunnen het allemaal. Het hangt natuurlijk ook af van wat je juist nodig hebt.
Een naaister is handig met draad en naald, maar ook met een naaimachine. Een naaister heeft verschillende taken, maar wat een naaister juist kan doen is ook afhankelijk van het naaiatelier waar ze eventueel te werk is.
Jouw zoon of dochter heeft deze zomer scoutskamp en moet verkleed zijn in een bepaald thema? Vraag een naaister om een verkleding te naaien? Je bent misschien zelf uitgenodigd op een feest en zou graag een nieuw jurkje hebben? Een naaister kan een patroon voor jou tekenen en een op maat gemaakte jurk in een paar naaldbewegingen.
Het is altijd sterk aangeraden om goed uit te leggen wat je graag wilt. Of het nu een knoop aannaaien is, of een zoom inkorten, een broek versmallen, een jurkje laten maken...Zo heeft de naaisters een goed idee van het werk en kan ze een service op maat geven.

Op zoek naar een naaister?

Ben je op zoek naar een naaister die jouw gekste dromen kan waarmaken? Ook al is het zelfs maar een knoopje verwisselen of een rits herstellen? Het is niet altijd evident, want je wil iemand die goed werk levert, en ook iemand die geen stukken van mensen zal kosten. Er bestaan verschillende manieren om een goede naaister te vinden. Je moet wel rekening houden met het type naaiwerk dat je graag zou willen en jouw budget, want er is natuurlijk voor ieders wat wils.

Je kan eerst rondvragen in jouw omgeving, bij familie en vrienden achter een goede naaister. Of heb je een huishoudhulp die jou kan helpen met een naaiproject? Misschien is er wel een naaiatelier in jouw buurt? Indien niet dan kan je een goede en bekwame naaister vinden op erkende platformen van de deeleconomie zoals Ring Twice waar alle diensten 100% legaal en verzekerd zijn!

Hieronder vind je meer uitleg over de verschillende manieren om een naaister te vinden:

Hoeveel kost een naaister?

Wat kost het om een rits te vervangen? Hoeveel kost kledingreparatie? Wat kost het om een broek korter te maken? Een naaister werkt vaak met een vaste prijslijst voor retouches. Vraag op voorhand wat die prijslijst is, zodat je kan weten hoeveel het jou precies zal kosten. Voor eigen creaties zal de prijs afhangen van de moeilijkheidsgraad en van het aantal uren. De stof kan ook een rol spelen. Daarom is het steeds van belang om in details uit te leggen wat je graag had. Zo kunnen de naaisters een correct prijsvoorstel geven.
Maar wat je moet onthouden is dat de prijs steeds zal afhangen van het type naaiwerk. Een knoop of rits vervangen zal minder kosten dan een kostuum op maat laten naaien.
Als je via Ring Twice op zoek gaat naar een naaister, ontvang je meerdere prijsoffertes van verschillende dienstverleners in de categorie 'Naaister'. Vergelijk steeds die verschillende prijsaanbiedingen om zo de meest geschikte naaister te vinden.
Maar om jou al een idee te geven van wat je kan vragen en vooral kan verwachten qua vraagprijzen, vind je hieronder een tabel met de meest frequente dienstaanvragen:
DienstenGemiddelde prijzen naaister
Inkorten jeans€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Jas kleiner maken€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Naaien van baby en kinderkleding€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Naaister gordijnen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Naaister kussenhoezen gezocht€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hou er rekening mee dat dit richtprijzen zijn. Voor een exacte prijsofferte, kan je een dienstaanvraag indienen.

Naaister versus kleermaker: wat is het verschil?

Naaister en kleermaker, twee verschillende beroepen, en toch zo vaak door elkaar gehaald. Een naaister en een kleermaker hebben veel vergelijkbare vaardigheden. Ze delen ook een liefde en passie voor stoffen en naalden! Maar toch is er een klein verschil tussen de twee.
Een naaister kan theoretisch meer dingen doen dan een kleermaker. Een naaister werkt met stof: een naaister herstelt jouw broek, ze maakt jouw broekspijpen korter, kan een rits herstellen, maakt jouw gordijnen korter. Een naaister kan ook kleding maken, zoals een kostuum voor jouw kind of een nieuwe outfit voor jezelf. Een kleermaker is per definitie iemand die kleding maakt en creëert. Een kleermaker kan kleding voor jou op maat maken of jouw kleding aan jouw maten aanpassen.

Een ander verschil, dat in de loop der jaren nogal vervaagd is, is het verschil tussen dameskleding en herenkleding. Vroeger gingen vrouwen naar een naaister om hun jurken of outfits op maat te laten maken. Een naaister was toen specialiste in dameskleding. Mannen daarentegen gingen naar een kleermaker om een pak of jas op maat te laten maken. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen naaister

De laatste aanvragen in de categorie naaister

Inkorten gordijnen - Inkorten van een jeansbroek - Jurk vermaken aub linsey - Eenvoudig lang kleed - Korte werkbroek nog 5 cm inkorten - Rits kapot - Kleding verkleinen - Verkorten kleedjes - Kleren retoucheren (maken) & 1stuk inleggen - inkorten broek heren - broekspijp dichtnaaien voor man met 1 been (2) - marcel magniette - Inkorten gordijnen - Prijs - Broek onderaan naaien - kleedjes ver smallen broeken aanpassen - vervanging rits - herstel kraag (velcro-slui en ritssluiting van ja - Diverse kledingstukken versmallen, inkorten, … - Naaien of stikken - Nieuwe tirette! - Collectie baby kledij - "Worker jacket" in specifieke stof - broek inleggen - broek inleggen - Aanbod naaigerief - Eenvoudige calcon met rekker maken. Ik had hiervoor graag de prijs gekend. Ik ben van Kapellen en zou het naar haar - kleed inkorten - Afghaanse kleeding - Op zoek naar een Naaister die mijn ontwerp kan - fiets tenu - Herstellen - Volledig kleed op maat laten maken - Korte werkbroek 5cm omleggen - Gordijnen afboorden en knippen - Gordijnen afboorden en knippen - Gordijnen afboorden en knippen - Gordijnen afboorden en knippen - rits in herenbroek broek vervangen - Broeken herstellen Antwerpen stad - Bandjes van een kleedje korter maken - 2 kleedjes (zelfde model, andere kleur) inkorten - Verkorten broekspijpen en kleine herstellingen pus - Naaiwerk - Verkorten herenbroek - Verkorten broek - Jurk korter maken - 2 gordijnen op maat - 2 gordijnen - Verkorten chifon bruidsmeisjes jurk - op maat maken van twee over gordijen - Broeken afdoen - Verstellen kledij - Retouches - 2 gordijnen op maat maken - scheurtje hemd en beetje versmallen - Paar retouches in Gent centrum - een bain de soleil aanpassen/bovenstuk is te groo - gat in kleedje retoucheren - rok smaller maken - Broeken versmallen - Naaister - Badges op een uniform naaien - Herstelling jurk - Herstelling en kledij aanpassen - Naaien - Inleggen van overgordijnen - jas herstel - Naaister - Nieuwe rits voor leren motor tassen - Hulp bij naaien - Inleggen broeken en herstelwerk - Herstellingen zoals inkorten etc .. - Innemen van jas - jumpsuit op maat laten maken - rit in leren jas - Geachte,heb een kleedje dat verkort zou moeten - Passend maken bruidskleed - Retouche - Broek inkorten - lange broeken inkorten. - Patches naaien op leder gilet - Gordijnen inkorten - Verkorten van 3 broeken - Aanpassing kleed - vergroten onderjurk - naaiwerk - Gordijnen inkorten - Inkorten kleedje - Verkorten van kleedjes - Rits vervangen van broek - Bedsprei versmallen ( groot stuk), en nieuwe, sterke rits in fleece naaien - Kledingstuk maken, lange blouse. - Broek inkorten - Broek inkorten - Broeken verkorten,1 broek Versmallen,nog een vraagje heb strech broek maar zit small aan de buik rest zit goed kan - Inkorten van broeken dankjewel - Kleed - gast trouw - versmalling aan borst - broek korter maken en taille 3cm versmallen - Gore Tex jas herstellen - Winkelhaak in rok
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden